relatywista.pl 04.08.05, 18:56 giwi zdjął mi wątek pod tytułem:"Białoruski cud gospodarczy" -tytuł i dane żywcem wzięte z wczorajszej "Gazety Wyborczej",a tematyka jak najbardziej aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helge3 Re: oj,giwi.giwi 04.08.05, 19:01 "i dane żywcem wzięte z wczorajszej "Gazety Wyborczej" a giwi z Bialorusi Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: oj,giwi.giwi 04.08.05, 19:41 No i kto ma rację? relatywista.pl Białoruś traktuje swojsko i chce o niej rozprawiać na forum "kraj". Giwi, jak cudziemca, i wyrzuca na dalekie forum "świat". Odpowiedz Link Zgłoś
relatywista.pl Re: oj,giwi.giwi 04.08.05, 20:41 giwi napisała: giwi napisała: > Jest na forum Swiat. Dlaczego,przecież na Białorusi jest tam Związek Polaków. Tusk pojechał na Białoruś,czyli do siebie,a Polacy tam mieszkający mają otrzymać polskie obywatelstwo. A Łukaszenka przyjmował Leppera. Mam jeszcze 100 argumentów,ale nie chce mi sie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: oj,giwi.giwi 05.08.05, 00:07 relatywista.pl napisał: > giwi zdjął Nie zdjął, tylko zdjęła. No i nie zdjęła, tylko przeniosła. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś