avin 24.06.05, 10:58 Niedlugo okaze sieze Jaskiernia nie podpisal zednego zobowiazania do wspolpracy a podpisany dokument to instrukcja obslugi jednorekiego bandyty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszosinski48 Jaskiernia jest potrzebny w nowym Sejmie,dlatego.. 24.06.05, 11:01 Czy to jest ten Jaskiernia b.szef zg zsmp czy jakos tam ,ten b.przedstawiciel prlu przy onz, ale to zapewne ten Jaskiernia specjalista od ustawy hazardowej,kasyn gry i "jednorekich bandytow". Jestem przekonany,ze on jest czysty jak lza i wszystkie instancje lustracyjne to potwierdza - czekam na to bo ida nowe wybory do sejmu i taki wybitny spec od ustaw hazardowych i "jednorekich bandytow" jest nam bardzo potrzebny w nowym sejmie - uprzejmie prosze o szybka sciezke odwolawcza,aby mogl sie jeszcze zalapac na listy wyborcze i wygrac - jest nam ten pan potrzebny w sejmie,bardzo obyty na salonach krajowych i swiatowych,uwielbiajacy na co dzien luskusowe zycie.czekamy na pana panie jaskiernia w nowym sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Jaskiernia jest potrzebny w nowym Sejmie,dlat 24.06.05, 11:09 tadeuszosinski48 napisał: "uprzejmie prosze o szybka sciezke odwolawcza"..... A ja uprzejmie prosze o powolna sciezke zdrowia dla towarzysza Jaskierni, specjalisty od wszelkiej masci bandytow. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Re: Jaskiernia jest potrzebny w nowym Sejmie,dlat 24.06.05, 11:43 a ja sie takze podpisuje pod uprzejma prosbe o szybka sciezke zdrowia dla jaskierni Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Re: Jaskiernia jest potrzebny w nowym Sejmie,dlat 24.06.05, 11:45 odszczekuje poprzedni post,ma byc: ja uprzejmie prosze o powolna sciezke zdrowia dla jaskierni. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Ci ludzie są bezczelni ! 24.06.05, 13:09 Oleksy, Belka, Jaskiernia .... - lista może być bardzo długa. Mam nadzieję, że w ramach odnowy SLD zrezygnuje z usług tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_sob Re: Sprawa Jaskierni w sądzie II instancji 24.06.05, 13:56 Po co snuć domysły zamiast zgodnie z faktami ocenić brak kwalifikacji sądu (dobieranego specjalnie), z powodu którego rosną jedynie koszty lustracji, a sprawy pozostają nie załatwione w interesie podejrzanego polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Jak widać po kolejnym przykładzie kapusie 24.06.05, 14:54 rządzą sądami i robią co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
vigla Re: Sprawa Jaskierni w sądzie II instancji 24.06.05, 16:38 Sprawy takich 'uczonych' jak Jaskiernia winny być zbadane naukowo. Potzrebna jest czarna księga komunizmu w nauce i edukacji www.nauka-edukacja.p4u.pl/articles.php?topic=5 Odpowiedz Link Zgłoś