sclavus Re: co z tego !? 08.09.05, 14:04 qin napisała: > Czy ujawni wszystkie nie tylko kupowal akcje Orlenu. > Cimoszewicza należy oskarzyc o pranie pieniędzy,fałszywe zeznania,niedopełnieni > a > obowiązkupodatkowego,a takze korzystania z poufnych informacji > NIE NADAJE SIE NA PREZYDENTA . A już najlepiej oskarżyć go o to, że jest Cimoszewiczem... Wtedy wszystko, absolutnie wszystko będzie można mu przylepić.... Tyle, że to gó.., którym się go oblepi, odbije się czkawką na wszystkich Polakach... Takie czasy... Nocnik już jest wystawiony - teraz tylko przebudzenia trzeba, oczywiście z paluchem w tym nocniku... pełnym gówna... Odpowiedz Link Zgłoś
knurzynski Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 14:11 ehhh.Powinien zrezygnowac z kandytowania, szkoda nerwów i dobrego nazwiska...zresztą i tak już jest spalony, niema szans ,,szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 14:12 To był jeden z lepszych polityków! Szkoda że dał się namówić na to kandydowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: moze, ale nie POlskie dzieci USA ojciec ZSRR 08.09.05, 14:27 fakt, ale to daje też pewny dystans, który warto docenić (vide wysoko ceniony Austriak Arnold S w Kalifornii) Odpowiedz Link Zgłoś
jpet1 Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 15:22 Ten zajadły, bezprecedensowy atak na Cimoszewicza swiadczy tylko o tym, jak bardzo p.t. banda nieudaczników, analfabetów i manipulantów z wszelkiej maści pożal się Boże partii politycznych obawia sie tego faceta na stanowisku - które nie łaczy sie przecież z żadną realną władzą do "przemeblowania" wnętrza kraju! Wiekszosc zabierajacych głos forumowiczów to ... becwały i nieuki - za nic mające państwo, prawo , rację stanu, społeczeństwo i jego jednostki. Ignoranci zarówno w sprawach prawnych i ekonomicznych, jak i społeczno - historycznych.O kwestiach moralno-etycznych po prostu zmilczę. Ich zywioł to "polskie piekło" - a poniewaz sami to piekło tworza - wiec i z obsługi w tym wzgledzie skorzystaja - szybciej niz sadzą - za sprawa tego samego kolesiostwa, z przynależnosci do którego czerpia "siłę". Kolesiostwa wyszydzającego ludzi zaangażowanych społecznie, kolesiostwa, które wyciaga łapę po apanaże i zasmiewa sie do rozpuku z tego, ze człowieka lub instytucje ordynarnie nabrało lub znieeważyło, kolesiostwa, któremu swój styl życia i bycia jest jedynym znanym, kolesiostwa chorego z zawisci i nienawiści i żądnego krwi z zasady i za "swoje niedole", kolesiostwa, które linczuje, bo czuje się w swej masie bezkarne. Sadzę, że wraz z rozwojem społeczeństwa obywatelskiego (co zaczyna kiełkować zwłaszcza w lokalnych społecznosciach) elentarna przyzwoitosc i prawosć stanie sie dobrem i udziałem coraz wiekszej liczby obywateli i ostatecznie opisane wcześniej barbarzyństwo na poklask liczyć nie bedzie mogło. Pozdrawiam, jpet1 PS. Głosuję na Cimoszewicza. Pokazał , że nie wszystko przełknie. I to była dla mnie brakujaca "kropka nad i". Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 15:28 Może i tak. Nie jestem napalony ani na lewicę, ani na prawicę. Jesli jednak chodzi o "obawianie się" - o czym piszesz - to nietrudno odgadnąć kto się teraz bardziej obawia i nietrudno ocenić że prezydent z lewicy miałby być buforem dla decyzji Sejmu, które mogą być dośc nieprzyjemne - dla kogo, przeciez nie dla prawicowców ? cui bono Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 15:29 Ten zajadły, bezprecedensowy atak na PiS swiadczy tylko o tym, jak bardzo p.t. banda nieudaczników, analfabetów i manipulantów z wszelkiej maści pożal się Boże parti politycznej sld obawia sie tego faceta-Kaczynskiego na stanowisku - które nie łaczy sie przecież z żadną realną władzą do "przemeblowania" wnętrza kraju! Wiekszosc zabierajacych głos forumowiczów to ... becwały i nieuki - za nic mające państwo, prawo , rację stanu, społeczeństwo i jego jednostki. Ignoranci zarówno w sprawach prawnych i ekonomicznych, jak i społeczno - historycznych.O kwestiach moralno-etycznych po prostu zmilczę. Ich zywioł to "polskie piekło" - a poniewaz sami to piekło tworza - wiec i z obsługi w tym wzgledzie skorzystaja - szybciej niz sadzą - za sprawa tego samego kolesiostwa, z przynależnosci do którego czerpia "siłę". Kolesiostwa wyszydzającego ludzi zaangażowanych społecznie, kolesiostwa, które wyciaga łapę po apanaże i zasmiewa sie do rozpuku z tego, ze człowieka lub instytucje ordynarnie nabrało lub znieeważyło, kolesiostwa, któremu swój styl życia i bycia jest jedynym znanym, kolesiostwa chorego z zawisci i nienawiści i żądnego krwi z zasady i za "swoje niedole", kolesiostwa, które linczuje, bo czuje się w swej masie bezkarne. Sadzę, że wraz z rozwojem społeczeństwa obywatelskiego (co zaczyna kiełkować zwłaszcza w lokalnych społecznosciach) elentarna przyzwoitosc i prawosć stanie sie dobrem i udziałem coraz wiekszej liczby obywateli i ostatecznie opisane wcześniej barbarzyństwo na poklask liczyć nie bedzie mogło. Pozdrawiam, jpet1 PS. Głosuję na Kaczynskiego. Pokazał , że nie wszystko przełknie. I to była dla mnie brakujaca "kropka nad i". Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 15:31 niezłe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 15:33 jpet1 napisała: > Ten zajadły, bezprecedensowy atak na Cimoszewicza swiadczy tylko o tym, jak > bardzo p.t. banda nieudaczników, analfabetów i manipulantów z wszelkiej maści > pożal się Boże partii politycznych obawia sie tego faceta na stanowisku - które Jpet ty ukradles ten tekst.to napisal ktos inny klonie epigonie. Zamieniles zlodzieju tylko nazwisko i nazwe partii. Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Prawda Toaletowa!!! 08.09.05, 14:20 Cóż za ponadstandardowo uczciwy i prawdomówny "kandydat",swoje papiery dotyczące transerów do córki(trzeba je teraz spreparować,pewnie stwierdzi że wywiózł je w skarpetkach,podczas zagranicznej wizyty)też "ujawni" gdy wszystko już będzie znane. Odpowiedz Link Zgłoś
julko Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 14:23 Byłem za Cimoszewiczem.Jakiś miesięc temu może nieco mniej /mam to w komputerze/zwracałem się z życzliwą propozycją o pokazanie absolutnie wszystkich,ale to wszystkich dokumentów związanych ze sprawą akcji orlenu i uważałem że takie postąpienie kandydata rozwiąże problem.Otrzymałem obcesową odpowiedż typu Ja wszystko pokazałem,dlaczego Pan kłamie?.Nie wiem jak doszukano się mojego kłamstwa w mojej uczciwej propozycji. Od tej pory postanowiłem głosować przeci Cimoszewiczowi. Terez się okazuje,że nie kłamałem,ze wszystkiego nie okazał,dopiero ma zamiar.Niestety niepoważne i zakłamane było pismo od Cimoszewicza bądż jego sztabu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 14:30 julko napisał: > Byłem za Cimoszewiczem.Jakiś miesięc temu może nieco mniej /mam to w > komputerze/zwracałem się z życzliwą propozycją o pokazanie absolutnie > wszystkich,ale to wszystkich dokumentów związanych ze sprawą akcji orlenu i > uważałem że takie postąpienie kandydata rozwiąże problem.Otrzymałem obcesową > odpowiedż typu Ja wszystko pokazałem,dlaczego Pan kłamie? Napisałeś do niego i Ci odpowiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko TUSK Kaczyński i Cimoszewicz - tak lepiej ! 08.09.05, 14:41 Napisz do Tuska /czy truska/ Kaczyńskiego /opłaty w urzędzie miasta Warszawa/! Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 16:24 kataryna.kataryna napisała: > julko napisał: > > > Byłem za Cimoszewiczem.Jakiś miesięc temu może nieco mniej /mam to w > > komputerze/zwracałem się z życzliwą propozycją o pokazanie absolutnie > > wszystkich,ale to wszystkich dokumentów związanych ze sprawą akcji orlenu > i > > uważałem że takie postąpienie kandydata rozwiąże problem.Otrzymałem obces > ową > > odpowiedż typu Ja wszystko pokazałem,dlaczego Pan kłamie? > > > > Napisałeś do niego i Ci odpowiedział? Mi tez odpowiedzial. Zdawkowo i arogancko. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 16:37 liberus napisał: > Mi tez odpowiedzial. Zdawkowo i arogancko. Naprawdę? A pisałeś mailem czy pytanie ze strony? Bo ja piszę ze strony i jeszcze nigdy mi nie odpowiedział. A o co pytałeś i co odpowiedział jeśli to nie tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Byłm .........!!!! 08.09.05, 14:42 Byłeś za zniszczeniem Cimoszewicza bo się go boicie! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Byłm .........!!!! 08.09.05, 15:18 brokowisko napisał: > Byłeś za zniszczeniem Cimoszewicza bo się go boicie! bo to komuch z krwi i kosci ,a komuna to zakala , to najwieksze nieszczescie jakie spotkalo nasz naród na przestrzeni wieków Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Byłm .........!!!! 08.09.05, 15:26 m15 napisał: > brokowisko napisał: > > > Byłeś za zniszczeniem Cimoszewicza bo się go boicie! > bo to komuch z krwi i kosci ,a komuna to zakala , to najwieksze nieszczescie > jakie spotkalo nasz naród na przestrzeni wieków Największe nieszczęście na przestrzeni wieków to kościół katolicki... A komuniści przejęli tylko z tego kościoła "najlepsze" wzory postępowania... Mądrej głowie - dość dwie słowie...A tobie ile trzeba, żebyś to zrozumiał???? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Dziękujemy ci łaskawco za wszystko.... 08.09.05, 14:23 Albo ja śnię, albo Polska to kraj trzeciego świata. Kandydat na prezydenta nie rozlicza się z transakcji giełdowych, zapomina o 100 tyś dolarów, a potem łaskawie informuje wyborców ,że "jego" maklerzy ujawnią jego transakcje na giełdzie. To jest dopiero kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dziękujemy ci łaskawco za wszystko.... 08.09.05, 15:30 wojtek2784 napisał: > Albo ja śnię, albo Polska to kraj trzeciego świata. Kandydat na prezydenta nie > rozlicza się z transakcji giełdowych, zapomina o 100 tyś dolarów, a potem > łaskawie informuje wyborców ,że "jego" maklerzy ujawnią jego transakcje na > giełdzie. To jest dopiero kabaret. Kabaret dopiero będzie!!! Teraz wszyscy zajmują się Cimoszewiczem, odsądzając go od czci wiary - oczywiście w tej sytuacji przegra.... Kabaret zacznie się dopiero, kiedy braknie Cimoszewicza i będzie się można zająć "do-tej-pory-czystymi-choć-nie-całkiem"... To ci będzie dopiero kabaret!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Dziękujemy ci łaskawco za wszystko.... 08.09.05, 15:42 a ja myślę że PiS i PO nie zejdą z wysokiego standardu (Pęczak-SLD, Jakubowski, Jakubowska) ustanowionego przez rząd premiera Belki (nie Millera oczywiście) coś pękło przy korycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Dziękujemy ci łaskawco za wszystko.... 08.09.05, 15:42 sclavus > > Kabaret dopiero będzie!!! > Teraz wszyscy zajmują się Cimoszewiczem, odsądzając go od czci wiary - > oczywiście w tej sytuacji przegra.... > Kabaret zacznie się dopiero, kiedy braknie Cimoszewicza i będzie się można > zająć "do-tej-pory-czystymi-choć-nie-całkiem"... To ci będzie dopiero > kabaret!!!!! No bedzie kabaret , napewno, jak sie bedzie w koncu zajac "czyscioszkami" Nie wiem czy zauwazyles , cimoszewicz sie skonczyl. Nikogo nie interesuje , prokuratura zdecydowala sie wobec "nowych" faktow zajac sie kolesiem. Nie ma szans na prezydenta. Nie wiem po co sie jeszcze wyglupia i kompromituje ;-))) A dama krwawi jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
login39 Pytanie: Czy wszystkie? Czy o czyms "zapomi"? 08.09.05, 14:25 Poczekamy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko O czym zapopmnieli TRUSK i kaczyński? 08.09.05, 14:38 Pozyjemy zobaczymy co zrobi TRUSK przepraszam TUSK oraz Kaczyński! Cierpliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
jeanamga Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 14:25 Słusznie. Jeśli się ma takie zdolności w dobieraniu asystentów, to lepiej to robić na własny rachunek a nie obciążąć tym Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 A dlaczego córeczka WC-ta nie kupiła akcji SAMA? 08.09.05, 14:42 Bo przepisy nie pozwalały? Dlatego Tatuś pomógł ominąć przepisy? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: A dlaczego córeczka WC-ta nie kupiła akcji S 08.09.05, 14:48 mg2005 napisał: > Bo przepisy nie pozwalały? Dlatego Tatuś pomógł ominąć przepisy? Tak jest. Rezydenci USA nie mogli kupić tamtych akcji. Jak Życie warszawy pokazało Cimoszewiczowi prospekt emisyjny gdzie było to wyraźnie napisane to powiedział, że on kupił na wtórnym. Tyle, że w ekspertyzie, którą wczesniej przedstawial jest wyraźnie, że to był rynek pierwotny. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: A dlaczego córeczka WC-ta nie kupiła akcji S 08.09.05, 15:25 Te wielkie kredyty bierze się tylko na oferty pierwotne - bo tam jest redukcja siegająca 90%. Rzeczywiście - chyba że coś przeoczyłem - tato pomagal w ominięciu polskich przepisów (oferta pierwotna akcji Orlenu tylko dla osób fizycznych mających obowiązek podatkowy w POLSCE), ale może coś przeoczyłem? Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Cimoszewicz, TUSK, Kaczyński- ujawnią też !!! 08.09.05, 14:35 Tak jak TRUS o pardon Tusk , Kaczyński /stolica/, Lepper /przedpłaty kandydatów/ , itd! ! ! Tylo ,że dzisiaj w Polsce są równi i równiejsi! Jezeli jesteś z Solidarności /mogłeś być złodziejem/ - to jest cacy! Czy chociaż jeden dzinnikarz postara się wyjaśnić te tematy! Lepiej przed wyborami być z faworytami - bo to oni później dają pracę ! Ot i cała naga prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
a.gajewski1 Kaczynski i Tusk sa na swieczniku juz dlugo 08.09.05, 14:42 i dawno byli przeswietlani. Za to Cimoszewicz wyskoczyl jak krolik z kapelusza. Nie po to zastanawiano sie czy wystawic Szmajdzinskiego czy Cimoszewicza, ze wiedziano ze jest jakims mezem stanu. Przygladam sie Cimoszewiczowi od 10lat i widze, ze jest to polityk wyksztalcony, ale butny i arogancki przez to nie lubiany nawet w swojej wlasnej partii(a co to dopiero na swiecie, gdzie szanuje sie takich politykow jak Tusk Blair czy Bush(nie jakis omnibusow, ale sympatycznych ludzi z sasiedstwa potrafiacych zjedywac sobie ludzi)) Odpowiedz Link Zgłoś
bowpoz Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 14:48 Niestety, Cimoszewicz nie wygra tych wyborów. Nie pozwolą na to „niezależne” polskie media sprzyjające w większości prawicy. Drobne manipulacje i intrygi prowadzone subtelnie ale systematycznie przynoszą efekty (Łukaszenko mógłby się tu wiele nauczyć). Po wyborach prawica będzie się żreć już między sobą, jak to już wcześniej bywało. Potrafią doskonale burzyć, niszczyć, siać nienawiść i posługiwać się demagogią dla prostaczków. Gorzej z konstruktywnym działaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Deklaracja WC ze jak przegra to sie wycofuje 08.09.05, 14:54 z polityki - jest wiadomościa pozytywną!!!! Ale w takim razie po co mówi na wiecu "Nie bójcie się" jak JPII. Czy chce aby serce JK jeszcze bardziej "krwawiło" A może już mają stygmaty na dłoniach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
crackersss WIDZIELIŚCIE TĄ KONFERENCJĘ? WC JEST CHORY!!! 08.09.05, 14:59 ON CHOROBLIWIE CHCE ZOSTAĆ PREZYDENTEM; O MAŁO SIĘ NIE POPŁAKAŁ ZE ZŁOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
vlad.palownik TĄ konferencje bo zachował się jak d.pa, a nie jak 08.09.05, 15:42 kandydat na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Deklaracja WC ze jak przegra to sie wycofuje 08.09.05, 15:01 rsrh napisał: > z polityki - jest wiadomościa pozytywną!!!! Kokieteria. Jego zapowiedzi są niewiele warte, już raz się z polityki wycofywał. A ostatnio zapowiadał pozwanie kilku osob i też nic. > Ale w takim razie po co mówi na wiecu "Nie bójcie się" jak JPII. To było cudne. Prawie przebił SLD podpisujące 21 postulatów. > Czy chce aby serce JK jeszcze bardziej "krwawiło" Nie, on chce by Jola bardziej się postarałA. W najbliższym czasie można oczekiwać ofensywy Kwaśniewskich w obronie Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
a.gajewski1 Kwasniewski to leszcz. Nie obronil sie przed komis 08.09.05, 15:11 ja Gruszki to tym bardziej bez muzgu(Ungiera) sobie nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Deklaracja WC ze jak przegra to sie wycofuje 08.09.05, 15:08 rsrh napisał: > z polityki - jest wiadomościa pozytywną!!!! > Ale w takim razie po co mówi na wiecu "Nie bójcie się" jak JPII. > Czy chce aby serce JK jeszcze bardziej "krwawiło" > A może już mają stygmaty na dłoniach ?? No wlasnie cos nie widac twarzy ktora miala byc dla cimoszewicza "damy pierwszej" ksywa "ksiezniczka" chwilowo krwawiaca... A co do mieszania i wycierania sobie geby ...zwracalem uwage juz kiedy miller zaczal urzedowac ze posluguja sie zywcem wzietymi fragmentami przemowien amerykanskich prezydentow. Kwasek ksywa"prezio" albo "pierwszy"gadal "nie ma wolnosci bez solidarnosci" mlodziez niedouczona myslec bedzie ze to prezio wymyslil.Ten olejnik z sld podpisuje sie pod postulatami solidarnosci.Cimoszek posluguje sie slowami JPII , michnik na lamach gi-wi wyciera sobie gebe a to Jasienica a to JPII. Kwasniewska odwoluje sie do symboliki religijnej...no jaja. Jak sie patrze na to towarzystwo to mysle sobie ze trzeba zajrzec do ich prac magisterskich , doktorskich, profesorskich. Przeciez oni nie sa do niczego innego zdolni tylko do kradziezy, przywlaszczania sobie wszystkiego co sie da, kradziezy intelektualnej takze. No epigonstwo bezwstydne jest. To sa miernoty, nienazarte hieny zdolne do wszystkiego- tacy bez granic.... Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Pozdrawiam Alfredzie !Mam o nich poglady wyrobione 08.09.05, 15:38 i identyczne z Twoimi! Te zmutowane genetycznie czerwonki z kolejnych miotów-nie zmienia sie nigdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Wspomniałes ich"prace naukowe" Z ciekawości 08.09.05, 15:43 kliknij sobie w Google niejakiego prof Wiatra >To przyklad "kliniczny" Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Podaję dokładniejszy namiar w Google 08.09.05, 15:52 tyt- "Spuścizna stalinowskiego politruka Jerzego Wiatra " napisał Prof dr hab Jerzy robert Nowak - jest to fragment książki "czerwone Zyciorysy" Przczytaj do końca ta "rodzinna historię" Włos staje na głowie że ktoś taki miał czelnośc byc ministrem i posłem!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Podaję dokładniejszy namiar w Google 08.09.05, 16:01 ipet - do tablicy . Pytalem od kogo z jakiego forum zerzniety tekst jest. Co zes tak wody w geba nabral zlodzieju-klonie ? Nie jestes w stanie od siebie napisac paru slow ? Dlaczego kradniesz cudze teksty i wpisujesz po "kosmetyce"-zmianie nazwisk i nazwy partii jako wlasne ? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Wspomniałes ich"prace naukowe" Z ciekawości 08.09.05, 16:05 rsrh napisał: > kliknij sobie w Google niejakiego prof Wiatra >To przyklad "kliniczny" Ja to i owo juz widzialem...;-)))) Ale dzieki ;-)))Zajrze . Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh To nie ma takich informacji w domu?? Musi sie 08.09.05, 15:32 zwracać do Biura Maklerskiego o wykaz własnych transakcji.I jak je otrzyma to ogłosi? Niech zaoszczedzi sobie weryfikacji tych papierów albo zleci je Jaruckiej! Nikt w to juz nie uwierzy. JEDYNĄ pana szansa na zachowanie "twarzy" w tej sprawie jest konferencja w TV w porze najwiekszej oglądalności i ODPOWIEDZ na zadawane pytania a nie wygłaszanie deklaracji czy cytowanie JWII.No własnie "Nie bójcie się" !! Odpowiedz Link Zgłoś
crackersss NAŁĘCZ TEŻ SIĘ WYCOFYWAŁ Z POLITYKI 08.09.05, 15:42 ale mu się nie udało bo postanowił być: www.cimoszenko.info/obrazy/rzecznik.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
crackersss Re: NAŁĘCZ TEŻ SIĘ WYCOFYWAŁ Z POLITYKI 08.09.05, 15:44 crackersss napisał: > ale mu się nie udało bo postanowił być: > www.cimoszenko.info/obrazy/rzecznik.jpg ..drugim Urbanem. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: NAŁĘCZ TEŻ SIĘ WYCOFYWAŁ Z POLITYKI 08.09.05, 15:46 crackersss napisał: > ale mu się nie udało bo postanowił być: > www.cimoszenko.info/obrazy/rzecznik.jpg Nie obrazajmy urbana :) Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 15:48 Jesli Pan ,Panie Marszalku przegra wybory prezydenckie to spoleczenstwo samo sobie zgotuje marny Los.To bedzie jego poprazka. Prezydentura Tuska czy Kaczynskiego - z ich otoczeniem (Miodowicz ,Wassermann , Macierewicz et consortes)skonczy sie degradacja najwyzszego Urzedu w Polsce ( a kto wie ,czy nie totalna kompromitacja).Tak,Tusk,jak tez Kaczynski pozbawieni sa politycznego realizmu.W polityce zagranicznej zachowuja sie jak zgorzkniali frustraci (lub jak "mali kacykowie").Przy tym, jesli w Kaczynskim jest wiecej z "bolszewickiego bojca" , to Tusk jest przykladem pozera i karierowicza ( wiele z tego co pisal Huelle o ks.pral.H.Jankowskim mozna by bez wiekszego ryzyka pomylki odniesc do Tuska). Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 POUFNE: WC ma 13.9.05 55-urodziny - ciekawe czy 08.09.05, 15:55 znowu dostanie kwiaty od Kulczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Edi 54- to już koniec ! Pozostał tylko Mińsk !!! 08.09.05, 15:57 Ostatnia wasza "przystań" w Europie i tylko kilka na Świecie!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: edi54 08.09.05, 15:58 Towarzysz odstawil plomienna mowe - taka prosto z centrum przwielebnego komuchwa. Coz to za wzruszajaca mowa-trawa! Lza w ... kroku mi sie kreci. Cimoszewicz znowu klamie. Nie wierze mu. Tych papierow nigdy nie zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh No i czy termin "cimoszenie" nie jest własciwy 08.09.05, 16:01 Mimo ze jakis uczulony stale mi to skresla! Odpowiedz Link Zgłoś
crackersss PRZEGRANĄ CIMOSZKI UCZCIMY DOBRĄ IMPREZKĄ 08.09.05, 16:09 www.mp3s.pl/dzienpo/ Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PRZEGRANĄ CIMOSZKI UCZCIMY DOBRĄ IMPREZKĄ 08.09.05, 16:26 crackersss napisał: > www.mp3s.pl/dzienpo/ MY???? Kto jest MY? I ile was? Młodzież wszechpolska??? Kupą Mości Panowie - Kupy* nikt nie ruszy... Kupa = Gó.., tylko bardziej delikatnie... Odpowiedz Link Zgłoś
crackersss Re: PRZEGRANĄ CIMOSZKI UCZCIMY DOBRĄ IMPREZKĄ 08.09.05, 17:51 Tusk ma 41% poparcia więc już wiesz ilu nas jest czerwony oszołomie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PRZEGRANĄ CIMOSZKI UCZCIMY DOBRĄ IMPREZKĄ 08.09.05, 17:59 crackersss napisał: > Tusk ma 41% poparcia więc już wiesz ilu nas jest czerwony oszołomie. Wiem! Czarny prawiczku... Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: PRZEGRANĄ CIMOSZKI UCZCIMY DOBRĄ IMPREZKĄ 08.09.05, 18:01 > Czarny prawiczku... HA! Rasista! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus frustracje crackersssa 08.09.05, 19:15 ciumcia napisał: > > Czarny prawiczku... > > HA! Rasista! ;) Czy ja się pytam co ty robisz? Nie!!! To po co się chwalisz???... Jak sclavus może być rasistą??/ Masz taką logikę jak crackerssss - do dupy.... A propos, Pedałem jeszcze tu nie byłem... Moja kolekcja inwektyw i pomówień jest już przebogata, ale czerwonego pedała też w niej nie ma.... Teraz już wiem! crackerss jest sfrustrowanym wszechpolakiem, skinem z wygolonym łbem a plemniki baraszkują w jego płynie mózgowym... oczywiście tylko prawicowe, poświęcone, i po spowiedzi... A niech mu tam, co mu będę żałował... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: frustracje crackersssa 08.09.05, 19:29 sclavus napisał: > A propos, Pedałem jeszcze tu nie byłem... Moja kolekcja inwektyw i pomówień > jest już przebogata, ale czerwonego pedała też w niej nie ma.... Wiesz co Krakers? ja tez sie do czegos przyznam..jestem sztucznie zaplodnionym czerwonym zydowskim gejem po zmianie płci...; )) slowo...adoptuje tylko dzieci z rodzin w ktorych ojciec katolik bije matke katoliczke..takie zboczenie mam, twoje dziecko tez zaadoptuje jak bedzie taka potrzeba, nie ma na swiecie nic gorszego dla dziecka niz chory z nienawisci sfrustrowany ojciec,(a ja kocham dzieci - miloscia czysta i bezinteresowna) jak masz dzieci to im wspolczuje, z calego serca i nie ma w tym krztyny sarkazmu.... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PRZEGRANĄ CIMOSZKI UCZCIMY DOBRĄ IMPREZKĄ 08.09.05, 18:50 crackersss napisał: > Tusk ma 41% poparcia więc już wiesz ilu nas jest czerwony oszołomie. wczoraj mial 41%, dzis ma 28%, ilu was jest? takich chamów? Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo Jam ci jest jeden z chamów. I coś z matematyki 08.09.05, 21:17 Tych chamów jest ponad 80%, a nie 41 czy 28. Bo nie tylko zwolennicy Tuska nie będą głosować na WC. Zdecydowana większość (aktualnie 4/5) nie zamierza głosować na WC (przynajmniej w I turze). Gratuluje dobrego samopoczucia. Został Ci jeszcze miesiąc nadziei. WC jednak już przegrał wybory i się nie podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jam ci jest jeden z chamów. I coś z matematyk 08.09.05, 21:24 gaspardo napisał: > Tych chamów jest ponad 80%, a nie 41 czy 28. Bo nie tylko zwolennicy Tuska nie > będą głosować na WC. Zdecydowana większość (aktualnie 4/5) nie zamierza > głosować na WC (przynajmniej w I turze). > Gratuluje dobrego samopoczucia. Został Ci jeszcze miesiąc nadziei. > WC jednak już przegrał wybory i się nie podniesie. slodki jestes, ale nawet do glowy mi nie przyszlo glosowanie na WC...ale do wyborow ide, spokojna glowa...was chamow jest ponad 80%? mysle, ze niepotrzebnie probujesz przeciagac na swoja strone normalnych/umiarkowanych "chamie"...osmieszasz sie drogi kolego..mi miesiac nadziei został? na co? moze sie znamy???? powiedz mi na co zostal mi miesiac nadziei bo sie zaprawde pogubilam..chyba tylko i wylacznie nadziei na to ze za miesiac kaczor zostanie prezydentem, spakuje sie, pojdzie precz z naszego ratusza i wiecej nas nie bedzie osmieszal w oczach miedzynarodowej opinii publicznej Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jam ci jest jeden z chamów. I coś z matematyk 08.09.05, 21:33 Przedtem podpisze sprzedaż udziałów w "Złotych tarasach". Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jam ci jest jeden z chamów. I coś z matematyk 08.09.05, 21:40 uu1 napisała: > Przedtem podpisze sprzedaż udziałów w "Złotych tarasach". podziwiam cie..tu szerzace sie chamstwo, a ty nie ogladajac sie za siebie caly czas finezyjny; )) we mnie sie gotuje musze szczerze przyznac, robi mi sie slabo...chce mi sie wyc na mysl ze prawica a na jej czele PÓŁKOWNIK i jego odnoga Tusk (ktory jest nikim bez wyrazu twarzy na dodatek) beda rzadzic w moim kraju...oslabia mnie to dotkliwie, i nie zamierzam sie z tym pogodzic, no chyba ze alfred razem z turosem zaczaja sie pod moim domem z bejzbolami - atrybutami prawicy Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jam ci jest jeden z chamów. I coś z matematyk 08.09.05, 22:00 Staram się jedynie nie zawieść pokładanych we mnie, przez liczne grono adoratorów, nadziei. Taki np. <rsrh> - wybitnie inteligentny osobnik, zdolny czekista. Ma maleńką wadę - kapuje do admina ale kto jest bez skazy. Lży mnie przy każdej okazji. Nie mogę odebrać mu tej ostatniej w życiu przyjemności. Inni często dyplomatycznie milczą albo bawią się w "śpiochów". Napisałem, na jednym forum taki greps: Zebranie przedwyborcze. Wstaje gostek i krzyczy: - Obywatel X nie może kandydować bo jego córka pracuje w agencji towarzyskiej. - Ależ ja nie mam córki - mówi X. - Jakie to ma znaczenie - odpowiada gostek. I otrzymuje gromkie brawa. Myślisz, że im się to podobało? Co do dwóch ostatnich - chodzi mi po głowie powiedzenie o krowie i mleku.. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo mam problem ze zrozumieniem 08.09.05, 21:35 Przepraszam jeżeli Cię obraziłem podejrzeniem głosowania na WC. Czy dobrze pojąłem Twój tok myślenia: "Gdy Kaczor zostanie prezydentem RP i pójdzie precz z Ratusza na Krakowskie Przedmieście to nie będzie więcej nas ośmieszał w opinii publicznej" Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: mam problem ze zrozumieniem 08.09.05, 21:54 gaspardo napisał: > Przepraszam jeżeli Cię obraziłem podejrzeniem głosowania na WC. > > Czy dobrze pojąłem Twój tok myślenia: > "Gdy Kaczor zostanie prezydentem RP i pójdzie precz z Ratusza na Krakowskie > Przedmieście to nie będzie więcej nas ośmieszał w opinii publicznej" owszem.nas warszawiakow, jednak blyskotliwy jestes; )caly narod osmieszac to zupelnie cos innego niz osmieszac wybrana grupe spoleczna...jaka w tym przypadku jestesmy my - warszawiacy - okazuje sie ze nas utozsamiaja z kaczorem, w pozostalej czesci kraju..nic bardziej mylnego...co tydzien chodze na spacery do lazienek dokarmiac kaczki i nachodzi mnie taka refleksja...powraca ona jak bumerang...co zrobic zeby ludzie pojeli ze warszawa to nie kaczy elektorat..dlatego tak ostentacyjnie wykorzystuje to forum...zebyscie to zrozumieli Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: No i czy termin "cimoszenie" nie jest własciw 08.09.05, 16:27 rsrh napisał: > Mimo ze jakis uczulony stale mi to skresla! Eh Kaczeńce, złote Kaczeńce... Całe szczęście, że koniec lata bliski... Odpowiedz Link Zgłoś
crackersss Re: No i czy termin "cimoszenie" nie jest własciw 08.09.05, 18:27 Lepiej być czrnym prawiczkiem niż czerwonym pedałem; SORRY kazałeś się tytułować Ciota. Odpowiedz Link Zgłoś
patykiem_pisane Re: No i czy termin "cimoszenie" nie jest własciw 08.09.05, 18:35 Daj spokój!!! SCLAVUS'a Cimoszewicz wydymał więc mu s..rma mózg zalała. Pewnie jesteśmy dla niego homofobami a on jest tylko kochający inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: No i czy termin "cimoszenie" nie jest własciw 08.09.05, 18:54 patykiem_pisane napisał: > Daj spokój!!! SCLAVUS'a Cimoszewicz wydymał więc mu s..rma mózg zalała. Pewnie > jesteśmy dla niego homofobami a on jest tylko kochający inaczej. powinni cie cytowac na bilbordach partyjnych, takie wlasnie sa bebechy Pisuaru...homofob to dla ciebie komplement, idz kup sobie Usta Soltysa i pluj dalej na kolegow spod sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Cimoszewiczek- twoja gęba mówi wiele o tobie ..., 08.09.05, 16:09 ...dokładnie widac twoje cwaniactwo i te "czyste łapska" . Jedż do "imperialistycznych Stanów" - jak kiedys je nazywałeś , ty czerwony ćmoku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Panowie!Apeluję aby nie zniżać się do poziomu 08.09.05, 16:12 adwersarzy nawet jesli dzisiaj moderato jest nieco senny! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus [...] 08.09.05, 16:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Drogi Panie Wlodzimierzu !!! 08.09.05, 16:22 bardzo Pana prosze zeby tym razem ujawnil Pan te transakcje z tego biura maklerskiego co to Pan o nim wie i z tego biura co Pan o nim wie tylko tak mza drugim razem, i o tym z trzeciego rzutu. Zeby nie byo tak jak z oswiadczeniami. Ile to ich bylo ? Trzy, cztery ? Kazde inne ? Ach to roztargnienie...milionik tu milionik tam...milionik w pamieci....milion oddac Jolce ...to dwa ...trzeci w pamieci...no i jeszcze ten co Leszek dal to piec...nie bo trzy...ile to tego bylo...a ja kupilem te akcje polisy czy orlenu wlaciwie czy jakies czasopisma. Milo patrzec jak stoisz pan i robisz pod siebie towarzyszu marszalku a moze w roztragnieniu jakies honorowe palniecie sobie w leb? to by bardzo podnislo notowania wszawicy....ups lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas A UJAWNIAJ SOBIE CO CHCESZ CZERWONY DRANIU 08.09.05, 16:29 Nic mnie to nie obchodzi. Nie obchodzą mnie twoje transakcje twoje oświadczenia majątkowe itd. Wszystko yo kupa gówna. Najważniejsze ,że nie zostaniesz przezydentem Polski ty czewony SLd-PZPR owski żłobie. Wreszcie urząd prezydenta będzie miał właściwą osobę.(Kaczyński lub Tusk) Już nie mogłem scierpieć 10 letnich rządów tego magistra tego pijaka cmentarnego Kwaśniewskiego... A teraz miałby go zastąpić ten SLD-PZPR owski drań???? Sonadaże Pokazują ,że Polska uwalnia się od czerwonej zarazy , która od 1945 szaleje w naszym kraju. Dość złodziejstw kłamstw i afer. Dość SLD-PZPR i reszty Cimoszewiczów Kwaśnieskich Oleksych Jaskiernii Dyduchów i reszty bydła!!!! A ty towarzyszu Cimoszenko ujawniaj co sobie tam chcesz. Mnie to gó.. już obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A UJAWNIAJ SOBIE CO CHCESZ CZERWONY DRAN 08.09.05, 16:35 mordzinas napisał: > Nic mnie to nie obchodzi. > Nie obchodzą mnie twoje transakcje twoje oświadczenia majątkowe itd. > Wszystko yo kupa gówna. > > Najważniejsze ,że nie zostaniesz przezydentem Polski ty czewony SLd- PZPR > > owski żłobie. > > Wreszcie urząd prezydenta będzie miał właściwą osobę.(Kaczyński lub Tusk > ) > > Już nie mogłem scierpieć 10 letnich rządów tego magistra tego pijaka > cmentarnego Kwaśniewskiego... > > A teraz miałby go zastąpić ten SLD-PZPR owski drań???? > > Sonadaże Pokazują ,że Polska uwalnia się od czerwonej zarazy , która > od 1945 szaleje w naszym kraju. > > Dość złodziejstw kłamstw i afer. > Dość SLD-PZPR i reszty Cimoszewiczów Kwaśnieskich Oleksych Jaskiernii > Dyduchów i reszty bydła!!!! > > A ty towarzyszu Cimoszenko ujawniaj co sobie tam chcesz. > > Mnie to gó.. już obchodzi. Brawo!!! BRAWO!!! Choć, mógłby cię niejaki "rsrh" poprosić, żebyś się nie zniżał do poziomu... chlewa... Aczkolwiek, jeszcze raz BRAWO!!!! Może taki aplauz uleczy chory mózg choć w minimalnym stopniu... Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Niejaki rsrh podtrzymuje swoje zdanie choć mordzi 08.09.05, 17:13 nas w swoim stylu napisał dokladnie to co uważaja inni "miłośnicy" niejakiego WC Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Niejaki rsrh podtrzymuje swoje zdanie choć m 08.09.05, 17:38 rsrh napisał: > nas w swoim stylu napisał dokladnie to co uważaja inni "miłośnicy" niejakiego W > C Czyli wart Pac pałaca a rsrh mordzinasa.... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Sclavus 08.09.05, 17:24 Prawda w oczy kole. I dlatego szczekasz. A na chorobę mózgu cierpisz ty kolego. Kiedyś może to zrozumiesz. A póki co ja wolę się " zniżać do chlewa" i niż siedzieć w twoich grzeczynch i zakłamnych "salonach" Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Sclavus 08.09.05, 17:41 mordzinas napisał: > Prawda w oczy kole. > I dlatego szczekasz. > > A na chorobę mózgu cierpisz ty kolego. > > Kiedyś może to zrozumiesz. > > A póki co ja wolę się " zniżać do chlewa" i niż siedzieć w twoich > grzeczynch i zakłamnych "salonach" Jeszcze mi tylko wyjaśnij, która prawda mnie tak w oczy kole: Tylko Prawda, Święta Prawda czy Gó.. Prawda.... A później wróć do swojego chlewa i zostań tam do usranej śmierci.... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Sclavus 08.09.05, 19:27 Szczkaj sobie i ujadaj ile chcesz. I żyj w sobie w swoim "poprawnym politycznie świecie". Żyj i daj się okradać i okłamywać. .....no chyba że sam to czynisz jak twoi idole z PZPR-SLD. To wszystko tłumaczy. Wolę mój "chlew do usranej śmierci" niż twój zakłamany ,obłudny "salon" A jak poczytasz historię Polski a w szczególności rozdział o "dokonaniach bandytów z PZPR -SLD" to pogadamy. Wcale mi do tego nie śpieszno. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Mordzinas 08.09.05, 19:31 mordzinas napisał: > Szczkaj sobie i ujadaj ile chcesz. > I żyj w sobie w swoim "poprawnym politycznie świecie". co masz na mysli? albo cofam pytanie, oszczadzaj sie; )) Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Mordzinas 08.09.05, 21:33 Jeśli nie wiesz co mam na myśli..... to bardzo mi przykro. Dzięki takim jak Ty , komuni ści przez tyle lat kradli i oszukiwali. I jeszcze mają mają nadzieję na dalsze lata złodziejstwa. Jak tego nie potrafisz zauważyć - to trudno. I przykro. Ale moze kiedyś kiedyś .... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Scalvus...- w poszukiwaniu rozumu... 08.09.05, 21:40 Gdybyś choć przez chwilę zastanowił się nad tym co piszesz.... Gdybyś poznał prawdziwą historię Polski .... Gdybyś potrafił zadać sobie trud poznania prawdy o PZPR -SLD -SDPL ... Gdybyś był człowiekiem myślącym , wyciągającym wnioski .... Byłbyś partener do dyskusji. A póki co nie jesteś..,. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Mordzinas 08.09.05, 21:46 mordzinas napisał: > Jeśli nie wiesz co mam na myśli..... to bardzo mi przykro. > > Dzięki takim jak Ty , komuni ści przez tyle lat kradli i oszukiwali. > > I jeszcze mają mają nadzieję na dalsze lata złodziejstwa. > > Jak tego nie potrafisz zauważyć - to trudno. I przykro. > > Ale moze kiedyś kiedyś .... to do mnie? nie jestem komunistka, jestem demokratka, ale bladzic jest rzecza swieta, nie kazdy jest Czeslawem Miloszem..jak chcesz wiedziec nie mam nic wspolnego z komunizmem a moi rodzice to aktywna opozycja..ale mam swoj rozum..i to cie najbardziej boli co?...jak nie mozesz wcisnac kazdego/kazdej do odpowoedniej szuflady Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Drogi Panie Wlodzimierzu !!! 08.09.05, 16:31 o90 napisał: > bardzo Pana prosze zeby tym razem ujawnil Pan te transakcje z tego biura > maklerskiego co to Pan o nim wie i z tego biura co Pan o nim wie tylko tak mza > drugim razem, i o tym z trzeciego rzutu. Zeby nie byo tak jak z oswiadczeniami. > > Ile to ich bylo ? Trzy, cztery ? Kazde inne ? Ach to roztargnienie...milionik > tu milionik tam...milionik w pamieci....milion oddac Jolce ...to dwa ...trzeci > w pamieci...no i jeszcze ten co Leszek dal to piec...nie bo trzy...ile to tego > bylo...a ja kupilem te akcje polisy czy orlenu wlaciwie czy jakies czasopisma. > > Milo patrzec jak stoisz pan i robisz pod siebie towarzyszu marszalku > a moze w roztragnieniu jakies honorowe palniecie sobie w leb? > to by bardzo podnislo notowania wszawicy....ups lewicy. Jest to bardzo wyraźny PLAGIAT... "Sen nocy letniej" został napisany już paręset lat temu przez niejakiego Shakespeare'a Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Temat zaraz zniknie! Za mało zwolenników WC ! 08.09.05, 16:29 :oże poszli sobie, bo doszli do wniosku, że Kupy* nikt nie ruszy... Kupa = Gó.., tylko bardziej delikatnie... Odpowiedz Link Zgłoś
rozwalkamarek Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 16:50 ............, a przecież red(znaczy czerwony)aktor Król był onegdaj sekretarzem Komitetu Centralnego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej Odpowiedz Link Zgłoś
oleksander1 Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 16:55 No i co z tego. Może kiedyś przynależnoiść do PO PiS i inych partyjek bedzie powodem do żarcików. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Ale Król w tej bajce nie występuje tylko WC!! Nie 08.09.05, 17:19 wprowadzaj dzieci w błąd przed dobranocką!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozwalkamarek Re: Ale Król w tej bajce nie występuje tylko WC!! 08.09.05, 20:59 ....., ale on te bajki wymyślił !! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 16:52 Cimoszewicz osmiesza się co chwilę, on zaczyna bełkotać pisząc: -kupowałem akcje 3 czy 4 razy po kilka tysięcy, -a za chwilę:w moim wypadku było to sto kilkadziesiąt tysięcy w 2000 roku -z matematyki dwója, -zobaczycie z kim macie do czynienia! pisze!, -popełniliście błąd ryzykując! To wszystko śmieszne. Czy ktoś jeszcze chce mieć takiego Prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Pomijajac już kręcenie to ośmiesza sie jako 08.09.05, 17:27 dr praw : - na Komisji - " to była pomyłka formalna" a jaka jest nieformalna - wywiad dla GW -"ufam prokuraturze " w kwestii winy! A co ten organ ma do tego! - "nigdy nikogo nie protegowałem" a męża Jaruckiej do ABW ? Zaplątał się sam.Sugeruje aby w TV w porze dobrej ogladalności wystapił i ODPOWIEDZIAŁ ale tego on unika jak ognia.Woli skladac oświadczenia! A dopiero co powoływał sie na JPII mówiąc na wiecu wyborczym "Nie bójcie się"!! A kto tu sie boi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar kampania merytoryczna a la Cimoszewicz 08.09.05, 17:04 Ponadto powiedział, że podobnie jak miliony Polaków, ogląda telewizję, jeździ ulicami i widzi, że "kampania niektórych ugrupowań czy polityków musi być niebywale kosztowna". Nie odpowiedział konkretnie na pytanie, kogo ma na myśli. - Widzę wiele billboardów. Przynajmniej w jednym przypadku mam wrażenie, że palców obu rąk nie starczyłoby mi po przejechaniu stu metrów ulicy - dodał. Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 17:09 w USA jak niejaka Martha Stewart uzyskala dziwaczne zyski z akcji gieldowych odpowiednie instytucje od razu zajely sie sprawdzeniem jej tyransakcji. W wypadku Cimoszewicza chyba tak nie wypada...bo jakos nikt sie tym nie interesuje, choc to niby kandydat (oby mu tak wiecznie w tytule pozostalo) na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Niestety dla Cimoszka-juz w USA wypełniono 08.09.05, 17:17 odpowiednie formularze do policji finansowej! Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 cimoszku kochany... 08.09.05, 17:10 co do twego kredytu na akcje- masz racje, tych pieniezkow nie dostaniesz- sa one na rachunku maklerskim i mozesz tylko zlozyc dyspozycje zakupu zlozyc. ale chwilka. skory Cimoszek kupil tych akcji za 450 tysiecy a redukcja wynosila minimum 90proc to znaczy, ze musiales dostac jakies 4,5mln zlotych kredytu- sam nazywasz to promesa ale dla mnie to kredyt bo chyba cimoszek musial zaplacic prowizje o dudzielenia takiego kredytu. minimum .25proc wiec jesli liczyc tylko od 4 mln to taka sama prowizja wyniolsa...10tys zlotych, nie wiem jakie bylo oprocentowanie tego kredytu wiec to pomijam. widac bogaty ten nasz cimoszek. ale dla mnie i tak najwazniejsze jest to czy rezyde3nci i obywatele usa mogli kupic te akcje w ofercie pierwtnej bo na takie pytanie nasz cimoszek odpowiedzial, ze we wtornej nie bylo zakazu. wiec nadal czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: cimoszku kochany... 08.09.05, 17:28 ludzie,dzieci,bo to Wy piszecie,cieszcie sie,ze jestescie w wolnym kraju, tylko mam dygresje,"czerwoni" Was wyksztalcili,On WŁ.C.tez zyl w tamtych czasach (a mial inny wybor?),zyje teraz,my tez,ale popatrzcie uwaznie,wybierzcie madrosc a nie glupote i zachlannosc,te minki D.T.mnie nie zwioda, "Boze cos Polske,przez tak ....",boje sie tych D.T.,tego"drobiu",tych jakajacych sie nieudacznikow,a jeszcze bardziej tej familii na "G" :( Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh muraszka czy matrioszka? Twoje argumenty sa 08.09.05, 20:38 delikatnie mówiac nietrafione ! Ale wyjaśnianie ciindolencji w tycz sprawach to zadanie syzyfowe.Dorośniesz zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Włodimir Ilicz Prawdomównyj. 08.09.05, 17:20 Jest oczywiste że ponadstandardowy powie praedę i wszystko ujawni,podobnie jak jego promotor,kwaśniak też po wyborach przypomnial sobie że swogo czasu zapomniał ukończyć studiow.W przypadku Cimnaka,na szczęście,jest szansa że zanim załapie się na jakiś immunitet,poprawi mu pamięc któryś prokurator (zapewne nie z PW). Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia C I M O K I O . L E Ż Y . I . K W I C Z Y 08.09.05, 17:22 Ponadpartyjny kandydat z SLD i PZPR... ...posiadający jedno oświadczenie majątkowe w czterech różnych wersjach... ...grający na giełdzie "jak miliony Polaków" obracając pożyczonymi milionami... ...nie łasy na stanowiska były premier, minister spraw zagranicznych i marszałek sejmu... ... brzydzący się brudną kampanią poszukający inwigilatorów Solidarności... ...wrażliwy na los biednych radzący powodzianom "trzeba się było ubezpieczyć"... ...ponadstandardowo uczciwy prawnik proszący premiera o ujawnienie tajemnicy państwowej i złamanie prawa ... ...Włodek Cimoszenko. Połączyła nas Polska panie Włodku, dlatego pana nie chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: C I M O K I O . L E Ż Y . I . K W I C Z Y 08.09.05, 18:30 dodam: dr praw nazywający radcę prawną komisji "panią magister" a nie potrafiący 4 razy z rzędu poprawnie wypełnić podstawowego dokumentu prawnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek9946 Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 17:46 Ludzie naprawde maja krotka pamjec.Kto powjedzal w czasie ostatniej powodzi"bylo sie ubezpieczyc".Dwoje dzieci w USA.Przegryze corke Odpowiedz Link Zgłoś
oleksander1 Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 18:14 bartek9946 napisał: > Ludzie naprawde maja krotka pamjec.Kto powjedzal w czasie ostatniej > powodzi"bylo sie ubezpieczyc".Dwoje dzieci w USA.Przegryze corke Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 19:43 Bartku,bo trzeba sie bylo ubezpieczyc,zalejesz sasiadom na dole mieszkanie i co? trzeba sie bylo ubezpieczyc,dosc panstwa socjalnego dla nierobow ! ktos tworzy miejsca pracy,zarabia duze pieniadze,ale tez daje prace innym, mniej udanym,jeden jest madry inny mniej,zawsze tak bedzie,dosc dawania za nic Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 19:55 muraszka1 napisała: > Bartku,bo trzeba sie bylo ubezpieczyc,zalejesz sasiadom na dole mieszkanie > i co? trzeba sie bylo ubezpieczyc,dosc panstwa socjalnego dla nierobow ! Jeszcze jedna gnida i to glupia . Powodz jest naturalna katastrofa. W Polsce byla dramatyczna a straty nie musialyby byc takie duze gdyby tzw rzad robil to co do niego nalezalo -zadbal o jakosc zabezpieczen przeciwpowodziowych. Ale to bydlo wolalo wyslac mlodych ludzi na ulice niz zadbac o bezpieczenstwo swoich obywateli. W kazdym cywilizowanym panstwie ofiary katastrof moga liczyc na pomoc bez wzgledu na to czy sa -byli ubezpieczeni czy nie. Gdyby cos takiego powiedzial w BRD lub USA czolowy polityk to juz by politykiem nie byl. To bylby koniec . > ktos tworzy miejsca pracy,zarabia duze pieniadze,ale tez daje prace innym, Stoklosa ?np . Ten kryminalista , zbuk , z sld tzw" baron"? > mniej udanym,jeden jest madry inny mniej,zawsze tak bedzie,dosc dawania za nic Oto chodzi juz dosc oplacania z podatnikow pieniedzy kryminalistow, socjopatow i zlodzieji. Dosc nazywania madrymi zlodzieji przy zlobie , a glupimi tych ktorzy z trudem sobie radza bo sa okradani przez "madrych" Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Cimoszewicz ujawni swoje transakcje giełdowe 08.09.05, 20:32 alfredkujot napisał: > muraszka1 napisała: > > > Bartku,bo trzeba sie bylo ubezpieczyc,zalejesz sasiadom na dole mieszkani > e > > i co? trzeba sie bylo ubezpieczyc,dosc panstwa socjalnego dla nierobow ! > > Jeszcze jedna gnida i to glupia to ile ty juz drogi alfredzie tych glupich gnid naliczyles? a glosy dochodzace ze scian tez slyszysz? pytam powaznie, troszcze sie o ciebie. akurat w tym przypadku mam zupelnie inne zdanie niz kolezanka - ale z serca ci radze - nie posluguj sie takimi skrotami myslowymi jak glupia gnida bo tylko sobie szkodzisz, nikomu wiecej. mamuska; ) Odpowiedz Link Zgłoś