Dodaj do ulubionych

PROTEST PRZECIWKO SAMOWOLI PLOPLI

18.07.05, 13:26
JEŚLI GAZETA PRZYWIAZUJĘ WAGĘ DO DEMOKRATYCZNYCH PROCEDUR, TO POWINNA
UWZGLEDNIĆ NASZ PROTEST PRZECIWKO NIEROZUMNEMU, BO NIEKONSENKWEMU
POSTĘPOWANIU, PRZY PRZESTRZEGANIU FORUMOWEGO REGULAMINU PRZEZ POMOCNIKA
ADMINA, JAKIM OD PEWNEGO CZASU ZOSTAŁ PLOPLI.
WYCINA, PLOPLI, POSTY KIERUJAC SIĘ EMOCJAMI ZAMIAST OBOWIĄZUJĄCYM PRAWEM, DO
KTÓREGO PRZESTRZEGANIA JEST, W PIERWSZYM RZĘDZIE, ZOBOWIĄZANY.
Prosze o wsparcie, tych wszystkich , którzy maja dosyć samowoli plopli.
Obserwuj wątek
    • giwi Re: PROTEST PRZECIWKO SAMOWOLI PLOPLI 18.07.05, 13:50
      Nie krzycz, to niezgodne z netykietą. Spamy i posty podbijające są wycinane.
      • homosovieticus Proszę o przywrócenie postu Krzyk oznaką oburzenia 18.07.05, 13:54
        • plopli Re: Proszę o przywrócenie postu Krzyk oznaką obur 18.07.05, 14:03
          Homoś daj na wstrzymanie.

Forum jest dla ludzi inteligentnych. Jestem pewien, że gdybyś zamiast wypisywać
          egzaltowane strofy uważnie poczytał teksty kataryny wiedziałbyś, jakie są jej
          poglądy. Jeśli nadal odczuwasz niedosyt, ślij swoje wezwania osobiście do
          Kataryny na maila lub na jej blogu kataryna.blox.pl/html .
          • gargamel.z.rm Re: Proszę o przywrócenie postu Krzyk oznaką obur 18.07.05, 14:08
            gdzie teraz chowacie wyciete watki ? Na oslej nie ma homosia.
            • plopli Re: Proszę o przywrócenie postu Krzyk oznaką obur 18.07.05, 14:10
              gargamel.z.rm napisał:

> gdzie teraz chowacie wyciete watki ? Na oslej nie ma homosia.

Sprawa nie dotyczy wycinania wątków, tylko postów podbijających wątki.
              • homosovieticus Kłamiesz plopi, ten post nie był podbijającym! 18.07.05, 14:13
                plopli napisał:

> gargamel.z.rm napisał:
                >
                > > gdzie teraz chowacie wyciete watki ? Na oslej nie ma homosia.
                >
                > Sprawa nie dotyczy wycinania wątków, tylko postów podbijających wątki.
                • plopli Re: Kłamiesz plopi, ten post nie był podbijającym 18.07.05, 14:14
                  homosovieticus napisał:

> Kłamiesz plopi, ten post nie był podbijającym

Giwi uznała, że był. Jak uważasz, że niesłusznie pisz do jabbura: jabbur@gazeta.pl
                  • gargamel.z.rm Re: Kłamiesz plopi, ten post nie był podbijającym 18.07.05, 14:17
                    Ja tak ogolnie pytam,ploplus, bo czesto to co wyrzynacie poniewiera sie gdzies
                    poza osla albo znika w ogole w naturze.
                  • homosovieticus dzięki, wiem gdzie pisać,wkurzony jestem,boś kiep! 18.07.05, 14:24
                    plopli napisał:

> homosovieticus napisał:
                    >
                    > > Kłamiesz plopi, ten post nie był podbijającym
                    >
                    > Giwi uznała, że był. Jak uważasz, że niesłusznie pisz do jabbura:
                    jabbur@gazeta
                    > .pl

Nie ma pośpiechu, przy okazji poskarżę się, na nierozumienie politycznego
                    klimatu, przez adminów gazety.
                    Słowa a wiec i posty są w pewnych sytucjach używane do niewypowiadania myśli.
                    Nie uczą tego już na uniwerkach?
                    Szkoda wielka! :((
                    • gargamel.z.rm Re: dzięki, wiem gdzie pisać,wkurzony jestem,boś 18.07.05, 14:31
                      Sloma ci wychodzi z czaszki.
                      • homosovieticus Re: dzięki, wiem gdzie pisać,wkurzony jestem,boś 18.07.05, 14:35
                        gargamel.z.rm napisał:

> Sloma ci wychodzi z czaszki.
                        Ubolewam nad tym i pracuję nad zmianą.
          • homosovieticus Re: Proszę o przywrócenie postu Krzyk oznaką obur 18.07.05, 14:11
            plopli napisał:

> Homoś daj na wstrzymanie.
            >
            > Forum jest dla ludzi inteligentnych. Jestem pewien, że gdybyś zamiast
            wypisywać
            > egzaltowane strofy uważnie poczytał teksty kataryny wiedziałbyś, jakie są jej
            > poglądy. Jeśli nadal odczuwasz niedosyt, ślij swoje wezwania osobiście do
            > Kataryny na maila lub na jej blogu kataryna.blox.pl/html .

Forum jest miejscem do wymiany myśli i poglądów .Taki cel przyswiecał
            założycielom.Nie pozwole Ci, a przynajmniej będę się starł o to,żebyś mógł
            zamienić je na, jedynie słuszne, sieciowe stanowisko propagujace łatwizny
            intelektualne niezależnie czy rozsiewa je Kataryna czy też plopli.
            • oborovy Re: Proszę o przywrócenie postu Krzyk oznaką obur 18.07.05, 14:46
              Homo, czy jeszcze utrzymujesz kontakt z tym gostkiem z berlinskiej parady?
              • homosovieticus [...] 18.07.05, 14:59
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • oborovy Josek - nerwy ci puszczaja? 18.07.05, 15:00
                  • homosovieticus nerwy jak stalowe postronki.Kinder sztuba nawala! 18.07.05, 15:01
      • homosovieticus Re: PROTEST PRZECIWKO SAMOWOLI PLOPLI 18.07.05, 14:06
        giwi napisała:

> Nie krzycz, to niezgodne z netykietą. Spamy i posty podbijające są wycinane.

Wyciety post nie był ani spamem, ani postem podbijającym.
        Argumentację Twoją, Droga Giwi, muszę uważac z pozbawianą zupełnie podstaw w
        faktach.
    • homosovieticus wygląda,że histeryzuję i ....wszystko jest OK? 18.07.05, 14:40
      • oborovy Re: wygląda,że histeryzuję i ....wszystko jest OK 18.07.05, 14:44
        Tak to jest jak sie za duzo czyta bzdetow w ND, Homosiu!
    • homosovieticus Możecie mnie nie lubić ale samowoli położyć trzeba 18.07.05, 14:43
      KRES.
      Dowolna etykieta obawiazywać powinna wszystkich, adminów głównie.Dopuszczalne
      wyjatki powinny służyć SPRAWIE.
      • gargamel.z.rm homos reprezentantem rycykowej SPRAWY na FK ? 18.07.05, 15:04
      • homosovieticus znowu plopli post podiwanił! powiało butą n/t 18.07.05, 15:06
    • filomena102 Re: PROTEST PRZECIWKO SAMOWOLI PLOPLI 18.07.05, 15:09
      Zatrudnili cenzora, wybory tuż, tuż

Cimoszence nie wiedzie się w sondażach (wyniki tylko dla wtajemniczonych.)
      za dużo ludzie psioczą i to psuje obraz czerwonego zbawiciela postkomuchów.

cenzorzy jak ich pracodawcy chcą być bezkarni.

jow.org.pl/mp3/fozz_rm_1.mp3
    • malaszaramysz Daj mu szansę :-))))))))) 18.07.05, 18:01
      Adminem jest od paru dni, nie ma doświadczenia , musi się trochę na własnych
      błędach pouczyć.:-)))))))))))))

• leszek.sopot PROTEST PRZECIWKO Homoniewiadomo! 18.07.05, 18:04
      homosovieticus napisał:

same wielkie bukwy, ktorych przeczytac sie nie da.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka