kataryna.kataryna 14.09.05, 07:57 Podobno dostał już w zeszłym tygodniu. Na co czeka? Nawet jego rzecznik jest jakiś niepewny. A może szykuje się większa bomba i się wycofa? Jak myślicie, ujawni? www.rmf.fm/fakty/index.html?id=86896 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t324911 Re: Ujawni... 14.09.05, 08:30 Niech sie poradzi Walesy . Ten bedzie za i nawet przeciw . Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Jutro :) 14.09.05, 07:58 -- Jutro to dziś, tyle jutro S. Mrożek? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Dzięki temu media mogą co dwa dni przekazywać 14.09.05, 08:00 radosnego neewsa, że Cimoszewicz jutro ujawni zapisy transakcji giełdowych. Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: Dzięki temu media mogą co dwa dni przekazywać 14.09.05, 08:10 jak duzo uwagi poswiecaja media cimoszewiczowi. wczoraj tvn24 o godz.21 poswiecil prawie caly program tylko cimoszewiczowi, analizie jego upadku, krytyce kampanii i ironii z urodzin. media juz nawet nie kryja swojej niecheci do cimoszewicza, ujawniaja ja otwartym tekstem. cimoszewicz musi sie oganiac nie tylko od konkurentow ale i od wszystkich mediow. to juz nie pieski sikajace ale plaga pchel z tych pieskow. czy w takich warunkach mozna prowadzic spokojna kampanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dzięki temu media mogą co dwa dni przekazywać 14.09.05, 08:12 savena napisała: > jak duzo uwagi poswiecaja media cimoszewiczowi. wczoraj tvn24 o godz.21 > poswiecil prawie caly program tylko cimoszewiczowi, analizie jego upadku, > krytyce kampanii i ironii z urodzin. > media juz nawet nie kryja swojej niecheci do cimoszewicza, ujawniaja ja > otwartym tekstem. cimoszewicz musi sie oganiac nie tylko od konkurentow ale i > od wszystkich mediow. to juz nie pieski sikajace ale plaga pchel z tych pieskow > . > czy w takich warunkach mozna prowadzic spokojna kampanie. To wszystko zniknie jak ręką odjąl jak tylko Cimoszewicz ujawni wszystkie kwity (poczynając od przelewów od i do córki). Mógłby też raz stanąc przed dziennikarzami i wyczerpująco odpowiedzieć na wszystkie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Tylko wtedy zniknie Cimoszewicz. Na amen 14.09.05, 08:14 -- ... dziś byli stalinowcy stanowią najpotężniejszą mafię świata, lepiej zorganizowaną niż Cosa Nostra, międzynarodowy homoseksualizm czy filateliści. Ich święta wspólnota polega na wzajemnym zmywaniu z siebie win i na genialnie skomponowanych żalach na swój zły los zgwałconej i wyeksploatowanej niewinności. Leopold Tyrmand "Cywilizacja komunizmu" Londyn 1972 Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Dzięki temu media mogą co dwa dni przekazywać 14.09.05, 09:00 To wszystko zniknie jak ręką odjąl jak tylko Cimoszewicz ujawni wszystkie kwity (poczynając od przelewów od i do córki). Mógłby też raz stanąc przed dziennikarzami i wyczerpująco odpowiedzieć na wszystkie pytania. Gdybi Cimoszko na twoich oczach popełnił seppuku i tak bys nie uwierzyła. Tak juz masz niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Czy kataryna jest naiwną idiotką ? Przeczytajcie 14.09.05, 20:59 jej posty w tym wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Czy kataryna jest naiwną idiotką ? Przeczytaj 15.09.05, 16:35 Gorzej - to kibol z Nowego Dworu! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dzięki temu media mogą co dwa dni przekazywać 14.09.05, 08:12 savena napisała: > jak duzo uwagi poswiecaja media cimoszewiczowi. wczoraj tvn24 o godz.21 > poswiecil prawie caly program tylko cimoszewiczowi, analizie jego upadku, > krytyce kampanii i ironii z urodzin. W mediach mówiono o ironii z urodzin? Kto mówił i w jakim kontekście? Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: Dzięki temu media mogą co dwa dni przekazywać 14.09.05, 08:15 kazdy slyszy to co chce, ja slyszalam o poderznietym gardle itp. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dzięki temu media mogą co dwa dni przekazywać 14.09.05, 08:16 W TVN24? Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: Dzięki temu media mogą co dwa dni przekazywać 14.09.05, 08:19 tak w tvn24 o 21 i w tvn o 21.30 w programie ,,teraz my,,. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dzięki temu media mogą co dwa dni przekazywać 14.09.05, 08:20 Naprawdę? I kto mówił o podcinaniu gardła z okazji urodzin? Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Piekarska osobiście poderżnęła gardło Włodkowi 14.09.05, 08:19 ...- sam widziałem! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dzięki temu media mogą co dwa dni przekazywać 14.09.05, 08:24 savena napisała: > kazdy slyszy to co chce, ja slyszalam o poderznietym gardle itp. Zrobiła Ci się zbitka komentarza "Cimoszewicz ma nóż na gardle" ze scenką krojenia tortu gdzie nóz faktycznie przejechał po gardle Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Dla wszytskich co się podniecają krytyką Cimoszewi 14.09.05, 08:26 cza w TVN i TVN24... Walterowie to bliscy przyjaciele Kwaśniewskich, jedni drugim wiele zawzdzięczają. Nawet jeśli w TVN jest coś o Cimoszewiczu, to na pewno w kontekście, który nie zaszkodzi jego popularności /czego jak vczego ale profesjonalizmu stacjom ITI trudno jest odmówić/. A wczorajszy program pokazywał Piekarską krojąca torta z lukrowym marszałkiem i samego Cimoszewicza /lub kogoś kto miał min być/ odjeżdżającego na motorowerze do puszczy. Przypominam, ze Cimoszewicz wypinający się na bieżące sprawy i politykę to Cimoszewicz lubiany przez potencjalnego wyborcę, czego mieliśmy przykład przy okazji "odchodzenia" od polityki czy występu przed komisją ds.ORLEN. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Asieńko, "grasz na pamięć" (jak mawiają piłkarze) 14.09.05, 08:29 ...piszesz o tym co (teoretycznie) powinno/nie powinno być, a nie o tym co realnie pokazują w tej TV... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Nie , ja nie patrzę tylko na wierzch 14.09.05, 08:43 lecz analizuję również tło... A jak się przyjrzeć w tle to wychodzi, ze ITI krzywdy Cimoszce zrobić nie da, chyba że na polecenia KWacha. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Jasne - Walter za pare dni zwoła na odprawę tych.. 14.09.05, 08:56 ...wszystkich Sekielskich, Sianeckich et consortes i przykaże im: No, pożartowaliśmy sobie, ale od dziś o Włodzimierzu tylko cacy, bo jak nie to wyślę was do Polsatu teczkę za Lisem nosić! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Z grubsza tak się to może odbywać 14.09.05, 11:07 chociaż ekipa TVN i TVN24 wie co wolno a czego nie za bardzo. Przeczytaj sobie wspomnienia Lisa w książce "Nie tylko fakty" o przekazywaniu w TVN materiału z Charkowa... I Twój satyryczny obraz odprawy w redakcji TVN 24 nabierze realistycznych rozmiarów. Nie ma cudów, biznes jest biznes, a gracz Walter obstawił konia na Krakowskim Przedmieściu. I dopóki Kwach popiera Cimoszewicza, włos mu z głowy w TVN nie spadnie. A że są telewizja profesjonalną, nie pozwolą sobie na kompromitację taką jak Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker No nie, jesteś doprawdy rozbrajająca... ;-) 14.09.05, 21:14 > chociaż ekipa TVN i TVN24 wie co wolno a czego nie za bardzo. Jak każdy (przytomny i profesjonalny) dziennikarz. > Przeczytaj sobie wspomnienia Lisa w książce "Nie tylko fakty" o przekazywaniu > w TVN materiału z Charkowa... > I Twój satyryczny obraz odprawy w redakcji TVN 24 nabierze realistycznych > rozmiarów. Po pierwsze : nie muszę tracić czasu i kasy na książki Lisa - mam go na codzień w TV (a zamiast jego rewelacji wystarczy mi jedno zdjęcie Walterowej z Kwasniewską); jedno zdjęcie więcej mówi niż tysiąc słów ;-) Po drugie - Charków to lata świetlne od dziś... (a Lis - jakby nie było - u konkurencji ;-) > Nie ma cudów, biznes jest biznes, a gracz Walter obstawił konia na Krakowskim > Przedmieściu. Gracz taki jak Walter obstawia zawsze conajmniej kilka koni (a chabeta o nazwie WC już dawno została z tyłu ;-) > I dopóki Kwach popiera Cimoszewicza, włos mu z głowy w TVN nie spadnie. Myślę, że świat jest nieco bardziej skomplikowany, niż się czasem wydaje bywalczyniom forów internetowych ;-) > A że są telewizja profesjonalną, nie pozwolą sobie na kompromitację taką jak > Michnik. Z tego (i z tysiąca innych względów) TVN nie może ostentacyjnie popierać żadnego z kandydatów (nawet jeśli szef osobiście czuje do kogoś miętę) Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: Nie , ja nie patrzę tylko na wierzch 14.09.05, 09:00 musisz dokladnie przyjrzec sie i posluchac komentatorow pani pochanke, pani agaty, pani kasi itd. ich niechec do cimoszewicza jest nieskrywana. a co to bylo wczoraj o 21 caly czas poswiecony byl analizie upadku cimoszewicza.zaproszono wielu socjologow, ktorzy jak jeden maz stwierdzili, ze cimoszewicz nie ma szans. mieszkam za granica, nie posiadam obywatelstwa i wybory ogladam z dystansu, bez emocji i to co sie dzieje wokol cimoszewicza jest wg mnie totalna nagonka bez jakich kolwiek merytorycznych powodow. prosze nie pisac o pomylkach w oswiadczeniu czy sprzedazy akcji bo to smieszne. czy wygra ten czy tamten jest mi obojetne ale lubie czysta gre tak jak w sporcie. to co widze to wg polskiego przyslowia ,, huzia na jozia,, nie wiem czy dobrze cytuje ale moja mama polka tak mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Sprawa oświadczen jest przejaskrawiona 14.09.05, 11:14 i pewnie mocno nagłośniona ze względu na wybory. Ale jakby nie było ujawnia kryszatałowo uczciwego kandydata, na jakiego kreowany jest Cimoszewicz jako zwykłego krętacza i buca. A do tego jest dowodem, ze w kręgach SLD zapadała decyzja o aresztowaniu Modrzejewskiego i Cimoszewicz o tym wiedząc podjął decyzję o sprzedaży akcji. Po czym chcąc ukryć transakcje pominął fakt ich podiadania w oświadczeniu majątkowym. Pisanie więc o braku zwiazku oświadczen z przedmiotem działania komisji jest manipulacją. A że przeciwnicy polityczni przy okazji go dopadli i pozbawili szans w wyborach??? Coż, gdyby był tak uczciwy jak nam sugerują niektórzy, Macierewicze i Giertychy mogłyby mu skoczyć .... Złym człowiekiem jest złodziej co ukradł, czy policjant co go na tym przyłapał? Odpowiedź w przypadku kradzieży batona jest oczywista, ale jak już oceniamy polityków, to zaczynamy relatywizować i filozofować. A prawdziwa cnota broni się sama. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Ujawni? 14.09.05, 08:32 Wg mojego rozeznania to on się wycofa. Jego słaba psychika nie potrafi udźwignąć odpowiedzialności i przyznać się do uczynków, które w cywilizowanej demokracji są zwykłym przestępstwem. Niestety, nie u nas. Jemu by pasowało, żeby to np. Giertych ogłosił jego "grzeszki" Wówczas WC " Na skutek zmasowanej nagonki na mnie i moją rodzinę ze strony prawicy podjąłem decyzję o wycofaniu się z kandydowania na urząd Prezydenta RP". I po paru miesiącach nikt by już nie pamiętał o co naprawdę chodziło. Tylko nikt mu tego nie chce ułatwić. I słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni P R O R O C T WO 14.09.05, 22:39 Gratuluje. Napisano 14/09/2005 godz 8:32 haen1950 napisał: > Wg mojego rozeznania to on się wycofa. > Jego słaba psychika nie potrafi udźwignąć odpowiedzialności > i przyznać się do uczynków, które w cywilizowanej demokracji > są zwykłym przestępstwem. Niestety, nie u nas. > Jemu by pasowało, żeby to np. Giertych ogłosił jego "grzeszki" > Wówczas WC " Na skutek zmasowanej nagonki na mnie i moją rodzinę ze strony > prawicy podjąłem decyzję o wycofaniu się z kandydowania na urząd Prezydenta RP" > . > I po paru miesiącach nikt by już nie pamiętał o co naprawdę chodziło. > Tylko nikt mu tego nie chce ułatwić. I słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Gratuluję i ja :) 15.09.05, 16:26 ksiundz napisał: > Ja też gratuluję:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Częściowo pewnie i nie całkiem na temat :), a czy 14.09.05, 08:34 się wycofa ? owszem na 2-3 tygodnie, wszyscy wiedzą, że jak się nie pokazuje i nie wypowiada to zyskuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Jest nowy wykręt 14.09.05, 08:47 Właśnie usłyszałam nowy wykręt dlaczego tyle to trwa i nie wiadomo czy uda sie dzisiaj. Bo z dokumentó trzeba wykreślić dane osób trzeciech czyli pracowników biura maklerskiego, którzy sporządzali wyciąg ale sobie nie życzą aby ich nazwisko na nim było :))) Ale numer :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Tam jednak jest bomba :)))))))))))))) Czy jest na 14.09.05, 08:49 sali saper ? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jest nowy wykręt 14.09.05, 08:52 Czy ktoś dzisiaj pamięta, do czego przydaje się drabina? Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Jest nowy wykręt 14.09.05, 08:52 Trzeba tez wykreslic transakcje Orlenu bo pieniadze pochodzily od osob trzecich i ci nie zycza sobie aby ich nazwiska sie pojawily . (nawet gdyby mialy to samo nazwisko co ponadpartyjny ). Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Jest nowy wykręt 14.09.05, 08:54 kataryna.kataryna napisała: > Właśnie usłyszałam nowy wykręt dlaczego tyle to trwa i nie wiadomo czy uda sie > dzisiaj. Bo z dokumentó trzeba wykreślić dane osób trzeciech czyli pracowników > biura maklerskiego, którzy sporządzali wyciąg ale sobie nie życzą aby ich > nazwisko na nim było :))) > > Ale numer :))) To rzeczywiście siara obsługiwać Cimoszewicza. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Ja się dziwię tym ludzikom, los Anny Jaruckiej pow 14.09.05, 08:55 inien być ich: memento mori :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker "Melduję, że na cześć naszych przywódców flagi... 14.09.05, 09:02 ...WYŁOPOTAŁY SIĘ na wietrze" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Ujawni? 14.09.05, 10:35 Zbyt wielki ciężar gatunkowy kwitów, niestety nic nie da się z nimi zrobić, żadna ekspertyza tego nie obroni, dlatego Cimoszewicz wycofuje się z kandydowania - ucieka przed odpowiedzialnością. Odpowiedz Link Zgłoś
x3936012 czas na ruch prokuratury 14.09.05, 10:41 olany_klient napisał: > Zbyt wielki ciężar gatunkowy kwitów, niestety nic nie da się z nimi zrobić, > żadna ekspertyza tego nie obroni, dlatego Cimoszewicz wycofuje się z > kandydowania - ucieka przed odpowiedzialnością. Jezeli kwity sa czyste, to nie ma powodow by sie "ponadstandartowo uczciwy" wycofywal, a jezeli kwity sa trefne, to na co czeka prokurator? Przed odpowiedzialnoscia "obiektywnie najlepszy" nie ucieknie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Ujawni? 14.09.05, 20:49 No i nie ujawnil . A mialo byc tak pieknie : kamery , wywiady .... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Ujawni? 14.09.05, 20:52 kataryna.kataryna napisała: > Podobno dostał już w zeszłym tygodniu. Na co czeka? Nawet jego rzecznik jest > jakiś niepewny. A może szykuje się większa bomba i się wycofa? Jak myślicie, > ujawni? > > www.rmf.fm/fakty/index.html?id=86896 Jednak wolał odpalić bombę niż ujawnić:)))) W dodatku był to zamach samobójczy. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Czy wysłano już list gończy do puszczy? 14.09.05, 20:55 Oczywiście za Cimoszewiczem a nie Jarucką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Ujawni? 14.09.05, 20:55 iza.bella.iza napisała: > Jednak wolał odpalić bombę niż ujawnić:)))) W dodatku był to zamach samobójczy. > Powiazania z Bin Ladenem ???. No pieknie tego jeszcze w polskiej polityce nie przerabialismy . Opssss zapomnialem o Klewkach . :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
akff do katriny 14.09.05, 21:00 kataryna.kataryna napisała: > Podobno dostał już w zeszłym tygodniu. Na co czeka? Nawet jego rzecznik jest > jakiś niepewny. A może szykuje się większa bomba i się wycofa? Jak myślicie, > ujawni? Tańcząc na trupie Cimoszewicza Tancerz pierwszy – media. Cały dzień oglądałem TVN 24. Stacja, której gwiazdami są tak wybitni polityczni szołmeni jak płk. Miodowicz i prok. Wasserman, z wielkim mistrzostwem, wręcz fantastycznie, udawała, że nie miała z tym wszystkim nic wspólnego. Jakby to nie oni pokazywali dziesiątki razy w ciągu dnia tego samego Miodowicza wymachującego fałszywką Jaruckiej, jakby to nie oni przywoływali Wassermana do komentowania wszystkiego, choć doskonale, z góry wiadomo, co on powie. Jakby to nie oni ciągle, konsekwentnie, dezawuowali każdą wypowiedź Cimoszewicza, a także każdą wypowiedź każdego innego polityka SLD. Na jedno zdanie Cimoszewicza zawsze przypadało kilkanaście zdań jego przeciwników. I do tego obowiązkowo komentarz redakcyjny – niby obiektywistyczny, ale zawsze zaczynający się i kończący mniej więcej tak samo: Cimoszewicz mówi, że jest uczciwy, najbliższe dni pokażą, czy to prawda … TVN 24 przypomina nieco chama, który potłukł wszystkie talerze, połamał krzesła, pobił gospodarza przyjęcia i zgwałcił mu żonę, ale na zakończenie, galantnie się żegnając, mówi: pardon, co złego, to nie ja. Tancerz drugi – pułkownicy. Cimoszewicza wykończyli ci sami ludzie, co zawsze. Miodowicz, Brochwicz – oni byli na froncie. Ale za kurtyną, za którą PO chowa swoje tajemnice, są jeszcze Bartłomiej Sienkiewicz i Piotr Niemczyk. Czterech funkcjonariuszy tajnych służb w najbliższym otoczeniu Donalda Tuska, to dużo nawet jak na partię, o której związkach z tajnymi służbami opowiadano dowcipy. Oficerowie utopili Cimoszewicza zgodnie ze najlepszą tajniacką sztuką, bez dwóch zdań. Lewe dokumenty, lewy świadek, rozkołysanie zawsze chętnych do alty-SLD-owskiej draki mediów, marsowe miny, międlona na okrągło troska o „prawdę”, potem prokuratura, która nieodmiennie przystępuje do roboty, choć dobrze wie, że to robota polityczna. Gdy sprawa nabiera już własnego rytmu, gdy „niezależni” dziennikarze sami już pilnują, żeby draka żyła, główni aktorzy znikają – zniknęła pani Jarucka, pan Brochwicz rozchorował się, pan Miodowicz zamilkł i też zniknął. Nie udało im się dobić Oleksego, nie udało się utrącić Kwaśniewskiego, ale z Cimoszewiczem udało się im bardzo. Teraz trzeba tylko obserwować czym pan Tusk będzie się wypłacał. Bo przecież długi oddawać trzeba, zwłaszcza takim facetom. Jestem przekonany, że gdyby pan Tusk nie poczuwał się to tego oczywistego obowiązku, znajdzie się i coś na niego. Ma to, jak w banku. Tancerz trzeci – Borowski. W tym przypadku nawet słów szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus do akff 14.09.05, 21:06 I taki psychiczny słabeusz miałby być naczelnym dowodzącym wojskiem polskim? Z takimi nerwami powinien siedzieć cicho lub leczyć się, ps a Jego łgarstwav czym wytłumaczysz ofiaro politycznego losu? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: do akff 14.09.05, 22:46 homosovieticus napisał: > I taki psychiczny słabeusz miałby być naczelnym dowodzącym wojskiem polskim? > Z takimi nerwami powinien siedzieć cicho lub leczyć się, > ps > a Jego łgarstwav czym wytłumaczysz ofiaro politycznego losu? Tylko szum puszczy bialowieskiej i porykiwanie zubrow ~ moze ukoic jego stargany system wyborczy, uff ... nerwowy :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
katrina.katrina Gdzie ty byles jak Wojtyla nauczal milosierdzia? 15.09.05, 16:37 Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Drugi etap - teoria spiskowa 14.09.05, 21:32 A może to wszystko jest grą "na drugi etap"? Te wybory postkomuna odpuściła - za bardzo nabroili. Przypuśćmy, że sprawa z Jarucką i rezygnacją była od początku ukartowana przez oligarchię. Co dzieje się teraz? Cimoszewicz ujawinia kwity, wszystko jest OK, wychodzi na skrzywdzoną niewinność, prawica wygrywa wybory, media postkomunistyczne z "GW" na czele zaczynają nakręcać atmosferę, poparcie dla prawicy spada, lud zaczyna tęsknić za skrzywdzonym Cimoszewiczem, który zaszył się w puszczy, niczym Piłsudzki w Sulejówku, lata lecą szybko, na następne wybory - kandydat jak znalazł. Zresztą, czy trzeba czekać 5 lat? Może szykowana jest jakaś bomba mająca przyspieszyć wybory (jeśli nie prezydenckie, to parlamentarne - i tu Cimoszewicz by się przydał). Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Drugi etap - teoria spiskowa 14.09.05, 21:42 Jak na razie to Cimoszka nie ujawnil kwitow i raczej on sam ich nie ujawni . Moze kiedys wyciekna z prokuratury . Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Drugi etap - teoria spiskowa 14.09.05, 22:24 Dawno takich bzdur nie czytalam . Komunisci-sracze czyscic! Odpowiedz Link Zgłoś
losmartinos Re: Ujawni? 15.09.05, 04:12 kataryna.kataryna napisała: > Podobno dostał już w zeszłym tygodniu. Na co czeka? Nawet jego rzecznik jest > jakiś niepewny. A może szykuje się większa bomba i się wycofa? Brawo, kataryna Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Ujawni? JAK ONA TO WSZYSTKO ? 15.09.05, 05:13 losmartinos napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Podobno dostał już w zeszłym tygodniu. Na co czeka? Nawet jego rzecznik j > est > > jakiś niepewny. A może szykuje się większa bomba i się wycofa? > > Brawo, kataryna Tez sie dziwie,jak ona to wszystko przewidziala. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Ujawni? JAK ONA TO WSZYSTKO ? 15.09.05, 08:53 Nie wazne jak wazne ze skutecznie . :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Ujawni? JAK ONA TO WSZYSTKO ? 15.09.05, 16:18 t324911 napisał: > Nie wazne jak wazne ze skutecznie . :))) Efekt sie liczy a nie metoda! Mnie w szkole kazano kazde zadanie sprawdzac,by pokazac tok rozumowania,ale teraz sa testy,wiec metoda sie nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: No i nie ujawnił..... 15.09.05, 16:29 Uciekł, bo córka ma kłopoty dowiedziała się że tatuś niechcący wkopał ją w IRS ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: No i nie ujawnił..... 15.09.05, 20:56 Ale wczesniej czy pozniej ujawni . Corka ma klopoty ale on tez bedzie mial szczegolnie gdy bedzie chcial odwiedzic US . No przeuczciwy i na dodatek ponadpartyjny . Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: No i nie ujawnił..... 15.09.05, 21:04 t324911 napisał: > Ale wczesniej czy pozniej ujawni . Corka ma klopoty ale on tez bedzie mial > szczegolnie gdy bedzie chcial odwiedzic US . No przeuczciwy i na dodatek > ponadpartyjny . Ciekawe czy córcia wiedziała wcześniej, że tatuś zeznał prze komisją że kupił na jej konto i za jej kasę akcje... może dowiedziała się niedawno i stąd ta cała rodzinna awantura... ;) Odpowiedz Link Zgłoś