rachela180 05.04.05, 15:06 W czwartek 07.04 ustawiamy znicze na długości wszystkich ulic Jana Pawła II w Polsce. Zaczynamy od 21 i trwamy razem do 21:37. Podajcie tą informacje dalej. Przyjdźcie i zapalcie swój znicz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannabarska Re: POŻEGNANIE JANA PAWŁA II 05.04.05, 18:16 Na marginesie- teraz produkowanie zniczy jest zlotym interesem! Moja wypowiedz nie jest "antypapieska". Odpowiedz Link Zgłoś
she8 cóż będzie, joanno, gdy ciebie braknie? 06.04.05, 15:03 Znicza nikt nie kupi. Kompletny krach nastąpi w przemyśle zniczowym. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: cóż będzie, joanno, gdy ciebie braknie? 06.04.05, 23:46 Nie martw się o Barską,ma wielu przyjacioł...Gdybys ją poznał,móglbys sluchac bez przerwy przy dobrej kawie... (Do "she8") Odpowiedz Link Zgłoś
she8 paniejaniebezmajątku 07.04.05, 08:26 wolę kawę w towarzystwie mężczyzny. Prawdziwego. Z kobiet najbardziej podobają mi się stroje. Niektórych, rzecz jsna. Pozdrawiam paniejanie, she elle Odpowiedz Link Zgłoś
taisza12 Re: POŻEGNANIE JANA PAWŁA II 05.04.05, 19:43 Lublin - czwartek msza św. za Ojca Świętego o godz. 18 w kościele Św. Rodziny na Czubach a po mszy o 20 zapalamy znicze na ulicy Jana Pawła II Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: POŻEGNANIE JANA PAWŁA II 05.04.05, 22:51 pomysł ok ale mogłabyś zrezygnować z podpisu na ten czas Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw WROCŁAW Rynek - Środa + Pl.Grunwaldzki - Czwartek 06.04.05, 02:17 W ŚRODĘ, czyli już dziś, zbieramy się na wrocławskim Rynku o godz 20:00 Czy to ważne dokąd powędrujemy? (Ostrów, Hotel Wrocław, Partynice) Ustali się na miejscu. Możemy nawet cały czas być na rynku... będzie łatwiej nas znaleźć i dołaczyć do nas. ------------------------------------------------------------------------------- W CZWARTEK, w przeddzień pogrzebu Jana Pawła II, ulicami Wrocławia przejdzie Biały Marsz Wdzięczności za Pontyfikat Jana Pawła II. Wyruszy on z Pl. Grunwaldzkiego spod D.S. Słowianka o godz. 20:00 i będzie się kierowac na Ostrów Tumski, tak by o 21:37 zabłysło stamtąd światełko dla Ojca Świętęgo. Przyjdzmy ubrani na bialo ze swiecami w rekach. Przekaz swoim znajomym... Odpowiedz Link Zgłoś
satine_168 BYDGOSZCZ-marsz w piatek o 19... 06.04.05, 10:50 kolejny..ale tamto przezycie bylo tak ogromne ze ja znow bede...zbieramy sie na Placu Wolnosci.Natomiast aleja Jana Pawła II jest niedaleko mnie,znicz zapale na pewno.. Odpowiedz Link Zgłoś
izakij Re: POŻEGNANIE JANA PAWŁA II 06.04.05, 08:00 Gdańsk Zaspa piękną szeroką ulicę nazwaną imieniem JANA PAWŁA II. Jej przedłużeniem jest promenada spacerowa ciągnąca się do mola wychodzącego w morze w Brzeźnie.Byłoby cudownie ułożenie w tym ciągu "bezkresu i ku nieskończoności" świec pożegnalnych dla TEGO WIELKIEGO CZŁOWIEKA. Ja to uczynie na pewno. Gdańszczanie dołączcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
zapominajka664 POŻEGNANIE JANA PAWŁA II w Warszawie 06.04.05, 11:05 Przed chwilą dostałam maila następującej treści: >W czwartek 07.04 ustawiamy znicze w alei Jana Pawla II w Warszawie. >Zaczynamy o 21.00 i trwamy razem do 21.37. >Przekaz te wiadomosc dalej, do jak najwiekszej ilosci dobrych osob Tu na pewno przeczyta go więcej osób niż jest na mojej liście adresowej. Bądźmy tam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kdora Re: POŻEGNANIE JANA PAWŁA II w Warszawie 06.04.05, 23:41 Wątpię, czy wszyscy, którzy będą chcieli dołączyć się do teego spotkania, zmieszczą się. Może warto pomyśleć o przedłużeniu miejsca spotkania w ulice na północ i południe od al. Jana Pawła II. Odpowiedz Link Zgłoś
sonnen_shine Re: POŻEGNANIE JANA PAWŁA II 06.04.05, 14:22 bardzo piekny pomysl i choc ejstem daleko od kraju zapale swieczke w tych godzinach tutaj piekny pomysl i goraco popieram i zachecam to jest niesamowite jak mozna sie pieknie zorganizowac Odpowiedz Link Zgłoś
ronja2 Re: TYCHY - al. Jana Pawła II od 21:00 07.04.05, 10:46 w Tychach już płoną znicze - widziałam wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
gaga2 KRAKÓW - POŻEGNANIE JANA PAWŁA II 06.04.05, 16:52 we czwartek o godz.21.00 spotykamy się na Al.Jana Pawła II ze świecami.Przyjdźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanctuary Re: POŻEGNANIE JANA PAWŁA II 06.04.05, 21:31 prosty wiersz prostego czlowieka ; popatrz na plomien a znajdziesz mnie' popatrz jak sie wije popatrz jak sie gnie' plomien ten to serce moje ' otula cie kocha niech zawsze plonie Odpowiedz Link Zgłoś
muza28 Re: POŻEGNANIE JANA PAWŁA II 06.04.05, 22:46 zaśpwiewajmy jutro o 21 barkę, proszę was bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nexxxx w TV tez to mowia- KOZIENICE 06.04.05, 23:35 Tak slyszalem o tym w TV , wspaniala incjatywa . Przypominam JUTRO GODZINA 20 UROCZYSTA MSZA NA STADIONIE SPOTOWYM IM. B . KLIMCZUKA W KOZIENICACH Z PRZEDSAWICIELAMI WLADZ , A POZNIEJ PRZMEMARSZ NA ULICE JANA PAWŁA II MIESZCZACA SIE Z TYLU KKOSCIOLA P.W SW. RODZINY. K O Z I E N I C E Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi W ktorym miescie nie ma? 06.04.05, 23:48 Hej, jest jakies miasto w Polsce bez ulicy Jana PawłaII? A teraz bedzie sie je zmieniac na ulice Jana Pawła Wielkiego ,czy powstaną całkiem nowe? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilb Re: PRZECZYTAJ WARTO (Z MOJEJ PRYWATNEJ POCZTY) 07.04.05, 08:18 Papież nosił buty nr 44, a 4+4=8 - no i co z tą wszechobecną trzynastką? Odpowiedz Link Zgłoś
weronika311 Re: POŻEGNANIE JANA PAWŁA II 07.04.05, 08:50 proszę zapalcie światełko dla Ojca Świętego odemnie , niestety ja mogę to zrobic dopieto po 22 , pracuję od 8 do 22 nie dostałam nawet 1 h przerwy w piątek , sobotę ani w niedziele ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś