Dodaj do ulubionych

Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozwala

21.06.05, 19:54
na "identyfikację" poglądów i poziomu osoby , która się za nim ukrywa.
Nie potrzeba wykształcenia w zakresie psychologii, nie trzeba zgłębiac
pozycji Patricii Walles "Psychologia internetu" , wystarczy rzucenie okiem
aby domyślić się , że należy ominąć szerokim łukiem ( czytaj "olać " w ich
nomenklaturze - moga ten wątek czytać i nie zajarzą ) wątki czy opinie :
dupków_żołędnych, oborovych, katonazim-stop, hansgrubber, mangold etc.
JASNE , ŻE ZDECYDOWANIE LEPIEJ BYŁOBY ABY TAKICH "ELEMENTÓW" NA FORUM gw
BYŚMY MOGLI NIE DOŚWIADCZAĆ, ale z drugiej strony te ich nick'i bardzo
ułatwiaja nam orientacje who is who na FK, nie trzeba nawet ,ustawiac w
konfiguracji tych nick'ów jako nieprzyjacieli.
Generalnie FK ostatnio prezentuje sie prawie jak witryna "NIE" gdyby w ogóle
miała szanse istnieć - pełna inwektyw i wszelkiego rodzaju kaprolalii.
Ale po co J.Urbanowi wydawać kasę na własną jak za darmo jego zwolennicy
mają dostep do witryny jego kolegi.MOzna jedynie strawestować "kto z kim
przystaje takim sie staje"......
Obserwuj wątek
    • t-800 Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 19:56
      A co powiesz nt. mojego nicka?
      • camille_pissarro Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:00
        jest troche enigmatyczny ale wydaje sie na pierwszy rzut oka , choćby do
        zweryfikowania a więc zerknięcia na jeden z Twoich postów i dopiero wówczas
        jego oceny...
        pozdrawiam
        • skun2 Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:48
          czyli bzdury piszesz, choć zapewne masz wykształcenie z zakresu mniemanologii
          stosowanej i szacunek ci się należy.
          :)
          A poważnie: ŻENADA.
    • deltalima Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:00
      mój zapewne też zdradza poglądy ;-))
      • camille_pissarro Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:04
        czy nie powinno brzmieć deltalimes ???? wtedy bym skojarzył , a tak nick moze
        nie za bardzo natomiast stopka wiele mówi;-)))
    • kopytkomunio Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:03
      a co powiesz o mnie??
      • camille_pissarro Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:06
        widac , że jestes fanem kabaretu "mumio" a zwłaszcza ostatnich reklam "plusa" ,
        zatem dla mnie nick rozwojowy i godny uwagi...
        • kopytkomunio Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:09
          bingo! chciałem "kopytko" ale już był zajęty.....
    • kropekuk A twoj nick swiadczy o tragicznym braku 21.06.05, 20:12
      pewnosci siebie, zaciukaniu i marzycielskiej tesknocie do INNYCH SWIATOW. Jest
      w tym i snobizm, i arti-farti szpan...Generalnie: SMUTNE!
    • hrabia.m.c Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:22
      a mnie pissarro kojazy sie, z fanatykiem religijnym ktory dla kasy i w imię
      boga wymorduje cały narod.
      A camille z pisuarem .
      • mark17 Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:29
        Dokładnie tak. Katonazizm- co w tym nicku jest nie tak? Że ma dosyć hien ,które
        uważaja ,że oprócz rozgrabiania kraju ,maja prawo narzucać swoje teorie ,rodem
        ze średniowiecza ?
      • camille_pissarro Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:31
        siegnij po słownik ortograficzny a potem dopiero zacznij artykułować swe
        przemyslenia. Jesli już to z pisuarem powinno ci się kojarzyć powinno nazwisko
        prekursora impresjonizmu.Taki z ciebie hrabia jak koziej d... trąba.
        • hrabia.m.c Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:39
          Fakt z ortografią mam problem :)
          Ale z logika ty masz.
          >Jesli już to z pisuarem powinno ci się kojarzyć powinno nazwisko <
          a hrabia jest autentyk:))
          a ty muzykalny(a) nie jesteś
          pisiurku ty moj kochany,
          • mark17 [...] 21.06.05, 20:43
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • michal00 Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:44
            > a hrabia jest autentyk:))

Wierzymy, wierzymy. Wiadomo ze szlachta nadawala czasem swoje nazwiska swym
            fornalom, ale na nauke ortografii to juz nie lozyla. :-)
            • hrabia.m.c Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:46
              a po kiego mniala luzyć ,nazwisko to gront,nap: gjurtuh
              • skun2 Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:52
                a pewnie o mnie powie, że palę skuny (o ile wie co to jest), a to nieprawda,
                towarzysze, nie lubię skunów.
                Żenada.
                Poza oszołomem i ew. innymi paroma z premedytacją dobranymi nickami nie ma
                szans ocenić czichś poglądów i jeszcze ch. wie czego po nicku.
                P.S. Mój znajomu z nickiem "lubięseksoralny" pyta jak oceniasz jego
                zapatrywania i poglądy! Albo nie, nieodpowiadaj, sam mu odpowiem.
            • kropekuk To twierdzisz, ze MW to same bekarty??? 21.06.05, 22:31
              serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2761994.html?x=27
              "BeSZczelny" na transparencie. Buhahahaha!!!
        • hansgrubber Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 22.06.05, 02:33
          W Twoim slowniku nie jest napisane ze zaczyna sie zdanie od wielkiej litery? :)
    • pararampampam Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 20:50
      gwiżdżę na wszystko, śpiewam tenorem...
    • babariba666 a 'camille', to z jakiego języka jest aby? 21.06.05, 20:55

• braineater ciekawa teoria:P n/txt 21.06.05, 20:57

• noida Re: ciekawa teoria:P n/txt 21.06.05, 22:26
        Ty braineater to za swoj nick powiniennes bez wyroku do wiezienia trafic :-p
        • humbak Re: ciekawa teoria:P n/txt 21.06.05, 22:28
          Żeby tylko za nick!
          • joannabarska ZaNICKowani... 21.06.05, 23:00
            A możecie z otwartą przyłbicą pod własnym imieniem i nazwiskiem? Może dopiero
            jak się ma trzy cwiartki (wieku nie wódki), to występuje się z otwartą
            przyłbicą? Wokół ,niestety, cała banda tchórzy! W dodatku nawet przyzwoitych
            nickow nie umiejących wymyśleć. Może potrzebujecie pomocy?
            • t-800 Re: ZaNICKowani... 21.06.05, 23:12
              W Internecie używa się nicków, to jest naturalne. Jeśli Ci to nie odpowiada,
              zrezygnuj z forum.
            • humbak Re: ZaNICKowani... 21.06.05, 23:45
              Ależ mnie to forum dziś bawi... no cudo:D
            • yoginx Re: ZaNICKowani... 22.06.05, 10:11
              Z otwartą przyłbicą i pod swoim nazwiskiem?
              Jak np. Andrzej Zagozda???
    • henryk.log Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 21.06.05, 23:24
      W łatwy??- No to proszę!! - "henryk.log"

Dla ułatwienia-) - ".log"??, bo GW zażyczyła sobie na FK logowania, jakiś czas
      temu :)
      • sawa.com Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 22.06.05, 00:07
        Nie sądzę, żeby nick pozwolił cos powiedzieć o poglądach jego posiadacza. O tym
        mówią posty. Ale o naturze nickowca i pewnych cechach charakteru napewno.

Bardzo sobie cenię osoby które występują pod swoim imieniem i nazwiskiem. A
        jest tu zdaje sie parę takich osób.

Dlaczego sama czegoś takiego nie zrobiłam? Najłatwiej by mi było powiedzieć, że
        poszłam za pewnym internetowym kanonem.
        W pewnym momencie nawet mignęła mi w głowie taka myśl. Ale jakoś jej
        zaniechałam.
      • borbali Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 22.06.05, 00:31
        Idę o duży zakład,że nikt nie znajdzie ani jednego postu internauty o ksywie
        Henryk.log,w którym dominującą rolę nie odgrywałyby wykrzykniki, cudzysłowy,
        pytajniki,przecinki,myślniki,dwukropki czy znaki śmieszności.Prawie zawsze te
        znaki występują w tytule postu który Henryk zmienia regularnie.Ten "pisarz"
        wychodzi z założenia,że tytuł utworu jest najważniejszy.Jego treść nie ma
        praktycznie żadnego znaczenia.Dlatego często post naszego "forumowego pisarza"
        zawiera tylko zmieniony tytuł wątka bez treści.
        Zastanawiałem się co oznacza dopisek "log" do ksywy Henryk.Sugeruje to,że
        chodzi o słowo logiczny.Po lekturze postów Henryka.log jestem coraz bardziej
        przekonany ,że mamy do czynienia z osobnikiem nielogicznym co jest normalnością
        wśród Czerwonych Towarzyszy.
        • henryk.log "Borbali"?-kto zacz?-drugi raz już dzis spotykam:) 22.06.05, 00:35
          Czytaj dalej "henryka" i:
          "Jeśli wypłaczesz już wszystkie swoje łzy, zacznij się śmiać"->Amos Oz<
        • kropekuk Borba li? Toz to przecie najczystsza ruszczyzna! 22.06.05, 02:28
          Priwiet, towariszcz. I ura, w boj!!!
          • kropekuk Towariszcz Barba, pieriedajem wam etu piesnju 22.06.05, 02:30
            ingeb.org/songs/ru01.html
    • hansgrubber Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 22.06.05, 02:51
      1. Odzywam sie choc Twoj post nie jest tego warty. A sam powinienes podpisywac
      sie jako Cesare Lombroso - takiej wartosci sa twoje teorie.
      2. Doradzilbym popracowac nad skladnią Twoich wypowiedzi i gramatyka. Informuje
      Cie np ze w polszczyznie nie ma slowa "nieprzyjacieli". Mojego nicka tez nie
      byles laskaw odmienic.
      3. Maluj sobie spokojnie swoje impresje, a do klawiatury usiadz po maturze.
      Zycze powodzenia. :)
    • adam_weishaupt Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 22.06.05, 03:08
      1)Przede wszystkim powinineś zadbać o poziom swoich wypowiedzi. Jeśli chcesz
      zmieniać świat, zacznij od siebie. Mnie wulgarny sposób prezentowania wypowiedzi
      aż tak nie razi, byleby był podparty odpowiednią treścią.
      2)Teoria, że dany nick świadczy o właścicielu jest bardzo wątpliwa. Np. nick
      camille_pisarro wydaje się wymyślony na siłę i świadczy o pewnym zadęciu, co
      widać w twoim wpisie.
      3)Może jeszcze coś pod tym nickiem napiszę.
      • marianna.rokita Kropekuk ? 22.06.05, 03:12
        Wole przecinki i wykrzykniki od Kropek!!!!!!! Hmmm ale meska forma Kropki moze
        byc calkiem fantastyczna :)

Masz maila ! Gentelmanie :)
        • bracia_zbrojek Wyraz hołdu? 22.06.05, 10:30
          Ktos tu objawił się z nickiem "Marianna Rokita". Czy to wyraz hołdu dla tej
          pani, która biła w Polsce swiatowy rekord w "zblizeniu" ciał?
    • ochmis J.Urban - A.Michnik 22.06.05, 04:01
      Odczep się od p.Urbana i p.Adasia. Nikt ciebie nie zmusza do korzystania z tego
      forum. Ja ciebie też "strawestuję": spie..j!
    • siostra.zakonna a moj co znaczy? :) 22.06.05, 07:03
      Juz pod 4 rano szorowalam posadzki w kosciele.
      • bac1 W kwestii formalnej 22.06.05, 07:09
        W języku polskim powinno się napisać nie "nick'ów", lecz "nicków".
    • apodemus Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 22.06.05, 07:52
      Czyżby??
      Wydawało mi się, że mój nick jest absolutnie apolityczny.
      Jeśli się mylę, proszę o wyprowadzenie z błędu.
      Kłaniam się niziutko
    • dr.kidler Re: Dobór nick'ów internautów w łatwy sposób pozw 22.06.05, 10:08
      camille_pissarro napisał:

> na "identyfikację" poglądów i poziomu osoby ,

Twoj nick sugeruje ze lubisz sie powtarzac!? :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka