luci-c 22.09.05, 18:02 Który z polityków,przed wyborami,najlepiej opanował język ciała? Mnie się wydaje,że Borowski,który symuluje spadanie z roweru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynka.z.zapalkami1 Jęzor ciała europosła Czarneckiego 22.09.05, 18:09 Eurodeputowany Czarnecki z Samoobrony okręcający w tańcu patrnerkę dookoła osi. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Fakt, piruetów Czarneckiego nic nie przebije ;-) 22.09.05, 18:12 . Odpowiedz Link Zgłoś
relatywista.pl Re: Język ciała - kto najlepszy??? 22.09.05, 18:49 ku..ki i warkocz posłanki Renaty Begier Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Język ciała - kto najlepszy??? 22.09.05, 19:25 Kandydatka Samej Brony, niejaka Dziuba: umiejętność wysławiania się dorównuje językowi ciała...;-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka.z.zapalkami1 Re: Język ciała - kto najlepszy??? 22.09.05, 22:09 łagodne spojrżenie policmajstra Antka Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Język ciała - kto najlepszy??? Takie??? 23.09.05, 06:36 tomaszlis.wp.pl/gid,75167,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=14 Odpowiedz Link Zgłoś
et.cetera Re: Język ciała - kto najlepszy??? 23.09.05, 19:04 dwa górne ząbki Rokity:) Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Język ciała - kto najlepszy??? 22.09.05, 22:47 Ale podskoki z wymachem rąk i wydawaniem nieartykułowanych dżwięków posła Gabriela Janowskiego są chyba nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Ale Gabryś nie trafił w kampanię wyborczą :( 22.09.05, 22:56 Pewnie źle wyszedł z progu. Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Gabryś zgubił koło:( 23.09.05, 06:38 To zapewne kolejny zamach na życie tego wybitnego polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Język ciała - kto najlepszy??? 23.09.05, 10:01 To nie język ciała,ale spizganie amfetaminą :-). IMO Tak to firstimer,nieświadomy i nieprzygotowany,nie mający nigdy kontaktu z żadną inną substancją zmieniającą świadomość jak alkohol zareagował ;-). Co by było jakby kwasa dostał?? Rewolucja w kraju gotowa ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Lepper najlepszy do tego Ich Trole 22.09.05, 23:01 poplakalem sie prawie :) Wzruszajace, szarpiace za serce itp. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Język ciała - kto najlepszy??? Tusk :) 23.09.05, 00:16 I MacDonalda Kaszpirowskiego magiczne oczęta w przerażonym wytrzeszczu zastygłe. Odpowiedz Link Zgłoś
pumper.nikiel Re: Język ciała - kto najlepszy??? Tusk :) 23.09.05, 09:58 Fałdy szyjne i karczycho posła Michała Kamińskiego,teraz nawet Pinochet by go nie rozpozanał:) Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Język ciała - kto najlepszy??? Tusk :) 23.09.05, 11:07 No, chyba że po ryngrafie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.i Re: Język ciała - kto najlepszy??? Tusk :) 23.09.05, 22:49 i Wołku,a kto był trzeci? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Język ciała - kto najlepszy??? 23.09.05, 11:14 Lech Kaczyński wciągający brzuch i unoszący podbródek. Odpowiedz Link Zgłoś
pumper.nikiel Re: Zdecydowanie Roman Giertych 23.09.05, 12:37 koński łeb Giertycha,czy za całokształt? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Zdecydowanie Roman Giertych 23.09.05, 15:55 pumper.nikiel napisał: > koński łeb Giertycha,czy za całokształt? --------- za CIAŁOkształt :) Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 ZA CAŁY KSZTAŁT 26.09.05, 11:24 KONSKI ŁEB, M16 W OCZACH, BEZŁBŁEDNY WĘCH PSA GOŃCZEGO, UJADANIE PSA PASTERSKIEGO, LISIE CWANICTWO, KURZĄ GŁUPOTĘ, PROPORCJE FRANKENSTEINA, PRZWÓDZTWO W STADZIE WILKÓW, I NAJWAZNIEJSZE - GENY NAJCZYSTSZE Z NAJCZYSTSZYCH Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Język ciała - kto najlepszy??? 23.09.05, 13:21 Odpowiedź może być tylko jedna - Andrzej Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Język ciała - kto najlepszy??? 23.09.05, 18:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29468771 Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Język ciała - kto najlepszy??? 25.09.05, 19:20 piotr7777 napisał: > Odpowiedź może być tylko jedna - Andrzej Lepper. Mimika Leppera zrymowana z gestykulacją rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Najlepsze ciało ma Lech i Jarosław 23.09.05, 15:58 Najlepsze ciało ma Lech i Jarosław a jeśli chodzi o język, to niewiątpliwie Rokita ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Najlepsze ciało ma Lech i Jarosław 23.09.05, 16:02 Z ich ciał(a) najbardziej podobają się kacze łapki, takie tłuściutkie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka.z.zapalkami1 Re: Najlepsze ciało ma Lech i Jarosław 23.09.05, 16:13 A kto najlepiej posługuje się językiem tej intymnej części ciała? No,kto? Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Najlepsze ciało ma Lech i Jarosław 23.09.05, 16:29 dziewczynka.z.zapalkami1 napisał: > A kto najlepiej posługuje się językiem tej intymnej części ciała? > No,kto? No, nie wiem,czy to pytanie jest regulaminowe? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Najlepsze ciało ma Lech i Jarosław 23.09.05, 16:31 luci-c napisał: > dziewczynka.z.zapalkami1 napisał: > > > A kto najlepiej posługuje się językiem tej intymnej części ciała? > > No,kto? > > No, nie wiem,czy to pytanie jest regulaminowe? No właśnie. Z języka łatwo zrobić języczek. > Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Najlepsze ciało ma Lech i Jarosław 23.09.05, 20:20 dziewczynka.z.zapalkami1 napisał: > A kto najlepiej posługuje się językiem tej intymnej części ciała? > No,kto? Ups, to chyba nie to forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nitka34 Re: Najlepsze ciało ma Lech i Jarosław 23.09.05, 16:55 flora1 napisała: > Najlepsze ciało ma Lech i Jarosław a jeśli chodzi o język, to > niewiątpliwie Rokita ;) Sugerujesz coś? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.i Re: Najlepsze ciało ma Lech i Jarosław 23.09.05, 23:17 to brzmi jak rekomendacja Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Język ciała - kto najlepszy??? 23.09.05, 16:16 Dorn ma fantastycznie opanowaną mowę ciała. Gorzej jest z wysławianiem się. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Najlepszy jest ON!!! 23.09.05, 16:21 www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/225.htm Perfekcyjna mowa ciała i nie tylko ciała, do tego atrakcyjna fizjonomia - to jest mój faworyt w tym konkursie! Odpowiedz Link Zgłoś
relatywista.pl Re: Najlepszy jest ON!!! 23.09.05, 16:34 normalny.normals napisał: > www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/225.htm > Perfekcyjna mowa ciała i nie tylko ciała, do tego atrakcyjna fizjonomia - to > jest mój faworyt w tym konkursie! to nie jest fizjonomia,to jest tylna część ciała,czyli d..a. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Najlepszy jest ON!!! 23.09.05, 16:38 relatywista.pl napisał: > > > to nie jest fizjonomia,to jest tylna część ciała,czyli d..a. Hm. Tylna część ciała też może przemówić do wyobraźni, czyli można uznać ją... za cos w rodzaju mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Najlepszy jest ON!!! 23.09.05, 16:49 Stasiek wam się nie podoba? czy nie widzicie tych szlachetnych i subtelnych rysów twarzy? tej bystrości spojrzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto zmęczone ciało pana Mazowieckiego w autobusie 23.09.05, 20:39 wyborczym mówiło: o matko kochana toć ja ledwo zipię:) żałośnie wygladal dziś w Tivi pan Tadeusz prawie że zwisając z siedzenia autobusowego zastanawiam sie na co mu to? Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: zmęczone ciało pana Mazowieckiego w autobusie 23.09.05, 20:48 incognitto napisał: > > wyborczym mówiło: o matko kochana toć ja ledwo zipię:) > > żałośnie wygladal dziś w Tivi pan Tadeusz prawie że zwisając z siedzenia > autobusowego > zastanawiam sie na co mu to? Widziałeś ile baloników wyborczych pan premier nadmuchał? a ile jeszcze w pudełku na dmuchanie czekało, też pewnie byś tak wyglądał po takim wysiłku fizycznym ;) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
sld-upek1 Re: Najlepszy jest ON!!! 23.09.05, 20:40 www.sdpl.org.pl/informacje.php?id=162 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Język ciała - kto najlepszy??? 23.09.05, 20:59 ku..ki ,ach ten .. ten pląs. Odpowiedz Link Zgłoś
lech2000 Re: Język ciała - kto najlepszy??? 23.09.05, 21:06 Dwóch polityków.Tusk z rozspląsanymi oczami i Kaczyński którego brzuch wyprzedza o kilkanaście minut. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Język ciała - kto najlepszy??? 23.09.05, 21:24 Brzuch przemawia do wyborcow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Język ciała - kto najlepszy??? 23.09.05, 22:03 z mównicy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Język ciała - kto najlepszy??? 24.09.05, 10:19 luci-c napisał: > Który z polityków,przed wyborami,najlepiej opanował język ciała? > > Mnie się wydaje,że Borowski,który symuluje spadanie z roweru. a wg mnie jedenk WC bardzo dobry był podczas debaty w tv gdy w czasie gdy mówił donald wymownie ogladał nosek swojego wyczyszczonego bucika:) Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Język ciała - kto najlepszy??? 24.09.05, 12:45 incognitto napisała: > a wg mnie jedenk WC > bardzo dobry był podczas debaty w tv gdy w czasie gdy mówił donald wymownie > ogladał nosek swojego wyczyszczonego bucika:) A może jednak ten bucik nie był dokładnie wyczyszczony i WC dostrzegł na nosku plamkę,która rozpraszała jego myśli. Ale to teoretyczne rozważanie,gdyż ja tego programu nie widziałem. ps. Ostatnio,w czasie pobytu w Toruniu,moją uwagę przykuł język ciała pewnej szczupłej damy (ale bez objawów anoreksji)w czarnych spodniach i buraczkowym (bordo)żakiecie,włosy kasztanowe,gustownie upięty kok... Z jej twarzy bił blask majestatu... Niestety - sprawdziłem - ona nie kandyduje do parlamentu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Język ciała - kto najlepszy??? 25.09.05, 16:48 luci-c napisał: > incognitto napisała: > > a wg mnie jedenk WC > > bardzo dobry był podczas debaty w tv gdy w czasie gdy mówił donald wymown > ie > > ogladał nosek swojego wyczyszczonego bucika:) > > A może jednak ten bucik nie był dokładnie wyczyszczony i WC dostrzegł na nosku > plamkę,która rozpraszała jego myśli. > Ale to teoretyczne rozważanie,gdyż ja tego programu nie widziałem. w każdym razie fakt ten jest niekorzystny dla WC jezeli w takim momencie jego uwage rozproszyć jest w stanie pyłek na buciku, to strach pomyślec w czyje ręce o malo się Polska nie dostala:))) > ps. > Ostatnio,w czasie pobytu w Toruniu,moją uwagę przykuł język ciała > pewnej szczupłej damy (ale bez objawów anoreksji)w czarnych spodniach > i buraczkowym (bordo)żakiecie,włosy kasztanowe,gustownie upięty kok... > Z jej twarzy bił blask majestatu... > Niestety - sprawdziłem - ona nie kandyduje do parlamentu:))) oj, czy to zdarzenie mialo miejsce w kościele?:) Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Język ciała - kto najlepszy??? 26.09.05, 11:37 incognitto napisał: > luci-c napisał: > > > Ostatnio,w czasie pobytu w Toruniu,moją uwagę przykuł język ciała > > pewnej szczupłej damy (ale bez objawów anoreksji)w czarnych spodniach > > i buraczkowym (bordo)żakiecie,włosy kasztanowe,gustownie upięty kok... > > Z jej twarzy bił blask majestatu... > > Niestety - sprawdziłem - ona nie kandyduje do parlamentu:))) > > oj, czy to zdarzenie mialo miejsce w kościele?:) To była seria zdarzeń:)) W kościele,sklepie i na ulicy (2xkok,1xkoński ogon). A osoba jej towzrzysząca,pani w wieku ustabilizowanym,również nie kandydowała... pozdrowienia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pumper.nikiel Re: Język ciała - kto najlepszy??? 24.09.05, 13:57 hrabia.m.c napisał: > Brzuch przemawia do wyborcow:)) szczególnie wtedy,gdy leżą brzuchem do góry i wiercą innym dziurę w brzuchu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka.z.zapalkami1 Re: Język ciała - kto najlepszy??? 24.09.05, 16:23 pumper.nikiel napisał: > hrabia.m.c napisał: > > > Brzuch przemawia do wyborcow:)) > > szczególnie wtedy,gdy leżą brzuchem do góry i wiercą innym dziurę w brzuchu:)) Najbardziej ekspresyjnym językiem ciała jest podbrzusze,a nie brzuch:) Odpowiedz Link Zgłoś
et.cetera Re: Język ciała - kto najlepszy??? 24.09.05, 21:08 Zgłaszam portret zbiorowy t.j.całą komisję śledczą d.s Orlenu z wyróżnieniem napranego amfą Miodowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Język ciała - kto najlepszy??? 25.09.05, 13:42 Z prac komisji śledczej d.s Orlenu,próbującej przesłuchać Cimoszewicza, utrwaliły mi się dwa obrazki: -mina Aumillera - gdy Cimoszewicz odmówił zeznań i opuszczał salę posiedzeń - wypowiadającego sławetną formukę: panie marszałku,ja jeszcze nie z a m k n e ł e m posiedzenia... -Cimoszewicza pakującego teczkę i jego słowa:panie przewwodnuczący,pan przecież może kontynuować posiedzenie,beze mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Język ciała - kto najlepszy??? 25.09.05, 16:55 luci-c napisał: > Z prac komisji śledczej d.s Orlenu,próbującej przesłuchać Cimoszewicza, > utrwaliły mi się dwa obrazki: > > -mina Aumillera - gdy Cimoszewicz odmówił zeznań i opuszczał salę posiedzeń - > wypowiadającego sławetną formukę: > panie marszałku,ja jeszcze nie z a m k n e ł e m posiedzenia... > > -Cimoszewicza pakującego teczkę i jego słowa:panie przewwodnuczący,pan przecież > > może kontynuować posiedzenie,beze mnie... skoro o komisji mowa, to mnie irytowały jolki uśmieszki połgębkiem z pocieraniem palcem pod nosem jako reakcja na wypowiedzi miodowicza; w zamierzeniu miala to byc chyba taka dobrotliwa wyrozumialość mądrzejszej damy, a sumie wyszlo idiotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pumper.nikiel Re: Język ciała - kto najlepszy??? 25.09.05, 21:21 po wyborach scenę polityczną zdominuje nie język ciała,ale język kaczych piór:2 kaczki + kaczor Donald. Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Język ciała - kto najlepszy??? 26.09.05, 12:19 incognitto napisała: > skoro o komisji mowa, to mnie irytowały jolki uśmieszki połgębkiem z > pocieraniem palcem pod nosem jako reakcja na wypowiedzi miodowicza; > w zamierzeniu miala to byc chyba taka dobrotliwa wyrozumialość mądrzejszej damy > , > a sumie wyszlo idiotycznie. pocieranie palcem pod nosem ma szanse stać się przebojem najbliższych czterech lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Oczywiście Giertych ;-))) 26.09.05, 11:26 Tak ten język opanował, że aż mi się patrzeć na niego nie chciało. Hmmm... wybaczcie męską reakcję... he! he! he! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka.z.zapalkami1 Re: Oczywiście Giertych ;-))) 26.09.05, 13:19 gosc.z.korony napisał: > Tak ten język opanował, że aż mi się patrzeć na niego nie chciało. > Hmmm... wybaczcie męską reakcję... he! he! he! co za perwersyjne skojarzenia,a fe,a feee... Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto spoleczeństwo dalo wczoraj ciała 26.09.05, 15:14 taka niska frekwencja !! Luci dla Ciebie na pociechę mam informację, że chyba posłem będzie niejaki Wyrowiński teraz co prawda z PO, ale korzenie ma w bliskich Twemu sercu demokratach, często jesteś w Toruniu, więc śmiało możesz uważac go za swego reprezentanta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: spoleczeństwo dalo wczoraj ciała 26.09.05, 15:55 A jak u niego z językiem?;-) Odpowiedz Link Zgłoś