dupekzoledny 06.06.05, 21:11 już niedługo sie otworzy, będa gorące dyskusje,na tematy dręczące polaków. będzie można radizć nad poprawą rzeczpospolitej. sam patriotyzm. hajlgiertyś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malaszaramysz Będzie ale nie dla nas:-)))))))))))))))) 06.06.05, 21:17 Od razu nas zabanują, profilaktycznie, jak tylko tam się pojawimy:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Będzie ale nie dla nas:-)))))))))))))))) 06.06.05, 21:19 Mochrom już kompy rozdają!! Po zaplatę przyjdą za dwa lata jak odsetki narosna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Będzie ale nie dla nas:-)))))))))))))))) 06.06.05, 21:21 ma to być forum bardziej otwarte i przyjazne ludziom o innych poglądach niż np jaks giwi nożyczkowa.oszołek jako nożyczkowy będzie miał od papcia muchomorka zakaz uzywania nożyczek. to on jak prawdziwy KArTOfeL posłuzy się brzytwą. hajlrzydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Będzie ale nie dla nas:-)))))))))))))))) 06.06.05, 21:24 ależ będzie q..a pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jak to było w tym powiedzeniu o małpach 06.06.05, 21:25 i brzytwach? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: forum radia maryja 06.06.05, 21:25 Zdrastwuj Pol Pot! Podaj źrodło tych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: forum radia maryja 06.06.05, 21:26 spadaj KArTOfLU nie wtrącaj sie jak po0ważni ludzie rozmawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: forum radia maryja 06.06.05, 21:29 Zdrastwuj Che Guevara! Ten pan z katolami nie rozmawiał. Ucinał im łby przy samej szyji. Też byś tak chciał, dupku? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Yossi, Ty na poważnie ?:-))))))))))))))) 06.06.05, 21:28 My tu sobie jaja robimy:-))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Ciekawe ile zlezie sie lewactwa... 06.06.05, 21:28 by mogli wylewać swoje żale i frustracje na Kościół bo im w zyciu nic nie wychodzi... czytając posty tutejszych lewackich ciemnot bedzie sporo nienawisci i jadu. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Ciekawe ile zlezie sie lewactwa... 06.06.05, 21:58 z prawiczkami KArTOfLAMI zawsze chętnie ponawijam. josiu dorośli porozmawiają i na koniec dadzą ci wisienek z nalewki. to się deczko dziecinko rozerwiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Re: Ciekawe ile zlezie sie lewactwa... 06.06.05, 22:08 ty mozesz sobie rozmawiac ale ze swoją panienką z gumy. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Ciekawe ile zlezie sie lewactwa... 06.06.05, 22:26 ta panienka m trochę więcej iq niż KArTOfLE. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log deczko "go-polo nic" rozerwać?? - proszę!! :-) 06.06.05, 22:33 -"przyczepilo sie polo-gowno do okretu i mowi plyniemy" Jest to konstatacja faktu, iż odpryski "rycykowego" szamba dokleiły się na stałe do znienawidzonej przez "ich" nację gazety ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: deczko "go-polo nic" rozerwać?? - proszę!! :- 06.06.05, 22:49 O!nie! prrzcież to one nasze stocznie "ratowaly" i wychodzi ,ze to rycykowe gowno pociagnelo na dno nasze statki. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log >rycykowe gowno pociagnelo na dno nasze statki.< 07.06.05, 00:08 Hahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Mam ważne pytanie techniczne!!! 07.06.05, 00:15 Czy są już techniczne możliwości przesyłania przez internet zapachu kadzidła? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Mam ważne pytanie techniczne!!! 07.06.05, 00:19 Ko(go)mu chcesz P. "tojajurek"-u (o)kadzić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: Mam ważne pytanie techniczne!!! 07.06.05, 00:24 jak kadzidło mają wysyłać,to mirry nie chce,przyślijcie złoto-byle duzo Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Mam ważne pytanie techniczne!!! 07.06.05, 00:53 henryk.log napisał: > Ko(go)mu chcesz P. "tojajurek"-u (o)kadzić ??? Muszę się przyznać, że już w dziecistwie zapach kadzidła podniecał mnie, jak dziś na przykład butapren, a opary dymu stwarzały jakąś czarodziejską atmosferę tajemniczej tradycji. Sam zapach jest przyjemny i słuszny w dodatku, więc pomyślałem, że portal RM mógłby nam trochę podkadzić przez internet za wchodzenie na ich stronę w celu np. "poniuchania" (niekoniecznie od razu dla jaj) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Mam ważne pytanie techniczne!!! 07.06.05, 01:00 Aha! :-) - na FK "okadzić" wszylakich osłów by się zdało!!, bo to "rycykowe gowno pociagnelo na dno nasze statki.">hrabia.m.c< Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Ciekawe ile zlezie sie lewactwa... 07.06.05, 02:00 polonic napisał: > by mogli wylewać swoje żale i frustracje na Kościół bo im w zyciu nic nie > wychodzi... czytając posty tutejszych lewackich ciemnot bedzie sporo nienawisci > i jadu. oszoł - ty znowu tutaj? złodziejskie nasienie! Odpowiedz Link Zgłoś
minds25 Re: forum radia maryja dobry pomysl 07.06.05, 01:43 Takie forum jest potrzebne dla ludzi madrych chcacych cos zrobic dobrego dla Polski mysle ze bedzie przestrzegana zasada milej atmosfery zabiora tam glos ludzie uczciwi nie tak jak tu w tym forum zagniezdzili sie ludzie w 100% wrogo nastawieni do wszystkiego Kochani tym sposobem niczego nie osiagniecie no chyba ze tylko chodzi wam o pokazanie waszej glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: forum radia maryja dobry pomysl 07.06.05, 21:14 jeśli nie bedzie tam KArTOfLI -to już będzie mądre.a te prawiczki faktycznie wrogo nastawieni do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Szkoda,że Twoja " wiedza o świecie współczesnym" 07.06.05, 21:43 nie dorównuje urodzie Twojego samochodu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Szkoda,że Twoja " wiedza o świecie współczesn 07.06.05, 22:00 nie mam nijakiego samochodu, to chyba ta moja wiedza jest ujemna. Odpowiedz Link Zgłoś