witomir Kurskiemu celowo takie info. podrzucili 12.10.05, 09:35 to bardzo proste zagranie podejrzewam Miodowicza o tę prowokację hucznie wykorzystaną przez wszystkie wielkie media na czele z Gaz. Wybuchową Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Kurskiemu celowo takie info. podrzucili 12.10.05, 09:42 Bardzo prawdopodobne, ze celowo podrzucili to info Kurskiemu, tym bardziej ze plotki chodzily a Tuskowcy tego nie prostowali.. Mieli przeciez przygotowane zaswiadczenia. Ale ze on, stary wyga, dal sie na to nabrac, nie ma dla niego zadnego usprawiedliwienia... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 [...] 12.10.05, 09:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 5 kolumna w szeregach PiS-u - zadnej etyki! 12.10.05, 09:37 Ciekaw jestem co teraz wyciagnie pan Miodowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_m_pl TO NIE JE, BULLTERIER !! , A JE TO PITBULL .. !! 12.10.05, 09:38 Dziadek : Donalda Franciszka Te. w SS i Gestapo Na Ochotnika ? .. no to patriota .. a ja skolei słyszałem w radiu Erewań bodajże, żEE stryjeczna Ciotka ze str. babki ojca konia brata syna .. Lecha Aleksandera ..Ka. służyła za Foke Kamikaze w Kriks Marine .. i Zatopiła na goscinnych występach Lotniskowiec OklaHoma w Zatoce PerL .. Bulba !P Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Bulterir Kaczorka 12.10.05, 09:42 Jaki tam bulterier - zwyczajny kundel - szarpiący za noawki spodni. No i własnie takim kundlom Kaczor już nie może liczyć na mój głos, agituje także moja rodzinę i przyjaciół aby darowali sobie kaczorka, Jak na razie to DZIAŁA . Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Ta"wpadka"Kurskiego jest DZIWNIE !nieprofesjonalna 12.10.05, 09:46 Ta wpadka Kurskiego jest dziwnie nieprofesjonalna i cos zabardzo dziecinna. Jesli ten Kurski faktycznie zrobil gafe to dlaczego tak naiwnie i latwo? Tego nie moge zrozumiec,bo to nie pasuje do jego wizerunku specjalisty od propagandy. Nieznam tej postaci (tyle co z tego art),ale profesjonalista takiej dziecinady nie robi. Tymbardziej kiedy chodzi o wybory Prezydenta ,wiadomo ze kazde slowo a nawet kropka i przecinek moga sie liczyc. Taki czlowiek musial sobie doskonale zdawac sprawe ,ze niesprawdzonymi widomosciami moze tylko zaszkodzic i zeby to wiedziec wcale nie trzeba byc bulterierem. Jeszcze jedno Kaczynski musial mu wierzyc skoro (jak pisze ten art)powiedzial jeszcze zanim go odwolal ,:ze Kurskiego wypowiedzi nie mijaja sie z prawda. Sam Kaczynski nie musial tego sprawdzac bo od tego byl wlasnie ze Kurski. Taki fachowiec i tak spartaczyc robote? Nie mozliwe tez ze zeby taki fachura dal sie zwiesc pytaniami jakiemus tam dziennikazowi z Angory(a ciekawe co to za dziennikarz przyjzal bym mu sie lepiej) Niechce tu nic sugerowac ,ale mnie ta cala sprawa wydaje sie PRZEDZIWNA,zbyt latwa wpadka,wrecz nieprawdopodobna!. Az sie prosi zapytac czy nie ........? Wiecie czasami jak dedektywi biora sprawe to podobno najpierw sobie ukladaja sobie domino. Aaa zreszta moze ja juz przesadzam na stare lata? Tak czy owak wiem ze nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Re: Ta"wpadka"Kurskiego jest DZIWNIE !nieprofesjo 12.10.05, 10:05 Taka wpadka z pytaniem nietrafionym. A nawet chociażby trafionym, powoduje te same skutki . Więcej szkody dla Kaczyńskiego. Widać, że Tusk jest czysty. Czyżby rzeczywiście Kaczyński miał podłożona świnię? Może warto sprawdzić kontakty Kurskiego z innymi partiami, lobbystami, kolegami kolegów? Może pan Kurski stwierdził, że więcej skorzysta otrzymując jednorazową pensję w formie łapówki? Po prostu się zagalopował tak dalece, że znaczna część Polaków (Ślązaków i Pomorzan zagłosuje na Tuska). I co ma piernik do wiatraka. Jak pytanie nie dotyczy samego kandydata to chociażby rodzice byli nawet z SS a kandydat jest ok. to nic nie szkodzi na przeszkodzie objęcia stanowiska. Co do pana Burskiego słyszałem że jedo Pra, pradziadek usługiwał zaborcom i był sprzedawczykiem , atakował ze Szwedami Jasną Górę. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Ta"wpadka"Kurskiego jest DZIWNIE !nieprofesjo 12.10.05, 10:33 tychik1 napisał: > Ta wpadka Kurskiego jest dziwnie nieprofesjonalna i cos zabardzo dziecinna. > Jesli ten Kurski faktycznie zrobil gafe to dlaczego tak naiwnie i latwo? > Tego nie moge zrozumiec,bo to nie pasuje do jego wizerunku specjalisty > od propagandy. Napisz jeszcze, ze Kurski okazal sie masonem i tajna wtyczka PO i Gazety Wyborczej w sztabie wyborczym Kaczynskiego to mnie juz nic nie zdziwi. Oj paranoicy, zle skonczycie... > Nieznam tej postaci (tyle co z tego art),ale profesjonalista takiej > dziecinady nie robi. Jaki pryncypal, taki profesjonalista. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Ta"wpadka"Kurskiego jest DZIWNIE !nieprofesjo 12.10.05, 22:39 Miss take napisala: Napisz jeszcze ze Kurski okazal sie masonem i tajna wtyczka PO i Gazety itd T:Jak takie cos napisze ze sie okazalo to dopiero wtedy mnie zacytujesz. MT:Jaki pryncypal taki profesjonalista T:Kaczynscy sa od lat w polityce a w dodatku prawnicy. Wiec czy sie to komus podoba czy nie to sa jednak profesjonalisci , i w dodatku na poziomie bo inaczej tak daleko by nie zaszli. Oni potrafili wykreowac siebie (i swoje dwie partie) sami. Tusk natomiast skacze tam gdzie sa lepsze notowania i to raczej jego podbudowuja. Mysle ze bez wielkich promotorow co na niego wskazali (i ktorym bedzie musial byc wdzieczny) sam niewiele moglby zdzialac. I tu bracim nie nawet do pasa nie siega.(Aluzja do twego ele mele dudki,ze pryncypal malutki) A wracajac do Kurskiego to chyba jednak musial sie cos(jesli nie duzo) orientowac w swoim zawodzie i z pewnoscia wiedzial co mozna a co nie?. To tak jakby murarz nagle zamiast cegiel wstawil do sciany troche klockow drewnianych. Zadal bys sobie wtedy pytanie :Albo zwariowal albo co? I tego nie moge zrozumiec. Moze jeszcze mlody i brak doswiadczenia a sprytny dziennikaz go poduscil ? Ale tez maloprawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
yogithebear Re: Ta"wpadka"Kurskiego jest DZIWNIE !nieprofesjo 12.10.05, 16:04 Wbrew pozorom to było bardzo profesjonalnie zorganizowane. 1. Na Pomorzu brali wszystkich, więc pewnie też dziadków Tuska. 2. Najtrudniej udowodnić, że się nie jest wielbłądem. Mój dziadek był w AK, dowodził oddziałem partyzanckim, ale chyba nie potrafiłbym udowodnić, że nie był wenezuelskim agentem... Chłopaki ze sztabu Wielkiej Kaczki nie wzięli pod uwage jednego. Tusk jako historyk musi być oblatany w swoich genealogiach. A to, że plotki chodziły wczesniej, a sztab Tuska nie dementował... Dopóki to były lokalne plotki nie było sensu ich nagłaśniać. Teoria mówi, że trzeba na to szykowac sobie kwity, ale nie nagłaśniać. Kurski w swoim zadufaniu rzucił się na to i wlazł na minę. Że nie wiedział o tym Kaczor - nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
marian0108 poległ za Wehrmacht 12.10.05, 09:47 Lech Kaczyński w/g mojej opinii doskonale wiedział oplanowanej prowokacji Kurskiego,w końcu po to go umieścił w swoim sztabie.Po ewentualnym zwycięstwie Kaczynskiego nadejdzie czas takich ludzi jak Kurski,Semka,Wasserman i inni,których jedyną metodą w sporach politycznych jest totalne opluwanie przeciwnika.Kaczyński jako prezydent niczego pozytywnego nie zdziała czego dowodem sa jego rządy w Warszawie,jedynym jego celem jest dorwanie się do władzy a całe to gadanie oIV Rzeczpospolitej można o ..... roztrzaskać. Odpowiedz Link Zgłoś
greg43 KURSCY 12.10.05, 09:47 Sąd, przecież to jest kpina, mamusia pana p'osła, Pani senator Anna Kurska jest w sądzie partyjnym i nie pozwoli zrobić krzywdy jacusiowi!!!!!!!!!! Prawo prawem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie - włos z głowy jacusiowi nie spadnie, ha,ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
mcel1 Przy całej pogardzie dla kurskiego stawiam pytanie 12.10.05, 10:08 po co dziadkom Tuska były potrzebne zbiorowe zaświadczenie z Kolei w 1947 r, (z tego co widziałem w TV dla dwóch na jednym papierze) czyli w czasach gdy za chwalenie się przynależnością do tajnych organizacji zbrojnych(oprócz AL ) wiązało się aresztowaniem przez NKWD lub UB. Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Kusrski głupi, Tusk niewiarygodny 12.10.05, 09:52 Kurski narobil niezlego bagna Kaczynskiemu. Prawdopodobnie dal sie komus podejsc. Ważne jest prawnicze pytanie, komu to służy? bez wątpienia PO. Jak w koronkowej robocie słuzb/?/. Kurski sie zbłaźnił podwójnie: zaczepił rodzinę i nie miał dowodów. Być może przeszkodzi to poważnie Kaczyńskiemu. I wygra Tusk. Ale tym bardziej zasadne jest pytanie: co z naprawą państwa? Po tym, co Tusk wygaduje, nie ma wątpliwości, że on państwa nie będzie naprawiał. Jedyne, co u niego wiarygodnie brzmi, to popieranie zmian w gospodarce. Tyle, ze bez oczyszczenia państwa bedzie to ciąg dalszy kapitalizmu dla kolesiów, ubeków i służb. Warto tez przypomnieć "sprawę" Marcinkiewicza: Newsweek juz w poniedziałek napisał, że PO przygotowuje atak na znajomości Marcinkiewicza. No i ukazał się tekst we Wprost... I drugie pytanie, skad dziennikarze Wprostu mieli dostep do zastrzeżonych kart kredytowych? Wniosek? Za Tuskiem ciągną się cienie służb. One już wybrały. Odpowiedz Link Zgłoś
rochroch Re: Kusrski głupi, Tusk niewiarygodny 12.10.05, 09:57 Oj, Zetor.... Widzę w Twoim cieni czułki kosmitów -uważaj! Odpowiedz Link Zgłoś
mcel1 Re: Czy prokurator rozpoczął w sprawie kart 12.10.05, 10:14 bankowych postępowanie, bo powinien to z urzędu zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 jestem wyborca Cimoszewicza TVN i GW nieobiektywne 12.10.05, 09:57 jest nieustanny atak na Kaczynskich. dziwie sie ze PiS i Kaczynscy uczestnicza w hecach TVN24 nie widzac tego... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 A co z szefem Kurskiego - Ziobrą? Nagana? 12.10.05, 10:00 Czy człowiek odpowiedzialny za 'dokonania' sztabu nie powinien poczuć siś (albo zostać 'poczuty') do odpowiedzialności za wybryki podwładnego? Idę o zakład, że Ziobro ustalił z Kurskim formę i czas tego wywiadu - specjalnie na początku kampani przed II turą, żeby uzyskać duży efekt i sprawdzić reakcje elektoratu. Założę się, że teras 'Nasz Dziennik' i Radio Maryja będą ten wątek eksploatować i oskarżać Tuska o niemieckość, a jego dziadków o zdradę. Przecież RM zapraszało Ratajczaka - znanego kłamcę oświęcimskiego - na antenę. Ziobro się wywinie, bo przecież nie może ponosić odpowiedzialności za podwładnych;)) Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen Re: A co z szefem Kurskiego - Ziobrą? Nagana? 12.10.05, 10:29 doktorhabilitowany.1 napisał: > Czy człowiek odpowiedzialny za 'dokonania' sztabu nie powinien poczuć siś (albo > > zostać 'poczuty') do odpowiedzialności za wybryki podwładnego? Idę o zakład, że > > Ziobro ustalił z Kurskim formę i czas tego wywiadu - specjalnie na początku > kampani przed II turą, żeby uzyskać duży efekt i sprawdzić reakcje elektoratu. > Założę się, że teras 'Nasz Dziennik' i Radio Maryja będą ten wątek eksploatować > > i oskarżać Tuska o niemieckość, a jego dziadków o zdradę. Przecież RM > zapraszało Ratajczaka - znanego kłamcę oświęcimskiego - na antenę. > Ziobro się wywinie, bo przecież nie może ponosić odpowiedzialności za > podwładnych;)) Do wielce oświeconych tuskowdupowłazów, Mówicie i piszecie, że wyborcy Kaczyńskiego to ciemnota, a RM to jakieś marginalium. Czemu więc - jak by należało się tego spodziewać po "mądzrzejszczych", nie zignorujecie tego co tam sobie wygadują? A niech sobie głupi gadają co im tylko ślina do chorych mózgów przyniesie. Tymczasem RM zyskał jak widać nowe gremium wiernych słuchaczy, którzy codziennie nadstawiają ucha, co ojciec redaktor powie. Dlaczego tak bardzo boicie się Rydzyka? Ja na przykład nie słucham go wcale, a w swoich decyzjach wyborczych kieruję się własnym rozsądkiem. Skoro więc kandydat Tusk tak bardzo wierzy w Polaków, może powinien bardziej im zaufać? Ach, tylko jeden detal. Zapomniałem, że wiekszość rodaków to zdaniem elektoratu Tuska to ciemniaki. I tu dochodzimy do sprzeczności, zatem pora na pytanie: czy Tusk będzie prezydentem wszystkich Polaków, czy z wyłączeniem ciemniaków? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A co z szefem Kurskiego - Ziobrą? Nagana? 12.10.05, 10:42 Dobrze, ze znowu jestes, bo juz sie balam, ze wczoraj wykrakalam... Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: A co z szefem Kurskiego - Ziobrą? Nagana? 12.10.05, 11:28 Witam, pozwolę sobie wkleić poniżej to, czego nie zdążyłem wysłać wczoraj a propos Cimoszewicza. Ja nie ze sztabu ale poczułem się wywołany do tablicy :) Napiszę podobnie jak przed 14/09. Jeżeli sprawa uwalenia Cimoszewicza odbyła się za wiedzą Tuska to bardzo źle. Ponieważ miałem (i mam nadal) zamiar na niego głosować - mam nadzieję, że nie. Tusk bardzo stracił w moich oczach nie odcinając się wtedy od całej sprawy, rozumiem, że przeważyła kalkulacja nad przyzwoitością. Choć to u polityka niekoniecznie zarzut :( Jeszcze raz zaznaczam - Tusk jest moim kandydatem, więc moja ocena jest subiektywna. Uważam, że nikt z kręgu Tuska (ani jego sztabu wyborczego) nie miał dostatecznej wiedzy na temat kwitów Jaruckiej. Gdyby tę wiedzę ktoś miał to Tusk wypowiedziałby się zupełnie inaczej niż "oczekuję, że kandydat wyjaśni tę sprawę." I to nie ze względu na przyzwoitość tylko z czystej kalkulacji. Ponadto jeżeli byłyby jakieś nawet słabe dowody na zmontowanie przez Miodowicza i Brochwicza prowokacji to bullterrier by tego nie wykorzystał? Sprawa Jaruckiej brudna jak wiadro z gównem ale do wyjaśnienia - w sądzie. Z drugiej strony Cimoszewicz w dużym stopniu przegrał na własne życzenie. Nie ma technicznej możliwości, żeby facet w jego wieku i z jego drogą życiową nie miał żadnego "haka" w życiorysie. A on zaczął się kreować na superuczciwego, na dokładkę wyszła z niego arogancja i słabość. No i na koniec zamiast dać na pożarcie kwity z transakcji giełdowych - zrezygnował. Trudno w takiej sytuacji oprzeć się wrażeniu, że "coś było na rzeczy." Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: A co z szefem Kurskiego - Ziobrą? Nagana? 12.10.05, 11:11 Ziobro ma ślub na głowie a nie wykopywanie czyichś przodków :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tersta KURSKI NADAL DZIAŁA, TYLKO TERAZ "NIEOFICJALNIE" 12.10.05, 10:08 to była dość zręczna inscenizacja - Kaczyński chciał pokazac, jaki to z niego porządny człowiek, ze takiego sztabowca usunął za amoralność. kurskiemu i tak nic nie zależy, bo to nawet nie jest człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa "mężowie stanu" 12.10.05, 10:10 Tacy to kandydaci, jak ich sztaby wyborcze. Obrzydliwość, co pogoń za władzą i korytem czyni z ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
n0ras Propozycja dla PO. 12.10.05, 10:11 Dziwi mnie, że PO nie potrafi spowodować, żeby sąd II instancji "przypadkiem" rozpoznał apelację Kaczora od skazującego wyroku. Jako, że wyrok nie może być inny jak utrzymujący w mocy wyrok I instancji (każdy student nawet I roku prawa to wie), prawomocne skazanie kaczora raczej zakończyło by jego karierę polityczną jako "prawego i sprawiedliwego". No i pozbawiło go stołka prezydenta Warszawy - może dlatego tak walczy o prezydenturę RP bo wie, że niebawem obecną robotę straci ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzimdzirimdzi72 Kaczyński oskarżony? 12.10.05, 11:48 o jakiej sprawie przeciw Kaczyńskiemu mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
n0ras Re: Kaczyński skazany 12.10.05, 11:59 Przez sąd I instancji za pomówienie. Powiedział o człowieku legitymującym się czystą kartą karną, że jest "wielokrotnym przestępcą". Jako dorosły człowiek (nie tylko jako prawnik z wykształcenia) powinien wiedzieć, że przestępcą jest ten tylko, kto został skazany prawomocnym wyrokiem sądowym. Ale p. Kaczyński niedługo się o tym przekona - jak sam zostanie przestępcą. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden PODŁE ŁGARSTWA U PODSTAW IV RZECZYPOSPOLITEJ? 12.10.05, 10:15 Panowie Kaczyńscy zachowują się niegodnie i na sposób dziki. Jeżeli ich IV RP ma być oparta na podłych łgarstwach to przyniosą oni krajowi tylko wstyd i hańbę. Tutaj nie idzie o przeprosiny. Tutaj idzie o to, że Panowie Kaczyńscy dobrali sobie do pomocy w kampanii człowieka, który łże jak pies, szkalując dobre imię tych, którzy stawili opór hitlerowskiemu najeźdzcy. Ilu jeszcze takich łobuzów pracuje na rzecz kampanii Pana Lecha Kaczyńskiego? Wyborcy mają niezbywalne prawo by dokładnie wiedzieć czy casus Pana Kurskiego jest odosobniony, czy też reprezentuje on PiS-owską normę dialogu politycznego. Podejrzewam, że opinie w tej materii mogą być mocno podzielone. Ja staram się być człowiekiem uczciwym i bym się ze wstydu spalił gdybym zagłosował na Pana Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Przyganiał kocioł garnkowi a sam smoli. 12.10.05, 10:35 Atakowaliście Cimoszewicza o kłamstwa /zresztą nie słusznie/ a teraz sami taplacie się w bagnie. WSTRĘTNA PRAWICA! Jaka ma być ta "NOWA RZECZPOSPOLITA" - strach pomyśleć! Same pomówienia i świństwa a jeszcze nic nie zaczęło funkcjonować. Odpowiedz Link Zgłoś
focusek PiS mi zaimponował 12.10.05, 10:17 Mimo, że jestem wyborcą D. Tuska i PO to gest PiS zaimponował mi, nie da się ukryć, że Kurski jacek to taka polityczna prostytutka, szkoda tylko, że w ogóle nie pozbył się jego ze swojej parti a dla przyszłej koalicji obecność Kurskiego w PiS -ie jest zbędna a wręcz szkodliwa.Współczuję też bratu -Jarosławowi Kurskiemu że mu tak szarga nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.hoffmann Jak wygrać wyboru - poradnik dla PiS-u 12.10.05, 10:20 No i zaczęło się na całego.Dowiedzieliśmy się w końcu jaką to prawdę - wstydliwą prawdę - skrywa przed swoimi wyborcami kandydat Tusk.Kandyduje na prezydenta Polski a tak naprawdę jest kryptogestapowcem. Nie minie dużo czasu, gdy po jego wygranej obowiązującym strojem w IV RP zostanie czarny mundur ze swastyką.Nie, przepraszam - to już było,czarny mundur przyozdobi wdzięczny dziób kaczora donalda ze skrzyżowanymi piszczlami u dołu. Dzieci zapiszemy do Donaldjugend.Zerwiemy wszystkie stosunki dyplomatyczne z USA i Rosją i wypowiemy wojnę Szwajcarii. A następnie dokonamy wewnętrznego przewrotu, obalimy rząd Marcinkiewicza i wybierzemy na premiera Erikę Steinbach. Ale to tylko gdybanie.Bo przecież takiej sytuacji można zapobiec - są w końcu w naszym kraju ludzie, których uczciwość, moralność i wielka odpowiedzialność - historyczna wręcz odpowiedzialność - nie pozwolą krajowi stoczyć się bagno. Rozwiązanie jest proste i skuteczne - jeśli sztab Prawa i Sprawiedliwości (o ironio) go nie dostrzega, chętnie podpowiem. Pozbawić Tuska prawa do sprawiedliwości.Nie dość że gestapowiec (patrz wyżej) to jeszcze niepoważny jajcarz (patrz imię - kandydując na prezydenta mógł je zmienić, choćby na Dominik), Żyd na pewno (patrz nazwisko - co to w ogóle za nazwisko! Zresztą wiadomo że najwięcej Żydów służyło w Wehrmahcie więc sprawa jest zupełnie jasna i logiczna) i do tego wysługiwał się kapitalistom (patrz : praca Tuska w Norwegii w latach osiemdziesiątych.Zaraz, zaraz ... Przecież Norwegia współpracowała z faszystami!No teraz wszystko jasne!). Tak więc - Tuska na Księżyc! Jana Rokitę spalić na stosie.Z takim nazwiskiem może być tylko satanistą.Wskazuje na to zresztą jego czarny kapelusz. Kto dzisiaj chodzi w takich kapeluszach? Do tego ożeniony z jakąś Nelly, co to w ogóle za zwyczaje?! I tacy ludzie mieliby rządzić Polską! Profesora Religę wydelegować na zagraniczną placówkę, najlepiej do Kambodży. Wszyscy wiemy co z niego za gagatek (aha,kardiologia ...Serca wycinali i zastępowali jakimś plastikiem - ciekawe co się stało z oryginałami? I znów ci przeklęci Żydzi - wszystko zrobią żeby tę niewinną chrześcijańską krew zdobyć. Na macę zapewne.)Ukamienować za bardzo nie można bo go w świecie znają i raban by się zrobił za duży ... Ale do Kambodży albo innego Mali - czemu nie? Kamiński na biegun.Jak nie wiesz za kim się opowiadać to stul pysk sodomito jeden! Chcesz zobaczyć w prasie swoje zdjęcia z niedźwiedziem?! Nie chcesz? To morda w kubeł albo z powrotem na biegun. Takich dobrych Polaków nam tu nie potrzeba! Całą resztę do jakiegoś obozu pracy i już.Problem z głowy.Nasz prezydent, nasz premier,zima wasza,wiosna nasza a lato muminków ... Kaczorów.Wyborcza sama się wykrwawi, już dziś wsuwa własny ogon, agonia jest tylko kwestią czasu. Dorn z Wassermanem stworzą porządne Ministerstwo Propagandy i takie szmatławce jak GW nie będą nikomu potrzebne - co najwyżej ich portale internetowe przydadzą się gó..arzom do ściągania MP trójek.A jak za dużo będzie dziadostwa w internecie to się wyłączy internet. A jak już wszystko padnie i naród podniesie łeb, zawsze można ekshumować tego XY, co to przed wojną profesorów bijał i Żydów nullusował - napisałbym cholera kogo, ale zaraz wyląduję w sądzie bo to przecież wciąż aktualne politycznie nazwisko - przy nim nawet Kurski to gó..arz w krótkich majtkach. Jest więc Panowie i Panie z Prawa i Sprawiedliwości (o ironio) sposób, aby uchronić się przed krwawymi rządami Żydo-Faszysto-Masono-Komuno-Jajcarzy. Przeczytajcie uważnie moje rady. Nauczcie się ich na pamięć. Wprowadźcie je w życie.Naród Wam tego nie zapomni.Naród Wam tego nigdy nie zapomni. Pozdrawiam, Wyborca. Przeczytajcie Panowie z PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
ferdy_durka Re: Jak wygrać wyboru - poradnik dla PiS-u 12.10.05, 10:45 krzysztof.hoffmann napisał: > No i zaczęło się na całego.Dowiedzieliśmy się w końcu jaką to prawdę - > wstydliwą prawdę - skrywa przed swoimi wyborcami kandydat Tusk.Kandyduje na > prezydenta Polski a tak naprawdę jest kryptogestapowcem... To najlepszy komentarz do ostatnich wydarzeń. Brawo! Dziękuję za tak błyskotliwą analizę. Lektura sprawiła mi dużo satysfakcji. Styl i język przedni. Odpowiedz Link Zgłoś
dupaasi lUDZIE!!!TEN PŁACZ DONALDA TO ZWYKŁA HIPOKRYZJA!! 12.10.05, 10:21 UWAŻAM ZE TO BYŁA NASTĘPNA PROWOKACJA MIODOWICZA.GŁUPIEMU ALBO CWANEMU BULTERIEROWI PODZRUCILI OCHŁAP MIĘSA I PIES SIĘ NA TO RZUCIŁ.TRZEBA BY BYĆ BARDZO NAIWNYM ABY UWIERZYĆ W TAKĄ GŁUPOTE SZTABU KACZYŃSKIEGO.NA TYM INCYDENCIE KORZYSTA WYŁĄCZNIE "ZAPŁAKANY" TUSK I O TO PEWNIE MU CHODZIŁO.TEN STYL PROWOKACJI JEST CHARAKTERYSTYCZNY OD POCZĄTKU KAMPANII DLA PLATFORMY.TYMI METODAMI PLATFORMA WYELIMINOWAŁA ICH NAJWIĘKSZEGO RYWALA- CIMOSZEWICZA. Odpowiedz Link Zgłoś
sbrunet Myślę że było to uzgodnione z Kaczką 12.10.05, 10:22 Takie działa wytacza się w porozumieniu z szefem, Kaczka już wcześniej ostrzegała że coś ma ale nie powie - no i pewnie to było to. Kaczyński jest bardzo fałszywy, potrafi kłamać patrząc w oczy - nie chcę takiego prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Żydowskie baby wycierają buty o hospicjum! 12.10.05, 10:23 Ciebie może drapie. Ja mam kok. az100 napisał: > anna-dark napisała: > > > Żydowskie baby wycierają buty o hospicjum! A dlaczego nie pomogą - jak ma > ją > > kasy jak lodu??? > > A moherek w główkę nie drapie? Odpowiedz Link Zgłoś
bikeaction Re: Żydowskie baby wycierają buty o hospicjum! 12.10.05, 10:43 moherowy kok? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.hoffmann Jak wygrać wybory - poradnik dl PiS 12.10.05, 10:25 No i zaczęło się na całego.Dowiedzieliśmy się w końcu jaką to prawdę - wstydliwą prawdę - skrywa przed swoimi wyborcami kandydat Tusk.Kandyduje na prezydenta Polski a tak naprawdę jest kryptogestapowcem. Nie minie dużo czasu, gdy po jego wygranej obowiązującym strojem w IV RP zostanie czarny mundur ze swastyką.Nie, przepraszam - to już było,czarny mundur przyozdobi wdzięczny dziób kaczora donalda ze skrzyżowanymi piszczlami u dołu. Dzieci zapiszemy do Donaldjugend.Zerwiemy wszystkie stosunki dyplomatyczne z USA i Rosją i wypowiemy wojnę Szwajcarii. A następnie dokonamy wewnętrznego przewrotu, obalimy rząd Marcinkiewicza i wybierzemy na premiera Erikę Steinbach. Ale to tylko gdybanie.Bo przecież takiej sytuacji można zapobiec - są w końcu w naszym kraju ludzie, których uczciwość, moralność i wielka odpowiedzialność - historyczna wręcz odpowiedzialność - nie pozwolą krajowi stoczyć się bagno. Rozwiązanie jest proste i skuteczne - jeśli sztab Prawa i Sprawiedliwości (o ironio) go nie dostrzega, chętnie podpowiem. Pozbawić Tuska prawa do sprawiedliwości.Nie dość że gestapowiec (patrz wyżej) to jeszcze niepoważny jajcarz (patrz imię - kandydując na prezydenta mógł je zmienić, choćby na Dominik), Żyd na pewno (patrz nazwisko - co to w ogóle za nazwisko! Zresztą wiadomo że najwięcej Żydów służyło w Wehrmahcie więc sprawa jest zupełnie jasna i logiczna) i do tego wysługiwał się kapitalistom (patrz : praca Tuska w Norwegii w latach osiemdziesiątych.Zaraz, zaraz ... Przecież Norwegia współpracowała z faszystami!No teraz wszystko jasne!). Tak więc - Tuska na Księżyc! Jana Rokitę spalić na stosie.Z takim nazwiskiem może być tylko satanistą.Wskazuje na to zresztą jego czarny kapelusz. Kto dzisiaj chodzi w takich kapeluszach? Do tego ożeniony z jakąś Nelly, co to w ogóle za zwyczaje?! I tacy ludzie mieliby rządzić Polską! Profesora Religę wydelegować na zagraniczną placówkę, najlepiej do Kambodży. Wszyscy wiemy co z niego za gagatek (aha,kardiologia ...Serca wycinali i zastępowali jakimś plastikiem - ciekawe co się stało z oryginałami? I znów ci przeklęci Żydzi - wszystko zrobią żeby tę niewinną chrześcijańską krew zdobyć. Na macę zapewne.)Ukamienować za bardzo nie można bo go w świecie znają i raban by się zrobił za duży ... Ale do Kambodży albo innego Mali - czemu nie? Kamiński na biegun.Jak nie wiesz za kim się opowiadać to stul pysk sodomito jeden! Chcesz zobaczyć w prasie swoje zdjęcia z niedźwiedziem?! Nie chcesz? To morda w kubeł albo z powrotem na biegun. Takich dobrych Polaków nam tu nie potrzeba! Całą resztę do jakiegoś obozu pracy i już.Problem z głowy.Nasz prezydent, nasz premier,zima wasza,wiosna nasza a lato muminków ... Kaczorów.Wyborcza sama się wykrwawi, już dziś wsuwa własny ogon, agonia jest tylko kwestią czasu. Dorn z Wassermanem stworzą porządne Ministerstwo Propagandy i takie szmatławce jak GW nie będą nikomu potrzebne - co najwyżej ich portale internetowe przydadzą się gó..arzom do ściągania MP trójek.A jak za dużo będzie dziadostwa w internecie to się wyłączy internet. A jak już wszystko padnie i naród podniesie łeb, zawsze można ekshumować tego XY, co to przed wojną profesorów bijał i Żydów nullusował - napisałbym cholera kogo, ale zaraz wyląduję w sądzie bo to przecież wciąż aktualne politycznie nazwisko - przy nim nawet Kurski to gó..arz w krótkich majtkach. Jest więc Panowie i Panie z Prawa i Sprawiedliwości (o ironio) sposób, aby uchronić się przed krwawymi rządami Żydo-Faszysto-Masono-Komuno-Jajcarzy. Przeczytajcie uważnie moje rady. Nauczcie się ich na pamięć. Wprowadźcie je w życie.Naród Wam tego nie zapomni.Naród Wam tego nigdy nie zapomni. Pozdrawiam, Wyborca. Odpowiedz Link Zgłoś
daarnor Re: Jak wygrać wybory - poradnik dl PiS 12.10.05, 11:44 Niebezpieczne treści:) Połowa frumowiczów nie zrozumie przesłania, 40% nie dobrnie nawet do końca postu, bo za długi i wulgaryzmów nie zawiera... A 10% ... No cóż, zawsze w Polsce znajdzie się jakaś Czarna Owca, prawda? 10% zrozumie i może nawet przemyśli. Ale co może 10%... Demokracja powstała ponoć w Atenach. Tylko, że wtedy wyglądała zupełnie inaczej, bo o sprawach miasta-państwa decydowali wprawdzie Obywatele, ale nie każdy mieszkaniec miał taki tytuł:) A może przyznać status Obywatela tym 10% ? Umiejącym czytać, pisać, robiącym z tej umiejętności od czasu do czasu użytek; potrafiącym rozumieć i analizować przeczytane (bądź usłyszane treści) - hmmm Oligarchia? Rządy ludzi inteligentnych (nie inteligencji, tylko ludzi inteligentnych właśnie). Ehhhhhh, marzenie.... Daar Odpowiedz Link Zgłoś
mechanior Bulterier PiS poległ za Wehrmacht 12.10.05, 10:26 Ciekawe czy wszyscy politycy mają zaświadczenia ci ich dziadkowie robili w czasie okupacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wardog1 Re: Bulterier PiS poległ za Wehrmacht 12.10.05, 10:58 Potomkowie odpowiedzialni a dziadów pradziadów???? chyba tylko w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
parkometr TUSK=Tymczasowo Ukryty Salon Kłamc-UW. 12.10.05, 10:26 I nie ma znaczenia co robił jego dziadek. Lub czego nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen TUSK=Tandeciarz Ukrywający Swoje Kompleksy 12.10.05, 11:31 albo Tępak Umiejętnie Sondażami Kreowany, lub też Taktyczne Uniki Słodkie Kłamstwa, oraz To Ukryty Sojusznik Komuchów Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Kurski jest niewątpliwie chory psychicznie. 12.10.05, 10:28 Może by go zbadał dobry lekarz, może tego człowieka można jeszcze uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Kurski (jak Wyborcza) jest chory psychicznie. 12.10.05, 11:31 W taki razie chora jest cała Gazeta QWyborcza, bo to jest własnie jej styl - dlatego się wlasnie do Kurskiego przyczepili. Poza tym jego brat Jarosław pracuje w Wyborczej , więc było się od kogo uczyć. Zerknij na sam tytuł w GW "Bulterier poległ za Wermaht".... Odpowiedz Link Zgłoś