otawszczyk Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 18:44 Jak to ci sie dzieje ? - Mysli do jakiej partii zapisac sie zeby zostac premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 pewnie pije z rozpaczy 27.09.05, 18:45 zobaczycie ,że Rokita będzie kombinował, aby doprowadzić do ponownych wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
aguido Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 18:53 Marzenia już wcześniej mu się spełniły - sam widziałem na afiszach - ROKITA PREMIER Z KRAKOWA. Jak już tak pisywał o sobie, to widocznie czuje się premierem (wprawdzie schowanym, ale jednak). Tusk też się reklamuje jako PREZYDENT. Napewno nim zostanie! - przynajmniej w swym przekonaniu (będzie się nim czuł) - samopoczucie ma dobre już. Ech! Reklamiarze, reklamiarze! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 18:55 Jak widze wolisz tandem Kaczynskich !! Zycze dobrego samopoczucia za pare lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 19:05 Jan Maria władysław ......Rokita ma taki apetyt na władzę,że nie jestem pewna,iż sobie odpuścił.Liże rany w samotności i zastanawia się jak dorwać się do Dobrze płatnej posadki i tytułu obojętnie jakiego.A stołeczek oddala się w siną dal ,a żeby było jeszcze i straszno i śmieszno dostał po nosie od Krakusów.Poseł Ziobro dostał właśnie w Krakowie najwięcej głosów..I gdzie ta sprawiedliwość?I teraż LŁokita będzie knował.Może utworzy partię,a może powoła nowe komisje śledcze i tam się znowu objawi?Jedno jest pewne,nie odpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 19:12 Nie rób z niego Boruty. To bardzo fajny gość, tylko szalenie starannie to ukrywa. Nawyki z konspiracji z okresu ciotek. Odpowiedz Link Zgłoś
tupik2 Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 18:56 ktoś zawiesił go w internecie w miejscu gdzie on sam chciał zawiesić zawartość archiwum IPN> Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek31 Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 18:57 Środki masowego przekazu informują, że chwilowy premier własnego wyboru Jan Maria Rokita od wczoraj się nie pokazuje. Proponuję, aby pozostał on w miejscu w którym sie obecnie znajduje. Czyli w ukryciu. W ten czas naprawde będzie w kraju lepiej, a jeżeli już nie, to przynajmniej część społeczeństwa będzie się czuła lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
twardy25 Prawdziwego Rokite poznaje sie po tym jak konczy! 27.09.05, 19:19 Nigdy bym nie glosowal na kogos,kto deklaruje sie jako wielbiciel Thatcher i Blaira. Fuck you very much! Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: Prawdziwego Rokite poznaje sie po tym jak kon 27.09.05, 21:24 Zagłosuj na Leppera i miłośników "Kapitału" Marksa... Odpowiedz Link Zgłoś
twardy25 Re: Prawdziwego Rokite poznaje sie po tym jak kon 27.09.05, 21:29 mindhardcore napisał: > Zagłosuj na Leppera i miłośników "Kapitału" Marksa... Rokita oferuje NIC.To typ czlowieka,ktory nie wie absolutnie nic o realnym zyciu.Przesiadywal by godzinami otoczony grupka zauroczonych mlodych wielbicieli w Sheratonie lub Marriocie,a przymierajacych glodem emerytow i bezrobotnych nazywal po balcerowiczowsku "nie-przedsiebiorczymi". Odpowiedz Link Zgłoś
hirsh1 Upojny wypoczynek na łonie przyrody z żoną 27.09.05, 19:21 Upojny wypoczynek na łonie przyrody z żoną Nelli. Gdzieś tam na stepach akermańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 IDENTYCZNE JAK POCZĄTKI AWS...hehe 27.09.05, 19:22 a bufona ominela posada i sie obrazil....hehe..patriota po prawicowemu! :P Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Ziobro a Rokita: Nieporównywalne postaci 27.09.05, 19:42 Problem w tym ze p. Ziobro niczego specjalnego nie reprezentuje i nawet nie można porównywac go z Rokitą. Szkoda że demaokracja tak zadecydowała. Pan Rokita mógłby wiele zdziałać jako premier. Panie pośle przoszę się pojawić. Pokazuje Pan że nie umie przegrywać. To nie dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
twardy25 Rokita to kawiarniany gawedziarz 27.09.05, 19:55 Owszem,pewnie milo go posluchac,podyskutowac,nacieszyc sie dobra jakoscia staropolskiego,nieco komicznego jezyka. Ale Rokita to polityk niebezpieczny.Tkwi mocno w tradycji pilsudczykowskiej.Marza mu sie sojusze z Anglia,USA.Nie jest w stanie dostrzec najprostszych realiow:u boku mamy dwoch silaczy z ktorymi MUSIMY sie kumac:Rosje i Niemcy.I to z pozycji nieco podrzednej! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Co KNUJE ROKITA...? 27.09.05, 19:59 ...to nie aws ...i sprawa sie rypla...rzadzic bedzie pis...i tu rokita nic nie wskora...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Szuka mozliwosci przejscia do PiS 27.09.05, 20:12 Zawsze z wygranymi. Jak przejdzie do PiS to będzie "Płemieł z Kłakowa " Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 20:22 To dobrze że ten sepleniący błazen zapadł się pod ziemię. Mam nadzieję,że pociągnie za sobą kundę z Gdańska ( mam na myśli nieudacznika Tuska ). Nienawidzę tych ludzi z zasadami za posługiwanie się ubeckimi prowokacjami w walce politycznej. Mam nadzieję, że Kaczyńscy nie dopuszczą pułkowników B. i M. do jakichkolwiek stanowisk publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 20:28 123rbr napisał: > To dobrze że ten sepleniący błazen zapadł się pod ziemię. Mam nadzieję,że > pociągnie za sobą kundę z Gdańska ( mam na myśli nieudacznika Tuska ). > Nienawidzę tych ludzi z zasadami za posługiwanie się ubeckimi prowokacjami w > walce politycznej. Mam nadzieję, że Kaczyńscy nie dopuszczą pułkowników B. i M. > > do jakichkolwiek stanowisk publicznych. Też tak myślę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 21:43 Mam nadzieje ze Marysia powiesila sie w kiblu na szpagatowym sznurku. Mam szczera nadzieje ze chora ambicja zabila tego glupca i Jas-Marysia uwolnil nas w koncu od swojej tragicznej osoby raz na zawsze przestawszy straszyc jako potencjalny premier, zabrozenie nie tylko dla Panstwa ale dla rozumu a przedewszystkim zdrowia psychicznego. Znikniecie Rokity do powod do radosci a zalowac nalezy glownie media i biednych dziennikarskich wyrobnikow ktorym kazano lansowac ta kreature. Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 21:48 Najnowsza informacja o pobycie Jana Marii Władysława R ostatnio widzieli go w Kobierzynie pod Krakowem skrępowanego rękawami gustownego kaftanu . Odpowiedz Link Zgłoś
ghost25 Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 22:16 Kocham ludzi,ale wierzcie mi uwaliłem się z radości,że ten kabotyn przegrał. Chyba jednak jestem złym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 20:23 za wszystkie bzdury - za durne gadania - miał ten krzywogębny wylecieć nie tylko z sejmu ale z polityki wogóle . jak można o nim pisać pozytywnie - nie rozumiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas JASIU CHCIAŁ BYĆ TYM PREMIEREM.... 27.09.05, 20:28 ....a tu klops w wyborach. Nieznaczny ale klops. Jasiu się obraził i nie pokazuje się. Tuskowi puszczają nerwy bo Polacy wybiorą Kaczorka na prezydenta. Już Donaldzik nie jest taki słodki kulturalny. Teraz próbuje obrzydzać Polakom Kaczora.... Ale i tak Lech Kaczyński będzie prezydentem Polski. Jest dużo bardziej wyrazisty . Odpowiedz Link Zgłoś
the_real_kris Re: JASIU CHCIAŁ BYĆ TYM PREMIEREM.... 28.09.05, 00:40 No niestety misiu... Hitler tez byl bardzo wyrazny. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 No i Jasiu Napoleonem nie został.................. 27.09.05, 20:46 W myśl słów wielkiego idola z dzieciństwa: "...Na tym świecie istnieje tylko jedna alternatywa: rozkazywać albo słuchać..." - niestety w tej sytuacji pozostało jedynie to drugie. Dobrze że wróciłeś Jasieńku z tej wojenki..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=28889663&wv.x=2&a=28895474 Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Wszedzie go pelno a jakoby go nie bylo... 27.09.05, 21:08 Rokita poszedl do "pokoju dumania" - potrzebny jest mu czas, aby pozbierac rozrzucone polityczne bierki i ulozyc je w jakas skladanke, w ktorej bedzie takze wyjatkowe miejsce dla niego... ... padl ofiara wlasnych oczekiwan... chcial miec wysoki stolek, a tu ... dreams are never in the place he expect them to be... ...lub jak gawarili starozytne Rzymiany: shit happend, ups... Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 21:35 I tak wlasnie wyglada LOJALNOSC w wykonaniu blizniakow. Oj, zdradzili, i zdradza niejednego.A Wiecie dlaczego? Bo reprezentuja PRAWO(ha,ha!)I SPRAWIEDLIWOSC!Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 21:43 To oczywiste, dolaczyl do swoich braci. Dolaczyl do Boruty, Kusego i innych czartow. Jest w piekle i tam uklada plany na nastepne wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Co się dzieje z Janem Rokitą? Kapelusz, kapelusz . 27.09.05, 21:47 > wygląda na tym zdjęciu jak amerykański gangster z czasów prohibicji :) Już dawno mówiłem, że Rokicie zaszkodził kapelusz. A tu jeszcze widzę, że ma dwa kapelusze: jeden czarny a drugi jasny. To już totalna klęska. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult "premier z Krakowa" 27.09.05, 21:48 Tez bym sie chcial zapasc pod ziemie jako niedoszly premier. Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 Re: Co się dzieje z Janem Rokitą? 27.09.05, 21:53 Rokita to taki polityczny szczur,zawsze ucieka z tonącego okrętu,może uznał drugie miejsce PO za sromotną porażke i stara się o mijsce w Samoobronie czy LPR.Przecież był wręcz pewien fotelika premiera a tu taki obciach.Ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
globalizm6 Jak wygrac wybory - poradnik dla Rokity 27.09.05, 21:54 Panie Rokita, polityk ktory chce wygrac wybory nie moze ubierac sie jak strach na wroble. Wprawdzie na zachodzie niektorzy politycy ubieraja niekonwencjonalne nakrycia glowy (np. myce) ale zachowuja sie z szacunkiem i pokora. Nonszalancja jak zdazyl sie pan przekonac wyborcom nie imponuje. Hmm i czlowiek na poziomie nie powinien kreowac sobie takiego wizerunku. No chyba ze nazywa sie Stan Tyminski. Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Sądze,ze Kaczynscy pozbyli sie poprostu Rokity 27.09.05, 22:14 i chwala im za to Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisbis Sądze,ze Kaczynscy pozbyli sie poprostu Rokity 27.09.05, 23:22 Słusznie sądzisz już go wzieli przeciw Tuskowi I tak się tworzy KACZYZM młodszy braciszek Prezydent starszy marszałek Sejmu burak niemota premier na komórkę prokurator Ziobro na komórkę super as wywiadu i kontrwywiadu Wassermann na "ucho" kasjer Mech TUSK ZA PIASKOWNICĄ jak zechce się zabawić to niech poprosi o wiaderko prawie 7 mln ludzi głosowało /-16 000 ktorzy poszli do urn aby ukraść karty/ daje to wynik że władza POPiSu reprezentuje 3,5 miliona Polaków z tego 1/10 liczy że się załapią do koryta/głównego i pomniejszych/ i do niedużych korytek reszta tych co głosowali jak zwykle żyją nadzieją.To mało w stosunku do całego Narodu.Żeby wprowadzić "kaczyzm" należy się dogasać z kim /jeśli myślący ludzie olali i nie dali się nabrać na pic/ to ze wszystkimi politykierami nazywającymi się "elitami" /wytworem ostanich 16 lat z matki dupokaracji/.A jak to zrobić ci którzy nie tylko mówią a myślą widzą.Jak M. ojciec Frankensteina zrezygnuje na rzecz młodego Kaczyńskiego to jego mały ala dlatego pewny zdyscyplinowany elektorat już pozwoli "wycyckać" kaczora Donalda/oj naiwny on ci naiwny/przy okazji miejsc przy korytkach LPR odzyska łaski vice prymasa O.Rydzyka,tymbardziej że mały ale w stu procentach zdyscyplinowany elektorat RNP/czy jak tam ci, od Judasza/ już zadeklarował poparcie dla Lecha.Tusk przepadł już bez względu kto będzie kandydatem na premiera a skoro "Burak" a nie starszy kaczorek to jest pewne jak białe jest białe.. to co jest zapisane na początku.Część ludzi PO wybranych do parlamentu przejdzie do zwyciężcy prawem popierania silniejszego i to bardzo szybko tuż po ślubowaniu choćby dlatego żeby załapać się na miejsca przy małych korytkach.Co Tuskowi pozostanie ano Disney i sen o potędze a dziewczynce który był pewien że będzie premierem i to "z Krakowa" pozostaną tuziny kapeluszy Widmo krąży po Polsce widmo kaczyzmu Odpowiedz Link Zgłoś