Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydenta

• nubhi Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 19:54
      Borowski:"Jeden z nas musiał podjąć odpowiedzialną decyzję"
      Teraz wiemy jakich decyzji nie lubi podejmować kandydat Borowski.
    • 1966p SZKODA ! 18.05.05, 20:07
    • antysalon pewnie tylko kumotrzy z hajnowki by glosowali 18.05.05, 20:25
      cimoszko wiedzial cogo czeka;lustracja i nie tylko, wiec nalezalo sie tego
      spodziewac.mala a nawet zadna strata dla i tak juz osmieszonej III rp!!!
      • nabukko Re: pewnie tylko kumotrzy z hajnowki by glosowali 18.05.05, 21:50
        masz rację - jesteś antysalon czyli prosracz
    • ixion5 Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 20:56
      Ach, te teczki, hahahahaha
    • pat_i_kot Czyli w drugiej turze Kaczyński i Tusk. Stawiam na 18.05.05, 21:33
      Kaczora, Tusk nie ma charyzmy, doświadczenia i za bardzo się PO brata z wielkim
      biznesem.
    • tishbite Poznac czlowieka... 18.05.05, 21:59
      ...szkoda, ze w polskiej polityce poznaje sie polityka - jako czlowieka, tylko
      wtedy gdy rezygnuje z politycznej kariery...

...cos w tej naszej polityce jest nie tak, nie sadzisz?

;-)
    • aniaczepiel Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 22:01
      giani77 napisała:

> szkoda :(
      > Borowski nie wygra z kaczka...

Uważam dokładnie tak samo... Cimoszewicz byłby najlepszym kandydatem...
      najlepszym prezydentem - ale tylko "byłby"...
      • ixion5 Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 22:44
        Cimoszewicz to tłuczek w dodatku TW Carex
        • widzek Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 23:14
          ixion5 napisał:

> Cimoszewicz to tłuczek w dodatku TW Carex

chybas tym tluczkiem dostal w leb, zakuta palo
          • ixion5 Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 19.05.05, 02:26
            Nie zdementowałeś TW Carexa ??!!! To już po premii.
    • pskubi1 Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 22:50
      Cimoszewicz był dobrym kandydatem, jednym z najlepszych. Jest to chyba jeden z
      niewielu polityków, którzy nie ida do władzy dla władzy, ale do służenia
      społeczeństwu. Jego decyzja jest symboliczna, bo pokazał, ze ni tylko własna
      ambicja się liczy, że nie stołek,że polityka to nie tylko parcie na te rzeczy.
      Mimo jego kompetencji uważam, ze Cimoszewicz był już znużony tym wszystkim i
      nie wiem, czy przez to wytrzymałby proby kampanii. Prezydentem trzeba chciec
      byc, nie można byc z musu. A wiec zrobi dobrze, powinien podpoczac i zajac sie
      polityka miedzynarodowa. A na Prezydenta powinien startowac Borowski i powinien
      uzyskac poparcie lewicy i centrum.
    • sempiasty Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 22:55
      szkoda
      Cimoszewicz to był jedyny facet ktory nadaje się na prezydenta
      nie mam na kogo glosować
    • ioannabarska bez łaski... TERAZ DYDUCH !!!! 18.05.05, 23:05
      Na szcęście można teraz nareszcie wypromować dla całej lewicy jedynego
      kandydata jakim jest kolega Marek Dyduch. Ten młody i profesjonalny działacz
      jest w merytoryce lepszy od Borówy i Cimoszki razem wziętch , tylko mu ci
      blokowali do tej pory. Jest już ostani dzwonek zeby przegnać Kaczkę . TTYLKO
      DYDUCH
      • czysta.malta Re: bez łaski... TERAZ DYDUCH !!!! 18.05.05, 23:13
        ioannabarska napisała:

> DYDUCH

A ja nie chcę, żeby tak się nazywał prezydent mojego kraju...
        • widzek Re: bez łaski... TERAZ DYDUCH !!!! 18.05.05, 23:23
          czysta.malta napisał:

> ioannabarska napisała:
          >
          > > DYDUCH
          >
          > A ja nie chcę, żeby tak się nazywał prezydent mojego kraju...

popieram. ja juz kiedys w swoim okrutnie dlugim zyciu pracowalem z dyduchem.
          zbysiu mu bylo. i pulkownik (wojska polskiego, palanty, nie kgb). znal sie
          tylko na bwp (kto byl w armii, ten pojmie). ludzki pan, ale z waskimi
          zainteresowaniami.
          • czysta.malta Re: bez łaski... TERAZ DYDUCH !!!! 18.05.05, 23:27
            widzek napisał:

> czysta.malta napisał:
            >
            > > ioannabarska napisała:
            > >
            > > > DYDUCH
            > >
            > > A ja nie chcę, żeby tak się nazywał prezydent mojego kraju...
            >
            > popieram. ja juz kiedys w swoim okrutnie dlugim zyciu pracowalem z dyduchem.
            > zbysiu mu bylo. i pulkownik (wojska polskiego, palanty, nie kgb). znal sie
            > tylko na bwp (kto byl w armii, ten pojmie). ludzki pan, ale z waskimi
            > zainteresowaniami.

ROTFL!!!

Określonko "ludzki pan" sprawiło, że oplułem monitor kawą :):):)
            • widzek Re: bez łaski... TERAZ DYDUCH !!!! 18.05.05, 23:44
              czysta.malta napisał:
              ...
              > widzek napisał:
              > >
              > ROTFL!!!
              >
              > Określonko "ludzki pan" sprawiło, że oplułem monitor kawą :):):)

malto, monitor najlepiej czyscic dykta (fachowcy wiedza co to jest).
              ostatecznie moze byc woda brzozowa.
              • widzek Re: bez łaski... TERAZ DYDUCH !!!! 18.05.05, 23:51
                malto, zajrzyj na wojne polsko - ruska pod patronatem IPN-u
                • czysta.malta Re: bez łaski... TERAZ DYDUCH !!!! 19.05.05, 02:18
                  widzek napisał:

> malto, zajrzyj na wojne polsko - ruska pod patronatem IPN-u

Joli nie ma... Nuda... aż się chce wyjść z kina ;-)
              • czysta.malta Re: bez łaski... TERAZ DYDUCH !!!! 19.05.05, 02:24
                widzek napisał:

> malto, monitor najlepiej czyscic dykta (fachowcy wiedza co to jest).

Nie jestem fachowcem w sprawach czyszczenia monitorów, ale też wiem ;-)

> ostatecznie moze byc woda brzozowa.

Nawet lepsza, bo - według prof. Jana Tadeusza Stanisławskiego - "dech
                odświeża" :-)))
      • ixion5 Re: bez łaski... TERAZ DYDUCH !!!! 19.05.05, 01:19
        hahahahahaha Myślisz, że Kaczor będzie miał aż tyle szczęścia, że komuchy wyślą przeciw niemu tego zamulonego ćwoka ? Kwachu za stary wróbel, żeby na to pójść.
        • silesius.monachijski Re: bez łaski... TERAZ DYDUCH !!!! 19.05.05, 01:22
          ixion5 napisał:

> hahahahahaha Myślisz, że Kaczor będzie miał aż tyle szczęścia, że komuchy
          wyślą
          > przeciw niemu tego zamulonego ćwoka ? Kwachu za stary wróbel, żeby na to
          pójść
          > .
          .
          komuchom to juz chyba tylko zostal jaruzel: przynajmniej ideowy (co dobitnie
          pokazal w moskwie). a moze to juz koniec komuny? jakos trudno mi w to uwierzyc,
          ale... kto wie?
          • doradca1 Re: bez łaski... TERAZ DYDUCH !!!! 19.05.05, 02:28
            Zawsze mogą poprosić o internacjonalistyczną pomoc swojego przyjaciela z
            Mińska. Łukaszenka aż pali się do pomocy...
      • solaris_ Re: bez łaski... TERAZ DYDUCH !!!! 19.05.05, 10:05
        ioannabarska napisała:

> Na szcęście można teraz nareszcie wypromować dla całej lewicy jedynego
        > kandydata jakim jest kolega Marek Dyduch. Ten młody i profesjonalny działacz
        > jest w merytoryce lepszy od Borówy i Cimoszki razem wziętch , tylko mu ci
        > blokowali do tej pory. Jest już ostani dzwonek zeby przegnać Kaczkę . TTYLKO
        > DYDUCH
        > dy czy DUCH prosze o sprecyzowanie
    • gm Re: dla sympatykow Cimoszewicza lepszy TUsk 18.05.05, 23:15
      jak zakladam sa to zwolenicy PRLu lepiej zaglosujcie na Tuska to przynajmniej
      spotka was mniej surowa kara lub zostaniecie "potraktowani humanitarnie"
      • widzek Re: dla sympatykow Cimoszewicza lepszy TUsk 18.05.05, 23:25
        gm napisał:

> jak zakladam sa to zwolenicy PRLu lepiej zaglosujcie na Tuska to przynajmniej
        > spotka was mniej surowa kara lub zostaniecie "potraktowani humanitarnie"

jak bedziesz wieszal (mnie nie dosiegniesz) to oglos. przyjade. lubie na to
        patrzec.
        • ixion5 Re: dla sympatykow Cimoszewicza lepszy TUsk 19.05.05, 02:29
          widzek napisał:

> jak bedziesz wieszal (mnie nie dosiegniesz) to oglos. przyjade. lubie na to
          > patrzec.

Powinieneś się skonsultować z psychiatrą skoro lubisz patrzeć na egzekucje. To pewno efekt tych szkoleń z Łubianki.
    • chris12 Marek Jurek na prezydenta 18.05.05, 23:18
      Nigdy nie widziałem bardziej glisdowetego polityka niż ten ględzący dewot.
      • messien Gen Jaruzelski na prezydenta 18.05.05, 23:28
        Bedziemy mieli drugi stan wojenny, a komuchy wreszcie wybiora swojego
        umiarkowanego kandydata
    • adalberto3 Oh, jak dobrze ! 18.05.05, 23:28
    • chris12 Tylko Cimoszewicz ma wymagane kwalifikacje... 18.05.05, 23:31
      intelektualne i zawodowe a nawet prezencję. Polska gawiedź dowodzona przez
      Kaczyńskich, Maciarewicza, Leppera zauważy - dobry ale były KOMUNISTA. A więc
      będziemy patrzeć jak za nasze pieniądze nowi, nie skalani, dziewiczy w
      rzemiośle będą się uczyć. A niech ich...
    • chory.z.nienawisci Dyzma gdy odmawial premierostwa tez sie 18.05.05, 23:52
      tlumaczy powodami osobistymi. Komunistow nalezy wywiezc do lasu.
      • widzek Re: Dyzma gdy odmawial premierostwa tez sie 18.05.05, 23:54
        chory.z.nienawisci napisała:

> tlumaczy powodami osobistymi. Komunistow nalezy wywiezc do lasu.

i powiesic. zapros mnie na egzekucje. przyjade. nawet flaszke z soba wezme.
        • ixion5 Re: Dyzma gdy odmawial premierostwa tez sie 19.05.05, 02:13
          Słyszałem nie raz, że wy z resortu macie często "problem alkoholowy" tak samo zresztą jak większość SLD. W sumie się nie dziwię, musicie czymś zabijać wyrzuty sumienia.
          • widzek Re: Dyzma gdy odmawial premierostwa tez sie 19.05.05, 02:48
            ixion5 napisał:

> Słyszałem nie raz, że wy z resortu macie często "problem alkoholowy" tak samo
            z
            > resztą jak większość SLD. W sumie się nie dziwię, musicie czymś zabijać
            wyrzuty
            > sumienia

iksionku, no pewno, maja. jeno ja nie z resortu. ale ten sport lubie, zreszta
            malo powiedziane. uwielbiam, zaraz na drugim miejscu po przygladaniu sie jak
            wieszacie komuchow (komuchem tez nie jestem, bedziesz zawiedziony, ale trudno).
            tylko taka roznica miedzy nami, co ty mianowales sie sedzia, nie majac w glowce
            nic oprocz zielonego pojecia, a ja to zycie prawie juz przezylem i go znam. mam
            nadzieje, ze za paredziesiat lat przystaniesz na chwile, spojrzysz do tylu i
            wspomnisz jak ty dzisiaj tu pieprzyles.
            powodzenia! (wcale cie nie skreslam)
            • silesius.monachijski Re: Dyzma gdy odmawial premierostwa tez sie 19.05.05, 02:53
              widzek napisał:

> ixion5 napisał:
              >
              > > Słyszałem nie raz, że wy z resortu macie często "problem alkoholowy" tak
              > samo
              > z
              > > resztą jak większość SLD. W sumie się nie dziwię, musicie czymś zabijać
              > wyrzuty
              > > sumienia
              >
              > iksionku, no pewno, maja. jeno ja nie z resortu. ale ten sport lubie, zreszta
              > malo powiedziane. uwielbiam, zaraz na drugim miejscu po przygladaniu sie jak
              > wieszacie komuchow (komuchem tez nie jestem, bedziesz zawiedziony, ale
              trudno).
              >
              > tylko taka roznica miedzy nami, co ty mianowales sie sedzia, nie majac w
              glowce
              >
              > nic oprocz zielonego pojecia, a ja to zycie prawie juz przezylem i go znam.
              mam
              >
              > nadzieje, ze za paredziesiat lat przystaniesz na chwile, spojrzysz do tylu i
              > wspomnisz jak ty dzisiaj tu pieprzyles.
              > powodzenia! (wcale cie nie skreslam)
              .
              propnuje nie wieszac komuchow i lewakow (przyda sie sznurek do snopowiazalek i
              kombajnow: za komuny zawsze go brakowalo). i tak sie sami potopia: jak juz
              pojda na dno, to jeden drugiego na dol bedzie ciagnal. po co im w tym jeszcze
              pomagac?
            • ixion5 Re: Dyzma gdy odmawial premierostwa tez sie 19.05.05, 02:59
              My wieszamy komunistów ? Bardzo ciekawe. Jak na razie żaden z żyjących oprawców z czasów komuny nie poniósł zasłużonej kary. I nie mówię tu o wieszaniu ale chociażby o 2 latach w zawieszeniu na trzy. Czy Jaruzulski poniósł jakąkolwiek karę za mordowanie ludzi w 70r ? Albo za pucz w 81r ? Złamał wtedy nawet PRLowskie prawo mimo tego pozostaje bezkarny i jedzie sobie do Moskwy po medal z kartofla. Jak wierny pies do swojego pana, chociaż lepiej pasuje określenie oprawca. A co do mnie to jestem starszy niż ci się wydaje i uroków waszego "cudownego ustroju" zdążyłem zaznać. Zresztą ta "nowa RP" coraz bardziej zaczyna przypominać PRL. Ta sama arogancja władzy, pogarda dla społeczeństwa i uczucie powszechnej beznadziei. Dlatego też, wasza komunistyczn propaganda skazana jest na klęskę. Tzw zwykli ludzie pragną odmiany równie mocno jak w 89r.
              • widzek Re: Dyzma gdy odmawial premierostwa tez sie 19.05.05, 03:22
                ixion5 napisał:

> My wieszamy komunistów ? Bardzo ciekawe. Jak ...
                ...
                > Zresztą ta "nowa RP" coraz bardziej zaczyna przypominać
                > PRL. Ta sama arogancja władzy, pogarda dla społeczeństwa i uczucie powszechnej

twierdzisz, ze nie wieszacie? moze. tylko tak jakbys sobie nie zdawal sprawy z
                tego, ze teksty twoje i twoich kumpli powoduja tylko konsolidacje tego obozu.
                skoro, jak twierdzisz, cos niecos pamietasz, to czy nie zdajesz sobie sprawy z
                tego, ze zwyciestwa sdrp w 93 i sld w 01 byly spowodowane w duzej czesci
                wypowiedziami takich artystow jak niesiolowski, maciarewicz i spolka? czy nigdy
                nie zauwazyles, ze narod zawsze bierze w obrone bitych? wydaje wam sie, ze cos
                wiecie, a de facto sami podcinacie galaz na ktorej siedzicie. mowie 'wy', bo
                mnie kazda opcja lata helikopterem. poczytaj troche ksiazek o historii polski.
                moze sie przyda. a ze strategii i taktyki, na razie - pala.
                • ixion5 Re: Dyzma gdy odmawial premierostwa tez sie 19.05.05, 03:32
                  Wtedy sytuacja była trochę inna jak teraz. Bezrobocie było mniejsze a afery nie aż tak widoczne. A teraz ? 20% bezrobocia - 50% w grupie wiekowej 18-26 lat i do tego afery Rywina, gier losowych, starachowicka, łódzka, bydgoska, toruńska, opolska, gdańska etc. Za kratki trafili politycy SLD z pierwszych stron gazet, wszyscy mogli sobie przeczytać podsłuchy Dochnala jak Pęczak sprzedaje Rafinerię za wypasionego merca albo mówi o Kaniewskim (urzędującym ministrze), że wziął "prezent". Tym razem społeczeństwo nie weźmie w obronę "bitych", bo nikt już nie da się nabrać na to, że są "bici". Nikt tez nie da się nabrać, że PO czy PiS to "radykałowie", czy "prawicowe oszołom" ani że Partia Demokratyczna jest czymś więcej niż pomysłem na zapewnienie bezkarności przestępcom z SLD.
                • silesius.monachijski Re: Dyzma gdy odmawial premierostwa tez sie 19.05.05, 03:44
                  widzek napisał:

> ixion5 napisał:
                  >
                  > > My wieszamy komunistów ? Bardzo ciekawe. Jak ...
                  > ...
                  > > Zresztą ta "nowa RP" coraz bardziej zaczyna przypominać
                  > > PRL. Ta sama arogancja władzy, pogarda dla społeczeństwa i uczucie powsze
                  > chnej
                  >
                  > twierdzisz, ze nie wieszacie? moze. tylko tak jakbys sobie nie zdawal sprawy
                  z
                  > tego, ze teksty twoje i twoich kumpli powoduja tylko konsolidacje tego
                  obozu.
                  > skoro, jak twierdzisz, cos niecos pamietasz, to czy nie zdajesz sobie sprawy
                  z
                  > tego, ze zwyciestwa sdrp w 93 i sld w 01 byly spowodowane w duzej czesci
                  > wypowiedziami takich artystow jak niesiolowski, maciarewicz i spolka? czy
                  nigdy
                  >
                  > nie zauwazyles, ze narod zawsze bierze w obrone bitych? wydaje wam sie, ze
                  cos
                  > wiecie, a de facto sami podcinacie galaz na ktorej siedzicie. mowie 'wy', bo
                  > mnie kazda opcja lata helikopterem. poczytaj troche ksiazek o historii
                  polski.
                  > moze sie przyda. a ze strategii i taktyki, na razie - pala.
                  .
                  No niestety widzek: tym razem musze ci "przywalic", a to dlatego, ze
                  porownujesz "czerwone gowno" do ludzi z charakterem. Wiec, na poczatek:Stefan
                  Niesiolowski siedzial dlugo, i w nie tak "wygodnych" warunkach, jak twoi idole
                  michnbik i kuron w prl-owskim pierdlu za to, ze - z czumami i nnymi, chcial
                  obalic ten cholerny pzrpr-owski sytem (przypomne tylko scene, jak to lenin "dal
                  noge" w nowej hucie; maciarewicz byl wlasciwym tworca "KOR-u" (chodzilo o
                  rzeczywista pomoc robotnikom z ursusa i radomia, a nie przyprawianie
                  temu "ideologiczenj geby", w czym sie zasluzyli i kuron i michnik, "kradnac" po
                  chamsku pomysl i idee macierewicza. to wasza michnikowsko-kuroniowska spolka
                  doprowadzila do tego, ze do tej pory wysokie emerytury w tzw. III RP pobieraja
                  zwyczajne moskiewskie pacholki typu jaruzela i kiszczaka (dla tego chlystka
                  michnika jet to: "czlowiek honoru"), a nie np. wdowy po gornikach z "wujka",
                  czy rodziny zamordowanych na wybrzezu. to polska czerwona lewicamordowala
                  prawice (w tym i ludzi kosciola), a nie odwrotnie. nie wolno sie posuwac do
                  takiego chamstwa, zeby te fakty historyczne przekrecac. to wy wieszaliscie -
                  towarzysze - generala Fieldorfa (p. Wolinska zyje sobie jeszcze spokojnie w
                  Oksfordzie, i wyzywa Polakow od antysemitow: bezczelna morderczyni; notabene
                  tak, jak i brat Michnika Stefan, zbrodniarz stalinowski zyjacy w Szwecji).
                  wogole: to szkoda gadac: hydra rzeczywiscie ma tysiace paskudnych glow, i
                  zawsze - chocby i sto odrabac - jakas podniese. ale: nie bojcie sie - my nie
                  jestesmy ani komustami ani faszystami (taka sama prymitywna lewacka ideologia
                  mas): my was wieszac nie bedziemy; tylko nigdy nie zgodzimy sie na wasza wizja
                  historii; idzcie w koncu do lamusa historii; koniec waszego panowania (mam
                  nadzieje, ze z odejsciem pseudomagistra i jego aferalnej fundacyjnej zoneczki
                  skonczy sie w Polsce panowanie lewackiego chamstwa), i koniec czerwonego
                  panowania!!!
    • chory.z.nienawisci ja bym Millera lewacy na waszym miejscu 18.05.05, 23:59
      nie skreslal, polityk doswiadczony, z prezencja, merytorycznie tez w porzadku:
      wie jak konczyc.
      • widzek Re: ja bym Millera lewacy na waszym miejscu 19.05.05, 00:23
        chory.z.nienawisci napisała:

> nie skreslal, polityk doswiadczony, z prezencja, merytorycznie tez w
        porzadku:
        > wie jak konczyc

ty se lepiej poszukaj doktora, a nie tracisz czas na podpowiadanie konkurencji
      • ixion5 Re: ja bym Millera lewacy na waszym miejscu 19.05.05, 01:53
        Problem w tym, że Miller za bardzo nie może wrócić do Polski a tym bardziej kandydowac na prezydenta. O raczej szuka teraz kraju, z którym Polska nie ma umowy o ekstradycji.
        • widzek Re: ja bym Millera lewacy na waszym miejscu 19.05.05, 02:07
          ixion5 napisał:

> Problem w tym, że Miller za bardzo nie może wrócić do Polski a tym bardziej
          kan
          > dydowac na prezydenta. O raczej szuka teraz kraju, z którym Polska nie ma
          umowy
          > o ekstradycji.

a gdyby wrocil, to zaprosisz mnie na wieszanie?
          • ixion5 Re: ja bym Millera lewacy na waszym miejscu 19.05.05, 02:11
            hahahahahaha co wy tak zawsze z tym wieszaniem, towarzyszu ? Z tego co się orientują to za korupcję w Polsce można dostać najwyżej 10 lat. Jak rozumiem takie macie instrukcje, że jak tylko ktoś mówi o rozliczeniu afer to wy od razu z wieszaniem ?
          • silesius.monachijski Re: ja bym Millera lewacy na waszym miejscu 19.05.05, 02:20
            widzek napisał:

> ixion5 napisał:
            >
            > > Problem w tym, że Miller za bardzo nie może wrócić do Polski a tym bardzi
            > ej
            > kan
            > > dydowac na prezydenta. O raczej szuka teraz kraju, z którym Polska nie ma
            >
            > umowy
            > > o ekstradycji.
            >
            > a gdyby wrocil, to zaprosisz mnie na wieszanie?
            .
            widzku kochyn: a jak sie wiesza Zero? za gacie do gory moze? przynajmniej
            czlowiek by sie posmial
            • widzek Re: ja bym Millera lewacy na waszym miejscu 19.05.05, 02:50
              silesius.monachijski napisał:

> widzek napisał:
              >
              > > ixion5 napisał:
              > >
              > > > Problem w tym, że Miller za bardzo nie może wrócić do Polski a tym
              > bardzi
              > > ej
              > > kan
              > > > dydowac na prezydenta. O raczej szuka teraz kraju, z którym Polska
              > nie ma
              > >
              > > umowy
              > > > o ekstradycji.
              > >
              > > a gdyby wrocil, to zaprosisz mnie na wieszanie?
              > .
              > widzku kochyn: a jak sie wiesza Zero? za gacie do gory moze? przynajmniej
              > czlowiek by sie posmial

no wlasnie
    • 7uop to NIE cimoszki to tylko po to by wyautowac 19.05.05, 00:40
      borowskiego, przeciez cimoszko az piszczy zeby kandydowac
    • silesius.monachijski Proponuje Szymona Niemca albo Szyszkowska 19.05.05, 00:42
      To byliby dla was komuchow super kandydaci: z jednej strony "pedzio", a z
      drugiej strony rudowlosa (choc farbowana) wolnomularka. Jak wszystko, co na
      lewicy´: nic powaznego, a przynajmniej by sie publika z was posmiala. A smiech
      to przeciez zdrowie. No to chlusniem, bo usniem: na pohybel czerwonemu
      lewactwu! "Za zdarowie" towariszczi!
      • widzek Re: Proponuje Szymona Niemca albo Szyszkowska 19.05.05, 01:03

> To byliby dla was komuchow super kandydaci: z jednej strony "pedzio",

ty nedzo monachijska, baranie opasly. spadaj stad do piwiarni, adolfku
        niespelniony.
        • silesius.monachijski Re: Proponuje Szymona Niemca albo Szyszkowska 19.05.05, 01:11
          widzek napisał:

> silesius.monachijski napisał:
          >
          > > To byliby dla was komuchow super kandydaci: z jednej strony "pedzio",
          >
          > ty nedzo monachijska, baranie opasly. spadaj stad do piwiarni, adolfku
          > niespelniony.
          .
          aj widzek: widze, ue zlosc zezarla resztki komorek mozgowych. zreszta: co ja tu
          mowie? lewica i mozg? to sprzecznosc sama w sobie. biedny i chory bezmozgowcu i
          sieroto pokwasniewski: tak jest mi ciebie biedaku zal!
          • widzek Re: Proponuje Szymona Niemca albo Szyszkowska 19.05.05, 01:36

> widzek napisał:
            >
            > > silesius.monachijski napisał:
            > >
            > > > To byliby dla was komuchow super kandydaci: z jednej strony "pedzio
            > ",
            > >
            > > ty nedzo monachijska, baranie opasly. spadaj stad do piwiarni, adolfku
            > > niespelniony.
            > .
            > aj widzek: widze, ue zlosc zezarla resztki komorek mozgowych. zreszta: co ja
            tu
            >
            > mowie? lewica i mozg? to sprzecznosc sama w sobie. biedny i chory bezmozgowcu
            i
            >
            > sieroto pokwasniewski: tak jest mi ciebie biedaku zal!

ty sieroto po adolfie. lepiej zlituj sie nad soba, bo ci berbelucha pita w
            dziecinstwie wyraznie zaszkodzila.
            • silesius.monachijski Re: Proponuje Szymona Niemca albo Szyszkowska 19.05.05, 01:42
              widzek napisał:

> silesius.monachijski napisał:
              >
              > > widzek napisał:
              > >
              > > > silesius.monachijski napisał:
              > > >
              > > > > To byliby dla was komuchow super kandydaci: z jednej strony "
              > pedzio
              > > ",
              > > >
              > > > ty nedzo monachijska, baranie opasly. spadaj stad do piwiarni, adol
              > fku
              > > > niespelniony.
              > > .
              > > aj widzek: widze, ue zlosc zezarla resztki komorek mozgowych. zreszta: co
              > ja
              > tu
              > >
              > > mowie? lewica i mozg? to sprzecznosc sama w sobie. biedny i chory bezmozg
              > owcu
              > i
              > >
              > > sieroto pokwasniewski: tak jest mi ciebie biedaku zal!
              >
              > ty sieroto po adolfie. lepiej zlituj sie nad soba, bo ci berbelucha pita w
              > dziecinstwie wyraznie zaszkodzila.
              .
              no coz: adolf tez vyl lewakiem (nsdap byla z zalozenia socjalistyczna, czyli
              masowa), a i heterofobow ci tam nie brakowalo: nraci roehm adolfek - pewnie
              wzgardzili jego wzgledami - sam wykanczyla nad jeziorem tegernsee. to raczej
              twoja "kompania" widzek: poczytaj troche, to sie doksztalcisz: a to ci napewno
              pomoze w polemice
        • ixion5 Re: Proponuje Szymona Niemca albo Szyszkowska 19.05.05, 01:16
          Oj, widzę że dzisiaj komuchy wystawiły mało gramotnego towarzysza do forumowej walki ideologicznej. Wyślij iskrówkę do centrali nich ci przyjdzie w sukurs Dr kiosk albo mangold
    • fnoll Donald Tusk! 19.05.05, 01:47
      zeby tylko mu sie chcialo chciec... bo jak na razie zupelnie nie robi sie na
      "wodza narodu", a to jest chyba, w pewnym stopniu, niezbedne na dzis dzien
    • wojtek2784 Re: Cimoszewicz:-Nie-dla Borowskiego na prezydenta 19.05.05, 03:14
      Co jeden to gorszy. Borowski - dwa razy w PZPR , to dopiero "polityk". Co jeden
      to gorszy od Kwasniewskiego, ktory tez sie nie popisal. 20 - procent
      bezrobotnych i powszechna bieda , to efekt dwu kadencji.
    • smok5 No i gbur odpadł. 19.05.05, 06:07
      Facet, który funkcjonuje w pierwszych szeregach postkomunistów od wielu lat
      kreowany przez lewackich czytelników "wybiórczej" na męża opatrznościowego -
      co za obłuda. Co wam się podobało w jego poltyce? Już nie pamiętacie jego
      słynnej wypowiedzi o potrzebie ubezpieczania zapytany o formę pomocy dla
      powodzian. On miał szanse tylko w waszym środowisku. Jedyne co mu można
      przyznać,że realnie ocenił swoje możliwości. Kandydat lewaków jest skazany góry
      na niepowodzenie nawet gdyby w pierwszej turze wygrał. Przypomnijcie sobie
      wybory samorządowe dwa lata temu. Druga ciężka porażka Cimoszewicza w wyścigu
      do prezydentury spowodowałaby,że byłby zapamiętany jako polityk przegrany. OT i
      wszystko. Pozdrawiam forumowiczów.
    • piscis Mądry człowiek 19.05.05, 07:18
      Przecież już od jakiegoś czasu widać, że się nie da spokojnie "zarobić" na prezydenturze. Więc po co się pchać. I poza tym trzeba wreszcie zuużytkować majątek bez ciągłego patrzenia na ręce. Zresztą po co mieć więcej niż można wydać. Facet wie że są granicę. Gratuluję
    • twardokesek Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 19.05.05, 07:20
      "Chcemy budować polityczne centrum" - i jak Frasyniuk smie mowic o demokracji? W teorii co 4 lata wybieramy rzadzacych, w zalozeniu kazdy ma szanse wziac w tym udzial, a w praktyce mamy od 15 lat (a niektorych nawet kilkadziesiat) tych samych kandydatow - zawodowych politykow. Rzecz zaprzeczajaca idei demokracji.
    • yjtt6e1101 a myslalem juz, ze w tym kraju od koryta sie nie d 19.05.05, 07:39
      a nikogo odciagnac. szacuneczek dla Pana. przywrocil mi Pan wiare w to, ze w
      polityce mozna stwierdzic, ze nie ma sie juz nic do zrobienia
      • adrem63 To zły znak dla Polski 19.05.05, 08:09
        Wł. Cimoszewicz jest uczciwym człowiekiem i rozeznanym w polityce. Jeżeli
        zrezygnował z kandydowania,pomimo że miał szanse zostać Prezydentem to oznaczać
        może, że doszedł do wniosku, iż będąc na tym stanowisku nic dobrego dla Polski
        zrobić nie mógłby.
        Jako kandydat lewicowy nie mógłby spełnić oczekiwań lewicowego elektoratu i
        dużej części zubożałego społeczeństwa. Zanosi się na to, że neoliberalny pochód
        będzie trwał nadal.
        Cimoszewicz nie chce być pajacem i nie chce tego kontynuować.
        Wielka szkoda, że nie podejmuje walki, ale jego decyzję trzeba uszanować.
        • 9111951u Re: To zły znak dla Polski 19.05.05, 08:15
          Trzeba płakać , ze TW nie bedzie kandydować !!
          Tylko głupek sądzi, ze inny TW nie kandyduje w jego miejsce !
          Przecie historia lubi się powtarzać !
        • pinia1a Re: To zły znak dla Polski 19.05.05, 10:47
          Też tak myślę, ale mimo wszystko szkoda...to był dobry polityk.
    • brynk niech spada jednego pzpr - owczyka mniej 19.05.05, 08:14
      Jest człowiekiem honoru - jedyny z tej czerwonej zarazy . Porównajmy go np
      z takimi prostakami jak Oleksy , Janik , Dyduch , Borowski .... , nie dorosli
      mu do pięt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka