istotnie 14.08.05, 16:38 w Gdańsku stoczniowcom. To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istotnie Co do gejów: 14.08.05, 16:42 Ci wspomagali strajk finansowo w miare swoich mozliwosci. Do skrzynki przy bramie. Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Brawo geje! 14.08.05, 16:46 Tylko skąd ta Twoja wiedza? Bez obrazy, ale zalatuje dobrymi kontaktami z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
istotnie Fakt, 14.08.05, 16:49 podaję to, co napisali esbecy w swoich raportach, ktorych fragmenty zamiescila sobotnia Rzepa w swoim dodatku o rocznicy Solidarnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
sasiad7 podajesz za esbekami 14.08.05, 19:33 - taka miala byc oficjalna, propagandowa linia partii !!!!!!!!!! Brak tej informacji w twojej pierwszej wypowiedzi swiadczy, ze uwierzyles (durniu) i chciales zeby inni uwierzyli !!!!!!!!!!!!! Czy twoja fizjologiczna nienawisc do gejow jest spowodowana przezyciami z dziecinstwa ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
istotnie Dane, o ktorych pisze 14.08.05, 20:19 to raporty esbekow chyba tylko do uzytku wewnetrznego. Moja intencja bylo pokazanie jak szerokie i zupelnie mozna by rzec nieoczekiwane poparcie zyskal strajk w spoleczenstwie. Czy pod imieniem i nazwiskiem też tak się zwracasz do ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: Dane, o ktorych pisze 14.08.05, 20:21 to byl prawdziwy sojusz robotniczo-chlposki. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Re: Geje i prostytutki pomagali strajkujacym w 19 14.08.05, 17:21 No i znowu antyklerykalne teksty na forum GW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tumry Re: Geje i prostytutki pomagali strajkujacym w 19 14.08.05, 20:17 ktory tekst jest przeciw klerykom? judzenie i szczucie na gejow i lesbijki to raczej teksty z ambony (na szczescie nie z kazdej). to z cyklu "chlop zywemu nie przepusci..." albo z Kochanowskiego: "... i odpusc nam nasze winy... bila bez litosci! Uchowaj Boze takiej poboznosci!" Odpowiedz Link Zgłoś
gey.mi.bratem ?????Gej mi bratem!!!! 14.08.05, 20:29 istotnie napisała: > w Gdańsku stoczniowcom. To fakt. Nie mow, istotnie??, najwiekszy przyszly prezio tez pomagal? Moja krew!!! Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: ?????Gej mi bratem!!!! 14.08.05, 20:31 gey.mi.bratem napisał: Moja krew!!! ''''''''''''''''''' Chyba sperma? > > Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Najbardziej kompetentna osoba 16.08.05, 01:00 P. Mirosław Witkowski (zbieżność z imieniem i nazwiskiem autora "Lubiewa" jest zdumiewająco przypadkowa) może więcej na ten temat powiedzieć. Swoją drogą, był jednym z najdłużej przetrzymywanych w więzieniu przeciwników reżimu komunistycznego w latach osiemdziesiątych. Odpowiedz Link Zgłoś