igawrycka Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 08:48 Stasiński, ofiaro, weź Ty się do innej roboty i zostaw dziennikarstwo ndobrym dziennikarzom... Aha. Jabym siedziała w tej budce na lotnisku w Hawanie, to też bym Cię nie wpuściła, bo o Am. Łac. nie masz zielonego pojęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 08:52 igawrycka napisała: > Stasiński, ofiaro, weź Ty się do innej roboty i zostaw dziennikarstwo ndobrym > dziennikarzom... Aha. Jabym siedziała w tej budce na lotnisku w Hawanie, to też > bym Cię nie wpuściła, bo o Am. Łac. nie masz zielonego pojęcia! Czy Ty przypadkiem nie mylisz Stasińskich? Odpowiedz Link Zgłoś
auszwitz [...] 27.05.05, 08:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
galba A jeszcze przedwczoraj GW była pewna, że ma rację 27.05.05, 08:56 a KG Policji kłamie... Ciekawe czego GW będzie pewna jutro i czy pisamcy będą jeszcze mieli siłę spojrzeć w lustro. G. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Przewidywałem taki scenariusz 2 dni temu na forum. 27.05.05, 08:56 Cel jest oczywisty;zdyskredytowac GW. Czy został osiągniety - wręcz odwrotnie.Zabawy w "Indian" szefów Policji ,bo to oni planowali ta "Akcję" - wykazały prymitywizm działania ,brak poczucia odpowiedzialności za wykonywana prace i ujawniły ich brak podstaw do pełnienia funcji w tym państwowym organie. Cała ta ferajna po wyborach powinna zostac wykopana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi I wierzyc w "sprawę Rywina" teraz ? 27.05.05, 09:06 Moze warto teraz inaczej spojrzec i na tzw. "sprawę Rywina" i nagrania p.Adasia? Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaviost Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 09:02 Wychodzi na to że Gazeta może napisać każdą bzdure i nie ponieść za to odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
cubasz ale pozbylismy sie ciemniaka brachmanskiego... 27.05.05, 09:03 i jednego betonowego darmozjada z PZPR mniej. Niech wraca do ZSSyPu albo do zuchow....Zawsze jakis pozytyw. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: ale pozbylismy sie ciemniaka brachmanskiego.. 27.05.05, 10:27 Dobre i to! Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: ale pozbylismy sie ciemniaka brachmanskiego.. 27.05.05, 13:54 A dlaczego Brachmański to ciemniak? Że powiedział prawdę o kłamstwach z Wyborczej? Jego największą wadą jest zbyt ostry język i to, że nie idzie z prądem. Kalisz - ignorant - był przerażony "faktami" z GW. Teraz ten nieszkodliwy naiwniak kieruje policją i przekręciarze z CBŚ odetchnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
dobarek Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 09:04 OFIARĄ?!?!?!?! Może tak samo jak z Rywinem? Przestańcie żartować i dość Waszej megalomanii - mysleliście, ze jesteście najwięksi i tacy dobrzy???? Okazało się, że zakpili sobie z Was i bardzo dobrze bo drażnią mnie wasze mentorskie opinie. Nie sprawdziliście informacji i jeszcze oskarżyliście wiceministra o kłamstwo - na zachodzie takie brukowce jak GW po druku czegoś takiego idą do piachu. A Wy? ...padliśmy ofiarą prowokacji...żenada. Po prostu tak jest jak chce się kreować rzeczywistość a jest się tylko kundelkiem szczekającym za karawaną Odpowiedz Link Zgłoś
sam_sob Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 09:08 Z zasady dezinformator ma w tym jakiś interes i to jest istota sprawy. Natomiast opinie o istnieniu korzyści bycia wprowadzonym w błąd i to gazety jest niczym nie usprawiedliwioną konfabulacją. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Na Zachodzie -- z torbami! 27.05.05, 11:27 Na Zachodzie to, szanowni Państwo ,taka gazeta poszłaby z torbami po zapłaceniu setek milionow dolarow odszkodowania. A moze i więcej! U nas prawo dzungli, tu, w opiniach, często takze. Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek jestem ofiarą celowej dezinformacji przez Gazetę 27.05.05, 09:08 dlaczego mnie dezinformujecie, Odpowiedz Link Zgłoś
inu1 Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 09:10 Panowie z gazety- jesteście śmieszni. Już od dłuższego czasu bez emocji patrzę na Wasze artykuły śledcze, bo po prostu nie ufam informacjom przekazywanym przez Was. Naprawdę. Coś przebąkiwaliście o dwóch źródłach, które potwierdziły informację. Żarty sobie robicie z opinii publicznej i rozgrywacie swoje małe gierki, byleby było głośno. Nieładnie. Kłania się kodeks etyki dziennikarskiej. Bo trudno nazwać Wasze działania takimi, które są czynione w imię dobra społecznego. I jakoś dźwięczą mi w uszach słowa odwołanego Brachmańskiego, który powiedział, że za jakiś czas na 7 stronie ukaże się małe sprostowanie... Może nie przewidział tylko jednego- ze swojej pomyłki będziecie się starali też zrobić aferę i wyjść obronną ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 10:24 Panowie z gazety- jesteście śmieszni. Już od dłuższego czasu bez emocji patrzę > na Wasze artykuły śledcze, bo po prostu nie ufam informacjom przekazywanym > przez Was. Naprawdę. Drogi inu1, a jakie możesz podać przykłady nierzetelności śledczych informacji Gazety? Afera ze skórami ma swój dalszy ciąg w sądzie, a na jaw wychodzą coraz bardziej koszmarne fakty. Afera z szarymi komórkami do wynajęcia też się rozwija. Rywin siedzi w więzieniu. Itd. itp. Gdyby całą tę ostatnią historię zmontował szmondak spod budki z piwem, a Gazeta od razu rzecz całą rzuciła na łamy, można by krzyczeć - nierzetelna, chałturnicza, nieprofesjonalna. Ale prowokację montuje policja i CBŚ - i wielce światłym czytelnikom nie daje to nic do myślenia? Takie miłe czasy cenzury odeszły w siną dal, więc spadkobiercy smutnych panów z Mysiej działają w inny sposób. Dla idei? Nie, dla ochrony własnych szemranych interesów. I to jest potworne - głupi naród daje się cały czas wodzić za nos i wali na oślep nie w tych, którzy faktycznie mataczą, ale w Gazetę, która - co by o niej nie powiedzieć - odsłania aferę za aferą. Dlatego ja stoję po stronie Gazety, policja, która podpuszcza Gazetę, robi balona i ze mnie. A mam dziwne podejrzenie, że wiele z wpisów w tym wątku wyprodukowali zainteresowani funkcjonariusze - być może mają taki rozkaz... A co do Brachmańskiego - zadziwiająca była jego pewność siebie natychmiast po publikacji, kiedy miał czas, żeby sprawdzić NA PEWNO, że takiej sprawy w ogóle nie ma? Mówił, że artykuł jest w stu procentach wyssany z palca. A jednak pewne akta się znalazły. Zanim więc zacznie się tak ostro krytykować Gazetę i kazać jej przepraszać - mimo że przeprosiła (a kiedy za swoje afery przeprosiła policja????) - lepiej trochę pomyśleć... o ile nie jest to zbyt trudne zajęcie dla niektórych! Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 14:00 Skąd wiedział Brachmański. 1. Szef policji musi wiedzieć o tak poważnych sprawach w swoich szeregach. Po prostu nie ma ważniejszych rzeczy dla niego niż przestępcze działania w kierownictwie policji. 2. Brachmański zawsze jest radykalny i ostry w wypowiedziach - nawet w tematach, gdzie nie końca jest zorientowany. Odpowiedz Link Zgłoś
dobex Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 09:13 Ciekawe czy polecą głowy w GW?!? A powinny... Odpowiedz Link Zgłoś
fanklubbalcerka Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 10:22 poleca, do bufetu, pozalic sie jaki niedobry jest swiat nad salatka Odpowiedz Link Zgłoś
keradk HAHAHAAHAHAHAHAAHAAAA..:( 27.05.05, 09:14 lewica wie ze to ostatnie podrygi wiec sie zabawia waszym kosztem:) zalosne... a swoja droga to mysle ze Kalisz cos wie i biedak myslal ze sie sypnęło i spanikowal. z kolei viceminister wiedzial ze to prowokacja, ale grubasowi kaliszowi nie powiedzial - dlatego polecial:) Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez CZY W TYM CHORYM KRAJU NIKT NIE POTRAFI SAM 27.05.05, 09:15 przyznac sie do bledu?A to winni komunisci,a to propaganda,a to sluzby specjalne a to marsjanie ich zmylili. No po prostu zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 ta cała wybiórcz jest tak samo wiarygodna jak jej 27.05.05, 09:16 szefostwo Rapaczynki i Michnik. A dziennikarze typu Pacewicz to żenada obiektywizmu, nadający się do typowego gadzinowego brukowca! Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Gertych ma rację .... 27.05.05, 09:16 gdy mówi ,że GW ma talmudyczny system wartości(inna nazwa system Kalego bohatera ,,W pustyni i w puszczy'').Gdy my kradniemy,oszukujemy,mataczymy to dobrze ale gdy nas oszukają o ....to bardzo źle.A na koniec wyciąga się ,sprytnie wpleciony,wątek antysemicki.I już po temacie ,bo zamiast o łobuzerstwie GW istnieje tylko temat ataku na ,,biednych''Żydów.Cywilna odwaga w przyznaniu się do błedu i przeproszenia Brachmańskiego o...to nie dla Ży..Przepraszam dla GW. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity PLAJTUJĄCA GAZETA ZAPŁACI MILIONY ODSZKODOWANIA 27.05.05, 09:20 Za jej obiektywność,rzetelność i uderzanie w Polskich patriotów ! A będą jeszcze lepsze kwiatki ! Odpowiedz Link Zgłoś
gum_ka GÓWNOPRAWDA........ 27.05.05, 09:32 Prawda o fałszu to niestety prawda. I bardzo dobrze, że zostaliśmy uczciwie poinformowani. A tzw. "szaconek" dla psów bierze się od dawna z kontaktów bezpośrednich a nie z opinii CBOS i wygłaszanych w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Re: PLAJTUJĄCA GAZETA ZAPŁACI MILIONY ODSZKODOWAN 27.05.05, 09:37 Bzdura jolu.Mozna GW nie znosić i ja także nie jestem jej fanem co łatwo prześledzisz w moich korespondencjach,ale nie można jej odmówic profesjonalizmu w redagowaniu i wykształconych dziennikarzy a także tego że programowo wypełnia jakaś białą plame w naszym politycznym spektrum w Polsce. Sprawa tej prowokacji wystawia tylko świadectwo tym funkcjonariuszom Policji którzy na rozkaz ( bo tu działa sie wyłącznie na rozkaz) swoich prymitywnych szefów - starali sie zdyskredytować GW i zmusić do zaprzestania własnych dochodzeń. Gdyby oni w takich sprawach ( wiekszość trafionych) zamilkli - byłabyś zdana na "Informacje" pani Alicji Hytrek -mojej ulubienicy w MSW Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: PLAJTUJĄCA GAZETA ZAPŁACI MILIONY ODSZKODOWAN 27.05.05, 12:27 Co nie zmienia faktu, że oskarżenia tego kalibru powinny być sprawdzone i udokumentowane ponad wszelką wątpliwość. Koszmarna kompromitacja gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: PLAJTUJĄCA GAZETA ZAPŁACI MILIONY ODSZKODOWAN 27.05.05, 14:10 Wyborcza na poziomie? Profesjonalni dziennikarze? Ja ukończyłem ledwie roczne podyplomowe studium dziennikarskie, a błędów podstawowych widzę w GW krocie. Czy oni nie uczyli się dziennikarstwa? Czy nie wiedzą nic o zasadach pisania informacji, artykułu informacyjnego, komentarza? Czy nie znają prawa prasowego, etyki dziennikarskiej? Czy nie mogą postępować uczciwie? Po ludzku przyzwoicie? Najlepsi dziennikarze piszą niestety najczęściej w niskonakładowych pisemkach lokalnych. Ale oni mają swoje zdanie i nie są politycznie sterowalni, więc żadna ze zidologizowanych gazet ogólnoktrajowych tych ludzi nie przyjmie. Ważne są bowiem układy, a nie rzetelność. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: PLAJTUJĄCA GAZETA ZAPŁACI MILIONY ODSZKODOWAN 27.05.05, 14:13 Szanowny Panie bzdury to publikuje ta niewiarygodna i tendencyjna gazeta ,a w związku z tezami niemożliwymi do obrony,zamieszcza sprostowania czego np: mimo kłamliwej i obłudnej a czesto zleconej manipulacji lub napaści na Samoobronę ,Księdza Jankowskiego i wielu innych nie czyni.Ilość sprostowań zamieszczanych to ok.jedno dziennie to miara wiarygodności i kompetencji tego szkodliwego społecznie medium osadzonego w realiach socjalizmu lat 60 tych. Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: czasami myślę, że to prowokator;-) 27.05.05, 16:24 ta jola dywity. bo trudno uwierzyć w kogoś takiego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 09:23 Na szczęście dla GW w każdym środowisku,,elyty''politycznej macie swoich.Teraz macie belkę a nowym rządzie też się wasi znajdą.I obronią przez np.pieskami szczekającymi na waszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nina37 Ile osob zniszczyla Wyborcza? 27.05.05, 09:32 Pierwszy raz bodaj GW przyznaje sie do tego,ze wpuszczona zostala w przyslowiowe maliny.Ile osob do tej pory zniszczyla? Ile "sledztw" komentuje tylko w takim wymiarze, ktory pasuje do zalozonej lnii programowej? Ile razy zamiescila sprostowanie? Nie wspominam o przeprosinach...Nieomylna, wyrokujaca, wytyczajaca jedynie sluszna droge...Ile osob po publikacjach w wybiorczej wyladowalo na dlugie miesiace w areszcie;stracila prace i zdrowie? Jakie konsekwencje poniosa dziennikarze i ich szefowie? Czy moze wystarczy stwierdzenie, ze "wykonywali swoja prace a nie myli sie tylko ten,ktory nic nie robi". Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Nino!Wymień te szlachetne osoby które GW 27.05.05, 09:41 jak piszesz "zniszczyła" .Ja zapamiętałem tylko cała "plejadę" karierowiczów,złodziei i szubrawców - przekonanych ze sa nietykalni. No wymień tych "zniszczonych" CZEKAMY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Nino!Wymień te szlachetne osoby które GW 27.05.05, 14:15 Ilu was tam jest, że piszecie w liczbie mnogiej? To ma stworzyć wrażenie "głosu ludu"? Zbiorowego, obiektywnego i święcie oburzonego? Skąd mamy wiedzieć, że ludzie "odstrzeleni" przez GW to szubrawcy? Bo ona tak napisała? Już na przykładzie Belki widać jak wielką presję wytwarza Wyborcza. Sądy są na te naciski podatne tak samo jak i politycy. Każdy się boi, że jak się zadrze z ogólnopolskim dziennikiem, to ten potrafi zniszczyć i świętego. Skłamią sobie w wielkich tytułach i długich artykułach, a po tygodniu przeproszą maczkiem w niezbyt widocznym miejscu, a człowiek już jest spalony. Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: ja też czekam na przykłady tych odstrzelonych 27.05.05, 16:25 i nie pracuję w wyborczej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yem wiedziałem to od początku 27.05.05, 09:35 vide mój post : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=24380654&a=24380654 teraz oczekuję przeprosin pod adresem Policji i wpłacenia na ich np. fundusz socjalny jakiejś ładnej sumki ( za swoją bezmyślność i nieodpowiedzialność) i podania się do dymisji osoby odpowiedzialnej w redakcji za puszczenie tych bzdur. Zaznaczam że nie jestem policjantem ani fanem Brachmańskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
fanklubbalcerka Re: wiedziałem to od początku 27.05.05, 10:34 Bo o takie rzeczy powinny byc procesy i to nie o 100 tys na dom sierot, ale o 20 minionow odszkodowania dla oplutego, zadnae tam wiezienia czy inne bzdury, to musi byc tyle kasy, zeby zarzad zastanowil sie czy pierniecie baka na pierwszej stronie rzeczywiscie , az tak podnosi sprzedaz, zeby na te 20 baniek zqrobic, czy tez lepiej postawic na rzetelnosc. A tak oni popierdza, my polecimy i kupimy, potem odpierdza, tez polecimy i kupimy, bedzie sprzedaz, wiecej reklam, znaczy interes sie dobrze kreci i trzeba dziennikarzom sledczym bonusik wyplacic. W ten sposob nigdy rzetelnosci nie bedzie. I mozna by nad tym przejsc do porzadku dziennego - w koncu w GB tez jest taki The Sun, ktory zyje z podobnych rzeczy - gdyby nie ciagle wkladania nam glowy, Ze GW to szacowny The Times, a nie srojaca sie w switojebliwe szatki szmata. BTW Ciekawe co mi teraz powie jeden kolega z wyborczej, ktoremy jakis rok temu to wszystko powiedzialem, to bylo chyba po aferze chorowej z Poznaniu, tam tez Pacewicz palce maczal, czy dalej sadzi, ze kieruje nimi uczciwosc i sa rzetelni, a to tylko tak niechcacy wyszlo i ze opnia publiczna zle to odczytala, no niezrecznosc drobna taka. Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: wyartykułuj do końca 27.05.05, 16:28 tę swoją propozycję - kto ma komu zaplacic te miliony? wyborcza barchmańskiemu? kalisz brachmańskiemu? markowski wyborczej? markowski tkaczykowi? Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 Klamcy i oszusci z Wyborczej 27.05.05, 09:38 Tak jak z Michnikiem, jak okazalo sie ze mu sie ziemia pali pod nogami to doniosl na Rywina, a przez pare miesiecy ukrywal. Wyborcza to synonim kretactwa, klamstwa. Wstyd mi ze najwieksza gazeta w moim kraju jest zaklamana, kniunkturalna i co najgorsze - absolutnie niewiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi_m Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 09:38 GAZETA WYBORCZA W TVN24 PRZEPROSIŁA WSZYTKICH OZ ZWYKŁYCH CZYTELNIKÓW PO GENERAÓŁW POLICJI, ALE NIE PRZEPROSIŁA SAMEGO BRACHMAŃSKIEGO KTÓREGO ZBESZCZESCIŁA NA ŁAMACH SWOJEJ GAZETY. TO JEST PRZYKŁAD JAK BARDZO GAZETA WYBORCZA ZROBI WSZYTKO ABY MIEC ZWIEKSZONY NAKŁAD I SPRZEDAZ, NIC NIE USZANUJE I KAZDEGO ZNISZCZY. PRZEPROSCIE BRACHMAŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. OD DZIS NIE KUPUJE GAZETY WYBORCZEJ, ZACZNE CZYTAC TRYBUNE ALBO RZEPE Odpowiedz Link Zgłoś
marpol6 Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 15:46 skubi_m napisał: > GAZETA WYBORCZA W TVN24 PRZEPROSIŁA WSZYTKICH OZ ZWYKŁYCH CZYTELNIKÓW PO > GENERAÓŁW POLICJI, ALE NIE PRZEPROSIŁA SAMEGO BRACHMAŃSKIEGO KTÓREGO > ZBESZCZESCIŁA NA ŁAMACH SWOJEJ GAZETY. > TO JEST PRZYKŁAD JAK BARDZO GAZETA WYBORCZA ZROBI WSZYTKO ABY MIEC ZWIEKSZONY > NAKŁAD I SPRZEDAZ, NIC NIE USZANUJE I KAZDEGO ZNISZCZY. > > PRZEPROSCIE BRACHMAŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!! > > P.S. OD DZIS NIE KUPUJE GAZETY WYBORCZEJ, ZACZNE CZYTAC TRYBUNE ALBO RZEPE 100% racji! nie można tego tak o zostawić! GW powinna przeprosić najbardziej poszkodowanego Posła Brachmańskiego. Jeśli tego nie zrobi to dużo osób przestanie kupować tą "gazetkę". Autor wszystkich artykułów powinien odejść! Panie Brachmański trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Brawo!Czytaj Trybune -KRYNICE PRAWDY 27.05.05, 14:17 Podajcie rsh przykład takiej samej kłamliwej nagonki w wykonaniu Trybuny. CZEKAM! Odpowiedz Link Zgłoś
pcielik Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 09:43 I kto jeszcze wierzy temu brukowcowi zniżającemu się już powoli acz nieubłaganie do poziomu Faktu i Super Expressu :) Jeśli chcecie mieć robioną dalej wodę z mózgu to czytajcie GW dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
strango Podobnie załatwili kiedyś pewnego oficera straży p 27.05.05, 09:44 Facet ujawniał nadużycia i przestepstwa w słuzbie to go załatwili zupełnie podobnie poprzez najlepszego kolegę, którego wysłali z Komendy Głownej /na urlopie/ do jego jednostki. Ten chciał sie czegoś dowiedziec dlaczego Komenda Głowna tuszuje sprawy, więc troche wypili po słuzbie ,. a nastepnego dnia komendant z policją kazał mu dmuchnąć w balonik i wyleciał dyscyplinarnie. Odwoływał sie wszędzie, ale za nim szedł smród, że był pijany podczas słuzby i nikt nie chciał sie tym tematem zająć. A facet naprawde uczciwy, sumienie służby, patrzał na łapy swoim przełozonym i ujawnił sporo naduzyc i przestepstw, które niestety prokuratura miejscowa tez załagodziła bo waliły w osoby zaufania społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
maxdoberman Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 09:45 Ale daliście ciała. Gazeta miała mieć kilka niezależnych źródeł. Do dzisiaj wam wierzyłem, ale teraz wiem, że potraficie tak samo zmyślać jak najgorsze "szmatławce". Szkoda was kupować, lepiej wydam 2,80 zł na słodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
pcielik Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 09:50 Facet, kupuj Rzeczpospolitą jak chcesz mieć obiektywne informacje. Wprawdzie droższa, ale ciekawsza i gwarancja bezstronnej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
rafaum Re: "Gazeta" padła ofiarą celowej dezinformacji 27.05.05, 09:46 prowokacja:) jestem wzruszon jakbym wypił słodki kruszon. Odpowiedz Link Zgłoś