agataga80 31.08.05, 14:48 Dzisiaj, może z powodu tej szczególnej daty, prześladuje mnie pytanie... Człowiek Honoru... kto nim jest? Kiszczak? Jaruzelski? a może Adam M. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratatatam Re: Człowiek Honoru 31.08.05, 14:52 zawsze chcialem pana redaktora adama m. zapytac czy swojego brata stefana takze uwaza za czlowieka honoru? a co z bierutem, zambrowskim, bermanem, rozanskim, luna brystygierowa, fejginami, brus-wolska, morelem i setkami jesli nie tysiacami innych "ludzi honoru" , kandydatow do michnikowego panteonu Odpowiedz Link Zgłoś
agataga80 Re: Człowiek Honoru 31.08.05, 21:32 Adam zna te pytania... ON woli jednak odpowiadac na inne pytania :( Hmmm... Dziwne, admin tego forum nie ocenzurował Twojego wpisu ;) Jutro czeka go nagana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Człowiek Honoru 31.08.05, 21:42 Cieli, jak wydawalo im sie, ze moga forumowiczow przechytrzyc. Teraz wszystko puszczaja. W nocy tna i cenzuruja. Za dnia to zobaczysz nawet wpis o Ferdynandzie Haberze (ojcu p.Luczywo) a nawet link do zyciorysu pani Łondy R. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak W nocy wysylaja posty na tytana, 31.08.05, 21:45 I czasami banuja uczestnikow foruma tego. Gacie im juz spadaja przed tymi wyborami:))) Ale to dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Człowiek Honoru 31.08.05, 21:49 Dwaj ten link do zyciorysu. Interesuje mnie szczególnie nazwisko z lat 60-tych, bo to chyba jakaś straszna tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Człowiek Honoru 31.08.05, 22:09 pan.nikt napisał: > Dwaj ten link do zyciorysu. > Interesuje mnie szczególnie nazwisko z lat 60-tych, bo to chyba jakaś straszna > tajemnica Akurat tego tam nie ma. A z nazwiskiem jest rzeczywiscie problem, bo ilekroc pojawiaja sie tu watki rodzinne p.Łondy to zaraz znikaja. www.naszawitryna.pl/ksiazki_147.html www.polskiejutro.com/art/a.php?p=165zakul&m=r Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Cala Trojka:))) 31.08.05, 21:40 Jest cudaczna i zawsze dobrze Polsce zyczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Człowiek Honoru 31.08.05, 21:51 Jedynym i wylacznym posiadczem prawa autorskiego do mianowania czlowiekim honoru jest Adam Michnik w koncu to jego tekst wiec tylko on moze mianowac. Tak samo jak tylko Nadredaktor moze mianowac: - antysemitow - zoologicznych antykomunistow - oszalalych z nienawisci - obrzydliwcow zyjacych w szambie ubeckich falszywek - i jeszcze pare epitetow, ktorych teraz nie wspomne agataga80 napisała: > Dzisiaj, może z powodu tej szczególnej daty, prześladuje mnie pytanie... > Człowiek Honoru... kto nim jest? Kiszczak? Jaruzelski? a może Adam M. ? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Jeszcze są narkomani lustracji :))))) 31.08.05, 23:18 No o tym zapomnialem wiec nie moge byc czlowiekiem honoru. Nie wiem teraz czy mam sie martwic, czy cieszyc ;) A swoja droga hyhy .... chyba Nadredaktor malo w kinie bywal swego czasu. Jakby poszedl w polowie lat 70-tych na "Ojca chrzestnego" to by wiedzial, ze okreslenie "czlowiek honoru" miewa tez negatywne konotacje. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Człowiek Honoru 31.08.05, 21:51 agataga80 napisała: > Dzisiaj, może z powodu tej szczególnej daty, prześladuje mnie pytanie... > Człowiek Honoru... kto nim jest? Kiszczak? Jaruzelski? a może Adam M. ? Kiszczak z Jaruzelskim nie rozumieja znaczenia tego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Człowiek Honoru 31.08.05, 21:56 a adam michnik rozumie??? jest w koncu autorem publikacji pt "z dziejow honoru w polsce" ale ja czekam az wzbogaci ja o suplement - biografie czeslawa kiszczaka Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Człowiek Honoru 31.08.05, 22:03 ratatatam napisał: > a adam michnik rozumie??? jest w koncu autorem publikacji pt "z dziejow > honoru w polsce" ale ja czekam az wzbogaci ja o suplement - biografie czeslawa > > kiszczaka Kiszczak z Jaruzelskim nie rozumieja, a Michnik rozumie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Poprawila sie wam samoocena? Jesli nie, to prosze 31.08.05, 21:57 kontynuowac te psycjoterapie dla ubogich:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Psycjoterapia dla ubogich???? 31.08.05, 22:10 A to jakis slang z warszawskiej Pragi? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Ze tez Nadredaktor lubi takich przyjaciol:))) 31.08.05, 22:43 W nocy na portalu czesto trzeba sprzatac po wypowiedziach moderatora, bo ma spore zaburzenia psychiczne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To ta co lazi z OTWARTYM PRZEWODEM? 31.08.05, 22:41 Buhahahaha!!! CZTERDZIESTOLETNIA DOKTORANTKA. Buhahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Człowiek Honoru 31.08.05, 22:06 agataga80 napisała: > Dzisiaj, może z powodu tej szczególnej daty, prześladuje mnie pytanie... > Człowiek Honoru... kto nim jest? Kiszczak? Jaruzelski? a może Adam M. ? Latwiej stwierdzisc kto nim nie jest. Moim zdaniem ci, ktorzy domagali sie jednostronnego zerwania porozumien okraglostolowych. Nazwisk nie wymienie, bo niektorzy z nich kandyduja w wyborach prezydenckich, a nie jestem wszechpolackim propagandzista. Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: Człowiek Honoru 31.08.05, 22:07 Ludzie honoru wymarli wraz z II RP. Po wojnie można ich policzyć na palcach, ale nigdt nie byli na świeczniku. Wg Marszałka polityka to k....! Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Człowiek Honoru 31.08.05, 22:12 Nie przesadzaj. Jest wielu ludzi dumnych i honorowych. A przed wojna, to podobno sie mowilo, kto nie ma honoru. Panie pewnej profesji i obywatele pewnego pochodzenia. Nie napisze, bo znow mnie zabanuja. A to podobno popularne powiedzenie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk14 Re: Człowiek Honoru 31.08.05, 22:29 Niewiele bylo sensownej dyskusji do podanego tematu . Uczestnicy rorum najchetniej popisuja sie glupota . Sensownych wypowiedzi balo kilka , reszta nie wiadomo czego tyczyla , a ci ktorzy je pisali tez nie wiedzieli co pisza. Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 super recenzja - nauczyciel, czy co... 31.08.05, 22:33 borsuk14 napisał: > Niewiele bylo sensownej dyskusji do podanego tematu . Uczestnicy rorum > najchetniej popisuja sie glupota . Sensownych wypowiedzi balo kilka , reszta ni > e > wiadomo czego tyczyla , a ci ktorzy je pisali tez nie wiedzieli co pisza. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Nie gadaj, 31.08.05, 22:39 Niejaki Borsuk opuscil LUDZI HONORU, na co ci zgotowali mu mala prowokacje jak na ludzi honoru przystalo... Kilka Gazet juz o tym pisalo. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka Zauwaz ze na tamtym watku trwa akcja maskujaca 31.08.05, 22:44 tym razem chodzi o to ze niby kropekuk to maciciel gazetowy z UK.. Razem z calym towarzystwem...:)))))))) A biedny Michnik to nieszczesna ofiara tych macicieli... Rozumiesz :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Pewnie, ze tak 31.08.05, 22:47 Po jego wypowiedziach sprzataja w nocy boc to nie calkiem zrownowazona postac. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Pewnie, ze tak 31.08.05, 22:48 Zauwazylam to, ze starannie wycinaja pare osob. :))) Zeby sie ich aktywnosc za bardzo w oczy nie rzucala. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak No tak, ja moderator sie przyznaje, ze moderuje 31.08.05, 22:58 to trzeba to wyciac. Nie ma innego wyjscia:))) Odpowiedz Link Zgłoś