Dodaj do ulubionych

Do Emeryta

IP: *.upc.chello.be 30.06.02, 22:52
Powiedz mi kochany Emerycie ile Ty miesiecznie oszczedzasz pieniedzy.Ile to
nosisz to banku miesiac w miesiac.
Obserwuj wątek
    • Gość: tato Re: Do Emeryta IP: *.fastres.net 30.06.02, 22:57
      Gość portalu: Ania napisał(a):

> Powiedz mi kochany Emerycie ile Ty miesiecznie oszczedzasz pieniedzy.Ile to
      > nosisz to banku miesiac w miesiac.

.........hehehe.......emeryt i pieniadze...........hehehe........
      • Gość: Ania Re: Do Emeryta IP: *.upc.chello.be 30.06.02, 23:29
        Gość portalu: tato napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
        >
        > > Powiedz mi kochany Emerycie ile Ty miesiecznie oszczedzasz pieniedzy.Ile t
        > o
        > > nosisz to banku miesiac w miesiac.
        >
        > .........hehehe.......emeryt i pieniadze...........hehehe........

A tam z emerytami nigdy nic nie wiadomo.

• Gość: Emeryt Re: Do sympatycznej pani Ani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 23:41
      Droga Pani Aniu.
      Leonid by powiedział , że jako były klawisz mam emeryturę mundurową. Nowy
      zaprzeczy i stwierdzi, że mam partyjną. Jako emeryt normalny mam 1200 zł. W
      Dialogu mam abonamenent za 90 zł. A teraz chodzą firmy i proponują abonament
      całodobowy za 50 zł/m-c. To wszystko się nie liczy, bo mam dużo zdrowia i
      dlatego odkładam 100 zł/m-c. Rozum już Nowy ocenił.Pozdrawiam.
      • Gość: Ania Re: Do sympatycznej pani Ani IP: *.upc.chello.be 30.06.02, 23:46
        Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Droga Pani Aniu.
        > Leonid by powiedział , że jako były klawisz mam emeryturę mundurową. Nowy
        > zaprzeczy i stwierdzi, że mam partyjną. Jako emeryt normalny mam 1200 zł. W
        > Dialogu mam abonamenent za 90 zł. A teraz chodzą firmy i proponują abonament
        > całodobowy za 50 zł/m-c. To wszystko się nie liczy, bo mam dużo zdrowia i
        > dlatego odkładam 100 zł/m-c. Rozum już Nowy ocenił.Pozdrawiam.

Dlaczego spytalam.Otoz Pawel przekonywal mnie,ze emeryci i ludzie mlodzi trzymaja
        kase w bankach i jak spadna stopy to ich to strasznie po kieszeni walnie.Jak to z
        tym jest?Nowym sie nie przejmowac Leonidem tez nie.Pozdrawiam.

• Gość: tato Re: Do sympatycznej pani Ani IP: *.fastres.net 30.06.02, 23:54
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: Emeryt napisał(a):
          >
          > > Droga Pani Aniu.
          > > Leonid by powiedział , że jako były klawisz mam emeryturę mundurową. Nowy
          > > zaprzeczy i stwierdzi, że mam partyjną. Jako emeryt normalny mam 1200 zł.
          > W
          > > Dialogu mam abonamenent za 90 zł. A teraz chodzą firmy i proponują aboname
          > nt
          > > całodobowy za 50 zł/m-c. To wszystko się nie liczy, bo mam dużo zdrowia i
          > > dlatego odkładam 100 zł/m-c. Rozum już Nowy ocenił.Pozdrawiam.
          >
          > Dlaczego spytalam.Otoz Pawel przekonywal mnie,ze emeryci i ludzie mlodzi trzyma
          > ja
          > kase w bankach i jak spadna stopy to ich to strasznie po kieszeni walnie.Jak to
          > z
          > tym jest?Nowym sie nie przejmowac Leonidem tez nie.Pozdrawiam.
          >

.........To ja ci odpowiem.............
          Balujac ostatnio w Polsce,zauwazylem iz firmy,ble,ble,ble......itd...........
          Wplacaja na konta bankowe wyplaty...............
          Jeszcze dziwniejsz ze emeryci i recisci tez maja takie konta.............
          Chyba zakladaja sobie sami................
        • Gość: Janek Re: Do sympatycznej pani Ani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 23:57
          Pani Aniu.
          Jako stary sympatyk lewicy mogę liczyć tylko na podwyżkę ciśnienia.
          Oszczędności nie mnie co prawda, ale starszym kolegom zjadł pan Balcerowicz
          "uzdrawiając" gospodarkę na początku lat 90-tych. A teraz to mi stopy wiszą.
          100 zł. zamieniam miesięcznie na 25 usd i tyle. Nawet deflacja mnie nie
          przestraszy. Tylko dziewice mogą się bać,/defloracji oczywiście/. Jeszcze raz
          serdecznie pozdrawiam.
          • Gość: tato Re: Do sympatycznej pani Ani IP: *.fastres.net 01.07.02, 00:06
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Pani Aniu.
            > Jako stary sympatyk lewicy mogę liczyć tylko na podwyżkę ciśnienia.
            > Oszczędności nie mnie co prawda, ale starszym kolegom zjadł pan Balcerowicz
            > "uzdrawiając" gospodarkę na początku lat 90-tych. A teraz to mi stopy wiszą.
            > 100 zł. zamieniam miesięcznie na 25 usd i tyle. Nawet deflacja mnie nie
            > przestraszy. Tylko dziewice mogą się bać,/defloracji oczywiście/. Jeszcze raz
            > serdecznie pozdrawiam.

........No to Balcerek ma pomnik jak w banku................
            ...Bohater narodowy............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka