Dodaj do ulubionych

komentatorzy TVP

IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 20:47
Tu wszyscy rozprawiaja o efektach wizyty Papieza, a ja chcialem cos
powiedziec o obsludze komentatorskiej pielgrzymki w wykonaniu TVP. Otoz
uwazam, ze byla ona beznadziejna, w zyciu nie slyszalem tak miernego i
nieprofesjonalnego komantowania wizyty Ojca Sw.! Telewizja publiczna ma psi
obowiazek wyznaczyc do obslugi tak szczegolnej wizyty najlepszych
komentatorow, ktorzy wiedza, kiedy mowic, a kiedy zamknac usta, zeby
telewidzowie mogli np. posluchac wiatujacych tlumow lub piesni. To skandal,
ze gdy papieski samolot szykowal sie do startu, kamera pokazywala a to
drzewka, a to prezydenta mowiacego o zapasach zboza, a komentatorzy, ktorych
nazwisk nie wymienie z litosci, tlumaczyli wsrod szumow i trzaskow, co
takiego powiedzial w czasie pielgrzymki Papiez - jakbysmy sami nie slyszeli.
Obserwuj wątek
    • Gość: GMR Re: komentatorzy TVP IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 20:55
      Bo zadaniem TVP jest nie tyle pokazywanie papieża co eseldowskich notabli i
      nabijania im punktów wyborczych...przy papieżu można tych pare punktów
      nałapać..i dlatego cała ta czerwona świta pląsała wokół papieża
    • Gość: f Re: komentatorzy TVP IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 21:08
      Widziałem!! P.Prezydentowa płakała w Balicach!
      To nie fatamorgana!
      • Gość: GMR Re: komentatorzy TVP IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 21:11
        Gość portalu: f napisał(a):

> Widziałem!! P.Prezydentowa płakała w Balicach!
        > To nie fatamorgana!
        - aktorzy też potrafią płakać na zawołanie w latynoskich telenowelach
        • Gość: monika Re: komentatorzy TVP IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 22:57
          Komentatorów wystawia red.katolicka w porozumieniu z górą.Zgadzam się, że byli
          słabi i denerwujący osobistymi nutami.Zjadły ich emocje,nawet
          Kolendę...Myślicie,że poprzednie ugrupowanie nie otoczyłoby
          wianuszkiem papieża.Lechu na fali wydarzeń w tempie sprintera reanimuje
          Konwent i publicznie mówi o swojej nienawiści do politycznych przeciwników,
          którą/o ironio/najmocniej odczuwał na mszy,bo siedział jakoś blisko.Polityka to
          największa kurwa świata,nie wierzę większości,intencje prawicowców są jednak
          jednoznaczne.Nienawiść,pycha,hipokryzja...Szkoda wyliczać,bo Dekalog w tle
          gotów nie wytrzymać..Dwa palce w przełyk z taką miłością blizniego,szkoda
          papieżowi ślinić rąk,faryzeusze...
          • darczynski Spalą cię na stosie ! 19.08.02, 23:18
            Zrobią to rycerze cywilizacji miłości !
            • Gość: monika Re: Spalą cię na stosie ! IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 12:09
              O tak,lubimy spektakularność...I nawet nie mam szans na świętość...Zaliczona
              zostanę w poczet przeklętników szargających polskie świętości...Przynajmniej na
              jakiś czas odwróci się uwagę bogobojnego spoleczeństwa od bieżących
              problemów,co tam bieda,bezrobocie,deficyt<Radio maryjka zwałkuje temat
              różańcowo...
      • Gość: Ika Re: komentatorzy TVP IP: *.itpp.pl 20.08.02, 21:28
        Gość portalu: f napisał(a):

> Widziałem!! P.Prezydentowa płakała w Balicach!
        > To nie fatamorgana!

Nie, no kurde, bez przesady!
        Akurat czepianie sie Jolki to przesada, dla przypomnienia: Kwasniewska nigdy w
        zaden sposob nie odcinala sie od kosciola, religii.
        To ze moze o tym swego czasu zbyt wiele nie mowila, to moze to i lepiej? Chyba
        jednak miejsce na wiare jest w secu a nie na wiecach....
    • Gość: qqq Re: komentatorzy TVP IP: *.hq.sag 20.08.02, 12:26
      Komentatorzy prześcigali się w popadaniu w orgazm co tylko by papież nie
      zrobił. I taki jest niestety od lat. Nie ma rzeczowych komentarzy dot. papieża
      ze strony pracowników TVP. Zwróćcie uwagę, że Pieronek, Życiński itd.
      rozprawiali o pielgrzymce w psoób bardziej rzeczowy, aniżeli taka Pieńkowska,
      która jakby chciała się podlizać co chwile mówiąc z uniesiem, Ojciec Święty
      to .., Ojciec Święty tamto ....
      • Gość: quest Re: komentatorzy TVP IP: *.cupr.com.pl 20.08.02, 14:21
        i jeszcze ten redaktor z Krakowa z głosem ... mutację przechodził czy co,
        brzmiało to tak trochę pedziowato.
        • Gość: Michał Najgłupszy był ten facet obok Iwony Sch. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 18:36
          Razem prowadzili studio pielgrzymki.
          W oczach miał obłęd i wyglądał na czystego wariata.
          Fanatyzm aż bił z jego słów.
          Ostanio poczytałem o nim w pewnym piśmie.
          Twierdzi, że ma moc czynić cuda i że na 100% przepowiedziałby dobrze numery
          toto-lotka.
          • Gość: madam komentatorzy c.d. IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 20:11
            No niespodziewalem sie, ze moja opinia spowoduje taka fale poparcia, chociazby
            posredniego. Toz to istne tsunami! ten gosc obok Schymalli to byl ten
            uduchowiony madrala z Frondy- chyba bardzo oniesmielony piekna Iwona, bo nie
            spojrzal ani razu na nia, o obiektywie kamery nie wspominajac. A juz calkiem do
            niczego byl ten ksiezunio Bog jeden raczy wiedziec skad, ktory usilowal
            przeprowadzac wywiady razem z A. Popek. Wyskoczyl z tym zbozem jak Filip z
            konopii. Beznadziejnosc oprawy komentatorskiej sprawia,ze slow juz nie mam na
            ta fuszerke - juz wolalbym chyba Szpakowskiego albo Szaranowicza: przy odlocie
            Papieza czulbym sie przynajmniej jakby to Malysz lecial po rekord skoczni:-)
          • Gość: MADAM KOMENTATORZY C.D IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 20:16
            No niespodziewalem sie, ze moja opinia spowoduje taka fale poparcia, chociazby
            posredniego. Toz to istne tsunami! ten gosc obok Sch. to byl ten uduchowiony
            madrala z Frondy- chyba bardzo oniesmielony piekna Iwona, bo nie spojrzal ani
            razu na nia, o obiektywie kamery nie wspominajac. A juz calkiem do niczego byl
            ten ksiezunio Bog jeden raczy wiedziec skad, ktory usilowal przeprowadzac
            wywiady razem z A. Pop.. Wyskoczyl z tym zbozem jak Filip z konopii.
            Beznadziejnosc oprawy komentatorskiej sprawia,ze slow juz nie mam na ta
            fuszerke - juz wolalbym chyba Szpakowskiego albo Szaranowicza: przy odlocie
            Papieza czulbym sie przynajmniej jakby to Malysz lecial po rekord skoczni:-)
            • Gość: jp2=0 Re: KOMENTATORZY C.D IP: *.dowco.com 20.08.02, 20:23
              do roboty jebane pierdzistolki !!!
              • Gość: fak ju Re: KOMENTATORZY C.D IP: *.dowco.com 20.08.02, 20:24
                do roboty je-ba-ne pier-dzi stolki, i co z wasza za - srana cenzura?
    • mist3 Re: komentatorzy TVP 20.08.02, 21:59
      Wszystkie uroczystości religijne, które pokazuje nasza telewizja są komentowane
      w takim radiomaryjnym stylu niestety. A poza tym "animatorzy" na Błoniach czy
      lotnisku również pokazali, co umieją najlepszego -śpiewanie 150 razy "Kraków
      wita Cię" (z mutacjami), nakazywanie ludziom "a teraz machamy", "a teraz
      cieszymy się", zamiast pozwolić na śpiew tym góralskim kapelom, które przez
      tyle czasu się do tego wydarzenia przygotowywały. No i zgadzam się -mówienie
      nam co papież właśnie powiedział. Żeby jeszcze te komentarze były na poziomie...
      Naprawdę ciężko było mi się nie denerwować. Ale papież mówił żeby być
      milosiernym, więc się staram:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka