Dodaj do ulubionych

Jak rozpoznać antysemitę - poradnik praktyczny

IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 14:07
Jakiś czas temu bodajże reggie opisał w jaki sposób rozpoznać można Żyda,
pozostaje jeszcze druga strona medalu - jak rozpoznać antysemitę? Na szczęście
nie brak w Polsce intelektualistów, ktorzy rozwikłali ten problem. Sprawa nie
była łatwa, bo jak ustalili badacze z kręgów "GW" jedną z typowych cech
antysemity jest wypieranie się swojego antysemityzmu, a do tego, jak to
niezbicie wykazał dr. Śpiewak można być antysemitą i o tym nie wiedzieć. Na
szczęście pani prof. Janion udało się odkryć, że "język polski jest
strukturalnie antysemicki", co daje już jakiś punk oparcia, a Andrzej Leder
z "Respubliki Nowej" ustalił z kolei, że: "antysemityzm jest postawą, odruchem,
skrzywieniem ust, porozumiewawczym mrugnięciem". Wreszcie ostatni numer "GW"
przynosi rewelacyjne ustalenia pana Andrzeja Mencwela, dzięki ktorym
rozpoznawanie antysemitów stanie się dziecinnie łatwe. Pan Mencwel odkrył,
bowiem że antysemita ma: "jarzące się narkotycznie źrenice, gorączkowe rumieńce
i zaślinione usta", do tego odprawia egzorcyzmy, a siła jego ducha "objawia się
naprawdę wydzielinami ciała" (tu autor jako badacz - praktyk dodaje,
że "zdarzało mi się spotkać samozwańczych egzorcystów, którym cuchnęło z ust").
Jesli więc spotkamy osobnika, ktory ma jarzące się narkotycznie ślepia, krzywi
zaślinione usta, porozumiewawczo mruga, mówi po polsku i śmierdzi - to możemy
być pewni, że mamy do czynienia z antysemitą, choćby się tego wypierał. Bogu
dzięki, że mamy jeszcze w Polsce prawdziwych intelektualistów!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pipin-2 fakty IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.06.02, 14:11
      Maxymilian Kolbe to taki patron polskich anty-zydowskich katoli. Dodajmy,ze
      Kolbe trafil tam gdzie i jego ofiary......kto pod kim dolki kopie.....
    • Gość: prowokat Re: Jak rozpoznać antysemitę - poradnik praktyczny IP: *.telimeny / 192.168.0.* 23.06.02, 14:20
      a czy Żyd też może być antysemitą
      1)niektórzy mówią po polsku
      2)na pewno się tego nie spodziewają, że są
      3)żyja w tropikach więc i wzrok mają zmetniony przez upał i pocą sie łatwiej

czyli Hespollach, Dźichad i spółka walczą z ANTYSEMITAMI
      i chwała im za to
    • Gość: Kagan Jak rozpoznać antysemitę? IP: *.vic.bigpond.net.au 23.06.02, 14:37
      Bardzo prosto: antysemita to kazdy, kto atakuje prawdziwych semitow,
      czyli Arabow i Etiopczykow. Wynika z tego, ze najgorsi antysemici
      to potomkowie Chazarow (plemiona tureckie), czyli tzw. Zydzi, ktorzy
      masowo morduja semickie (tzn. palestynskie) dzieci na terenach
      bezprawnie okupowanych przez tychze Chazarow, udajacych Zydow...
      Kagan
      • Gość: Gangster Re: Jak rozpoznać antysemitę? IP: *.ip-pluggen.com 23.06.02, 14:48
        Po co szukac? JA nim jestem. A pracuje z Arabami, Etiopami, Hindusami i wieloma
        innymi. Z Zydami nie mamy "jezyka". Gangster.
      • Gość: Pipin-2 do Kagana IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.06.02, 15:00
        Dlaczego w walce z religijnym fanatyzmem i Kolorowymi ludzmi( Arabami ) nie
        popierasz Bialych Zydow ( wiekszosci tkzw. aszkenazyjskich i takze mieszanki
        germano-slowansko-semickie ) ??
        Chyba w ramach twojego integryzmu rasowego mieszcza sie np. Biali Zydzi badz
        Biali Jankesi z USA ? No i wielu Zydow ma niemickie nazwiska.......jak
        Keller....
        • Gość: Kagan Re: do Kagana IP: *.vic.bigpond.net.au 24.06.02, 06:02
          Gość portalu: Pipin-2 napisał(a):
          Dlaczego w walce z religijnym fanatyzmem i Kolorowymi ludzmi( Arabami ) nie
          popierasz Bialych Zydow ( wiekszosci tkzw. aszkenazyjskich i takze mieszanki
          germano-slowansko-semickie ) ??
          K: Bo NIE jestem rasista! Jestem generalnie za uciskanymi, przeciwko
          uciskaczom, niezaleznie od ich koloru, wyznania itp...

Chyba w ramach twojego integryzmu rasowego mieszcza sie np. Biali Zydzi badz
          Biali Jankesi z USA ? No i wielu Zydow ma niemickie nazwiska.......jak
          Keller....
          K: Przejeli po swoich wlascicielach, jak Murzyni w USA przejeli
          angielskie nawiska, np. Jackson, King, Clay itp. Jestem przeciwko
          zydom z Izraela nie dla tego, ze sa zydami, ale dla tego,
          ze morduja ludnosc terenie nielegalnie przez siebie okupowanych.
          Do Chazarow, jako takich, nic zas nie mam. Dopingowalem np. Turkow
          w meczu z Senegalem, bo byli po prostu lepsi. Czesto sie leczylem
          u zydowskich lekarzy. Jestem antysyjonista i filosemita!
          Kagan z pozdr. ;)
      • Gość: Ania Re: Jak rozpoznać antysemitę? IP: *.upc.chello.be 23.06.02, 22:25
        Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Bardzo prosto: antysemita to kazdy, kto atakuje prawdziwych semitow,
        > czyli Arabow i Etiopczykow. Wynika z tego, ze najgorsi antysemici
        > to potomkowie Chazarow (plemiona tureckie), czyli tzw. Zydzi, ktorzy
        > masowo morduja semickie (tzn. palestynskie) dzieci na terenach
        > bezprawnie okupowanych przez tychze Chazarow, udajacych Zydow...
        > Kagan

No to ja jestem antysemitka bo nie lubie Arabow.Ale mam problem bo nie lubie tez
        Turkow jak a to Wg.Kagana Zydzi to dla mnie by trzeba bylo jakas nowa kategorie
        wymyslic.Kagan a Ty czasem jak ogladasz telewizje to nie widzisz palestynczykow
        wysadzajacych autobus gdzie sa dzieci zydowskie?U was w Australii to pokazuja
        tylko jeden program?

• Gość: Pipin-2 o Ani wypowiedzi IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.06.02, 22:35
          Ania jest wrogiem wogole zywilizacji Islamu do ktorej naleza takze Ludy
          Tureckie i semickie Arabskie ,znaczna czesc Zoltych Azjatow np.Ujgurzy i czesc
          Murzynow ( duzo w USA ). Takze Ania nie lubi Kolorowego Swiata Islamu.
          • Gość: Ania Re: o Ani wypowiedzi IP: *.upc.chello.be 23.06.02, 22:43
            Gość portalu: Pipin-2 napisał(a):

> Ania jest wrogiem wogole zywilizacji Islamu do ktorej naleza takze Ludy
            > Tureckie i semickie Arabskie ,znaczna czesc Zoltych Azjatow np.Ujgurzy i czesc
            > Murzynow ( duzo w USA ). Takze Ania nie lubi Kolorowego Swiata Islamu.

Nie lubie islamu bo dyskryminuje kobiety.
            • Gość: Pipin-2 Re: o Ani wypowiedzi IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.06.02, 22:49
              Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: Pipin-2 napisał(a):
              >
              > > Ania jest wrogiem wogole zywilizacji Islamu do ktorej naleza takze Ludy
              > > Tureckie i semickie Arabskie ,znaczna czesc Zoltych Azjatow np.Ujgurzy i c
              > zesc
              > > Murzynow ( duzo w USA ). Takze Ania nie lubi Kolorowego Swiata Islamu.
              >
              >
              >
              > Nie lubie islamu bo dyskryminuje kobiety.

W przeciwienstwie do Soc-Liberalnej Republiki Laickiej jaka jest Belgia,ktora
              toleruje pedalstwo,masonerie itp. normalne rzeczy....)))))) Widzisz jakie to
              szczescie mieszkac w pro-pedalskim kraju i pro-masonskim.....)))))
        • Gość: Gangster Re: Jak rozpoznać antysemitę? IP: *.ip-pluggen.com 24.06.02, 06:39
          ... to slynny zamach na Kutchere w W-wie, to tez byla zbrodnia? -
          Oczywiscie!!! - dlatego tez AKa w czasie i ... dlugo po wojnie, byla
          przesladowana przez bezpieke, rekrutujaca sie z ... Zydow !?
        • Gość: 11 Re: Jak rozpoznać antysemitę? IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.02, 05:05

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
          >
          > > Bardzo prosto: antysemita to kazdy, kto atakuje prawdziwych semitow,
          > > czyli Arabow i Etiopczykow. Wynika z tego, ze najgorsi antysemici
          > > to potomkowie Chazarow (plemiona tureckie), czyli tzw. Zydzi, ktorzy
          > > masowo morduja semickie (tzn. palestynskie) dzieci na terenach
          > > bezprawnie okupowanych przez tychze Chazarow, udajacych Zydow...
          > > Kagan
          >
          >
          > No to ja jestem antysemitka bo nie lubie Arabow.Ale mam problem bo nie lubie
          te
          > z
          > Turkow jak a to Wg.Kagana Zydzi to dla mnie by trzeba bylo jakas nowa
          kategorie
          >
          > wymyslic.Kagan a Ty czasem jak ogladasz telewizje to nie widzisz
          palestynczykow
          >
          > wysadzajacych autobus gdzie sa dzieci zydowskie?U was w Australii to pokazuja
          > tylko jeden program?
          >
    • Gość: CCCP Re: Jak rozpoznać antysemitę - poradnik praktyczny IP: *.acn.waw.pl 23.06.02, 22:48
      Gość portalu: t napisał(a):

> Jakiś czas temu bodajże reggie opisał w jaki sposób rozpoznać można Żyda,
      > pozostaje jeszcze druga strona medalu - jak rozpoznać antysemitę? Na szczęście
      > nie brak w Polsce intelektualistów, ktorzy rozwikłali ten problem. Sprawa nie
      > była łatwa, bo jak ustalili badacze z kręgów "GW" jedną z typowych cech
      > antysemity jest wypieranie się swojego antysemityzmu, a do tego, jak to
      > niezbicie wykazał dr. Śpiewak można być antysemitą i o tym nie wiedzieć. Na
      > szczęście pani prof. Janion udało się odkryć, że "język polski jest
      > strukturalnie antysemicki", co daje już jakiś punk oparcia, a Andrzej Leder
      > z "Respubliki Nowej" ustalił z kolei, że: "antysemityzm jest postawą, odruchem,
      >
      > skrzywieniem ust, porozumiewawczym mrugnięciem". Wreszcie ostatni numer "GW"
      > przynosi rewelacyjne ustalenia pana Andrzeja Mencwela, dzięki ktorym
      > rozpoznawanie antysemitów stanie się dziecinnie łatwe. Pan Mencwel odkrył,
      > bowiem że antysemita ma: "jarzące się narkotycznie źrenice, gorączkowe rumieńce
      >
      > i zaślinione usta", do tego odprawia egzorcyzmy, a siła jego ducha "objawia się
      >
      > naprawdę wydzielinami ciała" (tu autor jako badacz - praktyk dodaje,
      > że "zdarzało mi się spotkać samozwańczych egzorcystów, którym cuchnęło z ust").
      >
      > Jesli więc spotkamy osobnika, ktory ma jarzące się narkotycznie ślepia, krzywi
      >
      > zaślinione usta, porozumiewawczo mruga, mówi po polsku i śmierdzi - to możemy
      > być pewni, że mamy do czynienia z antysemitą, choćby się tego wypierał. Bogu
      > dzięki, że mamy jeszcze w Polsce prawdziwych intelektualistów!

To co piszesz przypomina mi pogadankę Włodzimierza Wojnowicza
      (tego od "Życia i niezwykłych przygód żołnierza Iwana Czonkina")
      na temat antysemickich stereotypów w literaturze sowieckiej. Ze swadą i humorem
      Wojnowicz utworzył kompozytowy portret literackiego Żyda. Były w nim wszystkie
      elementy przypisywane teraz antysemitom, łącznie z nieświeżym oddechem.

Wyglada na to, że postaci wrogów lepi się zawsze z tych
      samych materiałów.
      • reggie Re: Jak rozpoznać antysemitę - poradnik praktyczny 23.06.02, 22:57
        Czy antysemityzm to cos zlego, w tym miejscu powinien byc chyba znak zapytania.
        • Gość: CCCP Re: Jak rozpoznać antysemitę - poradnik praktyczny IP: *.acn.waw.pl 23.06.02, 23:10
          reggie napisał(a):

> Czy antysemityzm to cos zlego, w tym miejscu powinien byc chyba znak zapytania.

Chyba tak, choć nachodziły mnie różne myśli po wymianie listów z Uniwersytetem w Tulane i z niejakim P. R., facetem, ktory prowadzi dla nich witrynę internetową o ocalonych z Holokaustu. Już tylko to, że zwróciłem uwagę na niedociągnięcia warsztatowe prowadzącego wywiady z ocalonymi, zrobiło ze mnie w ich oczach antysemitę. Żeby nie utrwalić w sobie tego obrazu, zrezygnowałem z dalszej korespondencji.

Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków!
    • Gość: polishAM Re: Jak rozpoznać antysemitę - poradnik praktyczny IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 23.06.02, 22:55
      Trzeba oczywiscie nazwac sprawe po imieniu. KAZDY ktory nie zgadza sie na
      kolaboracje z Zydami i Izraelem jest antysemita. Poniewaz media sa w rekach
      zydowskich one decyduja kto nim jest a kto nie. Ja oczywiscie uwazam, ze Zydzi
      to urodzeni manipulatorzy, kryminalisci i konspiratorzy na czele z Andrzejem
      Mencwelem i ich spolka. Poza tym uwazam, ze nalezy kulture tych specjalistow od
      "moralnosci" zrownac z ziemia i zapomniec, ze kiedykolwiek istniala. To mnie
      czyni calkiem niezlym antysemita w odroznieniu od tych "umiarkowanych", ktorzy
      maja jeszcze jakiekolwiek zludzenia co do prawdziwej natury tych oprawcow.
      • Gość: Ania Re:Do Poliszamka IP: *.upc.chello.be 23.06.02, 22:57
        Ja juz cie zpiec razy pytalam ile jest Zydow na swiecie ,moze bys odpowiedzial.
        • Gość: ktos Re:Do Poliszamka IP: *.pl 23.06.02, 23:06

> Ja juz cie zpiec razy pytalam ile jest Zydow na swiecie ,moze bys odpowiedzial.

Ile by ich nie bylo to i tak za duzo.
        • Gość: polishAM Re:Do Poliszamka IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 23.06.02, 23:08
          Ja tylko pamietam jak napisalas raz, ze pewnie Zydowka nie chciala miec ze mna
          seksu wiec dlatego odbijam sobie to na tym forum. Otoz ja jestem regularnie na
          chasydzkim Williamsburgu (kiedys tam mieszkalem) i kocham sie z zydowko-
          puertoryczkami na okraglo. Byc moze nawet dzisiaj tam pojade.
          • Gość: Ania Re:Do Poliszamka IP: *.upc.chello.be 23.06.02, 23:11
            Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Ja tylko pamietam jak napisalas raz, ze pewnie Zydowka nie chciala miec ze mna
            > seksu wiec dlatego odbijam sobie to na tym forum. Otoz ja jestem regularnie na
            > chasydzkim Williamsburgu (kiedys tam mieszkalem) i kocham sie z zydowko-
            > puertoryczkami na okraglo. Byc moze nawet dzisiaj tam pojade.

Mnie twoje zycie seksualne nie obchodzi.Pytalam tylko ile jest wg.Ciebie Zydow na
            swiecie.

• Gość: polishAM Re:Do Poliszamka IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 23.06.02, 23:23
              Na swiecie jest sporo Zydow, z czego polowe stanowia Zydowki. Pomijajac te
              bardzo mlode i bardzo stare reszte stanowia calkiem atrakcyjne i wymagajace
              milosci kobiety. Teraz odrzucajac te zamezne to zaweza dosc pokaznie ilosc
              sklonnych do rzeczy o ktorych ja zawsze mysle majac kontakt z kobietami. Ale i
              tak nie wystarczy mi jednego zycia co stwierzam z przykroscia.
            • Gość: CCCP Re:Do Poliszamka IP: *.acn.waw.pl 23.06.02, 23:29

.
              >
              > Mnie twoje zycie seksualne nie obchodzi.Pytalam tylko ile jest wg.Ciebie Zydow
              > na
              > swiecie.
              >

Sięgnąłem do Encyklopedii. Oto informacja:

w 1996
              na całym świecie ponad 13 mln

w tym:

w Ameryce ok. 6.5 mln (USA ok. 5.8 mln)

Izrael ok. 4.3 mln

1989 CCCP ok. 1.4 mln

W Polsce - ok. 15 tys.

Mam nadzieję, że Pl-Am nie ma nic przeciwko.
              • Gość: Ania Re:Do Poliszamka IP: *.upc.chello.be 23.06.02, 23:35
                Gość portalu: CCCP napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                >
                >
                > .
                > >
                > > Mnie twoje zycie seksualne nie obchodzi.Pytalam tylko ile jest wg.Ciebie Z
                > ydow
                > > na
                > > swiecie.
                > >
                >
                > Sięgnąłem do Encyklopedii. Oto informacja:
                >
                > w 1996
                > na całym świecie ponad 13 mln
                >
                > w tym:
                >
                > w Ameryce ok. 6.5 mln (USA ok. 5.8 mln)
                >
                > Izrael ok. 4.3 mln
                >
                > 1989 CCCP ok. 1.4 mln
                >
                > W Polsce - ok. 15 tys.
                >
                > Mam nadzieję, że Pl-Am nie ma nic przeciwko.

Mnie sie wydaje,ze wg.niego jest duzo duzo wiecej.Nie wiem czy zauwazyles,ze
                pytalam ile jest" wg.niego zydow "na swiecie.
                • Gość: CCCP Po czym Polaka? IP: *.acn.waw.pl 23.06.02, 23:49

> > Mam nadzieję, że Pl-Am nie ma nic przeciwko.

> Mnie sie wydaje,ze wg.niego jest duzo duzo wiecej.Nie wiem czy zauwazyles,ze
                  > pytalam ile jest" wg.niego zydow "na swiecie.

Sądząc z różnych wypowiedzi w Polsce do tej nacji powinno należeć jakieś parę milionów.

Do znanego mi naukowca ktoś napisał powazny list z prośbą o wyjaśnienie, po czym można poznać Polaka.

Hasło dnia: Ziemia dla ziemniaków!
      • Gość: zyx Re: Jak rozpoznać antysemitę - poradnik praktyczny IP: *.rdu.bellsouth.net 24.06.02, 06:18
        i czyni cie to niedouczonego glupka ktory tylko moze bezsilnie jeczec, placac
        podatki. W Polsce tez potrzebowac cie beda dopoki bedziesz mial forse. A to,
        sadzac po twojej manii wielkosci bedzie trwalo dosyc krotko w Polsce. Powodzenia
        w twoim kraju . Tu nie bedzie wielu plakac po tobie. Goralu...

> Trzeba oczywiscie nazwac sprawe po imieniu. KAZDY ktory nie zgadza sie na
        > kolaboracje z Zydami i Izraelem jest antysemita. Poniewaz media sa w rekach
        > zydowskich one decyduja kto nim jest a kto nie. Ja oczywiscie uwazam, ze Zydzi
        > to urodzeni manipulatorzy, kryminalisci i konspiratorzy na czele z Andrzejem
        > Mencwelem i ich spolka. Poza tym uwazam, ze nalezy kulture tych specjalistow od
        >
        > "moralnosci" zrownac z ziemia i zapomniec, ze kiedykolwiek istniala. To mnie
        > czyni calkiem niezlym antysemita w odroznieniu od tych "umiarkowanych", ktorzy
        > maja jeszcze jakiekolwiek zludzenia co do prawdziwej natury tych oprawcow.

• Gość: eres Re: Jak rozpoznać... do Kagana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 00:40

> Trzeba oczywiscie nazwac sprawe po imieniu. KAZDY ktory nie zgadza sie na
        > kolaboracje z Zydami i Izraelem jest antysemita. Poniewaz media sa w rekach
        > zydowskich one decyduja kto nim jest a kto nie. Ja oczywiscie uwazam, ze Zydzi
        > to urodzeni manipulatorzy, kryminalisci i konspiratorzy na czele z Andrzejem
        > Mencwelem i ich spolka. Poza tym uwazam, ze nalezy kulture tych specjalistow od
        >
        > "moralnosci" zrownac z ziemia i zapomniec, ze kiedykolwiek istniala. To mnie
        > czyni calkiem niezlym antysemita w odroznieniu od tych "umiarkowanych", ktorzy
        > maja jeszcze jakiekolwiek zludzenia co do prawdziwej natury tych oprawcow.

O jakiej kulturze niby swiadcza Twoje, zionace nienawiscia do Zydow, ale i do
        Polakow, wypowiedzi? Nie trudno tez ocenic Ciebie jako „specjaliste od
        moralnosci”. Dowodzi przeciez tego wiekszosc Twoich wypowiedzi i komentarzy. Wg
        Ciebie do owych „manipulatorow, kryminalistow i konspiratorow” naleza Jezus z
        apostolami i Swieta Rodzina, ale i Einstein, Hirschfeld, Tuwim, b-cia Wieniawscy,
        Mendelson, Zamenhof i wielu wielu im podobnych? Natomiast do tych innych,
        obdarzonych przez nordycka rase wrodzonymi szlachetnymi charakterami zaliczasz
        zapewne Hitlera i cala jego Gefolgschaft, ale zapewne i hrabiego Felka
        Dzierzynskiego, no i takich aryjczykow, jak Bierut, Cyrankiewicz, Oleksy czy
        Jaruzelski.

• Gość: Jude Re: Jak rozpoznać antysemitę - poradnik praktyczny IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 23.06.02, 23:24
      Gość portalu: t napisał(a):

> Jakiś czas temu bodajże reggie opisał w jaki sposób rozpoznać można Żyda,
      > pozostaje jeszcze druga strona medalu - jak rozpoznać antysemitę? Na szczęście
      > nie brak w Polsce intelektualistów, ktorzy rozwikłali ten problem. Sprawa nie
      > była łatwa, bo jak ustalili badacze z kręgów "GW" jedną z typowych cech
      > antysemity jest wypieranie się swojego antysemityzmu, a do tego, jak to
      > niezbicie wykazał dr. Śpiewak można być antysemitą i o tym nie wiedzieć. Na
      > szczęście pani prof. Janion udało się odkryć, że "język polski jest
      > strukturalnie antysemicki", co daje już jakiś punk oparcia, a Andrzej Leder
      > z "Respubliki Nowej" ustalił z kolei, że: "antysemityzm jest postawą, odruchem,
      >
      > skrzywieniem ust, porozumiewawczym mrugnięciem". Wreszcie ostatni numer "GW"
      > przynosi rewelacyjne ustalenia pana Andrzeja Mencwela, dzięki ktorym
      > rozpoznawanie antysemitów stanie się dziecinnie łatwe. Pan Mencwel odkrył,
      > bowiem że antysemita ma: "jarzące się narkotycznie źrenice, gorączkowe rumieńce
      >
      > i zaślinione usta", do tego odprawia egzorcyzmy, a siła jego ducha "objawia się
      >
      > naprawdę wydzielinami ciała" (tu autor jako badacz - praktyk dodaje,
      > że "zdarzało mi się spotkać samozwańczych egzorcystów, którym cuchnęło z ust").
      >
      > Jesli więc spotkamy osobnika, ktory ma jarzące się narkotycznie ślepia, krzywi
      >
      > zaślinione usta, porozumiewawczo mruga, mówi po polsku i śmierdzi - to możemy
      > być pewni, że mamy do czynienia z antysemitą, choćby się tego wypierał. Bogu
      > dzięki, że mamy jeszcze w Polsce prawdziwych intelektualistów!

Pierdolicie Hipolicie.Jak widac na powyzszym przykladzie
      mozna pierdolic glodne zydofarmazony i o tym nie wiedziec.
      Toc to przeciez naukowca nie trzeba zeby sie spostrzegl ile w tym wywodzie
      glupoty.
    • nebel Re: Jak rozpoznać Żyda - poradnik praktyczny 24.06.02, 06:18
      Jak rozpoznać Żyda?-to łatwiejsze niż rozpoznanie antysemity
      Przeprowadzić testy.

Test1
      Na jednym wydechu kazać mu powiedzieć:
      Bóg- Honor- Ojczyzna i wspak.
      Jak się zająknie –to Żyd!

Test2
      Na jednym wydechu kazać mu powiedzieć:
      Smród- brud- ubóstwo i wspak.
      Jak się zająknie-to Żyd
      • aja_cie_pierdole_chuju_1 Nebel ...isz jak pogryziony 24.06.02, 06:28
        • reggie Do Polish AM 24.06.02, 15:58
          Widzę, że jesteś z Philly, dziwne, wcześniej tego nie zauważyłem, ukrywałeś
          adres?
          Nic to, mówisz, że jak nazywa się to miejsce, gdzie są gorące Zydóweczki? To
          downtown może?
          • Gość: polishAM Re: Do Polish AM IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.06.02, 17:57
            Nie rozumiem co robi nazwa Philadelphia przy moim adresie. Jestem z New Jersey
            kolo Woodbridge Center przy exit 11 z NJ Turnpike. Mam blisko do Outerbridge
            Crossing na Staten Island i szybko jestem na Brooklynie. Bo tam jest
            Williamsburg gdzie zreszta kiedys mieszkalem. Najlatwiej zalapac Puertorykanki
            ale zdarzaja sie Zydowko-Puerto i mieszane Wloszki. Dzisiaj bywam tam jednak
            nie czesciej jak raz na miesiac.
            • reggie Re: Do Polish AM 24.06.02, 21:26
              Williamsburg, no tak, o tym nawet Kazik śpiewał ostatnio, faktycznie, jest
              pewnie szansa na złapanie "hot-jewish stuff" - dzięki za opis Polish!
              Swoją drogą dziwne, piszesz z NJ, a adres chyba Pennsylwanii - p... ich w tych
              Stanach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka