faszysta.i.katolik 17.05.05, 21:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
navaira [...] 17.05.05, 21:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 17.05.05, 21:33 zauwaz jedną rzecz: definicja dziecięctwa jest płynna. O folgowaniu sobie na innych stworzeniach nie wspomnę. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kasianiemiec1 Re: geje (homofile) ponoć zjadają dzieci ... 17.05.05, 21:38 nom- też słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
ultras_rewolucji_moralnej Proszę, Restauracja nie śpi! 18.05.05, 00:25 Już daje odpór ofensywie. Zaraz z Lecha zrobią znowu nietolerancyjnego homofoba. Ciekawe że heteroseksualiści swoich preferencji nie demonstrują, i to w różnych konstelacjach, przecież co dla jednych dopuszczalne, dla drugich obrazą Boga samego jest... Uważajcie drodzy Restauratorzy i Kontrrewolucjoniści bo zgracie wszystkie atuty i zostaniecie z blotkami, homofobią i radykalizmem można grać ile wlezie tylko póki co ta histeria przynosi skutki odwrotne do zamierzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: Proszę, Restauracja nie śpi! 18.05.05, 01:13 ultras_rewolucji_moralnej napisał: > Już daje odpór ofensywie. Zaraz z Lecha zrobią znowu nietolerancyjnego > homofoba. Ciekawe że heteroseksualiści swoich preferencji nie demonstrują, i to > ..... tak trzymac. mnie na przyklad strasznie nie podoba sie jak z mojej babuli chca zrobic bizneswomen. a kto mi kluski ugotuje? Odpowiedz Link Zgłoś
manipulacja MANIPULACJA WYNIKAMI SONDAZU 19.05.05, 16:34 Informuję, iż pomiędzy godziną 16.00 a 16.20 zaobserwowałem wzrost przeciwników decyzji Prezydenta Kaczyńskiego z 15.000 osob do 27.000 osob. Wczesniej w ciagu godziny ilość ta podskoczyła z 5.000 do 15.000. W międzczasie ilość zwolenników zmieniała się nieznacznie. Wczesniej przez kilka godzin sondaz rozwijal sie rownolegle po obu stronach (z przewaga przeciwnikow decyzji). Sytuacja ta śmierdzi wyjątkową manipulacją ze strony Gazety.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
chlopak18 Re: MANIPULACJA WYNIKAMI SONDAZU 19.05.05, 19:40 Tak jest jak juz zostało napisane. Ja już od kilku godzin obserwuję te sondę i manipulacja jest straszna czego mam dowody w postaci skopiowanych wyników jakie sie ukazywały. W ciągu gilku minut potrafi przybyć 10000 głosów na NIE a w następne 2 godziny tylko 1000 głosów wogóle. Ciekawe że głosów na NIE w ogromnych ilościach przybywa w odstępach kilkuminutowych. Ta sonda to jedna wielka farsa. Komu i dlaczego zależy na tej manipulacji? Już wysłałem protest w tej sprawie do Gazety WEyborczej ale jak narazie bez odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
lalek18 Re: MANIPULACJA WYNIKAMI SONDAZU 27.05.05, 11:49 manipulacja wynikami sady nie tylko smierdzi ale i cuchnie na cala polskie!!!! z ostatnich wynikow wnioskuje ze udzial wziela 1/6 polakow co chyba jest niemozliwe bo nalezaloby uwzglednic nawet niemowleta, osoby chore, ubezwlasnwolnione itd, a te chyba raczej nie maja dostepu do sieci, chyba ze wszczepiono im nowy produkt VieiChip'a. Z reszta gazeta wyborcza to chyba jeden z wiekszuch brukowcow polskich i pewnie juz takim pozostanie wiec nie nam sie co przejmowac ich ankietami, sondazami i innymi sensacyjnymi informacjami majacymi na celu oglupic narod polski i pozbawic wlasnej tozsamosci. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz nie dzieci tylko kaczkę z jabłkami w czerwonym 17.05.05, 21:41 winie:-))) Tu należy szukać przyczyn:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
noadam nie dziekaczkę jabłkami w czerwo 18.05.05, 20:21 "- Jestem zaskoczony - komentuje Tomasz Bączkowski. O decyzji dowiedział się od dziennikarzy. Zapowiada odwołanie do wojewody." Bezsens, znowu ktoś oczekuje od polityka zdrowego rozsondku i logiki. Politycy żyją w innym - nienormalnym - świecie. Wiadomo, że przed wyborami Kaczo nie poprze czegoś, czego nie popierają jego wyborcy. Wiadomo od dawna i na 100%. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
vilijonkka Re: geje (homofile) ponoć zjadają dzieci ... 21.05.05, 19:59 a jak je lesbijki potrafią przyprawić... Odpowiedz Link Zgłoś
hematemesis kolejny dowod ze Kaczynski to kretyn 18.05.05, 16:57 I to niespotykany. Az starch pomyslec co bedzie jak te kaczki wygraja wybory.Wszystko bedzie jak za krola ciweczka. Zero tolerancji dla zjawisk wymykajacych sie swiadomosci ptasich mozdzkow. Przeciez co to przeszkadza ze sobie homoseksualisci pospaceruja. W koncu chcemy byc krajem otwartym na rozne idee. Co nie oznacza od razu ze musimy tym idea sie podporzadkowac. Ale jesli dwoje doroslych ludzi tej samej plci postanawia zyc razem to ich sprawa. No ale z takim kaczym mozdzkiem u wladzy to my daleko w swiecie nie zajdziemy. NAjwyzej ponownie do zascianka z ktorego prawie wyszlismy.To przykre Odpowiedz Link Zgłoś
kasianiemiec1 Re: kolejny dowod ze Kaczynski to kretyn 18.05.05, 17:00 ale czy Ty nie możesz zrozumieć, że to wszystko działa na zasadzie "dasz im palec, odgryzą ci rękę"? Raczej nie przeszkadza to (komu jak komu oczywiście), że przespacerują się oni po ulicy trzymając się za ręcę, ale to, że zaraz będą domagali się możliwości adpocji dzieci itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mch1983 a kto powiedział .. 18.05.05, 18:55 a kto kto powiedział, że dwóch homosi z mniejszą miłością (rodzicielską), troską wychowa adoptowane dziecko niż patologiczna rodzina gdzie pijak ojcieć tłucze swoją matkę-żone też pijaczkę na oczach dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: a kto powiedział .. 18.05.05, 21:54 Nie porównuj patologicznych związków ze związkami homo, bo to głupie. Natomiast trzeba prawnie zagwarantować homosiom adopcję, bo innego wyjścia po prostu nie ma - jak lesbijki będą chciały mieć dzieci, to będą je miały, i lepiej, gdy będą mieć legalny status rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: a kto powiedział .. 18.05.05, 22:05 Rozumiem ze uwazasz ze pedalskie zwiazki to idylla i nie ma patologii, sam taki zwiazek to patologia, nie mowiac ze i oni pija i to niezle. Slyszalem o stworzeniu Adama i Ewy a nie 2 Adamow. Odpowiedz Link Zgłoś
brodajan Re: a kto powiedział .. 18.05.05, 23:46 Zulusie,wroc do ogladnia bajek o raju i gry na piszczelu.Tak bedzie z pozytkiem dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 [...] 19.05.05, 02:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn Re: a kto powiedział .. 18.05.05, 23:17 mch1983 napisał: > a kto kto powiedział, że dwóch homosi z mniejszą miłością (rodzicielską), > troską wychowa adoptowane dziecko niż patologiczna rodzina gdzie pijak ojcieć > tłucze swoją matkę-żone też pijaczkę na oczach dzieci? Wychowac to moze i wychowaja ale pewnikiem na takiego samego "w doop. jeba..ego" jak oni sami. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: ANTYkretyn 19.05.05, 01:49 Ty nie jesteś żaden "anty" ! Z tego, co tu i na innych forach wypisujesz wynika , że jesteś NAPRAWDEkretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
vilijonkka Re: ANTYkretyn 21.05.05, 20:15 może i kretyn, ale jak inteligentnie cenzurę omija ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 Re: kolejny dowod ze Kaczynski to kretyn 18.05.05, 19:56 dasz im palec a odgryza ci reke?! widze, ze masz stosunek do gejow jak pan do niewolnika, ktory na cos zezwala. ciekawe, czujesz sie lepsza? nie wiesz, dziecinko, ze konstytucja gwarantuje prawo do pokojowych zgromadzen? Odpowiedz Link Zgłoś
vilijonkka Re: kolejny dowod ze Kaczynski to kretyn 21.05.05, 20:05 to znowu aluzje kulinarne? kasiu, jeśli jesteś kobietą, a nawet jeśli nie, powinnaś wiedzieć, że kobietom adopcja wcale nie jest potrzebna, a tylko odpowiednio skierowany plemnik więc co z równouprawnieniem? faceci też mają prawo matkować Odpowiedz Link Zgłoś
i105n2k POPIERAM ZAKAZ !!!! BRAWO DLA PREZYDENTA !! 18.05.05, 20:39 I bardzo dobrze że zadnej parady nie będzie, nie będzie trza stać na światlach żeby ich przepuszczać i na nich patrzeć. Homoseksualizm to choroba i to stwierdzono naukowo. Natomiast jeżeli zgoda zostanie wydana to ja chcę zoorganizować parade neofaszystów bo takie są moje przekonania poglądy wyznanie do których mam konstytucyjne prawo i co ?? Homoseksualizm to jest choroba, w jakimś chyba celu natura stwożyła kobiete i mężczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Parada neofaszystów - czemu nie? 19.05.05, 01:00 Chcesz, to se organizuj. Ja nie mam nic przeciwko żadnym demonstracjom pokojowym. A kto Ci powiedział, że homoseksualizm to choroba? Chyba katechetka. A nawet jeśli choroba, to nie można nikogozmusić do leczenia - jak Ci chcą zrobić transfuzję też możesz odmówić. Odłóż homofobię na bok. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Parada neofaszystów - czemu nie? 19.05.05, 01:07 laureno napisał: > Chcesz, to se organizuj. Ja nie mam nic przeciwko żadnym demonstracjom > pokojowym. A kto Ci powiedział, że homoseksualizm to choroba? Chyba katechetka. > A nawet jeśli choroba, to nie można nikogozmusić do leczenia - jak Ci chcą > zrobić transfuzję też możesz odmówić. Odłóż homofobię na bok. . a co ty wiesz o normalnym i prawdziwym zyciu heterofobie? przeciez niemiec z szyszkowska cie nie splodzili. no chyba, ze cie niemiec sklonowal Odpowiedz Link Zgłoś
jadeitowy Re: POPIERAM ZAKAZ !!!! BRAWO DLA PREZYDENTA !! 19.05.05, 02:55 i105n2k napisał: > stwierdzono naukowo. Natomiast jeżeli zgoda zostanie wydana to ja chcę > zoorganizować parade neofaszystów bo takie są moje przekonania poglądy wyznanie > do których mam konstytucyjne prawo i co ?? Chciałyś, najpierw przeczytaj konstytucję, a potem wypisuj głupoty. Szerzenie treści faszystowskich jest zakazane, nie tylko w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: POPIERAM ZAKAZ !!!! BRAWO DLA PREZYDENTA !! 19.05.05, 03:01 jadeitowy napisał: > i105n2k napisał: > > > stwierdzono naukowo. Natomiast jeżeli zgoda zostanie wydana to ja chcę > > zoorganizować parade neofaszystów bo takie są moje przekonania poglądy wy > znanie > > do których mam konstytucyjne prawo i co ?? > > Chciałyś, najpierw przeczytaj konstytucję, a potem wypisuj głupoty. Szerzenie t > reści faszystowskich jest zakazane, nie tylko w Polsce... > > . no wlasnie: a wielcy dzialacze nsdap i sa, panowie roem (bracia) i gregor strasser byli "pedziami". czyzbys i ty szerzyl tutaj faszyzm? oj, chyba cie podam, gdzie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
vilijonkka Re: POPIERAM ZAKAZ !!!! BRAWO DLA PREZYDENTA !! 21.05.05, 20:12 i105n2k, to będzie dla Ciebie szok, ale treści faszystowskich propagować nie wolno ale dla inteligenta prowadzącego własne widać badania nad homoseksualizmem to zapewne nie novum ale czy na pewno wiesz, że "nikt nie może zostać poddany eksperymentom naukowym" bez wyraźnie wyrażonej woli, czy jakoś tak? w Konstytucji RP tak stoi Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 [...] 19.05.05, 07:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasianiemiec1 Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 17.05.05, 21:24 jeśli by była,to osobiście kamieni nazbieram dla MW:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 17.05.05, 23:39 kasianiemiec1 napisała: > jeśli by była,to osobiście kamieni nazbieram dla MW:)))))) kasiucha, jesli bedziesz miala rzucac, to powiadom mnie wczesniej. przyjade popatrzec. uwielbiam patrzec, jak katolicy rzucaja kamieniami na niewiernych, a jeszcze lepiej jak wieszaja. te wysuniete jezyki sa strasznie fajne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasianiemiec1 Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 13:19 ok, nie ma sprawy:))- masz to u mnie jak w banku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasianiemiec1 Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 13:21 a wiesz, że ja też uwielbiam takie zadymy?:D acha, - może to bedzie szczyt, ale nie jestem katoliczką (mimo iz mam załkowicie zbieżne poglądy z KK).. Odpowiedz Link Zgłoś
metztli Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 21:38 Chyba z KKK.. Odpowiedz Link Zgłoś
vilijonkka Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 21.05.05, 20:16 brawo, metztli! Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 21:43 Chyba z MW! Poglądy KK nie mają nic wspólnego z rzucaniem kamieniami, a raczej przeciwnie bo potępiają krzywdzenie bliźniego. Widać, że katoliczką nie jesteś i nie masz bladego pojęcia o poglądach i prawach KK. W takiej sytuacji wypadałoby nie bluźnić na Kościół Katolicki, nie zależnie w jakiego Boga wierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
vilijonkka Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 21.05.05, 20:14 palić, palić! stosami rozświetlać mroki tego średniowiecza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Biada jak to zrobi-wtedyKaczuchę wdeptamy w ziemię 17.05.05, 21:37 Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 [...] 18.05.05, 16:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 Re: To cios w kosciol katolicki 18.05.05, 19:58 ksieza raczej wola ministrantow, wiec sa pedofilami Odpowiedz Link Zgłoś
polonic A to niby dlaczego??? 18.05.05, 20:34 Kaczyński sprzeciwia sie nie homoseksualizmowi tylko bzdurnej idei wywlekania tej dewiacji na ulice i jego promocji... i dlatego w 100% go popieram i szanuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jadeitowy Re: A to niby dlaczego??? 19.05.05, 02:52 polonic napisał: > Kaczyński sprzeciwia sie nie homoseksualizmowi tylko bzdurnej idei wywlekania > tej dewiacji na ulice i jego promocji... i dlatego w 100% go popieram i szanuję A) homoseksualizm nie jest dewiacją B) Kaczor przeciwstawia się wolności wypowiedzi C) Łamie Konstytucję RP oraz prawo unijne (tu można sobie poczytać: www.eu.int/comm/justice_home/unit/charte/index_en.html) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A to niby dlaczego??? 19.05.05, 02:58 jadeitowy napisał: > polonic napisał: > > > Kaczyński sprzeciwia sie nie homoseksualizmowi tylko bzdurnej idei wywlek > ania > > tej dewiacji na ulice i jego promocji... i dlatego w 100% go popieram i s > zanuję > > A) homoseksualizm nie jest dewiacją > B) Kaczor przeciwstawia się wolności wypowiedzi > C) Łamie Konstytucję RP oraz prawo unijne (tu można sobie poczytać: www.eu.int/comm/justice_home/unit/charte/index_en.html) > . to zrobmy tez parade sodomistow: np. jadeitowy za koza: tez bedzie wolnosc wyrazania swoich uczuc, poza tym bardzo proeuropejskie i postepowy, a poza tym reklama "zajebista". no i film oczywiscie trzeba zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: A to niby dlaczego??? 19.05.05, 03:07 silesius, powiem ci szczerze, ze wielbicielem tej parady to ja nie jestem. ale podchodze do tematu co nieco olewajaco. tylko nie rozumiem, dlaczego ty tak sie podniecasz po kazdym poscie, ze rozwijasz temat i wymyslasz nastepne mozliwosci parady, kompleks jakis, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A to niby dlaczego??? 19.05.05, 03:24 widzek napisał: > silesius, powiem ci szczerze, ze wielbicielem tej parady to ja nie jestem. ale > podchodze do tematu co nieco olewajaco. tylko nie rozumiem, dlaczego ty tak sie > > podniecasz po kazdym poscie, ze rozwijasz temat i wymyslasz nastepne mozliwosci > > parady, kompleks jakis, czy co? . nie mam kompleksow zadnych; ale wkurza mnie to chamstwo heterofobow: po prostu powinnismy przyjac za pewnik i prawde jedynie objawiona, ze homoseksualizm to cos zupalnie normalnego, co wiecej, to droga prowadzaca do "swietosci", a przede wszystkim - z punktu widzenia moralnosci - bycie homoseksualista wynosi czlowieka na "niebianskie" wyzyny. skonczmy wreszcie z tymi idiotyzmami, i ta hucpa: w starozytnej Grecji i u schylku cesarstwa rzymskiego "homusie" tez zawladneli owczesna cywilizacja. i czym to sie skonczylo? oczywiscie zwyciestwem prymitywnych barbarzyncow. potrafie czytac, i rozumiec historie (jako, ze troche znam kaczynskich, wiem, ze oni - w przeciwienstwie do "jaruzeli", kwachow", oleksych", i.. jak ich tam zwal, sa swietnie oczytani, i maja cholernie duza wiedze o historii), i nie cierpie tej okrutnie glupiej ideologicznej propagandy "homusiow", ze.... jacy to oni strasznie postepowi. niech sie zamkna sami w swoich skansenach, i robia, co im sie podoba. a spoleczenstwo powinno respektowac mniejszosci, o ile te mniejszosci szanuja i respektuja wybor wiekszosci. nie potrzebujemy nowej dyktatury, na miejsce "awagangardy proletariatu" jakas "awagangarde homusiow". decyzja kaczynskiego jest i demokratyczna, i zgodna z odczuciami wiekszosci. i to powinni ci wszyscy niemcowie, biedronie i inni w koncu zaakceptowac. dyktatury ich infantylnych i dyletanckich pogladow wiekszosc sobie po prostu nie zyczy. a do ich lozka nikt nie ma prawa zagladac: wiec swoje prawa maja, i niech sie powszechnie obowiazujacych regul trzymaja. Odpowiedz Link Zgłoś
wu_wei Re: A to niby dlaczego??? 19.05.05, 10:51 a skad wiesz, jakie sa odczucia wiekszosci? o ile wiadomo nie bylo referendum w tej sprawie... i w jakiejkowliek innej sprawie dotyczacej praw dla homoseksualistow. poza tym demokracja to nie dyktatura wiekszosci tylko rzady wiekszosci zobligowanej do gwarantowania rownych praw kazdej mniejszosci w ramach obowiazujacego prawa. niezaleznie, czy "wiekszosci" podoba sie ta mniejszosc czy nie. jezeli to mniejszosc homoseksualna bedzie kiedykolwiek rzadzila w Polsce to w ramach rzadow demokratycznych bedzie musiala zapewnic rowne prawa heterykom. i wszystko. po co wiec ta piana? przeciez nikt cie nie zmusi do zmiany pogladow ani sposobu zycia. a co do "zagladania do lozka": homoseksualizm to znacznie wiecej niz seks. chodzi o uczucia: o milosc, o przywiazanie, o chec zalozenia rodziny z ukochana osoba. widzisz w tym cos nienormalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 17.05.05, 21:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 17.05.05, 21:44 nnie minęło jeszcze sześciu tygodni od śmierci naszego papieża a obyczajowo kryminalny półświatek znów chce deprawować polski naród i na siłe chce promować kryminogenne zachowania! Odpowiedz Link Zgłoś
epiphany23 Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 17.05.05, 21:49 nie minelo jeszcze szesc tygodni od smierci papieza, a juz rozne oszolomy z radia z ludzka twarza zapomnialy czego uczyl Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 17.05.05, 22:30 kto tu zapomniał? papież potępiał związki homoseksualne jako te godzące w instytucję rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
epiphany23 Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 01:19 > kto tu zapomniał? papież potępiał związki homoseksualne jako te godzące w > instytucję rodziny zapomniales juz jak mowil o szacunku dla innych i "innych"? juz papa grzyb nie przekazal tej prostej prawdy w radyju? Odpowiedz Link Zgłoś
epiphany23 Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 17.05.05, 21:50 jeszcze jedno - jakie kryminogenne zachowania??? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 17.05.05, 22:31 homoseksualne i pedofilskie! te pierwsze jest odpowiedzialne za pojawienie sie epidemii AIDS Odpowiedz Link Zgłoś
epiphany23 Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 01:16 oszolom.z.radia.maryja napisał: > homoseksualne i pedofilskie! te pierwsze jest odpowiedzialne za pojawienie sie > > epidemii AIDS nawet nie chce mi sie komentowac takich idiotyzmow, bo znowu sie nie doczekam merytorycznej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 01:43 epiphany23 napisała: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > nawet nie chce mi sie komentowac takich idiotyzmow, bo znowu sie nie doczekam > merytorycznej odpowiedzi. dlaczego. juz odpowiadam. plamy na sloncu tez. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Jesli nie dociera to z chęcią powtórze. 18.05.05, 20:32 Papież potepiał związki homoseksualne jako godzące w zdrową instytucję rodziny... jesli jeszcze nie dotarło to polecam albo nauczyc sie czytac albo poczytać nieco Jego wypowiedzi. PS sam homoseksualizm nie jest grzechem w naukach KK. Odpowiedz Link Zgłoś
diagnosta7 Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 01:50 oszolom.z.radia.maryja napisał: > homoseksualne i pedofilskie! te pierwsze jest odpowiedzialne za pojawienie sie > > epidemii AIDS Za epidemie AIDS odpowiedzialne sa malpy. Malpy jedne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo A moze by tak Gazeta Wyborcza, nasza ostoja 17.05.05, 22:46 libneralnej mysli i demokracji, przestala trzasc portkami przed skrajnie katolicka opinia publiczna i rozpoczela akcje na rzecz powstrzymania prezydenta Kaczynksiego przed lamaniem elementarnych praw obywatelskich? Moze by Gazeta laskawie przestala jedynie "donosic" i zaczela komentowac i wychowywac, przed czym przeciez nie powstrzymuje sie w innych, "bezpieczniejswzych" sytuacjach? To co wyprawia Kaczynski, to co glosi publicznie, jest granda. Noze by Gazeta zwechciala to do qu..-nedzy zauwazyc? Moze juz nadszedl czas aby rozprostowac szyje i kolana? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: A moze by tak Gazeta Wyborcza, nasza ostoja 17.05.05, 23:01 nie zrobi tego bo wie że w ten sposób oczyściła by pole Giertychowi Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 MIAU! 17.05.05, 23:58 Oszołomku, jak ja bym cię bryknął (oczywiście gdybym był Tygryskiem), mój ty zoofilutku! Kolorowych snów! Odpowiedz Link Zgłoś
kondorek1 Re: A moze by tak Gazeta Wyborcza, nasza ostoja 18.05.05, 00:03 Nie bardzo rozumiem, dlaczego elementarne prawa obywatelskie sprowadzają się do chodzenia po ulicach Warszawy. Najpierw jacys antyglobaliści, teraz pedzie. Ludzie, nie możecie iść sobie do lasu i pokrzyczeć/pomanifestować? Ulice są od jeżdżenia! Ja płacę podatki, w tym całkiem pokaźny podatek drogowy, i nie życzę sobie permanentnych korków, bo ktoś sobie chce coś zamanifestować! Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: A moze by tak Gazeta Wyborcza, nasza ostoja 18.05.05, 00:22 ja tez płace podatki i nie zyczę sobie spędów blokujących całe drogi i to na wiele godzin zwanych pielgrzymkami; nie zyczę sobie band starych obywatelek naszego poniekąd wspaniałego, sprawiedliwego i demokratycznego kraju zaśmiecajacych pod przewodnictwem jakiegos faceta w kolorowej sukience ulice suszonymi kwiatkami i wyjących jak jerychońskie trąby coś co zwą 'pieśniami religijnymi'. A jak chcą sobie te bóstwa katolicyzmu pomanifestować swoja 'miłość' do Boga to niech idą do lasu ;) albo do Boga właśnie, w końcu Bóg ponoc w kościele mieszka, a nie na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: A moze by tak Gazeta Wyborcza, nasza ostoja 18.05.05, 01:10 obrazoburca napisał: > ja tez płace podatki i nie zyczę sobie spędów blokujących całe drogi ... zyczyc to sobie mozesz wtedy, jesli bedziesz placil CALE podatki, jakie pobiera to panstwo od wszystkich obywateli. i przypominam ci, ze na ulicy przepuscic masz nawet przechodzace stado gesi (moga byc niekatolickie). na razie to dopiero sie urodziles i juz sobie tylko zyczysz. ofiara bezstresowego wychowania? Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: A moze by tak Gazeta Wyborcza, nasza ostoja 18.05.05, 03:08 dopiero się urodziłem? hihihi No i jeszcze jedno, żyjemy w panstwie ponoć demokratycznym i dopóki faceci w sukienkach nie bedą płacić większych podatków niz ja (a z tego co wiem, to wogóle ich nie płacą) bedę miał przynajmniej takie samo prawo jak oni sobie czegos zyczyć lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: A moze by tak Gazeta Wyborcza, nasza ostoja 18.05.05, 03:12 > ...to panstwo od wszystkich obywateli. i przypominam ci, ze na ulicy > przepuscic masz nawet przechodzace stado gesi (moga byc niekatolickie). czy np. paradę pederastów, czego Kaczka dziwaczka jako niepłacąca CAŁYCH podatków jakoś swoim małym kaczym móżdżku nie ogarnęła. przypominam Ci równiez, ze mój post był odpowiedzią na wypowiedź kondorka1. Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: A moze by tak Gazeta Wyborcza, nasza ostoja 18.05.05, 06:39 obrazoburca napisał: > > przypominam Ci równiez, ze mój post był odpowiedzią na wypowiedź kondorka1. to odpowiadaj tak, cobys nie musial zmieniac pogladow, w zaleznosci od tego komu odpowiadasz > > ...to panstwo od wszystkich obywateli. i przypominam ci, ze na ulicy > > przepuscic masz nawet przechodzace stado gesi (moga byc niekatolickie). > > czy np. paradę pederastów, czego Kaczka dziwaczka jako niepłacąca CAŁYCH podatk > ów jakoś swoim małym kaczym móżdżku nie ogarnęła no wlasnie. zadasz, coby kaczka ogarnela, a sam nie chcesz ogarnac i mnozysz zadania Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: A moze by tak Gazeta Wyborcza, nasza ostoja 18.05.05, 23:56 Nie zmieniam poglądów, rozmawiam poprostu z ludźmi właściwycym dla nich językiem. Nie wyczułes ironi? Niczego też nie żądam od ludzi, czego sam bym się nie nauczył... Choc od kaczki akurat mam prawo rządać więcej niż od siebie, bo w kocu za to jej płacę, żeby była mądrzejsza odemnie, a jak widze że nie dorosła do swojego stanowiska, a na dodatek stroszy piórka to troche mnie to denerwuje. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 Re: A moze by tak Gazeta Wyborcza, nasza ostoja 18.05.05, 20:01 popieram :):) Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 Re: A moze by tak Gazeta Wyborcza, nasza ostoja 18.05.05, 20:03 dla uscislenia - ja popieram obrazoburce:) Odpowiedz Link Zgłoś
enoch Re: A moze by tak Gazeta Wyborcza, nasza ostoja 18.05.05, 21:03 ja tez place podatki i rzygac mi sie chce jak slysze takich "kiepskich" jak ty , ktorych tu nie brakuje - na bialorus! tam bedzie ci lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: A moze by tak Gazeta Wyborcza, nasza ostoja 19.05.05, 01:18 Dlaczego do lasu? Gdzieś na pole, żeby nie zakłócać spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 00:06 Można być faszystą i katolikiem? A może miało być: puszysta.i.katolik Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 00:14 a można nie byc faszysta bedąc katolikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 00:18 obrazoburca napisał: > a można nie byc faszysta bedąc katolikiem? Chyba można. Ostatnio dowiedziałem się ze zdziwieniem o różnych moich znajomych (których wcześniej o to nie posądzałem), że są katolikami. Nie takimi totalnymi (dziewictwo do ślubu i inne bezeceństwa), ale jednak. A tak poważnie, to ostrożnie z wszelkimi stereotypami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 00:21 obrazoburca napisał: > a można nie byc faszysta bedąc katolikiem? odpowiadam: mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 00:28 etam chyba starasz sie mnie nabrać. Jakos trudno mi odnaleźć wśród 'prawdziwych katolików' kogos kto by faszysta nie był. Popatrz na taką Kaczkę na ten przykład - klasyczny faszysta. Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 13:07 No ale nie obwiniaj wszystkich katolików za Kaczorów. Na przykład papież też był katolikiem, a nie był faszystą. p.s. fajny nick! Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 23:51 alez ja nikogo nie obwiniam, nazywam tylko rzeczy po imieniu. Niewielu jest katolików, którzy nie byliby faszystami, a KK jest instytucją czysto faszystowską. Faszyzm dlatego twierdze, ze nie można być 'dobrym' katolikiem nie bedąc faszystą. Acha, nie chodzi mi o odcień pejoratywny tego słowa, ani o jego historię, a o sama definicję. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 00:17 Nadal jesteśmy krajem mocherowych beretów, które z jednej strony klęczy przed świętymi obrazami, a z drugiej ukamieniowałoby każdego, kto choć trochę jest inny. Brawo panie Kaczyński - może tak postawmy pomik Jana Pawła II na kółkach - bedzie stał co tydzień w innej parafii. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.zboczal [...] 18.05.05, 13:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A ja po raz kolejny wnioskuje o HETERO-PARADE. 18.05.05, 00:24 W kostiumach historycznych; taki przeglad przez wieki, niech sie dzieci ucza, jak to niegdys z miloscia i seksem bywalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
epiphany23 Re: A ja po raz kolejny wnioskuje o HETERO-PARADE 18.05.05, 01:23 kropeluk - najblizsza 26.05. jak dobrze pojdzie to i dzis sie cos zorganizuje - w koncu urodziny papieza, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
epiphany23 Re: Masz mi za zle, misiu, ze jestem hetero? Pa p 18.05.05, 13:36 mam to w nosie, szczerze mowiac Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jak ja homo. I dlatego dbam o hetero-parade. 18.05.05, 14:46 A wy robcie sobie, co chcecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
epiphany23 Re: Jak ja homo. I dlatego dbam o hetero-parade. 18.05.05, 19:17 chyba bardzo cie rozczaruje przyznajac sie swojej heteroseksualnosci... wiec nie robie _sobie_ czego chce w tym przypadku, tylko robie to dla innych. bo w przeciwienstwie do ciebie i kaczora, wiem jakie jest prawo w tym kraju i jakie odpowiednie zapisy w konstytucji. chcesz hetero-parady? kto ci broni taka zorganizowac? katolicy maja swoja w boze cialo, homoseksualisci tez chca. i zaden kaczor, ani zaden kropeluk nie moze im tego zabronic. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Fakt, nie mozesz byc homo - ci sa o wiele bardziej 18.05.05, 19:34 INTELIGENTNI... Pouczasz Anglika (a wiec czlowieka, co innosci seksualnej juz nie widzi, podobnie zreszta jak rasowej) z punktu widzenia swej chorej political correctness europejskiego neofity, nie wyczuwasz ironii i rzucasz sie na dowcipny post, jak diabel na swiecona dusze etc. etc. Nie popieraj homo, zostaw ich w spokoju, bo glupota i fanatyczna PC ala GW wyrzadzasz im naprawde niedzwiedzia przysluge ;) Odpowiedz Link Zgłoś
epiphany23 Re: Fakt, nie mozesz byc homo - ci sa o wiele bar 18.05.05, 21:04 kropekuk napisał: > INTELIGENTNI... pfffff..... Odpowiedz Link Zgłoś
page62 HIPOKRYTA i inkwizytor! ujawnijcie gejów z PiS'u!! 18.05.05, 01:28 wiemy, że są w W-wie znani. Ida wybory - chodzi o tworzenie Polski - nie pozwólcie "spieprzaj-dziadowi" robić z tej jego partyjki "czyścioszków" - sorry - to jedyna droga. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Myslisz o Kaczorku co nie znalazl swej Kaczuszki? 18.05.05, 01:32 Sam mialem takie podejrzenia, gdy ujrzalam jak na mnie wznosil swe oczy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
diagnosta7 Re: Myslisz o Kaczorku co nie znalazl swej Kaczus 18.05.05, 02:00 Ale odnalazl kotka/ki. Odpowiedz Link Zgłoś
a.x.l Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 04:38 Co tu duzo mowic, większość ludzi to poprostu ignoranci i egoiści. Nie patrzą inną perspektywą niż tą ze swojego nosa. Nie patrzą jak się ktoś czuje i jak to jest z jego strony. Nie stawiają siebie w czyjejś sytuacji. Niektórzy nawet nie wiedzą jak mogą krzywdzić sobie bliskie osoby. Ale co ich to obchodzi ? Egoizm górą ? Po za tym niektórzy tworzą tutaj "fakty" wysysane. Nie starają się poznać prawdy tylko bazują na swoich fałszywych przekonaniach. Strach przed poznaniem, strach przed czymś nieznanym ? [homo]fobia... Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 18.05.05, 14:43 a.x.l napisał: > Co tu duzo mowic, większość ludzi to poprostu ignoranci i egoiści. > Nie patrzą inną perspektywą niż tą ze swojego nosa. (...) Jakbyś czytał-a w moich myślach. Mam identyczne refleksje. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix [...] 19.05.05, 01:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski [...] 19.05.05, 01:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 19.05.05, 01:32 silesius.monachijski napisał: > wicurpix napisał: > > > Strach przed poznaniem, strach przed czymś nieznanym ? [homo]fobia... > > > > Przed czym??? Przed ch w d??? > > > . > czy uzywajac kolokwializmu: "ch w d" miales na mysli panow niemca i biedronia? > bardzo mnie to ciekawi wiec niby potepiasz, ale cie to ciekawi ty podgladaczu bawarski? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czy ratusz zgodzi się na Paradę Równości? 19.05.05, 01:37 widzek napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > wicurpix napisał: > > > > > Strach przed poznaniem, strach przed czymś nieznanym ? [homo]fobia. > .. > > > > > > Przed czym??? Przed ch w d??? > > > > > . > > czy uzywajac kolokwializmu: "ch w d" miales na mysli panow niemca i > biedronia? > > bardzo mnie to ciekawi > > wiec niby potepiasz, ale cie to ciekawi ty podgladaczu bawarski? . to nie bylo potepienie z mojej strony. to tylko kwestia teorii poznania, i chec poznawania swiata i jego zlozonosci (choc w przypadku tych akurat osobnikow rzecz wydaje sie tak bardzo prosta) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski protoplasco niemca i bieronia 19.05.05, 01:51 zwolennicy "socjalistycznej idei rownosci" i zagorzali fani heterofobi: bracia roehm i gregor strasser: oni tez, tak jak niemiec i biedron mieli swoje "bojowki": . www.dhm.de/lemo/html/nazi/innenpolitik/roehm/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
kalawaw kacyk 18.05.05, 06:49 Lech Kaczyński - moim zdaniem coraz więcej przemawia za tym, że jest to człowiek o ograniczonych horyzontach, taki mały człowiek do małych interesów. Taki (wraz z bliźniakiem) drugi Władysław Gomułka. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona ' kaczyk' wiecznie żywy!;P 22.02.07, 21:31 www.youtube.com/watch?v=MdujNlDRNiU Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Faszysta i katolik i polak 18.05.05, 08:13 To co najbardziej kojarzy się w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
polonic [...] 18.05.05, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking NIE dla KONCESJONOWANEJ WOLNOŚCI ZGROMADZEŃ ! 18.05.05, 09:39 Karzeł z ratusza zapomniał, że nie żyjemy na Białorusi, i że sprawowanie władzy nie polega na tym, że zezwala się bądz zabrania czegoś ludziom wg własnego ( ciasnego ) widzimisię. Odpowiedz Link Zgłoś
langston DO NAKUKI DZIECINO. ZADANIE NIEODROBIONE 19.05.05, 03:34 Zyjemy w panstwie prawa. Jesli Kaczynski zlamal prawo to podaj go do sadu, a nie zawracaj glowy Bialorusia Odpowiedz Link Zgłoś
marych NIE MA PRAWA! 18.05.05, 09:41 manifestację się tylko rejestruje, nikt nie ma prawa jej zabronić . no chyba zę z waznych powodów, ale takie tu nie występuja. Tak wyglądaja rzady prawa i sprawiedliwości... Głosujcie na Kaczora, a zobaczycie jego demokracje! Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking BEZPRAWIE i NIESPRAWIEDLIWOŚĆ 18.05.05, 09:46 Kropka. Aha, i jeszcze zacytuję kandydata na prezydenta RP, Skarlałego Kaczorka: "Spieprzaj stąd dziadu...!" Odpowiedz Link Zgłoś
gzwolinski i dobrze! 18.05.05, 09:47 i podpisać się każą, co by posty były mniej wulgarne! co do parady to Kaczor dobrze zrobił, pedalstwo się lobbuje od 30 lat na świecie, co nie znaczy, że musi u nas. I niech zamkną się oszołomy od równości, bo tu nie o tolerancję chodzi. "Wszystko mi wolno, ale nie wszystko przynosi korzyść. Wszystko mi wolno, ale ja niczemu nie oddam się w niewolę." (1 list do Koryntian 6:12) Napisane 2000 lat temu do KORYNTU, który wiadomo z czego był znany! Nic nowego różowi nie wymiśliliście... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 kampania wyborcza 18.05.05, 10:07 w końcu zaczęła się już kampania wyborcza. Kaczyński nie zaryzykuje wymarzonego stołka, dla jakiejś tam wolności i równości. Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Jak dlugo ten p...... bedzie jeszce rzadzil 18.05.05, 10:14 To koszmar brak mi słów. Widmo kaczyzmu jest przerazajace, trzeba cos z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 Re: Jak dlugo ten p...... bedzie jeszce rzadzil 18.05.05, 12:11 Będzie rządził przez parę miesięcy jako prezydent Warszawy, a po wyborach conajmniej pięć lat jako Prezydent RP, a ciebie dorogi, jadowity lewaku może ewentualnie szlag z tego powodu trefić, czego Ci jednak nie życzę bo szkoda mi szpitali naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: Jak dlugo ten p...... oby niedługo 18.05.05, 22:29 maciej48 napisał: > Będzie rządził przez parę miesięcy jako prezydent Warszawy, a po wyborach > conajmniej pięć lat jako Prezydent RP, Oby los uchronił nas przed tym nieszczęściem. >a ciebie dorogi, jadowity lewaku Ja akurat mam poglądy centroprawicowe, ale zamordyzmu jaki proponuje PiS w swoim programie nie jestem w stanei stolerować. Zyjemy w Kraju demokratycznym a nie w kraju, w ktorym PiS może wprowadzić różne prawo i sprawiedliwość dla rownych i równiejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Prezydent Kaczynski działa w dobrze pojetym... 18.05.05, 10:38 ...interesie publicznym. Zasługuje zatem na szacunek i poparcie, a nie inwektywy jakimi obrzuca go czesc bezrozumnych dyskutantow na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A ilu masz tych SS-manow? Jako badacz historii 18.05.05, 14:49 bede ci wdzieczny za ich nazwiska, adresy, kontakty...Poki jeszcze gdzies tam u was w Polsce zyja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
padliniarz prosze bardzo: Kaczynski, Ziobro, Giertych itd 18.05.05, 17:33 adresy podadza ci w sejmie RP a telefony do tych poku..encow masz na stronach ich partii Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A ja chcialbym organizacji HETERO-PARADY. 18.05.05, 14:48 Co jednak nie znaczy, ze homoseksualistom nalezy ich parad zabronic. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk ODWAGI? Toz to przeciez SKRAJNY POPULIZM! 18.05.05, 14:55 Kaczorek schlebia wszelkim polskim nieudacznikom, ktorych jedyna duma, chluba i chwala jest ich heteroseksualizm ;) Nb. sam nie jestem homo, nie jestem nawet biseksem. I choc brakuje mi hetero- parad, przeciwko homo-paradom absolutnie nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
aantochow Re: ODWAGI? Toz to przeciez SKRAJNY POPULIZM! 18.05.05, 18:17 Co miales na mysli piszac o "polskich nieudacznikach"? Czy wedlug Ciebie bycie Polakiem implikuje nieudacznosc? Jesli tak to wspolczuje Ci otoczenia, w ktorym sie obracasz, bo ja znam baaaardzo wielu Polakow, ktorym sie powiodlo zarowno w sferze zawodowej jak prywatnej. I wiesz co, jakos nie ma wsrod nich nikogo, kto popieralby pedalstwo... "nie jestem nawet biseksem" - NAWET??? To znaczy, ze bycie "biseksem" jest tak powszechne i oczywiste, ze nie bycie nim nalezy z cala moca podkreslac? Cos mi tu nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
administratywista Re: ODWAGI? Toz to przeciez SKRAJNY POPULIZM! 18.05.05, 18:57 Może nie mają odwagi przyznać się do odmiennego zdania? Może ktoś z Nich jest nawet odmiennej orientacji? Przyznałbyś się innym choćby do innego zdania w tak nieprzyjaznym środowisku jakie sam wswpółtworzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie wierze, by prawdziwy WINNER tracil czas na 18.05.05, 19:41 zajmowanie sie tylkiem blizniego swego, tudziez: 1)nie mial innych rozrywek nizli parady uliczne i ich zwalczanie; 2) bywal nie w ekskluzywnym klubie, ale na tejze ulicy . Cudow nie ma - prawdziwy sukces nikogo na uciechy plebsu na ulicach miast jakos nie wyciaga ;) PS: Wg. nauki bycie biseksem jest gatunkowo normalne - kazdy czlowiek jest ponoc zdolny do zastepczych praktyk seksualnych z wlasna plcia; moglbys kiedys wyjsc poza podrecznik biologii dla V klasy komunistycznej podstawowki - to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: ODWAGI? Toz to przeciez SKRAJNY POPULIZM! 18.05.05, 22:21 aantochow napisał: >Co miales na mysli piszac o "polskich nieudacznikach"? (...) ja znam >baaaardzo wielu Polakow, ktorym sie powiodlo zarowno w sferze zawodowej >jak prywatnej. Również znam wielu wykształconych, inteligentnych Polaków, którym się całkiem nieźle powodzi. Jednak moi znajomi mają umysły otwarte i chyba nikt z nich nie miałby ani ochoty ani też potrzeby na zwalczanie jakichkolwiek przejawów inności w naszym społeczeństwie. Patrząc na przekrój społeczeństwa popierającego decyzję Kaczyńskiego nie może ujść uwadze ze dominują w nim osoby starsze w tym 'mocherowe berety' oraz młodzi ludzie gł. mężczyźni bez beretów i bez włosów, którzy edukacje zakończyli w najlepszym przypadku na szkole zawodowej, a większość dnia, jako bezrobotni, spędzają pijąc piwo pod blokami – i czy to nie są nieudacznicy? Jeśli chodzi o tych co się im ‘powiodło’, to p. Beger też ma całkiem pokaźny majątek a ograniczona jest niesamowicie i na wyżyny inteligencji nie wylatuje. Cóż, sam sobie znajomych wybierasz. A to że mają kompleksy i leczą je sobie na różne sposoby to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tawerna i bardzo dobrze NIE dla parady 18.05.05, 11:46 homoseksualisci sa az za bardzo natretni z narzucaniem swojej orientacji seksualnej. ja jako heteroseksualista czuje sie dyskryminowany przez nich. Mowia tez ze chca legalizacji, najpierw to, pozniej adpocja dzieci. apetyt rosnie w miare jedzenia a ich taktyka malych kroczkow powinna zostac powstrzymana. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ale lesbijki to ci juz nie przeszkadzaja, prawda? 18.05.05, 14:56 Podniecasz sie widokiem dwoch pieszczacych sie dam? Ty...FARYZEUSZU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wacek44 Re: Ale lesbijki to ci juz nie przeszkadzaja, pra 18.05.05, 18:01 Żebym się podniecał ? No nie wiem. Ale napewno lesby mi mniej przeszkadzają. Nie nadużywaja układu wydalniczego no i są kobietami a mężczyznę jak wiadomo ciągnie do kobiet. Inaczej jest jedynie w przypadku zoczeń seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Wacku 44 a kim ty wlaściwie jesteś. 18.05.05, 17:59 księdzem ,zlodziejem, oszustem, leniem,????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wacek44 [...] 18.05.05, 18:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Wacku44 brzmisz tak przaśnie że aż smiesznie 18.05.05, 20:01 Jestem Gejem,widzę ze to Cię kręci katoicki obywatelu,brudnego cuchnącego Katolandu, marzysz o tym w nocą!!! w trakckie obowiazkowego aktu prokracji z Zoną ,wspólczuję Tobie, musisz bardzo cierpiec, Sorry nie zdradzam tajemnic Alkowy, Ale wykup wycieczkę do Europy, to biedziesz mógl do woli sie napatrzyć za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wacek44 [...] 19.05.05, 11:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
administratywista Re: Wacku 44 a kim ty wlaściwie jesteś. 18.05.05, 19:00 Wacek44 jest pewnie leniem umysłowym! Odpowiedz Link Zgłoś
wacek44 [...] 19.05.05, 15:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: Wacku 44 a kim ty wlaściwie jesteś. 19.05.05, 02:30 werter-6 napisał: > księdzem ,zlodziejem, oszustem, leniem,????????????? nie, on jest werter-5 Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: i bardzo dobrze NIE dla parady 18.05.05, 13:14 apetyt > rosnie w miare jedzenia a ich taktyka malych kroczkow powinna zostac > powstrzymana. ... i najlepiej od razu wielkimi kroczkami do obozu ich wszystkich! Puknij się w głowę. Jaki homoseksualista cię dyskryminuje? Spokojnie. I tak będziesz musiał się przyzwyczaić, że piękne czasy zamykania homoseksualistów w więzieniu się skończyły i prędzej czy później dostaną oni takie same prawa jak ty. Taka jest droga ewolucji współczesnych społeczeństw i twoje histeryczne pokwikiwanie tego nie zmieni. Więc lepiej pogódź się z tym. Po co widzieć wroga w drugim człowieku, który nie chce ci zrobić żadnej krzywdy? Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: i bardzo dobrze NIE dla parady 19.05.05, 02:33 madine1 napisał: > apetyt > > rosnie w miare jedzenia a ich taktyka malych kroczkow powinna zostac > > powstrzymana. > ... i najlepiej od razu wielkimi kroczkami do obozu ich wszystkich! > Puknij się w głowę. Jaki homoseksualista cię dyskryminuje? Spokojnie. I tak będ > ziesz musiał się > przyzwyczaić, że piękne czasy zamykania homoseksualistów w więzieniu się skończ > yły i prędzej czy > później dostaną oni takie same prawa jak ty. Taka jest droga ewolucji współczes > nych społeczeństw i > twoje histeryczne pokwikiwanie tego nie zmieni. Więc lepiej pogódź się z tym. > Po co widzieć wroga w drugim człowieku, który nie chce ci zrobić żadnej krzywdy > NIE, nigdy takich praw nie dostana,Polska to nie spedalona UE, i jak bedzie trzeba to Wszechpolacy ich rozgromia, a ja ich uzbroje. Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: i bardzo dobrze NIE dla parady 19.05.05, 02:37 zulusku, jak bedziesz wieszal, to mnie zapros. uwielbiam patrzec na wieszanie w wykonaniu prawdziwych polakow. nawet flaszke przywioze. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: i bardzo dobrze NIE dla parady 18.05.05, 22:06 tawerna napisał: > homoseksualisci sa az za bardzo natretni z narzucaniem swojej orientacji > seksualnej. Odpowiedz mi na zastanawiające mnie pytanie: Jak można narzucić komuś orientację seksualną? > ja jako heteroseksualista czuje sie dyskryminowany przez nich. Ciekawe spostrzeżenie. W jaki sposób czujesz się dyskryminowany? Czy możesz podać jakieś przykłady? Odpowiedz Link Zgłoś