panzgazety 26.04.05, 09:59 :-) chyba sie zapisze do samoobrony ... bede sie wylegiwal nad jeziorkiem, pil piwo i liczył mamone. w koncu teraz nasza kolej inni juz byli. tylko nie bardzo wiem ktory program jest aktualny? ale czy to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamin1 Zabrac sie za zrobienie porzadku: 26.04.05, 10:01 Polska sprawiedliwosc, polski porzadek.....Smiac, albo raczej plakac sie chce, gdy "wybrancy narodu" graja sprawiedliwosci na nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Proces Renaty Beger odroczony 26.04.05, 10:23 Wydaje mi się, że nie rzecz w tym, ze ta prosta wiejska dziewucha została posłanką, to się w demokracji zdarza. Problem w tym, że istnieje społeczne przyzwolenie aby tacy jak ona, i jej podobne kreatury zasiadały w Sejmie. Popatrzcie na dzikie oczy Maciarewicza, niezmąconą myśleniem twarz Wassermanna, nie mówiąć już o róznych Janikach, Dyduchach i Pękach. Na to wszystko psychodeliczny gnom może zostać prezydentem. Każde społeczeństwo ma taką władzę - na jaką zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Proces Renaty Beger odroczony 26.04.05, 12:09 > Wydaje mi się, że nie rzecz w tym, ze ta prosta wiejska dziewucha została > posłanką, to się w demokracji zdarza. Oczywiście,że się zdarza. Ale tu się zdarzyło fałszowanie list wyborczych,dzięki czemu owa "prosta wiejska dziewucha" została posłem. I tu akurat o przyzwoleniu społecznym jakoś mało zasadnie wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
narrator Re: Proces Renaty Beger odroczony 26.04.05, 10:39 tacy ludzie,jak p.Beger juz dawno powinni być usunięci z życia politycznego,ale kto to ma zrobić???? te bezradne sądy i koleżeńskie układziki ???? Odpowiedz Link Zgłoś
tiny_tiny kurfaaa 26.04.05, 10:41 A ja wystarczy ze nie zaplace w terminie rachunku za prad juz mi przylaza odlaczyc, nie mowiac juz o urzedzie skarbowym co WSZYSTKO przebada dokladnie, nie mowiac juz o niczym. szarych ludzi udupia sie na maxa, tluste szychy lawiruja po granicy prawa. TO JEST ROWNOSC? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Proces Renaty Beger odroczony 26.04.05, 10:47 Co się odwlecze to nie uciecze. Polecam utworek Big Cyca "Złoty Warkocz" - najlepiej ją zcharakteryzowli :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 Re: Proces Renaty Beger odroczony 26.04.05, 10:52 Ludowcy wszystkich łajdactw łączcie się! Józef Ozga-Michalski też się zasłużył ruchowi ludowemu, teraz to samo nazwisko na czele prawniczych krętactw brawo, brawo , bis! Odpowiedz Link Zgłoś
otnokk Re: Proces Renaty Beger odroczony 26.04.05, 11:03 To jeden z ostatnich zespołów sądowych,który toleruje krętactwa polityków.Po 15-tu latach kończy się DYSPOZYCYJNOŚĆ sądów Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Od kilku lat obserwuję wyczyny tego Czarneckiego 26.04.05, 11:03 i prezesowi Sądu proponuje rozważenie postępowania dyscyplinarnego wobec tego "adwokata" i "eurodeputowanego" ktry po prostu ta argumentacją dlaczego rezygnuje z obrony -Was obraża!! Zdumienie człowieka ogarnia że taki tym załapał się na posade euroosła. Odpowiedz Link Zgłoś
india_2004 Re: Proces Renaty Beger odroczony 26.04.05, 11:25 Nit tylko pogratulować. Przecież to jest kpina. Czekam jeszcze na informacje o przedawnieniu zarzutów Odpowiedz Link Zgłoś
dezerter2 Pierwszy milion głosów trzeba ukraść! 26.04.05, 11:35 Ten proces to się chyba zakończy jak Owsiana Renatka będzie już posłem trzecią kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Proces Renaty Beger odroczony 26.04.05, 12:10 A najgorsze w tym wszystkim jest to, że możemy sobie tutaj warczeć, wściekać się, złościć, oburzać - i co z tego? I tak znajdzie się dostatecznie dużo kretynów i buraków, żeby panią Renatkę, jej Wodza i resztę tej hołoty ponownie usadzić w sejmowych ławach... :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
robertmad Re: Proces Renaty Beger odroczony 26.04.05, 12:23 Jest już opinia biegłego grafologa.Niestety okazało się że renata nic nie podpisywała, ale cóż media wolą pisać że jest afera. Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: Proces Renaty Beger odroczony 26.04.05, 12:56 A to ona pismienna w ogole jest? Odpowiedz Link Zgłoś
igii Może śędzia i prąkurator też z samoobrony ? Okaże 26.04.05, 12:25 się że była posłem nielegalnie i co jej zrobią ?? Mogą też leppera cmoknąć w pierścien ! Odpowiedz Link Zgłoś
belfastmf Re: Proces Renaty Beger odroczony 26.04.05, 12:30 Kiedy ta żenująca kobieta i żenująca partia zniknie ze sceny politycznej.?Oby jak najprędzej,ale za Anana Kofana należy jej się nagroda złotoustej. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 Re: Beger polska dama 26.04.05, 13:37 Oto idą prężnym,twardym krokiem Żelazne Legiony przyjaciól ludu, idzie Samoobrona Wspaniała na czele dumnie kroczy Ojciec Narodu Dobrotliwy, Tytan Małopolski, Gigant Wielkopolski, Ondraszek Pomorski, Janosik Świętokrzyski, Buhaj Śląski, Ogier Podlaski, ukochany Przywódca nasz Przewodniczący Andrzej Lepper-Wielki, a przy nim wiernie służy umęczonemu Narodowi Renatka Prawa na krzywdę ludzką wrażliwa jak mało kto! Hurraa! Hurraaaa!! Uuurrraaaaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś