jowit Re: Czy Kotański był 'CLEAR'? 29.08.02, 21:32 Co masz na myśli? Podejrzewam jednak,że coś chcesz powiedzieć niemiłego. "Ciszej nad tą trumną!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYTA Re: Czy Kotański był 'CLEAR'? IP: *.acn.waw.pl 29.08.02, 21:37 Kto wie, to zrozumie o co michodzi, dodam do tego tylko jeszcze dwa słowa- SZWECJA- - PREZYDENT... Odpowiedz Link Zgłoś
jowit Re: Czy Kotański był 'CLEAR'? 29.08.02, 21:47 Gość portalu: ZYTA napisał(a): > Kto wie, to zrozumie o co michodzi, > dodam do tego tylko jeszcze dwa słowa- SZWECJA- > - PREZYDENT... Ja, nie wiem o co "ci chodzi". Z twoją tajemniczością zatrudnij sie chłopie w UOPie. I przestań "robić" za robaka trumiennego. Jesteś oślizły(a), zdajesz sobie z tego sprawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYTA Re: Czy Kotański był 'CLEAR'? IP: *.acn.waw.pl 29.08.02, 21:57 Smacznego...ignorancie Odpowiedz Link Zgłoś
calipso ZYTA JEST NIE CLEAR 29.08.02, 22:12 Gość portalu: ZYTA napisał(a): > Smacznego...ignorancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zka Re: ZYTA JEST NIE CLEAR IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 22:21 zawsze jeśli jest ktoś kto robi coś dobrego to pojawiają się jakieś gnidy i mówią: to nieistotne bo on nie jest w 100% czysty. Czy coś dobrego może zrobić tylko święty? jeśli miał coś na sumieniu to nie przekreśla to tego dobrego co zrobił. dla mnie jest ważne co zrobil dobrego a jak coś przekręcił tzn, że był po prostu człowiekiem. zazwyczaj dziury szukają jacyś smutni maruderzy jakich peło w Polsce. A ci maruderzy zwykle nic sobą nie reprezentują więc próbują pomniejszyć to co robią ludzie ciekawi i barwni. To zjawisko zawiści małego człowieka jest od dawna znane psychologom. Odbrązawiaj Zyta, odbrązawiaj kompleksów nie wyleczysz Odpowiedz Link Zgłoś
jowit Re: ZYTA JEST NIE CLEAR 29.08.02, 22:32 Gość portalu: zka napisał(a): > zawsze jeśli jest ktoś kto robi coś dobrego to pojawiają się jakieś gnidy i > mówią: to nieistotne bo on nie jest w 100% czysty. Czy coś dobrego może zrobić > tylko święty? jeśli miał coś na sumieniu to nie przekreśla to tego dobrego co > zrobił. dla mnie jest ważne co zrobil dobrego a jak coś przekręcił tzn, że był > po prostu człowiekiem. zazwyczaj dziury szukają jacyś smutni maruderzy jakich > peło w Polsce. A ci maruderzy zwykle nic sobą nie reprezentują więc próbują > pomniejszyć to co robią ludzie ciekawi i barwni. To zjawisko zawiści małego > człowieka jest od dawna znane psychologom. Odbrązawiaj Zyta, odbrązawiaj > kompleksów nie wyleczysz To jest bardzo polska cecha. Polega ona na tym, że szewc w Częstochowie, zazdrości prałatowi z Gdańska, że ten zostal biskupem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zka Re: ZYTA JEST NIE CLEAR IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 05:46 i powie, że to za jego podatki :-) Odpowiedz Link Zgłoś