wuuj No, no, no, chlopie jezeli to nie prowokacja, to 09.06.05, 20:28 wiedz, ze jestem z Wami. Nie mialem NIC przeciwko gejom dopoki nie pojawil sie Biedron, Sroda i Jaruga manipulowani prze komunistow. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Czego zazdrościsz Pani Profesor,czego dresie 09.06.05, 20:49 tu nie ma niczego do zastroszczenia werterku Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Czego zazdrościsz Pani Profesor,czego dresie 10.06.05, 06:16 Nie obrażaj faceta, podobno jest pracownikiem socjalnym a nie dresem. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: No, no, no, chlopie jezeli to nie prowokacja, 09.06.05, 21:12 Tak, tak.... a powyżej wychwalałeś Hitlera za to, że chciał eksterminować homoseksualistów. Jesteś po prostu fałszywy... Odpowiedz Link Zgłoś
wuuj Nie wszystkich, jak widzisz :-), tylko fanow 09.06.05, 21:17 Biedronia, Jarugi, Srody i Szyszkowskiej. Czy wy nie rozumiecie, ze jestescie manipulowani przez komunistow i to wlasnie, a nie wasza orientacja budzi nienawisc? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 masz racje, bolszewicka teczowa horda 09.06.05, 21:26 z szalona szyszkowska, niemcem, jaruga do buga, biedroniem, i cala ta postepowa histeria, sa duzym zagrozeniem, a do tego wykorzystuja ludzkie tragedie do swych celow Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Facet pieprzysz nie jesteś żadnym gejem 09.06.05, 20:36 O jakich piorach Ty mówisz? mieli przejść ludzie normalnie ubrani, uśmiechnięci, mamy prawo wyjsc z podziemia!!to wszystko.Klamiesz!!to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Facet pieprzysz nie jesteś żadnym gejem 09.06.05, 20:46 A ten tutaj to kto? Marsjanin? www.photo.net/photo/pcd0155/gay-parade-19 Odpowiedz Link Zgłoś
wuuj [...] 09.06.05, 20:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox [...] 09.06.05, 21:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: Facet pieprzysz nie jesteś żadnym gejem 09.06.05, 21:55 Jestem gejem. Nie chcę parady. Ilekroć widzę zdjęcia z parad, czuję sie zażenowany. Nie życzę sobie, żeby o Biedroniu mówiono per "przywódca polskich homoseksualistów". To jest nieprawda. O jakim podziemiu Ty mówisz? Który gej musi sie w Polsce ukrywać za to, że lubi chłopców?! TO są kłamliwe stereotypy. Uważam, że wiele zmieniło sie na lepsze od czasów, gdy ja miałem 18 lat, ale nawet wtedy (druga połowa lat 80.) mieliśmy dosyć miejsc, gdzie można sie było spotykać z kumplami. I powiem Ci, że o wiele milej je wspominam, niż dzisiejsze dyskoteki i sauny, które są zwykłym targowiskiem próżności! Żaden normalny chłopak nie znajdzie tam tego, czego szuka, czyli miłości, zrozumienia i szacunku! Na szacunku ze strony gejów mi nie zależy, bo jest on tani. Szacunek ma wartość wtedy, gdy mi go okaże np. kolega z pracy, rodzina, ekspedientka. W Polsce istnieje stan równowagi jeśli chodzi o tolerowanie gejów i jest głupotą naruszanie tego stanu przez idiotkę Szyszkowską, Biedronia itp. Czasem zastanawiam sie, po co oni prowokują? Chodzi o politykę - głupie SLD - to pewne. Ale sądzę, że chodzi też o forsę od zachodnich organizacji wspierających "cięmiężonych gejów w homofobicznych krajach". Wiem, że to głupio zabrzmiało (żywcem jak z PRL-u), ale fakty są takie, że jeśli Biedroń chce zaistnieć, to musi robić wokół siebie wrzawę. Niestety bardzo szkodzi swoją głupotą biednym chłopakom z polskich wsi i miasteczek, którzy teraz będą mieli o wiele trudniej. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Facet pieprzysz nie jesteś żadnym gejem 09.06.05, 22:13 I taką postawę popieram bo intymność w sprawach seksu to norma w zdrowych społeczeństwach bo pewnie nie zależy Ci na karierze medialnej jak niektórym politykom i narzędziom w ich rękach typu Biedroń....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Facet pieprzysz nie jesteś żadnym gejem 10.06.05, 06:20 Może ty zwykły luj jesteś? Mentalność "róbcie to w domu po kryjomu" wskazuje na uwewnętrznioną homofobię..., nie akceptujesz swojej seksualności? Hmm... może kierunek Lublin? Tylko pamiętaj - Turing (ten od sztucznej inteligencji), po dwóch latach "terapi" popełnił samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo123 sam nie jestes tolerancyjny 09.06.05, 20:46 zdanie: > no i to zdanie mi się podoba ale chyba jest herezją w uszach białych-hetero- > katoliko-alkoholo-polaków Swiadczy, ze traktujesz wielu ludzi z gory tylko dlatego, ze np. sa katolikami, bez wzgledu na to kim sa, jaki poziom reprezentuja i czy sa tolerancyjni, czy nie. Wprawdzie statystycznie katolicy stanowia w Polsce wiekszosc, ale obrzucanie blotem na oslep nawet wiekszosci jest nadal obrzucaniem blotem. Odpowiedz Link Zgłoś
treyy Brawo Biedron!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 21:00 Wreszcie ktos powiedzial publicznie jaka organizacja jest kosciol katolicki. Faszyzm kwitnie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 też slyszalem w TVn bravo Biedroń 09.06.05, 21:19 Będzie zaproszony na odczyty do Anglii, i Niemiec!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 odczyty do angli, bo pekne ze smiechu 09.06.05, 21:30 ale jazda no to wam sie biedron wypromowal, teraz bedize trendy(jak ja tego slowa nienawidze) na tamtejszych salonach hahahaha puste to werterku co napisales jak diabli Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 czego?? przeciez to smieszne i zalosne 09.06.05, 21:39 jak sobie wyobraze biedronia, wylewajacego zale na kaczke i Polakow, w Angielskiej auli, to wierz mi pekam ze smiechu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: też slyszalem w TVn bravo Biedroń 09.06.05, 21:37 werter-6 napisał: > Będzie zaproszony na odczyty do Anglii, i Niemiec!! A czy moglby juz tam zostac? Moze by o azyl poprosil, bo u nas tak strasznie gejów "przesladuja"... Ciekawe jaka odpowiedz by dostal z Federalnego MSZ Odpowiedz Link Zgłoś
treyy Brawo Biedron!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 21:01 Wreszcie ktos powiedzial publicznie co to za organizacja ten kosciol katolicki. Faszyzm kwitnie........ Odpowiedz Link Zgłoś
tekkin Re: Brawo Biedron!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 21:13 a o co chodzi? co sie stało? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Re: No i widzisz pedale? Wszystko sie sprowadza d 09.06.05, 20:48 jak juz z podziemi wyjdziecie wy pedaly i innej masci dewianci to spoleczenstwo bedzie dobrze przygotowane zeby wam wasze pedalskie lepki wystajace z ponad ziemi utracic Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 nie zdążycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 20:53 a dlaczego? historia tego kraju wam niedlugo pokaże Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa [...] 09.06.05, 21:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa [...] 09.06.05, 22:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: nie zdążycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 21:04 werter-6 napisał: > a dlaczego? historia tego kraju wam niedlugo pokaże Jak to było w "Bajkach dla potłuczonych" Potemów? "Och, jak on mi strasznie pokaże!. Och, jak ja okropnie zobacze!" :)) Zasadniczo to jestem zdania ze nie nalezy sadzic o ludziach po ich nicku, ale w miare rozwoju tego watku dochodze do wniosku ze cyfra po xywce wertera to - niestety - jego iloraz inteligencji... Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 jesteście tu w sporej liczbie ltutaj 09.06.05, 21:06 Zle wyksztalconym,bez szans na dobrą pracę, biednym przestraszonym wlasnymi komplekami ludkiem, którego nikt nie chce!Macie te swoje zwierzęce instynkty, (Atawizm)i próbujecie odegrać się częsci wrażliwszej,kulturalniejszej, lepiej wyksztalconej spoleczeństawa jaką są geje.Nie będe zWami rozmawial o filozofii, sztuce , muzyce,którą w większości stworzyli geje.Na koniec,Europa dzisiejsza boi się Polski i Polaków,Bo ten kraj jest postrzegany w Europie jako siedlisko homofobów, antysemitów, zlodziei,ksenofobów,po tym 2- godzinnym pobycie na Tym forum doszedlem do tego samego wniosku. i Uciekam z tąd. Odpowiedz Link Zgłoś
wuuj [...] 09.06.05, 21:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 z czego doktorat polaku nieszczęsny? 09.06.05, 21:17 Chyba z wulgaryzmów językowych1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuuj [...] 09.06.05, 21:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wuuj [...] 09.06.05, 21:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Ale poziom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 21:34 coś strasznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: jesteście tu w sporej liczbie ltutaj 09.06.05, 21:23 Slayer, Metallica, AC/DC, Motorhead, Antrax, Iron Maiden, itp. to sa geye werterku?? werterku geye sobie przypisuja wiecej niz znacza, bo malo znacza i maja kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: jesteście tu w sporej liczbie ltutaj 09.06.05, 21:24 werter-6 napisał: > Zle wyksztalconym,bez szans na dobrą pracę, biednym przestraszonym wlasnymi > komplekami ludkiem, którego nikt nie chce!Macie te swoje zwierzęce instynkty, > (Atawizm)i próbujecie odegrać się częsci wrażliwszej,kulturalniejszej, lepiej > wyksztalconej spoleczeństawa jaką są geje.Nie będe zWami rozmawial o filozofii, > sztuce , muzyce,którą w większości stworzyli geje. Jeszcze kilka takich postow werterka i dostane hiperwentylacji ze śmiechu. W sumie smiac sie nie ma z czego, ma bidulka kompleks niższości gleboki jak Rów Mariański, ale niektórzy sa tak pocieszni w swojej głupocie ze az żal tego nie wykorzystać. Juz Szwejk mawiał "bardzo lubie patrzeć jak ktos robi z siebie kompletnego bałwana" > Na koniec,Europa dzisiejsza > boi się Polski i Polaków,Bo ten kraj jest postrzegany w Europie jako siedlisko > homofobów, antysemitów, zlodziei,ksenofobów,po tym 2- godzinnym pobycie na Tym > forum doszedlem do tego samego wniosku. i Uciekam z tąd. Alez zostań. Dawno nic nie powodowało u mnie takich napadów obłednego smiechu jak twoje wynurzenia na tematy pedałów. Podobno minuta smiechu to 5 minut więcej życia. Zyskałem na tobie już dobre dwa tygodnie na tym łez padole... Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Co tak zabolalo?? zirby 09.06.05, 21:39 werter-6 napisał: > ale wystarczy!!!!! Eeee... Chyba nie pojąłem kunsztownej formy tej odpowiedzi i nie wiem o co ci chodzi... Mozna jakos jaśniej, bardziej w zgodzie z logiką, tudzież fleksją jezyka polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Zanim uciekniesz - pomysl o leczeniu i 09.06.05, 21:36 normalnym zyciu. Jak zdrowy człowiek. To możliwe. To tak jak z alkoholizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Nie prześladujcie chorych. Chorzy na leczenie a ni 09.06.05, 21:08 e "do gazu". Jesteście naziści. Odpowiedz Link Zgłoś
doktortraktor Re: Protesty przeciwko zakazowi Parady Równości 09.06.05, 21:22 Lepis spójrz krytycznie na siebie - gdzie Twoja tolerancja, skoro nie potrafisz wypowiedzieć się, nie obrażając kogoś. To, że zakazuje się wiecu homoseksualistów jeszcze nie znaczy, że promuje się tylko jeden światopogląd. Wolność ma swoje granice - myśląc inaczej dojdziesz do wniosku, że także ekshibicjoniści są prześladowani. Odpowiedz Link Zgłoś
martin_j Tylko nie PiS..... 09.06.05, 21:24 zygac mi sie chce jak patrze na ich twazre i od tej retoryki pretensjonalnej.Panowie Kaczynscy nie nie mscijcie sie na matce naturze,ze wam wzrostu poskapila:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wuuj [...] 09.06.05, 21:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 werterku, twoje powieki staja sie ciezkie, 09.06.05, 21:44 powoli popadasz w sen, uspokaja cie ta chwila a teraz wstan, i odejdz od komputera wybierz najdluzszy korytarz w mieszkaniu, stan na jednym z jego koncow rozbiegnij sie, i gdy bedziesz przy drugim koncu, przywal glowa w sciane, z rozpedu i z calej sily Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: werterku, twoje powieki staja sie ciezkie, 09.06.05, 21:56 Czy to wszystko co mozesz wygerować z klawiatury?? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: werterku, twoje powieki staja sie ciezkie, 09.06.05, 22:05 to moje wielkie marzenie jedynie Odpowiedz Link Zgłoś
color Homoseksualiści wzywają do ... 09.06.05, 21:46 "Homoseksualiści wzywają do obywatelskiego nieposłuszeństwa" doprawdy w takich momentach az zal bierze ze totalitaryzm sie skonczyl.... "no mercy" piec minut i po klopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Homoseksualiści wzywają do ... 09.06.05, 21:54 color napisał: > "Homoseksualiści wzywają do obywatelskiego nieposłuszeństwa" Beda sie wypinać w druga stronę, czy jak?.... Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki Re: Homoseksualiści wzywają do ... 09.06.05, 22:38 ale smiesznosci..jakbys mial fiuta odpowiednich rozmiarow to nic by ci nie przeszkadzalo..ciebie powinien panbuczek wezwac i ci taki ładny sadzik ostateczny odegrac ze ho-ho:P "jaka miara osadzasz, taka ty bedziesz osadzony" ?? boj sie bac <szalenstwo> Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 PROTESTY PRZECIWKO PARADZIE DURNOSCI 09.06.05, 21:54 Kazdy porzadny Polak nie akceptuje homoseksualizmu i jego wyznawcow ! To obca nam ideowo propaganda proboje nam wmowic pod plaszczykiem tolerancji,ze homoseksualisci chca tylko rownych praw.Lamy tej gazety udostepniane sa wszelkiej masci sprzedawczykom,przefarbowanyn albo samozwanczym "Niemcom",typom spod ciemnej gwiazdy idacym po linii ! Prawdziwe,patriotyczne wypowiedzi Polakow po prostu sie wycina ! Polak mowi -nie dla zboczen seksualnych !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Piękny wiersz, poezja Katolika polskiego!I 09.06.05, 21:57 z Kazdy porzadny Polak nie akceptuje homoseksualizmu i jego wyznawcow ! To obca nam ideowo propaganda proboje nam wmowic pod plaszczykiem tolerancji,ze homoseksualisci chca tylko rownych praw.Lamy tej gazety udostepniane sa wszelkiej masci sprzedawczykom,przefarbowanyn albo samozwanczym "Niemcom",typom spod ciemnej gwiazdy idacym po linii ! Prawdziwe,patriotyczne wypowiedzi Polakow po prostu sie wycina ! Polak mowi -nie dla zboczen seksualnych !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa [...] 09.06.05, 22:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki Re: PROTESTY PRZECIWKO PARADZIE DURNOSCI 09.06.05, 22:57 hahahah o boszz.. PRAWDZIWY POLAK, hahaha, PRAWDZIWY KATOLIK, trudno o wieksze zidiocenie:P POlak - KAtolik patriota:P:P dyniomozgu nie zyjemy w sredniowieczu!! a jezeli juz to zeby odchodzic od zboczen to przestan sie onanizowac prostaku, bo tego tez kosciol zakazuje... odrobine pokory... Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: Protesty przeciwko zakazowi Parady Równości 09.06.05, 21:58 Jesli Kaminski wie o zamiarze popelnienia zbrodni przez polskie Hitlerjugend (koktajle Molotowa), to powinien zawiadomic prokurature, a jesli sam jest szefem Hitlerjugend, to powinien pojsc za kratki. Ja Kaminskiemu nie zagrazam. Znam tego tlustego bigota skadinad - nie dotnkalbym go cudzym ch., a co dopiero wlasnym. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Re: Protesty przeciwko zakazowi Parady Równości 09.06.05, 22:02 OTO WLASNIE POLSKA WLASNIE WOBEC POKOJOWEJ, PRZYJACIELSKIEJ, TOLERANCYJNEJ INICJATYWIE LUDZI ORGANIZOWANE SA NA PREDCE PROLOWSKIE BANDY Z KOKTAJLAMI MOLOTOWA PSYCHOLU KACZYNSKI ZOBACZ KTO JEST ZAGROZENIEM JUZ NIE TYLKO SZKODA NA CIEBIE TORTU ALE RZYGNAC ROWNIEZ Odpowiedz Link Zgłoś
zygfrydd2 Re: Protesty przeciwko zakazowi Parady Równości 09.06.05, 22:03 Gazeta Wyborcza i jej dodatek, Wysokie Obcasy, lansują koszulki z kontestatorskimi hasłami. Między innymi pojawił się pomysł z napisem "Nie płakałem po papieżu". Ja proponuję hasło: "Nie będę płakał nad paradą gejów". Dlaczego? Widziałem już czym była taka parada w Rzymie w 2000 roku, nazwana chyba Paradą Wolności. Chodziło o demonstracyjne łamanie kanonów współżycia ludzi cywilizowanych. Szczegóły pomińmy. Dlatego działalność tych grup, nachalnie posługujących się retoryką tolerancji, odbieram jako atak neobarbarzyństwa. Ich wodzowie zresztą sami deklarują, że to dopiero początek drogi. Po zdobyciu przyczółków przyzwolenia /by posłużyć się terminologią wojenną bo to w ich mniemaniu jest krucjata/ zaatakują społeczeństwa, w których żyją, z całą mocą tzn. naplują na wszystkie świętości. Na to zgody nie ma. I to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
jaraj43 Re: Protesty przeciwko zakazowi Parady Równości 09.06.05, 22:04 tak prowokacyjnie mozna powiedziec , ze te bojowki wtym bojowka PISu , pelnia podobna funkcje do SA . Teraz mozna sobie poćwiczyc na pedixach , a potem przyjdzie kolej na przeciwnikow politycznych , czy co??? Silny prezydent czy jakos tak , ale jakos ta sila wymieka przy zagrozeniu " szalikowcami " czy innym kontrdemonstrantami. W sumie to ciekawe sprawa od tego jak KLacza zareaguje bedzie zalezal los prezydentury... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 09.06.05, 22:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Oblicze nietolerancjnego kartofla 09.06.05, 22:09 ktory nie wie co to prawdziwa milosc i seks. Nic dziwnego, mieszka na blokach, gdzie prawdziwie przezywany seks z partnerem, moze pozbawic cnoty sasiada mieszkajacego za sciana. Ten sasiad to maly Kaczonski, z malym ksiezycem.. Odpowiedz Link Zgłoś
zieleniak2004 GAZETA nie jest całkiem RZETELNA 10.06.05, 08:44 Tyle nazwisk, tyle pięknych słów? A kto dokładnie wymyślił ten LIST PRAWNIKÓW? Ano prawnik Krystian Legierski wraz z Magdą Mosiewicz Tyle nazw organizacji, tyle pięknych słów, ale właściwie z jakiej to orgaznizacji są inicjatorzy listu? Ano z partii ZIELONI 2004 !!!!!!!!!!!!! =============================== Ano takie to niewygodne dla Gazety Wyborczej, że im ta nazwa przez gardło nie chce przejść, skoro rok temu ZIELONI 2004 nie dali się zamienić w "pieski na posyłki" i odesłali bandę Frasyniuka do "dziadzi"... Więc Gazeto kochana! Wybiórcza, a jakże... Dziękujemy Ci, za twą TROSKĘ o prawa człowieka... w tym prawo do zrzeszania się. ...i prawo do rzetelnej informacji... ZIELONI 2004 nie są partią "gejów i lesbijek", są poprostu partią ludzi pomagających różnym spychanym na margines środowiskom. I dlatego sama partia też jest spychana na margines... Nawet w tak PRODEMOKRATYCZNEJ i PROEUROPEJSKIEJ Gazecie Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Oblicze nietolerancjnego kartofla 10.06.05, 14:06 zygfryd.okrutny napisał: > ktory nie wie co to prawdziwa milosc i seks. Nic dziwnego, mieszka na blokach, > gdzie prawdziwie przezywany seks z partnerem, moze pozbawic cnoty sasiada miesz > kajacego za sciana. Ten sasiad to maly Kaczonski, z malym ksiezycem.. prawdziwy okrutnik z ciebie ,dlugo plodziles ten okrutny tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Protesty przeciwko zakazowi Parady Równości 09.06.05, 22:39 Serdecznie dziękuję pederastom za darmową promocję prezydenta Kaczyńskiego... 99%poprze normalność Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ukrop się leje tobie na glowę 10.06.05, 14:51 normal,normal uber alles,aschlok raus Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Re: Protesty przeciwko zakazowi Parady Równości 09.06.05, 22:48 a co to jest normalność? chodzenie co niedziele do kościoła, a potem kłótnie i bijatyki ze swoją starą, chodzenie do burdeli lub na dziwki i wyczynianie tego, co w domu ze ślubną jest nie do pomyślenia , albo majstrowanie przy swoim ptaszku tak, że nieraz wymaga to interwencji chirurga Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki Dzieki Prezydencie Kaczynski ..:P 09.06.05, 22:49 ja zas chcialam serdecznie podziekowac prezydentowi Kaczyńskiemu za propagowanie drazliwego tematu "homoseksualizm" i za baodziec do rozmow nad tolerancja i prawami czlowieka:D dziekujem:D Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki Re: Protesty przeciwko zakazowi Parady Równości 09.06.05, 22:55 a poza tym jezeli tak wyglada normalnosc wedlug ciebie i prezydenta kaczynskiego to ja wybieram ten 1% i od dzis jestem w mniejszosci:D Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki Re: calkowicie zgadzam sie z prezydentem Kaczynsk 09.06.05, 23:29 no i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
sgrodny Re: calkowicie zgadzam sie z prezydentem Kaczynsk 09.06.05, 23:38 awerbaki napisała: > no i co z tego? A no to, że możesz kwiestionować czyjąś wolność. Robisz to tylko dlatego że ktoś ci ją! dał podzielił się! zostałes OBDAROWANY!!, więc jesteś zwyczajnie zależnym człowiekiem, człowiekiem Nietzschego, masą która domaga się uznania swoich poglądów tylko dlatego że jest jej dużo, i że może innym grozić siłą, Odpiszesz:) Wątpie Odpowiedz Link Zgłoś
sgrodny KACZYNSKI OGRODNIK 09.06.05, 23:45 > awerbaki napisała: > > no i co z tego? > A no to, że możesz kwiestionować czyjąś wolność. Robisz to tylko dlatego że > ktoś ci ją! dał podzielił się! zostałes OBDAROWANY!!, więc jesteś zwyczajnie > zależnym człowiekiem, człowiekiem Nietzschego, masą która domaga się uznania > swoich poglądów tylko dlatego że jest jej dużo, i że może innym grozić siłą, > Odpiszesz:) Wątpie Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki Re: calkowicie zgadzam sie z prezydentem Kaczynsk 10.06.05, 10:35 hehee, nastepny uczen Nietschego no pieknie..a co ty myslisz, ze tylko ty Nietschego czytasz? zreszta i tak penwnie przeczytales tylko notke biograficzna w encyklopdi i założenia jego filozofi w podreczniku jezyka polskiego..:D nie wiem o co ci chodzi, kolego, ale powinieneś pozbyc się tłumionego gniewu bo to rodzi frustracje i wrzody żołądka;) Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 tako żecze, "sgrodny" 10.06.05, 10:46 Masz rację on nie wie kim byl Nietsche Odpowiedz Link Zgłoś
suco Nie wszyscy katolicy to faszyści! -na szczęście ;) 09.06.05, 23:08 Jestem katolikiem i zgadzam się z przytoczonym przez Ciebie zdaniem. Dyktatura prawicowa jest tak samo dyktatura jak ta lewicowa. Zupełnie nie zgadzam się z decyzją pana Kaczyńskiego. Każdy ma prawo manifestować swoje poglądy, a władze miasta mają mu zapewnić bezpieczeństwo. Swoim głupim, bezpodstawnym i rasistowskim oporem Kaczynski jedynie... zapewnił darmową reklamę środowisku polskich gejów we wszystkich kanałach telewizyjnych w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow Precz z Warszawy!!! 09.06.05, 23:33 Tylko mam pretensje - dlaczego do Warszawy??? Sam wprawdzie niestety nie jestem gejem ani nawet biskeksem, tylko pospolitym onanistą, ale manifę organizuję w rocznice rewolucji październikowej na szczycie Kasprowego. Nikomu tam nie będziemy przeszkadzać. Chcemy marszczyc fredy ekologicznie (użyjemy prezerwatyw i dużego worka na śmieci, żeby nie zanieczyszczać rumowisk skalnych - i uwaga uwaga!!! - jednocześnie nie będziemy naruszać tubylczych poglądów - - - podobno świstaki preferują własnie zbliżone zachowania seksualne) (oczywiście problem ekologii w znacznie mniejszym stopniu dotyczy nasze zwoleniczki, jednak zapewniam - okazują nam one pełną pomoc i zrozumienie, a czasem nawet współpracę!). Wzywamy polskich gejów do zachowań ekologicznych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar Pedryle kontra kaczor = nuda! Bezrobocie wynosi 09.06.05, 23:30 20 procent a cioty kluca sie z ciota o spacerek w centrum miasteczka! Idioci calego swiata laczcie sie pod przywodczym sztandarem Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
wuuj w Warszawie bezrobocie jest znacznie nizsze, 09.06.05, 23:33 ludzie maja robote i we lbach sie przewraca, ciekawe czy w wioskach popegeerowskich cioty tez tak protestuja i demonstruja. Odpowiedz Link Zgłoś
ryczypisk Re: Protesty przeciwko zakazowi Parady Równości 09.06.05, 23:31 miło że ktoś o tym jeszcze pamięta, w tym zimnym kraju nad wisłą Odpowiedz Link Zgłoś
himax BYT CZY ODBYT KSZTALTUJE SWIADOMOSC 10.06.05, 00:02 nie moge pojac tych ludzi ze sie tym nie brzydza. A fuj!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki Re: BYT CZY ODBYT/potwierdzasz ze 10.06.05, 13:28 swoja wypowiedzią potwierdzasz dobitnie, że świadomość większości ludzi<np. takich jak ty> kształtuje defekacja.. Odpowiedz Link Zgłoś