ypsilon.ypsi 30.09.05, 14:49 Partia PiS prowadzi rozmowy z PSL w sprawie nowej koalicji - donoszą media, to bedzie naprawdę ciekawy ekspryment - odnowa moralna państwa i budowa IV RP przy pomocy działaczy PSL-u! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freemason Re: IV RP bydowana przez PSL i PiS 30.09.05, 14:54 ypsilon.ypsi napisał: > Partia PiS prowadzi rozmowy z PSL w sprawie nowej koalicji - donoszą media, to > bedzie naprawdę ciekawy ekspryment - odnowa moralna państwa i budowa IV RP > przy pomocy działaczy PSL-u! ;-) Wcale mnie to nie dziwi. Pamiętaj, że przy udziale PSL tworzony był rząd Jana Olszewskiego. Kaczyńscy porzucili wtedy swych sojuszników z KLD i związali się z partią Pawlaka. Historia lubi się powtarzać (i z tym premierem "z tylnego siedzenia" to też powtórka, przypomnij sobie mecenasa). Nihil novi... Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon.ypsi Re: IV RP bydowana przez PSL i PiS 30.09.05, 15:02 freemason napisał: > Wcale mnie to nie dziwi. Pamiętaj, że przy udziale PSL tworzony był rząd Jana > Olszewskiego. Kaczyńscy porzucili wtedy swych sojuszników z KLD i związali się > z partią Pawlaka. Historia lubi się powtarzać (i z tym premierem "z tylnego > siedzenia" to też powtórka, przypomnij sobie mecenasa). > > Nihil novi... > > Ja to wszystko rozumiem, ale co będzie z tą odnową moralną w IV RP? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
antzu PSL lubi koryto tak jak PiS 30.09.05, 14:55 Przynajmniej nie będą zadawać głupich pytań o program jak to robi PO. Tu się robi pieniądz, bracie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon.ypsi Re: Zapomniałem o Samoobronie, oni też.... 30.09.05, 21:20 .... będa z PiS-em wprowadzać odnowę moralną ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś