inez_22 20.06.05, 09:38 Ludzka glupota nie zna granic.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxbox Otruli goprowcom psa 20.06.05, 09:41 Palanctwo,chcialbym ze ten debil/e mieli wypadek w gorach i zeby ich nie mozna bylo bez psa znalesc...... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 10:29 Zapomniałeś wspomnieć że uczciwi ludzie na wszasy w górach nie mają środków,wiec jest to stwierdzenie cokolwiek retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hmmm 20.06.05, 10:46 > Zapomniałeś wspomnieć że uczciwi ludzie na wszasy w górach nie mają > środków,wiec jest to stwierdzenie cokolwiek retoryczne Droga Pani - jestem uczciwym czlowiekiem, jezdze w gory za wlasne pieniadze. Czy fakt bycia w Samoobronie jest juz dostatecznym uwarunkowaniem, by jej czlonkowie notorycznie obrazali ludzi??? Zerujecie na najnizszych ludzkich uczuciach - zawisci, zazdrosci i nienawisci. Brzydze sie ludzmi Pani pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
deformator Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 10:48 No tutaj to już posuwasz się trochę za daleko... W kraju nie brakuje ludzi uczciwych, którzy mogą pozwolić sobie na wiele, więc nie uogólniaj. Tego typu głosy należą najczęściej do malkontentów i nieudaczników, którzy nie potrafiąc wykrzesać z siebie żadnej aktywności, plują jadem na innych. Osobiście pracuję po 12 godzin dziennie uczciwie prowadząc firmę, zaś wynagrodzeniem za stres i ciężką pracę są wypady w góry choćby i 10 razy w roku. Przemyśl więc te swoje rewelacje. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka pracownica 20.06.05, 12:09 Ja pracuje po kilka godzin dziennie, od 5 do 8, jako nauczyciel jezyka obcego, a moj chlopak pracuje w banku. Nikogo nie okradamy, wiedzie nam sie bardzo dobrze. Wszystko zawdzieczamy WYKSZTALCENIU, KULTURZE OSOBISTEJ i odrobinie szczescia w szukaniu pracy. Popieram osobe ktora pisala ze ludzie uwazani w spolecznstwie za "nieudacznikow", ci co najwiecej narzekaja, lubia pluc jadem na innych. To typowe. Odpowiedz Link Zgłoś
giantboobs Re: pracownica 20.06.05, 13:29 Jeśli pracuje w banku, to uczestniczy w systemie wyzysku, którego twórcy okradają przez "ciekawe" rozwiązania prawne ogół społeczeństwa... sad but true, banki to główny bastion Babilonu. No, chyba, że to bank na Kajmanach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stajon Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 11:11 "wczasy" w górach to najtańsze możliwe wakacje. Trzeba tylko nie być zbytnio przywiązanym do wygód. Ale na tydzień za 300-400 pln można spokojnie wyjechać Odpowiedz Link Zgłoś
yarrai jolka z dywit 20.06.05, 13:16 pozdrowienia dla adama sendr. i mariusza fer., jezeli znasz! NYorker Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz W górach właśnie jest najtaniej 20.06.05, 13:33 jola_dywity napisała: > Zapomniałeś wspomnieć że uczciwi ludzie na wszasy w górach nie mają środków,wie > c > jest to stwierdzenie cokolwiek retoryczne. No ,jeśli kogoś nie stać na wyjazd w góry (polskie góry) , to znaczy ,że nie jest żadnym tam uczciwym człowiekiem ,tylko nieudacznikiem albo leniem. Stać mnie na "drogie wczasy" z reklam , ale tysiąc razy wolę z rodziną , przyjaciółmi , spedzić czs w schronisku na Turbaczu czy na polu namiotowym w Prełukach, przy ognisku , "browarku" , gitarach i piosenkach Wojtka Bellona. A kaszty "wyżywienia" niemal takie same jak "w domu". Dochodzi oczywiście koszt "transportu" i ewentualnie stosunkowo niewielkie opłaty związane z polem namiotowym lub noclegiem w schronisku. No chyba ,że Ty pisząc o wczasach w górach myślisz o superpensjonatach i "wielkim szpanie". Ale dla mnie wydawanie kasy na wielki szpan (obojetnie gdzie), to nieporozumienie. Bardziej liczy się miła atmosfera . Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 10:47 Co za nieprawdopodobny bydlak. Za otrucie takiego psa, ratujacego zycia, powinna byc wieloletnia kara wiezienia. To jest w gruncie rzeczy zamach wymierzony przeciwko ludziom. Moze byly kandydat do GOPRu? Przeciez tu nie chodzi wcale o psa. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 13:05 > Palanctwo,chcialbym ze ten debil/e mieli wypadek w gorach i zeby ich nie > mozna bylo bez psa znalesc...... Dokładnie... Żeby leżał za skałką z połamanymi nogami, a goprowcy przeszli obok niego i go nie zauważyli... bo nie mają psa. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Otruli goprowcom psa 20.06.05, 09:42 Jakim trzeba byc gnojem aby cos takiego zrobic?? Pomijam fakt, ze ten pies ratowal zycie ludzkie, ale sam fakt zabicia zwierzaka jest straszliwy. Mam nadzieje, ze goprowcy dowiedza sie kto to zrobil i zalatwia porachunki sami, prawo jest zbyt lagodne w stosunku do mordercow zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 13:50 Wstyd się przyznać, ale ja też jestem za samosądem. Połamać tym prymitywom nogi i zostawić ich w górach. Szkoda mi psa i Goprowców :(. Odpowiedz Link Zgłoś
jp2jp2 Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 09:48 Polska i polaczki to najwieksza zakała Europy,a może i świata. Sam jestem polaczkiem i wstydze się tego pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 09:56 jp2jp2 napisał: >Polska i polaczki to najwieksza zakała Europy,a może i świata.< Nie znasz ani Europy ani świata i opowiadasz głupoty. Otrucie tego psa to zwykłe kurestwo.W sadzenie do więzienia to dla nich nagroda,ja nie wiem czy to możliwe ale najlepsze efekty przynosi bardzo duża kara finansowa typu np:100tys PLN a jak nie ma z czego ściągnąć to dopiero więzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
giantboobs Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 13:43 Gdyby jurysdykcja i egzekutywa miały jaja, to "nieściągalne" kary pokrywałoby się ze sprzedaży organów takiego penera. Ale wiadomo, jewropa, humanitaryzm, prawa człowieka etc etc. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 12:13 Nie zgodze sie z toba co do polski i polaczkow. Kazdy lui ponarzekac na swoje, a cudze widi jako lepsze. Powiem ci tylko ze moj bliski znajomy z Sycylii mial pieknego labradorka ktorego mu otruto. Zdychal 5 dni, w koncu go uspili tak cierpial. Wszedzie sa ludzie i potwory. Naorodowosc nie ma nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
asp420 idioci 20.06.05, 09:53 Przyznam sie, ze za psami nie przepadam, ale nie o to tu chodzi. Mam znajoma, ktora ma psa wykorzystywanego w dogoterapii i wiem, ze tego typu specjalne psy jak ten mojej znajomej i ten otruty musza miec specjalne predyspozycje fizyczne i psychiczne, wiec sam wybor takiego psa jest trudny (jeden na kilka tysiecy!), o dlugim i zmudnym treningu to juz nie wspomne. To wielka strata, dlatego uwazam, ze sprawcy otrucia powinni byc z cala surowoscia ukarani i to niejako podwojnie - za otrucie psa (znecanie sie nad zwierzetami? nie znam sie na paragrafach) i jak za swiadome niszczenie sprzetu ratujacego zycie (wiem, ze brzmi to kiepsko, ale chodzi mi o to ze to jak sypanie celowe sypanie cukru do baku smiglowca ratowniczego). A GOPRowcom bardzo wspolczuje, zapewne to jak strata towarzysza, obojetnie czy chodzil na dwoch czy czterech nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: idioci 20.06.05, 10:38 cover_wielki napisał: > takich sukinsynów od razu pod ściane. to by była zbyt przyjemna śmierć... ja bym ich też tak podtruwał żeby się męczyli, czuli że umierają, jak rozkładają się w nich wnętrzności, później zaczynają wymiotować krwią..... ewentualnie nabicie na pal albo wieszanie za nogi Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Re: idioci 20.06.05, 12:37 Fajnie masz w glowie poukladane. Ile masz 13,15 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: idioci 20.06.05, 19:23 a_s_i_m_o napisał: > Fajnie masz w glowie poukladane. Ile masz 13,15 lat? 21 i właśnie to bym ci gnoju zrobił gdybyś otruł mi psa-.- Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 09:59 brak slow zeby oddac podlosc tego czynu nie moge zrozumiec kim trzeba byc zeby cos takiego zrobic albo raczej czym bo zwyrodnialec(nialcy) nie zasluguje na miano czlowieka... mdosa Odpowiedz Link Zgłoś
paola23 Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 10:01 Trzymajcie się :) Palanta, który to zrobił, znajdzcie sami i go potrzepcie! Bo jeszcze niedługo zrobi to z innymi psiakami. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 wzial sobie do serca nowa ustawe o psach agresywny 20.06.05, 10:12 gdzie lista jest obrazem >pokrecenia zwojow mozgowych> tworcow... Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: wzial sobie do serca nowa ustawe o psach agre 21.06.05, 11:12 arahat1 napisała: > gdzie lista jest obrazem >pokrecenia zwojow mozgowych> tworcow... ale w ustawie nie ma mowy o obronie prze otrucie. O samosądach tez nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
firaneczka Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 10:02 to chyba tylko w Polsce może się cos takiego zdarzyć!!! dobrze że jest cenzura na tym forum bo %@$%@$%#$@&&%^#%^ debilizm idiotyzm kretynizm to są łagodne określenia tego co się stało. Czy taki idiota wie ile kosztuje wyszkolenie takiego psa?? co mu zawinił? drzewko podlał?? żeby ten który to zrobił zdechł taką samą śmiercią... Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_caelestis Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 10:05 To sa właśnie efekty promowania nienawiści i strachu do psów przez media. 100 artykułów o tym jak pies pogryzł człowieka, a ani jednego o tym jak w tym samym czasie jakis pies przewodnik/ratownik uratował zycie człowiekowi. I co tu się dziwić ze potem ludzie zapominaja o tym jak bardzo potrzebujemy psów i zaczynają je mordowac z zawziętoscią i nienawiścia , bo to przecież "głupie,niepotrzebne i potencjalnie niebezpieczne bydle"... Odpowiedz Link Zgłoś
szatan33 Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 10:44 Nie można oskarżać mediów. Media nie promują strachu a jedynie ujawniają efekty ludzkiego idiotyzmu. Dziwić się należy takiemu idiotycznemu myśleniu w twoim wydaniu. Szkoda, że nie szkoli sie psów do rozpoznawania i gryzienia idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 10:11 inez_22 napisała: > Ludzka glupota nie zna granic.. To nie głupota, to bandytyzm. Nie jestem mściwa, ale może też by takiemu chamowi trucizne podać. Odpowiedz Link Zgłoś
starfruit Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 10:12 Niektórzy ludzie są absolutnie posrani. GOPRowcy albo policja, zasadźcie się na tego człowieka i powyrywajcie mu nogi z d... Odpowiedz Link Zgłoś
anjew DLACZEGO??? Czy ktos moze mnie oswiecic..? 20.06.05, 10:16 Czy ktokolwiek rozumie sens tego czynu? Pomijam juz kwestie moralne i jakis tam swoj stosunek osobisty (jestem wlascicielem psa, kiedys sporo sie wspinalem w skalach i kocham gory w ogole)... Czy ktos wie/domysla sie, po co jakies dwunogie scierwo morduje psa, zwlaszcza tak potrzebnego ludziom??? Pomozcie, bo ja tego nie ogarniam... Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: DLACZEGO??? Czy ktos moze mnie oswiecic..? 20.06.05, 13:10 > Pomozcie, bo > ja tego nie ogarniam... Tego nikt nie ogarnia. Słyszałem czasem o wypadkach, kiedy na wsi jeden sąsiad drugiemu otruł psa, bo były jakieś porachunki, albo pies szczekał całymi nocami... Ale tutaj? Przecież tutaj ten człowiek zabił nie tylko psa, ale i pośrednio - być może - przyczynił się do śmierci jakichś ludzi. Pod lawiną na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_zajebista_psychika Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 10:29 To nie głupota, to morderstwo. Zlapac gnojka, zabrac go w gory i zmusic do skoku w jakąś 400-metrową przepaść, a jak nie bedzie chciał skakać, zachęcić lekkim popchnięciem. Potem można komunikat o "turyście w klapkach" dla prasy wystoswać. Sprawiedliwość musi być! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_zajebista_psychika Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 10:46 Nie zauwazylem ze sprawa sie tyczy Grupy Jurajskiej...wiec 400metrowe spadki wysokosci to przesada... Wystarczy wiec 40 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
zdanowitch sqrwysyny 20.06.05, 10:48 to nie ludzie robia takie akcje zastrzelic sqrwysynow kula w leb za mordowanie zwierzat niech sobie swoje stare pomorduja a nie psa 4huje im w oczodoły Odpowiedz Link Zgłoś
paulina7171 Następnym razem w lawienie zginie członek rodziny 20.06.05, 11:08 tego "bohatera", który otruł psa... Odpowiedz Link Zgłoś
bartollommeo Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 11:17 Tych skur...Powinni powiesić za jaja na suchej gałęzi.Zupełnie bez wyobrażni nie dość że piesek nikomu krzywdy nie zrobił,to jeszcze ratował ludzkie życie. Należała mu się wdzięczność a nie takie coś.Biedny zwierzaczek. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kszy.siuu moja samoocena ma... 20.06.05, 11:36 ...tendencje do gwatlownego spadku po przeczytaniu takich wiesci, jako ze przypominaja mi o ograniczonych mozliwosciach pojemnosci mojego umyslu, ktoremu sie to po prostu nie miesci. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Bydlaki 20.06.05, 12:05 Nie rozumiem jak mozna znecac sie nad zwierzetami ktore nie zrobily czlowiekowi nic zlego. Po prostu tego nie rozumiem. No moj mozg nie obejmuje takiego okrucientwa. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.tyfus Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 12:11 Byłem u nich w Podlesicach w 1995 i 1996 roku na obozie. Był tam taki piękny i inteligentny pies o imieniu Szant. Ciekawe czy to jego otruto? Swoją drogą takiego kogoś kto morduje tak pożyteczne zwierzęta z wielką chęcia powiesiłbym za jaja na najbliższym drzewie. Odpowiedz Link Zgłoś
firaneczka jestem za 20.06.05, 12:54 zapisem w KK "oko za oko ząb za ząb" proponuje dla bydlaka który to zrobił by zastąpił tego ratownika i sam szukał ludzi pod śniegiem zobaczymy czy będzie tak samo dobry i oddany sprawie jak GOPR-owiec którego zabił Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_ze_wsi Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 20:11 Ten miał na imię Haker, ale jakiś czas temu innego psa goprowców skatowano na śmierć. Wygląda to na robotę miejscowych. Czasami wstyd mi, że jestem człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
annas11 Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 12:14 ludzka glupota nie zna granic . . . . smutno . . . . Wspolczucia dla goprowcow i dla nas wszystkich . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Niepotrzebnie zniesiono karę chłosty 20.06.05, 12:59 25 bykowcem byłoby w sam raz. Takie ścierwo niczego innego nie zrozumie, a więzienie po prostu spokojnie sobie odsiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
romanko1 Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 13:29 złapać ,poszczuć psami a potem otruć. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Otruli goprowcom psa 20.06.05, 13:50 starymason napisał: > pokolenie JPII Chodzi Ci o goprowców czy trucicieli ? Obojętnie o kogo Ci chodzi to uzasadnij proszę Swój sąd. Odpowiedz Link Zgłoś