femur PIERWSZY RAZ GAZETA KRYTYKUJE CIMOSZENKĘ! 30.07.05, 14:21 Czyżby przyszła refleksja, że ten komunista na prezydenta się nie nadaje! Trochę nie w porę "Gazeto"... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Bo ich sypnął:))) 30.07.05, 14:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=27127567 Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Re: PIERWSZY RAZ GAZETA KRYTYKUJE CIMOSZENKĘ! 30.07.05, 14:41 femur napisał: > Czyżby przyszła refleksja, że ten komunista na prezydenta się nie nadaje! > Trochę nie w porę "Gazeto"... A może sprzeniewierza się syjonistycznym ideałom? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re:dziecko Cimoszewicza -akcje za 750 tys. 30.07.05, 14:23 Ale to jest metna ryba ten tow, z PZPR-u . Bajer ma za taki lichy, ze nie przekona nawet pacjenta z domu wariatow. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re:dziecko Cimoszewicza -akcje za 750 tys. 30.07.05, 14:38 wojtek2784 napisał: > Ale to jest metna ryba ten tow, z PZPR-u . Bajer ma za taki lichy, ze nie > przekona nawet pacjenta z domu wariatow. :oże masz rację - komisja nie przekonana została... Tylko dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Czy można stwierdzić 30.07.05, 14:28 że rzydzi w Polsce stoją ponad prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
witeck Re: Cimoszewicz kontra komisja: runda druga 30.07.05, 14:31 w tej komisji są cienkie prawnicze"bolki".A jeszcze gorszych mają ekspertów!! Powinni iść na szkolenie do komisji PZU !! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l brawo cimek, ja też kręcę z oświadczeniami majątko 30.07.05, 14:33 -wymi. Grunt że się przyznałeś do pomyłki i naród ci wybaczy i cię poprze w kandydowniu na intratny stolek. potem zrobisz narodowi kolejnego nieświadomego psikusa i reaktywujesz prl bis. a potem złożysz samokrytykę jak to wiele razy robiły różne osobistości z twojej pzpr partii. zaraz gonię zapisać się do lsd, liczę w przyszłości na talony w sklepach komercyjnych, ulgi i preferencje przy zakupie samochodu, papieru toaletowego i łaskawe oko dzielnicowego sekretarza partii Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: lista klakierow WC (3) 30.07.05, 14:35 normalnyfacet napisał: > przypomnial mi sie komentarz kataryny (patrz jej blog) n/t naboru klakierow na > rzecz WC - polecam > ewidentnie widac, ze taka grupa jest aktywna na tym forum (sztab dziala!) > > aktualna lista wynajetych klakierow WC: > kroczak > norma0 > pimpek_sadelko > rpq > sclavus > seregedhel > szoszana > zenek2011 > > kolejnosc alfabetyczna > przepraszam pominietych > (lista bedzie w razie potrzeby uzupelniana) Przez grzeczność nie podaję listy debili, choć ty, "normalny facet" zajmujesz na niej poczesne miejsce. Być może dlatego, że "normalny facet" to zwykła ksywka, która ma ukryć debila... Napewno nie modliłeś się jeszcze dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Partyjne pistolety PiS, PO, LPR itd. odezwały się 30.07.05, 14:35 a gawiedź zgromadzona przy klawiaturach lubi politykę jak Renata z Samoobrony, jak koń owies i jak koń się na niej zna! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Partyjne pistolety PiS, PO, LPR itd. odezwały 30.07.05, 14:39 chris12 napisał: > a gawiedź zgromadzona przy klawiaturach lubi politykę jak Renata z Samoobrony, > jak koń owies i jak koń się na niej zna! Napisał chris12 o sobie i pozostałych pięciu włodziontariuszach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Partyjne pistolety PiS, PO, LPR itd. odezwały 30.07.05, 14:43 iza.bella.iza napisała: > chris12 napisał: > > > a gawiedź zgromadzona przy klawiaturach lubi politykę jak Renata z > Samoobrony, > > jak koń owies i jak koń się na niej zna! > > Napisał chris12 o sobie i pozostałych pięciu włodziontariuszach:))) > > Chcesz przez to powiedzieć, że ty się na czymś znasz? Spróbuj zapisać się do klubu "znających się na pięciu włodziontariuszach", na pewno będziesz przemile widziana... jak wszystkie blondynki... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Partyjne pistolety PiS, PO, LPR itd. odezwały 30.07.05, 14:50 sclavus napisał: > iza.bella.iza napisała: > > > chris12 napisał: > > > > > a gawiedź zgromadzona przy klawiaturach lubi politykę jak Renata z > > Samoobrony, > > > jak koń owies i jak koń się na niej zna! > > > > Napisał chris12 o sobie i pozostałych pięciu włodziontariuszach:))) > > > > > Chcesz przez to powiedzieć, że ty się na czymś znasz? > Spróbuj zapisać się do klubu "znających się na pięciu włodziontariuszach", na > pewno będziesz przemile widziana... jak wszystkie blondynki... O, przepraszam:) Uraziłam twoją dumę, płynącą z ciężkiej i nikomu niepotrzebnej roboty włodziontariusza i pominęłam cię w swoich wyliczeniach. No, niech ci będzie jest was sześciu, powiem więcej jest was ośmiu i pół. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Partyjne pistolety PiS, PO, LPR itd. odezwały 30.07.05, 14:52 iza.bella.iza napisała: > sclavus napisał: > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > chris12 napisał: > > > > > > > a gawiedź zgromadzona przy klawiaturach lubi politykę jak Ren > ata z > > > Samoobrony, > > > > jak koń owies i jak koń się na niej zna! > > > > > > Napisał chris12 o sobie i pozostałych pięciu włodziontariuszach:))) > > > > > > > > Chcesz przez to powiedzieć, że ty się na czymś znasz? > > Spróbuj zapisać się do klubu "znających się na pięciu włodziontariuszach" > , na > > pewno będziesz przemile widziana... jak wszystkie blondynki... > > O, przepraszam:) Uraziłam twoją dumę, płynącą z ciężkiej i nikomu niepotrzebnej > > roboty włodziontariusza i pominęłam cię w swoich wyliczeniach. No, niech ci > będzie jest was sześciu, powiem więcej jest was ośmiu i pół. > > No to, to już jest coś... Wszak wybitnym był Fellini no i ... nie był blondynką... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 WWW.Cim autostrada do lasu 30.07.05, 14:56 Towarzysz Włodzimierz Cimoszewicz były premier nie wie w jakim procencie eksportujemy rope ze Rosji.To skandal. Ja wiem 95% uzaleznienia od Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 WWW.Cim autostrada do lasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 14:56 Towarzysz Włodzimierz Cimoszewicz były premier nie wie w jakim procencie eksportujemy rope ze Rosji.To skandal. Ja wiem 95% uzaleznienia od Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Partyjne pistolety PiS, PO, LPR itd. odezwały 30.07.05, 14:57 iza.bella.iza napisała: > chris12 napisał: > > > a gawiedź zgromadzona przy klawiaturach lubi politykę jak Renata z > Samoobrony, > > jak koń owies i jak koń się na niej zna! > > Napisał chris12 o sobie i pozostałych pięciu włodziontariuszach:))) No oni tak maja, staram sie wytlumaczyc ze swoje wlasne "zalety"chca przypisywac innym. Mowie to taka agresja- bo agresja jest nazywanie innych idotami, durniami, glupkami- nie spontaniczne oburzenie gdzie czlowiek cos "walnie" albo niezgoda na argumenty ale tylko "cimoszewicz jest wspanialy a ty a glupi, idiota "itp. Tak oni maja . Kazdy kto jest"madry" tzn wyposazony w brak skrupulow, i dosc spory potencjal energii kryminalnej i specyficzna sld-owska "etyke" jest w sld i za cimoszewiczem - reszta to glupki ktorych w konia mozna robic - jak to powiedzial prezio to tylko "owczy ped"tzn wyborcy. Jak owce jestesmy przez nich traktowani tylko oni nie sa lagodnymi owczarkami a stadem dzikich wscieklych nienazartych wilkow- wobec sytuacji kraju mozna powiedziec hien - dla nich jestesmy padlina z ktora mozna robic co sie chce. > > Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Partyjne pistolety PiS, PO, LPR itd. odezwały 30.07.05, 14:47 a co? należysz do lsd że ich bronisz? jak chcesz prl bis to se rób na swoim podwórku jak się znają na wszystkim Twoi towarzysze z partii to pokazały ostatnie lata. Kraj poszedł wpizdu i nie da się już odkręcić. Gratuluję wiedzy politycznej, za parę lat zostaną tu emeryci, nieudacznicy i czerwoni. Ja chcę normalnego kraju tak samo jak koń chce owsa a Renata B. twardego ch... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Partyjne pistolety PiS, PO, LPR itd. odezwały 30.07.05, 14:54 r0b0l napisał: > a co? należysz do lsd że ich bronisz? > jak chcesz prl bis to se rób na swoim podwórku > jak się znają na wszystkim Twoi towarzysze z partii to pokazały ostatnie lata. > Kraj poszedł wpizdu i nie da się już odkręcić. > Gratuluję wiedzy politycznej, za parę lat zostaną tu emeryci, nieudacznicy i cz > erwoni. > > Ja chcę normalnego kraju tak samo jak koń chce owsa a Renata B. twardego ch... Miałeś już Buzka... A teraz rób se co tam cgcesz ale też na swoim podwórku... A może: "zapomniał wół jak cielęciem bół"??? Odpowiedz Link Zgłoś
seregedhel Re: lista klakierow WC (3) 30.07.05, 14:36 Miło mi, że sie zaliczam ... Na szczęście jest demokracja i wygra ten co ma największe poparcie :) ... Czyli Cimoszewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Cimoszewicz niedobrze 30.07.05, 14:39 No niedobrze to wygląda. Znacznie wyżej go ceniłem przed tym wystąpieniem przed komisją, niż teraz. Teraz przypomina mi Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: Cimoszewicz niedobrze 30.07.05, 14:48 loppe napisał: > No niedobrze to wygląda. Znacznie wyżej go ceniłem przed tym wystąpieniem przed > > komisją, niż teraz. Teraz przypomina mi Millera. A czego sie spodziewałas od 34 lat w partii.Pamieta to co chce,Domyśla sie .dywaguje.Ciech.firna zarabiajaca bardzo duzo na handlu ropa zmiena profil,robi co innego ?.Czy istnieje teraz?.Co sie z nią stało?.Kto ja wykonczył?,firma która przynosiła dochod,który przejała firma rosyjskich muzykow.Towarzysz Cimoszenko ,Oleksy nalezy i reszte oskarzyc o działania na szkode Panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Cimoszewicz niedobrze 30.07.05, 14:55 Staram się nie oceniac ludzi wg rasy, klasy, przynależności partyjnej itp. etykietek na nich naklejanych. Lecz wg tego co sami soba reprezentują. No i zaprezentował... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Cimoszewicz niedobrze 30.07.05, 14:57 obserwator999 napisała: > loppe napisał: > > > No niedobrze to wygląda. Znacznie wyżej go ceniłem przed tym wystąpieniem > > przed > > No to oskarż!!! Ale przestań głupio pierniczyć... Narazie na Trybunał Stanu załapał się prawicowiec Wąsacz Prawda jest... ale chyba głęboko uktyta i nie wszystkim na rękę wydobycie jej na wierzch... a gawiedź wtóruje - najłatwiej jest linczować... > > komisją, niż teraz. Teraz przypomina mi Millera. > A czego sie spodziewałas od 34 lat w partii.Pamieta to co chce,Domyśla > sie .dywaguje.Ciech.firna zarabiajaca bardzo duzo na handlu ropa zmiena > profil,robi co innego ?.Czy istnieje teraz?.Co sie z nią stało?.Kto ja > wykonczył?,firma która przynosiła dochod,który przejała firma rosyjskich > muzykow.Towarzysz Cimoszenko ,Oleksy nalezy i reszte oskarzyc o działania na > szkode Panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
julko Re: Cimoszewicz niedobrze 30.07.05, 17:28 WC ma zbyt duże mniemania o sobien nzym nie uzasadnione.Dr.prawa contra rzeczoznaweca mgr.prawa.To za jego rządów,za rządów dr.prawa Ciech przestał przynosić Polsce przychody w postaci odprowadzanych podatków.To za jego rządów zaakceptowano rosyjskich czy ukrainskich muzyków do zaopattrywania Polski w ropę,ale płaceniu podatków nie u nas,nie w Polsce ale na Cyprze.Zastanówcie się jak kolosalne są to podatki.O ile wyższe byłyby emerytury,zaspokojenie dzieci alimentacyjnych,niższe podatki w branżach które składają sie u nas na nasz codzienny byt.Byt nie tylko emeryta aleprzedsiębiorcy,studenta ,bezrobotnego,ucznia,rolnika,powodzianina itp.I co Wy na to?. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: Cimoszewicz niedobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 14:49 loppe napisał: > No niedobrze to wygląda. Znacznie wyżej go ceniłem przed tym wystąpieniem przed > > komisją, niż teraz. Teraz przypomina mi Millera. A czego sie spodziewałas od 34 lat w partii.Pamieta to co chce,Domyśla sie .dywaguje.Ciech.firna zarabiajaca bardzo duzo na handlu ropa zmiena profil,robi co innego ?.Czy istnieje teraz?.Co sie z nią stało?.Kto ja wykonczył?,firma która przynosiła dochod,który przejała firma rosyjskich muzykow.Towarzysz Cimoszenko ,Oleksy nalezy i reszte oskarzyc o działania na szkode Panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Polska potrzebuje mądrej i uczciwej władzy 30.07.05, 14:43 ...zbłąkane owce i barany powrócą na łono SLD ...SLD... Cała władza w ręce partii...partia jest uczciwa i mądrze rządzi! ...i tu APEL - OTWORZYJCIE OCZY - NIE MYŚLIJCIE - POPIERZCIE PONAD-PARTYJNEGO WLODZIMIERZA CZYNEM! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Polska potrzebuje mądrej i uczciwej władzy 30.07.05, 15:00 me-e napisał: > ...zbłąkane owce i barany powrócą na łono SLD > > ...SLD... Cała władza w ręce partii...partia jest uczciwa i mądrze rządzi! > > ...i tu APEL > > - OTWORZYJCIE OCZY - NIE MYŚLIJCIE - POPIERZCIE PONAD-PARTYJNEGO WLODZIMIERZA > CZYNEM! > > > >Nic, tylko pijany bełkot... nie wierzysz? Przeczytaj sam siebie jeszcze raz a czkawki dostaniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Polska potrzebuje mądrej i uczciwej władzy 30.07.05, 15:33 sclavus napisał: > me-e napisał: > > > ...zbłąkane owce i barany powrócą na łono SLD > > > > ...SLD... Cała władza w ręce partii...partia jest uczciwa i mądrze rządzi > ! > > > > ...i tu APEL > > > > - OTWORZYJCIE OCZY - NIE MYŚLIJCIE - POPIERZCIE PONAD-PARTYJNEGO WLODZIMI > ERZA > > CZYNEM! > > > > > > > >Nic, tylko pijany bełkot... nie wierzysz? Przeczytaj sam siebie jeszcze ra > z a > czkawki dostaniesz... ...znamy to ...pijany lub psychiczny ,kto przeciwko nam -W wyniku sondazy Wszystkim obwieszczamy, Wlodzimierz Cimoszewicz Zostal juz wybrany! W Swieto Narodowe Zostana oddane Salwy honorowe Tatusia naganem... uncle Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Polska potrzebuje mądrej i uczciwej władzy 31.07.05, 17:04 sclavus-ty biedaku nic nie rozumiesz i moze ci to zostać. Czy ta sitwa Cimoszewicza ci coś płaci? Upomnij się, albo zamilknij, albo zacznij mądrze myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Pinokio II czyli Cimko na prezydenta 30.07.05, 14:45 na misie wysłać wszystkich bilt w jedną strone i konfiskata majątku Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Re: Pinokio II czyli Cimko na prezydenta 30.07.05, 14:50 cimoszewicz zglos sie na swiadka koronnego unikniesz dozywocia Odpowiedz Link Zgłoś
sajkopatyk [...] 30.07.05, 14:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mirrad Re: Cimoszewicz kontra komisja: runda druga 30.07.05, 14:53 wg mnie komisja to banda głupio-mądrych pseudo prawników(pożal się Boże!!) zadających pytania od rzeczy pytając się o wszystko co im tylko strzeli do głupich łbów!Te głąby wypowiadają się wsłuchując sie we własne głosy.A tak na marginesie: CO TO PRZESŁUCHANIE MA TAK NAPRAWDĘ DAĆ!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Cimoszewicz kontra komisja: runda druga 30.07.05, 14:56 czy to artykuł sponsorowany? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Cimoszewicz obraził po raz drugi. 30.07.05, 14:58 Nadął sie jak małe dziecko, bo mu Maciarewicz wypowiedź przerwał i powiedział, że na pytania tego brzydkiego pana odpowiadać nie będzie. Dobrze, nie uciekł do mamy z płaczem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: Cimoszewicz kontra komisja: runda druga 30.07.05, 14:59 w praworzadnym kraju powinny teraz wkroczyc do akcji kompetentne sluzby skarbowe i dokladnie przeswietlic stan majatkowy kandydata i jegi rodziny a zwlaszcza corki - byc moze kandydat i jego corka zapominaja czesciej o tym co maja i skad - i nie placa podatkow- maja dochody z nieujawnionych zrodel- do dziela dzielni skarbowcy , pokazcie ze sie nie bojicie - nawet tych czerwonych burzujow... Odpowiedz Link Zgłoś
justin301 depozyt nieprawidłowy, podatek 30.07.05, 15:09 Pan Cimoszewicz jest prawnikiem i zna zapewne przepis KC - art. 845 czyli depozyt nieprawidłowy - zawsze dobry środek, w sytuacji z pieniędzmi od córki - idealny. Sama kilka razy korzystałam w praktyce - bardzo dobry przepis. No a dla specjalistów od prawa podatkowego co tu zabierali głos - informacja, że podatek od czynności cywilnoprawnych od depozytu nieprawidłowego zostal wprowadzony ustawą z dnia 7 czerwca 2002 czyli te pieniądze nie podlegały opodatkowaniu. A tak w ogóle to jestem w szoku, bo zgodnie z opinią przeeksperta niejakiej mgr Nowaczyk mam wykształcenie a nie mam zawodu. Bo jestem mgr prawa - mam tylko wykształcenie. Szok po prostu - już piszę skargę od Okręgowej Rady Adwokackiej w Warszawie. Chyba że zwrócę sie do niej o opinię czy mam już zawód jak jestem mgr ( i tak jestem od niej lepsza, bo piszę doktorat ) i aplikantem ale przed egzaminem. Oburzające. A poziom Pana mgr Giertycha - porażający - wstyd by mi było zadawać publicznie pytania osobie z takimi samymi kwalifikacjami czyli mgr i skończona aplikacja - po prostu żenada. I jeszcze gada, że zdawał na egzaminie adwokackim prawo bankowe - to jak je zna, bo zdal ten egzamin to po co pyta eksperta? Wstyd!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: depozyt nieprawidłowy, podatek 31.07.05, 17:18 Oj Justin-jakie ty piszesz bzdury, korzystałaś w praktyce z przekrętów i jako mgr prawa musiałaś sporo wykładów opuszczać. Cimoszewicz robi nieprawidłowe depozyty i nie tylko to, on robi wiele nieprawidłowo a ty się od niego uczysz. Takich prawników jak ty powinno się nazywać krętacze. Jeśli masz trochę odwagi to pomyśl: -dawanie komuś pieniędzy to jest pożyczka lub darowizna, inaczej to jest pranie, -jaki inni w Polsce chcielby tak robić, to byłby to Cimoszewiczoland, ale ukarany, -zapytaj kogoś w Europie, czy takie numery są możliwe-wyśmieje cie prosty referent w Urzędzie Skarbowym, -mógłbym dalej przedstawiać nieprawidłowości Cimoszewicza, ale wyręczy mnie Urząd Skarbowy, wtedy się doedukuj, Faktycznie chyba/?/masz wykształcenie, ale brak zawodu, bo narazie nic nie umiesz. Napisz do ORA w Warszawie, to się znów coś dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
szatan33 Re: Cimoszewicz kontra komisja: runda druga 30.07.05, 15:01 Wystarczy posłuchać wypowiedzi idioty giertycha dla telewizji oszołoma rydzyka. Takich wymysłów nie powstydziłby sie stalin z berią razem wzięci. Takiego faszysty dawno na polskich ziemiach nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...A COZ ON TAKIEGO ten faszysta i stalin z beria 30.07.05, 15:05 szatan33 napisała: > Wystarczy posłuchać wypowiedzi idioty giertycha dla telewizji oszołoma rydzyka. > > Takich wymysłów nie powstydziłby sie stalin z berią razem wzięci. Takiego > faszysty dawno na polskich ziemiach nie było. ...razem wzieci powiedzial...cos mi sie zdaje ,ze sie zakochales w WC Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Ta komisja jeszcze będzie żałowała że wezwała WC 30.07.05, 15:06 na przesłuchanie - póki co wydaje mi się że to przesłuchanie wpłynie na wzrost notowań Cimoszki a nie jego spadek i w ten sposób komisja sama sobie odstrzeli sobie nogę. Szukanie dziury w miare całym moście - ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Ta komisja jeszcze będzie żałowała ...OJ, BUDIET 30.07.05, 15:11 jb777 napisał: > na przesłuchanie - póki co wydaje mi się że to przesłuchanie wpłynie na wzrost > notowań Cimoszki a nie jego spadek i w ten sposób komisja sama sobie odstrzeli > sobie nogę. > Szukanie dziury w miare całym moście - ot co. ...jeszczo ...Towarzyszu: napisz do Jolanty - szefowej sztabu ... Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Ta komisja jeszcze będzie żałowała ...OJ, BU 30.07.05, 15:20 me-e napisał: > jb777 napisał: > > > na przesłuchanie - póki co wydaje mi się że to przesłuchanie wpłynie na > wzrost > > notowań Cimoszki a nie jego spadek i w ten sposób komisja sama sobie > odstrzeli > > sobie nogę. > > Szukanie dziury w miare całym moście - ot co. > > ...jeszczo > > ...Towarzyszu: napisz do Jolanty - szefowej sztabu ... A ja dodam szefowej sztabu ktora postanowila dac Cimoszewiczowi swoja"popularna" twarz, zreszta po swiezym liftingu- znaczy odmlodzona tak jak sld odmlodzili za sprawa olejniczaka . Lifting totalny. Tylko jolka po liftingu nie jest mlodsza a partia z olejniczakiem mniej kryminalna- towarzysze przy zlobie zostali. Mozna powiedziec powierzchowna odnowa.I od nowa pzpr. Ktora czesc ciala uzyczy- da Cimoszewiczowi inna szefowa sztabu cimoszewicza jeszcze nie wiadomo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Re: Ta komisja jeszcze będzie żałowała ...OJ, BU 30.07.05, 15:51 Towarzyszem ani Twoim ani niczyim (w sugerowanym mi w stylu komisji) nie byłem i nie jestem. Na tym polega myślenie i postepowanie takich jak Twoje autorów wypowiedzi - at persona. Gdybyś mnie znał to byś takich głupot nie pisał. A swoją obawę o wzrost popularności WC i tak podtrzymuję. Komisja (kilku jej członków) przez kilka godzin dowodzi swoim postepowaniem celów jakie sobie stawia. I tym niestety potwiedza większość zarzutów wobec siebie samej niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Ta komisja jeszcze będzie żałowała ...OJ, BU 30.07.05, 15:56 jb777 napisał: > Towarzyszem ani Twoim ani niczyim (w sugerowanym mi w stylu komisji) nie byłem > i nie jestem. Na tym polega myślenie i postepowanie takich jak Twoje autorów > wypowiedzi - at persona. Gdybyś mnie znał to byś takich głupot nie pisał. > A swoją obawę o wzrost popularności WC i tak podtrzymuję. Komisja (kilku jej > członków) przez kilka godzin dowodzi swoim postepowaniem celów jakie sobie > stawia. I tym niestety potwiedza większość zarzutów wobec siebie samej niestety > . ...mee, nie jest dziewica cimoszewicz...pozatym prawdziwsa cnota jak mawial krasicki...krytyki sie nie boi Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...A swoją obawę o wzrost popularności WC i tak po 30.07.05, 16:06 ...trzymuje- jb777 napisał ...a mee ci nato ))) - Gdyby wybory prezydenckie odbyły się pod koniec lipca, najwięcej głosów - 23 proc. - zgromadziłby Lech Kaczyński - wynika z najnowszego sondażu Polskiej Grupy Badawczej (PGB) ...Kolejne miejsca z jednakowym poparciem - wynoszącym 18 proc. - zajmują Włodzimierz Cimoszewicz i Andrzej Lepper. Poparcie dla Cimoszewicza zmalało o 5 proc... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Universalny kandydat na Prezydenta 30.07.05, 15:19 Swobodny na salonach swiata, dobrze czuje sie w puszczy. Teraz chlapia na niego blotem te bolszewickie szuje a on ciagle wyglada nieskazitelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
qc [...] 30.07.05, 15:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz961 CIMOSZEWICZ przegral dzis wybory i slusznie!!! 30.07.05, 15:13 moze jedyna zaleta tych komisji zeby zobaczyc kto jest kim naprawde! Koszmarny buc z bardzo dziwnym przypadkiem amnezji i zagubienia w najwazniejszych rzeczach. same sploty przypadkow, niepamiec i BUTA! jak z komuny. Nieprawdopodobna ignorancja (chocby w kwestii ropy), ewidentnie przedziwna nieswiadomosc roli firmy J@S, jej dzialan, dominacji itd. Najgorsza jednak buta i arogancja kandydata na prezydenta!!. Mam nadzieje ze to jego koniec, mimo ze sam go jakos niedawno akceptowalem. W sumie jedynym kandydatem tak naprawde z sensem, mimo ze tez dla wielu kontrowersyjnym, jest TUSK. JEDYNYM ktory cos zrobil, nie zeszmacil sie nigdy i nie jest mrocznym typem utopionym w mafijnych splotach przypadkow! Ogolnie zenujaco wypadl WC, jak cale jego ugrupowanie, tam nie ma wyjatkow! Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 obawiam się że niestety nie 30.07.05, 15:25 głupi naród jeszcze raz da się nabrać na tę dziewicę białowieszczńską Cimoszenkę ponadpartyjnego komucha. Z tą ponadpartyjnością to OK bo PZPR SDRP SLD ciekawe jak nazwią następną arkę czerwonej zarazy? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal walnie mu w tym pomoze komisja obiektywna inaczej 30.07.05, 19:20 filut69 napisał: > głupi naród jeszcze raz da się nabrać na tę dziewicę białowieszczńską > Cimoszenkę ponadpartyjnego komucha. > Z tą ponadpartyjnością to OK bo PZPR SDRP SLD ciekawe jak nazwią następną arkę > czerwonej zarazy? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejk22 Re: CIMOSZEWICZ przegral dzis wybory i slusznie!!! 30.07.05, 20:42 W Stanach tego typu szwindle wyeliminowalyby takiego pseudokandydata w przedbiegach !!! ale w Polaczkolandzie gdzie tolerancja zdemoralizowanego spoleczenstwa dla lamania prawa jest bardzo duza moze nawet on nawet zyskac dodatnie punkty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zooroo MANIPULACJA!!!!!!!! 30.07.05, 15:15 Jak w tym kraju manipuluje sie opinia publiczna dalo przyklad TVN24.Przed chwila o komentarz w sprawie przesluchania Cimoszenki poproszono prof. Leszka Kubickiego.Profesor grzmial na komisje. Zapomiano dodac drobny szczegol ze ow profesor zajmowal stanowisko ministra sprawiedliwosci w rzadzie Cimoszenki.Warto przyjzec sie tym cy- towanym czesto roznej masci autorytetom kim ci panowie tak naprawde sa. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: MANIPULACJA!!!!!!!!...i UPALY 30.07.05, 15:20 zooroo napisał: > Jak w tym kraju manipuluje sie opinia publiczna > dalo przyklad TVN24.Przed chwila o komentarz w > sprawie przesluchania Cimoszenki poproszono prof. > Leszka Kubickiego.Profesor grzmial na komisje. > Zapomiano dodac drobny szczegol ze ow profesor > zajmowal stanowisko ministra sprawiedliwosci > w rzadzie Cimoszenki.Warto przyjzec sie tym cy- > towanym czesto roznej masci autorytetom kim ci > panowie tak naprawde sa. ...komisje śledcze, mimo ich licznych wad, okazały się krokiem milowym na drodze do wyciągnięcia Polski z bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Cimoszka nie daj się zaszczekać ! 30.07.05, 15:16 Będę głosował na Ciebie ! i moja rodzina też Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n ----> sprzecznosci w zeznaniach WC ---> 30.07.05, 15:20 1/ biznesmen Martyniuk - otrzymal bezclowy kontygent importowy ropy ze wschodu. Martyniuk wieloletni znajomy, do spotkan z ktorym WC nie chcial sie przyznac, ale po szczegolowych drazeniu wyszlo ze go zna i spotyka... 2/ przygotow sieci CPN do calosciowego - z rafineriami - przekazania prywatnemu "inwestorowi" - ktorym mial byc inwestor ze wschodu. WC zaprzecza wbrew utajnionym sprawozdaniom z posiedzen rzadu, ze lobbowal w ich trakcie za takim wlasnie uatrakcyjnieniem PL "oferty".... 3/ wg WC tylko 50% ropy importujemy z e wschodu - taki "blad" to juz blazenada , bo wlasciwa cyfra to ponad 95%. WC tę cyfre zbywa: "treba to wyjasnic" .... 4/ rownie glupkowato tlumaczy swe nieuwzglednienie w sprawozdaniu majatkowym akcji Orlenu, tym ze nie wiedzial, ze sie pomylil, w tym ze datą rozliczenia jest 31 grudnia poprz roku rozliczeniowego a nie... kwiecin b.r (chodzilo o kwiecien 2002)...;) 5/ dziwny jest sam fakt sprzedazy ww akcji Orlenu (wartosci 700 tys zl) w okresie 1 mies przed aresztowaniem prezesa firmy, a podczas JUZ rozpoczetych dzialan UOP przeciw Modrzejewskiemu (prezesowi Orlenu)... 6/ laczenie funkcji - WC jest prawdopodobnie nadal czlonkiem rady nadzorczej f-my BMC. WC enigmatycznie zapewnial, ze nie wazne czy nadal jest, ale to, czy chce byc nadal, a poniewaz gdzies zadeklarowal/ wyslal swa rezygnacje, to to wystarczy (wg prawnikow WC) mimo ewent formalnego uniewypisania go z tego gremium.... 7/ WC nadal nie uwaza za cos zdroznego, ze istniejaca nadal ustawa o akcyzie pozwala na "mieszanie" paliw dajac 10 mld zysku rocznie mafii paliwowej. WC nazywa, ze jest to poza jego kompetencja itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
tolakuchar Re: Cimoszewicz kontra komisja: runda druga 30.07.05, 15:32 Pytajmy pana Cimoszewicza co robił przed, 10 laty, 20 laty 30 laty może wreszcie gdzieś uda się go złapać? Myślę że komisja wcale nie dąży doprawdy tylko chce przedłużać w niskończoność aby się autopromować przed własnymi wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e W SPRAWIE ...POWODZI 30.07.05, 15:38 ...czy cimoszenko sie ubezpieczyl...bo mu sie powodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 A ja i tak na Cimosza nie będę głosować ! 30.07.05, 15:42 To arogancki typ.A ,że inteligentniejszy od całej komisji.Przecież poza Frankensztainem nikt z komisji nie kandyduje na prezydenta.I Bogu chwała.Poziom inreligencji sympansa jest również większy od sumy intelektu Komisji Śledczej ds. Orlen.To banda baranów i ciemniaków.Na najmądrzejszego z Komisji wyrasta grubas po lewo od przewodniczącego.A on jest ,chyba,z Samoobrony albo w niej kiedyś był.O tempora o mores! Odpowiedz Link Zgłoś