mangold Myślałem, że sa jakies granice sku..******* 11.10.05, 16:00 w Polsce ...myliłem się ch** mnie obchodzi, że dziadek tuska był w wermachcie, ch** mnie obchodzi, że dziadek Kaczyńskich był w AK ( napewno sie teraz w grobie przewraca, bo nie o to walczył). Mój dziadek był po wojnie w MO i to też ch** was powinno obchodzić. dziekuje za uwage skończyłem !! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Kurski to sku..******* bez granic. Kaczki to dno! 11.10.05, 16:05 Totalna dyskredytacja Kaczyńskich. To ludzie bez twarzy, bez honoru i bez serca. Najgorszy rodzaj neptków i karierowiczów. Brak mi słów... mam tylko nadzieje, że Naród po tej akcji sie na nich pozna i kopnie ich tak mocno w kupry, że w locie będą z głodu zdychać! Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 11.10.05, 16:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold SPIE..J ABBA15 11.10.05, 16:13 abba15 napisał: > doktorhabilitowany.1 napisał: > > Totalna dyskredytacja Kaczyńskich. To ludzie bez twarzy, bez honoru i bez > > > serca. Najgorszy rodzaj neptków i karierowiczów. Brak mi słów... mam tylk > o > > nadzieje, że Naród po tej akcji sie na nich pozna i kopnie ich tak mocno > w > > kupry, że w locie będą z głodu zdychać! > > > A ja mam nadzieję, że ci zyłka pierdząca pęknie od tych wyzwisk i szlak cię > trafi i będzie jednego UBeka mniej (na szczęście) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Jak zwykle w swoim stylu 11.10.05, 16:48 jak zwykle Mangold w swoim niecenzuralnym stylu. Komuchy przegrały więc nerwy puszczają. Idioci nie poparli od razu Borowskiego tylko wieszali na nim psy. Dopiero po wyborach jak wiadomo było że SLD dostało wystarczająca ilość głosów Borowski zaczął być cacy. Ciekawe co teraz zrobi nasz kameleon Nałęcz. Mówił o równości - bronił gejów, ale to że w Sejmie nie ma udogodnień dla niepełnosprawnych posłów to nie jest dla niego problem (tak powiedział w TVN). Tak więc walczymy z dyskryminacją ale nie wszystkich mniejszości. Nałęcz to najgorszy typ ze wszystkich komuchów... Tak czy siak prawica górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ty jak zwykle nie w temat wchodzisz..... 11.10.05, 16:50 Cimoszewicz zrezygnował bo ludzie tuska zrobili świństwo...ale to nie znaczy,że następnemu nastepni mają świństwa robić..Tym się palancie róznimu z Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Znowu chamstwo 11.10.05, 16:53 Niektórzy nie umieją kulturalnie. Tak jak bufon Cimoszenko. Gdyby trzymał nerwy na wodzy i nie był takim bufonem to dałby sobie rady. On nigdy nie będzie preziem bo nie ma do tego nerwów. Poza tym ludzie nie lubia bufonady... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Znowu chamstwo? 11.10.05, 17:45 Na stanowisku prezia trzeba mieć tupet i grubą skórę, powiadasz? Pewnie tak, i rzeczywiście ani Wałęsie ani Kwaśniewskiemu ich nie brakowało. Ale to nie brak tupetu i grubej skóry (choć faktycznie ich nie ma) były przyczyną rezygnacji Cimki. Zaszczuli go najmici z PO (choć przyznać należy, że niezłomny Wasserman (PIS) z lubością przyłożył do tego swoją czystą (?) rączkę), przy wybitnym udziale mediów, które od początku opowiadały się po stronie PO i Tuska :-( A co do bufonady, to nie lubimy jej u komuchów, ale podziwiamy u Rokity? :-) palestrina2005 napisał: > Niektórzy nie umieją kulturalnie. > Tak jak bufon Cimoszenko. > Gdyby trzymał nerwy na wodzy i nie był takim bufonem to dałby sobie rady. > On nigdy nie będzie preziem bo nie ma do tego nerwów. Poza tym ludzie nie > lubia bufonady... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 abba jesteś Kurski do potęgi:)) 11.10.05, 16:19 Nie pęknie mi żadna żyłka, bo dbam o zdrowie. A dzieki kretynom takim jak ty, każdy może się dowiedzieć, że głosowanie na Kaczyńskiego to wspieranie zdemoralizowanych gó..arzy, takich jak ty i ich wizji Polski bez prawa i bez sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
san_cai Re: Kurski to sku..******* bez granic. Kaczki to 11.10.05, 16:31 doktorhabilitowany.1 napisał: > Totalna dyskredytacja Kaczyńskich. To ludzie bez twarzy, bez honoru i bez > serca. Najgorszy rodzaj neptków i karierowiczów. Brak mi słów... mam tylko > nadzieje, że Naród po tej akcji sie na nich pozna i kopnie ich tak mocno w > kupry, że w locie będą z głodu zdychać! Gnojenie Cimoszka było OK. Wykorzystywanie w grze politycznej wpływów w policji politycznej to nie chamstwo. To OK. Dziękuję dobrego samopoczucia. Naród to, naród tamto.Jak Adam Michnik pisał o rynsztoku to "niezależne media tp przemilczały. "Autorytety" zbagetylizowały. A ty co uczyniłeś - Kolego. Ja mam nadzieję, że naród ma swój rozum i na wybory nie pójdzie. Tak jak nie chodzi się do speluny. Nie gra się znaczonymi katrami ("wiarygodne" sondaże, "niezależne" media). Unika się chamskiego towarzystwa ... Tu skończę @-! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Kurski to sku..******* bez granic. Kaczki to 11.10.05, 16:35 znów piszesz to samo. przeczytaj raz co ci sie odpisuje. więcej nie powtórzę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30240559&a=30263788 Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 11.10.05, 16:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold [...] 11.10.05, 16:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Abba 15...SPIE..J !!!! 11.10.05, 16:12 On juz i tak wszystko spi....lil! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Myślałem, że sa jakies granice sku..******* 11.10.05, 16:21 abba15 napisał: > Zawsze twierdziłem, że jesteś UBecka menda Wiesz co? ja nie wiem jaka ty jestes menda, ale na pewno zalosna. Zal mi twoich dzieci, jesli je masz. Bo jakbym miala takiego bezdennie glupiego ojca to bym na podworko z domu nie wychodzila ze wstydu. Zycze ci zebys byl bezplodny. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Myślałem, że sa jakies granice sku..******* 11.10.05, 16:24 Starałem się spokojni dyskutować różnice między wartościami wyznawanymi przez Tuska i Kaczyńskiego. Byłem głupi. Kaczynski nie wyznaje żadnych wartości. przepraszam za marnowanie czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Myślałem, że sa jakies granice sku..******* 11.10.05, 16:26 Wyznaje, wyznaje. I to jest wlasnie najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: CO MAJA POLACY............ 11.10.05, 16:01 Co? Znowu Kurski? Nawet mój komputer odmawia posłuszeństwa gdy mu każę odtwarzać filmy Kurskiego. A za "idiotę" przepraszam. Poniosło mnie Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Ten Jacek Kurski to typ godny watahy PiS 11.10.05, 16:03 W tej partii zwykłe sku..syństwo przeplata się z usteczkami mruczacymi paciorek i rączkami pokornie złożonymi do modlitwy w intencji żeby przeciwnika szlag trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 11.10.05, 16:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: Ten Jacek Kurski to typ godny watahy PiS 11.10.05, 16:11 To nie musi być prawda ale niestety tak to wygląda gdy się liderzy PiS posługują takimi ludźmi jak Kurski czy Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Kaczyński posługuje się Rydzykiem, czy na odwrót? 11.10.05, 17:48 rebjot napisał: > To nie musi być prawda ale niestety tak to wygląda gdy się liderzy PiS > posługują > takimi ludźmi jak Kurski czy Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
barbelek Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 16:05 Dla mnie Kurski to kawał gnidy- jako gdańszczanin wstydzę się tego, że i on pochodzi z tego pięknego miasta. Nawet gdyby dziadek Tuska był w Gestapo to co? Jaki wpływ może mieć wnuk na poczynania swojego dziadka? Tego typu retoryka zawsze była domeną Kurskiego. Takich ludzi powinno się eliminować z polityki- kawał chama. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub ja czyli kto? 11.10.05, 16:06 kim jestem w swietle "logiki kurskiego" urodzilem sie na dolnym slasku.. moi rodzice tez babcia jest z kujaw dziadek z wielkopolski babcia zza buga dziadek zza buga czy mam prawo mianowac swie dolnoslazakiem?? kim jestem zatem? hmm.. nasuwa mi sie, ze pan kurski powiedzialby, ze kundlem.. brawo brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: ja czyli kto? 11.10.05, 16:08 Nie przejmuj się cały nasz gatunek to kundle. O czystości rasowej bredzili swego czasu panowie spod znaku swastyki ale nie bardzo wiedzieli o czym mówią Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: ja czyli kto? 11.10.05, 16:10 w danii mawia sie tak: "male psy glosno szczekaja... duze nie musza" coz.. teraz poprzygladac sie trzeba kto i w jaki sposob sie zachowuje wstyd panie kurski Odpowiedz Link Zgłoś
ok19 Ignorowac glupków... 11.10.05, 16:17 Nie dalem rady przebrnąc przez cale to forum.Co do wypowiedzi niejakiego Kurskiego , że dziadek Tuska zaciągnął sie na ochotnika do Wermachtu, to mam tylko jedną uwagę.Nawet jeśli byl w Wermachcie, to w czasie wojny, mieszkancy Mazur, Ślaska czy Pomorza nie mieli wyboru, podobnie jak w kazdej innej wojnie.Do wojska sie wciela, czy komus sie podoba czy nie, tym bardziej w trakcie wojny.Mialem kolegow ze ślaska, ktorych wlasnie dziadkowie byli wcieleni do Wermachtu, i to byla osobista tragedia ich i ich rodzin.No i świadczy to nie najlepiej o poczuciu sprawiedliwosci i ulubieniu prawdy u Kaczynskiego, bo historie to zna na pewno lepiej niż ja. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Ignorowac glupków... 11.10.05, 16:26 ok19 napisał: > Nie dalem rady przebrnąc przez cale to forum.Co do wypowiedzi niejakiego Kurski > ego , że dziadek Tuska zaciągnął sie na ochotnika do Wermachtu, to mam tylko je > dną uwagę.Nawet jeśli byl w Wermachcie, to w czasie wojny, mieszkancy Mazur, Śl > aska czy Pomorza nie mieli wyboru, podobnie jak w kazdej innej wojnie.Do wojska > sie wciela, czy komus sie podoba czy nie, tym bardziej w trakcie wojny.Mialem > kolegow ze ślaska, ktorych wlasnie dziadkowie byli wcieleni do Wermachtu, i to > byla osobista tragedia ich i ich rodzin.No i świadczy to nie najlepiej o poczuc > iu sprawiedliwosci i ulubieniu prawdy u Kaczynskiego, bo historie to zna na pe > wno lepiej niż ja. ...a co z tymi , ktorzy sie stawiali i nie wstepowali...za co gineli... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e SLYSZELISCIE O MASOWYCH EGZEKUCJACH... 11.10.05, 16:31 ...to niemcy mordowali mlodych polakow, za odmowe...moze by sie troche zastanowic...kapusty Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker No dobrze, ale... 11.10.05, 16:34 ... czy to Donald Tusk sluzyl w Wehrmahcie??? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: No dobrze, ale... 11.10.05, 16:40 bedeker napisał: > ... czy to Donald Tusk sluzyl w Wehrmahcie??? ...a czy potomkowie dajmy nato hitlera sa zbrodniarzami... Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 16:11 Dziennikarz: - Czy nie przeszkadzaja panu metody Jacka Kurskiego? Lech Kaczynski: - Nie, skadze! Metody Jacka Kurskiego mi pomagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
lila0212 Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 16:13 L. Kaczyński - z którego ust wyszła propozycja czystej walki przed drugą turą... naprawdę żenujące zagranie, zaś jeśli chodzi o wynik w Warszawie - PIS i pan Lech mieli podobnie prawicowe poglądy wtedy gdy pan Lech dostał ponad 70% w wyborach prezydenckich w Warszawie jak i teraz - gdy w Warszawie poparcie dla niego nie sięgnęło nawet 40%. Wydaje mi się że to prosty przykład na skuteczność polityki pana Prezydenta (Warszawy) a nie na to jaka społeczność zamieszkuje to miasto. wszystkich wyborców pozdrawiam - może kiedyś doczekamy się czystej walki i rzeczowych debat... Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 16:14 Jacek Kurski: - Czy wiadomo panu o tym, ze panska zona pana zdradza? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 marcus, moze chodzi o wiezienia? 11.10.05, 16:21 PO wygrała z PiS w stosunku 8:1, tyle, ze to było w polskich więzieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold TELEGRAF,TELEGRAF,TELEGRAF 11.10.05, 16:22 Wiem, pie.. jak Kurski ...... Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: TELEGRAF,TELEGRAF,TELEGRAF 11.10.05, 16:24 Kurski sie do Telegrafu nie zalapal. Ale Dorn i Urbanski mieli okazje sie nachapac. Prawo i sprawiedliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: TELEGRAF,TELEGRAF,TELEGRAF 11.10.05, 16:25 bedeker napisał: > Kurski sie do Telegrafu nie zalapal. Napewno mu smutno z tego powodu ...taka kasa qrna .... Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: TELEGRAF,TELEGRAF,TELEGRAF 11.10.05, 16:26 Ha, zawsze jest szansa. Lepiej pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Cimoszenko - NIE 11.10.05, 16:43 Nie cytuj już tego komucha - jest skończony. Sam się załatwił przez swoją głupią arogancję. A miał szansę na druga turę... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold spadaj !! 11.10.05, 16:45 palestrina2005 napisał: > Nie cytuj już tego komucha - jest skończony. Sam się załatwił przez swoją > głupią arogancję. > A miał szansę na druga turę... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Nerwy puszczają 11.10.05, 16:49 Co jakaś państwowa posadka Ci ucieka ????? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e WALESA MIAL RACJE...-))) 11.10.05, 16:23 ...to ,ze dziadek tuska walczyl przeciwko polakom...to w/g tu niektorych to nieistotne...milosc i perzebaczenie ...i klapy na oczach...a co do walesy , ktory kiedys stwierdzil do obcokrajowcow...przyjezdzajcie do polski...bo tam na glupocie i biedzie zrobicie najlepsze interesy...-))) -))) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold A może to kaczkowe AK to Afrika Korps ?? 11.10.05, 16:29 Wiem , głupoty pie.. jak Kurski :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Cimoszenko przegrał 11.10.05, 16:41 Witaj po kilku tygodniach przerwy. Obowiązki zawodowe nie pozwalały mi pisać na forum. Ale i tak moje poglądy zwyciężyły. Cimoszenko skończony !!!!!!!!!!!!!!!!! prawica górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz jestem za Tuskiem. Ale podobała mi się ta otwartość Kaczyńskiego z jaką mówi że program PO jest akurat dla warszawiaków lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold a Ty nic nie zmądrzałeś..... 11.10.05, 16:44 palestrina2005 napisał: > Witaj po kilku tygodniach przerwy. Obowiązki zawodowe nie pozwalały mi pisać na > > forum. > Ale i tak moje poglądy zwyciężyły. > Cimoszenko skończony !!!!!!!!!!!!!!!!! > prawica górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Teraz jestem za Tuskiem. > Ale podobała mi się ta otwartość Kaczyńskiego z jaką mówi że program PO jest > akurat dla warszawiaków lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Ale wygrałem 11.10.05, 16:50 Moich argumentów ludzie bardziej słuchali niż Twoich. Prawica wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Nie dodawaj sobie...ludzie są podatni na chamskie 11.10.05, 16:52 kampanie..i tyle.... palestrina2005 napisał: > Moich argumentów ludzie bardziej słuchali niż Twoich. > Prawica wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 ja nie uzywam niecenzuralnych slow 11.10.05, 16:54 w przeciwienstwie do Ciebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker ...bitwe o smietnik 11.10.05, 16:52 palestrina2005 napisał: > Moich argumentów ludzie bardziej słuchali niż Twoich. > Prawica wygrała. bitwe o smietnik Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Polskę nazywasz śmietnikiem ?????? 11.10.05, 16:55 Gratuluję patriotyzmu.... Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Polskę nazywasz śmietnikiem ?????? 11.10.05, 16:58 To taki cytat. Z legionisty Pilsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Polskę nazywasz śmietnikiem ?????? 11.10.05, 17:01 Dla mnie nie był autorytetem... Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Polskę nazywasz śmietnikiem ?????? 11.10.05, 17:03 Kaden-Bandrowski? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Ale wygrałem 11.10.05, 16:53 Nie ludzie tylko niedouczone wiesniaki Odpowiedz Link Zgłoś
ferdy_durka Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 16:30 Kurski to jedna sprawa. Ale lawiranctwo w wypowiedzi (należy przeczytać całą na stronie wp.pl) dr hab. Lecha Kaczyńskiego, pretendenta do fotela Najwyższej Głowy państwa jest chyba największym skandalem w tych wyborach. Czy tak ma wyglądać wymarzona i wychwalana pod niebiosa IV RP? Apel do pana Donalda Tuska oraz jego sztabu wyborczego: 1. Proszę pod żadnym pozorem nie dać się wciągnąć w nieczystą grę, jaką szykują Wam psy gończe PiS. 2. Proszę zdementować, co jest do zdementowania. 3. Proszę nie odbijać rzuconej piłki. 4. Proszę skoncentrować się na dalszej kampanii. 5. Proszę zachować spokój i umiar. Wyborcy to docenią 23.10.2005. Polska potrzebuje godnego PREZYDENTA z godnego środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 16:32 Alez... Obawiam sie, ze wyborcy cenia sobie wyzej spektakle Kurskiego i spoly Odpowiedz Link Zgłoś
ferdy_durka Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 16:41 bedeker napisał: > Alez... Obawiam sie, ze wyborcy cenia sobie wyzej spektakle Kurskiego i spoly Niestety, a dla mediów to dopiero pożywka! Ojciec wszystkich Polaków Rydzyk już zadba o "reklamę". Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 16:45 a wystarczylo odciac sie od atakow na Cimoszewicza. Pozycja wyjsciowa Tuska bylaby lepsza, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
ferdy_durka Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 16:55 bedeker napisał: > a wystarczylo odciac sie od atakow na Cimoszewicza. Pozycja wyjsciowa Tuska byl > aby lepsza, > nieprawdaz? Szczerze mówiąc tak, jednakże w sprawie Cimoszewicza nie chodziło o li tylko personalno-familijne sprawy. Natomiast teraz mamy do czynienia z babraniem się w rodzinnych albumach i odpowiedzialnością za rzekome czyny przodków. To duża różnica. Jeszcze jeden dzień, a pewnie dowiemy się, co robiły babcie, ciocie i stryjkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 16:57 Tusk i tak wygra. A ludziom Kaczyńskiego puszczają nerwy. Powinni się skoncentrowac na swojej świetnej kampanii z kalkulatorem podatkowym. Mimo że jestem za Tuskiem chylę czoła przed tą kampanią. Odpowiedz Link Zgłoś
ferdy_durka Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 17:13 palestrina2005 napisał: > Tusk i tak wygra. > A ludziom Kaczyńskiego puszczają nerwy. > Powinni się skoncentrowac na swojej świetnej kampanii z kalkulatorem podatkowym > . > Mimo że jestem za Tuskiem chylę czoła przed tą kampanią. Chylisz czoła, w jakim sensie? Pytam poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 17:16 Zajmuję się reklamą i cenię skuteczne kampanie. A ta kampania był prosta (docierała do zwykłych ludzi) i skuteczna (co widac po wynikach wyborów parlamentarnych). Z punktu widzenia reklamy naprawdę jestem pełen podziwu. Jedna z lepszych kampanii wyborczych jaka widziałem w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ferdy_durka Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 17:35 Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
siuna Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 17:45 chyba Ciebie popieprzyło.Kampania wyborcza to nie jest reklama serka,a kurski nie jest mistrzem propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 16:34 Kaczyński powiedział "to druga strona" powinna wyjaśnić te kwestie, "nie my". Kaczyński zachował się dokładnie tak jak "szlachetny" Tusk wobec Cimoszewicza. Gdy Cimoszewicz zapytał Tuska o jego stosunek do ubeckiej prowokacji Brochwicza i Miodowicza, Tusk powiedział: to jest pański problem. Swoim zachowaniem Tusk udowodnił, że jest zwykłym draniem, niegodnym zajmowania jakiegolwiek stanowiska publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 16:42 To co tu mowic o kaczynskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Teraz na Kaczke zagłosuja moherowe berety 11.10.05, 16:42 które i tak w przeciągu tych pieciu lat wymrą, ale nas qrna, zostawia z tym pasztetem..... Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Teraz na Kaczke zagłosuja moherowe berety 11.10.05, 16:44 Nie martw sie, pokolenie jp2 juz przebiera nozkami w korytarzach waaaadzy Odpowiedz Link Zgłoś
san_cai Re: Teraz na Kaczke zagłosuja moherowe berety 11.10.05, 17:00 A ludzie z "zasadami" na człowieka z "zasadami". _______________________________________________ *********** "Liberałowie" z mediów łączcie się. **************** Do hospicjów szukać haka, sięgńąć do "smutnych panów". A może ktoś wie gdzie oni są. Może pan Walter, Solorz i Dworak ze swoimi "dziwkami" (- tu przepraszam Panie lekkich obyczajów) - dziennikarzami od afer wspomogą Pana Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Teraz na Kaczke zagłosuja moherowe berety 11.10.05, 17:02 A ja i tak uwazam, ze lepiej bylo glosowac na Walese niz na Tyminskiego Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: zdjęcie nie kłamie...? 11.10.05, 16:44 Mozna zrozumiec jego kompleksy . Biedny kaczus . Odpowiedz Link Zgłoś
san_cai Re: zdjęcie nie kłamie...? 11.10.05, 17:01 Tak to jest argument. Wart Pana Tuska !-) Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: zdjęcie nie kłamie...? 11.10.05, 18:00 Niestety , nie mam zdjecia dziadka kaczusiow Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Była II Rzesza bedzie IV RP ..numeracja musi sie 11.10.05, 16:59 się zgadzać..kurski odnalazłby sie przy Goebelssie Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Łapy Ci się trzęsą bo posadka znika 11.10.05, 17:06 No tak... koniec z aferami i ciepłymi komunistycznymi posadkami to faktycznie łapki się trzęsą... Ale źle komuchom nie będzie nachapali się już tyle że do końca życia im starczy. Mam nadzieję że chociaż niektórzy trafią do więzienia... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Łapy Ci się trzęsą bo posadka znika 11.10.05, 17:08 palestrina2005 napisał: > No tak... koniec z aferami i ciepłymi komunistycznymi posadkami to faktycznie > łapki się trzęsą... > Ale źle komuchom nie będzie nachapali się już tyle że do końca życia im starczy > . > Mam nadzieję że chociaż niektórzy trafią do więzienia... Ja mam dobra posade spoko nie poliyczna ciołku Palestrina w grobie sie przewraca widzać Twoje wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Łapy Ci się trzęsą bo posadka znika 11.10.05, 17:12 Palestrina nie był pisarzem więc dlaczego ma się przewracać ??? Jak posadka nie polityczna to nie musisz się martwić (chyba że tatuś który Ci dokłada grosza straci prezesurę któą dostał po układzikach). Podatki obniżą, komuchów pozamykają - będzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr Re: Łapy Ci się trzęsą bo posadka znika 11.10.05, 17:28 > Ja mam dobra posade spoko nie poliyczna ciołku Ale na jak długo? Jak wygra kaczor to zrobi nacjonalizację dóbr wypracowanych liberałów i kapitalistów. Przecież musi skąds wziąć tę kasę na zasiłki. Czy to tylko blef polityczny był? Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Była II Rzesza bedzie IV RP ..numeracja musi 11.10.05, 17:05 A potem - Imperium kontratakuje:) I Powrot Krola:) Odpowiedz Link Zgłoś
tlen22 Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 17:16 Brak slow dla skali chamstwa , ktore reprezentuje Kurski. Ale skoro jest szefem kampanii telewizyjnej Kaczora to za wszystkie jego paranoiczne wyskoki bierze odpowiedzialnosc prawy i sprawiedliwy Lech Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
cycu23 Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 17:25 Pod sąd Kurskiego i Kaczyniaka. Słyszałem nie wiem czy to prawda ale ktoś nie pamiętam kto powiedział mi , że Kaczyński posuwa Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus kanalia jakich mało i karierowicz 11.10.05, 17:55 o kurskim z DF serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2957937.html Odpowiedz Link Zgłoś
pulitzer Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 17:59 Gdybym mial wprost napisac co mysle w tym momencie o Kurskim i Kaczorze, to za 2 minuty Agora zdjelaby moj post, ze wzgledu na naruszenie regulaminu. Tak wiec ide sie wyrzygac, bo na PiSiorow nie moge juz patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l ptasia grypa nadchodzi należy wytłuc kaczki 11.10.05, 18:00 czysto profolaktycznie. Wszystkich mających objawy kaczyzmu trzeba odizolować od zdrowych na ciele i umyśle Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: ptasia grypa nadchodzi należy wytłuc kaczki 11.10.05, 18:04 To raczej kacza cholera Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: ptasia grypa nadchodzi należy wytłuc kaczki 11.10.05, 18:21 mnie się kojarzy raczej z kiłą umysłów. Skoro sztab kaczek-dziwaczek sięga po takie argumenty to: należy publicznie wyjaśnić sprawę należy kurskiego i jego mocodawców - o ile nie ma racji - puścić na sznurze pod wyciorami należy nagłośnić że kaczor 2 nie ma żony bo ma męża Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: ptasia grypa nadchodzi należy wytłuc kaczki 11.10.05, 19:51 r0b0l napisał: > czysto profolaktycznie. Wszystkich mających objawy kaczyzmu trzeba odizolować > od zdrowych na ciele i umyśle A co z Donaldem i kuzynami Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek31 Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 18:04 Szczury posługując się stekiem kłamstw zagryzły kandydata na prezydenta Włodzimierza Cimoszewicza, zadając mu śmierć polityczną. Obecnie stosując tą samą metodę zżerają się same / czytaj sami /. Wcześnie stosowana metoda im nie przeszkadzała. Żaden nie odciął się od niej. Dzisiaj robi się z tego powodu wielkie larum zapominając, że często ginie się od metod jakie się samemu stosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 18:09 I w ten sposob najwieksza gnida wygra . baw sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ssierota Re: L. Kaczyński: Kurski nie mija się z prawdą 11.10.05, 18:05 Zrodlo: tomaszlis.wp.pl/wid,8025893,archiwum.html?T%5Bpage%5D=12 Kurski: [...] Otóż, o ile PiS wygrał w Polsce z PO w stosunku 27% do 24%, to jest jedno miejsce w Polsce, gdzie jest 120 do 1 np. 500 głosów na PO a 5 głosów na PiS. To są więzienia i areszty śledcze. Tomasz Lis: To było mocne, pozwólmy odpowiedzieć. Kurski: Puenta brzmi: bandyci wybierają Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
langston "...I PATRZE STAD NA POLSKE..." kto pamieta? 11.10.05, 18:05 "...zanim stad odejde prosze Was byscie cale to duchowe dziedzictwo ktoremu na imie Polska jeszcze raz przyjeli z Wiara Nadzieja i Miloscia, byscie nigdy nie znuzyli sie i nie zniechecili...prosze Was o to..." Jan PawelII Krakow 1979 KTO O TYM DZIS PAMIETA??????? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: "...I PATRZE STAD NA POLSKE..." kto pamieta? 11.10.05, 18:07 kaczynski , ale wyrywkowo . Nie nuzy sie i nie zniecheca . Odpowiedz Link Zgłoś
langston Niezly fotomontaz 11.10.05, 18:10 ...ale masz racje! Kaczynski w miejscu Busha Odpowiedz Link Zgłoś