Dodaj do ulubionych

Do Oszołomka z RM

IP: 157.25.128.* 12.09.02, 10:23
Chłopie, nie wpadaj z jednej skrajności w drugą, bo Cię główka i paluszki (od
klawiatury)rozbolą. Albo milkniesz, albo "przeginasz palę" i przepisujesz te
bzdurne teksty. Jesteś naprawdę zabawny i godny politowania. Czy Ty nie
widzisz, że się ośmeszasz z tymi poglądami. Mamy XXI wiek i jesteśmy w
cywilizowanej Europie (to tak ku przypomnieniu). Każdy ma wolną wolę i wybór.
Poza tym w tym kraju mieszkają również ludzie rozumni, którzy sami wiedzą co
jest dobre, a co złe. Potrafią rozróżnic debila od intelektualisty.
Pozdrawiam
Pingwin
Obserwuj wątek
    • Gość: Oszolom z RM Re: Do Pingwina IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 10:40
      Gość portalu: Pingwin napisał(a):

> Chłopie, nie wpadaj z jednej skrajności w drugą, bo Cię główka i paluszki (od
      > klawiatury)rozbolą. Albo milkniesz, albo "przeginasz palę" i przepisujesz te
      > bzdurne teksty.
      - W Przeglądzie, Newsweeku i we Wprost ostatnio zaroiło się tych bzdur że hej!
      Jesteś naprawdę zabawny i godny politowania. Czy Ty nie
      > widzisz, że się ośmeszasz z tymi poglądami. Mamy XXI wiek i jesteśmy w
      > cywilizowanej Europie (to tak ku przypomnieniu). Każdy ma wolną wolę i wybór.

- Tym zdaniem to ty mnie teraz rozśmieszyłeś do łez...że mamy XXI wiek zgoda
      ale całą resztę należy między bajki włożyć ..cywilizowana Europa..mordujaca
      dzieci w łonach matek i skazująca starszych i chorych ludzi na samotnosć oraz
      eutanazję lub nieludzkie traktowanie w domach starców (poprzedni lub
      przedostatni nr Wprost)
      > Poza tym w tym kraju mieszkają również ludzie rozumni, którzy sami wiedzą co
      > jest dobre, a co złe. Potrafią rozróżnic debila od intelektualisty.

- Istotnie masz rację w tym ostatnim zdaniu ale ty do tych rozumnych ludzi z
      caa pewnością nie należysz (sądząc po twoich wpisach na niniejszym forum)
      • Gość: Pingwin Re: Do Pingwina IP: 157.25.128.* 12.09.02, 10:50
        Oszołomu jesteś conajmniej nie grzeczny, nieuprzejmy i chyba jednak niedouczony.
        Bez dalszego komentarza
        Bez pozdrowien (tym razem)
        Pingwin
        • Gość: Wniosek Oszolomy maja monopol na prawde !! IP: *.proxy.aol.com 12.09.02, 10:58
          Oczywiscie tak sadza, a jezeli ktos w to watpi, robia sie agresywni i
          zwyczajnie chamscy. Oszolom nie przepisuje, ale kopiuje teksty ze swojej
          Trybunjhy Ludu czyli z Naszego Dziennika.Moglby podac zwyczajnie linek zamiast
          maltretowac mysz kopiowaniem i wklejaniem tych epistol, ktorych i tak nikt nie
          czyta ale on robi tak jak mu papcio przykazal. Ha,ha,ha!
      • Gość: ryszard Re: Do Pingwina IP: *.abo.wanadoo.fr 12.09.02, 10:56
        Oszolku, gdzie ty zyjesz? Na jakiej katoplanecie? W tej twojech ukochanej
        katopolsce sa takie obszary biedy, nedzy, zdziczenia i znieczulicy a ty
        oskarzasz Europe o eutanazje i mordowanie nienarodzonych? Nigdzie juz w Europie
        nie ma takiej przepasci pomiedzy ozloconym w ornaty, spasionym biskupem a
        biedna babcia emerytka....Ja znam biskupa , ktory sie przemieszcza skromnym
        samochodzikiem jak normalny obywatel.Jak odprawia msze to tez 10 kilo zlota nie
        zwisa mu z plecow (majtek roma tez chyba nie nosi..) Do czego ty namawiasz
        ludzi? By znosili te biede i zanosili swiadectwa udzialowe gangsterowi? By
        budowali Lichenie, oltarze bursztynowe lub nowe swiatynie na Wilanowie? A
        slyszales ty o facecie abbé Pierre? Wiesz jak on zyje i co on robi dla ludzi?
        Wez na wstrzymanie chlopcze. Bo jak nie to nasle na ciebie pingwina i on cie
        dziobem pokluje! R.
        • Gość: Pingwin Do Ryszarda IP: 157.25.128.* 12.09.02, 11:02
          Rysiu nie wyręczaj się mną! Ja na pewno nie dotknę się do Osozłomka, bo może
          bym się jeszcze zaraził jakąś francą. A poza tym ta jego choroba głowy może być
          zakaźna.
          Pozdrawiam

Pingwin
        • Gość: Oszołomz RM Re: Do Ryszarda IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 11:09
          Gość portalu: ryszard napisał(a):

> Oszolku, gdzie ty zyjesz? Na jakiej katoplanecie? W tej twojech ukochanej
          > katopolsce sa takie obszary biedy, nedzy, zdziczenia i znieczulicy a ty
          > oskarzasz Europe o eutanazje i mordowanie nienarodzonych? Nigdzie juz w
          Europie
          - Do tego należy też dodać że UE swą politką wobec Polski stacza nasz kraj w
          otchłań niewyobrażalnej nędzy..tracimy fabryki miejsca pracy tracimy
          banki..wszystko a wszystko to dlatego że garstce politykierów zamarzyło się
          członkostwo w UE i mozliwosć zasiadania w na unijnych stołkach!
          > nie ma takiej przepasci pomiedzy ozloconym w ornaty, spasionym biskupem a
          > biedna babcia emerytka....Ja znam biskupa , ktory sie przemieszcza skromnym
          > samochodzikiem jak normalny obywatel.Jak odprawia msze to tez 10 kilo zlota
          nie
          - Spójrz lepiej jak się złotem obwieszają prawosławni popi!!
          > zwisa mu z plecow (majtek roma tez chyba nie nosi..) Do czego ty namawiasz
          > ludzi? By znosili te biede i zanosili swiadectwa udzialowe gangsterowi?
          -To zdanie kwalifikuje się do prokuratora to pomówienie i zniesławienie!
          By
          > budowali Lichenie, oltarze bursztynowe lub nowe swiatynie na Wilanowie?
          - Przecież nikt tych ludzi do tego nie zmusza!!! Oni robią to z włąsnej
          woli..odczep sie wreszczie od cudzych kieszeni i zajmij się swoją!! Kim ty
          jesteś? poborcą podatkowym ze tak się tym interesujesz?
          A
          > slyszales ty o facecie abbé Pierre? Wiesz jak on zyje i co on robi dla ludzi?
          > Wez na wstrzymanie chlopcze. Bo jak nie to nasle na ciebie pingwina i on cie
          > dziobem pokluje! R.

- Straszysz mnie Pingwinem? Pęknę ze śmiechu! Co mi te pokraczne ptaszysko może
          mi zrobić? Przecież to nawe chodzić dobrze nie umie nie mówiąc już o lataniu!
    • Gość: Pingwin Re: Do Oszołomka z RM IP: 157.25.128.* 12.09.02, 11:17
      Oszołomku, ja co prawda niezbyt wysoko latam i niezbyt szybko chodzę, ale jak
      dziobem rąbnę Cię w rozporek, to może zrobić Ci się jajecznica. Także trzymaj
      się na baczności, bo siłę mam potężną (siłownia robi swoje!!!) Ja w odróżnieniu
      od Ciebie dbam o rozwój intelektualny i fizyczny.
      Pingwin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka