bac1 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))))))))) 05.08.05, 01:00 “Vox audita latet, littera scripta manet” Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))))))))) 05.08.05, 07:25 Tu SMOK nawet smoki wiedzą, że kaczory żadnymi innymi językami nie władają poza P(i)sujowym;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))))))))) 05.08.05, 07:39 Cześć Smoku, Czy w IV RP jazda po pijaku stanie się koniecznością. P(i)Suje gotowe takie prawo wprowadzić:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))))))))) 05.08.05, 07:43 Cze, mysza, haj! Czy mysza wie, co ta niedoszła doradczyni napisała za cytatę? Czy SMOK dobrze kojarzy: coś n/t pisania?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))))))))) 05.08.05, 07:49 " Głos usłyszany jest niewidoczny,litera napisana trwa" Mam nadzieję,że moja od lat nieużywana łacina jeszcze się do czegoś nadaje?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-)))))))) 05.08.05, 07:52 Oooooooooooooooooooooooooo, w mordeeeeeeeeeeeeeee! A to mnie od rana zażyła;-))))))))))) Łapy mi się zaczęły trząść, w dodatku ten głupi serwer co chwila mnie wylogowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 07:57 Ten serwer głupieje od wczoraj:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 08:01 eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/44/idc/4/ TO dla myszy;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 08:03 KALAFIOR;-)))))))))))))))))))) www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050805/publicystyka_a_6-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 08:05 To P(i)Suje w akcji - układamy listę :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 08:07 Mysza pierwsza, wg wszelkich zasad;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 08:11 Tak mnie poranne tłumaczenie z łaciny zmęczyło ,że o najważniejszym w zdaniu zapomniałam:-))) Miało być tak : P(i)Suje w akcji - "układamy listę " :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 08:18 OK z łepkiem? No, to SMOK-Prezio zacznie, bo ma tylko 30 minut na godzinę +/-: Wszechpolska lista wyborcza kandydatów do Sejmu, oparta na widziMYSZę Smoka i reszty Spółki & Życzliwych, z krótkim uzasadnieniem: 1. SMOK-Prezio; nie wymaga uzasadnienia, jest WIELKI i ZIELONY, i ma poparcie Dziuńki, Lajkonika i barana;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 08:20 2.Wielki Łowczy Jedyny techniczny - będzie umiał posługiwać się maszynką do głosowania:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 08:27 Wszechpolska lista wyborcza kandydatów do Sejmu, oparta na widziMYSZę Smoka i reszty Spółki & Życzliwych, z krótkim uzasadnieniem: 1. SMOK-Prezio; nie wymaga uzasadnienia, jest WIELKI i ZIELONY, i ma poparcie Dziuńki, Lajkonika i barana;-) 2.Wielki Łowczy; jedyny techniczny - będzie umiał posługiwać się maszynką do głosowania:-))) 3.Doradczyni in spe: zna się na gospodarstce i nie da się(?) skorumpować;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 08:31 Żaba_pelagia - ostatnio się obija ale w Sejmie wszyscy się obijają. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 08:37 Wszechpolska lista wyborcza kandydatów do Sejmu, oparta na widziMYSZę Smoka i reszty Spółki & Życzliwych, z krótkim uzasadnieniem: 1. SMOK-Prezio; nie wymaga uzasadnienia, jest WIELKI i ZIELONY, i ma poparcie Dziuńki, Lajkonika i barana;-) 2.Wielki Łowczy; jedyny techniczny - będzie umiał posługiwać się maszynką do głosowania:-))) 3.Doradczyni in spe: zna się na gospodarstce i nie da się(?) skorumpować;-))) 4. Żaba_pelagia; ostatnio się obija, ale w Sejmie wszyscy się obijają. 5. Malaszaramysz; wszędzie wlezie, ucha spore ma, będzie się plątać pod nogami i wrogie koalice zapętlać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 08:44 Myszy z domu nie wypuszczają :-))))))) Ale doprowadzić do P(i)Sku członkinie wrogich obozów ,to całkiem przyjemne zadanie :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 08:52 A kto powiedział, że po wygranych wyborach zostawimy Sejm w Warszawie??? Sejm bedzie obradował w dogodnym miejscu: pod oknem myszy. Mruczek będzie pilnował, żeby myszy nikt nie zjadł, dopóki on sam nie zechce;-))))) Baj, nara, si ju:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 09:51 lolek1313 napisał: > Wszechpolska lista wyborcza kandydatów do Sejmu, oparta na widziMYSZę Smoka > i reszty Spółki & Życzliwych, z krótkim uzasadnieniem: > > 1. SMOK-Prezio; nie wymaga uzasadnienia, jest WIELKI i ZIELONY, > i ma poparcie Dziuńki, Lajkonika i barana;-) > > 2.Wielki Łowczy; jedyny techniczny > - będzie umiał posługiwać się maszynką do głosowania:-))) > > 3.Doradczyni in spe: zna się na gospodarstce i nie da się(?) skorumpować;-))) > > 4. Żaba_pelagia; ostatnio się obija, ale w Sejmie wszyscy się obijają. > > 5. Malaszaramysz; wszędzie wlezie, ucha spore ma, będzie się plątać pod nogami > i wrogie koalicje zapętlać;-) 6. Czytacz.gazet; umie cyztać! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))) Once more;-))))) 05.08.05, 10:07 > Wszechpolska lista wyborcza kandydatów do Sejmu, oparta na widziMYSZę Smo > ka > > i reszty Spółki & Życzliwych, z krótkim uzasadnieniem: > > > > 1. SMOK-Prezio; nie wymaga uzasadnienia, jest WIELKI i ZIELONY, > > i ma poparcie Dziuńki, Lajkonika i barana;-) > > > > 2.Wielki Łowczy; jedyny techniczny > > - będzie umiał posługiwać się maszynką do głosowania:-))) > > > > 3.Doradczyni in spe: zna się na gospodarstce i nie da się(?) skorumpować; > -))) > > > > 4. Żaba_pelagia; ostatnio się obija, ale w Sejmie wszyscy się obijają. > > > > 5. Malaszaramysz; wszędzie wlezie, ucha spore ma, będzie się plątać pod nogami > > i wrogie koalicje zapętlać;-) > > 6. Czytacz.gazet; umie czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))) Once more;-))))) 05.08.05, 10:16 Może jeszcze Znudzonego wkopiemy :-)))))))))))) Będzie się mógł nudzić do woli:- )) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))) Once more;-))))) 05.08.05, 10:24 Czy to jest OFICJALNE zgłoszenie kandydatury? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))) Once more;-))))) 05.08.05, 10:25 OFICJALNE:-))))))))))) Chyba,że zaprotestujesz, jak każda matka,chroniąc swoje dziecko:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))) Once more;-))))) 05.08.05, 10:28 Co tam - MATKA, jak Ojczyzna w potrzebie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))) Once more;-))))) 05.08.05, 10:28 Muszę uciekać. Pan mąż na tomografię ma mnie dostarczyć. Zobaczę jak świat wygląda :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))) Once more;-))))) 05.08.05, 10:32 Ciekawe będą Twoje wrażenia, podziel się nimi koniecznie! Kaczory przejżdżć bez hamowania!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))) Once more;-))))) 05.08.05, 15:33 Świat wygląda pięknie, miasto rozkopane jak zwykle latem. Udało mi się w ramach rekompensaty za siniaka średnicy 10cm wytargować zakupy w Galerii :-))))))) Argumentem było to,że tam na pewno jest mniejszy syf niż w szpitalu, który musiałam odwiedzić:-)))))))Do ukochanej księgarni już mnie nie zawiózł - nie ma gdzie parkować,bo rozkopane:-(((( Nakupowałam kosmetyków i wróciłam do "więzienia". I tyle się świata naoglądałam:-))))))))) Gdyby pielęgniarka wykazała się większą fachowością ,to nawet tego bym nie zobaczyła:-)))))))))))))) Niech żyją siniaki!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))) Once more;-))))) 05.08.05, 19:12 > > Wszechpolska lista wyborcza kandydatów do Sejmu, oparta na widziMYSZę Smo > > ka > > > i reszty Spółki & Życzliwych, z krótkim uzasadnieniem: > > > > > > 1. SMOK-Prezio; nie wymaga uzasadnienia, jest WIELKI i ZIELONY, > > > i ma poparcie Dziuńki, Lajkonika i barana;-) > > > > > > 2.Wielki Łowczy; jedyny techniczny > > > - będzie umiał posługiwać się maszynką do głosowania:-))) > > > > > > 3.Doradczyni in spe: zna się na gospodarstce i nie da się(?) skorum > pować; > > -))) > > > > > > 4. Żaba_pelagia; ostatnio się obija, ale w Sejmie wszyscy się obija > ją. > > > > > > 5. Malaszaramysz; wszędzie wlezie, ucha spore ma, będzie się plątać > pod > nogami > > > i wrogie koalicje zapętlać;-) > > > > 6. Czytacz.gazet; umie czytać! > 7. Znudzonego nihilista, bo będzie się mógł nudzić do woli:-)) I co, to wszyscy???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 05.08.05, 15:39 lolek1313 napisał: > Oooooooooooooooooooooooooo, w mordeeeeeeeeeeeeeee! > A to mnie od rana zażyła;-))))))))))) > Łapy mi się zaczęły trząść, ....o mało w murek główką..:-)) i na "stronę" musiałem:-) www.niedziela.pl/xml.php?wyd=edcz&doc=ed200405.xml&nr=28 "– Wiele jest słów wypowiadanych; nie sposób ich policzyć, tym bardziej, że tak szybko przemijają. Ale Boski Sędzia zna je wszystkie, zna ich wartość i uroczyście poucza: „Wedle słów twoich będziesz usprawiedliwiony i według słów twoich będziesz potępiony”. „Scripta manent”, toteż jestem odpowiedzialny za moje słowa mówione, które mogą być zabójcze, ale też za słowa pisane, gdyż albo budują, albo deprawują, kłamią, służą diabelskim siłom." >Rozmowy z bratem Stanisławem< „Vox audita latet, littera scripta manet” Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Witam,Panie Heniu :-))) n/t 05.08.05, 16:03 Witam:), witam:) Pani "myszko":) Jak w "rodzince" ? :-). Martwię się nieco;), "myszka" dzielnie z za "słów" spoziera, "futerkiem" lśni:) Dyżurki-Pan co nieco z "wierszy" wyczytuje i szczerze się troska:) Pani "myszko"! szybkiego z "więzienia" wyjścia życzę, choćby miały na tym L.A. i Mównice stracić. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Witam,Panie Heniu :-))) n/t 05.08.05, 16:14 Dziękuję pieknie ,Panie Heniu. Dzisiaj trochę świeżym powietrzem otumaniona jestem:-)))))))))) Zanim z więzienia wyjdę to LA i Mównice wykończymy:-)))))))I tak mam farta niebywałego,że mój pan i władca tomografu w domu nie trzyma:-))))))))))) Zawsze można po bardzo,bardzo rozkopanym mieście się przejechać. Chyba żadnej całej ulicy nie ma. Wszędzie objazdy, roboty drogowe i diabli wiedzą co.:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Witam,Panie Heniu :-))) n/t 05.08.05, 16:28 Daj Boże(!):) przyczynić sie do "wykończenia" i w ramki**2500* te "podłe" wątki, przez nie to "myszkę" w norce Pany_Władcy trzymają:) Jak lubię "myszę":), "dołożę" "im" więcej niż ostatnio! :-) >Precz z (Alfr)Albertem(dem)<!!!) >Zanim z więzienia wyjdę to LA i Mównice wykończymy:-)))))))< Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Witam,Panie Heniu :-))) n/t 05.08.05, 16:37 Panie Heniu, w takim towarzystwie to sobie mogę siedzieć:-))))))))) Nie wiem co bym zrobiła, gdybym tego dorum nie znalazła :-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Witam, Pani Myszko :-))) n/t 05.08.05, 16:55 P."myszko"! jak to sie dzieje, że do południa rozmawiacie sobie "zieleniaki" w takcie ~ 2-4 minuty, mnie zaś zajmuje po -naście minut? Pani więcej o Matce wie!, jak "znudzony" wyjechała? i na jak długo?, SMOKU jak zauważam też tylko póżnymi wieczorami i rankami wczesnymi grasuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Witam, Pani Myszko :-))) n/t 05.08.05, 16:58 Smok dzisiaj nad morze jedzie, Bac poluje na szczupaki koło domu więc na pewno wieczorem wróci albo jutro rano :-)))))))))))))Gości ma i też czasu mało :-)))) A forum głupieje, rano trochę szybciej chodzi:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Witam, Pani Myszko :-))) n/t 05.08.05, 17:08 >A forum głupieje, rano trochę szybciej chodzi:-)))))))))< Może nie z impetem początku, zgodzimy się chyba P."myszko", że oba wątki niechybnie "ramek" się doczekają:-), jako "techniczny" zajmuję się też "parametrami" wątków typu: długość, szybkość, przyspieszenia(opóźnienia) i granica sumy...;) Takie odchylenie zawodowe, Wam nietechniczni obce...(nie)stety:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Witam, Pani Myszko :-))) n/t 05.08.05, 17:12 Za mądrych słów Pan używa,Panie Heniu.:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Witam, Pani Myszko :-))) n/t 05.08.05, 17:22 >Wam nietechniczni obce...(nie)stety:-))< :-))))) I tym sposobem "nie wprost" P."myszko":), próbuję, mając "chwilkę" Panią "dla siebie", wytłumaczyć się dlaczego wobec Was bywam >czytacz_życzliwy<:)) Tak czy owak? Zawsze Życzliwy. :-)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Witam, Pani Myszko :-))) n/t 05.08.05, 17:39 Ja dzisiaj jestem trochę "sprawna inaczej" i nawet dowcip mi przygasł :-))) Zaraz mam "widzenie" z koleżanką i pana i władcę muszę wyszykować na dyżurek więc znikam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Witam, Pani Myszko :-))) n/t 05.08.05, 17:50 Na trolla Pan awansował,Panie Heniu:-))))))) Mam jeszcze trochę czasu bo koleżanka się spóxni.Kanapki zrobione:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Witam, Pani Myszko :-))) n/t 05.08.05, 18:00 malaszaramysz napisała: > Na trolla Pan awansował,Panie Heniu:-))))))) Mam jeszcze trochę czasu bo > koleżanka się spóxni.Kanapki zrobione:-))) Czytałem i Panią również :)) Może już na "naszą ulubioną ulubienicą, na wskroś przesiąkniętą miłością bliżniego" nie działają żadne "takie" próby sympatycznego traktowania?:) Po rozmowie z Panią (tak "ma" Pani:), łagodnością napełniony ku "niej" się udałem i... od razu "w pysk":-)) >Tak czy owak "Nasz Dziennik< Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Witam, Pani Myszko :-))) n/t 05.08.05, 18:10 I gdzie jest "Mam jeszcze trochę czasu" ?? :) ... mam pomysł!!, "izę" przejmę(spróbuję) właściwą sobie "galanterią" :) W razie czego o wsparcie proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Witam, Pani Myszko :-))) n/t 05.08.05, 18:15 Centrala telefoniczna się zrobiła:-))))))))) Na każdego dobre słowo działa ale na niektórych po latach staosowania :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Witam, Pani Myszko :-))) n/t 05.08.05, 18:23 malaszaramysz napisała: > Centrala telefoniczna się zrobiła:-))))))))) Na każdego dobre słowo działa ale > na niektórych po latach staosowania :-))))))))))))))))) Ale mi się kojarzy przez Panią:) "Pani Iza z cetrali.." :) Cholerka-sorry:) - wykorzystam "ją" :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Witam, Pani Myszko :-))) n/t 05.08.05, 18:25 Trzeba próbować:-)) Jak się złego dobrym słowem potraktuje, to ,biedaczysko, nie wie o co chodzi:-))))))))) I fika:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pani Myszko :-))) - i fikła ;)) chyba:)) 05.08.05, 18:43 malaszaramysz napisała: > Trzeba próbować:-)) Jak się złego dobrym słowem potraktuje, to ,biedaczysko, > nie wie o co chodzi:-))))))))) I fika:-)))))))) Za łatwiutkim przejęcie tancerki z centrali chyba się okazało:)) Ps >to ,biedaczysko, nie wie o co chodzi:-)))))))))< Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pani Myszko :-))) - i fikła ;)) chyba:)) 05.08.05, 18:47 Już nie wie o co chodzi.Jej wątek "przejęto" a ona o tym nie wie :-))))) Swoją drogą ,to tego Tomusia - Nikifora propagandy by trzeba utemperować:-)))) Wstyd porządnemu,forumowemu "lewactwu " przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pani Myszko :-))) - i fikła ;)) chyba:)) 05.08.05, 18:58 malaszaramysz napisała: > Już nie wie o co chodzi.Jej wątek "przejęto" a ona o tym nie wie :-))))) > > Swoją drogą ,to tego Tomusia - Nikifora propagandy by trzeba utemperować:-)))) > > Wstyd porządnemu,forumowemu "lewactwu " przynosi. Wstyd wstydem - fakt! :), zapomniała Pani(w swej wielkoduszności:) ile "krwi" osioł "lewactwu" napsuł??:)) "Dajmy" Tomciowi" choć z 5% tej ilości FKprawym utoczyć:)) co! :)) Ps 5%!- nie więcej! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pani Myszko :-))) - i fikła ;)) chyba:)) 05.08.05, 19:04 Ten Tomcio to niczego nie utoczy :-)))))) Oszoł,Panie Heniu, był osłem z nazwy i z radiomaryjnej opcji. Oszoł zabawy dostarczał, krwi nie psuł :-))) Przegiął w końcu strasznie i dostał baty okrutne. Jak Tomusia czytam, to mi się scyzoryk otwiera:-)))On jest i głupi i nieudolny. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pani Myszko :-))) - i fikła ;)) chyba:)) 05.08.05, 19:13 malaszaramysz napisała: > Ten Tomcio to niczego nie utoczy :-)))))) > Oszoł,Panie Heniu, był osłem z nazwy i z radiomaryjnej opcji. > Oszoł zabawy dostarczał, krwi nie psuł :-))) Przegiął w końcu strasznie i > dostał baty okrutne. > Jak Tomusia czytam, to mi się scyzoryk otwiera:-)))On jest i głupi i nieudolny. 5% widzę po P. reakcji przelał już! :) Nie będę się "kłócił", gdzieżby z Panią :)))) Kiedyś porannykawa o mnie napisał, henryk nierychliwy... ale jak już.. ?? :-) Ps Z "naszym":) "de.mm..." potykasz się P."myszko"??, "politycznie" nie całkiem ci on "nasz" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pani Myszko :-))) - i fikła ;)) chyba:)) 05.08.05, 19:17 Politycznie nie ale ciekawie się z nim gada:-))))))) Lubię faceta, tak jak Sawę i czasem Ksiundza :-))))))))))))))))) Henryk nierychliwy...na kaczki alfredzie :-))))))))))))))))))))) Ta kaczka nam jeszcze w łapki wpadnie. Na razie przyjdzie swój wątek obejrzeć i się zdziwi:-))) " Przejęty" jak za starych,oślich czasów:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pani Myszko :-))) - i fikła ;)) chyba:)) 05.08.05, 19:34 Lubię facet...jak widzę te(ych) same(ych)co Pani :)) >Henryk nierychliwy...na kaczki alfredzie :-)))))))))))))))))))))< iza_centralka???...to co innego, "młodzieńcza FKmiłość", "usilnie" szukam piękniejszej, mądrzejszej..a la mysza:) po "ich" stronie:-). Panią "sawę", jak wszystkim wiadomo, b. lubię. 2 dziewczyny niedokończonej rewolucji...zimne, cierpkie, niepiękne.. :-) To co mi pozostało???....ku tej "pierwszej" rdzewieję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pani Myszko :-))) - i fikła ;)) chyba:)) 05.08.05, 19:37 My tam ze Smokiem izi wątek rozwalamy:-))))))))) Z zemsty za przezywanie Pana Henia:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pani Myszko :-))) - i fikła ;)) chyba:)) 05.08.05, 20:16 malaszaramysz napisała: > My tam ze Smokiem izi wątek rozwalamy:-))))))))) Z zemsty za przezywanie Pana > Henia:-))) Jetem tam i wciąż "przeżywam" :)) izka dalej nie kapuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Przed IV PiSpospolitą ;-)))))) Sękju;-))))))) 11.08.05, 16:44 No, proszę, nawet nie wiedziałam, że tam o tym wiedzą!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: mownica dorosla do pożomu kaczki 1567mm 05.08.05, 20:23 I dość:)))) bo jak tak dalej , to kaczka ma giganta (mutanta) wyrośnie:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: mownica dorosla do pożomu kaczki 1567mm 05.08.05, 20:29 Jaa!:)P. "hrabio":-) - mamy w planie kaczkę_giganta_mutanta 2500mm-wą i.. w "ramki" nam ją wtedy "oprawią" :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: mownica dorosla do pożomu kaczki 1567mm 05.08.05, 21:09 Ale Kaczory sa dwa! A 2 x 1567 = 3134 mm;-))) Jeszcze mamy SPOOORYYY zapasik;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kaczor nie z mównicą tym razem;-)))))))))))) 05.08.05, 22:24 wiadomosci.wp.pl/gid,83141,kat,32834,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=9 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Kaczor nie z mównicą tym razem;-)))))))))))) 05.08.05, 22:46 bac1 napisała: > <a href="wiadomosci.wp.pl/gid,83141,kat,32834,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=9" target="_blank">wiadomosci.wp.pl/gid,83141,kat,32834,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=9</a> No niech sobie Sz. Pani wyobrazi!, są jeszcze w "tym kraju" prawdziwie narodowe media:) Przyszły, nieduży (b:)acz WIELKI PRZYSZŁY Prezydent IV RP we właściwym "fleszu", ... nie jakieś tam "wybiórcze": bi.gazeta.pl/im/1/2758/z2758211G.jpg bi.gazeta.pl/im/8/2397/z2397078G.jpg bi.gazeta.pl/im/9/2815/z2815459G.jpg www.whs.pl/img/zdjecia2/02_big.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kaczor nie z mównicą tym razem;-)))))))))))) 05.08.05, 22:49 Witam, Panie Henryku.log i dziękuję za uzupełnienie kolekcji;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Kaczor nie z mównicą tym razem;-)))))))))))) 05.08.05, 23:01 Ach nareszcie:).. i ja moge Panią późnym Dobry Wieczór przywitać:-) Działo sie dziś... oj działo w "szczelaniu" w kaczki(te inne też). Pani!, wg P."myszki", późno Masz na "zielonych" się pojawiać, co niniejszym(powyższyn) sie potwierdza:-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kaczor nie z mównicą tym razem;-)))))))))))) 05.08.05, 23:05 Panie Henryku.log: nie jest to reguła. Teraz nie chcem, ale muszem robić za dwóch (kaczorów?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: A propo (?!:-) Miła Pani ,za co wciąż ".log": 05.08.05, 23:12 Panie Henryku.log: "log." to wyraz uznania dla Pańskiego stylu zwięzłego i n/t:-))) Ale jeśli Pana to "log" choć trochę denerwuje - zaprzestanę używać;-))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: A propo (?!:-) Miła Pani ,za co wciąż ".log": 05.08.05, 23:34 bac1 napisała: > Panie Henryku.log: > "log." to wyraz uznania dla Pańskiego stylu zwięzłego i n/t:-))) > Ale jeśli Pana to "log" choć trochę denerwuje - zaprzestanę używać;-))) > Pozdrawiam. :-) Szczerze Zaprzyjaźnionym kiedyś wyjaśniałem "owo" ".log" - czysto techniczny zabieg, wobec przymusu logowania. gość-(H)henryk wcześniej mi było:-) > "log." to wyraz uznania dla Pańskiego stylu zwięzłego< - gdybym wiedział..jak sie nie domyśliłem ....głupio bym się nie pytał! :-) Zawsze! Pzdr :-) henryk Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: A propo (?!:-) Miła Pani ,za co wciąż ".log": 05.08.05, 23:36 Czyli - reasumując - mogę w dalszym ciągu? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log > Czyli< - jest mi niezmiernie miło-Sz. Pani :D... 05.08.05, 23:54 bac1 napisała: > Czyli - reasumując - mogę w dalszym ciągu? ...o "rumieńcu"... nie wspomnę:)....nno nie uchodzi. :D Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: > Czyli< - jest mi niezmiernie miło-S 11.08.05, 16:50 Panie Henryku.log: nichże Pan łaskawie zostawi trochę łez na lacz... ze śmiechu! Nad butnymi Kaczorkami, które prędzej czy później po dziobach oberwą;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Pojawiła się konkurencja dla Kaczorów;-))))))) 05.08.05, 23:52 wiadomosci.wp.pl/gid,81018,kat,32834,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=3 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pojawiła się konkurencja dla Kaczorów;-)))))) 06.08.05, 00:15 bac1 napisała: > <a href="wiadomosci.wp.pl/gid,81018,kat,32834,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=3" target="_blank">wiadomosci.wp.pl/gid,81018,kat,32834,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=3</a> :-)))) SMOKU Yapę na konkurenję rozewrze!!...znam GO!, czym "rzeź" w paszczy uzasadni przekonamy siee niebawem, Miła Pani..mysle :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kaczory, pseudonim TYGRYS;-)));-)))))) 06.08.05, 07:16 "- Czy Tygrysy umieją pływać? - Pewnie, że umieją. Tygrysy wszystko umieją…" (A.A. Milne, tłum. I.Tuwim) P.S. Panie Henryku.log: Pan bez tego SMOKa-Prezia to chyba żyć już nie może...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Kaczory, pseudonim TYGRYS;-)));-)))))) 06.08.05, 08:04 Nooo witajcie lewackie słoneczka. Nooo witajcie antykaczyści! Rzeczywiście jakoś tak cicho u was dzisiaj. Wszak to już ósma godzina! Wpadłam wypić poranną kawę. I to na krótko. Bo wykonawstwo czynności zawodowych wzywa. Nooo szkoda mi Myszy strasznie. Strasznie! Pogoń za tomografem? Okropne. Smoka też szkoda tylko w inny sposób, po prostu go brakuje. bac1 coś ty najlepszego zrobiła! Wymyśliłaś sobie nick jak nazwę łodzi podwodnej. Lub kryptonim operacyjny akcji wojskowej. Dlaczego nie np. "mimozami jesień się zaczyna" albo "A może byśmy tak najmilsza..." albo...? bac1 jak się do ciebie zwracać. Miła bac. No. Jak sie opóści "1" i przeczyta po "angielsku" to nawet nieźle to brzmi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Kaczory, pseudonim TYGRYS;-)));-)))))) 06.08.05, 08:11 sawa.com napisała: > Nooo witajcie lewackie słoneczka. Nooo witajcie antykaczyści! Rzeczywiście > jakoś tak cicho u was dzisiaj. Wszak to już ósma godzina! Wpadłam wypić poranną > > kawę. I to na krótko. Bo wykonawstwo czynności zawodowych wzywa. > Nooo szkoda mi Myszy strasznie. Strasznie! Pogoń za tomografem? Okropne. > Smoka też szkoda tylko w inny sposób, po prostu go brakuje. > > bac1 coś ty najlepszego zrobiła! Wymyśliłaś sobie nick jak nazwę łodzi > podwodnej. Lub kryptonim operacyjny akcji wojskowej. > Dlaczego nie np. "mimozami jesień się zaczyna" albo "A może byśmy tak > najmilsza..." albo...? > bac1 jak się do ciebie zwracać. Miła bac. No. Jak sie opóści "1" i przeczyta > > po "angielsku" to nawet nieźle to brzmi. > > pozdrawiam Droga bac, jak to się stało, że ja, słówko "opuści" napisałam przez u zamknięte i z kreską na dodatek, to już na prawdę, mogę powiedzieć, nie chochlik ale sam diabeł antykaczystów w tym maczał palce, żeby mnie tu u Was skompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kaczory, pseudonim TYGRYS;-)));-)))))) 06.08.05, 08:20 sawa.com napisała: > Droga bac, jak to się stało, że ja, słówko "opuści" napisałam przez u zamknięte > > i z kreską na dodatek, to już na prawdę, mogę powiedzieć, nie chochlik ale sam > diabeł antykaczystów w tym maczał palce, żeby mnie tu u Was skompromitować. > > Droga Sawo, bez paniki;-))) Nikt się o tym nie dowie;-))) P.S. Może podświadomie całkiem pozazdrościła Pani izie-pięknej-izie jej sławetnej dysleksji, w którą wpędził ją niejaki Alfred?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kaczory, pseudonim TYGRYS;-)));-)))))) 06.08.05, 08:11 Miła Sawo, chciałam wybrać sobie nick "Sawa", ale był już zajęty;-))) No i poszłam na łatwiznę, pozdrawiam;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Kaczory, pseudonim TYGRYS;-)));-)))))) 06.08.05, 08:35 Droga Sawo, bez paniki;-))) Nikt się o tym nie dowie;-))) P.S. Może podświadomie całkiem pozazdrościła Pani izie-pięknej-izie jej sławetnej dysleksji, w którą wpędził ją niejaki Alfred?;-))) Ach bac, ty to potrafisz człowieka pocieszyć! Postanowiłam. Dziś wieczorem będę czytac wiersze Achmatowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kaczory, pseudonim TYGRYS;-)));-)))))) 06.08.05, 08:38 Ja nie, ale na pewno dla Pani będzie to udany wieczór, Pani Sawo;-))) W przerwie - proszę do nas zajrzeć, zawsze jest Pani miłym gościem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Kaczory, pseudonim TYGRYS;-)));-)))))) 06.08.05, 17:41 No, proszę. Zabrakło SMOKA i watek usycha. Specjalnie napisałam, że usycha a nie umiera. Muszę go troch pociągnąć pod górkę. Mam takich parę pytań. Np. do Henryka. Skąd u ciebie Henryku taka skłonność do cudzysłowów. Czy one mają jakieś znaczenie. Inne pytanie nie wiem do kogo skierować. Co znaczą skróty: n/t czy jakoś tak. Przyznam się że tych wszystkich regulaminów nie czytałam. A może tam są jakieś wyjaśnienia. Ja jak każdy normalny człowiek nie znoszę regulaminów. Więc co to znaczą te wszystkie skróty nb. nt i takie inne. No i ostatnie pytanie. Dlaczego kaczory mają pseudonim TYGRYS. Bo chyba nie dlatego, że na tygrysy mają visy. Haaa? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Kaczory, pseudonim TYGRYS;-)));-)))))) 06.08.05, 18:12 Witam, Takie różne n/t ,n/txt,b/t itp:-))))))))) Brak tekstu - treść postu jest w tytule. :-)) Tygrysy od Tygryska :-)))))))) Co do "visów na tygrysy ": 1.to legenda 2.taka zabawa źle się kończy - zawsze wygrywają tygrysy:-)) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Kaczory, pseudonim TYGRYS;-)));-)))))) 06.08.05, 18:37 Witam Pani "sawo" :-) >Skąd u ciebie Henryku taka skłonność do cudzysłowów. Czy one mają jakieś znaczenie.< Dzięki P.Sawo :-), jeśli w realu ma Pani na imię Sawa???, zieloni przyjaciele z tolerancją po prostu przeginają i nie wytkną starszemu w bractwie,...bo ambitny może?? Biorę do serca, od serca, uwagę P. Sawo:-), gdybym przeginał z ".." w przyszłości,proszę o życzliwe napomnienie:) Zawsze do Pani przyjaźnie nastawiony.:) henryk Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Kaczory, pseudonim TYGRYS;-)));-)))))) 06.08.05, 18:44 Panie Heniu, nikt nie przegina z tolerancją:-)) My Pana uwielbiamy,Wielki Łowczy :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pani-Myszo! jak zwykle we mnie cudzym słowem n/t 06.08.05, 18:48 malaszaramysz napisała: > Panie Heniu, nikt nie przegina z tolerancją:-)) My Pana uwielbiamy,Wielki > Łowczy :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Dzień Dobry ,Panie Heniu :-))))))))))) 06.08.05, 18:54 Właśnie za cuda się zabrałam.Ludziom w tym kraju już zupełnie palma odbiła. Nie ważne ,że mieliśmy genialnych kryptologów. Ważne,że cudu nie było:-))))))) Chyba bez tych legend poumierają z rozpaczy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dzień Dobry ,Panie Heniu :-))))))))))) 06.08.05, 19:00 Zaglądałem wcześniej!, mając za sobą izine przepompowanie, strawa wydała mi się niejadalna!:) ??? może kilka kąsków zdołam przełknąć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz 1600 - WIELKI ŁOWCZY!!!!!! 100 lat :-)) 06.08.05, 19:03 Trzeba ruszyć te kaczki alfredie bo wychodzimy na naród idiotów. Wolimy cuda:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: 1600 - WIELKI ŁOWCZY!!!!!! 100 lat :-)) 06.08.05, 19:29 malaszaramysz napisała: > Trzeba ruszyć te kaczki alfredie bo wychodzimy na naród idiotów. > Wolimy cuda:-))) :-)))))))) 1600 - WIELKI ŁOWCZY!!!!!! w cudzysłów biorę za przyzwoleniem Sz. Pani:)) Za 100 lat Ślicznie Dziękuję i odwdzięczam tym Samym:), połówkę resztki do stówki na FK życzyłbym sobie w Pani i Jej Zielonych Towarzystwie. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TYGRYSKI;-) Dod. do wieczoru poezji:-))) 07.08.05, 07:34 Tajemny mur Tajemny mur w zbliżeniu ludzkim bywa, Namiętność nie pokona go ni miłość - Choćbyś do warg w palącej ciszy przywarł, Choćby z pragnienia serce ci krwawiło. Ni przyjaźń mocy tych nie zdoła przemóc, Ni czas, co wzniosłe szczęście opromienia, Gdy obca sercu swobodnemu Leniwa rozkosz ukojenia. Szaleni ci, co dążą do niej, Kto posiadł ją - goryczą się napoił... Rozumiesz teraz, czemu pod twą dłonią - Tak czułą - milczy serce moje. (Anna Achmatowa, tłumaczenie nie pamiętam, czyje:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: TYGRYSKI;-) Dod. do wieczoru poezji:-))) 07.08.05, 10:20 :-) > Rozumiesz teraz, czemu pod twą dłonią - > Tak czułą - milczy serce moje. Czemu akurat do mnie "Tajemny mur"??? Nieudolnie do ZIELONYCH... już ładniej nie umiem, niż umiem się, zbliżyć. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TYGRYSKI;-) Dod. do wieczoru poezji:-))) 07.08.05, 11:04 Panie Henryku.log: o wieczorze poezji Achmatowej wspominała ulubiona przez Pana, a lubiona przeze mnie takoż, Pani Sawa - stąd tytuł postu. Jeśli ta poezja i Pana "wciągnęła", to znaczy, że mój wybór był trafny:-) P.S. Kaczory naraziły mi się koszmarnie tym "podszywaniem" pod AK - stąd w ogóle temat "Kaczory, pseud. Tygrys" (Tygrys, znajomy Kubusia, twierdził, że wszystko potrafi, wszystko robi najlepiej - zupełnie jak... KACZORY! W odniesieniu do poruszanej tematyki - "TYGRYS" ma rozmaite podteksty;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: TYGRYSKI;-) Dod. do wieczoru poezji:-))) 07.08.05, 11:17 Miła Pani:) Nastroiła mnie Pani od rana wspaniałymi wierszami:) I tylko one skłoniły do napisania postu:) A(K)aczkowe "poty" daleko były ode mnie w ten piękny niedzielny poranek:-) Ps Dlaczego Pani nie była Moją od Polskiego ze cztery dekady temu ;-((( O polibudzie nie wspomnę,;(...towarzystwo napalone ale zimne... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TYGRYSKI;-) Dod. do wieczoru poezji:-))) 07.08.05, 11:22 Nie mogłabym być... bo wykształcenie całkiem nie takie;-))) A i "zasób wiedzy" daleki od...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: TYGRYSKI;-) Dod. do wieczoru poezji:-))) n/t 07.08.05, 11:35 bac1 napisała: > Nie mogłabym być... bo wykształcenie całkiem nie takie;-))) > A i "zasób wiedzy" daleki od...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TYGRYSKI;-) Dod. do wieczoru poezji:-))) n/t 07.08.05, 11:42 henryk.log napisał: > bac1 napisała: > > > Nie mogłabym być... bo wykształcenie całkiem nie takie;-))) > > A i "zasób wiedzy" daleki od...;-))) ...Pokornym gniewnej dumy przydaj... Panie Henryku.log: Gdyby Pański post przeczytał ktokolwiek ze znających mnie choć trochę osób, obśmiałby się jak norko-KACZOR;-)))))))) Pokory we mnie tyle, co kot Mruczek napłakał w futerko malejszarejmyszy! Znam swoje ograniczenia i tyle, Pan mnie po prostu, zwyczajnie, MIŁO BARDZO - PRZECENIA!:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) --- (J.Tuwim, "Kwiaty Polskie") Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Miłe Panie(bac1, malaszaramyszka):) mam pytanie? 06.08.05, 18:55 co sie stało z przejętym ostatnio wątkiem, umknął gdzieś w otchłanie cenzorów może? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Miłe Panie(bac1, malaszaramyszka):) mam pytan 06.08.05, 18:57 Zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach:-))) Też rano szukałam:-) Może izi zaniosła Alfredowi w prezencie albo to, ten okropny Michnik. Wlazł na forum i zabrał :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Miłe Panie(bac1, malaszaramyszka):) mam pytan 06.08.05, 19:08 O jaki wątek pytacie? Co do cudów, droga Myszko, to wcale nie jest to takie wszystko jednoznaczne: There are more things in Heaven and Earth, Than are dreamt of in your philosophy. Shakespeare Są dziwy w niebie i na ziemi, o których ani śniło się waszym filozofom A w ogóle jak tam zdrówko? I samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Miłe Panie(bac1, malaszaramyszka):) mam pytan 06.08.05, 19:18 malaszaramysz napisała: > Zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach:-))) Też rano szukałam:-) Może izi > zaniosła Alfredowi w prezencie albo to, ten okropny Michnik. Wlazł na forum i > zabrał :-))) Adam-meteorolog gromem walnął w wątek, myśli Pani? Mogło sie zdarzyć, izi tyle nagadała wczoraj ad personam giwiom-ploplom-prognostom, że polecili szefowi raz a dobrze..? :-) Druga z hipotez: Alfred, ktoremu wszystko względne, niekiedy nawet szczególnie, mógł izy "masę", bo jej nie lubi, w światło przemienić emcekwadratem/przezdwa? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Chciałem jedynie zobaczyć co niżej sie stanie n/t 06.08.05, 20:40 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28&sortuj=5 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Wtedy nie drgnęło!, może teraż?:) n/t 06.08.05, 20:44 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Wtedy nie drgnęło!, może teraż?:) n/t 06.08.05, 23:22 Dopiero co wróciłam z Pułtuska z całą wycieczką plus dodatki zebrane po drodze! A to w temacie - dla przypomnienia: "Głosujcie na Kaczorów" www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6056 Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Wtedy nie drgnęło!, może teraż?:) n/t 06.08.05, 23:25 bac1 napisała: > Dopiero co wróciłam z Pułtuska z całą wycieczką plus dodatki zebrane po drodze! > A to w temacie - dla przypomnienia: > > "Głosujcie na Kaczorów" > www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6056 Pułtusk, piękne mazowieckie miasto. Kiedyś i teraz. Lubię polskie maista i miasteczka. Lubie polską prowincję. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Wtedy nie drgnęło!, może teraż?:) n/t 06.08.05, 23:39 Witam! Wieczór z Achmatową udany?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Wtedy nie drgnęło!, może teraż?:) n/t 06.08.05, 23:43 Ojej! Miła Pani:) Dobry Wieczór:) i po wycieczce!, na dłużej może? ..a w temacie, sekundkę w nim byłem, odnoszę wrażenie, że ten pan Urban to plagiator jakiś:), niecnie Nas podgląda i co smaczniejsze piórka w całość_kuper klei:) Na dziś jeszcze obrazkiem się por(k)aczę tym: www.nie.com.pl/grafika/numery/2005/31/02urban.jpg i obiecuję jutro poważniej się zająć...tematem :-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Wtedy nie drgnęło!, może teraż?:) n/t 06.08.05, 23:47 Panie henryku.log: Wycieczka była nad wyraz udana, choc kaczorsko męcząca;-) Bardzo lubie Pułtusk. Niestety, po Narwi pływają jakieś kaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log obiecuję jutro poważniej się zająć...tematem :-) 07.08.05, 09:50 ??? chyba nie do tej klasy na lekcję wpadłem dziś?? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Wtedy nie drgnęło!, może teraż?:) n/t 07.08.05, 10:59 henryk.log napisał: > i obiecuję jutro poważniej się zająć...tematem :-) > Pzdr Będzie "poważnie" i rozłożone na stosowne cytaciki w FKnarodowej dyskusji nad "wyższością świąt..." i trochę potrwa! :-))) Obiecuję! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Powodzenia - choć daleko od Kaczorów!!!:) n/t 07.08.05, 11:20 Będzie daleko od Kaczorów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))))) PYTANIE!!!!!!!!! 06.08.05, 23:43 Co to za układ wątków na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))))) PYTANIE!!!!!!!!! 06.08.05, 23:54 bac1 napisała: > Co to za układ wątków na forum? Układ ten osiąga się Sz. Pani poprzez wybranie w okienku "Sortuj według" opcji "liczby wypowiedzi". Okienko znajduję sie tuż nad listą wątków forum Fraj ---------------------------------------------------- Kraj (1283747) Forum opiekują się giwi i plopli. Uwaga: Netykieta. Znasz? Stosuj. Nie znasz? Czytaj. + dodaj swoją reklamę Sortuj według: XXXXXXXXXXXX + rozpocznij nowy wątek ------------------------------------- To tak na Dobranoc Mili Nietechniczni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))))) PYTANIE!!!!!!!!! 07.08.05, 00:12 Panie Henryku.log: Bardzo dziękuję!!! Któryś z moich gości najazdowych przestawił mi to, niecnota. Jeszcze raz dzięki serdeczne - wszystko wróciło na swoje miejsce, dobrej nocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) Na dziś;-)))) 07.08.05, 00:05 "... Bardzo cicho i boleśnie jest nad ranem. Dzwonią dzwony, świt pochyla się w pokorze. Odpuść grzechy szarlatanom, Panie Boże, wszak Ty jesteś takim samym szarlatanem..." KIG frag. "Ulicy Szarlatanów" >>... Pysznych pokora niech uzbroi, Pokornym gniewnej dumy przydaj...<< (J.Tuwim, "Kwiaty Polskie") Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) JEST PIĘKNIE!!!!!!!!!! 07.08.05, 06:20 Na dworze jesttak pieknie, że żadne kaczory z dornowatymi wodnikami z ziobrem nie są mnie w stanie zniechęcić do życia, czego wszystkim życzę:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) JEST PIĘKNIE!!!!!!!!! 07.08.05, 09:05 Pięknie to ujęłaś bac. Co do Achmatowej. To nie. Nie mogłam odnaleźć jej wierszy w przestrzeni wirtualnej. A tak bardzo za nimi tęsknie. Papierowej nie mam. Za przypomnienie KIG przyznam się do końca. Czytałam ostatnią książkę wywiad J. Staniszkis. Jest to rozmowa z Andrzejem Zybałą. Dobrze się to czyta. Wszystko tam takie jasne i poukładane. Więcej się nie wypowiadam. Jestem na początku książki. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) JEST PIĘKNIE!!!!!!!!! 07.08.05, 11:08 Czego się nie robi... www.poezja.org/index.php?akcja=wierszeznanych&kto=Achmatowa%20Anna&ak=pokaz Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) JEST PIĘKNIE!!!!!!!!! 07.08.05, 11:27 Czego się nie robi... Przyjaciołom??? , tego, że się im w głowach poukładanego od dawna, nie wywraca! - ot co! :-) www.poezja.org/index.php?akcja=wierszeznanych&kto=Achmatowa%20Anna&ak=pokaz Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) JEST PIĘKNIE!!!!!!!!! 07.08.05, 11:31 henryk.log napisał: > Czego się nie robi... > > Przyjaciołom??? , tego, że się im w głowach poukładanego od dawna, nie wywraca! > - ot co! > :-) Panie Henryku.log: chyba mamy odmienne zrozumienie dla "przyjaźni";-))) Najlpeszym przyjaciołom permanentnie "wywracam", co się da;-))) Żeby nie zgnuśnieli - umysłowo i fizycznie!;-))) Jak KACZORY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Dzień Dobry:-))))))))))) 07.08.05, 12:25 Coś od Miłosza - polowanie na Kaczory:-))) Łagodź jej dzikość,okrucieństwo, Do tego też potrzebne męstwo, A chociaż nowoczesne państwo Na służbę grzmi samarytańską, Zbyt wiele widzieliśmy zbrodni, Byśmy się dobra wyrzec mogli I mówiąc: krew jest dzisiaj tania - Zasiąść spokojnie do śniadania, Albo konieczność widząc bredni Uznawać je za chleb powszedni. A więc pamiętaj - w trudną porę Marzeń masz być ambasadorem. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Dobry:-))))) Ach, witaj mi, witaj!:-))) 07.08.05, 13:23 Mam małą przerwę w obowiązkach gospodarskich;-))) Może jeszcze gdzieś ganiasz akurat za Alfredem lub inną schizofreniczną istotą?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień Dobry:-))))) Ach, witaj mi, witaj!:-)) 07.08.05, 13:36 Niestety, nudą wieje albo źle szukam :-)))))))))Opuściłam się w forumowych zajęciach bo istne najazdy na mysią norkę się zaczęły :-)))))))))))) W piątek zrobiłyśmy sobie babski wieczór z muzyką ze starych winyli , odrobiną poezji,świec i wina :-)))))))))))) Mam taką grupkę zwariowanych bab - nazywamy się " Miasto kobiet" :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Dobry:-))))) Ach, witaj mi, witaj!:-)) 07.08.05, 13:40 malaszaramysz napisała: > Niestety, nudą wieje albo źle szukam :-)))))))))Opuściłam się w forumowych > zajęciach bo istne najazdy na mysią norkę się zaczęły :-)))))))))))) > W piątek zrobiłyśmy sobie babski wieczór z muzyką ze starych winyli , odrobiną > poezji,świec i wina :-)))))))))))) > Mam taką grupkę zwariowanych bab - nazywamy się " Miasto kobiet" :-)))))) No, ładnie, myszomalaszara;-) Świece? A może race? A może... Boże!!! www.besta.pl/produkcja/tajemnice_rosji_2/miasto_kobiet/miasto_kobiet_pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień Dobry:-))))) Ach, witaj mi, witaj!:-)) 07.08.05, 13:43 Zaraz to dziewczynom wysyłam:-))))))))))))))))))) Chyba trzeba będzie nazwę zmienić:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Kaczora:-)))) Ach, witaj mi, witaj!:-)) 07.08.05, 13:49 Po co? Takie ciekawe rzeczy się tam działy;-))) "W Jenisejsku-15 pozostały porzucone sztolnie z resztkami niegdyś supertajnego wyposażenia (dzioby kaczorów jako broń IV PiSpospolitej) - można tam urządzić przyjemny tajny klubik i uprawiać clubbing wokół niego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień Kaczora:-)))) Ach, witaj mi, witaj!:-) 07.08.05, 13:55 Obawiam się,że zimno tam trochę. Chociaż sztolnie to świetny pomysł. Będę musiała poszukać czegoś koło siebie. W twierdzy przecież mieszkam :-))))Ponoć po całym Wrocławiem ciągną się tajne korytarze:-) Niby legenda ale jakoś wysokich budynków ani metra nikt budować nie chce :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Kaczora:-)))) Ach, witaj mi, witaj!:-) 07.08.05, 14:04 Widziałaś wątek asenkicośtam? Kaczoryzujemy? Mam jeszcze trochę przerwy;-))) Zjeżdżamy tutaj na ogonek? Merda mi się...wątek;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień Kaczora:-)))) Ach, witaj mi, witaj!:-) 07.08.05, 14:11 Który :-)) Ten o moherowych beretach ? Na ogonek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Dobry:-))))) Ach, witaj mi, witaj!:-)) 07.08.05, 13:57 malaszaramysz napisała: > Zaraz to dziewczynom wysyłam:-))))))))))))))))))) Chyba trzeba będzie nazwę > zmienić:-)) Dołącz i to: Makowiecki Band Miasto kobiet znów mam ten staw na ulicach dziki szał miasto kobiet woła mnie zaraz coś wydarzy się czuję to zbliża się kolejny dzień chyba pomyliłem cię miasto kobiet wciąga mnie nawet kiedy przyjdzie noc będę czekał na twój głos nawet gdy nie będę sam nawet gdy wyjedziesz stąd będę gonił własny los może znajdę ciebie tam miasto kobiet woła mnie każda nosi w sobie grzech każda inny wymiar ma nie wiem, którą wybrać mam nawet kiedy przyjdzie noc będę czekał na twój głos nawet gdy nie będę sam nawet gdy wyjedziesz stąd będę gonił własny los może znajdę ciebie tam dokąd udał się prawie doskonały rozum miasto wciąga mnie coraz więcej przy mnie kobiet nawet kiedy przyjdzie noc będę czekał na twój głos nawet gdy nie będę sam nawet gdy wyjedziesz stąd będę gonił własny los może znajdę ciebie tam nawet kiedy przyjdzie noc będę czekał na twój głos nawet gdy nie będę sam nawet gdy wyjedziesz stąd będę gonił własny los może znajdę ciebie tam Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień Dobry:-))))) Ach, witaj mi, witaj!:-)) 07.08.05, 14:02 Dziękuję:-))))))) Ucieszą się :-))) Teraz sezon ogórkowy to tylko takie spotkanka u uwięzionej myszy robimy. Zwykle razem biegamy do teatru i potem na jakieś harce ( oficjalnie nazywa się to "omówieniem sztuki" ):-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień Dobry:-))) Teraz n/t w temacie;-;-))) 07.08.05, 13:26 ...w trudną porę Marzeń masz być ambasadorem... TAK!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień KACZORA:-))) Teraz ogonek;-;-))) 07.08.05, 14:13 Tak, jest blisko;-))) Ale WCALE nie mYsZYmy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień KACZORA:-))) Teraz ogonek;-;-))) 07.08.05, 14:17 Asieńka mnie trochę przeraża. Jest taaaaaaaaka mąąąąąąąąąądra i tak wszystko wie najlepiej:-)) Ale Michnik antyklerykał - to ciekawe ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Widze obrabiamy d..e blizniemu na uboczu :((( 07.08.05, 21:04 malaszaramysz napisała: > Nie warto;-)))Asieńka jest bardzo nakaczona i odporna na wiedzę :-)))) Pokaz mi jedna moja wypowiedz, z ktorej wynika moje nakaczenie. Rozumiem nakaczenie jako poparcie Kaczynskiego Lecha w wyborach. A odpornosc na wiedze to odpornosc na uroki lewackiej propagandy? Ciekawa teoria. Nacimochowana hipokrytko. Aha zapomnialam o najwazniejszym elemencie postow w dyskusjach z myszmi: :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z MÓWNICĄ;-)))))))) GROM !!!!!!!!!!!!!!!! 07.08.05, 14:20 Właśnie zobaczyłam i chciałam Ci o tym napisać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ;-)))))))) GROOM !!!!!!!!!!!!!!!! 07.08.05, 14:51 U asenkicośtam - moge na poważnie, ale czy to warto tak się kaczyczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z MÓWNICĄ;-)))))))) GROOM !!!!!!!!!!!!!!!! 07.08.05, 14:55 Nie warto;-)))Asieńka jest bardzo nakaczona i odporna na wiedzę :-)))) Muszę kończyć - ludzie chyba myślą,że u myszy impreza albo coś takiego.Drzwi się nie zamykają.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ;-)))))) OK -:)))))))))) OK:-)))))) 07.08.05, 20:53 Czym różnia się moherowe berety od antyklerykałów? Ideologicznie? Niczym. Oczywiste, że: fundamentaliści religijni i fundamentaliści sekularni są dwoma stronami tego samego medalu. Z braku czasu przerzuciłam tylko książkę "W imię Boga" Karen Armstrong. Muszę ją uważnie przeczytać, może się przydać, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z MÓWNICĄ;-)))))) OK -:)))))))))) OK:-)))))) 07.08.05, 21:06 Jasne,że niczym :-))))))))) Fanatycy maści wszelkiej są tacy sami:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ;-)))))) OK -:)))))))))) OK:-)))))) 07.08.05, 21:12 Spotkania "trzeciego stopnia" z asenkącostam, no, no!;-))) Czy Mysz to nie za dużo tej kawy żłopie, że tak obcesowo spytam?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z MÓWNICĄ;-)))))) OK -:)))))))))) OK:-)))))) 07.08.05, 21:20 To anieńka cośtam tu przyszła:-)Ja jej nie zapraszałam:-))) Właśnie się zastanawiam czy podjąć dyskusję czy zostawić ją samą z sobą. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Ogonek zalotnie w gore myszko i dyskusjami ze 07.08.05, 21:25 mna sie nie przejmuj. W koncu prawdziwa kobieta ma poglady na swiat takie jak facet, przed ktorym sie wlasnie wdzieczy... Mam tylko prosbe, zebys w dyskusjach nie wycierala sie moim nickiem. Chyba na tyle cie stac Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Ogonek zalotnie w gore myszko i dyskusjami ze 07.08.05, 21:29 "Jeśli wypłaczesz już wszystkie swoje łzy, zacznij się śmiać"->Amos Oz< Panie Henryku.log: PRZEPRASZAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Dzieczynko droga :-))))))))) 07.08.05, 21:31 Nie sądź ludzi wg siebie. Ja nie podrywam kobiet na internetowych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Rzeczywiscie: bac1 napisala, 07.08.05, 21:38 co nie zmienia faktu, ze obrabianie komus tylka nawet jesli rzecz dotyczy internetowego forum jest zwyczajnie niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Rzeczywiscie: bac1 napisala, b/o 07.08.05, 21:48 Wypowiedzi na fk są jawne i jako takie podlegają ocenie forumowiczów, nawet w innych wątkach. Jeśli posty są obraźliwe - admin je wykasuje, bo takie jest, m.in., jego zadanie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Nakaczona - znaczy nadęta 07.08.05, 21:50 I wszechwiedząca. Nawet babskie plotki uznałaś za podrywanie facetów. Wybieramy sobie wątki do zabawy i tyle - to o obrabianu tyłka. My tu jesteśmy dla zabawy a nie dla "wyższych racji". Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Nakaczona - znaczy nadęta 07.08.05, 22:03 Troszke zachowujesz sie jak dziecko dmuchajace dla zabawy slomka zabki. W koncu to tylko zabawa a nie okazywanie wyzszych racji. Nakaczona=wszechwiedzaca i nadeta... Czy w wikipedia ta definicja juz jest? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ależ Pani Asieńko:) mam identyczną prośbę do Pani 07.08.05, 21:55 jak w tamtym wątku:-)) Z góry sedecznie dziękuję, Droga Pani:-)) Pzdr henryk Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Szkoda, ze w podobnych prosbach nie jestes konsek 07.08.05, 22:10 wentny... Wkurzylam sie, bo to mnie obrazono... wbrew temu co napisala bac1. Nie trzeba uzywac niecenzuralnych slow, aby kogos urazic. A nawet bardziej nie na komentarz w ogole tylko na "obgadywanie" za plecami. Nie bede wiecej pisac na tym watku... ponawiam tylko prosbe, zeby komentowac moje wypowiedzi w watkach na dany temat ... I tak od was zalezy czy uszanujecie prosbe. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Na Dobry Wieczór :-)) 07.08.05, 22:06 Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach, I,jak zwykł mawiać już ktoś inny, Możesz,więc wpłyń na bieg lawiny. Czesław Miłosz Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Na Dobry Wieczór :-)) 07.08.05, 22:13 Kamienie to moja pasja, pokatna nieco! Dziękuję:-) Wczoraj ze spaceru przyniosłam ich przeszło trzydzieści - bedę nimi blokować co poniektórych bronująych i dziobowatych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Na Dobry Wieczór :-)) 07.08.05, 22:16 Kamienna blokada :-))) Dziubowate nie przelezą, kaczki nie przelezą - to jest prawdziwy mur:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Na Dobry Wieczór :-)) 07.08.05, 22:19 Stawiam 32 kamienie przeciwko orzechom, że nie przelezą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Na Dobry Wieczór :-)) 07.08.05, 22:23 Nie mają prawa :-)))))))))) Może wielką tablicę tam postaw : " Bronom i kaczkom wstęp wzbroniony. Teren prywatny" Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Na Dobry Wieczór :-)) 07.08.05, 22:30 Forografię koniecznie :-)) I jeszcze coś dla Ciebie o kamieniach:-) Rozmowa z kamieniem Pukam do drzwi kamienia. - To ja, wpuść mnie. Chcę wejść do twego wnętrza, rozejrzeć się dokoła, nabrać ciebie jak tchu. - Odejdź - mówi kamień. - Jestem szczelnie zamknięty. Nawet rozbite na części będziemy szczelnie zamknięte. Nawet starte na piasek nie wpuścimy nikogo. Pukam do drzwi kamienia. - To ja, wpuść mnie. Przychodzę z ciekawości czyste. Życie jest dla niej jedyną okazją. Zamierzam przejść się po twoim pałacu, a potem jeszcze zwiedzić liść i kroplę wody. Niewiele czasu na to wszystko mam. Moja śmiertelność powinna cię wzruszyć. - Jestem z kamienia - mówi kamień - i z konieczności muszę zachować powagę. Odejdź stąd. Nie mam mięśni śmiechu. Pukam do drzwi kamienia. - To ja, wpuść mnie. Słyszałąm, że są w tobie wielkie puste sale, nie oglądane, piękne nadaremnie, głuche, bez echa czyichkolwiek kroków. Przyznaj, że sam niedużo o tym wiesz. - Wielkie i puste sale - mówi kamień - ale w nich miejsca nie ma. Piękne, byc może, ale poza gustem twoich ubogich zmysłów. Możesz mnie poznać, nie zaznasz mnie nigdy. Całą powierzchnią zwracam się ku tobie, a całym wnętrzem leżę odwrócony. Pukam do drzwi kamienia. - To ja, wpuść mnie. Nie szukam w tobie przytułku na wieczność. Nie jestem nieszczęśliwa. Nie jestem bezdomna. Mój świat jest wart powrotu. Wejdę i wyjdę z pustymi rękami. A na dowód, że byłam prawdziwie obecna, nie przedstawię niczego prócz słów, którym nikt nie da wiary. - Nie wejdziesz - mówi kamień. - Brak ci zmysłu udziału. Żadem zmysł nie zastąpi ci zmysłu udziału. Nawet wzrok wyostrzony aż do wszechwidzenia nie przyda ci się na nic bez zmysłu udziału. Nie wejdziesz, masz zaledwie zamysł tgo zmysłu, ledwie jego związek, wyobraźnię Pukam do drzwi kamienia. - To ja, wpuść mnie. Nie mogę czekać dwóch tysięcy wieków na wejście pod twój dach. - Jeżeli mi nie wierzysz - mówi kamień - zwróć się do liścia, powie to, co ja. Do kropli wody, powie to, co liść. Na koniec spytaj włosa z własnej głowy. Śmiech mnie rozpiera, śmiech, olbrzymi śmiech, którym śmiać się nie umiem. Pulam do rdzwi kamienia. - To ja, wpuśc mnie. - Nie mam drzwi - mówi kamień. Wisława Szymborska Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Na Dobry Wieczór :-)) 07.08.05, 22:40 Za Wisławę - dziękuję, przywołałaś wspomnienia dalekie od brony;-) Ja, leń jakich mało - w rewanżu li tylko przysłowie perskie: Oleju nawet z 32 kamieni nie wyciśniesz! I to by było na tyle w temacie "a imię... trzydzieści i dwa";-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Na Dobry Wieczór :-)) 07.08.05, 22:41 Tak się zajęłam szukaniem Wisławy,że zapomniałam zapytać o co z tymi 32 chodzi:- )) Ale już wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Na Dobry Wieczór :-)) b/o w tym temacie... 07.08.05, 22:54 Jednak Cię skusiło - pewnie zazdrościsz, że berety mają antenki jak ogonki;-))) P.S. Pan Henryk.log bardzo mi zaimponował:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Na Dobry Wieczór :-)) b/o w tym temacie... 07.08.05, 22:58 Gdzieś nawet rozgrywają mistrzostwa w rzucie tym, co miało być b/o:-))) Słaba istota ze mnie:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Na Dobry Wieczór :-)) b/o w tym temacie... 07.08.05, 23:04 Na wzmocnienie?;-) www.spieprzajdziadu.pl/pliki.html ("zapożyczyłam się" w mniejszym wątku n/t) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Na Dobry Wieczór :-)) b/o w tym temacie... 07.08.05, 23:06 Obśmiałam się jak bąk ( bączyca? ) :-)) Idę oglądać stronkę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Na Dobry Wieczór :-)) b/o w tym temacie... 11.08.05, 17:08 A nie w Wąchocku czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pani Myszko ten mur rano mnie w piętę trącił! ?? 07.08.05, 22:26 malaszaramysz napisała: >to jest prawdziwy mur:-))< Pani M była świadkiem utraty mej mocy;( :) Dobrze:), że chociaż Pani oczom nie było dane oglądać "bohatera" upadek;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Niemożliwe :-)) 07.08.05, 22:31 Panie Heniu, Pan jest Zeus - jaka utrata mocy ? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:Dla Pana Henryka.log - na dobranoc!;-))))))))) 07.08.05, 23:18 www.spieprzajdziadu.pl/pliki/miastoprywatne.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Z MÓWNICY LKaczora - na Dzień Dobry!;-))))) 08.08.05, 07:04 "Lech Kaczyński: seks nie jest esencją życia" wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=10812&wid=7737268&rfbawp=1123477257.732&redId=48452628442f6e709b5b3e&redTs=1 123477257&ticaid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Z MÓWNICY LKaczora - na Dzień Dobry!;-))))) 08.08.05, 08:30 Witajcie Antykaczyści. Witaj bac1. Dzięki za link do Achmatowej. W innym poście śmiałaś się ze mnie, że Tusk i Achmatowa to jakoś nie tak. A dlaczego nie tak? Wszystko się zgadza. Tusk pisze książki a Achmatowa pisała wiersze. Bo "Solidarność i duma" nie jest jedyną książką Tuska. I on w przeciwieństwie do innych polityków pisze sam. Bo cóż mi za sztuka wynająć dziennikarz, posadzić go na przeciw siebie i gadać. Zdaje się, że się za bardzo rozpisałam jak na wątek rozrywkowy. Uwielbiam kaczki. I te domowe i te dzikie. Dzikie kaczki na sadzawkach i jeziorach zrywające się do lotu, to mój ulubiony (dynamiczny) krajobraz polski. Gęsi zresztą też lubię. Szczególnie, że... jak wiesz "Polacy nie gęsi, też swój język mają." Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICY LKaczora - na Dzień Dobry!;-))))) 08.08.05, 08:39 Wita, witam:-))) O Tusku i Achmatowej - chetnie, ale może kiedy indziej, jestem dość padnięta, przepraszam. A to dla lubiącej kaczki i gęsi Pani Sawy z życzeniami miłego dnia: Zagrypiona Kaczka??? Oczyska czerwone??? Diabeł albo… komuch!!! www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=1030&news_id=68169 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICY LKaczora, KALAFIOR!!! 08.08.05, 08:42 Przepraszam, zaraz podam dobry link!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICY LKaczora, LINK o gesiach;-))) 08.08.05, 08:43 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=topMenu&news_cat_id=-1&layout=0 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z MÓWNICY LKaczora, LINK o gesiach;-))) 08.08.05, 09:49 Witaj, ktoś to powinien w kampanii wykorzystać :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kaczuś;-))) A może znowu KALAFIOR????????? 08.08.05, 10:01 Heja!!! wiadomosci.wp.pl/gid,83901,kat,32834,fototemat.html?T%5Bpage%5D=4 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Kaczuś;-))) A może znowu KALAFIOR????????? 08.08.05, 10:04 Dobra diagnoza czy znowu kalafiorek? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kaczuś;-))) A może znowu KALAFIOR????????? 08.08.05, 10:08 Może być! W między czasie, słowo, dodali zdjęć i zmieniła się numeracja. Ale NUMER!!! To jest (w tej chwili) Kaczuś ww. wiadomosci.wp.pl/gid,83901,kat,32834,fototemat.html?T%5Bpage%5D=10 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Kaczuś szuka natchnienia ? 08.08.05, 10:12 Co takiego jest na tym suficie? Nagie odaliski ? Ale seks nie jest esencją życia :-)Więc co? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kaczuś szuka natchnienia ? 08.08.05, 10:17 Gadał dziad do obrazu, a obraz: Spieprzaj, dziadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Witaj Sawo, 08.08.05, 09:56 Co do Tuska i Achmatowej - nie wyobrażam sobie czytania Tuska " na zły humor" :-))Zresztą może źle sobie nie wyobrażam,bo nie czytałam. Możesz wrzucić jakiś link do jego książek ? Na przebudzenie o politykach - hrabia Fredro - jak na dziewczynę z Wrocławia przystało: Koguty Na dziedzińcu przy kurniku Krzyknął kogut - kukuryku! Kukuryku! - krzyknął drugi, I dalej w czuby! Biją skrzydła jak kańczugi, Dzióbią dzioby, Drą pazury Aż do skóry. Już krew kapie, pierze leci - Z kwoczką uszedł rywal trzeci. A wtem indor dmuchnął: - Hola! - Stała się jego woła. - O co idzie, o co chodzi? Indor was pogodzi. - Na to oba, każdy sobie: - Przedrzeźniał się mej osobie. - Moi panowie - Indor powie - Niepotrzebnie się czubiło, Przedrzeźniania tu nie było; Obadwa z jednej zapialiście nuty, Boście obadwa koguty. - Kiedy głupstwo jeden powie, Głupstwo drugi mu odpowie; Potem płacą życiem, zdrowiem. Co rzec na to? Wiem - nie powiem. P.S. Tuska lubię, nie wiem dlaczego ale lubię :-) Jeżeli można lubić polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Doborowe towarzystwo 08.08.05, 10:08 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2858967.html Mam nadzieję,że nie kalafior :-))))))))) Rewolucja Francuska się zbliża:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Doborowe towarzystwo L. Kaczora!!!!!!!!! 08.08.05, 10:20 SUPER!!! Antek jest boski, zawsze waham się między nim a Romusiem!!! Jak wahadłowiec;-)) Kanapa Ruch Patriotyczny przyłącza - sorry - przyłĄncza - się do PiSujów??? CUD nad Wisłą??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Doborowe towarzystwo L. Kaczora!!!!!!!!! 08.08.05, 20:02 Gdzie Bastylia? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Doborowe towarzystwo L. Kaczora!!!!!!!!! 08.08.05, 20:10 Ostatnio lekarka wiejska mówiła zamiast Bastylia - Bazylia;-))) Jej się spytaj, może sobie w pamietniku zapisała! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Doborowe towarzystwo L. Kaczora!!!!!!!!! 08.08.05, 20:24 Bazylia to u mnie na parapecie rośnie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Doborowe towarzystwo L. Kaczora!!!!!!!!! 08.08.05, 20:45 A kto się nią "uiścił"? Słuchasz "Z pamietnika młodej lekarki"? To wszak krajanka;-))) A ja mam za rodaków - bliźniaków!!! Gdzie się zakotwiczamy? Schizofreniczka zostanę, jak nic! bac1.bella.bac1;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: LKaczuś "2", PiSuje "1";-)))))))))))) 08.08.05, 10:15 www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050719/kraj_a_1-1.F.jpg www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050720/kraj_a_2-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz 1700 Bac1 !! - 1700 lat :-))) 08.08.05, 10:22 Matka założycielka zbiera trofea :-))) Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: 1700 Bac1 !! - 1700 lat :-))) Thanks! 08.08.05, 10:27 Byłam pewna, że to Ty zgarniasz te kaczki do wora! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: 1700 Bac1 !! - 1700 lat :-))) Thanks! 08.08.05, 10:36 Nie poszłam po kawę, wracam - patrzę 1700 :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: 1700 Bac1 !! - 1700 lat :-))) Thanks! 08.08.05, 10:39 No, nie wiem, nie wiem. Bo jak "nie poszłaś", to skąd wracałaś???;-))) Już Cie Antek otumanił, zapomniałaś o Kaczorkach??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: 1700 Bac1 !! - 1700 lat :-))) Thanks! 08.08.05, 10:45 Otumanił mnie Antek zupełnie :-))Jakieś bzdury wypisuję:-))))))))))) Może to kipiąca kawa i wizja płyty kuchennej do czyszczenia mnie przeraziła. Uwielbiam kawę z maszynki ale czasem gapiostwo kosztuje mnie pracę nad doprowadzeniem kuchni do ładu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! 08.08.05, 10:48 Się nie przejmuj, a dyrektor gosposi NIET? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! 08.08.05, 10:50 Dyrektor gosposia przychodzi o 12.00 :-))) Zawsze punktualnie. Ale takiego syfu jej nie zostawiam - głupio jakoś:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! 08.08.05, 10:56 Co racja, to racja. Szkoda, że troszku większy syf zostawia po sobie LKaczuś w Warszawie;-)))Może byś go przeszkoliła społecznie w tym temacie?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! 08.08.05, 11:01 Jaki syf? Kaczuś zostawia po sobie wiekopomne dzieło :-))) Coś na kształt PKiN - u:-)) Tylko takie osiągnięcie zaspokoi kacze ambicje. Szkolenie Kaczusia nic nie da:-) Kaczuś jest najmądrzejszy w klasie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Ty mnie... 08.08.05, 11:14 ... nie denerwuj od rana, bo szafy nie pomaluję albo zacieki porobię;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Ty mnie... 08.08.05, 11:20 Już będę grzeczna :-))) Zacieki na szafie to straszna rzecz:-)) Ostatnio drzwi kuchenne malowaliśmy - zajęcie trochę skomplikowane bo drzwi stare a ja sobie deukolorowe wymyśliłam :-))) Było malowanie, czyszczenie, malowanie i tak dalej:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Ty mnie... 08.08.05, 11:24 ... nie denerwuj! moja szafa też ma być dwukolorowa;-))) Może ja powinnam zmienic nick na bac.1.bac1? Kaczor pocztowy samobronny odebrany, czy jeszcze w kuferku zamknięty? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Ty mnie... "1717"??? 08.08.05, 11:30 ... nie dawaj forów na forum;-)) Ale dzięki, bo 7 to moja cyferka, ponoć "zyciowa". Jedna poetka mi to wszystko wykładała, a że ją lubiłam, więc pamiętam do dzisiaj. Kaczory mnie nie zmogą ani nikt i nic;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Ty mnie... "1717"??? 08.08.05, 11:42 To nie ja:-)) To moi pracownicy kochani coś chcieli i telefonem od forum odciągnęli :-)))))))))) Ubaw przedni , bo ktoś im przesłał maila z prośbą o ofertę na organizację broniego pikniku wyborczego :-))))))))))))))))))))))))Tego jeszcze nie grali:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Ty mnie... "1717"??? 08.08.05, 11:55 Dawaj! Niech wcisną do prgramu nasze zespoły: warszawski krakowski + Płonące opony! HYMN wszak gotowy, trzeba tylko dopisać jakieś zakończenie i dalej z broną na podbój list wyborczych przebojów: SAM(OO)BRONEK Lepper nie jest małpą Małpy nie są takie głupie, to, co mówią, mają w głowie, a nie w d.....ie… UPIE, UPIE! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Nie wierz w obietnice, nie wierz, moja miła, Andrju tyle obiecywał, Jola się puściła… IŁA, IŁA! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Jedzie Andrju na traktorze, Renia krząta się w oborze. - Chodź, Andrzejku, na solarium, zanim zamkną cię w terrarium! HU-HA-HA! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Basia Renię zobaczyła, za kłonicę wnet chwyciła, - Pójdź tu, Renia, to cię zdzielę i będzie weselej! LEJ! LEJ! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Pusta miska, głód doskwiera - nie lubimy tu Leppera. Jak nam nie da na kotlecik, to spalimy gabinecik! CIK, CIK! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Gdyby dzioba Dziuba miała, toby w niego wnet dostała, a że Dziuba dzioba nie ma, to skończony temat! MA(t)! MA(t)! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Renia owsa nakupiła, Basia fryzur utrefiła, Po co? A jak się wam zdaje? Andrju lunch wydaje! JE! JE! JE! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Renia mówi o figurze, Baśka kładzie na się róże. Skąd ten popłoch, jak myślicie? I tak skończą w życie! CIE! CIE! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Andrzej wściekły huka, wrzeszczy coś o nędzy, oby się udało dorwać do pieniędzy! DZY! DZY! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Baśka nie ma seksu głodu, nawet się go boi, Renia lubi dużo słodu i na owsie stoi! DOI! DOI! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Andrju jeździ terenówką, a kredyty w banku puchną, ale kto się o to pyta, kiedy blisko do koryta! TA! TA! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Renka i Baśka ganiały, nad Andrzejkiem czuwały, a jak która nie zdążyła, wnet z kłonicą się zderzyła! ŁAA! ŁAA! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Andrju pija tylko szklanką, zawsze ponad miarę, Renia lubi słodki miodek, Baśka goli siarę! RREE! RREE! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Ty mnie... "1717"??? 08.08.05, 11:58 Niestety, już odmówili:-)))))))) Nawet nie pytali szefowej o zdanie:-))) Po takim występię nikt by nas nie zatrudnił. We Wrocławiu praca dla Bronysamej to koniec firmy:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 12:06 Czy kaczodiobe też by mieli przchlapane? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 12:13 Nie aż tak bardzo :-) Ale jak ludzie Czarneckiego albo Kubackiego w knajpce widzą to potrafią wyjść :-)))))))))))) Na moim terenie rządzi PO .I całkiem nieźle jej idzie:-)) Nawet jedyna kaczka w miejskich władzach się ucywilizowała i fajne rzeczy wymyśla. Taki np. "bank detali" - czasem rozbierają stare kamienice - te, które nie są w rejestrze.Zdejmują detale architektoniczne i sprzedają na aukcjach za grosze.Kiedyś ginęły bezpowrotnie na gruzowiskach. Fajna sprawa, nawet jak nuworysz sobie do willi weźmie, to nie zginie.Ja mam świra kompletnego na punkcie takich rzeczy. Potrafię godzinami łazić po swojej dzielnicy i elewacje oglądać. Część ratują - część niestety muszą rozebrać:-((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 12:18 Podoba mi się! Prawie nie znam W. Trudno uwierzyć mnie samej, ale byłam tam tylko DWA razy w życiu, w drodze do Pragi i z powrotem. Zam tylko O.Tu. i "stykę", byłam w Ogrodzie Roślinnym;-)) To wszystko. Głupio mi. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 12:21 To niedaleko mojego domu sobie spacerowałaś.:-)))))) Od Ostrowa to jeden tramwajowy przystanek:-))))))))) Jak będziesz kiedyś do Pragi jechać to Cię chętnie oprowadzę. Po "moim" Wrocławiu :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 12:28 Kawa przy Francuskiej była pierwsza! Kaczor- Prezio nie zostanie zaproszony! Na razie jadę w innym kierunku, ale dziękuję za bardzo miłą ofertę przwodnicką. MYsisz tylko, MYszo - Przewodnicząca ew. wycieczce wziąć poprawkę na to, że potraktowałam to poważnie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 13:18 Jasne, uwielbiam oprowadzać po "moim" Wrocławiu. Kawa + sernik " U Horszowskich" - kawiarni - antykwariacie też już zaplanowana :-))))))) Tylko mysz musi dostać zezwolenie na opuszczanie norki :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 13:23 Mysz chyba głucha?!;-))) Norka norką, końcik końcikiem, a porządek musi być, choć nie kaczorowaty = P(i) Sujowski, tylko wiejsko-żoliborski;-))) First: Warsaw! Second: Wrocław! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 13:28 Mysz nie głucha - jacyś ciągle coś chcą od myszy i mysz rozpraszają :-)))))))))) Tym razem ZUS jakieś dokumenty zgubił, księgowa na urlopie i wściekła mysz musiała tam zadzwonić i sprawę wyjaśnić:-)) Kawa w Warszawie chętnie - jak tylko tam kiedyś dotrę :-))) Tylko błagam, nie w okolicach mojego byłego domu :-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 13:34 OK, na Żoliborzu albo u mnie na wsi. Nie bój nic! Kaczusie po obu tych wybranych okolicach nie kaczkają, I'm sure;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 13:43 Super, grunt to bezpieczny grunt :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 13:51 W tamtym wątku nakasandrzyłam nieco i jakby się poprawiło forumowanie. Chwila zadumy... www.poezja.org/index.php?akcja=wierszeznanych&ude=679 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 14:05 Mam gdzieś Krynickiego o gazetach na papierze :-))))))) Coś innego. Jak tylko barbarzyńcy sobie pójdą to odszukam. Na razie praca wzywa:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 14:08 Mnie też... szafa! Ale bez teczek, buuuuuuuuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 17:51 Na grzebanie w archiwach przyjdzie czas :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 18:41 Ale to właściwie jest...bieliźniarka;-) Szafa ubraniowa to nastepne wyzwanie. Potrzebuję jeszcze =/- pół godziny. Na lustrze namaluję kaczora z czerownymi oczami, żeby nie zapomnieć, jak będę niebawem wyglądać, jeśli przyjdzie IV PiSpospolita;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 18:53 Mam nadzieję ,że w sypialni tego nie trzymasz:-)))))) Koszmary senne murowane.Może jednak zrezygnuj z kaczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 19:25 To pokój "dla psów". Mam tu komputer, szafy, tapczan. W tym pokoju śpią niektórzy goście; są zaskoczeni, kiedy mówię: -A, prześpicie się w pokoju u psów;-))) To dobry pokój dla kaczek - suczka tu sypia i... bałyby się kłapnąć dziobem i ruszyć pulchnymi łapiętami;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 19:33 Nie mogę :-)))))) Umrę ze śmiechu:-))))))) Też mam pokój zwany "pokojem zwierząt". Też w nim mam szafy i rozkładaną sofę :-))))))) I dokładnie to samo mówię niektórym gościom - " prześpicie się u zwierzaków" :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 19:39 Tu bac.bella1.bac1: "W poniedziałek, w chmurny dzień, Rozmyślałem idąc lasem: "Czemu tym jest zawsze ten, A ów owym - tylko czasem?" (A.A. Milne, ale z czego?) P.S. Wiadomość dla asenkicośtam: to śpiewał Kubuś Puchatek, ON, nie JA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 19:44 Ty masonko!!!!!!!!! Kubuś Puchatek - to dzieło niemieckiego protestanta - to najpiękniejsza książka świata.:-)))))))) Tylko szaaaa, bo jeszcze podsłuchają :-))))))))Takie bezeceństwa na forum cytować? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 19:48 Milne był niemieckim protestantem? Nic o tym nie wiem. Ignorantka ze mnie;-) A.A. - to pewnie Alfred Albert albo na odwrót;-)) Byłam pod Działdowem w grobowcu masona!!! W nocy!!! Żadnych dziubowatych kwaczek nie spotkałam;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 19:53 Też nie wiedziałam. Uświadomili mnie działacze LPR z Lublina :-)) A co do grobowców - w programie oprowadzania po Wrocławiu - cmentarz żydowski :-)) Weź ze sobą coś na uspokojenie bo paść można z zachwytu:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 19:57 Zamiast relanium - wklejam link do muzeum ale nic tych cudów nie odda:-)) To trzeba zobaczyć :-)) www.mmw.pl/muzeum/sztuki-cmentarnej.php Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 20:08 Owszem, chętnie. Potem "obejrzę" dokładnie! W rewanżu proponuję zwiedzanie Cytadeli tylko dla krewnych i znajomych Królika. Na dziedzińcu stoi, m.in., ulubiona kibitka znudzonego - kibitka dobrze się trzyma. Pomieści niejedną kanapę i P(i)Sujów kilku;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:08 A na chodzie ta kibitka? Może PiSujów paru w kibitkę i ... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 19:59 To ja Ci dziekuję. Teraz już wiem, po co mnie chcesz po swoim mieście oprowadzać! Oba Kaczory chcesz mieć tylko dla siebie, Mruczka i Scottiego!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 20:02 Zobacz linkę - mam nadzieję,że forum się odmuliło i zaraz się pokaże. To jest obłędne miejsce:-))))) Na kaczki na Wyspę Słodową się chodzi :-)) Kaczek tam dostatek:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 20:09 Nigdzie nie idę, trzymam sie linki. Może sie o nia Kaczki potkną?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 20:16 Muszę na chwilę odejść od komputera :-) Mąż właśnie przyprowadził do domu jakieś psie nieszczęście.Przybłąkał się do nich na spacerze.Nakarmić to trzeba, przygotować kąpiel i zastanowić się co z nim zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 20:19 Dobrze, że nie kaczkę! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 20:27 Kąpie go teraz :-)))) Przenocuje w pokoju zwierząt, suchej karmy nasypałam - ja go nawet nie mogę pogłaskać:-(( Zakaz. Jutro się będziemy martwić co z tą kupą kości zrobić. Biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 20:46 To pokaż mu w uśmiechu ząbki - ode mnie i suczki na powitanie. Może mu to doda otuchy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 20:54 Woda płynie po ścianach, piesek nakarmiony,owinięty w kocyk na sofie a ja nie wiem co z nim zrobić:-( Zmęczone to było, brudne i głodne. Obdzwonię znajomych za miastem - może ktoś go weźmie.Do schroniska jakoś nie mam serca oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 20:59 Szkoda bidula, ale nieraz nie ma innego wyjścia. Wszystkich nie weźmiesz. Może podeślij go kandydatowi na Prezia - L.Kaczusiowi - on wszędzie się chwali, jak to lubi zwierzęta. Muszę przyznać, że w tej sprawie akurat coś w Warszawie zmienia się na lePPsze;-))) A jak bidul wygląda??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 21:08 Czarny, kudłaty,średniego wzrostu, mordka podobna do owczarka nizinnego, chudy i skołtuniony jak nieboskie stworzenie. Mąż zaraz z nożyczkami do niego idzie. Zjadł całą miskę karmy i wypił pół miski wody :-))) Więcej niż moj dwa razy większy pies :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 21:30 Żeby mu nie zaszkodziło to obżarstwo;-) Moi znajomi zawsze żartuja, że chcieliby u mnie byc za psa. Twierdzą nawet, że wolę pozostałe zwierzęta od "naczelnego zwierzęcia". Szkoda, że przez JLKaczki - kaczory mi się też nieco naraziły;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 21:37 Mam nadzieję,że nie . Jest bardzo grzeczny, dał obciąć sobie kołtunki, nie reaguje na moje zwierzaki,które gapią się wręcz po chamsku:-))))))))) Włączyłam mu nawet piecyk.Dość chłodno jest a on mokry i wyczerpany.Jutro pojedzie się szczepić i badać.Może na wieś do znajomych pójdzie. Kolega powiedział,że zaszczepionego i zbadanego może przechować.Jak ich znam to zostanie:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:01 Żeby mysz załatwiała dom dla psa!;-))) Takie znajomosci moga sie przydac - jak w basni o Szewczyku Dratewce. O, o, o - tak były też kaczki;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:04 A co biedna mysz ma zrobić? Na ulicę nie wyrzucę. Wykorzystuję sytuację.Teraz przyjaciele mi nie odmawiają niczego.Nawet przechowania psa:-)) A ten Szewczyk Dratewka to chyba co innego psom załatwiał ? Chyba ,że mi się bajki potoruniły:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:07 To nie ten, co psom szył buty. Tamtemu Janek było! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:09 Potoruniły się :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:14 "Było sobie niegdyś w szkole Piekne dziecie; zwał się Janek" (J. Słowacki - P Janku, co psom szył buty") Toruń to takie piekne miasto. Ale zainfekowane grzybicą;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:22 Trzeba będzie tam jakąś trucizną wysypać.Może z muchomorka.Na zasadzie " klin klinem" . Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:27 Próbować zawsze mozna. Kiedyś, kiedy Alicja Grześkowiak była Marszałkiem Senatu, napisałam bajke "O Alicji, która poszła do lasu na rydzyki", ale gdzieś ją zapodziałam bezpowrotnie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:30 Szukaj!!!! Takie coś nie może zaginąć:-)))))) Albo pisz drugą "Alicja w krainie muchomorów". Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:33 Sorry, ale do Alicji tylko Rydzyki pasują;-)) Sromotniki dla Kaczek zostawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:34 Cip, cip kaczuszki.Chodźcie tu, ciocia da coś dobrego .... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:43 - Czy to krwawnik nasz ulubiony? - Tak, kochanieńkie! Jedzcie na zdrowie! Jedzą, piją, lulki palą, tańce, hulanka, swawola... Mało Radyja nie rozwalą... - DO KACZNIKA! - Rydzyk woła. KONIEC? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:46 Jak Rydzyk woła "do kacznika",to wiadomo, co będzie miał jutro na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Jaka szkoda!!!???;-))) 08.08.05, 22:53 Oczywiście - postny obiad;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: TU KACZORY! TU!!! Ty mnie... "1717"??? 08.08.05, 11:58 Dla równowagi u Andrju zaraz dam Kaczkę-Połykacza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: LKaczuś "2", PiSuje "2" w GW;-)))))))))))) 08.08.05, 11:39 bi.gazeta.pl/im/6/2859/m2859296.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: LKaczuś "2", PiSuje "2" w GW;-)))))))))))) 08.08.05, 11:50 Dobre, tylko tak dalej :-)))))))) Jak patrzę na te sondaże to nakorzystniejszy wynik : II tura : Kaczyński - Tusk :-)))))))))))))))) Ale wszystko może się jeszcze zmienić. I dziwne to trochę ,bo elektorat PO czyli Tuska nie powinien na Kaczkę głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: LKaczuś "2", PiSuje "2" w GW;-)))))))))))) 08.08.05, 16:13 Nie wierzę sondażom, ale jeśli je czytam - to wszystkie aktualne! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Dzielnyś SMOKU:-)-cierpisz! a mimo?..strofki:) 08.08.05, 16:23 Samo się tak wkleiło:-) Dzień dobry:) Kto Was zdoła przeczytać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Jaki SMOK? Kaczor:-)-cierpisz! 08.08.05, 16:56 Panie Henryku.log: Wytłumaczenie zwłoki u Andrju;-))) Dzień dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
polykacz_kaczka Nie chcę, ale muszę;-)))))))))))) -"2222":-) n/t 08.08.05, 20:14 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: WIWATTTT;-)))))))))))) -"2222":-) KACZOR;-))) 08.08.05, 20:20 >>... Pysznych pokora niech uzbroi, Pokornym gniewnej dumy przydaj...<< (J.Tuwim, "Kwiaty Polskie") Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Rodzimych twórców, moze nie znacie?:)n/t 08.08.05, 21:42 Kochani:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20635667&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Rodzimych twórców, moze nie znacie?:)n/t 08.08.05, 21:44 i forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=8194067 >henryk.log ulubione wątki< Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Pan Henio - mistrz wyszukiwarki :-) 08.08.05, 21:45 Super :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Zapoznałam się pobieżnie, dzięki!!!;-)))) 08.08.05, 22:04 Z rana przestudiuję w spokoju:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Jest!!!! Trzeecie!!! :-)))))))))))) 08.08.05, 22:08 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Jest!!!! Trzeecie!!! :-))))))))Tooo! :) sorry;( 08.08.05, 22:23 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log henryk-KALAFIOR!!!!!! , wątek-muł...oba osły ;( 08.08.05, 22:37 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28&sortuj=5 ...wszystkie swoje łzy... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Kto to słyszał,żeby naszego Pana Henia od osłów 08.08.05, 22:42 wyzywać:-)))))))) Kalfior stąd się wziął,że mysz kiedyś,zamiast jakiegoś linku do czegoś tam ,wkleiła Smokowi przepis na kotlety z kalafiora.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: henryk-KALAFIOR!!!!!! , wątek-muł...oba osły 08.08.05, 22:45 Zajrzał Pan, Panie Henryku.log do kuferka? Sorry, Myszo, ale to w power... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log henryk-KALAFIOR!!!!!! , wątek-muł...oba osły 08.08.05, 22:56 Same osły bez kasków... Jamayka i tuu... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) >zajrzałem:D< Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: "1800" z mównicą!!! 08.08.05, 23:06 Spadam, bo padam na dziób;-))) DOBRANOC, kaczki na noc, a Reniuchy pod poduchy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Dobranoc:) Sz.P ;-) 08.08.05, 23:17 muszę!, nic nie poradzę.. jeszcze trochę.. :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 06:32 Zdumienie Czemu zanadto w jednej osobie? Tej a nie innej? I co tu robię? W dzień co jest wtorkiem? W domu nie gnieździe? W skórze nie łusce? Z twarzą nie liściem? Dlaczego tylko raz osobiście? Właśnie na ziemi? Przy małej gwieździe? Po tylu erach nieobecności? Za wszystkie czasy i wszystkie glony? Za jamochłony i nieboskłony? Akurat teraz? Do krwi i kości? Sama u siebie z sobą? Czemu nie obok ani sto mil stąd nie wczoraj ani sto lat temu siedzę i patrzę w ciemny kąt - tak jak z wzniesionym nagle łbem patrzy warczące zwane psem? Wisława Szymborska Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 07:50 Podziwiam, Szymborska o 6.32 :-)))))))))))Ja o tej godzinie, nawet jak wstanę,to tylko kawę znajduję po omacku :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 07:55 Pani mysz miejska, u nas na wsi to kogut kawę nam do łóżeczka podaje, pieje nad uchem, a my go kłonicę uciszamy;-))) Kaczki i inne dziubowate na spacer wysyłamy i tak się zaczyna dzień w gospodarstwie, a myszy - no, cóz, jak zwykle HARCUJĄ;-)) P.S. Jak tam Bidul??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 08:04 Bidul lepszy :-)))))))) Wczoraj grzecznie poszedł na wieczorny spacer,teraz jeszcze śpi.Dobry piesek, całą noc spędził na sofie. Moje zwierzaki, jak tylko zaśniemy od razu są w naszym łóżku:-)))))))))))))Teraz pies jeszcze z panem śpi a kot mi towarzyszy. Widziałam wczoraj jak oczy biedactwu się zmieniały. Jak przyszedł,miał w nich jakiś bezgraniczny smutek.Mąż z nim rozmawiał, głaskał i oczka biedactwa nabierały wyrazu, stawały się weselsze i bardziej "psie".Niesamowite:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 08:16 Takie bidule sa najwspanialszymi psami. Jak pomyślę o tym, ile pieniędzy idzie na bezsensowne kampanie wyborcze, a ile... Szkoda gadać, proszę Pani. JKaczor mówi w "takich razach" - proszę Panią, ale ja zostanę - na razie - przy swojej polszczyźnie;-))) Łepki do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 08:24 Może JKaczor bezskutecznie prosi jakąś panią o rękę :-)))))))) Bidul zaraz pójdzie na spacer,dostanie śniadanie,i do lekarza pojedzie.Potem na wieś.Powinien być zadowolony.Moi przyjaciele kochają zwierzęta, mają duży dom i ogród, do lasu blisko.Będzie dobrze:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 08:28 Bidul za chocby odrobine ciepła odwdzięczy się stokrotnie. Będą z niego ludzie! Zamawiam regularne komunikaty n/t! Kaczory z pamięci ulecą, a Bidul zostanie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 08:32 Może będzie z niego pies na kaczki? Właśnie wstał i patrzy na mnie.Oczka ma już normalne.:-))))) Idę do miski nasypać. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 08:35 Tylko nie sypnij kaczorkami na sromotnikach! Bidul na pewno jest psem żartym na kaczki! To widać gołym okiem;-))) W kuferku czeka lektura - do porannej kawy jak znalazł:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 08:46 Dziękuję za lekturę.Bidul też przeczytał:-)) Zjadł i siedzi obok komputera.Bidul na dole, kot na górze.Męża muszę budzić,żeby go wyprowadził. Tempo ,w którym je ten psiak nadaje się na rekord świata :-)) Sprzedajesz gdzieś te teksty? Są super. Na pewno chętni by dali zarobić na traktorek :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: KACZORY, wstawać, NIESPODZIANKA!;-))) 09.08.05, 09:54 Tradycji musi stać się zadość, więc ląduję u kaczorów i z tego miejsca pozdrawiam wszystkich, którym kaczyzm jest wstrętny! Ostatnio jadłem pyszną kaczkę - pieczoną na rożnie nad ogniskiem. Muszę pędzić, trzymajcie się ciepło i pogodnie!!!!!!!!!!!!! Zajrzę w sobotę (?) z samego rana, CZUWAJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log !!!!!!!! Zajrzę w sobotę (?) z samego rana CZUWAJ! 09.08.05, 15:47 dawno nie widziany znudzony_na wsi? :-)))). Sz. Panie przybywaj tu i tam, bo ci jedynego technicznego tu i tam, na Swoje Twoje ZIELONE DAMY przenicują! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 10:19 Czy taki żarty jak gołębie pocztowe? Bidul będzie niebawem wyglądał jak utuczona przed świętami i nie tylko kaczka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 13:38 Chyba bardziej żarty od gołębi :-)))))) Pojechał na wieś. Był bardzo grzeczny u weterynarza. Będzie z niego świetny pies. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 13:46 Ja tak z doskoku będę pracować przez pewien czas, bo znudzony, być może, wpadnie jeszcze na kolację, więc muszę coś przygotować, a sprawionej kaczki nie mam na podorędziu;-) Pech! Psu - wszystkiego najlepszego, w przeciwieństwie do n/t! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 13:48 Znudzonemu dobra kolacja się nalezy. Kawał drogi przejechał.Ja też muszę jakiś obiad psiemu wybawcy przygotować i kolację "na wynos" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 13:54 Ta kolacja na wynos to dla zbawcy-wybawcy czy dla psa? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, POBUDKA!;-))) 09.08.05, 13:59 Dla zbawcy -wybawcy - idzie zbawiać ludzkość na nocnym dyżurze:-))))))) Piesek ma około roku, w stanie dobrym tylko zagłodzony.Tak powiedział weterynarz.Bidul dostał wyprawkę : miseczki, witaminki i worek karmy. Tylko imienia jeszcze nie ma :-)))Dzieci coś mu wymyślą.:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Widziałaś to ? 09.08.05, 14:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=27503773 Mam ochotę Tacyta zacytować: "Wolność i wspaniałe nazwy służą za pretekst,i nikt jeszcze nie zapragnął niewoli dla drugich,panowania dla siebie,by się przy tym nie posługiwał wyrazami tego rodzaju" Tylko basia.basia nic z tego nie zrozumie:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Widziałaś to ? Nie... 09.08.05, 14:31 ale niedobrze mi sierobi na widok pewnych nicków, które powinny być wspólne; beton.beton ew. jeszcze raz beton + kolejny numer! beton.beton.3 - beton.beton.beton.6;-)) Odmiany dopuszczalne: żelbet, gazobeton, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 14:34 Dzieci juz będą wiedziały, jak go nazwać. Ma bidul szczęście i niech tak zostanie. Będzie dzielnym tepicielem wszelkiego szkodnictwa kaczkopodobnego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 14:56 Prawdziwy pies na kaczki.:-)) Mój kaczki omija - może ma rację:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 15:00 Sa psy - myśliwi i psy - myśliciele. Jak ludzie! Ideałem jest walczący mysliciel, ale to rzadkość, a kaczorów takich w ogóle nie ma! Patrz, co znalazłam: www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6028 LKaczor – przedsmak IV PiSpospolitej??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 15:07 Dobrze,że to daleko od Ciebie. Facet sobie zafundował ( a właściwie nie sobie,tylko mieszkańcom) niezły pasztet. Nie wyobrażam sobie co po miesiącu będzie się tam działo. O dziedziczeniu patologii nie wspomnę.Masakra. Poświęcam czas i własne pieniądze dzieciakom z takich rodzin.Cała zabawa polega na wyrwaniu ich z tego środowiska, pokazaniu,że można inaczej. Z takich baraków nikt nie wyprowadzi tych ludzi na prostą. A czasem niewiele trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 15:41 Ale, oczywiście, czytanie "Nie" u żel.bet.żel nie wchodzi w rachubę. Przypomina mi to konia trojańskiego z klapkami na oczach i dornowatego grooma;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 17:00 Ponoć końskie okulary modne w tym sezonie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 17:11 Bardzo, zwłaszcza te używane do pisania postów przez groomów;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 17:32 Tyvh groomów to się nam namnożyło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 17:47 Od groma! Mysz "konwersacje" z żabą uprawia po końcikach;-))) Szkoda, że zaba_pelagia nie chce choć na chwilę zajrzeć do ALa albo Kaczorów. W bajorku dobrze, ale można reumatyzmu sie nabawić;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 17:48 Namawiam ją :-))))))) Ale chyba "odzwyczajanie" jej w krew weszło. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 17:51 Od nas w szczególności;-))) W każdym rzaie - na powitanie, gdyby jednak - Kum! kum! - Hurrra! - zawołam i ja! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 17:55 Skusi się w końcu:-)) Widziałam ją gdzieś tu ostatnio:-)) Jakiegoś osła goniła:- )) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 17:59 Kopytne na tym forum mają duuuże wzięcie;-))) Łapowate też, trzeba przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZORY, wstawać, niedługo wieczór;-))) 09.08.05, 18:02 Szczególnie takie z dłigimi uszami. Tyle tu tego :-)))))) I jeszcze podpisują się "społeczeństwo". Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Nie wywołuj 2-ej z "dziewczyn.." z lasu!!.P Myszko 09.08.05, 18:19 malaszaramysz napisała: > Szczególnie takie z dłigimi uszami. Tyle tu tego :-)))))) I jeszcze podpisują > się "społeczeństwo". Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Nie wywołuj 2-ej z "dziewczyn.." z lasu!!.P M 09.08.05, 19:36 Nie wywołuję :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Nie wywołuj 2-ej z "dziewczyn.." z lasu!!.P M 09.08.05, 20:43 A ja, co najwyżej wiewiórki wołam! Dla mnie one piękne są, a nie jakieś coś tam;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: I pewnie ;-)))) 12.08.05, 15:55 Panie Henryku.log: ... zamiast iść grzecznie spać, poszedł Pan do alfredoalbertoanastazych. I po co Panu to było? Nie lepiej u Kaczorów na przypiecku z honorem lec?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Wlepka na MÓWNICĘ - kacza praca ? 09.08.05, 00:03 www.spieprzajdziadu.pl/pliki/pracownik.pps Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Wlepka na MÓWNICĘ - kacza praca ? 09.08.05, 08:19 Panie Henryku.log: wpuszcza Pan mnie w maliny czy co?!;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Jacek Kaczmarski – też prorok??? 09.08.05, 12:07 Bliźnięta – 1985!!! www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/wiersze_alfabetycznie/kaczmarskiego/b/bliznieta.php Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Bliźnięta – 1985!!!– ... prorok!! 12.08.05, 15:57 Panie Henryku.log: Nie on jeden, nie on jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Jaa! maliny??, nie!! to admin strony, dziś "praca" 09.08.05, 15:35 jest tu: www.spieprzajdziadu.pl/pliki/pracownik.pps :) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Jaa! maliny?? Na zawsze w MALINACH????????? 09.08.05, 15:43 Oj, nie lubi mnie Pan, Panie Henryku.log! A ja Pana na Jamajkę zaprosiłam, głupia!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Znowu kalafior :-)) 09.08.05, 15:46 Wejdź na główną - widocznie nie pozwala dalej linkować.:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Znowu kalafior :-)) 09.08.05, 15:53 Trochę się droczę z Panem Henrykiem.log, bo "odmówił" powrotu na łono wątku GLORIA VICTIS, zupełnie nie rozumiem, dlaczego...;-))) Wszak tam dużo dys, dys, dys-cypliny da się zauważyć! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log henryk_kalafior..henryk_kalafior..henryk_kal..-))) 09.08.05, 16:11 Pracownik roku w kolumnie Rozrywka na stronie: www.spieprzajdziadu.pl/pliki.html ..henryk_kalafior..henryk_kala... :))) Ps Za Jamajkę zniosę wszystko.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mam!:) nick dla Pani MZW..bac1.log..hehe z ku 09.08.05, 16:04 Hehe! Heyah! To Pan, Panie Henryku.log narzekał, że nie wie Pan, jak się do mnie zwracać. Czy zatem jest to przemyślany dogłębnie pomysł? Czy łatwiej będzie Panu zwracać się do mnie, gdy zmienię nick na"bac1.log"???;-))) Zresztą przed Panem o wiele trudniejsze zadanie: proszę przejrzeć pogawędkę między Myszą a mną, to się Pan dowie, o co chodzi!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:ZADANIE;-))) Pan Henryk.log jest proszony..... 09.08.05, 16:14 Wątek o AL-u, poz. 1854, 1855!!! Za dobra jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:ZADANIE;-))) Pan Henryk.log jest proszony..... 09.08.05, 16:22 ...idę.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ja "Heyah!"??...chyba , że za młodu,,,dawno było.. 09.08.05, 16:21 miło "niepamiętać" :-) Mnie oczywiście nie wolno się "pokomarzyć" z Panią..Jamajka..:)) >To Pan, Panie Henryku.log dalej narzeka, że nie wie Pan, jak się do mnie zwracać.< ...wie, o co chodzi!!!:-))) > log za log :)< Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: A LKaczor zadowolony!!! 09.08.05, 16:25 My tu "potykamy się" o jakieś log., a LKaczka tylko się z tego cieszy!;-) wiadomosci.wp.pl/gid,81954,kat,32834,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=11 (J.Tuwim, "Kwiaty Polskie") Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: A LKaczor zadowolony!!! 09.08.05, 16:59 Niech się cieszy "głupi", do czasu:), w naszej teczce na MÓWNICY ~ 2000 dowodów jego niecnych poczynań:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: LKaczor LENIWIEC!!! 09.08.05, 17:12 Nie przeczyta, najwyżej wyda kwaknięcie kapciowemu Urbańskiemu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Sama sobie poradziłam... 12.08.05, 16:00 Odwiedziłam dzisiaj wątek GLORIA VICTIS. No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: RANY BOSKIE, H. Bochniarz też KACZOR;-)))) 09.08.05, 16:28 wiadomosci.wp.pl/gid,84081,kat,32834,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=4 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: RANY BOSKIE, H. Bochniarz też KACZOR;-)))) 09.08.05, 17:01 Ze też im lusterka od tego lustrowania nie popękają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: RANY BOSKIE, H. Bochniarz też KACZOR;-)))) 09.08.05, 17:14 Sama przyznasz, że DWA KACZORY to klęska, ale gwódź to na dodatek DWIE HENRYKI (bez log.);-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: RANY BOSKIE, H. Bochniarz też KACZOR;-)))) 09.08.05, 17:33 Koszmar:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: RANY BOSKIE, idę w górę;-))) b/o 09.08.05, 17:53 Idę wyżej, niech Mysz się łaskawie też tam wdrapie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Potwierdza się: H. Bochniarz też KACZOR;-)))) 11.08.05, 13:02 A jednak… bliźniaczki, niech to…!!!;-))) wiadomosci.wp.pl/gid,84355,fototemat.html Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Że,Henryki to nie JA,kilkakrotnie na FK tłumaczyć 09.08.05, 17:34 musiałem... więcej nie będę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Że,Henryki to nie JA,kilkakrotnie na FK tłuma 12.08.05, 17:17 Panie Henryku.log: nieładnie tak się od sióstr-bliźniaczek odcinać. Pan jako jedyny mężczyzna w tym trojaczym (trojańskim?) gronie, winien wszak w obronie sióstr stawać! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log RANY BOSKIE, Panie Moje:) co Wam St. Lem zawinił? 09.08.05, 17:27 namnażanie kaczek w jednej czasoprzestrzeni Autor rozpracowywał i??.. w "niepamięć" młódkom odszedł. Dzieła Jego z namnażania ptactwa(..nieczystego i wstrętnego.>księga Objawienia, rozdział 18)<, młodym będąc studiowałem.. do dziś mi "wstręt" pozostał! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: RANY BOSKIE, Panie Moje:) co Wam St. Lem zawi 09.08.05, 17:34 Mi tam nic. Lema czytałam jekieś 100 lat temu i nic nie pamietam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Toż i mówię;-))) 09.08.05, 17:45 .. w "niepamięć"... odszedł. >moj za młodu ulubiony< :)))) Odpowiedz Link Zgłoś