Dodaj do ulubionych

Propozycja dla balzera i jajacka!!!!!

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 19:13
Mam dla was obu propozycję. spotkajmy się gdzieś jest mi to obojętne i
pokażcie ,że jesteście mężczyznami a nie posranymi tchórzami(czerwono-
syjonistychnym tchórzem).
Mocni jesteście przed klawiaturą ,zobaczymy czy macie odwagę chłopa .
Dla mnie to wy nawet nie macie honoru.
Ale czy czerwona świnia ma honor?
Obserwuj wątek
    • Gość: jajacek Re: Propozycja dla balzera i jajacka!!!!! IP: *.kabel.telenet.be 22.09.01, 19:30
      KAT jak to ma byc my dwoch a ty jeden,czy tak po kolei mamy cie obic?
      Tak na wszelki wypadek podaje dane techniczne 192cm/102Kg.
      Przemys czy dalej chcesz popelnic samobojstwo?
      Jesli tak to jak bede jechal w pazdzierniku do Polski dam ci namiar :)))
      A swoja droga to za co ty kochasz tych aferzystow z AWS
      • Gość: KAT Re: Propozycja dla balzera i jajacka!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 19:45
        jajcek,jesteś po prostu tłustą świnią(czerwoną)i nie strasz .Przyjedż do Polski
        i daj znać kiedy ci czerwony ryj obić.
        balzer 'ludzi balzera ' to ja goniłem dziś po meczu w Chorzowie a
        spierdalali jak dziewczynki.Kurwa 3:0 i do domu śledzie kurwy.To,że jesteś
        czerwonym dupkiem to nic w porównaniu z tym ,że ty jeszcze ciągniesz druta
        legly z warszawki.Przyjedż za tydzień jak Ruch będzie grał z tymi co was dymają
        a zobaczysz jak ci wdupię.
        Komuniści gorsi niż dziwki z Tel a wiwu!!!!
        • Gość: Balzer Re: Propozycja dla balzera i jajacka!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 20:43
          Masz szczescie ze mnie tam nie bylo, bo juz bys nie klepal w te klawisze.
          Kat, cwaniaczku przyjedz ze swoja Gieksa do Szczecina, na odleglosc kazdy
          moze szczekac. Przyjedz walniety koscielniaku jak sie nie boisz.
    • Gość: Balzer Re: Propozycja dla balzera i jajacka!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 19:38
      KAT dziecko drogie nie chce mi sie Ciebie bic. Kiedys do Szczecina przyjechali
      kibice Lecha i tez szczekali tak jak Ty. Po dwoch fangach juz ich nie bylo.
      Jak chcesz tez tak skonczyc to przyjedz do Szczecina na mecz Pogoni i spytaj sie
      ludzi o Balzera. Sluze solowka i zapewniam Ci miejsce w szpitalu.
    • Gość: Walek Re: Propozycja dla balzera i jajacka!!!!! IP: 213.98.114.* 22.09.01, 20:03
      Gość portalu: KAT napisał(a):

> Mam dla was obu propozycję. spotkajmy się gdzieś jest mi to obojętne i
      > pokażcie ,że jesteście mężczyznami a nie posranymi tchórzami(czerwono-
      > syjonistychnym tchórzem).
      > Mocni jesteście przed klawiaturą ,zobaczymy czy macie odwagę chłopa .
      > Dla mnie to wy nawet nie macie honoru.
      > Ale czy czerwona świnia ma honor?

Mam mala farme na pol.Mexyku,tam na ubitej ziemi mozecie sie spotkac.KAT
      powiedzial:spotkajmy sie gdzies jest mi to obojetne-Chcialbym was serdecznie
      powitac.Bedzie vino i churrasco.KAT ty z twoja wielka morda ! a na bilet bys mial?
      Masz honor? Malutki chudziutki krzykaczu,ty nawet nie wiesz co to jest.Poczytaj
      swoje posty i pomysl czy ty jestes normalny?
      • Gość: jajacek Re: Walek IP: *.kabel.telenet.be 22.09.01, 23:59
        Dzieki za propozycje !
        KAT dojedzie pociagiem specjalnym ,chyba zaczol ostro trnowac :)))
        Pewno kidys byl ORMO i dlatego taki nerwowy !
    • Gość: Vist __ KAT__________________BSE_________________w_Polsce ?___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 01:08

> Mam dla was obu propozycję. spotkajmy się gdzieś jest mi to obojętne i
      > pokażcie ,że jesteście mężczyznami a nie posranymi tchórzami(czerwono-
      > syjonistychnym tchórzem).

Cześć KACIE !

Z pewnym zaskoczeniem, ale i zainteresowaniem przeczytałem Twe posty
      w tym wątku.

Mh... :-) Sam czasem chętnie komuś bym lutnął...

Ale gdybym był np. "czerwono-syjonistycznym tchórzem" to bałbym się Ciebie ;)

Ale tymczasem pozwól, że Cię zapytam:
      - Co Ci się stało ?
      - Czemu jesteś zły ?
      - Czy jak kogoś pobijesz, czujesz się lepiej ?
      - Czy jak Ciebie bito, potem zmieniałeś zdanie ? (Jeśli nie, to po co bić ?)

Oczekując na odpowiedzi...

Pozdrawiam

Vist__________________________________
      • Gość: KAT Re: __ KAT__________________BSE_________________w_Polsce ?___ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 13:10
        Cześć Vist!
        Pytasz dlaczego?
        Jesteś ,jak czytam z miasta Wrocławia a więc z miejsca gdzie jebało się te
        komunistyczne świnie w sposób w Polsce wyjątkowy więc powinieneś mnie
        zrozumieć ,że tym czerwonym palantom należałoby skuć mordy.Co więcej dwóch z
        nich jak czytam nie mieszka w Polsce! Są psy,które zostawiły ten kraj i
        spierdoliły z podkulonymi ogonami do usa lub mexico.Odważni Polski
        zdrajcy,którym ich żydowskie rodzinki umożliwiły wyjazd z Naszej(nie ich)
        Ojczyzny.Jak wiesz nikt nie jest ideałem i puszczają mu nerwy a taka sytuacja u
        mnie zdarza się czasem.
        Do usa lub meksyku nie pojadę bo gardzę tym krajem tak jak komuchami,ale temu
        komuszkowi ze szczecina postaram się mordeczkę upiększyć.
        Za co? Za moje przykre doświadczenia z gównem komunistycznym.Za mnie i moich
        przyjaciół bitych w kazamatach SB.Za sowiecką okupację ,za Katyń,za Śląskie
        Łambinowice,za wyrzucenie ze szkoły w 1981r,za wiele innych wydarzeń ,moje
        blizny na plecach świadczą jakimi oni są bohaterami.
        To czerwone gówno jeszcze nie zapłaciło za swoje draństwa.Rachunki nie zostały
        wyrównane.
        Pozdrawiam!
        A teraz do tej szczecińskiej suki- ty kurwa nie jesteś kibicem pogoni bo jakbyś
        był to byś wiedział,że Gks nie gra w grupie z ległą i tą szczecińską szmatą.
        Ja jestem sympatykiem RUCHU CHORZÓW i mordę mają skutą już twoi ziomale po
        wczorajszym meczu:>>>
        lEGIA-pOGOŃ DWA PEDAŁY-JEDEN DUŻY DRUGI MAŁY!!!!!!!!!
        • Gość: Balzer Re: __ KAT__________________BSE_________________w_Polsce ?___ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 13:19
          Chcesz mnie bic za Katyn ? Ja pierdole Twoja glupota przerasta wszystko.
          To przyjedz z ta swoja chorzowska ruchajka, choc watpie byscie mieli na to szanse
          bo bedziecie w grupie spadkowej. Na poprzednim meczu z Ruchem w Szczecinie
          nie bylo zadnego palanta z Chorzowa. Moze teraz byscie nie trzesli tylkami i przyjechali.
          Kat, miejsce na intensywnej terapii dla Ciebie czeka.
          • Gość: KAT Re: __ KAT__________________BSE_________________w_Polsce ?___ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 13:28
            Tak , za Katyń i za wszystko z czym twoja formacja ma coś wspólnego.
            A kto będzie w grupie spadkowej? zobaczymy,wczoraj i przed dwoma miesiącami
            okazało się ,to ,że możecie nam buty czyścić.3:0 i Ruch żegna dupków,a
            zjeżdzaliście pod parasole Policjii aż się kurzyło.Smutas jesteś i pamiętaj ,że
            czas rozliczenia was ,czerwone świnie jeszcze nie minął!
            • Gość: Balzer Re: __ KAT__________________BSE_________________w_Polsce ?___ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 14:11
              Mozesz mi wytlumaczyc dlaczego z uporem maniaka nazywasz mnie komuchem ?
              Zapewniam Cie tez nienawidze komuchow, ale jeszcze bardziej tej czarnej mendy
              Rydzyka. Jesli chcesz wiedziec to nie glosowalem dzisiaj na SLD, wiec zastanow
              sie
              zanim kogos najpierw oskarzysz. A ze szkoly to wyrzucili cie nie przez komune
              tylko za chamstwo, ktorym tu nas czestujesz. Slady na plecach sa byc moze od
              ZOMO
              ale po stadionowych zadymach.
              Jezeli wciaz mimo to masz ochote na solowe to zapraszam, ale nie bedziesz sie
              bil
              z milosnikiem komuchow tylko z ich przeciwnikiem. Nie znosze czerwonych i
              czarnych.
              • Gość: KAT Re: __ KAT__________________BSE_________________w_Polsce ?___ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 15:35
                jeśli wierzysz w Boga a piszesz to co piszesz dla mnie jesteś jeszcze większym
                gównem niz komuna!
                Blizny na moich plecach ,są od poglądów politycznych.Nie tobie sie będę
                tłumaczył.
                O kibicowaniu to ty zacząłeś a nie ja.przez takich ludzi jak ty wolę już
                Islamistów (tych prawdziwych nie mających nic wspólnego z wtc) niż takie
                żydowskie UW z tobą jako ich przedstawicielem.
                Myślę jednak ,że tak jak moim szefem był w Gliwicach Krzaklewski(jak jesteś
                uważny to pisałem kiedyś o tym) tak ty dupku masz pewnie nie więcej niz 25 lat
                i nic nie wiesz o walce z czerwonym ścierwem.On wysylał mnie na słupy i teraz
                zbierał z tego profit.Ale czego zapomniał to sobie już chyba przypomniał!DLA
                mnie skończya się tolerancja dla komuny i żydokomuny.Mazowiecki będzie się
                tłumaczył z grubej kreski przed trybunałem stanu.Okrągły stół to
                targowicaII.Ten kraj jest bardziej chory niż np. w 1988 r.
                Piszę ostro i z wulgaryzmami bo to się ludziom należy ,może się obudzą!!!!
                Won komuchy z mojego kraju,won usa,won ue.Nie po to moi rodacy przelewali krew
                żebym się musiał wysługiwać brukseli.Ci co lizali wora zsrr liżą go usa.
                Nie jestem zwolennikiem "samoobrony".Chcę Polski wolnej od żydów
                komunistów ,złodziei i brukseli.Chcę Polski a nie dziwki po raz kolejny,która
                daje innemu klientowi ,który więcej zapłacił.
                TAki jestem ,prosty człowiek ze średnim wykształceniem,który płacze jak kradną
                w jego kamienicy bo policja jest bezradna,który męczy się bo w jego mieście nie
                potrafi się dać rady krupcji.Kradną a nie można im udowodnić.Władza się
                boi,aparat wykonawczy się boi.Czego i kogo?Ludzie popierają komunistÓw.Popatrz
                na naszą historię?To wstyd!!!!!!!!!!
                Dlatego krzyczę i klnę bo nie mozna już inaczej!
                Nazwij to frustracją a co mi pozostaje.Dlatego grożę pięścią! Wszystkie
                argumenty się wyczerpały!
                Nie chce mi się już pisać!
                • Gość: Vist __ SPOWIEDŹ______________________________________KATA ___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 16:46

> Dlatego krzyczę i klnę bo nie mozna już inaczej!

> Nazwij to frustracją a co mi pozostaje.Dlatego grożę pięścią!

> Wszystkie argumenty się wyczerpały!

> Nie chce mi się już pisać!

• Gość: Vist _#_______ Ratuj___duszę___swoją____KACIE !_________________#_ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 17:23

KACIE CIERPIĄCY !

Przeczytaj proszę uważnie ten post.

Pomyśl.

Nie odpowiadaj na niego dziś. Prześpij się. Odpowiedz jutro. O.K. ?

To nie komuna, ani Żydzi, ani UE są Twoim problemem.

Twoim problemem jest to, że nie radzisz sobie z emocjami.

Wybacz bezpośredniość, ale tak myślę.

Popatrz niżej:

Jeden Żyd imieniem Egon napisał do mnie:

Gość portalu: Egon napisał(a):
      >
      > Slyszalem,ze nieznany tatus Vista byl jednym z tych bydlakow.
      > I co ty na to Vist ?
      > Przeciez mamusia twoja byla zgwalcona przez 7-miu studentow arabskich po
      > ostrej popijawie z nimi na Sylwestra 1974 roku we Wroclawiu.
      > No i jak dalej bedziesz repostowal?

Mocne ?

Nie ?

Czy mam go wzywać na solo ?

Nie.

Czy to jest sprawa honoru ?

Nie.

Jakiś sfrustrowany Żyd napisał do kogoś kogo nie zna.

Albo upuścił z siebie trochę emocji z którymi sobie nie radzi.

Tyle.

Czy chcesz być do niego podobny ?

????

Pozdrawiam

Vist_____________________________________
      P.S.
      Staraj się nie ranić innych bez potrzeby.
      • Gość: KAT Re: _#_______ Ratuj___duszę___swoją____KACIE !_________________#_ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 17:31
        Propnuję dyskusję na topus@poczta.onet.pl ale tyko dla Ciebie a podejrzewam ,że
        tam się znajdzie wiele kurew komunistycznych więc jest to skrzynka tymczasowa!
        • vist Re: _#_ 23.09.01, 17:41

> Propnuję dyskusję ...

O.K.

V._____________________
      • Gość: pollak Re: _#_______ Ratuj___duszę___swoją____KACIE !_________________#_ IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.09.01, 17:53
        Gość portalu: Vist napisał(a):

>
        > KACIE CIERPIĄCY !
        >
        > Przeczytaj proszę uważnie ten post.
        >
        > Pomyśl.
        >
        > Nie odpowiadaj na niego dziś. Prześpij się. Odpowiedz
        jutro. O.K. ?
        >
        > ________________________
        >
        > To nie komuna, ani Żydzi, ani UE są Twoim problemem.
        >
        > Twoim problemem jest to, że nie radzisz sobie z
        emocjami.
        >
        > Wybacz bezpośredniość, ale tak myślę.
        >
        > Popatrz niżej:
        >
        > Jeden Żyd imieniem Egon napisał do mnie:
        >
        >
        > Gość portalu: Egon napisał(a):
        > >
        > > Slyszalem,ze nieznany tatus Vista byl jednym z tych
        bydlakow.
        > > I co ty na to Vist ?
        > > Przeciez mamusia twoja byla zgwalcona przez 7-miu
        studentow arabskich po
        > > ostrej popijawie z nimi na Sylwestra 1974 roku we
        Wroclawiu.
        > > No i jak dalej bedziesz repostowal?
        >
        >
        >
        > Mocne ?
        >
        > Nie ?
        >
        > Czy mam go wzywać na solo ?
        >
        > Nie.
        >
        > Czy to jest sprawa honoru ?
        >
        > Nie.
        >
        > Jakiś sfrustrowany Żyd napisał do kogoś kogo nie zna.
        >
        >
        > Albo upuścił z siebie trochę emocji z którymi sobie
        nie radzi.
        >
        > Tyle.
        >
        > Czy chcesz być do niego podobny ?
        >
        >
        > ????
        >
        >
        > Pozdrawiam
        >
        > Vist_____________________________________
        > P.S.
        > Staraj się nie ranić innych bez potrzeby

Brawo Vist!
        • Gość: jajacek Re: _#_______ Ratuj___duszę___swoją____KACIE !_________________#_ IP: *.kabel.telenet.be 23.09.01, 21:06
          Chcialem oglosici ze do tego postu nie obrazilem KAT'a ani jedny slowem ,
          Malo z nim polemizowalem a jesli to nie z nim personalnie a z pogladami.
          • vist Re: _#__>Jajacek 24.09.01, 15:10
            Gość portalu: jajacek napisał(a):

> Chcialem oglosici ze do tego postu nie obrazilem KAT'a ani jedny slowem ,
            > Malo z nim polemizowalem a jesli to nie z nim personalnie a z pogladami.

No, może lekko w poście "Walek" ;-)

V.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka