Dodaj do ulubionych

Proces Renaty Beger bez oskarżonej

24.05.05, 12:02
Boze. przeciez to niemozliwe zeby taka osoba istniala naprawde
Obserwuj wątek
    • uu1 Re: Proces Renaty Beger bez oskarżonej 24.05.05, 12:08
      A żyrafy jednak istnieją.
    • rsrh Niestety to prawda! Ona istnieje 24.05.05, 12:15
      • lisle PIGGY ISTNIEJE I ŻYJE ZA NASZĄ KASĘ I ŻY BĘDZIE ! 24.05.05, 14:27
        bo banda debili ja wybierze na nastepna kadencje !!
      • wilczysko1 Znowu niewinnej Renatki się czepiacie to zawiść 24.05.05, 16:29
        za ten sexsy styl i te ... w oczach. Wasze nawiedzone "matrony" jedynie
        korupcją się zajmują a brzydsze od Nadieżdyb Krupskiej - patrz Afera Zyty.
    • k_r Re: Proces Renaty Beger bez oskarżonej 24.05.05, 12:17
      Witam Pana

Niestety istnieje.
      Co dziwniejsze wydaje sie ze media przykładają do tej sprawy jakby mniejszą
      uwagę niż np. do sprawy Pani Gilowskiej. Dziwi mnie to bardzo .. toż to sprawa o
      większym wymiarze. No ale mniej medialna.
      I dla społeczeństwa jakoś chyba nie dociera że to co zrobiła "posłanka" Berger
      to przestepstwo.

Pozdrawiam
      K.R.
      • muklo To jest zbrodnia przeciwko Demokracji. 24.05.05, 13:08
        To jest zbrodnia przeciwko Demokracji.
        Mimo tego sprawa jest traktowana jak zwykłe oszustwo.

Jaką możemy mieć pewność, że ludzie którzy rządzą krajem mieli poparcie wyborców??
      • chilum Re: Proces Renaty Beger bez oskarżonej 24.05.05, 13:12
        >Co dziwniejsze wydaje sie ze media przykładają do tej sprawy jakby mniejszą
        > uwagę niż np. do sprawy Pani Gilowskiej

P.Beger zatrudnia również swoją córkę w swoim biurze poselskim :"Musi z czegoś zyć"

Do Sejmu z fałszowanymi głosami,pięknie ;-/.

"Dla Polski,chlip,dla demokracji chlip.."
    • taki.sobie.znikad gnida przetrwala cala kadencje! Niech zwroci diety 24.05.05, 12:22
      i wszelkie koszty zwiazane z prowadzeniem gnidziego biura tzw. poselskiego !
    • katomek1 czas już wyłożyc jej przyszłą celę słomą i owsem 24.05.05, 12:27
      do kadencji 3 miechy, immunitet szlag trafił, więc czas na popas.. Mokra cela
      przewidziana.
      • malaszaramysz Owsem, koniecznie owsem:-))) n/t 24.05.05, 18:45
    • konread Re: Proces Renaty Beger bez oskarżonej 24.05.05, 13:03
      Ciekawe czy w tych wyborach podobnie Renatka będzie pozyskiwała głosy, jak
      cztery lata temu się udało, to co ich powstrzyma w tych wyborach???
    • michal_p11 Re: Proces Renaty Beger bez oskarżonej 24.05.05, 13:30
      Gadanie. Jak ona trafi za kratki, to mnie przyslowiowy kaktus wyrosnie.

--
      Wygraj
      www.fajnekonkursy.pl
    • manekin1 Mam spostrzeżenie 24.05.05, 13:48
      Kiedy jako przesiębiorca poszedłem do sądu żeby odzyskac pieniądze od
      nieuczciwego kontrahenta, musiałem zapłacić koszty przygotowawcze i inne
      duperele w wysokości ok 5 tys. PLN. Skoro Renatka bez żenady wali w c.h.u.j.a
      nie przyznając się do przestępstwa i zmuszając sąd do przesłuchania 2 tys.
      świadków rozumiem, że ona nie będzie musiała ponieść ŻADNYCH kosztów sądowych.
      Ten kraj jest p.o.p.i.e.r.d.o.l.o.n.y. Pomyślcie tylko jak inaczej wyglądałaby
      Polska, gdyby sądy były surowe i orzekały srawiedliwie. Fałszywa Pani poseł
      beknęłaby koszty ławy sędziowskiej, wezwania świadków na rozprawę, adwokata
      itp. - kilkadziesiąt a raczej kilkaset tysięcy PLN. Gnida musiałaby także oddać
      diety poselskie za 4 lata (9 tys. x 48 msc. = 432 tys. PLN), wykorzystane
      koszty prowadzenia biura (10 tys. x 48 msc.) = 480 tys. Razem ponad bańka w
      plecy.
      • muklo Popieram! 24.05.05, 13:51
        • giuseppe53 Berger oddawaj ukradziona kase! 24.05.05, 14:23
    • mimcia2 ta pani ..... 24.05.05, 13:56
      ta pani i jej poplecznicy kpia w zywe oczy z e sprawiedliwosci !!!!Mam
      nadzieje, ze wymiar sprawiedliwosci potraktuje nalezycie to naduzycie ? Ja jako
      platnik podatkow domagam sie zwrotu wszystkich wydatkow , ktore ponioslo
      Panstwo w zwiazku z utrzymywaniem i oplacaniem "falszywej poslanki" !!!!Gdybym
      ja dokonal jakiegos naduzycia to juz bym siedzial w wiezieniu!!!W kraju
      gdzie "falzerstwo" legitymacji szkolnej jest surowo karane nie do pomyslenia
      jest to co sie dzieje w tej sprawie , ktora ciagnie sie juz tak dlugo !!!!
      Kpina ? Czy uklady ? Czas polozyc temu kres!!!Temido do dziela!!!!!!
      • demokrata.antyfaszysta ten nieudolny sad powinien tez zostac ukarany 24.05.05, 14:07
        zwrotem koszow procesu ciagnacegoo sie jak w Norymberdze. Tej lajdzczce
        wystarczylo udowodnic chociazby jednoi falszerstwo aby ja wywalic na zbity pysk
        z Sejmu i kazac zwrocic wszelkie apanaza.
    • maduchno Re: Proces Renaty Beger bez oskarżonej 24.05.05, 14:00
      A może by tak jeszcze zwrot diet poselskich w końcu niesłusznie pobranych w
      okresie grzania się na sejmowej ławie???

Oj tak, tak, tak. Poproszę!!!!!!!
    • zom.bi 2000 świadków - a po coooooo ??? 24.05.05, 14:00
      a kto zapłaci za przsłuchanie 2000 świadków ??? MY madafaka!!! a nie wystarczyłoby przsłuchać tylko 20??? IDIOTYZM I MARNOTRASTWO !!!
    • czarnamanka Pani poseł taka rozinterpelowana 24.05.05, 14:06
      Interpelacja w sprawie ograniczenia populacji bobrów na przykładzie powiatu
      czarnkowsko-trzcianeckiego, potem w sprawie sprzedaży fajerweków i posługiwania
      się nimi, a tu jakieś procesy i nagonka.
      10877 głosów wystarczy żeby zrobić z siebie pośmiewisko ?

Idę zwrócić maturę.
      • giuseppe53 Posmiewisko z tego panstewka 24.05.05, 14:27
        to jest posmiewisko z tego mafijnego panstewka - ta oszustka oszukala PODATNIKA
        na ponad 1 milion zlotych i nic.
        W dzisiejszej GW informacja jak ci.py z zielonej Gory zniszczyly
        przedsiebiorstowo z powodu kilku groszy roznicy.
        A to Polska wlasnie - Bismarck sie klania (chcecie Pookow zniszczyc to dajcie im
        sie porzadzic).
    • mikejar Berger i Miller chca robic w USA doktoraty 24.05.05, 14:29
      To wiadomosc z polonijnej prasy . Temat poslanki - Rozwoj doroszkarswa
      w Indiach oraz wplyw mentalnosci krow na to zdarzenie.
      Miller - jak przetrzymac upadek komunizmu , aby po jego zakonczeniu
      stanac na najwyzszym stopniu w nowym rzadzie
      To bardzo ciekawe tematy.
      Poslanka ma doskonale doswiadczenia z krowami , a nasz byly premier
      wieloletnie w PZPR , ZMS , a pozniej w organizowaniu rozlorzenia
      polskiej gospodarki i udzialy w lukratywnych przedsiewzieciach i aferach
      (Orlen)
      • uu1 Re: Berger i Miller chca robic w USA doktora 24.05.05, 14:36
        Masz sporo racji ale ta ortografia.
        • chilum Re: Berger i Miller chca robic w USA doktora 24.05.05, 15:04
          Przekaz sie liczy,nie forma.
          Ale to po latach bycia w Sieci się rozumie, no offence .
      • czarnamanka Re: Berger i Miller chca robic w USA doktora 24.05.05, 14:40
        A jak wiadomo, krowy w Indiach poważna sprawa.Jeszcze poważniejsza krowy w
        dorożkach.Podobno w Klewkach ma się odbyć jakiś zjazd sympatyków, czy coś.
    • fotr Re: Proces Renaty Beger bez oskarżonej 24.05.05, 14:33
      Jeśli podpisy są fałszywe, to przecież pani Beger nie jest i nigdy nie była
      posłanką. Powinna zwrócić wszystkie diety poselskie.
    • roll kpina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.05.05, 14:35
      sędzia powinien zapłacić razem z "posłanką" koszty procesowe.
    • maciejslu Re: Proces Renaty Beger bez oskarżonej 24.05.05, 14:58
      Niestety, brak poszanowania dla prawa jest wśród polityków wszystkich
      orientacji raczej normą...

Lech Kaczyński zapowiedział, że nie przeprosi Wachowskiego, do czego jest
      zobowiązany prawomocnym wyrokiem Sądu.

Renata Beger będzie szła w zaparte cały czas, a kiedy zapadnie wyrok
      (skazujący, mam nadzieję) - będzie głosno powtarzać, że sprawa
      była "polityczna". I zapewne część osób jej uwierzy - i nawet może zostać
      wybrana na kolejna kadencję...

Przykłady mozna by mnożyc w nieskończoność, ale po co? Wszyscy widzimy, jak to
      wygląda. Czy wyrazimy swoją opinię w dniu wyborów? Bo tylko tak można coś
      zmienić...
      • kulag Re: Proces Renaty Beger bez oskarżonej 24.05.05, 17:22
        a Kaczyński to, jak rozumiem, drugi drastyczny przykład naruszania prawa przez
        polskich posłów ...
    • burek_polny GRUBA LOCHA drwi sobie z prawa... 24.05.05, 14:59
      ...za pieniadze podatnikow, oczywiscie.
      • maciejslu Re: GRUBA LOCHA drwi sobie z prawa... 24.05.05, 15:04
        burek_polny napisał:

> ...za pieniadze podatnikow, oczywiscie.

Po co te eufemizmy???

"Pieniądze podatników" - to nie są "jakieś tam pieniądze". To są nasze
        pieniądze - moje i Twoje...

Renata Beger pobierając niesłusznie pensję poselską okradła Ciebie i mnie, a
        nie jakichś anonimowych "podatników"...
    • boorysek Dobrze że nie napisali "proces Renaty Beger bez... 24.05.05, 15:17
      Dobrze że nie napisali "proces Renaty Beger bez oskarżonej Renaty B. :)
    • jola_dywity FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 15:24
      Kto inny sfałszował listy a Beger ma odpowiadać. A gawiedź podpuszczona przez Gw
      wypowiada się inteligentmie.Ona winna choć grafolog mówi co innego. Do
      teskniących za rozumem,przecież ty też jesteś winny ,bo w twojej okolicy doszło
      do przestępstwa, a przestępca powiedział że to społeczeństwo go zmusza do
      łamania prawa.
      • czysta.malta Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 15:30
        Czekaliśmy tu, Jolu, na Ciebie...

Piszesz, że kto inny sfałszował - ale nie piszesz, że ten, co sfałszował,
        zrobił to NA POLECENIE I ZA WIEDZĄ Renaty Beger. A to chyba mała nieścisłośc,
        prawda?

Poza tym - Renata Beger na podstawie SFAŁSZOWANYCH LIST dostała się do Sejmu.
        Chcesz powiedzieć, że o niczym nie wiedziała? Więc kto skorzystał na tym
        przestępstwie - oprócz niej samej???

I skąd wiesz, co mówi grafolog? Z gazetki Samoobrony? To według Ciebie tak samo
        wiarygodne źródło, jak "normalna" gazeta codzienna?

A społeczeństwa się nie czepiaj; owszem, jest ono winne. Że tak długo pozwoliło
        się okłamywać takim "działaczom" jak Beger, Hojarska czy Lepper...
        • jola_dywity Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 15:45
          Dokument został przedłożony w dobrej wierze! Sprawdzenie wszystkiego czy jest
          sfałszowane czy nie nie jest praktycznie możliwe,pieniędzy
          ,dokumentów,itp.Naciski na faktycznego fałszerza,to rutyna by wrobić inne
          osoby,plus obiecanki że będzie miał mniejszy wyroki itp. naiwniactwa.Pomówienia
          w politycznej walce to podstawowa broń. I myśl kreatywnie a wojnę zostaw
          koneserom z pis po sld bo stanowisko Samoobrony jest jasne w tym
          temacie.Kłamstwo unijne po funduszach poznamy i to bynajmniej nie Samoobrona
          kłamała naiwnemu jak dziecko we mgle społeczeństwu.
          • czysta.malta Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 17:17
            jola_dywity napisała:

> Dokument został przedłożony w dobrej wierze!

Ta, jasne... Ale wejście Renaty B. do Sejmu - to nie jest dla mnie dobra
            wiara...

Sprawdzenie wszystkiego czy jest
            > sfałszowane czy nie nie jest praktycznie możliwe,pieniędzy
            > ,dokumentów,itp.

Jest możliwe. Sama napisałaś, że była ekspertyza grafologiczna, która
            stwierdziła, że to nie osobiście Renata B. fałszowała listy. Ona tylko kazała
            to zrobić...

> Naciski na faktycznego fałszerza,to rutyna by wrobić inne
            > osoby,plus obiecanki że będzie miał mniejszy wyroki itp.

Stosuje to Roman Giertych wobec Dochnala - i to jest w porządku, ale stosowanie
            tego, aby ukrócić samowolę Samoobrony - to jest źle?

naiwniactwa.Pomówienia
            > w politycznej walce to podstawowa broń.

Na Samoobronę rzeczywiście nie ma sposobu...

I myśl kreatywnie a wojnę zostaw
            > koneserom z pis po sld bo stanowisko Samoobrony jest jasne w tym
            > temacie.Kłamstwo unijne po funduszach poznamy i to bynajmniej nie Samoobrona
            > kłamała naiwnemu jak dziecko we mgle społeczeństwu.

No, z tymi funduszami to nie do końca tak... Najpierw Lepper straszył rolników,
            że nic nie dostaną, a jak dostali - to ich podburza, że za mało... Najpierw
            Lepper straszył rolników, że nikt nie będzie chciał kupować od nich mięsa, a
            teraz narzeka, że kupują nawet młode cielaki... Gdzie tu sens, gdzie logika?
            • jola_dywity Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 17:33
              Polemika musi mieć poziom!Argument ? Ta jasne. Co to jest merytoryczność? Czy
              forma światopoglądu ?Ocenowość selektywna wstępna? Sprawdzenie wszystkich
              dokumentów czy są autentyczne NIE JEST MOŻLIWE organoleptycznie,infantylizm
              interokutora poraża!A fundusze to minus 18 mld euro na dzień dzisiejszy! A
              Polski rolnik warty jest 25% unijnego.A z faktami dywaguje tylko upośledzony!
              • czysta.malta Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 17:50
                Wiesz, Jolu, nie gniewaj się, ale mam wrażenie, że rozmawiam z jajem :-(

Czemu tylko Twoje argumenty są "merytoryczne"? Czemu tylko Ty wiesz wszystko o
                wszystkim? Czemu tylko Ty masz rację?

Wszystkie kontrargumenty zbywasz zarzutem o ich "niemerytoryczności" - a Twoje
                argumenty to stek bzdur, które wyczytałaś w gazetce Samoobrony... I jak tu z
                Tobą dyskutować???
                • jola_dywity Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 18:09
                  Rozbawiłaś mnie!Wiem ciężko ci prowadzić konwersację bez zrozumienia tekstu,a
                  podejrzewam u ciebie poważne braki percepcyjne.
                  • czysta.malta Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 23:38
                    jola_dywity napisała:

> Rozbawiłaś mnie!Wiem ciężko ci prowadzić konwersację bez zrozumienia tekstu,a
                    > podejrzewam u ciebie poważne braki percepcyjne.

Rzeczywiście - moje wielkie braki w zdolności percepcji Twoich wspaniałych
                    tekstów ujawniaja się w całej rozciągłości.

Może gdybyś pisała po polsku, a nie po samoobrońsku - byłoby mi łatwiej?
              • czysta.malta Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 17:52
                jola_dywity napisała:

> Ocenowość selektywna wstępna?

To jest śliczności określonko... Bardzo merytoryczne w odniesieniu do
                interlokutora :-)))

Sprawdzenie wszystkich
                > dokumentów czy są autentyczne NIE JEST MOŻLIWE organoleptycznie

A fe!!! Nikt ich "organoleptycznie" chyba nie będzie sprawdzał...

,infantylizm
                > interokutora poraża!

Chyba pomyliłem Ci się z "interkuratorem" :-)))

> A z faktami dywaguje tylko upośledzony!

Brawo za samokrytycyzm!

"Dywagowanie z faktami" stanie się moim ulubionym powiedzeniem ;-)))
                • jola_dywity Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 18:15
                  ignorancja
                  • trachol Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 18:42
                    jola_dywity napisała:

> ignorancja

jolka, obudz sie, poki nie jest za pozno! i tak do sejmu sie nie dostaniesz.
                    • konread Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 19:32
                      Sprawa jest prosta: nieboszczyki same się powpisywały na listy (jakaś noc żywych
                      trupów nasttała poprostu) zaś pozostałe osoby dostały amnezji, lub wzorem
                      "facetów w czerni" przeciwnicy Samoobrony skasowałi im pamięć cudownym
                      urządzeniem. Tak więc z Kafka tu wysiada, szukać należy wzorców w horrorach lub
                      fantastyce:P
                      • jola_dywity Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 26.05.05, 17:37
                        Fioletowy nos z pomarańczowej lewatywy wszystko wie lepiej ,gratuluję.
                        • dr.krisk Organoleptycznie.. 26.05.05, 17:42
                          "Sprawdzenie wszystkich
                          dokumentów czy są autentyczne NIE JEST MOŻLIWE organoleptycznie"

Oj, a ja myslalem, ze ty jestes prawdziwa. A to ktos sobie z nas jaja robi...
                          Gratuluje!
                          KrisK
                    • czysta.malta Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 23:40
                      trachol napisał:

> jolka, obudz sie, poki nie jest za pozno! i tak do sejmu sie nie dostaniesz.

Dlaczego nie? Zdaje się, że będzie wolne jedno miejsce. Po Renacie B.
                  • czysta.malta Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 23:39
                    jola_dywity napisała:

> ignorancja

Masz absolutną słuszność i cieszę się, że sama to zrozumiałaś wreszcie - to
                    właśnie ignorancja jest podstawą Twoich wątpliwej jakości przemyśleń...
      • wicurpix Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 16:31
        W jaki sposób Beger mogla sfaszowac podpisy bedąc analfabetką? Ona potrafi pisac???
        • jola_dywity Re: FARSA POLITYCZNEGO PROCESU JAK Z KAFKI ! 24.05.05, 17:06
          Congential syphilis to cięzkia przypadłość!
          Znamiona ti impos amimi.
          • czarnamanka Ale dno pani jolu:-((((((((( 24.05.05, 17:37
    • tades1 Re: Proces Renaty Beger bez oskarżonej 24.05.05, 15:27
      Może wreszcie trafi do pierdla.Będę jej wysyłał owies.
    • jola_dywity PRZEŚLADOWANIA POLTYCZNE SAMOOBRONY TO NORMA 24.05.05, 16:19
      Obecny reżim prześladuje politycznie Samoobronę za walkę o prawa socjalne 23
      milonów Polaków.A wyroki są już znane przed sporządzaniem aktu
      oskarżenia.Wszystkich chętnych zapraszam na taką właśnie rozprawę w olsztyńskim
      sądzie okręgowym 6 czerwca 2005 sala 323 godz 10 45.
      • dr.krisk A reszta? 24.05.05, 16:30
        jola_dywity napisała:

> Obecny reżim prześladuje politycznie Samoobronę za walkę o prawa socjalne 23
        > milonów Polaków.
        A co z reszta? I gdzie sie moge dowiedziec, czy Samoobrona walczy tez o moje
        prawa? Bobym raczej nie chcial....
      • demokrata.antyfaszysta ZNALAZLA SIE OBRONCZYNI OSZUSTOW I CHAMOW 24.05.05, 17:53
    • wicurpix Re: Proces Renaty Beger bez oskarżonej 24.05.05, 16:26
      Przypadek ŚWIĘTEJ KROWY w Polsce? To niesłychane. Po co przesłuchiwac wszystkich świadków, nie wystarczy jeden aby udowodnic wine tej pani? Skoro jednak prawo nie istnieje w Polsce to ja chyba moge napluc tej pani w twarz?
    • feliks-50 Nie widać aby się martwiła !!!!!! 24.05.05, 19:04
      Szef ją wybroni.
      Ale to będzie koszmar jak znowu dostanie się do sejmu.
      Znowu coś pokręcą i zafałszują, to w stylu A. Leppera, byle tylko dostać się do
      koryta, tak jakby nie miał u siebie w oborze.
    • tadeuszosinski48 RENATO BEGER - odejdż z publicznego życia!!! 24.05.05, 19:21
      Już Pani dziękuję Renato Beger - jedż do domu chowaj "świnki",produkuj dobre
      wyroby z tychże i bądż zdrowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka