Gość: ciekawski IP: 168.143.113.* 14.07.02, 07:17 Czy ktos moze mi powiedziec jakie sa dzis w Posce burdele; Tzn. czy sa bezpieczne i wogole? dziekuje, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kapral Re: Poskie burdele IP: *.acn.waw.pl 14.07.02, 07:32 Gość portalu: ciekawski napisał(a): > > Czy ktos moze mi powiedziec jakie > sa dzis w Posce burdele; > Tzn. czy sa bezpieczne i wogole? > > dziekuje, > Chodzi ci konretnie o burdel polityczny, gospodarczy, informacyjny, edukacyjny, srodowiskowy czy moze jeszcze jakis inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Re: Poskie burdele IP: *.acn.waw.pl 14.07.02, 08:49 Gość portalu: kapral napisał(a): > Gość portalu: ciekawski napisał(a): > > > > > Czy ktos moze mi powiedziec jakie > > sa dzis w Posce burdele; > > Tzn. czy sa bezpieczne i wogole? > > > > dziekuje, > > > > Chodzi ci konretnie o burdel polityczny, gospodarczy, informacyjny, edukacyjny, > srodowiskowy czy moze jeszcze jakis inny? W sadach, wiezieniach? W policji, armii? Na poczcie, na kolei? Na drogach? Człowieku, zdeklaruj sie wreszcie...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Poskie burdele IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.07.02, 09:41 W Polsce jest wiele burdeli ,najwieksze z nich to : Jasna Gora ( tyle ,ze tamtejsza prostytutka malo atrakcyjna : smutna i pocharatana geba...i z dzieciarem w lapach.....),Lichen, tkzw. sw. Lipka. ps. w sierpniu przyjezdza glowny Alfons ! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Poskie burdele 14.07.02, 09:52 Kiedyż wreszcie policja zrobi porządek z tym burdelem na Senatorskiej 138, w oficynie, III piętro, mieszkania 126, dzwonić trzy razy? Odpowiedz Link Zgłoś