Gość: jtb IP: *.chello.pl 03.07.02, 13:47 W dzisiejszym przeglądzie aktualności w RM pan poseł Wrzodak powiedział, że z wielkim zadowoleniem przyjął informacje o dymisji min. Belki. Czy ktoś z was wierzy, że LPR ma lepszy pomysł na rządzenie krajem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indris Słowa kard. Hozjusza 03.07.02, 14:03 Kardynał Hozjusz (XVI wiek) powiedział: "Wojna wśród heretyków to pokój dla Kościoła". Parafrazując go można powiedzieć: niepokój wśród liberałów to nadzieja dla ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Słowa kard. Hozjusza IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.07.02, 16:48 indris napisał(a): > Kardynał Hozjusz (XVI wiek) powiedział: "Wojna wśród heretyków to pokój dla > Kościoła". Parafrazując go można powiedzieć: niepokój wśród liberałów to > nadzieja dla ludu, ze przyjdzie lepper i wszystkich wezmie za morde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Aktualności w RM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 14:31 Gość portalu: jtb napisał(a): > > W dzisiejszym przeglądzie aktualności w RM pan poseł Wrzodak powiedział, że z > wielkim zadowoleniem przyjął informacje o dymisji min. Belki. > Czy ktoś z was wierzy, że LPR ma lepszy pomysł na rządzenie krajem. - Ja w to wierzę!! I wiem ze się nie pomylę!..Zresztą przedstawiałem wam już nie raz nasz gabinet cieni (wróccie do tematu koallicji Samoobrona - LPR) Na ministra finansów proponujem prof. Kazimierza Poznańskiego ewentualnie dr-a Dariusza Szewczaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marabut Re: Aktualności w RM IP: *.proxy.aol.com 03.07.02, 16:46 A oni jakie maja wyksztalcenie i jakie sukcesy zawodowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Aktualności w RM IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.07.02, 16:49 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Gość portalu: jtb napisał(a): > > > > > W dzisiejszym przeglądzie aktualności w RM pan poseł Wrzodak powiedział, ż > e z > > wielkim zadowoleniem przyjął informacje o dymisji min. Belki. > > Czy ktoś z was wierzy, że LPR ma lepszy pomysł na rządzenie krajem. > > - Ja w to wierzę!! I wiem ze się nie pomylę!..Zresztą przedstawiałem wam już ni > e > raz nasz gabinet cieni (wróccie do tematu koallicji Samoobrona - LPR) > Na ministra finansów proponujem prof. Kazimierza Poznańskiego ewentualnie dr-a > Dariusza Szewczaka I co? Bedzie renacjonalizacja, kasata majatku niesluchajacych RM, podatki do 100%? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania gabinet LPR uschnie w cieniu IP: *.dtcc.cc.nc.us 03.07.02, 16:55 swiatla dziennego NIGDY nie zobaczy. Kto by chcial pozyczac tym faszystom i antysemitom? W 5 minut mozna by obalic ich rzad wycofujac kapital z Polski.Nie zapominajcie losu LePena! Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Gość portalu: jtb napisał(a): > > > > > W dzisiejszym przeglądzie aktualności w RM pan poseł Wrzodak powiedział, ż > e z > > wielkim zadowoleniem przyjął informacje o dymisji min. Belki. > > Czy ktoś z was wierzy, że LPR ma lepszy pomysł na rządzenie krajem. > > - Ja w to wierzę!! I wiem ze się nie pomylę!..Zresztą przedstawiałem wam już ni > e > raz nasz gabinet cieni (wróccie do tematu koallicji Samoobrona - LPR) > Na ministra finansów proponujem prof. Kazimierza Poznańskiego ewentualnie dr-a > Dariusza Szewczaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: gabinet LPR uschnie w cieniu IP: *.szeptel.net.pl 03.07.02, 19:34 Dam nawet na mszę w tej intencji. Odpowiedz Link Zgłoś