marcus_crassus 20.05.05, 07:08 lepiej by wpadl na forum GW ;)ale tej planszy to nie widzialem ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jg19411 Brawo ,panie wicemarszałku! 20.05.05, 17:59 Brawo wicemarszałek Tusk!Nareszcie ktoś zareagował właściwie.A może warto wystawić rachunek za czas antenowy dla prywatnej reklamy p.Nowaka/o ile nie jest to przypadek psychiatryczny/.Sejm to nie cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Brawo ,panie wicemarszałku! 20.05.05, 19:09 jg19411 napisał: > Brawo wicemarszałek Tusk!Nareszcie ktoś zareagował właściwie.A może warto > wystawić rachunek za czas antenowy dla prywatnej reklamy p.Nowaka/o ile nie > jest to przypadek psychiatryczny/.Sejm to nie cyrk. Niestety, to jest przypadek psychiatryczny. W sumie współczuję człowiekowi, nie mam natomiast odrobiny wyrozumiałości dla tych, którzy oddali na niego głosy w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity FASZYSTOWSKIE ŁAPY PRZECZ OD POSŁA ! 20.05.05, 19:58 To nie proteza demokracji to jej atrapa z dykty i dulszczyzmy ,pierwszego demokraty a faktycznie zamordysty stąd ciągoty do wprowadzenia POPISowego programu neostalinizmu,ubogaconego gebelsowską propagandą na usługach jedynie słusznej drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: FASZYSTOWSKIE ŁAPY PRZECZ OD POSŁA ! 20.05.05, 20:36 To nie Lepper lecz Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: FASZYSTOWSKIE ŁAPY PRZECZ OD POSŁA ! 20.05.05, 22:01 No właśnie tusk facet profesje pomylił, to dobry klawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: FASZYSTOWSKIE ŁAPY PRZECZ OD POSŁA ! 21.05.05, 01:15 Jesli dobry klawisz,to nalezy na niego oddac glos.Moze w koncu ktos przypilnuje w koncu twgo przestepce Leppera.Juz widze radosc jaka beda mieli pensjonariusze odsiadujacy wieloletnie wyroki kiedy beda mogli dobrac sie do tlustego tylka przewodniczacego ktory okradl biedne rodziny ktorym panstwo zafundowalo kolonie.Oj chyba bedzie musial polykac ziemiaki w calosci.Takim ci panowie nie odpuszczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_nowak_posel Kolejne klamstwa wyborczej 20.05.05, 22:50 GW kłamie jak na zamowienie. Moze bobawiaja sie, zeby nie wyszedł jej udział w mafi paliwowej? To był protest glodowy, mowiacy o postulatach zwiazanych z wymairem sprawiedliwosci, a nie jakies tam odesłanie do strony internetowej. Zrobilem ta strone, bvo gazeta wyborcza w2prowadziła zakaz publikowaniw czegokolwiek na moj temat. Jak. s..... potzrebowały informacji na temat gier losowych to wlazili w tylek, poodbnie jak w kielcach... zyli z informacji od mojej osoby. Prosze zobaczyc, od kogo otrzymali informacje w sprawie zelatyny. Klamczuchy do potęgi... Nie jestem anty semita, ale GW za duzo sobie pozwala w Polsce. Jezeli maja taka tube, to moga uwazac, ze znowu doprowadza demokraci.pl do władzy w polsce Prosze zapytac Ziemowita Nowaka- red. z GW w Kielcach, dlaczego zakazali mu publiakcji wywiadu z moja osoba jeszcze w styczniu a pozniej w lutym. Chcecie panstwo z GW, to wam zrobie plik radiowy z nagrania z panem nowakiem Dowiecie sie wtedy kim jestescie Jestescie zwyklymi zlodziejami tematów. Rzadko przechodzi wam przez gardło, czyj to jest sukces. Ale wydzawnac i zebrac o informacje, to taki Stelmasiak i Patora to potrafią. Spadac i prosze nie dzownic niogdy wiecej do mnie. A teraz pracujemy nad udziałem GW w roznych aferach Odpowiedz Link Zgłoś