flora1 21.09.05, 19:55 Lech pozwala gejom pracować w szkołach a Jarosław zabrania homoseksualistom wykonywania zawodu nauczyciela! co się dzieje? czyżby rozłam w PiSie??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morskiii Jeden mówi, że PRL nie była taka zła, 21.09.05, 20:14 a drugi, że była zbrodnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: WIELKI ROZŁAM W PiS-ie!!!!! 21.09.05, 20:15 Lerh to ten, co ma zonę, a Jarosław...? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: WIELKI ROZŁAM W PiS-ie!!!!! 21.09.05, 21:48 Ha, w takim razie ma DWA!!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz ZDRADA!! UWAGA! ZDRADA!! 21.09.05, 20:16 Czy Kaczyński daje jakiś sygnał komunistom?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
woods Re: WIELKI ROZŁAM W PiS-ie!!!!! 21.09.05, 20:21 Jeden mówi, że pewno boga nie ma, a drugi mówi, że jest. Ale, zasadniczo, jest to ta sama formacja... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Chciałabyś floro, ale nic z tego !!! 21.09.05, 20:34 flora1 napisała: > Lech pozwala gejom pracować w szkołach a Jarosław zabrania homoseksualistom > wykonywania zawodu nauczyciela! co się dzieje? czyżby rozłam w PiSie??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Chciałabyś floro, ale nic z tego !!! 21.09.05, 21:10 pralinka.pralinka napisała: > flora1 napisała: > > > Lech pozwala gejom pracować w szkołach a Jarosław zabrania homoseksualist > om > > wykonywania zawodu nauczyciela! co się dzieje? czyżby rozłam w PiSie??? ; > -) Wcale bym nie chciała tego Pralinko, ale nie rozumiem aż takich różnic pomiędzy bliźniakami, może ty mi wytłumaczysz o co w tym wszystkim chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Chciałabyś floro, ale nic z tego !!! 21.09.05, 21:23 Zestawienie: Lech: "Wbrew opiniom przeciwników nie ma we mnie nienawiści do mniejszości seksualnych. (...) Pomysły, by homoseksualistom zamykać dostęp do niektórych zawodów, np. nauczycieli, są mi zupełnie obce". Jartosław: "np. ten fragment, który mówi o zatrudnianiu homoseksualistów (...) Jest zupełnie oczywiste - homoseksualista nie powinien być nauczycielem. Natomiast w żadnym razie nie wypowiadamy się za tym, żeby homoseksualistów prześladować" I bądź tu mądry domyśl się o co im chodzi... może wyborca ma sobie wybrać odpowiednią wersję? a może bliźniacy się podzielili i Lech jest dla lewicowców a Jarosław dla prawicy? Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Czyżby jednak... 21.09.05, 20:42 Zgadza się, mają dwa jaja. W sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Dr.Lech & Mr Jarosław 21.09.05, 20:45 To jest jeden osobnik i jego dwa oblicza. Odpowiedz Link Zgłoś
imperator_roman_giertych Re: WIELKI ROZŁAM W PiS-ie!!!!! 21.09.05, 20:43 Niech biorą jak najwięcej z różnych stron. Cel to 4 partie w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: WIELKI ROZŁAM W PiS-ie!!!!! 21.09.05, 20:44 Aż cztery? Po co - wystarczy jedna, n'est-ce pas?;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
imperator_roman_giertych Re: WIELKI ROZŁAM W PiS-ie!!!!! 21.09.05, 20:46 Teraz 4. RG marszałkiem, rozwiązujemy parlament i przejmujemy władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: WIELKI ROZŁAM W PiS-ie!!!!! 21.09.05, 20:48 A wybrańcom wszypolskim - rozdajemy nowe pały;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Zaden ROZLAM. Lech to Lech, A Jarus to Jarus 21.09.05, 21:25 Dziennikarzom i forumowiczom sie myla. Mnie tez czasami. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Okazało się 22.09.05, 12:51 Okazało sie, że to nie rozłam tylko Lech Kaczyński jest za a nawet przeciw. Drugi raz będziemy mieli takiego prezydenta - prawicowego a za razem lewicowego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: WIELKI ROZŁAM W PiS-ie!!!!! 22.09.05, 13:29 O tym,że wezmą się za łeb pisałem blisko dwa miesiące temu.Proszę wyobrazić sobie sytuację jakby we Francji było dwóch Napoleonów. Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Spieprzaj dziadu od Napoleona ! :) Nie ten format 22.09.05, 13:45 umysłowy i przywódczy, czy wyobrazasz sobie Lecha Kaczora pod Austerlitz, albo Jarosława z Panią Walewską :))) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Nowa Jarucka 22.09.05, 13:43 Adam Bielan w telewizji zwalał wszystko na ASYSTENTA Kaczora, który dokonał autoryzacji wywiadu. Znowu ta asystentura... Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Nowa Jarucka 22.09.05, 14:55 indris napisał: > Adam Bielan w telewizji zwalał wszystko na ASYSTENTA Kaczora, który dokonał > autoryzacji wywiadu. Znowu ta asystentura... Społecznego asystenta? jak widać nie tylko lewica ma z tym problemy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: WIELKI ROZŁAM W PiS-ie!!!!! 22.09.05, 20:11 Za artykuł w Fakcie winnym został uznany asystent. Za wypuszczenie gangstera z więzienia obwinieni zostali prokuratorzy z Sopotu. Przygotujcie się Kaczopieski do spowiedzi za nieudolne decyzje swoich szefów na krótkich nogach.Oni sa niemylni w swoim napoleońskim mniemaniu. Odpowiedz Link Zgłoś