Dodaj do ulubionych

ZLODZIEJI PRZECHYTRZYC TRUDNO

IP: *.proxy.aol.com 17.07.02, 12:18
Zaostrzone kontrole na gieldach samochodowych praktycznie umozliwiaja
sprzedaz skradzionych aut w calosci. Mozna natomiast kupic czesci, do wyboru
do koloru z nich pochodzace. Zlodzieje maja troche wiecej pracy ale w sumioe
wychodza na interesie lepiej i nikt nie zawraca im glowy bezcelowymi
kontrolami, bo udowodnic ich pohodzenie z kradziezy jest prawie niemozliwe.
Przewiduja sie wiec w ramach walki z przestepczoscia zezwolic znowu na
sprowadzanie wrakow zza granicy. Odetchnijcie wiec posiadacze zakupionych za
ciezka i uczciwa prace samochodow.
Obserwuj wątek
    • jaceq Re: ZLODZIEJI PRZECHYTRZYC TRUDNO 17.07.02, 18:40
      Kiedy wreszcie będzie wolno strzelać bez ograniczeń do złodziei samochodów?
      • Gość: Astra Re: ZLODZIEJI PRZECHYTRZYC TRUDNO IP: *.ima.pl 17.07.02, 18:48
        jaceq napisał:

> Kiedy wreszcie będzie wolno strzelać bez ograniczeń do złodziei samochodów?

Wystarczy obciąć rąsię, a potem jak trzeba to drugą.
        • jaceq Re: ZLODZIEJI PRZECHYTRZYC TRUDNO 17.07.02, 19:16
          Gość portalu: Astra napisał(a):

> Wystarczy obciąć rąsię, a potem jak trzeba to drugą.

Tak! A potem będzie taki jeden z drugim kradł protezami (kupionymi za moje, zresztą, składki).
          • Gość: Astra Re: ZLODZIEJI PRZECHYTRZYC TRUDNO IP: 62.233.233.* 17.07.02, 19:19
            jaceq napisał:

> Gość portalu: Astra napisał(a):
            >
            > > Wystarczy obciąć rąsię, a potem jak trzeba to drugą.
            >
            > Tak! A potem będzie taki jeden z drugim kradł protezami (kupionymi za moje,
            zre
            > sztą, składki).

No bez przesady,robocopów z nich nie zrobisz!!!!
            • jaceq Re: ZLODZIEJI PRZECHYTRZYC TRUDNO 17.07.02, 19:32

> No bez przesady,robocopów z nich nie zrobisz!!!!

Dlatego postuluję zgodę na odstrzał złodziei, bez okresów (i wymiarów) ochronnych.
              I dofinansowanie mi amunicji (akurat moja jest dość droga).
              Summa summarum i tak wyjdzie taniej. I składki AC powinny spaść.
              • Gość: Gringo Re: ZLODZIEJI PRZECHYTRZYC TRUDNO IP: *.proxy.aol.com 17.07.02, 19:36
                Lepiej ich zbierac i wyrzucac z samolotu raz w tygodniu do morza. Obejdzie sie
                wtedy bez kosztow pochowku, a i na clentarzach wiecej miejsca zostanie.
                • jaceq Re: ZLODZIEJI PRZECHYTRZYC TRUDNO 17.07.02, 19:41
                  Gość portalu: Gringo napisał(a):

> Lepiej ich zbierac i wyrzucac z samolotu raz w tygodniu do morza. Obejdzie sie
                  > wtedy bez kosztow pochowku, a i na clentarzach wiecej miejsca zostanie.

Doskonały pomysł. Ale niestety, nawet najdroższa amunicja jest tańsza, niż paliwo lotnicze.
                  I nie trzeba trudzić się ich łapaniem, wystarczy zastrzelić.

A możeby tak wystrzelać ich z katapulty w kierunku Bornholmu? I tak nie dolecą (gorzej, jak dopłyną, ale to
                  już nie nasz problem).
                  • Gość: Gringo Re: ZLODZIEJI PRZECHYTRZYC TRUDNO IP: *.proxy.aol.com 17.07.02, 19:44
                    Ale nie mozesz byc pewien czy jedna kulka usmiercisz. Dla pewnosci trzeba chyba
                    zuzyc ze trzy i wtedy moze sie juz nie kalkulowac. Trzeba to wszystko obliczyc
                    powolutku na karteczce, z rozwaga.
              • Gość: Astra Re: ZLODZIEJI PRZECHYTRZYC TRUDNO IP: 62.233.233.* 17.07.02, 19:41
                jaceq napisał:

> Gość portalu: Astra napisał(a):
                >
                > > No bez przesady,robocopów z nich nie zrobisz!!!!
                >
                > Dlatego postuluję zgodę na odstrzał złodziei, bez okresów (i wymiarów)
                ochronny
                > ch.
                > I dofinansowanie mi amunicji (akurat moja jest dość droga).
                > Summa summarum i tak wyjdzie taniej. I składki AC powinny spaść.

W moim gangsterskim mieście od lat panuje zwyczaj płacenia haraczu za nie
                tykanie samochodu. Nie wiem jak to w praktyce wygląda - coś w rodzaju podanie i
                trzy zdjęcia - ale dużo takich "fur" stoi tak sobie, nietkniętych ,a kiedyś
                człowiek się dziwił na brak wyobrazni właściciela...
                W związku z tym może zlikwidować AC a wprowadzić inny, w/w rodzaj opłaty.
                • jaceq Re: ZLODZIEJI PRZECHYTRZYC TRUDNO 17.07.02, 20:07

> W moim gangsterskim mieście od lat panuje zwyczaj płacenia haraczu za nie
                  > tykanie samochodu. Nie wiem jak to w praktyce wygląda - coś w rodzaju podanie i
                  > trzy zdjęcia - ale dużo takich "fur" stoi tak sobie, nietkniętych ,a kiedyś
                  > człowiek się dziwił na brak wyobrazni właściciela...
                  > W związku z tym może zlikwidować AC a wprowadzić inny, w/w rodzaj opłaty.

I winietki na szybę: "Haracz opłacony za I półrocze. Ważne na terenie całego kraju, ZBiRu i Sycylii".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka