Gość: Paweł IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.07.02, 22:13 zamiast jakiś przyjemnych tematów Wy ciągle -antysemityzm -antyklerykalizm -antyglobalizacja -antyekonomia -itd. Czy w wakacje na forum zostaja tylko fanatycy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Podrzuca i życzę uspokojenia panowie(i panie) fana IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.07.02, 22:59 tycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Są wakacje!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 23:08 Już ten temat poruszałem...opowiedziałem o wakacjach w Milenie z Oszołomem oraz z moim bratem jego dziewczyną oraz ze siostrą Oszołoma..niestety wątek szybko spadł na dalsze miejsca....Jesli chcesz Paweł to odszukaj no temat zatytułowany "pozdrowienia z Mielna przesyła GMR i ekipa"..mam nadzieję że nie zawędrowało to gdzieś na 15 czy 16 stronę... Odpowiedz Link Zgłoś
jowit Re: Są wakacje!!! 20.07.02, 23:13 Gość portalu: GMR napisał(a): > Już ten temat poruszałem...opowiedziałem o wakacjach w Milenie z Oszołomem oraz > > z moim bratem jego dziewczyną oraz ze siostrą Oszołoma..niestety wątek szybko > spadł na dalsze miejsca....Jesli chcesz Paweł to odszukaj no temat > zatytułowany "pozdrowienia z Mielna przesyła GMR i ekipa"..mam nadzieję że nie > zawędrowało to gdzieś na 15 czy 16 stronę... Nie szukaj Paweł. szkoda czasu. Ot, bajdurzenia połamanego rydzykowca. A tutaj stary jest wojna. Nie ma wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Są wakacje!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 23:17 Nie masz wakacji? przecież nawet Hitler zaczekał do końca wakacji z wojną a ty nie? Odpowiedz Link Zgłoś