Dodaj do ulubionych

Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparcia

• legrange Wyprostowanie oszołomstwa 10.07.05, 17:13
      Brawo p. Cimoszewicz. Nareszcie ktoś powiedział dość temu cyrkowi
      ośmieszającemu Polskę przed całym światem. Przedstawiciel rodziny Adamsów i
      jego wszechpolskie bojówki karmione obficie przez telewizje i prasę już dawno
      wprowadziły Polskę w krainę króla Ubu. Ten ruch na fali mediów, klerykalizmu i
      zwyczajnego motłochu zaczyna głosić, jak kiedyś ten z wąsikiem, że prawo to my.
      Wyborcy Borowskiego i jemu podobnych, chyba już wiecie na kogo warto będzie
      zagłosować.
      • megarolnik Re: Wyprostowanie oszołomstwa 10.07.05, 17:29
        Wstyd mi. Wstyd mi. Wstyd mi.
        Wstyd mi za tych z komisji!

Nie zgodzimy sie nigdy na to. Azeby to.
        Azeby te ustawy, naszego kazdego z nas osobna dobrobytu!

Raz, dwa do roboty!
      • abyss Brawo Włodzimierz! To komisje winne! 10.07.05, 17:35
        Cały świat patrzy z przerażeniem jak nasza przewodnia siła narodu odsądzana
        jest od czci i wiary! Durny naród głosować nie chce na jedynie słusznych
        kandydatów... Jak tak dale pójdzie to kochany Prezio, Boska Jola, Męski Lechu,
        Przejrzysty Oleksy, Rostropni Siwiec i Czarzasty będą musielu pędzić nędny
        żywot prezesów nomenklaturowych spółek, zamiast zająć godne miejsce w
        społeczeństwie. Toż to upokarzające byłoby, nie tylko dla wzmiankowanych, ale i
        dla naszej Ojczyzny!!!
        Dlatego cały świat patrzy z nadzieją na kandydata na Prezia II, który ma sznse.
        Durny narodzie, głosuj na Włodzimierza, bo będzie wstyd przed światem!

www.cimoszenko.info/informacje.html
    • fxvi szczyt chamstwa = komuna w pigulce 10.07.05, 17:19
    • fxvi bal sie pytan o orlengate, bo... 10.07.05, 17:23
    • fxvi "szakal cimoszko" co chce ukryc??!! 10.07.05, 17:23
    • fxvi trupem Orlenu zywil sie tez "szkal cimoszko"??? 10.07.05, 17:28
    • yabanjin Cimosz odbiera elektorat Leppera :) 10.07.05, 17:35
      Cimoszewicz stawiając się ponad prawem zachował się arogancko. Ale poparcia nie
      straci. On jest szczwany lis.
      Nie zrobiłby czegoś takiego, gdyby nie było na to przyzwolenia społecznego. A
      niestety jest i Cimoszewicz dobrze o tym wie.
      Dlaczego Lepper ma tak duże poparcie? Bo nasze kochane społeczeństwo składa się
      w 20% z małych Lepperów, drobnych kanciarzy, oszustów podatkowych, szulerów i
      buców, którym Lepper nagminnie łamiąc prawo imponuje. Przykre to, ale ludzie
      się z Lepperem utożsamiają, bo jest swój. Cimoszewicz dał sygnał dla elektoratu
      Leppera: kochani, jestem jednym z was, możecie na mnie spokojnie głosować.
    • ludik Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 18:00
      gm napisał:

> duzo ludzi w polsce wymaga natychmiastowego leczenia na glowe stad sie bierze
      > te poparcie
      Masz rację, ale jesteśmy tylko ludźmi - błądzącymi. Dopiero oczy otworzyła nam,
      a przynajmniej wielu z nas, pogarda z jaką Cimoszewicz potraktował
      społeczeństwo polskie. Dla niego jesteśmy robactwem, ktore można niszczyć,
      gnębić, deptać, wykorzystywać i lekceważyć, przed którym nie trzeba się
      rozliczać, wstydzić popełnionych nikczemności, ani tez niczego wyjaśniać.
      przeciez to on ma monopol na ocenianie siebie i innych. Jakże typowe
      stalinowskie zachowanie.
      Już nie zagłosuję ani na Cimoszewicza, ani na nikoko z jego kółka
      Błagam o wykluczenie ze składu komisji śledczej posła sdpl - Andrzeja
      Celińskiego. Bredzi jak na mękach, po prostu nie daje się słuchać. Pewnie jest
      umoczony po same uszy.
    • manso Prawica-Lewica 10.07.05, 18:10
      Jest pewne pomieszanie pojęć na forum co do prawicy i lewicy.Ugrupowania od
      lewicy do prawicy to:PPS,Samoobrona,LPR,PSL,UP,PiS,SDPL,SLD,PO potem długo nic
      i UPR(jedyne prawicowe ugrupowanie!!).Oczywiście biorę pod uwagę poglądy na
      gospodarkę, a nie stosunek do gejów i lesbijek.Nazywanie prawicą LPR-u czy PiS-
      u to nieporozumienie.Wybory w Polsce pokazują że społeczeństwo jest w ok.97%
      lewicowe, więc lewica z pod znaku LPR czy PiS-u nazywa siebie prawicą(bo to
      lepiej brzmi) a odróżnić się jakoś trzeba.
    • z.gniew Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 18:14
      Panie Prof. Śpiewak - nie mówi pan prawdy mówiąc że elektorat Cimoszewicza nie lubi ,,tej komisji,, , jest to kłamstwo z pana strony . Ja np. nie cierpię w tej komisji tego całego chamstwa , arogancji , braku szacunku do prawa , prawdy , świadków , itp. W tej komisji świadkiem pomiata się , świadka się lekceważy , wciska się w usta świadka słowa przez niego niewypowiedziane , eksperci w tej komisji to całkowita tragedia, to nie są eksperci od prawa tylko od uzasadniania łamania prawa i przekrętów prawnych robionych przez niektórych członków tej komisji . Na tle komisji orlenowskiej , komisja od PZU to sen ,zjawa , coś tak bardzo niewiarygodnego że oglądając transmisje z przesłuchań tej komisji do końca niewierzę że to co widzę to prawda - tam oprócz wiedzy dostarczanej przez świadków, można nauczyć się kultury, szacunku do ludzi można brać najlepsze wzory do naśladowań we własnym życiu.
      Dlatego Pan Cimoszewicz ma poparcie w społeczeństwie że miał odwagę tak wyraźnie i tak przepięknie powiedzieć temu draństwu w tej komisji to , co wielu ludzi wtym kraju i ja o zachowaniach tej komisji myśli.
      • prudent1 Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 23:34
        Nie czytalem poprzednio Twojego postu, a jest nadzwyczaj trafny. Jakis duren
        napisal, ze Cimoszewicz gardzi spoleczenstwem????? To dopiero tepy absolwent
        zasadniczych szkolek zawodowych dla przerosnietych, jakich tutaj jest ogromna
        liczba.Jakim spoleczenstwem? Przeciwnie, ta schizofreniczna komisja, ktora
        dawno juz zagubila sie w swoich wlasnych ,matactwach i tyle.Ktos wreszcie dal
        tym infantylnym cymbalom nalezyta odprawe.Ten frajer utozsamia SPOLECZENSTWO z
        ta banda nierobow, ktorzy doja pieniadze i to niemale, z NASZYCH kieszeni i
        caly czas nie ma zadnego rezultatu ich kretynstw, no byc nie moze.To zalosny
        kabaret, a nie komisja....
        • t324911 Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 23:40
          Ja tam lubie kabaret ale musze tez powiedziec ze zgadzam sie ze Spiewakiem .
          Mojego poparcia Cimoszewicz nie straci bo go nigdy nie mial .
    • 3gr PRECZ Z AROGANCKIM Cimo - tupet i prostak 10.07.05, 18:16
      nieeeeeee. On prezydentem??? A fu! Ja mu nie pomoge. Ma facet tupet, ale i
      intelekt nie byle jaki - na poziomie wiejskiego aktywisty w skupie zlomu i
      butelek :-)
    • altro2611 Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 18:21
      Wreszcie normalny, kulturalny, kompetentny człowiek pokazał tym oszołomom gest
      Kozakiewicza. Brawo, panie Cimoszewicz! Głosuję za!
      • aneta362 Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 19:06
        Brawo Cimoszewicz! byłeś the best! a tak na marginesie to nie mam pojecia jak
        można głosować na takich Maciarewiczów czy Giertychów, którzy teraz publicznie
        ośmieszają siebie i tych co ich wybrali. Normalnie tragedia! Co sie dzieje w
        tym kraju!
        • pierwszy_sekretarz Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 23:56
          Nie mozna! Nie wolno!

Tylko tow. Włodzimierz Ilicz! Tylko on! Jedyny przedstawiciel ludu pracującego
          miast i wsi zapewni nam dobrobyt i harmonijny rozwój nasze socjalnej ojczyzny!

Głosujmy na niego już dziś! Oddajmy emerytury na rzecz tej kandydatury!

I zyczmy mu miłego wypoczynku.

Pierwszy Sekretarz
          ------------------------
          Bój to jest nasz ostatni!
          www.cimoszenko.info
    • adalberto3 Uwaga, to ten, który śpiewa .... 10.07.05, 18:49
      .. dla towarzysza W.C. Pewnie chce się załapać jako kamerdyner przy dworze
      PREZIA II.
    • ktlukawski Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 18:54
      Cóż, obecny prezydent zwiewał z Sejmu po drabinie, obecny kandydat wyszedł
      drzwiami. Jakiś postep w cywilizowaniu lewicy jest...
      Poważnie-takie zachowanie Cimoszeiczowi niestety-w moim przekonaniu nie zaszkodzi.
      Niezależnie od stylu kampanii (lub braku stylu-co właśnie pokazał) ma w drugiej
      turze pewne 40 może 45 procent. Aby wygrać, resztę musi wydrzeeć przeciwnikowi
      ( chyba Kaczyńskiemu).Czy wygra-nie zależy od jego sukcesów, ale od
      błędów przeciwnika ( Słynne panu mogę podać nogę Wałęsy). Dużo też zależy od
      frontu przeciw Kaczyńskiemu, montowanego przez Kwaśniewskiego, Ordynacką,
      Wałęsę et consores.
    • haa Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 19:25
      Nie po raz pierwszy Cimoszewicz pokazuje arogancje - patrz powódź 1997r
      Nie po raz pierwszy startuje na prezydenta
      • 2berber Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 20:19
        haa napisała:
        > Nie po raz pierwszy Cimoszewicz pokazuje arogancje - patrz powódź 1997r
        > Nie po raz pierwszy startuje na prezydenta

Mylisz się :-( To nie była arogancja a prawda w oczy.
        Zresztą w wyborach które były krótko po powodzi tereny
        objete powodzią głosowały zdecydowanie na SLD.
        Druga uwaga to Cimoszewicz jako premier miał najlepsze
        osiągnięcia w gospodarce całego 15 lecia.
        Zestawienie dwóch kandydatów Cimoszewicza i Kaczyńskiego
        jest już dla większości społeczeństwa groteskowe.
        Spieprzaj dziadu - nie przejdzie.
      • cheetah15 Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 11.07.05, 06:54
        Ha, ha, ha!
    • ewania77 Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 20:23
      Mówi się: "to poparcie", a nie "te poparcie", "te" to rodzaj niemęskoosobowy
      liczby mnogiej - to tyle a propos brakującej wiedzy z podstawówki. A tak poza
      tym, to jakiego widzisz lepszego kandydata na prezydenta niż Cimoszewicz
      właśnie?
    • wojec Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 20:45
      Zgoda Panie Profesorze!!-Pan pierwszy nadaje się do leczenia i to od dawna !!!
      Jak Pan Bóg chce kogoś ukarać to najpierw odbiera mu rozum co właśnie obserwuję
      od dłuższego czasu w Pańskich wypowiedziach!
    • gilthanas Lepper o poszanowaniu prawa 10.07.05, 21:16
      Jezeli A.Lepper wypowiada sie o poszanowaniu prawa to to jest dopiero dobry
      dowcip.
      Nie jestem fanem Cimozewicza, ale ta komisja sledcza to parodia, w tym
      przypadku dobrze zrobil, chciaz sposob opuszczenia sali nie byl zbyt elegancki.
    • j-k Cimoszewicz wykazal bezsilnosc idioty Gietrycha 10.07.05, 21:23
      i to jest w tym wszystkim najwazniejsze.

Uwazam, ze Cimoszewicz ani nie zyska, a nie straci na tym gescie.
      Prezydenta wybiera sie z wzgledu na watrosci i poglady,
      a nie ze wzegledu na takie gesty.

Idiota Gietrych zobaczyl, ze skonczyly sie granice jego manipujacji.
      jak i drugi idiota Ziobro obsunie sie wkrotce w nicosc.
      • ksenos POGLĄDY CYKORA 10.07.05, 21:27
        jak jest za trudno-uciekać,to jest jedyny pogląd włodka C.zrobił z siebie
        błazna w całej cyrkowej komisji.i to ma być ew.prezydent-ha,ha.żałosne
      • ludik Re: Cimoszewicz wykazal bezsilnosc idioty Gietryc 10.07.05, 22:57
        j-k napisał:
        Idiota Gietrych zobaczyl, ze skonczyly sie granice jego manipujacji.
        > jak i drugi idiota Ziobro obsunie sie wkrotce w nicosc.
        Już zapomniałeś ? I Cimoszewicz popadał w nicość........ A wódz, lwica lewicy
        i cała reszta niekończącego się łańcucha wzajemnych powiązań ? Podziwiam tych,
        którzy z determinacja usiłują rozsupłać powiązane sznurki, często narażając
        siebie i swoich bliskich na niebezpieczeństwo, bo to właśnie im zależy na
        przyszłości naszego kraju. Ty zas nazywasz ich idiotami, ciekawi mnie jakich
        epitetow uzywasz dla plejady Cimoszewiczów,Jaruzelskich, Oleksych, Milerow itp.
        Pewnie dla ciebie sa przyzwoitymi, nie skompromitowanymi, godnymi szacunku
        wysokimi urzędnikami panstwowymi.
        Ludzka pamięci - czemuś tak zawodna.

Nie ufam Frasyniukowi.
    • kamad20 Cimoszewicz 10.07.05, 22:00
      To charakteropata o skłonnościach dyktatorskich lub mówiąc potocznie kawał chama
      z białym kołnierzykiem.
      • ppppp7 Re: Cimoszewicz 10.07.05, 23:20
        :) Uwielbiam mowę potoczną
    • ija.m Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 22:02
      Powiało grozą. Marszałek Cimoszewicz nie powinien zostać wybrany prezydentem. To będzie groźne dla Polski/dla Nas/. Tyran i cham. Leper przy nim to bułka z masłem. Moim zdaniem Marszalek nie panował nad emocjami, bał się wiwisekci i dltego tak zaatakował. Czyli tyran, tchórz i cham. Makabryczna mieszanka
      • ksenos Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 22:13
        mówie ze cykor.uciekl bo sie bał RG i tyle.no ale jak sie ma coś na sumieniu to
        nie dziw
      • legrange Do ija.m 10.07.05, 22:22
        Dlatego, że marszałek Cimoszewicz nie dał się sponiewierać cyrkowym klaunom,
        śmiesz go nazywać chamem i tchórzem! A kim Ty jesteś? I czy mamusia Ci nie
        mówiła, że do spania rece trzeba trzymać na kołdrze bo to źle wpływa na rozwój
        umysłowy?
        • ksenos Re: Do ija.m 10.07.05, 23:07
          a ty pajacu to skąd jesteś i co robiłeś pare lat wcześniej-tez z pzpr-u?uciekł
          i te twoje pohukiwania nic nie pomogą.cykor i tyle.poza sporem jest klasa (lub
          jej brak)komisji.lepsi od niego stawali i wychodzili z tego bez szwanku.tchórz
          i tyle. i mieszka w puszczy..
    • szatan33 Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 23:15
      Ja nie należę do ludzi choruych na głowę. Przeżyłem juz trochę w tej Polsce.
      Jestem od 7 lat na emeryturze. Ale prosze sobie wyborazić sytuację, w której
      zespół powołany przez dyrektora zakładu próbuje sprawdzać dyrektora. A jeszcze
      oszołom giertych uważa, ze straż marszałkowska powinna doprowadzić marszałka.
      Idiotyzm i totalne poczucie bezkarności, nagminne łamanie prawa przez tą
      pseudokomisję musiało wywołać takie reakcje. Czy ty oszołomie zauważyłeś, że
      ścigana przez prawo, podejrzana o popełnienie szeregu przestępstw zeznająca
      domaga sie wyłaczenia członka komisji i członek ten jest wyłączony. A marszałek
      sejmu żądając wyłaczenia i formułując to w taki sposób, że faktycznie po tym
      sformułowaniu komisja nie ma żadnych mozliwości działania ma być napiętnowany.
      Myślę, że ta problematyka jest zbyt trudna dla ludzi niewykształocnych i nie
      powinni zabierać głosu. A poparcia udzielają ludzie przeważnie wykształceni.
      Oszołomy głosują na leppera, kaczora, giertycha itd.
      • ksenos Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 23:22
        walnij w stól i nozyce sie odezwą.ot obrońca sie znalazł.przeciez jemu pasował
        tylko ten pokorny,cichy cielak-jak mu tam...Wyłączenia wszystkich chce ten
        tow.i to jest szkopuł-ot co
      • ajkaj Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 23:28
        Daruj sobie cwaniaku obrażanie Polaków, dyskutujesz o problemie, wyjaw swoje
        racje, a nie wyzywaj ludzi o innych poglądach. Od emeryta troche kultury należy
        wymagać. To, że nie chcę głosować na WC nie znaczy, że jestem oszołomem. Mam
        prawo demokratycznego wyboru. Chcę głosować na program, ale Polska jeszcze nie
        dorosła do takiego poziomu, tylko słupki, kto na czerowno, ile na zielono, o
        programach cisza. To zasługa tych spod znaku WC, którzy kilkadziesiąt lat
        otumaniali ten naród, a Ty jesteś na to dowodem. Niereformowalny jak WC i inni
        od komuszego wiatru.
      • ppppp7 Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 23:29
        Komisji nie powołał Cimoszewicz to raz, a uprawnienia i umocowania
        konstytucyjne Rady Zakładowej i komisji sejmowej są nieporównywalne to dwa.
        Masz rację, że komisja się kompromituje, ale to w żaden sposób nie
        usprawiedliwia zachowania Cimoszewicza, który z racji funkcji marszałka sejmu
        nie ma prawa okazywać takiej arogancji i lekceważenia komisji powołanej przez
        sejm, którym przecież kieruje!
    • prudent1 Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 23:24
      Sam sie lecz i naucz sie jezyka polskiego: nie "te" poparcie, tylko "to"
      poparcie. Skoro nie masz nawet zielonego pojecia o prawie, to nie wymadrzaj
      sie. Natomiast pytanie o opinie socjologow, to kolejna durnota, coz oni wiedza
      nt.prawa??? Od interpretacji prawa sa prawnicy,nie jakis tam magisterk po
      studiach zaocznych, tylko co najmniej dr prawa, a nie gawiedz typu Wozignoja,
      Paranoika, Schizofrenika itp. A juz ten "rerajacy, sepleniacy i szepleniacy na
      dodatek Tusk, to dopiero ekspert...Prezydent nie moze miec tylu wad wymowy,
      wiec Tusk odpada.Wyzej wymienieni tez, a prof.Religa? Byl znakomitym
      kardiologiem, ale tylko BYL, jakie ma zas kwalifikacje na prezydenta? Otoz
      zadnych! W zasadzie Kaczor pozostalby na placu boju, bo Borowski juz sam sie
      skreslil jako tzw. lewicowiec. Tyle ze Kaczor jest kurdupel, a wiec nie ma tak
      waznej cechy, jak prezencja. We wszystkich cywilizowanych krajach kandydat na
      prezydenta musi miec prezencje, wyksztalcenie i co najwazniejsze doswiadczenie
      w sprawowaniu b. wysokich funkcji w panstwie.I to by bylo na tyle...
      • ksenos Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 23:43
        to kto został na placu???ten zły,tamten niedobry..
      • pierwszy_sekretarz Re: Prof. Śpiewak: Cimoszewicz nie straci poparci 10.07.05, 23:50
        Po słusznej linii rozprawilic sie trzeba z tymi oszołomami. Tylko tow.
        Włodzimierz ps. Fryzjer [dawniej Carex] spełnia wymogi wyborów wyznaczone przez
        demokracje socjalistyczną!

Lico gładkie. Wzrok sokoli obejmuje kraj cały. Wzrost słuszny. Włos ułożony. W
        mowie biegły. Prezencja jak z żurnala. Wykształcenie w najlepszych szkołach. A
        jakie doświadczenie zawodowe! Komitety! Grupy robocze! Zespoły doradców! Rady
        do spraw! Komisje do spraw! Ministerstwa wszelakie! Któż jak nie tow.
        Włodzimierz obejmie czułą opieką cały aktyw? Któż wstrzyma zemstę prawicowych
        oszołomów? Tylko ON! WŁODZIMIERZ! WŁODZIMIERZ! WŁODZIMIERZ!

Z partyjnym pozdrowieniem

Pierwszy Sekretarz
        ------------------------
        Bój to jest nasz ostatni!
        www.cimoszenko.info

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka