szoszana 05.09.05, 18:48 Fuj! Gdyby on jeszcze to charyzmą nadrobił... Ale może dostanie w ramach funduszu reprezentacyjnego nadwornego logopedę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 18:59 Lepiej niech sepleni niż: Jeździ w bagażniku Chwieje się pijany nad grobami pomordowanych Polaków Wydaje rozkazy całowania ziemi Kłamie, że jest magistrem Ucieka po drabinie z Sejmu Pieprzy w kółko o niczym Siedzi w zarządzie Grupy Trzymającej Władzę Wpada przypadkowo na Kulczyka w kacelarii premiera Tańczy i spiewa et tecera Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 19:30 douglasmclloyd napisał: > Lepiej niech sepleni niż: > > Jeździ w bagażniku > Chwieje się pijany nad grobami pomordowanych Polaków > Wydaje rozkazy całowania ziemi > Kłamie, że jest magistrem > Ucieka po drabinie z Sejmu > Pieprzy w kółko o niczym > Siedzi w zarządzie Grupy Trzymającej Władzę > Wpada przypadkowo na Kulczyka w kacelarii premiera > Tańczy i spiewa > et tecera Wszystko dobrze, ale Kwaśniewski zdaje się nie kandyduje na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Sepleniący prezydent? 06.09.05, 03:29 szoszana napisała: > douglasmclloyd napisał: > > > Lepiej niech sepleni niż: > > > > Jeździ w bagażniku > > Chwieje się pijany nad grobami pomordowanych Polaków > > Wydaje rozkazy całowania ziemi > > Kłamie, że jest magistrem > > Ucieka po drabinie z Sejmu > > Pieprzy w kółko o niczym > > Siedzi w zarządzie Grupy Trzymającej Władzę > > Wpada przypadkowo na Kulczyka w kacelarii premiera > > Tańczy i spiewa > > et tecera > Wszystko dobrze, ale Kwaśniewski zdaje się nie kandyduje na prezydenta. Tak, ale kto zagwarantuje, że kolejny kandydat SLD będzie lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 19:05 A jak był sepleniącym wicemarszałkiem to nie przeszkadzało? A jak Michnik się jąka, to Tobie też przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 19:32 t-800 napisał: > A jak był sepleniącym wicemarszałkiem to nie przeszkadzało? Prezydent spełnia funkcje reprezentacyjne, w przeciwieństwie do wicemarszałka, który realizuje się raczej w swojskim obejściu. > A jak Michnik się jąka, to Tobie też przeszkadza? Michnik to klasa sama w sobie. Tusk mu nawet sznurowadeł wiązać nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A wazne jak sie nazywa? Istotrne,ze wiadomo o KOGO 05.09.05, 19:40 tu chodzi. Nb. Kazda osoba piszaca ma prawo do "pen-name" - B. Prus tez sie inaczej nazywal:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 19:42 komandos7 napisał: > Michnik czy Szechter? Co masz na myśli? To, że Żyd? Jeśli tak, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 19:55 komandos7 napisał: > To znaczy ze poprostu Zyd. schlechter to zyd michnik to szef kuchni w gazecie wyborczej. ZAPAMIETAJ. zapisz sobie szefa kuchni wszyscy znaja , ty tez powinienes poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 20:12 Żyd, i co z tego? Aleś mi Amerykę odkrył! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 19:54 szoszana napisała: > Prezydent spełnia funkcje reprezentacyjne, w przeciwieństwie do wicemarszałka, > który realizuje się raczej w swojskim obejściu. Ale istnieje szansa, że nie będzie pijany uczestniczył w uroczystościach na cmentarzach polskich żołnierzy i nie będzie wsiadał do bagażnika samochodu. > Michnik to klasa sama w sobie. Tusk mu nawet sznurowadeł wiązać nie może. Można się zgodzić, można się nie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos7 Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 20:00 A czy mozna sie z tym zgodzic ze w Polsce decydujacy wplyw na polityke,gospodarke i media powinni miec Polacy a nie Zydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 20:15 t-800 napisał: > Ale istnieje szansa, że nie będzie pijany uczestniczył w uroczystościach na > cmentarzach polskich żołnierzy i nie będzie wsiadał do bagażnika samochodu. Biorąc pod uwagę 2 kadencje Kwaśniewskiego jego oplistwo w Charkowie (bodajże) nie przesądza o jakości tej prezydentury. Oceniam ją, chyba mnie za to pobijesz, pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ziggy.s Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 20:34 > Biorąc pod uwagę 2 kadencje Kwaśniewskiego jego oplistwo w Charkowie (bodajże) > nie przesądza o jakości tej prezydentury. Oceniam ją, chyba mnie za to > pobijesz, pozytywnie. Jak towarzysz Cimoszewicz nie zostanie prezydentem, sld/pzpr zostanie zredukowane do grupki kilku towarzyszy w tylnych lawach Sejmu, to wtedy prokuratura i sadownictwo juz nie bedzie w rekach komunistow. Wtedy przyjdzie czas na bilans tej prezydentury. Moim zdaniem nie bedzie to pozytywny bilans dla towarzysza Kwasniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 20:29 szoszana napisała: > > A jak Michnik się jąka, to Tobie też przeszkadza? > > Michnik to klasa sama w sobie. Tusk mu nawet sznurowadeł wiązać nie może. Droga szoszana, przeholowałaś wać-pani okrutnie. Nie spodziewałaś się, że ci ktos tak odpysknie. I nieładnie to sie naśmiewać z pewnych specyficznych właściwości fizycznych - spelenienie, jąkanie. Jedni to widzą jako przywarę. Inni jako wyróżnik. I to pozytywny. Nad wiązaniem sznurowadeł - kto komu - spuśćmy łaskawie zasłonę milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 20:44 sawa.com napisała: > Droga szoszana, przeholowałaś wać-pani okrutnie. Nie spodziewałaś się, że ci > ktos tak odpysknie. A niby kiedy? > I nieładnie to sie naśmiewać z pewnych specyficznych właściwości fizycznych - spelenienie, jąkanie. Jedni to widzą jako przywarę. Inni jako wyróżnik. I to pozytywny. Ależ mój drogi, Michnik to jest po prostu ktoś. Ogromny erudyta i prawdziwy wolnomyśliciel. A Tusk? Ani mądry, ani odważny, ani błyskotliwy. Dlatego jego seplenienie szczególnie uderza, bo jest jedyną wyrazistą cechą, którą się zauważa. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 20:18 Jak dobrze pójdzie to i premier będzie sepleniący :-) ... a mało brakowało, że i minister finansów też by sepleniła... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Re: Sepleniąca Minister Finansow? 05.09.05, 20:21 Jestem ZA. Moze wroci! Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 20:35 strajker napisał: > Jak dobrze pójdzie to i premier będzie sepleniący :-) > > ... a mało brakowało, że i minister finansów też by sepleniła... W końcu Polska słynie w świecie z powszechnej próchnicy i wad zgryzu. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak A czy to sa wrodzone wady czlonkow sztabu 05.09.05, 20:39 Cimokwasa? Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: A czy to sa wrodzone wady czlonkow sztabu 05.09.05, 20:45 jak_nie_jak_tak napisała: > Cimokwasa? Umiesz czytać ze zrozumieniem tekstu? To przeczytaj mój post jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Przyganiał kocioł garnkowi 05.09.05, 20:40 Cimoszewiczowi też logpeda by się przydał, idetetyk a przede wszystkim dobry adwokat! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Przyganiał kocioł garnkowi 05.09.05, 20:49 olany_klient napisał: > Cimoszewiczowi też logpeda by się przydał, Nie, Cimoszewicz reprezentuje średnią krajową. Interwencja logopedy nie jest konieczna. > idetetyk a przede wszystkim dobry > adwokat! ;-) Wybacz, ale że-ne-kąprą-pa. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Przyganiał kocioł garnkowi 05.09.05, 20:50 Myślisz, że doktor prawa, który nie potrafi wypełnić formularza, sam się wybroni? Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Przyganiał kocioł garnkowi 05.09.05, 20:51 t-800 napisał: > Myślisz, że doktor prawa, który nie potrafi wypełnić formularza, sam się wybron > i? Już się wybronił, więc pytanie jest nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Przyganiał kocioł garnkowi 05.09.05, 20:58 Jakubowska też się wybroniła. Dopiero po przeniesieniu śledztwa do białegostoku prokuratura przedstawiła jej zarzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Przyganiał kocioł garnkowi 05.09.05, 21:04 t-800 napisał: > Jakubowska też się wybroniła. Dopiero po przeniesieniu śledztwa do białegostoku > prokuratura przedstawiła jej zarzuty. Jeśli za błędne wypełnienie oświadczeń majątkowych karę miałby ponieść Cimoszewicz, to tak samo powinno się potraktować m.in. Tuska, Wassermana i innych. Uważasz, że prokuratura warszawska kieruje się koniunkturą polityczną? Człowieku, wkrótce rządzy obejmie PO i PIS. Gdyby prokurator był koniunkturalistą, z pewnością sprawa oświadczeń Marszałka potoczyłaby się zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Przyganiał kocioł garnkowi 05.09.05, 21:05 szoszana napisała: > olany_klient napisał: > > > Cimoszewiczowi też logpeda by się przydał, > > Nie, Cimoszewicz reprezentuje średnią krajową. Interwencja logopedy nie jest > konieczna. Nie jestem logopedą ale mam świetny słuch, Cimoszewicz nie mówi tylko... szczeka Ma szczękościsk, prawie nie otwiera ust, cedzi słowa przez zęby, do tego beznadziejna dykcja. Jego szczekanie-warczenie to wyzwanie dla logopety, na pewno miałby dużo pracy przy nim. > > idetetyk a przede wszystkim dobry > adwokat! ;-) > > Wybacz, ale że-ne-kąprą-pa. > Widoczna nadwaga i wyraźnie zaokrąglona sylwetka swiadczy o tym, że Cimoszewicz nie potrafi zadbać o swój wygląd, ma problemy z samodyscypliną a jego kondycja fizyczna jest zerowa. Otyły i w dodatku niski prezydent, hm.... nie ma się czym chwalić za granicą gdzie aktywność fizyczna i szczupła sylwetka to podstawa u znanych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Przyganiał kocioł garnkowi 05.09.05, 21:08 olany_klient napisał: > Nie jestem logopedą ale mam świetny słuch, Cimoszewicz nie mówi tylko... szczek > a > Ma szczękościsk, prawie nie otwiera ust, cedzi słowa przez zęby, do tego > beznadziejna dykcja. Jego szczekanie-warczenie to wyzwanie dla logopety, na > pewno miałby dużo pracy przy nim. Słyszałeś przypowieść o belce w oku, "logopeto"? > Widoczna nadwaga i wyraźnie zaokrąglona sylwetka swiadczy o tym, że Cimoszewicz > nie potrafi zadbać o swój wygląd, ma problemy z samodyscypliną a jego kondycja > fizyczna jest zerowa. Otyły i w dodatku niski prezydent, hm.... nie ma się czym > chwalić za granicą gdzie aktywność fizyczna i szczupła sylwetka to podstawa u > znanych polityków. Cimoszewicz otyły? Chyba mówisz o Kaczorku. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Przyganiał kocioł garnkowi 05.09.05, 21:14 szoszana napisała: > olany_klient napisał: > > > Nie jestem logopedą ale mam świetny słuch, Cimoszewicz nie mówi tylko... > szczek > > a > > Ma szczękościsk, prawie nie otwiera ust, cedzi słowa przez zęby, do tego > > beznadziejna dykcja. Jego szczekanie-warczenie to wyzwanie dla logopety, > na > > pewno miałby dużo pracy przy nim. > > Słyszałeś przypowieść o belce w oku, "logopeto"? Słyszałem też tprzysłowie o tym jak przyganiał kocioł garnkowi, które idealnie pasuje do ciebie skarbie ;-) To ty zaczęłaś czepiać sie wad wymowy, więc przyjmij do wiadomości że twój Włodek TEŻ ma z tym problem. > > Widoczna nadwaga i wyraźnie zaokrąglona sylwetka swiadczy o tym, że > Cimoszewicz > > nie potrafi zadbać o swój wygląd, ma problemy z samodyscypliną a jego kon > dycja > > fizyczna jest zerowa. Otyły i w dodatku niski prezydent, hm.... nie ma si > ę > czym > > chwalić za granicą gdzie aktywność fizyczna i szczupła sylwetka to podsta > wa u > > znanych polityków. > > Cimoszewicz otyły? Chyba mówisz o Kaczorku. Zdejmij różowe okulary dzieweczko! poproś Włodzia żeby rozpiął marynarkę, tylko uważaj żeby mu spodnie nie spadły te które nosi nisko pod pępkiem. P.s. Nie martw się, Kwaśniewski ma duże doświadczenie w walce z otyłością, więc na pewno pomoże Włodkowi - poleci mu swego dietetyka, im szybciej tym lepiej. A za adwokatem też niech już się rozgląda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Najgorsze, że jak sobie popije to śpiewa ... 05.09.05, 20:57 .. falsetem i ma czkawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Zagłosuj na Kaczyńskiego 05.09.05, 21:18 asienka32 napisała: > on nie sepleni. On nie, ale wszystko nadrabia jego żona. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Fajną dykcję ma posłanka Senyszyn również 05.09.05, 21:23 może startuje w twoim okręgu??? Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Fajną dykcję ma posłanka Senyszyn również 05.09.05, 21:46 asienka32 napisała: > może startuje w twoim okręgu??? Ta pudernica akurat mnie tak interesuje jak zeszłoroczne śniegi. Nie wybieram jej na prezydenta, więc jej kwik ani mnie ziębi. A co myślisz o premierze Rokicie i jego zmysłowym rrrrrrrrrrrrrr? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 A ja nie wybieram na prezydenta 06.09.05, 07:50 ani do parlamentu kierujac się kryterium dykcji. i w zwiazku z tym wolę seplenienie i niewyraźnie rrrrr Rokity i Tuska od szelmowskiego uśmieszku Leszka Millera, krasowmówczych przemównień Kwasniewskiego oraz hamerykanskiego akcentu Cimoszewicza. W końcu politycy nie sa do czytania dzieciom bajek na dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
nnina13 Re: Zagłosuj na Kaczyńskiego 05.09.05, 23:04 Fakt! on nie sepleni..... on bełkocze! Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Lepper bardzo ładnie mówi 05.09.05, 21:18 To była propozycja dla szoszany, Endrju ma świetną dykcję! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Lepper bardzo ładnie mówi 05.09.05, 21:29 Kwasniewski nie kandyduje.Jest tylko kataryniarzem ktory kreci korba a rozne malpy i papugi tancza tak jak im zagra(korba zakreci) Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 21:47 wole sepleniącego niż Cimoszewicza który zatrudnia Nałęza - który sie puszcza z każdą partią lewicową i z każdym lewicowym kandydtaem na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Sepleniący prezydent? 05.09.05, 21:51 platformiak napisał: > wole sepleniącego niż Cimoszewicza który zatrudnia Nałęza No jasne, nie ma to jak zatrudniać Miodowicz - pierwszą hienę moralnie oczyszczonej IV RP. - który sie puszcza z każdą partią lewicową i z każdym lewicowym kandydtaem na prezydenta. Przynajmniej zawsze jest lewicowy. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Cimoszewiczowi śmierdzi z gęby 05.09.05, 22:08 Słyszałem że Cimoszewiczowi śmierdzi z gęby, czy w takim razie on nadaje się na prezydenta? ;-) Czy nie widzisz dziewczyno jakich głupich argumentów używasz? Rozwalają mnie te "ciężkie zarzuty" w stosunku do Tuska - bo na imię ma Doland i ma wadę wymowy. Szkoda że nie napisałaś jeszcze że śmierdzi mu z gęby i dlatego nie nadaje się na prezydenta. Siła twoich zarzutów jest miażdżąca, po tym jak okrutnie zdemaskowałaś największe wady Tuska, on powinien poddać się natychmiastowej utylizacji. P.s. Jak wymyślisz coś mądrzejszego to daj znać, bo jak na razie tylko infantylizm twoich postów bije po oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Cimoszewiczowi śmierdzi z gęby 05.09.05, 22:19 olany_klient napisał: > Słyszałem że Cimoszewiczowi śmierdzi z gęby, czy w takim razie on nadaje się na > prezydenta? ;-) > Czy nie widzisz dziewczyno jakich głupich argumentów używasz? Rozwalają mnie te > "ciężkie zarzuty" w stosunku do Tuska - bo na imię ma Doland i ma wadę wymowy. > Szkoda że nie napisałaś jeszcze że śmierdzi mu z gęby i dlatego nie nadaje się > na prezydenta. Siła twoich zarzutów jest miażdżąca, po tym jak okrutnie > zdemaskowałaś największe wady Tuska, on powinien poddać się natychmiastowej > utylizacji. > > P.s. Jak wymyślisz coś mądrzejszego to daj znać, bo jak na razie tylko > infantylizm twoich postów bije po oczach. Mój Boże, rzeczywiście nadchodzi IV RP, czyli państwo paranoicznych ponuraków. Czy Ty nie odczytujesz ironii w moich wypowiedziach? Czy uważasz, że rzeczywiście przeszkadzałoby mi czyjeś seplenienie? Uważam tylko, że to jedyna cecha wyróżniająca Tuska spośród innych. To po prostu zwykły mydłek. Gdyby nie jego wadliwy zgryzik i, co za tym idzie, szeleszczenie w mowie, naprawdę nie byłoby o czym mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Cimoszewiczowi śmierdzi z gęby 05.09.05, 22:33 szoszana napisała: > olany_klient napisał: > > > Słyszałem że Cimoszewiczowi śmierdzi z gęby, czy w takim razie on nadaje > się > na > > prezydenta? ;-) > > Czy nie widzisz dziewczyno jakich głupich argumentów używasz? Rozwalają m > nie > te > > "ciężkie zarzuty" w stosunku do Tuska - bo na imię ma Doland i ma wadę wy > mowy. > > Szkoda że nie napisałaś jeszcze że śmierdzi mu z gęby i dlatego nie nadaj > e się > > na prezydenta. Siła twoich zarzutów jest miażdżąca, po tym jak okrutnie > > zdemaskowałaś największe wady Tuska, on powinien poddać się natychmiastow > ej > > utylizacji. > > > > P.s. Jak wymyślisz coś mądrzejszego to daj znać, bo jak na razie tylko > > infantylizm twoich postów bije po oczach. > > > Mój Boże, rzeczywiście nadchodzi IV RP, czyli państwo paranoicznych ponuraków. > Czy Ty nie odczytujesz ironii w moich wypowiedziach? Czy uważasz, że > rzeczywiście przeszkadzałoby mi czyjeś seplenienie? Uważam tylko, że to jedyna > cecha wyróżniająca Tuska spośród innych. To po prostu zwykły mydłek. Gdyby nie > jego wadliwy zgryzik i, co za tym idzie, szeleszczenie w mowie, naprawdę nie > byłoby o czym mówić. Aha, to miało być zabawnie? w takim razie pobaw się jeszcze z jąkatym Michnikiem i kulawą Ochojską. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Cimoszewiczowi śmierdzi z gęby 05.09.05, 22:33 No i Rokita też sepleni. Odpowiedz Link Zgłoś
akff Angielski Tuska? 05.09.05, 22:34 Umie ten chłopczyk coś powiedzieć po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 To sie nazywa "graserowac" czy cos takiego- bardzo 06.09.05, 00:28 modne w miedzywojniu - on po prostu nie wamawia "r" , jak na przyklad Waldorff, ja uwazam ze to jest sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Och i ach!!! Kasiu.Kasiu!!!! 06.09.05, 00:32 > ja uwazam ze...jesteś sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
szklane_domy Re: To sie nazywa "graserowac" czy cos takiego- b 06.09.05, 00:37 co??? chyba ci chodziło o "Ł" ? jak nie wiesz, że ci własnie o "Ł" chodziło to teraz już wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: To sie nazywa "graserowac" czy cos takiego- b 06.09.05, 00:39 OK. czulam ze cos nie tak , ale to jest sexy. Odpowiedz Link Zgłoś