Gość: Ania IP: *.upc.chello.be 30.06.02, 22:52 Powiedz mi kochany Emerycie ile Ty miesiecznie oszczedzasz pieniedzy.Ile to nosisz to banku miesiac w miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato Re: Do Emeryta IP: *.fastres.net 30.06.02, 22:57 Gość portalu: Ania napisał(a): > Powiedz mi kochany Emerycie ile Ty miesiecznie oszczedzasz pieniedzy.Ile to > nosisz to banku miesiac w miesiac. .........hehehe.......emeryt i pieniadze...........hehehe........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Emeryta IP: *.upc.chello.be 30.06.02, 23:29 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Powiedz mi kochany Emerycie ile Ty miesiecznie oszczedzasz pieniedzy.Ile t > o > > nosisz to banku miesiac w miesiac. > > .........hehehe.......emeryt i pieniadze...........hehehe........ A tam z emerytami nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Do sympatycznej pani Ani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 23:41 Droga Pani Aniu. Leonid by powiedział , że jako były klawisz mam emeryturę mundurową. Nowy zaprzeczy i stwierdzi, że mam partyjną. Jako emeryt normalny mam 1200 zł. W Dialogu mam abonamenent za 90 zł. A teraz chodzą firmy i proponują abonament całodobowy za 50 zł/m-c. To wszystko się nie liczy, bo mam dużo zdrowia i dlatego odkładam 100 zł/m-c. Rozum już Nowy ocenił.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do sympatycznej pani Ani IP: *.upc.chello.be 30.06.02, 23:46 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Droga Pani Aniu. > Leonid by powiedział , że jako były klawisz mam emeryturę mundurową. Nowy > zaprzeczy i stwierdzi, że mam partyjną. Jako emeryt normalny mam 1200 zł. W > Dialogu mam abonamenent za 90 zł. A teraz chodzą firmy i proponują abonament > całodobowy za 50 zł/m-c. To wszystko się nie liczy, bo mam dużo zdrowia i > dlatego odkładam 100 zł/m-c. Rozum już Nowy ocenił.Pozdrawiam. Dlaczego spytalam.Otoz Pawel przekonywal mnie,ze emeryci i ludzie mlodzi trzymaja kase w bankach i jak spadna stopy to ich to strasznie po kieszeni walnie.Jak to z tym jest?Nowym sie nie przejmowac Leonidem tez nie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Do sympatycznej pani Ani IP: *.fastres.net 30.06.02, 23:54 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: Emeryt napisał(a): > > > Droga Pani Aniu. > > Leonid by powiedział , że jako były klawisz mam emeryturę mundurową. Nowy > > zaprzeczy i stwierdzi, że mam partyjną. Jako emeryt normalny mam 1200 zł. > W > > Dialogu mam abonamenent za 90 zł. A teraz chodzą firmy i proponują aboname > nt > > całodobowy za 50 zł/m-c. To wszystko się nie liczy, bo mam dużo zdrowia i > > dlatego odkładam 100 zł/m-c. Rozum już Nowy ocenił.Pozdrawiam. > > Dlaczego spytalam.Otoz Pawel przekonywal mnie,ze emeryci i ludzie mlodzi trzyma > ja > kase w bankach i jak spadna stopy to ich to strasznie po kieszeni walnie.Jak to > z > tym jest?Nowym sie nie przejmowac Leonidem tez nie.Pozdrawiam. > .........To ja ci odpowiem............. Balujac ostatnio w Polsce,zauwazylem iz firmy,ble,ble,ble......itd........... Wplacaja na konta bankowe wyplaty............... Jeszcze dziwniejsz ze emeryci i recisci tez maja takie konta............. Chyba zakladaja sobie sami................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do sympatycznej pani Ani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 23:57 Pani Aniu. Jako stary sympatyk lewicy mogę liczyć tylko na podwyżkę ciśnienia. Oszczędności nie mnie co prawda, ale starszym kolegom zjadł pan Balcerowicz "uzdrawiając" gospodarkę na początku lat 90-tych. A teraz to mi stopy wiszą. 100 zł. zamieniam miesięcznie na 25 usd i tyle. Nawet deflacja mnie nie przestraszy. Tylko dziewice mogą się bać,/defloracji oczywiście/. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Do sympatycznej pani Ani IP: *.fastres.net 01.07.02, 00:06 Gość portalu: Janek napisał(a): > Pani Aniu. > Jako stary sympatyk lewicy mogę liczyć tylko na podwyżkę ciśnienia. > Oszczędności nie mnie co prawda, ale starszym kolegom zjadł pan Balcerowicz > "uzdrawiając" gospodarkę na początku lat 90-tych. A teraz to mi stopy wiszą. > 100 zł. zamieniam miesięcznie na 25 usd i tyle. Nawet deflacja mnie nie > przestraszy. Tylko dziewice mogą się bać,/defloracji oczywiście/. Jeszcze raz > serdecznie pozdrawiam. ........No to Balcerek ma pomnik jak w banku................ ...Bohater narodowy............ Odpowiedz Link Zgłoś