tequila57 dorobek Szmajdzińskiego - zabici Polacy w Iraku 21.05.05, 17:37 dorobek Szmajdzińskiego - zabici Polacy w Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l jeszcze się powywieszajcie wzajemnie 21.05.05, 17:42 brakuje słów na was wy czerwona bando stworzyć wam rezerwat i wprowadzić komunizm warstwowy: warstwa czerwonych- warstwa wapna-warstwa czerwonych-warstwa wapna-... Odpowiedz Link Zgłoś
kilgore80 Re: Oleksy zaproponuje odwołanie władz SLD? 21.05.05, 17:43 Wziąć Dyducha w obroty w Guantanamo albo Abu Graib i dać mu serum prawdy. Ten koleś wie o tylu aferach że w następnej kadencji w komisjach śledczej zasiedli by wszyscy posłowie a niektórzy w dwóch. Taka szara eminencja, nie jest szefem ale "sekretarzem" ja Czarzasty, pociąga za sznurki. Zresztą, najlepiej od razu cała czołówka SLD na Madagaskar! Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Olin, ostatnie koryto ucieka. 21.05.05, 17:56 Towarzyszu olin nic już nie pomoga ostatnie podrygi waszego zombie pod nazwą sld. A czy olin zamieni się z towarzyszem szmaciakiem, czy towarzyszem dyduchem (jak ja lubię tego gościa :)) to już to naprawdę nikogo nie obchodzi. Tow. Piechota z wizją zamykania kopalń w czerwcu gdy już w grudniu szukano ludzi do pracy na tych kopalniach, wpisuje się doskonale w wizję fachowców z sierpem i młotem w tle. Wykreowanie go na przywódcę to będzie dopiero cyrk. Sceźniecie na wieki. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
xhk Re: program Partii: kraśćkraśćkraśćkraśćkraśćkraś 21.05.05, 18:15 CTRL+C i CTRL+V widzę że masz opanowane no bracie :P Odpowiedz Link Zgłoś
vice_versa Re: program Partii: kraśćkraśćkraśćkraśćkraśćkraś 21.05.05, 19:32 Nawet nie przeczytałem artykułu. Wystarczył nagłówek. Mam pytanie do redakcji GW: A CO TO KOGO OBCHODZI CO SIĘ DZIEJE W SLD? Nie lepiej pisać o misiach koala (skoro o gospodarce też nie wychodzi)? (Z wyrazami szacunku zmieszanego ze zdziwieniem dla tych, którzy czytają wszystko jak leci) Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: program Partii: kraśćkraśćkraśćkraśćkraśćkraś 21.05.05, 20:00 vice_versa napisał: > Nawet nie przeczytałem artykułu. Wystarczył nagłówek. Mam ... to czytaj troche vicku. bo znowu ci sie plyta zatnie .... i bedziesz mamrotal jak stara czarownica. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Tylko masowa seppuku kierownictwa pozytywnie 21.05.05, 21:46 wplynelo by na SLD. A tak, co sie zmieni? Oleksy ma juz swojego faceta do namaszczenia, inni ustepujacy rowniez.... a wiec wszystko bez zmian, tylko stara swinie wysuna do koryta mniej znanych warchlakow, ktorzy beda chrzakac pod dyktando!! Historia jak z Orwella. Odpowiedz Link Zgłoś
obser3wator Re: Oleksy zaproponuje odwołanie władz SLD? 21.05.05, 18:28 Tylko to jest niebezpieczne, nie będzie później kogo rozliczyć za ludzkie krzywdy. Nareszcie koniec komuchów na papierze. Muszą mieć niezłe posadki skoro nie martwią się o przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdny_kupiec To jakiś dowcip ? 21.05.05, 18:42 Kto o zdrowych zmysłach zagłosuje na kandydata z SLD. Lepiej młodzi towarzysze zająć się czymś bardziej pożytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkowalczykx szkoda gadać oni sa skazani na wymarcie 21.05.05, 19:11 to tylko kwestia czasu i przepraszam za określenie wymiernia ludzi komunizmu. To już niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: szkoda gadać oni sa skazani na wymarcie 21.05.05, 19:24 pawelkowalczykx napisał: > to tylko kwestia czasu i przepraszam za określenie wymiernia ludzi komunizmu. T > o już niedługo za ile lat uznasz, ze komunisci wymarli? Odpowiedz Link Zgłoś
judas1 Re: Oleksy zaproponuje odwołanie władz SLD? 21.05.05, 19:14 > Józio! Ty nawrócony fajansie.O całe dwa lub trzy lata za póżno.Trzeba było > wcześniej oderwać się od koryta to moze by coś wyszło.Teraz pozostają ci tylko > modły na Łysej Górze.Sorry-Jasnej.Były sympatyk SLD. Nawrócony? O czym Ty mówisz. Przecież to jest jasne zagranie aby uniknąć linczu. Potem niby nie będzie już na niego (w końcowym rozliczeniu)... Tak czy inaczej - mam nadzieje, że to czerwone ścierwo (SLD)już na reszcie ostatecznie zostanie odsunięte od koryta i nigdy do niego nie wróci. Tfu, obym się nie pomylił... Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: Oleksy zaproponuje odwołanie władz SLD? 21.05.05, 19:23 judas1 napisał: > > Józio! Ty nawrócony fajansie.O całe dwa lub trzy lata za póżno.Trzeba był > o > > wcześniej oderwać się od koryta to moze by coś wyszło.Teraz pozostają ci > tylko > > modły na Łysej Górze.Sorry-Jasnej.Były sympatyk SLD. > > Nawrócony? O czym Ty mówisz. Przecież to jest jasne zagranie aby uniknąć linczu > . > Potem niby nie będzie już na niego (w końcowym rozliczeniu)... > Tak czy inaczej - mam nadzieje, że to czerwone ścierwo (SLD)już na reszcie > ostatecznie zostanie odsunięte od koryta i nigdy do niego nie wróci. Tfu, obym > się nie pomylił... Amen judaszu, ty raczej nie slyszales nic o milosci blizniego, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Oleksy zaproponuje odwołanie władz SLD? 21.05.05, 20:01 "judaszu, ty raczej nie slyszales nic o milosci blizniego, prawda?" Dlaczego maja dostac cos czego sami nigdy nie uznawali ??. Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: Oleksy zaproponuje odwołanie władz SLD? 21.05.05, 20:12 t324911 napisał: > "judaszu, ty raczej nie slyszales nic o milosci blizniego, prawda?" > > Dlaczego maja dostac cos czego sami nigdy nie uznawali ??. numerku, a co z nadstawianiem drugiego policzka? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk ..... a nasz panie , daj im wieczne spoczywanie . 21.05.05, 20:09 Dyduch na prezydenta , Janik do Janikowa , Pisarska do fryzjera , Szmajdzinski do Iraku , Oleksy po perukę , Kwasniewski na komisje Orlenu, Miller do Łodzi , Jakubowska do meza do wiezienia , .... a pozniej wszyscy do grobowca na cmentarzu . hihihihihihihahahaiahaihaihaiahiahaihaiahiah Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ..... a nasz panie , daj im wieczne spoczywa 21.05.05, 20:34 Przepięknie brzmi radosny śmiech szczęśliwego idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: ..... a nasz panie , daj im wieczne spoczywa 22.05.05, 02:03 brynk napisał: > Dyduch na prezydenta , Janik do Janikowa , Pisarska do fryzjera , Szmajdzinski > do Iraku , Oleksy po perukę , Kwasniewski na komisje Orlenu, Miller do Łodzi , Pozwolisz, że dodam: Tapir (pęczak) na prezesa zarządu Mercedesa. sobotka, długosz i jagiełło na ministrów ds wewnętrznych. łapiński i naumann do nagrody nobla z dziedziny medycyny. kwiatkowski, czarzasty, rywin na ministrów ds "Albo czasopisma". szmajdziński, zemke na transportery opancerzone... do Iraku! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk na konwencji zagłosuje za starą władzą , ... 21.05.05, 20:28 oni sa kochani , zal mi se zrobiło tych starych pryków , wiec niech do emerytury dociagną . Kocham sld jak Białoruś Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: na konwencji zagłosuje za starą władzą , ... 21.05.05, 20:29 brynk napisał: > oni sa kochani , zal mi se zrobiło tych starych pryków , wiec niech do > emerytury dociagną . Kocham sld jak Białoruś a jak irlandie to nie? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: na konwencji zagłosuje za starą władzą , ... 21.05.05, 20:35 brynk, brynk, brynk bracie brynk na starość torba i brynk opadnie Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: na konwencji zagłosuje za starą władzą , ... 21.05.05, 22:44 uu1 - dlaczego bierzesz to wszystko na powaznie , przeciez oni tzn te oleksiaki , janiki , dyduchy kpia z Ciebie , a Ty im wierzysz ? , twoja sprawa , ale na przyszłosc to nie obrazaj inaczej muyslących ..., bądz bardziej grzeczny , pozdrowienka miłe dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
tomek1950 Re: Partia Patriotyczna 21.05.05, 20:28 Fajny program, ale czy realny? Odpowiedz Link Zgłoś
takajestprawda Re: program Partii: kraśćkraśćkraśćkraśćkraśćkraś 21.05.05, 20:39 ktoś ci na trąbę nadepnął przygłupie jeden ? Odpowiedz Link Zgłoś
48matrix Odwołanie władz SLD nic nieda wyprowadzić sztandar 21.05.05, 21:09 j/w - i to byłoby na tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: Odwołanie władz SLD nic nieda wyprowadzić szt 21.05.05, 21:16 48matrix napisał: > j/w - i to byłoby na tyle tym bardziej, ze zyty nie ma juz w PO .... Odpowiedz Link Zgłoś
mocz-nick Re: Oleksy zaproponuje odwołanie władz SLD? 21.05.05, 21:47 aaaa wyp...dalać, wszyscy, co co do jednego bando cwaniaków były wyborca khe khe lewicy... Odpowiedz Link Zgłoś
krec Re: Oleksy zaproponuje odwołanie władz SLD? 22.05.05, 01:07 Moment. Łysy musi pojechać do Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Dymisja szefów LSD 22.05.05, 01:50 A ja już dawno proponowałem "dymisję" całej złodziejskiej partii LSD (bękarta płodzonego przez parszywą pzpr z solimamdością na okrągłym stole w 89r. Bękart LSD odziedziczył po swoim tatusiu pzpr cechy złodzieja, zdrajcy i kłamcy. Bękart LSD ma obecnie licznych kuzynów, wujów i ciotki (jak np nierób jebnanany - prezydęt, prokuratory, sędzie, ministry, burmiszcze miast, radni rad i wszelkie plugawe szuje w różnych komitetach radach radyjofoni, agencjach rządowych do wypriedlania forsy z budżetu w błoto, itd...) Zdelegalizujmy w końcu pzpr, tfu! LSD, a symbolicznym kamieniem węgielnym pod tą nową narodową budowlą niech będzie wyeksportowanie całego komitetu centralnego LSD, wraz ze złodziejami z Ordynackiej, wraz z szują Urbachem, wraz z rumianym nierobem z pałacu, wraz z kulczykiem na Kubę, albo do Korei Płd, albo do Iraku, ewentualnie za Ural, wpizduu! Wypriedlalać pijawki i złodzieje z naszego kraju! Najbardziej, najmocniej, tak szczerze po komsomołsku zależy mi na banicji z kraju rumianego nieroba z pałacu, który przez całą swoją kadencję dbał o swój jebnanany partykularny interes i martwił się jak uwłaszczyć się na Orlenie a srał na los podatnika i bezrobotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
insp Uncle Fester ? 22.05.05, 03:16 Jako zywy ! Brakuje mu tylko zarowki w ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandersson Za późno:) 22.05.05, 06:30 Nie jestem zwolennikiem SLD i całego tego kramu. Niemniej partia ta w swoim zadufaniu i ignorancji nie potrafiła zauważyć, że po wyślizganiu Millera należało zrobic tak znaczące ruchy. Nie byłyby to ruchy dla tzw. aktywu ale dla wyborców, którzy chcieli odnowy tej partii a nie kolejnego składu zombi w ścisłym kierownictwie. Jestem zwolennikiem UPR i uważam, że w Polsce prawie wszystkie partie są lewicowe. Niemniej spodziewałem się lepszej klasy po tej partii i instynktów samozachowawczych. Nie wykazali się tym, więc niech się przetopią w tyglu wyborczym:). Po wyborach będą tworzyć jakąś inną formację lewicową, wątpliwości nie mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Za późno:) 22.05.05, 06:42 Ja tez nie mam watpliwosci ze utwoza formacje po lewej stronie ....wieziennego korytarza . Odpowiedz Link Zgłoś
brynk "frasyniuki grubokreskowe " napewno was przytulą 22.05.05, 08:19 Frasyniuk z Mazowieckim są tacy miłosierni , ze nie zostawia nikogo w potrzebie . DYDUCH NA PREZYDENTA , jANIK DO JANIKOWA , SZMAJDZINSKI DO IRAKU , PISARSKA DO FRYZJERA , OLEKSY PO PERUKE, KWASNIEWSKI [KWAS] NA ZUREK, OLEJNICZAK NA OLEJ ...SZYSZKOWIAK NA PREZYDENTOWA , hihihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
mr_lucky Re: Oleksy zaproponuje odwołanie władz SLD? 22.05.05, 09:13 >Oleksy pytany, czy będzie ponownie ubiegał się o kierowanie SLD >odparł: "złożyłem rezygnację po to, aby mogło powstać nowe kierownictwo i to >jest chyba jasne". To wcale nie jest takie jasne, towarzyszu Oleksy. Towarzysz Belka też złożył rezygnację, jednak wszyscy wiedzieli, że będzie dalej premierem. To zmarnowane dla kraju miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
tishbite SLD: Szczury uciekaja z tonacego okretu... 22.05.05, 11:09 To manewr, to ucieczka od odpowiedzialnosci za fatalne decyzje, za przedluzenie agonii SLD w parlamencie... Tego NIKT nie zapomni szefostwu SLD, teraz chodzi o to, aby wybrac "chlopców do bicia". Odpowiedz Link Zgłoś
klakierr Najlepszy byłby Michnik,ew.Frasyniuk ale on- 22.05.05, 11:19 zamiast wstąpić do czerwonych,założył partię gdzie ich przygarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
robert4321 <a href="http://afery.prx.pl/kwasniewski-stolzman.html" target="_b 22.05.05, 16:16 .... Odpowiedz Link Zgłoś