Dodaj do ulubionych

Prezydium Sejmu zajmuje się wnioskami Cimoszewicza

• 7uop Wiec jednak komisja dzialala bezprawnie !!!! 15.07.05, 15:12
      ..nie po raz pierwszy zreszta.
      • rnrr Re: Wiec jednak Cimoszewicz dzialal bezprawnie !!! 15.07.05, 15:16
        Straszne. Zrównał sie z komisją co już pisałem w sobotę. Widze, ze nie tylko
        stylem, butą i okazywaną wyższością nad światem, ale takze jak się okazuje
        łamiąc prawo. No coż. Przynajmniej nikt z komisji nie pcha sie na "Pierwszego".
        Wspólczuję fanom Cimoszewicza, zę musze głosować na człowieka pokroju członków
        komisji.
    • galba Cimek jest jak mały piesek... 15.07.05, 15:28
      Jak nie może ugryźć to przynajmniej...

Tak napisał pewien internauta.

G.
    • piotr9937 Jaki Sejm - takie Prezydium 15.07.05, 15:36
      Ujazdowski i Zych powinni sami zrezygnować ich obłuda aż kapie. szczeze dziwię
      się Zychowi,toć to prawnik. Nie lubię Cimoszewicza ale jestem za państwem
      prawa, nigdy też na niego nie zagłosuję, ale to co się wyrabia w Sejmie, te
      uniki PO i jej Tuska sA Zenujące, miałem na niego głosować - teraz wiem ,że nie
      warto - sam siebie pożarł i nie ma odwago cywilnej i taki człowiek pragnie
      zostać prezydentem , ma szanse ale w Etiopii. Pytam się kiedy skończy się ta
      farsa z komisją w rolo głównej?. Jako podatnik nie zgadzam się, jako Polak
      czuję podle że mamy takich kundli na stanowiskach. To jest moje zdanie i moich
      znajomych.
      • az100 Re: Jaki Sejm - takie Prezydium 15.07.05, 15:40
        piotr9937 napisała:

> Ujazdowski i Zych powinni sami zrezygnować ich obłuda aż kapie. szczeze
        dziwię
        > się Zychowi,toć to prawnik. Nie lubię Cimoszewicza ale jestem za państwem
        > prawa, nigdy też na niego nie zagłosuję, ale to co się wyrabia w Sejmie, te
        > uniki PO i jej Tuska sA Zenujące, miałem na niego głosować - teraz wiem ,że
        nie
        >
        > warto - sam siebie pożarł i nie ma odwago cywilnej i taki człowiek pragnie
        > zostać prezydentem , ma szanse ale w Etiopii. Pytam się kiedy skończy się ta
        > farsa z komisją w rolo głównej?. Jako podatnik nie zgadzam się, jako Polak
        > czuję podle że mamy takich kundli na stanowiskach. To jest moje zdanie i
        moich
        > znajomych.

Cóż, fanem Tuska nie jestem, ale chyba tylko on w tej całej sytuacji zachował
        sie na poziomie
      • rnrr Re: Jaki Sejm - TAki Marszałek 15.07.05, 15:43
        Napiotr9937 napisała:

> Ujazdowski i Zych powinni sami zrezygnować ich obłuda aż kapie. szczeze
        dziwię
        > się Zychowi,toć to prawnik. Nie lubię Cimoszewicza ale jestem za państwem
        > prawa, nigdy też na niego nie zagłosuję, ale to co się wyrabia w Sejmie, te
        > uniki PO i jej Tuska sA Zenujące, miałem na niego głosować - teraz wiem ,że
        nie
        >
        > warto - sam siebie pożarł i nie ma odwago cywilnej i taki człowiek pragnie
        > zostać prezydentem , ma szanse ale w Etiopii. Pytam się kiedy skończy się ta
        > farsa z komisją w rolo głównej?. Jako podatnik nie zgadzam się, jako Polak
        > czuję podle że mamy takich kundli na stanowiskach. To jest moje zdanie i
        moich
        > znajomych.

Nałecz tez powinien sam zrezygnować. Obłuda aż z niego kapie. Szczeze dziwię
        się Cimoszewiczowi,toć to prawnik. Nie przepadam za Cimoszewicza ale jestem za
        państwem prawa, nigdy też na niego nie zagłosuję, ale to co się wyrabia w
        Sejmie jest strszne. I jeszcze te uniki PO i Tuska są Zenujące, nie miałem na
        niego głosować - i teraz też nie mam choć może jednak warto bo w tym cyrku z
        komisją i Cimoszewiczem nie uczesniczył, że też Cimoszewicz, że pragnie zostać
        prezydentem , powinien mieć szanse ale w Etiopii, a ma takżę w Polsce. Pytam
        się kiedy skończy się ta farsa z Marszałkiem w rolo głównej?. Jako podatnik nie
        zgadzam się, jako Polak czuję podle że mamy takich kundli na stanowiskach. To
        jest moje wyłączne zdanie, a nie moich znajomych.
    • trader1 Bufon 15.07.05, 15:40
      Bardzo dobrze,że utarto nosa temu bufonowi!!!
      • uu1 [...] 15.07.05, 15:41
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • rnrr Re: Bufon 15.07.05, 15:46
        No cóż wielu sympatyzuje z łamaniem prawa i zachwyca się głupota prawną jaką
        Cimoszewicz okazał na komisji. Trzeba jednak poszukać mądrzejszych kandydatów,
        a nie prawnika co prawo wykorzystuje dla swych politycznych gierek i to jeszcze
        błędnie.
    • rsrh No i co z ta znajomością prawa -leśnego ludka ??? 15.07.05, 15:51
      Dzisiaj sie okazało ze go NIE ZNA !!!!
      - nie mogł składać wniosku po zaprzysiężeniu
      - nie mógł wyjśc z sali bez zgody przewodniczącego
      A to tylko sprawy formalne!

Oszczedzono mu litościwie sprawy merytorycznej a mianowicie:
      - jak mozna składać wniosek o stronniczość skoro nie zadano pytania !!!!!
      • m15 Re: No i co z ta znajomością prawa -leśnego ludka 15.07.05, 15:58
        rsrh napisał:

> Dzisiaj sie okazało ze go NIE ZNA !!!!
        > - nie mogł składać wniosku po zaprzysiężeniu
        > - nie mógł wyjśc z sali bez zgody przewodniczącego
        > A to tylko sprawy formalne!
        >
        > Oszczedzono mu litościwie sprawy merytorycznej a mianowicie:
        > - jak mozna składać wniosek o stronniczość skoro nie zadano pytania !!!!!
        to typowy objaw pomrocznosci czerwonej
        • rsrh Re: No i co z ta znajomością prawa -leśnego ludka 15.07.05, 16:03
          Tak ! To choroba genetyczna o długim okresie inkubacji .
          • 777z Re: No i co z ta znajomością prawa -leśnego ludka 15.07.05, 16:14
            1. Wniosek złożony przez zaprzysiężonego świadka jest niedopuszczalny.
            2. Niedopuszczalny wniosek jest rozpatrywany i głosowany przez komisję śledczą.
            3. Niedopuszczalny wniosek jest rozpatrywany przez prezydium.
            Czy jest to prawo , czy jaja jak berety?
            • uu1 Re: No i co z ta znajomością prawa -leśnego ludka 15.07.05, 16:16
              Czy jest to prawo , czy jaja jak berety?
              Moherowe.

• qc Prawnicy zainkasowali problem pozostal. 15.07.05, 16:13
      Czlonkowie komisji moga dalej spokojnie bawic sie w "Sciezke zdrowia"
    • 7uop Zych kompromitacja 15.07.05, 16:16
      Wczoraj w Radio Maryja Macierewicz mocno krzyczał na Zycha i ten się
      przestraszył. Tak wygląda ta nasza demokracja.
      Marszałek Zych (k..rwa mać) ma słaby charakter.
      • uu1 Re: Zych kompromitacja 15.07.05, 16:22
        Marszałek Zych (k..rwa mać) ma słaby charakter.
        Wychodzi na to, ze i tak lepszy niż Tusk.
        • m15 Re: Zych kompromitacja 15.07.05, 16:42
          uu1 napisała:

> Marszałek Zych (k..rwa mać) ma słaby charakter.
          > Wychodzi na to, ze i tak lepszy niż Tusk.
          no i co ,komu nerwy puszczaja ?
          • uu1 Re: Zych kompromitacja 15.07.05, 16:46
            Ta część w nawiasie (nie mojego autorstwa) to ksywka J. Zycha z sejmu. A komu
            puszczają nerwy? D.Tuskowi, L. Kaczyńskiemu i paru innym kombatantom AK.
      • rnrr Re: Cimoszewicz kompromitacja 15.07.05, 16:33
        Rozumiem, ze gdyby Zych głosował za to byłby spoko. Jakoze nie potrafił
        głosować w sytuacji gdy widział, ze prawo jest złamane to nie mógł jak Nałecz
        głosować politycznie. On jedyny z góry nie miał wyrobionego zdania w tej
        sprawie. Ujazdowski i nałecz mieli.
    • qc Tymczasem, Giertych zaproszony na Jasna Gore ? 15.07.05, 16:19
      Zjazd egzorcystow to dobra okazja na przeglad gwarancyjny swojego demona.
      • turecki4 Stanie - WCimoszewicz - i co z tego? 15.07.05, 16:27
        dobije do 40%.
        • w.cimoszenko Dziękuję Towarzyszu 15.07.05, 17:09
          Za wiarę w moje możliwości.
          Partia z Tobą
          • turecki4 O rany, Mgr 2005 jaki ty nudny jesteś! 15.07.05, 17:16
            ... i śmieszny niczym twarz Romana o zmierzchu
    • 7uop Komisja dymisja 15.07.05, 16:27
      Ciekawe co zrobi teraz komisja i jej eksperci, czy przyznają sie do błędu - nie
      mieli prawa głosować wniosków, czy tez będzie ciąg dalszy "rżnięcia głupa".
      Stawiam na to drugie, a nadzieja jest w tym, że wkrótce ta darmowa reklama
      ignorantów w publicznej TV się skończy.
      • rnrr Re: Marszałek Dymisja 15.07.05, 16:31
        Ciekawe co teraz zrobi Cimoszewicz. Gdyby miał odwage przyznać sie do błedu
        odszedł by ze stanowiska. Marszałek Sejmu i taka kicha to już przesada. Komijsa
        oczywiście też. Komisja warta Cimoszewicza i na odwrót.
    • szatan33 Jest mi wstyd.. 15.07.05, 16:28
      że, po raz kolejny okazuje się, że nawet wicemarszałkowie sejmu nie potrafią
      wznieść się na ponadpartyjne wyżyny i prawnie odnieść się do problemu
      zgłoszonemu przez Cimoszewicza. Zarówno jeden jak i drugi - doktorzy prawa
      okazują się dla normalnych ludzi śmieszną kreaturą doktorów, stawiając swoje
      ponadpartyjne interesy nad prawdą. Rozumiem Ujazdowskiego bo to spadachroniarz
      z AWS, ale po Zychu tego się nie spodziewałem. I nie chodzi mi wcale to, że
      opowiedzieli sie przeciwko Cimoszewiczowi, bo nie o to w tym sporze szło. Życzę
      im dużo zdrowia, bo o rozumy już za późno. A Zychowi życzę, żeby jego dążenia o
      poselskie emerytury nigdy się spełniły. Mój profesor zawsze powtarzał: rób i
      postępuj tak, aby nikt na twój widok nie pluł. Ale widzę, że w polityce z
      takiej nauki nikt nie może skorzystać.
      • m15 Re: Jest mi wstyd.. 15.07.05, 16:44
        szatan33 napisała:

> że, po raz kolejny okazuje się, że nawet wicemarszałkowie sejmu nie potrafią
        > wznieść się na ponadpartyjne wyżyny i prawnie odnieść się do problemu
        > zgłoszonemu przez Cimoszewicza. Zarówno jeden jak i drugi - doktorzy prawa
        > okazują się dla normalnych ludzi śmieszną kreaturą doktorów, stawiając swoje
        > ponadpartyjne interesy nad prawdą. Rozumiem Ujazdowskiego bo to
        spadachroniarz
        > z AWS, ale po Zychu tego się nie spodziewałem. I nie chodzi mi wcale to, że
        > opowiedzieli sie przeciwko Cimoszewiczowi, bo nie o to w tym sporze szło.
        Życzę
        >
        > im dużo zdrowia, bo o rozumy już za późno. A Zychowi życzę, żeby jego dążenia
        o
        >
        > poselskie emerytury nigdy się spełniły. Mój profesor zawsze powtarzał: rób i
        > postępuj tak, aby nikt na twój widok nie pluł. Ale widzę, że w polityce z
        > takiej nauki nikt nie może skorzystać.
        ale te komuchy glupie
        • rsrh Re: Jest mi wstyd.. 15.07.05, 16:51
          To nie głupota szanowny m15. Oni sa już genetycznymi mutantami tak
          zaprogramowanymi że cześć z nich faktycznie wierzy w to co mówi!!!
          To czerwony wirtualny swiat oparty niestety na starych programach coraz bardziej
          odległych od świata rzeczywistego.Rzeczywistość te chore umysły kreuja same a
          ich spotkanie z prawdą jest jak spotkanie z antymaterią.
          Przykład tej choroby - to aktualny stan umysłu Cimoszewicza.
          • m15 Re: Jest mi wstyd.. 15.07.05, 16:56
            rsrh napisał:

> To nie głupota szanowny m15. Oni sa już genetycznymi mutantami tak
            > zaprogramowanymi że cześć z nich faktycznie wierzy w to co mówi!!!
            > To czerwony wirtualny swiat oparty niestety na starych programach coraz
            bardzie
            > j
            > odległych od świata rzeczywistego.Rzeczywistość te chore umysły kreuja same a
            > ich spotkanie z prawdą jest jak spotkanie z antymaterią.
            > Przykład tej choroby - to aktualny stan umysłu Cimoszewicza.
            masz racje ,to stracona tzw niereformowalna banda,patrza a nie widza ,sluchaja
            a niczego nie slysza
          • cetriolo Re: Jest mi wstyd.. 15.07.05, 17:05
            To co nazywasz choroba Cimoszewicza nazywa sie inteligencja. Cimoszewicz i tak
            bedzie zeznawal przed komisja, a panom poslom oslom pokazal ze kazdy moze
            wykorzystac komisje do walki wyborczej. Kto mieczem wlada od miecza ginie.
      • uu1 Re: Jest mi wstyd.. 15.07.05, 16:48
        Nawet Twój profesor nie byłby w stanie przewidzieć istnienia takich egzemplarzy
        jak <m15>. Signum temporis.
        • m15 Re: Jest mi wstyd.. 15.07.05, 16:54
          uu1 napisała:

> Nawet Twój profesor nie byłby w stanie przewidzieć istnienia takich
          egzemplarzy
          >
          > jak <m15>. Signum temporis.
          cóz, takie czasy ze wszystkie czerwone tumany kreuja sie na intelektualistów
          • cetriolo Re: Jest mi wstyd.. 15.07.05, 17:01
            Mozna nie byc komuchem i miec wysypke na widok Giertycha. Tego Twoja
            czarno-biala interpretacja swiata nie bierze pod uwage.
            • rsrh Bierze,bierze!!Giertych nie jest moim idolem 15.07.05, 17:42
              ale jak widze i słysze "znawce prawa" który jak twierdzi nie dał sie zwerbować
              FBI (czytaj PRZEWERBOWAĆ) i przed Komisja odstawia przedstawienie a na końcu
              wychodzi na matoła - to ....(dopisz sam) bo mam odruch wymiotny (skaza jeszcze z
              prlu -wymawia sie jak splunięcie - Herbert)
              • uu1 Re: Bierze,bierze!!Giertych nie jest moim idolem 15.07.05, 17:50
                rsrh (wymawiać jak pierdnięcie - ja) napisał:

> ale jak widze i słysze "znawce prawa" który jak twierdzi nie dał sie zwerbować
                > FBI (czytaj PRZEWERBOWAĆ) i przed Komisja odstawia przedstawienie a na końcu
                > wychodzi na matoła - to ....(dopisz sam) bo mam odruch wymiotny (skaza
                jeszcze
                > z
                > prlu -wymawia sie jak splunięcie - Herbert)
                Dodaj jeszcze Mosad i KGB i odpowiedzialność za 4 reformy z lat 1997 - 2001.

• uu1 Re: Jest mi wstyd.. 15.07.05, 17:04
            Przyznaj się, że nie zrozumiałeś, to Ci przetłumaczę.
    • nemi13 to trybunal komuny wujka jozia ! 15.07.05, 16:45
      ta komisja przerosla sama siebie . eksperci to niewolnici "mamony" za te
      pieniodze tez moge wydawac opinie . poniewaz mam pare latek i pamietam slawne
      procesy to musze stwierdzic ze panowie po prawej stronie sa piatkowymi uczniami
      wujka JOZIA. w imie " prawdy " rozdmuchali sprawe orlenu do absurdu . w ten
      sposob mozna zamknac 3/4 polski ,to przypomina mnie slawne procesy w rosji gdzie
      wymordowano 30 mln ludzi . nie mozna laczyc biznesu i polityki to sa dwie rozne
      dziedziny ,szczegulnie przed wyborami . oni powinni miec tez kogos ponad soba
      taka m,ala kontrole .
    • wibednar [...] 15.07.05, 17:01
    • qc Wyglada jak porachunki Maffi 15.07.05, 17:05
      Gdy Tusk ulatnial sie dyskretnie, mial cynk ze Zych wyskoczy z tortu z
      kalasznikowem ?
    • jkredman wykluczeni nielegalni Celiński i Miodowicz 15.07.05, 17:07
      komisje śledcze w swojej praktyce dopuszczały do składania przez zaprzysiężonych
      świadków wniosków o wykluczenie członków komisji śledczej [wykluczono
      Celińskiego, samowykluczył się ubiegając formalne przegłosowanie wniosku
      Miodowicz, etc], wnioski te wielokrotnie były przyjmowane przez komisję, w
      świetle rozstrzygnięcia Ujazdowskiego i Zycha działania takie były nielegalne,
      tak więc skutkować powinny unieważnieniem wykonanych czynności i uzyskanych
      dowodów, oraz zawiadomieniami do Prokuratury o podejrzeniu popełnienia
      przestępstwa [co jest obowiązkiem Ujazdowskiego i Zycha jako funkcjonariuszy
      publicznych którzy stwierdzają, że postępowanie takie jest nielegalne], jak znam
      życie oni skrewią i tych wniosków nie złożą
    • jkredman ekseprtyzą namówieni do przestępstwa 15.07.05, 17:10
      złożony przez marszałka Cimoszewicza wniosek został poddany pod głosowanie przez
      Komisję w oparciu o opinię przedstawioną przez ekspertów komisji, którzy
      stwierdzili dopuszczalność jego złożenia przez świadka, przyjęcia oraz
      głosowania przez Komisję, działanie takie okazuje się być nielegalne - doszło do
      naruszenia prawa, do czego przyczynili się eksperci przedkładając swoją opinię
      którą wprowadzili w błąd Komisję Śledczą ds. Orlenu [przestępstwo z art. Art.
      233. § 4.Kodeksu Karnego], czy Ujazdowski i Zych zawiadomią Prokuraturę
      • rsrh Sprawa juz nieaktualna."Lesny ludek" nie zna prawa 15.07.05, 17:51
        i sie ostatecznie zbłażnił.Następne przedstawienie da 26 lipca o ile zapozna się
        z nowym scenariuszem przysłąnym z .........(zgadnij)
        • uu1 Re: Sprawa juz nieaktualna."Lesny ludek" nie zna 15.07.05, 17:53
          radia Maryja?
          • rsrh Alert!! uu1 jak ten sierżant któremu wszystko 16.07.05, 15:11
            kojarzyło się z d... to jemu z "czarnymi"
    • jkredman prawa obywatelskie i mgr Nowaczyk 15.07.05, 17:12
      tok procesowania przed komisjami został ustalony w taki sposób, że uniemożliwia
      świadkom złożenia ewentualnych wniosków o wykluczenie członków Komisji przed
      zaprzysiężeniem, taki tryb procesowania narusza prawa obywatelskie i stawia
      jednocześnie pod znakiem zapytania wartość dowodów uzyskanych w trakcie
      przesłuchań przeprowadzonych z naruszeniem prawa, czy Komitet Helsiński i
      organizacje ochrony praw człowieka i obywatela zareagują,
      czy zareaguje Pani mgr Nowaczyk członek komisji praw człowieka i obywatela
      Naczelnej Rady Adwokackiej
      • rsrh Stara leninowska taktyka! Jak czerwoni przegrywaja 15.07.05, 17:47
        to mają pełna gębę praw człowieka ,demokracji , komitetów Helsinskich itp.
        Jak wygraja to ich jedynym argumentem jest strzał w tył głowy.
        • uu1 Re: Stara leninowska taktyka! Jak czerwoni przegr 15.07.05, 17:52
          Tak długo żyjesz i nie strzelili.
          • rsrh Próbowali ale im sie zaciął !! 15.07.05, 17:53
            • uu1 Re: Próbowali ale im sie zaciął !! 15.07.05, 18:00
              I nie ponowili próby? Musieli dojść do wniosku, że pomimo popełnionych błędów,
              dobrze rokujesz. Polam i wszystko jasne.
              • rsrh Ponowili ale ktos ich rozwalił!!! 16.07.05, 15:13
              • rsrh Ponowili ale "ktoś" ich rozwalił!! Modle się za ! 16.07.05, 15:16
                ich dusze!!!
              • rsrh Ponowili ale "ktoś" ich rozwalił Modle się za nich 16.07.05, 15:23
              • rsrh Moderator ma problem ??? Jaki??? 16.07.05, 15:25
              • rsrh ponowili ale ktoś ich zlikwidował Modlę sie za 16.07.05, 15:33
                nich
              • rsrh Na czym polega problem moderatora ???! 16.07.05, 15:33
              • rsrh Jakies rodzinne wspomnienia nieprzyjemne 16.07.05, 15:34
                Na czym polega problem moderatora GW
            • Gość: UFO Re: Próbowali ale im sie zaciął !! IP: *.ztpnet.pl 15.07.05, 23:52
              pocisk przelecial przez czaszke nie napotykajac zadnego organu
        • amrra Re: To jest najgorsza komisja w historii SEJMU 15.07.05, 17:53
          i historia II wojny światowej tez tego nie zmieni
          • rsrh Historia jeszcze trwa . W tym także Sejmu! 15.07.05, 17:56
            Czy nawiazanie do II wojny jest kompatybilne z tematem na tym forum czyli wpadka
            "lesnego ludzika"
            • amrra Re: Historia jeszcze trwa . W tym także Sejmu! 16.07.05, 10:31
              rsrh czy mimo wysokiej aktywności czytasz własne posty?
              to jest kompatybilne z twoją wypowiedzią, nota bene -
              zupełnie nie na temat

>Jak wygraja to ich jedynym argumentem jest strzał w tył głowy.

CO TO JEST? Wpadka "leśnego młodzianka - rsrh`a" , który w dyskusji wypisuje co pamięta z lekcji historii

• zib11 [...] 15.07.05, 17:34
    • kichnij A teraz do sądu 15.07.05, 17:51
      A teraz do sądu z Cimoszewiczem za opuszczenie komisji bez zezwolenia
      przewodniczącego. Łamanie prawa trzeba karać a szczególnie takiego Cimoszewicza
      górną granicą kary. Zych i Ujazdowski uratowali honor Sejmu RP. Brawo
      demokracja.
      • rsrh Niby kichasz a śmierdzi czerwonym zapaszkiem !! 15.07.05, 17:53
    • rms7 Ciekawe czy do komisji wróci strażak Celiński 15.07.05, 17:57
      Lewica w śmiertelnym niebezpieczeństwie ogniomistrzu Celiński, larum grają, czas
      wrócić do komisji i siać nienawiść, wzniecać nowe pożary...
      • rsrh A strażak Różański Też piekna postać !! 15.07.05, 17:59
        • uu1 Re: A strażak Różański Też piekna postać !! 15.07.05, 18:04
          A pan Gruszka. Cóż za intelekt?
        • rnrr Re: Celinski ratuj w Tobie nadzieja 15.07.05, 18:09
          Celiński to szczyt kultury sejmowej komisji śledczej. O Palmę pierszeństwa
          rywalizował z Giertychem. Ten przynajmniej o coś pytał. Celinski wszystko
          rozp....... i zaczął juz w pierwszym tygodniu pracy. Potem skutecznie pracował
          na fatalny obraz komisji. Jak doszło co do czego to sobie poszedł bo taki był
          interes lewicy by podważać proporcjonalność komsji. Teraz chyba musi wrócić.
          Cimmoszewicz potrzebuje pomagiera bo prawo przestało mu pomagąć, albo nie umie
          sie nim posluzyć.
    • wojtek2784 Arogant i przebieraniec PeZPeRowski 15.07.05, 18:03
      Towarzysz Cimoszewicz to jest "gwiazdeczka" z serii gwiazdeczek z garbem PZPR.
      • rnrr Re: Arogant i przebieraniec PeZPeRowski 15.07.05, 18:05
        jest tylko Marszałkiem Sejmu w któremu daje przykład, ze mozna lamac prawo.
    • me-e AROGANCKIE...BOLSZEWICKIE 15.07.05, 18:24
      ...trzeba go zawiesic w czynnosciach...do czasu stawienia sie przed
      komisje...proponuje tez sprawdzic jego majatek...w matematyce wszystko da sie
      obliczyc...cimoszenko staje sie coraz bardziej nerwowy...
    • luzaczek34 ZDJĘCIE PRZY TYTULE ART.-MUSSOLINI Z WŁOSAMI 15.07.05, 18:24
      Główka do góry...

www.neostrada.cimoszewicz.pl
    • chris12 Wzywa się wszystkie pieski, Cimoszewicz będzie! 15.07.05, 18:29
      Szarpać tego komucha bo wykształcony, inteligentny, bystry, ma doświadczenie,
      którego inne łapserdaki nie mają.
      Będzie przesłuchanie - w sprawie Orlenu! Ciekawe co "porazi" rozwlekłą glendę
      Wassermanna. Czym zahaczy ćwiartkowy inteligent Maciarewicz?
      Koledzy muszą się starać bo pozycja Cimosza mimo wielu ich zabiegów jest mocna.
      Internauci, jak obsikać Cimosza? Pomożecie?
      • me-e INTELIGENCJA BOLSZEWIKA... 15.07.05, 18:37
        ...nie tak dawno mordowali...a dzisiaj po naukach za granica z ramienia kc
        pzpr...wystarczylo zapisac sie do zbrodniczego pzpr cos tam podpisac i heja...i
        heja do dzisiaj...radze wam sie ubezpieczyc na wypadek prezydentury
        bolszewika...
        • gabbriell Na wypadek prezydentury kurdupla stereo ty się 15.07.05, 19:34
          ubezpiecz biedaku,bo jeszcze nie masz pojęcia co cię czeka.Ja właśnie się
          zwolniłem z firmy w której nadał prezesa.Z jednego prezesa i dwóch v-prezesów
          jest jeden prezes,ily v-nie wiadomo bo to tajne ale dyrektorów jest tylu że jak
          spluniesz to trafisz w takiego.Jest nawet dyrektor myjni.A jednym z dyrektorów
          jest niejaki Parys.Ten były minister co to ograbił jedną fundację.Nie masz
          pojecia kiedy kurduple wprowadza swoje hasło ,,teraz k...a MY"!
        • amrra Re: INTELIGENCJA ????? 16.07.05, 10:38
          radze wam sie ubezpieczyc na wypadek prezydentury
          > bolszewika...
          czy ty wiesz co znaczy to słowo??? chyba nie
          napisz jeszcze cos o prezydenturze
          1.Faszysty
          2.kieszonkowego dyktatora
          3.idioty-bufona

Postkomunista Kwaśniewski rządzi od 10 lat i zostałby
          wybrany na III kadencję - więc ja tez ci coś poradzę,
          nie radź mądrzejszym od siebie - ludzie sami wybiorą

• uu1 Re: Wzywa się wszystkie pieski, Cimoszewicz będzi 15.07.05, 18:44
        Oczywiście. Przed sejmem spontanicznie zbierze się weszpolska, żeby wyrazić
        dezaprobatę dla marszałka. Moherowe berety śpiew chóralny w intencji popełnią.
        Autorytety moralne i prawne (dyżurne) głos dadzą. Czołówka egzorcystów w
        gotowości oczekiwać będzie. A kwiat polskiego parlamentu oświadczenia wydawać
        będzie. Np. sasanka - poseł Rokita, co tak zmienia partie od sasanka do
        lasanka, wawrzynek wilczełyko - szef Prawa i Sprawiedliwości, i jego brat
        kaczyniec. Ni i szalej jadowity - Andrzej Lepper. Pieknie będzie.
        • me-e Wzywa się wszystkie lewactwo, Cimoszewicz będzie 15.07.05, 19:00
          ...opowiadal za swe przekrety i te z pzpr-u i obecnie...nie ma takiej
          mozliwosci ,zeby prawda o cimoszcze waszym idolu...oszolomy lewackie...nie
          ujzala swiatla dziennego )))
          • uu1 Re: Wzywa się wszystkie lewactwo, Cimoszewicz bę 15.07.05, 19:08
            Prędzej nauczysz się ortografii, niż znajdziesz "haka" na W. C.
            • me-e Re: Wzywa się wszystkie lewactwo, Cimoszewicz bę 15.07.05, 19:20
              ...trzeba byc niezlym zakochanym lewackim oszolomem...haka powiadasz...a nie
              wystarczy spojzec na fakty i rodzine )))
              • gabbriell Re: Wzywa się wszystkie lewactwo, Cimoszewicz bę 15.07.05, 19:38
                zacznij szukac napletka,bo kiedy Młodzież Weszpolska dojdzie do władzu to
                będzie za późno.
            • gabbriell Re: Wzywa się wszystkie lewactwo, Cimoszewicz bę 15.07.05, 19:37
              wierzysz w nieśmiertelność???
          • gabbriell Re: Wzywa się wszystkie lewactwo, Cimoszewicz bę 15.07.05, 19:36
            jak pogadamy czarny czubie o przekrętach prawizdy to moze dowiemy się o tym
            gdzie się podziały pieniądze z prywatyzacji i skąd twoi idole maja forsę.
            • rnrr Re: Wzywa się wszystkie lewactwo, Cimoszewicz bę 15.07.05, 21:26
              Rzeczywiście zajmij sie swoją pracą bo ta solidarność Ci całkiem wypaczyła
              chłodne podejście do tego forum. Nie ma co sie tak denerwować i złościć czego
              efektem są jakze dorzeczne, kulturalne i miłe odpowiedzi. Lepiej sie zając
              pracą, a nie tracić tu czas jak sam to ładnie umiesz czasem radzić.
              • me-e Re: Wzywa się wszystkie lewactwo, Cimoszewicz bę 15.07.05, 21:29
                ...tylko po koleji...rozliczmy wpier bolszewikow i ich TW bo powstaje tu zament
                i skakanie sentymentow, jakolwiek...mee, jest calkowicie za prawym panstwem...i
                tu chyba sie nie rozumiemy lewacy )))
                • Gość: OKO Banki zlodziejskie IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 22:27
                  www.bankier.pl/fo/article.html?article_id=1318308&type_id=1&order=priority&priority=2-20
                  Inflacja 1,6% - kredyty 20-30%
                  kiedy komisja sejmowa zajmioe sie okradaniem
                  obywateli przez banki
    • rach_ciach Pajac 15.07.05, 18:40
    • wartownik9 piękniś z Białowieży 15.07.05, 18:48
      Jak dobrze, że Zych ustawił tego aroganta do szeregu. Miałem wątpliwą
      przyjemność być ankietowanym telefonicznie przez Pentora w sprawie wyborów
      prezydenckich. Większość pytań dotyczyła Cimoszewicza, w tym czy jest
      przystojny, czy może się podobać(?), czy nie straci wiarygodności, gdy zgodzi
      się kandydować. Kogo wolę Borowskiego czy Cimoszkę? PZPR się wykosztowało, oby
      nadaremnie!
      • uu1 Re: piękniś z Białowieży 15.07.05, 18:49
        I zrozumiałeś pytania? Tak, za pierwszym razem. Brawo.
      • gabbriell Re: piękniś z Białowieży 15.07.05, 19:40
        Kogo wolę Borowskiego czy Cimoszkę?
        Pewnie spróbowałbyś z oboma,co??Mały trójkącik????
        • wartownik9 Re: piękniś z Białowieży 15.07.05, 20:58
          To jest domena lewicy i pani Senyszyn. Dlatego pytania ankieterki uznałem za
          niestosowne. Natomiast używanie argumentów antygejowskich, miłych memu sercu, i
          to w ustach obrońcy lewicy to po prostu miodzio. Nadajesz się koteczku do LPR
          albo Samoobrony.

Wołodia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka