Gość: prowokat IP: *.telimeny / 192.168.0.* 28.06.02, 21:42 ... jednemu z froumowiczów niejaki "reggie" ma problem powiedz mu co i jak niech się nie męczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reggie Re: GMR MOŻE BYŚ TAK POMÓGŁ 29.06.02, 00:01 Ty prowokat, jaki ja mam problem geju parszywy? Niejakiego reggiego to będziesz miał na pysku, wyrzutku. Ja tu jestem ktoś, zna mnie cala stara gwardia, a ciebie cwoku nawet nikt nie pamięta, cieniasie, Watykan rządzi, pamiętaj. Ojciec Dyrektor patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: GMR MOŻE BYŚ TAK POMÓGŁ IP: *.fastres.net 29.06.02, 00:04 reggie napisał(a): > Ty prowokat, jaki ja mam problem geju parszywy? Niejakiego reggiego to będziesz > > miał na pysku, wyrzutku. Ja tu jestem ktoś, zna mnie cala stara gwardia, a > ciebie cwoku nawet nikt nie pamięta, cieniasie, Watykan rządzi, pamiętaj. > Ojciec Dyrektor patrzy. ........Tak....dopierdol mu............. Powiedz ze chuj,kutas....................... Plun,w morde,kopni w ryja......................... ...................To cwelicho...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: GMR MOŻE BYŚ TAK POMÓGŁ IP: *.fastres.net 29.06.02, 00:06 Gość portalu: tato napisał(a): > reggie napisał(a): > > > Ty prowokat, jaki ja mam problem geju parszywy? Niejakiego reggiego to będ > ziesz > > > > miał na pysku, wyrzutku. Ja tu jestem ktoś, zna mnie cala stara gwardia, a > > > ciebie cwoku nawet nikt nie pamięta, cieniasie, Watykan rządzi, pamiętaj. > > Ojciec Dyrektor patrzy. > > ........Tak....dopierdol mu............. > Powiedz ze chuj,kutas....................... > Plun,w morde,kopni w ryja......................... > ...................To cwelicho...................... ......wystaw tylko ryja cwelu................. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: GMR MOŻE BYŚ TAK POMÓGŁ 29.06.02, 00:06 Tatuś, nie uzywaj takich słów. Dzieci śpią, ale zawsze nie będą spać i ci kiedyś gębę odpierdolom. Powieś się parchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: GMR MOŻE BYŚ TAK POMÓGŁ IP: *.fastres.net 29.06.02, 00:07 reggie napisał(a): > Tatuś, nie uzywaj takich słów. Dzieci śpią, ale zawsze nie będą spać i ci > kiedyś gębę odpierdolom. Powieś się parchu. .....zaras po tobie.............. Odpowiedz Link Zgłoś