marcus_crassus 30.04.05, 13:25 Jak Roman Giertych albo LPR dojdzie do wladzy obiecuje ze przejde na islam :)) a nawet na wahabityzm :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangold Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 13:35 "..w Senacie mieliby zasiadać samorządowcy, przedstawiciele Polonii i Senatów wyższych uczelni...." A na cholerę nam w Senacie Polonia, i to napewno Giertych ma na myśli tą spod znaku Moskala... Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 13:39 "..w Senacie mieliby zasiadać samorządowcy, przedstawiciele Polonii i Senatów wyższych uczelni...." zapomniałeś Romek o biskupach (oczywiście tylko rzymsko-katolickich...) Odpowiedz Link Zgłoś
ompo Re: gdzie wymeigrujecie jak LPR wygra? 30.04.05, 14:13 Ja mysle o Portugalii. A Wy Forumowicze macie jakies plany? Europa czy bezpieczniej gdzies dalej? OM Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: gdzie wymeigrujecie jak LPR wygra? 30.04.05, 14:56 ompo napisał: > Ja mysle o Portugalii. > A Wy Forumowicze macie jakies plany? > Europa czy bezpieczniej gdzies dalej? Ukraina Odpowiedz Link Zgłoś
alatien Re: gdzie wymeigrujecie jak LPR wygra? 30.04.05, 15:02 Ja myslalem o Chinach. Tam wiecej wolnosci w porownaniu z tym co zrobi LPR. Moze nawet poprosze o azyl polityczny. Myslelem tez o Szwajcarii. Jak pojdzie krucjata Romana to przez Alpy nie przejda ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rabann Samoobora ma tez "wypasiony" gabinet cieni: 30.04.05, 19:40 Prezydent: dr. h.c. Andrzej Lepper, premier:.....aaaaa...chocby Czarnecki, on tam juz gdzieś w rządzie był, to wie, min. oswiaty: studentka Begierowa, ministrem zdrowia musi byc ktoś o wyjątkowo zdrowej wątrobie. Ciężko, ale znajdzie sie i taki, mon. sprawiedliwości: Hojarska, ona zna się z własnych dświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Kongres LPR?!?! 30.04.05, 19:42 wyprowadźcie mnie z błędu, bo ja miałem wrażenie, jakbym oglądał film dokumentalny ś.p. Leni Riefenstahl, z jedengo ze zjazdów takiej partii, co to była doszła do władzy w Niemczech na podobnych hasłach.. :| Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Agentura trzęsie portkami przed LPR ! 02.05.05, 16:23 Agencie, twój śmiertelny strach jest nieuzasadniony. Nikt na twoje życie, po zwycięstwie LPR, nie bedzie dybał. Będziesz mógł spokojnie uczciwie pracować za 850 zł brutto miesięcznie, to znaczy tyle, ile sam wyznaczyłeś, gdy miałeś władzę. I rób karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: gdzie wymeigrujecie jak LPR wygra? 30.04.05, 20:57 W Szwajcarii bedzie siedzial prezio przynajmniej do czasu kiedy wprowadza ekstradycje Odpowiedz Link Zgłoś
haifa25 Re: ja do Israela, jak się skończy tam wojna 01.05.05, 05:07 Tu juz wojna sie skonczyla:)zapraszam :)zreszta tylko w Polsce tak strasznie wyglada konflikt w Izraelu:)-jestem dziennkarka wiem co mowie :)Tu kazdy zyje bez ogladania sie za siebie:)...a plus:nie ma tu LPR ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: ja do Israela, jak się skończy tam wojna 02.05.05, 00:58 hehehe, za to jest Szaas i inny Maafdal. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Szwajcaria pod obserwacją ! 30.04.05, 23:10 Kandydatom na osiedlenie w alpejskiej republice zwracam uwagę, że kraj ten ze względu na umiejscowienie w nim kont podejrzanych polityków będzie pod szczególną obserwacją. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Szwajcaria pod obserwacją ! 30.04.05, 23:16 No coz niektorzy politycy beda mogli zawsze powiedziec ze tylko odwiedzaja zamieszkala tam rodzine . Odpowiedz Link Zgłoś
wroxi Czy to prawda, ze LPR rozpoczela palenie ... 01.05.05, 05:30 Czy to prawda, ze LPR rozpoczela palenie wszystkich zdjec prezydenta Kwasnieskiego i jego malzonki, jezeli nie ma na nich jednoczesnie Kuny, albo Kuny i Zagla? Czy istnieja jeszcze gdzies zdjecia pary prezydenckiej bez Kuny i Zagla? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Żadnej emigracji.... 30.04.05, 15:18 ...ja rozważam partyzantke miejską...butelki po piwie juz mam,tylko benzyny trzeba dokupić.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek.s Re: Żadnej emigracji.... 30.04.05, 15:29 Słuszna koncepcja. Założę bojówkę "Masoni Eligiusza Niewiadomskiego", niech Romka G. krew zalewa za profanację jego bożyszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Żadnej emigracji.... 30.04.05, 17:03 misiek.s napisał: > Słuszna koncepcja. Założę bojówkę "Masoni Eligiusza Niewiadomskiego", niech > Romka G. krew zalewa za profanację jego bożyszcza. A młodzieżówkę nazwiemy Malarze E. Niewiadomskiego i bedą "walili" antyLPRowskie graffiti na murach: Masoni walczą, Berezę pomścimy.....buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Żadnej emigracji.... 30.04.05, 18:04 mangold napisał: > ...ja rozważam partyzantke miejską...butelki po piwie juz mam,tylko benzyny > trzeba dokupić.... Szanowny kolega na jednym z forow pisal, ze dla niego slowa Bog, Honor i Ojczyzna nie maja zadnego znaczenia. Czyzby szanowny kolega jednak zmienil zamiar i chce grac wielkiego patriote. A moze kolega pisze posty po oproznieniu butelek z piwem i po prostu nie pamieta co pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Żadnej emigracji.... 30.04.05, 19:33 pamin1 napisał: > Szanowny kolega na jednym z forow pisal, ze dla niego slowa Bog, Honor i > Ojczyzna nie maja zadnego znaczenia. Czyzby szanowny kolega jednak zmienil > zamiar i chce grac wielkiego patriote. A moze kolega pisze posty po oproznieniu > > butelek z piwem i po prostu nie pamieta co pisze? Bóg, Honor, Ojczyzna nadal mam w dupie !!! A partyzantka miejska to nie z patriotyzmu tylko z chęci obrony małej ostatnio grupki mądrze myślących i chcących żyć po swojemu a nie od mszy do mszy... Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Żadnej emigracji.... Mangoldzie ! 30.04.05, 23:14 zbieraj raczej buraczki ( Mangold - nim. burak boćwina ) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Żadnej emigracji.... Mangoldzie ! 01.05.05, 07:44 ...najlepiej w obozach pracy dla czerwonych,co ? Odpowiedz Link Zgłoś
alatien Re: Żadnej emigracji.... 02.05.05, 13:35 Oj ciezko bedzie jak LPR dojdzie do wladzy. Bez partyzantki sie nie obejdzie. Ale bedziemy walczyc. Jak oni "z Bogiem" to my "mimo Boga." Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: gdzie wymeigrujecie jak LPR wygra? 30.04.05, 15:21 > Europa czy bezpieczniej gdzies dalej? Tak się złożyło,że mam propozycję odwiedzenia przyjaciela w Nowe Zelandii. Nie łatwo tam dostać "permanent visa",ale zawsze to daleko od szaleńców,którzy chcieliby mieć wpływ na moje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: gdzie wymeigrujecie jak LPR wygra? 30.04.05, 16:33 Bezpieczniej gdzieś dalej:-) Może Jamajka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
na_opak [...] 30.04.05, 21:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
habrys O Judeolandczykach 02.05.05, 10:09 > Nie boj sie... jeszcze nie uciekaj z Polski. > Popatrz tylko... to Polacy opuszczaja Polske za chlebem, a Judeolandczycy maja > sie calkiem dobrze. Miliony Polakow juz jest bez pracy, miliony juz pracuje nie > > u Polakow w "polskich" przedsiebiorstwach, bankach i mediach. > Popatrz tylko... na glodne polskie dzieci bez pszyszlosci szukajace pozywienia > na smietnikach, to wbrew pozorom nie jest zly czas dla Judeolandczykow w Polsce > . > Taka, a nawet jeszcze lepsza sytuacje dla Judeolandczykow gwarantuja sami > Polacy wyluzdani z polskosci, patriotyzmu i za poglaskanie po glowce. > Nie boj sie... oni wybiora waszych politykow z PO i waszego Kaczynskiego na > prezydenta RP. Ten ostatni udowodnil wam kim jest i dla kogo sluzy z ekshumacja > > w Jedwabnem. > Nie uciekaj jeszcze... Judeolandczycy powiadasz? To, co piszesz przypomina mi to taktyke stosowana (zpelnie nieswiadomie i odruchowo zreszta) przez niektore kobiety. Ma okres, facet winny. Glowa boli, facet winny. Giez ja w tylek uzarl, facet winny. Bez odwolania, na przekor logice, ale za to jak samopoczucie poprawia... A teraz dla mniej domyslnych dodam dla ulatwienia: 1. w miejsce "facet" wstaw "Judeolandczyk". 2. w miejsce "niektora kobieta" wstaw "na_opak". A poza tym Balcerowicz musi odejsc. Przeciez to Judeolandczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
linka19 Re: gdzie wymeigrujecie jak LPR wygra? 30.04.05, 19:06 Tam gdzie moje radio nie bedzie odbierac radia maryja Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: gdzie wymeigrujecie jak LPR wygra? 30.04.05, 19:50 Tu niestety problem, podobno nawet można ich fale na księżycu odbierać. Współczuje Twardowskiemu. Więc chyba pozostje Mars lub nawet odleglejsza planeta:( Odpowiedz Link Zgłoś
alatien Re: gdzie wymeigrujecie jak LPR wygra? 02.05.05, 13:38 No ewentualnie ciemna strona Ksiezyca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Re: gdzie wymeigrujecie jak LPR wygra? 01.05.05, 10:01 Jak to gdzie wyemigrujecie? Do lasu. Kosy na sztorc, i walczyć z brunatną zgnilizną. My, Polacy nie uciekamy. Walczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
habrys Re: gdzie wymeigrujecie jak LPR wygra? 02.05.05, 10:01 A ja jestem od paru lat w Niemczech i wlasnie zabieralem sie do powrotu do Polski w przyszlym roku. Oj, bede musial chyba przedluzyc emigracje, jak Giertych i spolka sie do wladzy dorwie. Niedooobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
andrasz1 Re: gdzie wymeigrujecie jak LPR wygra? 02.05.05, 10:43 Proponuję USA,ale nie skupiska polonijne,gdzie w sklepach mięsnych między baleronami wiszą święte obrazy.Stany,gdzie żyje więcej np słoni niz polonusów są całkiem fajne,np Alabama.Sprawdziłem - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marek631 Re: gdzie wymeigrujecie jak LPR wygra? 02.05.05, 10:48 Niestety wszystkie wymienione miejsca sa zbyt blisko.Przeczytajcie uwaznie.Te oszolomy chca zmienic Polske ,Unie a potem napewno swiat!Jedna z mozliwosci emigracji to Mars, ale tam moze byc juz Jedrek Leper siejacy owies.Ponoc maja na ten towar straszne zapotrzebowanie.Wiec szukajmy innej galaktyki i niech moc bedzie z nami,albo zniszczmy tych oszolomow! Odpowiedz Link Zgłoś
wilczysko1 Romuś, to raczej na Tworki wygląda a nie na IV Rz. 30.04.05, 15:28 tylko sobie premiera w kaftanie nie mogę wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany By komusze zgnębić męty 30.04.05, 16:47 i na drogę wejść Wolności - panaceum jest nam Giertych - pandemonium endeckości! Odpowiedz Link Zgłoś
niewir "W IMIĘ BOGA", "Z BOGIEM"... 03.05.05, 10:16 Giertych z Kotlinowskim i Wrzodakiem wracają w przeszłość. Z ich wypowiedzi wynika, że najchętniej wprowadziliby w Polsce Świętą Inkwizycję z o. Rydzykiem i ks. Jankowskim na czele. Jeszcze wielu Polaków pamięta wprowadzanie światowego ładu "W imię Boga". To wyzwolicielska armia Adolfa Hitlera wchodząc do Polski przyniosła na pasach swoich mundurów podobne hasło "Gott mit uns", czyli "Bóg z nami". Czy potrzebny jest dodatkowy komentarz? PS. Gdy Wrzodak zostanie ministrem obrony narodowej IV RP - czy polska armia z podobnym hasłem, "W IMIĘ BOGA", pójdzie rozszerzać Polskę "od morza do morza"? Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 15:01 To bardzo trafny pomysł. Polonia to 10 mln Polaków poza Polską wiec nie wiem czemu odbierac im prawo wpływu na kształt Polski. A Polonia spod znaku śp Moskala to najlepszy przykład patriotyzmu i troski o pomyslnosc Polaków w Polsce i poza jej granicami. Odpowiedz Link Zgłoś
alatien Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 15:04 Polacy nalezacy do Poloni sa juz najczesciej obywatelami innego panstwa (np USA) i nie widze powodu dla ktorego obywatele innego panstwa mieliby zasiadac w polskim senacie. nie jestem xenofobem, ale cos takiego bedzie tylko powodowalo spiecia i napiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 15:07 Bardzo czesto posiadają podwójne obywatelstwo a do tego poczuwają sie do związku z Polską, do swojej polskości a fakt zamieszkiwania daleko od ojczyzny nie gra żadnej roli. Warto sobie uswiadomic kto uciekał w ostatnim wieku z Polski za granicę. Przesladowani przez hitleryzm, komunizm, żydokomunę, stan wojenny...czyli najczesciej najlepszy "rodzaj" ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 15:23 Jakim cudem ktoś mieszkający na stałe w np. USA (bo o takiej rozumiem Polonii rozmawiamy, a nie o sezonowych robotnikach) ma decydować o prawie, podatkach, polityce itp. w Polsce? I jak będzie to robił? Mailem? Czy służbowo samolotem na każde posiedzenie? Z całym szacunkiem dla Polonii, pomysł jest idiotyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 15:27 Napisałeś o stanach... w stanach jest zupełnie inna mętalność, inny tryb życia... ja jestem zdania, że do sprawowania urzędów powinien mieć prawo każdy kto przynajmniej 5 ostatnich lat spędził w Polsce, widzi dookoła co trzeba zmienić, co zostawić... co zrobić, żeby było lepiej... w Chicago w telewizji tego nie zobaczą Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 16:09 Polonia to nie tylko Ameryka. Polacy mieszkajacy na Ukrainie, w Niemczech, we Francji, na Litwie mają prawo do swojej reprezentacji. Idae wszechpolska z ktorą sie utozsamiam ma juz w swojej nazwie poszanowanie dla kazdego Polaka i cel jednoczenia w ducho polskim bez róznicy czy ktos mieszka w Polsce czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 16:34 Polonia ma prawo do reprezentacji - zgoda. Ale nie w organach ustawodawczych. Pomyśl. O tym jak żyję w Polsce, ile płacę podatków, jakie obowiązuje mnie prawo mają decydować Polacy z USA, Ukrainy, Niemiec czy Argentyny? Przecież to chore! Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Ja tak nie uważam. 30.04.05, 20:12 Polonia byłaby reprezentowana tylko w Senacie RP w liczbie 22 senatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Ja tak nie uważam. 01.05.05, 00:06 Dla równowagi kilkunastu Polaków mieszkających w Polsce powinno mieć zagwarantowane miejsca w radzie miejskiej w Chicago. Równie głupie, ale przynajmniej sprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 16:58 polonic napisał: > Polonia to nie tylko Ameryka. Polacy mieszkajacy na Ukrainie, w Niemczech, we > Francji, na Litwie mają prawo do swojej reprezentacji. Idae wszechpolska z ktor > ą > sie utozsamiam ma juz w swojej nazwie poszanowanie dla kazdego Polaka ******************************** Dla każdego, którego nie uznają za Żyda lub masona. A będa uznawać według własnego widzimisię, tak jak bolszewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 01.05.05, 14:35 Ja się z ideą wszechpolską nie utożsamiam, ale wszystkich Polaków szanuję. Uważam, że żeby znać problemy trzeba być ich naocznymi świadkami. Poza tym obywatelstwo polskie to nie tylko zaszczyty jak możliwość zostania senatorem, ale również obowiązki: powiększanie produktu krajowego, praca by nasz kraj był lepszym, bogatszym, bezpieczniejszym; płacenie podatków z których są finansowane: policja, wojsko, służba zdrowia, sądy i wszystkie inne instytucje publiczne. Polacy za granicą płacą podatki na rzecz innych państw... i tam jako mniejszości mają w większości zagwarantowane prawo do współrządzenia jako mniejszość narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 02.05.05, 12:17 Oczywiście wszyscy ci Polacy będą płacić w Polsce podatki, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Głosowaniu w konsulatach: NIE! 01.05.05, 12:38 kisielt napisał: > ... w stanach jest zupełnie inna mętalność Masz niewątpliwie rację. Jak się popatrzy, co ta "mętalność" zrobiła z KPA w ostatnich latach, to odechciewa się z pewnością mętów z tej "mętalności" widzieć w jakichkolwiek władzach, a nawet najchętniej odebrałoby się tym mętom jakiekolwiek czynne prawa wyborcze. _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 15:20 polonic napisał: > To bardzo trafny pomysł. Polonia to 10 mln Polaków poza Polską wiec nie wiem > czemu odbierac im prawo wpływu na kształt Polski. A Polonia spod znaku śp > Moskala to najlepszy przykład patriotyzmu i troski o pomyslnosc Polaków w Polsc > e > i poza jej granicami. Skąd Ty się chłopie urwałeś ?? Z Chicago ?? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany By w masona Polska szponach 30.04.05, 16:41 nie utkwiła w niecnym celu - weź Giertycha za patrona - zapisz się do elpeeru! Odpowiedz Link Zgłoś
dziecina.betlejemska Wojna polsko-elpeerska 02.05.05, 11:42 Czyli agenci Rosji z neoTargowicy wypowiedzieli Narodowi Polskiemu i RP wojnę. Nie spoczną, dopóki nie doprowadzą do politycznego zamachu stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Oni są nienormalni.. 02.05.05, 13:58 i popiera ich kobieta z 3 rękoma oraz piękność w postaci Sobeckiej no thanx -- Odpowiedz Link Zgłoś
pan_tygrys Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 13:49 Jakby LPR przejął władze to trzeba uciekać z kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Czy Giertych cierpi na zespół Downa... 30.04.05, 14:02 Czy Giertych cierpi na zespół Downa czy też tylko sprawia takie wrażenie? (vide: zdjęcie) Odpowiedz Link Zgłoś
marych Nie obrazaj Downów!! 30.04.05, 14:11 Do Downów mu daleko... bo Downi maja IQ w okolicach 60. Odpowiedz Link Zgłoś
ompo Re: Czy Giertych cierpi na zespół Downa... 30.04.05, 14:23 on nie tylko na downa. Ze on cierpi to jego problem ale przez jego ambicje cierpiec moze wielu (jeszcze maja sie nie tak zle, jest ich duzo, nazywaja sie Polakami). Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Tylko antypolskie męty 30.04.05, 16:52 Giertychowi na przeszkodzie! Mąż to bowiem prawie święty, beatyfikacji godzien. Odpowiedz Link Zgłoś
linka19 HAHAHAHA 30.04.05, 19:18 uchachany napisał: > Mąż to bowiem prawie święty, > beatyfikacji godzien jak pojde do nieba to wybiore sie na wycieczke by zobaczyc jak jego glowa zdobi droge do piekla mam nadzieje ze Bog mi da ta przyjemnosc Odpowiedz Link Zgłoś
adam.micha Re: Czy Giertych cierpi na zespół Downa... 30.04.05, 20:38 No cóż,wszystko zależy od punktu odniesienia, ale jeżeli Ty twierdzisz że Giertych cierpi na Downa, i jeżeli patrzenie w lustro umożliwiło Ci tę diagnozę to muszę Ciebie zmartwić bo wygląd Giertycha nie wskazuje na tę chorobę. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Kolejne łgarstwo Giertycha 30.04.05, 14:08 'W swoim wystąpieniu skrytykował działania wielu polityków, w tym Aleksandra Kwaśniewskiego, Lecha Wałęsy, Tadeusza Mazowieckiego i Lecha Kaczyńskiego. Zdaniem Giertycha, "ludzie ci zaakceptowali tzw. grubą kreskę, która była przekleństwem naszego kraju".' Znowu to łgarstwo o grubej kresce. Mazowiecki powiedział dosłownie tak: "Rząd, który utworzę, nie ponosi odpowiedzialności za hipotekę, którą dziedziczy. Ma ona jednak wpływ na okoliczności, w których przychodzi nam działać. Przeszłość odkreślamy grubą linią. Odpowiadać będziemy jedynie za to, co uczyniliśmy, by wydobyć Polskę z obecnego stanu załamania". Te słowa są od lat przekręcane przez różnych łgarzy, takich jak Giertych, Lepper czy propagandziści od Rydzyka. Próbują nam wmówić, że Mazowiecki obiecał bezkarność przestępcom z okresu PRL. Jak można mieć zaufanie do człowieka, który dąży do władzy posługując się kłamstwem i potwarzą? Panie Giertych, podobno jest pan gorliwym katolikiem. Słyszał pan kiedyś o ósmym przykazaniu? Na wszelki wypadek przypominam: "Nie będziesz mówił fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu". Czy pan w ogóle jest wierzący? Odpowiedz Link Zgłoś
polonic [...] 30.04.05, 14:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Kolejne łgarstwo Giertycha 30.04.05, 15:26 W czym udaje tego kretyna? Odpowiedz Link Zgłoś
linka19 Bo MY patrioci to ci ktorzy LPR mowia NIE 30.04.05, 19:28 polonic napisał: > Chyba cie od 89 roku w Polsce nie było. Bo udajez kretyna zupełnie niepotrzebnie Brak mi slow na ciebie nie masz zadnej swietosci ani dla Mazowieckiego ani dla Walesy gdyby nie oni to bys nie mogl tu ani slowa napisac wez swoje lpr pod paszke i wyjedzcie gdzies daleko i tam tworzcie swoja utopie dam sobie glowe uciac ze giertych wprowadzi kolejny po komunizmie terror i nie udawaj kretyna ze nie widzisz jakis smiesznych zapedow wladczych we jego zachowaniu jak nie ma swietosci dla bohaterow panstwowych to nie bedzie mial skrupulow zabijac swoich rodakow za poglady i cos jeszcze ciesze sie ze sa ludzie ktorzy widza ten paradoks we wladzy giertycha i nie pozostana bierni i pojda glosowac zeby nigdy ta partia nie stala sie wladza bo My patrioci to ci ktorzy Giertychowi mowia NIE Odpowiedz Link Zgłoś
polonic [...] 30.04.05, 20:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.micha Re: Mazowiecki "narodową świętością"??????? 30.04.05, 23:02 A jaka to "narodowa świetość" , jakiego narodu? może mi wyjaśnisz... zanim kanonizujesz Gieremka i Frasyniuka. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kto śmie rzec że jest Pan Giertych 30.04.05, 16:44 taki kanciarz jak i wszyscy - ten masońskiej przykład mendy i pomiotu komunisty! Odpowiedz Link Zgłoś
marych Heil Giertych! 30.04.05, 14:10 pierwsza poprawka: taka by gó..arz Gierych junior mógł zostać prezydentem, mimo swej niedojrzałości (umysłowej zapewne też) Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Niech żyją towarzysze i towarzyszki 30.04.05, 16:11 z SLD, SDPL, PD, UP i wszystkich spadkobierców mysli markistowskiej!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Niech żyją towarzysze i towarzyszki z LPR 30.04.05, 16:52 polonic napisał: > z SLD, SDPL, PD, UP i wszystkich spadkobierców mysli markistowskiej!! ****************************** Przestań pieprzyć głupoty. LPR ma program nacjonalizacji gospodarki, więc jest bardziej bolszewicka od SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Re: Niech żyją towarzysze i towarzyszki z LPR 30.04.05, 20:15 Dałes dowód swojej głupoty i zupełnego braku zainteresowania w temacie. LPR nie bedzie nacjonalizował gospodarki a wrecz przeciwnie. Bedzie prywatyzował ale nie tak jak LPRu poprzednicy. Podstawą jest własność!!! Wiecej sie interesuj i szukaj u źródła a mniej Gazety W. Odpowiedz Link Zgłoś
wroxi Powiedz nam geniuszu mysli politycznej ... 01.05.05, 05:23 Powiedz nam geniuszu mysli politycznej i ekonomicznej, jak mozna sprywatyzowac cos, co jest prywatne? Odbiora zlym i bezboznym kapitalisrom, a dadza dobrym i zdewocialym, odbiora mniej prawdziwym Polakom, a dadza prawdziwym Polakom? Czy odbeda sie wybory slusznych kapitalistow, ktorzy przejma majatek po nieslusznych kapitalistach? Ile razy slucham wypowiedzi ludzi z LPR, to nigdy nie moga pojac, co moglo uksztaltowac ich gleboko bledne rozumienie, demokracji, wolnego rynku, praw czlowieka, tolerancji, patriotyzmu i odpowiedzialnosci za panstwo. Zabierajac glos w sprawach gospodarczych sprawiaja wrazenie komunistow, a przedstawiajac swe poglady w sprawach patriotyzmu i polityki spolecznej brzmia jak faszysci. Mysle, ze mozna ich sklasyfikowac jako narodowych socjalistow. Stanowia oni bardzo niebezpieczna sile dla Polski i Europy. Sprawa jest bardzo powazna. Ich sukces wyborczy moze cofnac Polske w rozwoju o cwierc wieku. Ich ewentualne rzady zrobia z Polski posmiewisko Europy i pariasa cywilizowanego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Niech żyją towarzysze i towarzyszki z LPR 01.05.05, 11:05 A ty swoimi postami dajesz dowody, że cię tu nie ma, dawno nie było, ulegasz bzdurnej propagandzie i nie masz pojęcia o sytuacji w tym kraju. Dlatego nie pouczaj tych, którzy tu żyją, a wiedzę czerpią z tak zwanej codzienności, a nie z GW. Odpuść już sobie to bajdurzenie, bo czytać sie tego spokojnie nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany By masońskie zgnębić męty 30.04.05, 16:58 i przegonić postkomuchy - krzyczmy głośno "Sieg heil, Giertych!" (zanim krzykniem "Zdrawstwuj Putin!") Odpowiedz Link Zgłoś
adam.micha Re: "Heil Giertych!" - poziom Giertychofobów 30.04.05, 20:31 Euro- poziom i znajomość niemieckiego ! Szkoda, że po Polsku potrafisz tylko obsypywać inwektywami... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Alleluja! ...i do przodu! Na pohybel masonom! 30.04.05, 14:12 Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Alleluja! ...i do przodu! Na pohybel masonom! 30.04.05, 15:22 i cyklistom !!1 Odpowiedz Link Zgłoś
wilczysko1 Jeszcze tylko pomnik temu z Tylawy postawcie 30.04.05, 15:29 i wszystko będzie jasne ... Odpowiedz Link Zgłoś
yoshee Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 14:13 Litości. LPR buduje IV RP? Niech ich ktoś spacyfikuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
arian3 Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 14:31 Uważam Romana Gertycha za uczciwego i wybitnego polityka,któremu można ufać.Popieranie Go leży w interesie naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
sandowal [...] 30.04.05, 17:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
de.la.fuente Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 14:46 Wielkie do nieba i głupie jak trzeba(On, jego partia i obietnice) Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt do historyków 30.04.05, 14:47 Niech mi jakiś historyk powie, czym słowa i działalność Romana Giertycha różnią się od tego co robił i mówił Adolf Hitler na przełomie lat 20 i 30 XX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Takie porównanie jest niesprawiedliwe. 30.04.05, 15:05 Jesli powiem ze kocham Polskę i interes Polski przedkładam zdecydowanie ponad każdy inny, ze sprzeciwiam sie wpływowi obcych zywiołów na zywotne sprawy Polski to każdy powie ze gadam jak Hitler. Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: Takie porównanie jest niesprawiedliwe. 30.04.05, 15:20 A kto mówi, że ma być sprawiedliwie... nie musi być ani sprawiedliwie, ani obiektywnie bo jest moje. Poza tym ja nie porównywalem... ja prosiłem o porównanie kogoś kto z racji wykształcenia ma o tym większe pojęcie ode mnie... nie zabronisz mi chyba dążyć do wykształcenia i rozwijania własnej opini ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sandowal GITLER POLSKI NIE LUBIŁ... 30.04.05, 17:04 ale Giertyh chyba też nie lubi... A wiem Gietrych mówi, że jest Polak (sic!), a Hitler mówił, że jest Dojcz. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Gruba krecha jest przekleństwem Polski. 30.04.05, 14:56 To fakt nie do podważenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Gruba krecha jest przekleństwem Polski. 30.04.05, 16:54 polonic napisał: > To fakt nie do podważenia. ************************* Bez problemów mozna go podważyc, podsumowując pieniądze wyłudzone od podatników na nic nie znaczące lustracje. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Re: Gruba krecha jest przekleństwem Polski. 30.04.05, 20:16 Ty chyba sobie żartujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: "LPR jest nadzieją dla Polski." 02.05.05, 16:33 Zgadzam się z tym hasłem. Powodzenia LPR ! Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista [...] 30.04.05, 15:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 15:18 Romek, rozlicz też swojego starego za lizanie dupy Generałowi w czasie stanu wojennego. No i jeszce powiedz nam co sam wtedy robiłeś, tylko nie kłam, kłamczuszku! Odpowiedz Link Zgłoś
jtb Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 15:32 Poszedlem z ciekawości na ten Kongres. 3000 ludzi skandowało "Zwyciężymy, Zwycięzymy" powiewając flagami narodowymi. Pełno autokarów wokół Pałacu Kultury z całej Polski. Nie można powiedzieć, że byli sami starsi ludzie bo jednak było bardzo dużo młodych. Żadnych jednak błyskotliwych wystąpień nie było. Ciągle ta sama znana retoryka związana z UE i ukladem okrągłostołowym. Nie było tam Maciarewicza, Łopuszańskiego ani Janowskiego. Wygląda na to, ze Romcio już się z nimi pożegnał i czuje się bardzo silny ze swoim ugrupowaniem. Doszlusował do niego Bender, ktory pewnie będzie startował na senatora z listy LPR. Żadnych akcentow antysemickich nie było. Główne hasło Kongresu to "LPR nadzieją dla Polski". Jak oni wygrają wybory to się zacznie IV RP i wszystkim będzie bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 15:38 zwłaszcza bedzie dobrze tym orłom od ekonomii i polityki, których romona g. zamierza obsadzić na stołkach. masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic A były jakies antyruskie, antyniemieckie albo 30.04.05, 16:14 antyburumburskie????? Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 15:37 Drużyna, która "poprowadzi LPR do zwycięstwa" Roman Giertych, Marek Kotlinowski, Zygmunt Wrzodak, Dariusz Grabowski odpowiedzialny za gospodarkę, Janusz Dobrosz - za sprawy zagraniczne - to drużyna, która poprowadzi LPR do zwycięstwa - oświadczył na kongresie partii jej lider Roman Giertych. ____________________________----- Niewiem czy trzeba sie modlic o zdrowie czy o litosc! Smiesznie i straszno, jak sie to czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2216 Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 16:12 Kiedy niedawno serwisy informacyjne na świecie doniosły, że Belka wziął ponownie 130 milionów dolarów pożyczki, wysłałem do LPR zapytanie, dlaczego nie reagują w tej sprawie i czy ich milczenie ma oznaczać, że gdy dojdą do władzy, to będą robić to samo, to nie zaprzeczyli. Tak więc jedynym celem LPR w dążeniu do przejecia władzy jest nachapanie się pieniędzy, bo jak wiadomo, przy okazji takich pożyczek otrzymuje się niezłe prowizje, które wynoszą do 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm niech oni zmieniaja konstytucje Korei Polnocnej 30.04.05, 16:19 i od.. sie od Polaki ! Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Ze co??? Do Korei mieli jechac 30.04.05, 20:22 Gadzinowski z Urbanem zatwardziałe lewicowe wieprze? Pan Kłamczycha, Kwasniewski, Oleksy i Kalisz tez by tam popracowali moze by im tusza nieco sie zmniejszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst To nie gabinet cieni, tylko cieniasów ! 30.04.05, 16:23 Potęga umysłów az kipi spod ich czaszek ! Niedoszły prezio Grabowski, narąbany Jasiu Marysia II chuchający z trybuny sejmowej, siostra redemptorystka z Radyja Sobecka, fuhrer z Ursusa (Wrzodakowi dolepić wasiki i ubrać w brunatny mundur SA i można wysłać do 1933 roku, zrobi tam furorę !) tropiacy Kuronia, no i Kotlinowski, którego nawet w LPR nie traktuja powaznie, bo to dla nich nic nie mówiace nazwisko, a nad tym sam Giertych cierpiący na "pomroczność jasnogórską". Zgrana ferajna ! Mozna by nakręcic "Straszny film 4" !!! Na szczęście dla nich Maciarewicz, Jankowski i spółka to jeszcze lepsi jajcarze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany NIECH MINOROWO LUTNIA NASTROJONA 30.04.05, 16:36 wtóruje myśli posępnej i ciemnej, bo oto Polskę masonowa sfora próbuje w krypcie pochować podziemnej, by knowań swoich uwieńczywszy szczyty - zacnych Lechitów zmienić w niewolniki... O! Jak daleko brzmi ta trąbka złota, co podrywała szarże husaryji, plugastwo wrogie roznieść by na kopiach pod wezwaniami Najświętszej Maryji, która duch Polski przemożnie przenika - tworząc z Polaka - jeno Katolika! Gdzież duch rycerzy, dumnych przodków naszych, co wojowali dzielnie moc pohańską, gdy skomlał Kozak "Pomyłujte, Lachy!", Żydowin drżał przed twarzą jaśniepańską, A Rzeczypospolitej imię trwogę niosło w ościennych stolic mury wrogie?! Czyliż nam wiecznie niewola pisana i jeno wspomnień dawnych przewag smutek? Czyliż ma Polak wciąż obcego pana pokornie znosić rozbestwioną butę, któren z nacyji jest nam obcej, wrogiej - i siłą wsparty loży masonowej? Lecz oto światło nadziei nam świta! Tak! To eLPeeR, Boską mocą owian! Jego charyzmę banda chce Michnika potwarzą zniszczyć oraz jadem słowa, gdyż czują dobrze owe wężowiska - że już rachunku chwila cale bliska... Stanie Pan Giertych na czele Narodu niczym Podbipięta wraz z Zerwikapturem! Plugastwo obce wygniecie do spodu i precz pójdą z Ojczyzny te koszerne żule co wraz z masońskim rytem podle nią frymarczą - na tarczy wrócą tedy, nie - jak dotąd - z tarczą... Sto procent katolicka Polska świat zadziwi - ubóstwo zniknie (obcych było sprawką) i rządzić będą jeno Polacy Prawdziwi, którym Wódz - Giertych, a Ksiądz Rydzyk - Matką! A opozycję Księdza Dyrektora darujem zdrowiem - lecz fora ze dwora! Staną hufce potężne na wszytkich granicach, unijnych komisarzy tłum pierzchnie ze zgrozą, pieśń nasza - nie Wybicki, lecz Bogurodzica, bezbożnej Europy (masony ją tworzą) opuścim progi wraże (w nich aborcja kwitnie) i na Chrześcijaństwa straży staniemy zaszczytnie! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: NIECH MINOROWO LUTNIA NASTROJONA 02.05.05, 12:27 Dla mnie Pańskie, ku czci "eLPeRa", wierszyki, bomba!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sandowal Romek, to Romek, dajcie 30.04.05, 17:09 pokój oszołomom, ale Wrzodak szefem MON ??? Z jakim pomysłem dla armii ??? "PALCIE OPONY KAŻDEGO DNIA" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
turbogenerator Re: Kongres LPR: sto poprawek do konstytucji 30.04.05, 17:13 A ja przejde na slowacka strone granicy i juz nie wróce. Odpowiedz Link Zgłoś
bestia81 [...] 30.04.05, 17:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e BRAWO LIGA... 30.04.05, 17:20 ...robicie wrazenie ,ze wiecie o co wam chodzi...mee jednak na dzien dzisiejszy glosuje na pis...i mam nadzieje ...ze w nastepnych wyborach beda litylko dwie partie ...prawica i lewica...polska tego potrzebuje ...bo na dzien dzisiejszy...gdzie polakow dwoch tam trzy zdania ))) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: BRAWO LIGA... 30.04.05, 17:46 ...Jak Roman Giertych albo LPR dojdzie do wladzy obiecuje ze przejde na islam :)) a nawet na wahabityzm :) Odpowiedz Link Zgłoś
czcibora Re: BRAWO LIGA... 30.04.05, 18:25 Brawo, takich właśąnie oszołomów jak ty potrzebuje giertych a styl pisania przypomina mowę-trawę wrzodaka. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: BRAWO LIGA... 30.04.05, 19:08 czcibora napisał: > Brawo, takich właśąnie oszołomów jak ty potrzebuje giertych a styl pisania > przypomina mowę-trawę wrzodaka. ...wiec zachodzi tu pytanie mianowicie; czcibora...co twoj styl pisania tu przypamina...nienawisc do demokracji chyba...palowanka znow sie maza i zamykanie ust...oszolomow lewackich ciagle wiele...tylko mee prosi nie stosujcie wiecej swych metod jedynie slusznej racji w mysl powiedzenia ...ze historia lubi sie powtarzac ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sidamo Jesli LPR zdobedzie wiecej niz 10% w 30.04.05, 17:42 wyborach parlametarnych to bedzie to tragedia dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Jesli LPR zdobedzie wiecej niz 10% w 30.04.05, 17:48 sidamo napisał: > wyborach parlametarnych to bedzie to tragedia dla Polski... ...tragedie to juz masz z piecioma milionami bezrobotnych...co spodziewasz sie wiekszej jak liga zacznie rzadzic ...))) Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Re: Jesli LPR zdobedzie wiecej niz 10% w 30.04.05, 20:17 A mozesz powiedziec dlaczego?? W poprzednich zdobyli 8% wiec to niewiele mniej i Polska jest rzeczywiscie na skraju tragedii tyle ze nie z winy LPR a SLD na ktorych 4 lata temu pewnie głosowałes. Szczyt hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.micha Re: Jesli LPR zdobedzie wiecej niz 10% w 30.04.05, 20:26 Dla Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś