Dodaj do ulubionych

Bulterier PiS poległ za Wehrmacht

• ja9930 Kaczyński na prezydenta 12.10.05, 10:29
      A czy zastanowiliście się, kto w liberaliźmie - który zachwala PO i Tusk -
      będzie utrzymywał i dotował hospicja? Narzekają teraz tuzinki na miasto i
      Kaczyńskiego, że za mały budżet, a w innym miejscu głoszą, że za duże dla nich
      podatki. Chcą jak najmniej Państwa wszędzie-to dlaczego nie pospieszyli i nie
      dołożyli bogaci do tej działalności np. p. Walc pp. Komorowski, Schetyna lub
      inni liberałowie. Nie wyłożyli kasy na hospicja, bo na tym nie pomnożą swego
      majątku, ale zmanipulowali biedą w Polsce i chcą perfidnie zdobyć zaufanie
      wyborców. Nie dajcie się nabierać na chwyty tuzinkowych manipulatorów.
    • mlodygniewny1 Media,to czwarta władza i dlatego musi być pod 12.10.05, 10:30
      kontrolą społeczną.Monisia Olejnik promująca PO i Tuska także podlega kontroli
      społecznej.I jest ważne jak wygląda życia prywatne ludzi mediów,gdyż to media
      kreują rzeczywistośc.
      W najnowszym tygodnkiu "Przegląd" nr41/2005,premier Marek Belka powiedział:
      "Media przestały być odzwierciedleniem rzeczywistości,natomiast stają się
      specyficzną formą show-biznesu".
      • ormoczuwa Komentatorzy mediów to - piąta władza... 12.10.05, 10:35
        mlodygniewny1 napisał:

"(...) kontrolą społeczną.Monisia Olejnik promująca PO i Tuska także podlega
        kontroli społecznej.I jest ważne jak wygląda życia prywatne ludzi mediów,gdyż
        to media kreują rzeczywistośc."

====================================
        Rzeczywistość inwigilowaną tak jak inwigilowane majtki "Monisi O." Pochwalony !
        • mlodygniewny1 Re: Komentatorzy mediów to - piąta władza... 12.10.05, 10:45
          ormoczuwa napisał:

> mlodygniewny1 napisał:
          >
          > "(...) kontrolą społeczną.Monisia Olejnik promująca PO i Tuska także podlega
          > kontroli społecznej.I jest ważne jak wygląda życia prywatne ludzi
          mediów,gdyż
          > to media kreują rzeczywistośc."
          >
          > ====================================
          > Rzeczywistość inwigilowaną tak jak inwigilowane majtki "Monisi O."
          Pochwalony
          > !

Monisia Olejnik(lat50)o swoim kochanku Tomaszu Ziólkowskim(lat34):"to mężczyzna
          mojego życia",zapomniała dodać,że ów pan ją rzucił dla młodszej blondynki a sama
          Monisia Olejnik jest po dwóch rozwodach.
          Brat o Tomaszu Ziólkowskim mówi:"On zawsze ciagnie do przodu,nie zważając na nic
          i na nikogo".
          • zenek68 jak sie zmienia,niedawno L.Miller-Band a teraz PO 12.10.05, 10:52
            faworytem dziennikarzyn , to jak lojalnosc pewnego tzw. profesora a zaraze vice
            marszalka...
          • ormoczuwa Re: Komentatorzy mediów to - piąta władza... 12.10.05, 12:09
            mlodygniewny1 napisał:

"(...) Monisia Olejnik jest po dwóch rozwodach.
            > Brat o Tomaszu Ziólkowskim mówi:"On zawsze ciagnie do przodu,nie zważając na
            nic i na nikogo".
            ================================

Specjalność zakładu z pisowsko-wszechpolskim powiewem !
    • neoleo Kaczyński=Kwaśniewski=Socjalizm=Lenin 12.10.05, 10:34
    • berlinczyk5 [...] 12.10.05, 10:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • zenek68 dokument z 1947 roku byl przygotowany,przypadek? 12.10.05, 10:44
      POdpucha na ktora zlapal sie Kursczak...
    • 1europejczyk "Kariera Jacka Kurskiego to pasmo błyskotliwych... 12.10.05, 10:46
      "Kariera Jacka Kurskiego to pasmo błyskotliwych wzlotów, częściej bolesnych
      upadków."
      Tak oceniaja dzialalnosc polityczna Jacka Kurskiego dziennikarze GW Marek
      Sterlingow i Marek Was.
      Z przedstawionego opisu jest to raczej kariera kanali, ktora odnalazla swoje
      miejsce jako kanalia polityczna na polskiej "scenie" politycznej, rozbudzajac i
      zerujac na uczuciach spolecznych wyciaganych w zaleznosci od potrzeby, juz
      nawet nie idei ktorej broni, tylko Jego wlasnych interesow, z lamusa histori.
      Okreslenie takiego dzialania blyskotliwymi wzlotami jest swidectwem jakie SOBIE
      wystawiaja MAREK STERLIN i MAREK WAS.
      Jacek Kurski zadnych innych referencji nie potrzebuje jak te, ktore sobie sam
      swoja dotychczasowa dzialanoscia wystawil. Wystarczajace by wywiezc Go na
      taczce na smietnisko histori.
      Co nie znaczy ze zle sie stalo, ze moglismy obejrzec Nocna zmiane.

• krokus5 [...] 12.10.05, 10:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • rebjot Bulterier PiS poległ za Wehrmacht 12.10.05, 10:51
      Jaka szkoda, że Kaczyński wywalił Kurskiego. Tyle dobrego mógłby jeszcze swoimi
      wyskokami zrobić dla kandydatury Tuska. A tak co? Sztabowcy Tuska sami się będą
      musieli gimnastykować chyba, że ktoś inny z drugiej strony ich wspomoże swą
      głupotą i zajadłością i da im do ręki "bat na Kaczyńskiego" jak to pięknie
      uczynił Kurski.
      A nieco poważniej. Tu nie chodzi o służbę dziadka Tuska w Wermahcie ale o
      zasadę. Nie można w państwie, które chce uchodzić za nowoczesne, światłe i
      praworządne używać podobnych ksenofobicznych argumentów i oceniać ludzi (nie
      tylko polityków)ze względu na ich pochodzenie czy czyny ich przodków. Niestety
      często jest to spotykane. Wystarczy przypomnieć podobne ataki na Mazowieckiego
      (pochodzenie żydowskie)To nikogo nie powinno obchodzić. Ale obchodzi o czym
      można się było przekonać między innymi na tym forum kiedy niektórzy dyskutanci
      szermowali argumentami, że Tusk jako Polak o niemieckich korzeniach nie powinien
      być prezydentem Polski
      • 1europejczyk Dostep do polskich mas mediow ludzi 12.10.05, 11:18
        pokroju J. Kurskiego wystawia swiadectwo naszej polskiej kulturze politycznej.
        Rozbudzanie i wykorzystywanie do swoich wlasnych PRYWATNYCH celow roznych fobi
        narodowych, rasowych, spolecznych, religijnych jest wedlug jednych "pasmem
        blyskotliwych wzlotow" (patrz M.Sterling i M. Was GW "Bulterier Kaczynskich") a
        wedlug innych prosta ludzka nikczemnoscia, ktora nie tylko nie sluzy polskim
        interesom ale znieksztalca obraz Polski na arenie miedzynarodowej.
        Co nie znaczy, ze zle sie stalo, ze obejrzelismy Nocna zmiane.
    • parkometr Czy TVP pokaże "NOCNĄ ZMIANĘ? 12.10.05, 10:59
      I wszyscy zobaczą, że TUSK to Tymczasowo Ukryty Salon Kłamc-UW.
      • indianski Re: Czy TVP pokaże "NOCNĄ ZMIANĘ? 12.10.05, 11:27
        A jest jeszcze ktos kto tego nie widzial ?
      • daarnor Re: Czy TVP pokaże "NOCNĄ ZMIANĘ? 12.10.05, 11:30
        parkometr napisał:

> I wszyscy zobaczą, że TUSK to Tymczasowo Ukryty Salon Kłamc-UW.

Zobaczą, ale czy uwierzą? Rozumiem, że Pan z tych, którzy oglądając reklamę Red-
        Bull uważa, że wyrosną mu skrzydła?
        Od kiedy film, notabene nakręcony przez największego krętacza i specjalistę od
        czarnego PR w całej RP ma budować poglądy normalnych ludzi?

Jeśli Pana poglądy osadzone są na oglądaniu telewizji... to polecam załozenie
        spólki z niejakim alkud-em (patrz: moje komentarze do wypowiedzi tego dzieciaka
        w pierwszej części forum).

Pozdrawiam myślących:)

Daar
    • jacoxl Jaki Naród - tacy jego przedstawiciele. 12.10.05, 10:59
      Wciąż przeważa opcja ksenofobiczna i roszczeniowa - patrz wybory parlamentarne - nagle przeobrażona PIS, wciąż jednaka Samoobrona, SLD, itp.
      Biednyś, boś głupi i na odwrót.
      Mimo miałkości Tuska i jego dotychczasowych dokonań, wolę wolę zmian
      i odrzucenia retoryki nienawiści. IV RP, która ma odnowić morale TEGO KRAJU powstaje na szerzeniu nienawiści, kłamstwie i pomówieniu.
      Powodzenia. Może już za cztery lata wróci koalicja SLD i Samoobrony.
      Ktoś tu kiedyś zauważył: Polsce nie sa potrzebne lewica i prawica,
      lecz republikanie i konserwatyści. Do tej pory jedyne różnice w praktyce rządzenia przez "prawych i lewych" bliższe są temu drugiemu podziałowi.
      Ale by było lepiej, musisz zacząć od siebie, np. nie kradnij zszywaczy z pracy.
    • adrews Kurski i poówienia 12.10.05, 11:00
      To, jakimi pomówieniami posłużył się Kurski aby „dowalić” Tuskowi sięgnęło już
      najwyższego zażenowania. Kaczyński dopiero po rozpętaniu się burzy w związku z
      rzekomym „dobrowolnym” wstąpieniu dziadka Marszałka Tuska do Wermachtu, potępił
      rewelacje członka swojego sztabu. Dla mnie ta sytuacje jest jawnym dowodem na
      to, że Kaczyński nie powinien być Prezydentem RP i mam nadzieję, że większość
      Polaków wyniesie z tego incydentu właściwą naukę, a co za tym idzie – nie
      zagłosuje na Kaczyńskiego w II turze wyborów. Pan Tusk bardzo właściwie i ze
      znaną nam już rozwagą, towarzyszącą Mu od początku kampanii, odniósł się do
      całego zamieszania. GRATULUJĘ i trzymam kciuki za Donalda Tuska, żywiąc
      nadzieję, że zostanie prezydentem.
    • pilkowski ?brawo panie Jacku 12.10.05, 11:00
      Od lat znam działaność pan Jacka.Szkoda ,że nikt nie chce dać mu po prostu
      po /ryju?/twarzy.A najlepij złoić pasem dupę jak ostniemu gałganowi.Ale czy
      wypada dawać w dupę takiemu chłopcu.Kim on nie był już?Jakie ma zaufanie
      wyborców,aż dech zapiera ,że tylu dewiantów bierze udział w wyborach w moim
      ukochanym Gdańsku.Teraz pan Kaczyński pójdzie już do pierdla ,bo nie wolno tak
      postępować z Jackiem Kurskim.On Wam teraz dopiero pokaże!!A sąd musi być
      obiektywny.Pan Jacek przekazał tylko plotkę,a Kaczyński go wyrzucił?ZGROZA!A,że
      był juz karany to pierdel pewny.I dobrze.Pozdrowienia dla tych co na morzu.Nie
      muszą znosić tu i teraz tego widowiska/ żenady?/
    • chris12 Za kogo, nas wyporców, miał ten Jacek Kurski? 12.10.05, 11:02
      Brawo GW za tytuł artykułu, super!
      Mówią, że polityka bywa brudna ale Jacek Kurski chciał działać wyłącznie w tej
      gęstej części szamba.
      • badacz.teorii.spisku Re: Za kogo, nas wyporców, miał ten Jacek Kurski? 12.10.05, 11:06
        A teraz g....a trzeba umyc i obciągnąć w złoty papierek.
      • voodeen Re: Za kogo, nas wyporców, miał ten Jacek Kurski? 12.10.05, 12:02
        GW - to skrót którego pierwsza część to wyraz na litere "G" i kończący się
        na "o" a druga to "warta"
    • anjew Kaganiec kundlowi, smycz to za malo! 12.10.05, 11:08
      • paola_23 Re: Kaganiec kundlowi, smycz to za malo! 12.10.05, 11:14
        Zgadzam się! To zwykła świnia, jednakże działająca z polecenia L.K.
        Nie powinniśmy tylko na kurskim się wyżywać, bo prowodyrem był tu zupełnie ktoś
        inny...
        Kaczor strzelił sobie samobója... Oby dziś nasi tak nie grali jak on, bo czeka
        nas kolejne pośmiewisko...
        • jacoxl Re: Kaganiec kundlowi, smycz to za malo! 12.10.05, 11:21
          Mylisz się Paola, to cyniczna gra obliczona na dalsza polaryzację "elektoratu".
    • the.bill1 ROZMOWA JAKIEJ W WYBORCZEJ NIE MA... 12.10.05, 11:18
      Z Jackiem Kurskim, członkiem sztabu wyborczego Lecha Kaczyńskiego, rozmawia
      Mikołaj Wójcik

Sztab Donalda Tuska zarzucił wam prowadzenie "brudnej kampanii".
      - My nie prowadzimy brudnej kampanii. Odpowiadamy tylko na brutalne ataki ze
      strony sztabu Donalda Tuska. A te pojawiają się coraz częściej. Oczywiste
      nieprawdy o finansowaniu hospicjów z żenującym wykorzystaniem osób umierających
      w kampanii wyborczej. Platforma Obywatelska, ludzie z dawnego "układu
      warszawskiego", posunęła się nawet do tego, by wraz z SLD zabrać Warszawie
      pieniądze na metro, byle tylko móc za coś zaatakować Kaczyńskiego.

Jakie są plany na dalszą część kampanii, przekonywać tych, którzy wybrali innych
      w I turze czy tych, którzy wybrali pozostanie w domach?
      - I tych, i tych. Dla tych pierwszych oferta Polski solidarnej jest z pewnością
      dużo bardziej atrakcyjna niż liberalne pomysły PO. Mówię zarówno o elektoracie
      Marka Borowskiego, jak i Andrzeja Leppera.

"Gazeta Wyborcza" w swoim artykule za plus Tuska poczytuje to, że głosują na
      niego głównie młodzi.
      - Nie ma elektoratu lepszego i gorszego. Poparcie Lecha Kaczyńskiego w wielu
      grupach wiekowych jest plusem, a nie minusem. Trzeba tylko zwiększyć w każdej z
      tych grup poparcie o kilka procent, by wygrać 23 października.

W tym rozstrzygnięciu mogą pomóc zaplanowane debaty telewizyjne?
      - Mogą, o ile wyłonią wyraźnego zwycięzcę i będą dobrze przygotowane przez
      organizatorów. Dotychczasowe były w sumie remisowe. Gdy sądziliśmy, że Lech
      Kaczyński wypadł słabo, otrzymywaliśmy wiadomość, że wygrał i tak dalej.

Najnowszy sondaż telefoniczny daje Tuskowi przewagę 12 pkt procentowych nad
      Kaczyńskim.
      - To efekt premii za zwycięstwo. Ludzie w niedzielę poszli spać z przekonaniem,
      że doszło do wyraźnego zwycięstwa Tuska. To nieco zafałszowany skutek wygranej,
      której tak naprawdę nie było.

Dziękuję za rozmowę.
      • jacoxl Re: ROZMOWA JAKIEJ W WYBORCZEJ NIE MA... 12.10.05, 11:32
        No i co z tego wynika?
        Że nie pluje jadem?

Tylko tyle, że to nie jeszcze nie koniec.
        Obie strony wytocza armaty, a my obudzimy się w IV RP
        cudownie oczyszczeni tą masą gówna.
      • spy44 Nędzny Kundel który chciał być bulterierem 12.10.05, 11:36
        jak już wszystkie smietniki partyjne obskoczył to mu się zdawało że jest
        rasowym psem. Zapomniał biedaczek że to tylko wyobraźnia....No i mu się
        popieprzyło.Użarł własnego pana ... Psychol ( wśród psów też się takie
        zdarzają)
    • antec13 TUSK-FORCE 12.10.05, 11:21
      TUSK-FORCE. Donald, ale nie Kaczor.
      • voodeen Kwiat tej jesieni ... F u c k TUSK 12.10.05, 11:39
        antec13 napisał:

> TUSK-FORCE. Donald, ale nie Kaczor.
    • the.bill1 twarz Tuska w stylu Gazety Wybiórczej... 12.10.05, 11:21
      www.naszdziennik.pl/data/20051012/photo/0bpo01.jpg
      • indianski Re: twarz Tuska w stylu Gazety Wybiórczej... 12.10.05, 11:23
        Od razu widac kto ciagnie za sznurki w Ich dzienniku .
        • mozart Re: twarz Tuska w stylu Gazety Wybiórczej... 12.10.05, 14:24
          Mysle, ze Kurski tylko na chwile odejdzie w cien, bo w koncu jak sam Kaczor
          przyznal, woli miec takiego sk..na po swojej stronie
          Pozdro :)
    • spy44 Bulterier PiS poległ za Wermacht 12.10.05, 11:24
      z tej euforii Nędznemu Psu pochrzaniły się nogi i ugryzł własnego pana....Do
      klatki z nim.....
      • indianski Re: Bulterier PiS poległ za Wermacht 12.10.05, 11:25
        Gorzej gdy sie okaze ze byl wsciekly .
    • dupaasi KURSKI MÓGŁ RUSZYC ZWIĄZEK TUSKA Z WANDĄ JACKSON 12.10.05, 11:27
      TEMAT BARDZIEJ WDZIĘCZNY I MILSZY POLAKOM.
      • indianski Re: KURSKI MÓGŁ RUSZYC ZWIĄZEK TUSKA Z WANDĄ JACK 12.10.05, 11:29
        Nie boj sie . kaczor jeszcze cos wynajdzie . Moze Tusk nie myje zebow ?
        • sylwiani O prywatyzacji i solidarności społecznej 12.10.05, 11:58
          Mnie wkurzają w Kaczyńskim dwie rzeczy:
          1.Straszenie prywatyzacją szpitali i służby zdrowia; do tej pory należałam do
          prywatnej przychodni, ktora ma kontrakt z NFZ i byłam bardzo zadowolona z
          obsługi, niestety musiałam się przeprowadzić, a wtym mieście prywatna
          przychodnia jest na drugim końcu miasta, więc wpadłam w "szpony" państwowców i
          od razu czuję różnicę, obsługa jest straszna, nie są wyznaczane godziny i muszę
          z małym dzieckiem w sali wypełnionej po brzegi chorymi ludżmi czekać na
          przyjęcie 2 godziny. aki z tego wniosek: jak sprywatyzowane to od razu bardziej
          się troszczą o klienta; możecie mi wierzyć, że to dotyczy również szpitali i
          nic się w nich nie płaci( w przeciwieństwie do państwowej służby zdrowia)
          2. Po przeprowadzce nie mogę wysłać dziecka do przedszkola, bo pani dyrektor
          przedszkola twierdzi, że jak mam trójkę dzieci, to po co będę chodziła do
          pracy, jak się mogę dziećmi zająć zamiast blokować miejsce w przedszkolu innym
          dzieciom, których rodzice muszą pracować, a mają po jednym dziecku; niestety w
          tym mieście nie ma prywatnych przedszkoli i jestem skazana na łaskę państwowych
          pań dyrektorek, oto właśnie po kilku latach rządów SLD polityka socjalna
          naszego państwa, tzw. solidarność społeczna ( postulaty wyborcze SLD z
          ostatniej kampanii były bardzo podobne jakby ktoś zapomniał) mam ustąpić tym,
          co mają gorzej, a moje dzieci niech sobie radzą same,
          WŁAŚNIE DLATEGO ZAGŁOSUJĘ NA TUSKA, BO KACZYŃSKI JAK BĘDĘ CHCIAŁA WRÓCIĆ DO
          PRACY TO WYJEDZIE MI Z SOLIDARNOSCIĄ SPOŁECZNĄ, A JAK KTOŚ NIE JEST BIEDNY, TO
          MA ZE WSZYSTKIEGO ZREZYGNOWAĆ?????????????
        • ormoczuwa Re: KURSKI MÓGŁ RUSZYC ZWIĄZEK TUSKA Z WANDĄ JACK 12.10.05, 13:55
          indianski napisał:

> Nie boj sie . kaczor jeszcze cos wynajdzie . Moze Tusk nie myje zebow ?
          ==========================

No właśnie ! Albo ma nadkwasotę ? Prezydent z nadkwasotą i brakiem nienawiści
          do homo - nie uchodzi !
    • hardy01 Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 11:32
      No i właśnie dlatego nie głosowałem na PiS... Za to, że w kampanii nie potrafią
      się cofnąć przed niczym... (już nie wspominając o socjalistycznym programie -
      jak wczoraj usłyszałem, że dziura budżetowa ma się zapełnić przez zwiększone
      wpływy z podatków po pobudzeniu gospodarki - czyli tak naprawdę samo ma się
      zrobić - to pękłem ze śmiechu)
      • kicior99 Re: Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 11:35
        Dla mnie PiS to partia ktora za pieknymi slowani kryje brutalnosc w dzialaniu i
        zwykle polityczne chamstwo. Casus Kurskiego wcale mnie nie zdziwil -
        zastanawiam sie kogo jeszcze Kaczor poswieci, bo to byl gambit.
        • rebjot Re: Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 11:38
          Jak mawiali starożytni komuniści - "pożywiom posmatrim"
        • voodeen Re: Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 11:38
          kicior99 napisał:

> Dla mnie PiS to partia ktora za pieknymi slowani kryje brutalnosc w dzialaniu
          i
          >
          > zwykle polityczne chamstwo. Casus Kurskiego wcale mnie nie zdziwil -
          > zastanawiam sie kogo jeszcze Kaczor poswieci, bo to byl gambit.

Oj lubisz chłopaczku tę swoją elokwencję. Może tak jeszcze jedno zdanko ze
          słownika wyrazów obcych. A może jakaś metafora albo alegoria???
          • kicior99 Re: Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 11:59
            ciesze sie ze nazwales mnie chlopaczkiem. Ostatnio slyszalem to 30 lat temu...
            pozdrowka z Bridgwater.
            • voodeen Re: Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 12:32
              kicior99 napisał:

> ciesze sie ze nazwales mnie chlopaczkiem. Ostatnio slyszalem to 30 lat
              temu...
              > pozdrowka z Bridgwater.

to w CT?
              • kicior99 Re: Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 16:04
                w UK.
      • jacoxl Re: Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 13:37
        Rozumiem, że śmiejesz się z "pobudzania" przez Kaczyńskich, nie z wpływów?
        Jak dotąd zasłyneli tym, że wszystko im sie w łapkach rozpadało (od wymiany zderzaków przez Wałęsę do czasów PiS-u).
        Musi być bardzo źle z Ojczyzną skoro ludzie im zaufali i głosowali na nagle odmieniny (2 tygodnie przed wyborami PiS).
        Mam nadzieje, że po PiS tzw. solidarność społeczna długo już u nas nie zagości.
        Chociaż PiS, Samoobrona, SLD to razem ok. 50% głosów - zatem czekistów nie brakuje.
    • b.e.l.l.a Nie chcę Tuska! 12.10.05, 11:38
      Moim zdaniem, te plotki o Dziadku Tuska rozpowszechnił sztab Tuska po to, by
      wyeliminować Kurskiego, dziwne, że tak szybko Tusk już miał WSZYSTKIE
      DOKUMENTY. On już miał je wcześniej przygotowane, ponieważ do takich dokumentów
      wcale nie łatwo sie dostać. Nie zdziwi mnie informacja Kurskiego, iż ktoś z PO
      mu podłożył tzw. "świnię". Ja Tuskowi nie ufam i On też prowadzi brudną
      kampanię, np. te hospicja w Warszawie, co to niby było? Czysta kampania? I
      zwracanie uwagi na to, że Kaczyńscy są bliźniakami, jakby grzechem w polityce
      było posiadanie brata bliźniaka! Taki czysty i praworządny jest, że już nie wie
      za co, się chwytać, żeby zostać prezydentem! A ja nie chcę takiego mdłego,
      zupełnie jak prezydent Kwaśniewki, prezydenta, który będzie chodził tylko po
      salonach, a naród miał w swoich czterech literach!
      • a.gajewski1 Co by nie było, winny żydzi, masoni i Tusk:) 12.10.05, 11:40
        • krzys23-1986 Re: Co by nie było, winny żydzi, masoni i Tusk:) 12.10.05, 11:46
          dokładnie filozofia ksenofoba i antysemity daje jednak rezultaty a to przykre
          że ludzie na niego(Kaczyńskiego) i jego kundla głosowali..ludzie opamiętajcie
          sie!!A na miejscu Tuska dałbym sku..elowi w morde bo Kurski myśli że wolno mu
          wszystko bo jest p(O)słem!!
          • ormoczuwa Re: Co by nie było, winny żydzi, masoni i Tusk:) 12.10.05, 12:21
            krzys23-1986 napisał:

>" dokładnie filozofia ksenofoba i antysemity daje jednak rezultaty a to
            przykre (...)"
            ==================================

Ksenofoba, antysemity i - homofoba ! Achtung ! (ostatnie słowo p. Kurski
            będzie umiał przetłumaczyć swojemu mistrzowi...).
            >
      • rebjot Re: Nie chcę Tuska! 12.10.05, 11:46
        Jeszcze jedna teoria spiskowa. A może pójść tak krok dalej i założyć, że Kurski
        tak naprawdę był agentem Tuska w PiS i miał za zadanie swymi wybrykami podwazyć
        zaufanie do tej partii i do jej kandydata na prezydenta. Można też załozyć, że
        Radio Maryja działa w porozumieniu z PO i hasło "zatopić PO" było po prostu
        prowokacją skierowaną przeciw PiS i LPR ukazującą polityków sympatyzujących z
        Rydzykiem jako oszołomów i debili. Tylko jak w tym kontekście wygląda częsty
        udział polityków PiS w audycjach Radyja? Czy są oni bezwolnymi narzędziami w
        rękach Rydzyka i jego mocodawców z PO czy też są w spisek wtajemniczeni?
      • jacoxl Re: Nie chcę Tuska! 12.10.05, 13:04
        Bella - możeś Ty i piękna, ale czy mądra?
      • paola_23 Re: Nie chcę Tuska! 12.10.05, 13:09
        Taaa a wrony pionowo startują!!!

Jakby za marzenia karali to by Wam groziło dożywocie!

Kaczyński, PiS i cały ich elektorat są lepsi od Andersena itp... prawdziwi
        bajkopisarze!
      • qwerty2611 Re: Nie chcę Tuska! 12.10.05, 13:49
        Jasne, a ja nie głosowałam na Kaczyńskiego bo jest takim super prezydentem W-
        wy, że nie chcemy się nim dzielić z resztą kraju. Logika godna JKM:)
      • ferdy_durka Re: Nie chcę Tuska! 12.10.05, 14:02
        b.e.l.l.a napisała:

> Moim zdaniem, te plotki o Dziadku Tuska rozpowszechnił sztab Tuska po to, by
        > wyeliminować Kurskiego, dziwne, że tak szybko Tusk już miał WSZYSTKIE
        > DOKUMENTY. On już miał je wcześniej przygotowane, ponieważ do takich
        dokumentów
        >
        > wcale nie łatwo sie dostać. ...

Bella,
        a kuku, żyjemy w XXI wieku i już dawno wynaleziono kopiarki oraz faksy.
        A tak poza tym to rzeczywiście za tym wszystkim stoją Marsjanie.
        Tylko nie mów tego Lechowi Kaczyńskiego, bo jeszcze gotów przywrócić do łask
        swojego owczarka niemieckiego... cóż ja wypisuję... niemieckiego!...
        wszechpolskiego bulteriera, ma się rozumieć.
    • micro5 A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 11:44
      A ja głosuję na kaczora po wyborach będą jaja
      • rebjot Re: A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 11:51
        Pała z zoologii. Jaja znoszą kaczki a nie kaczory.
        • laura.bart Re: A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 12:01
          rebjot napisał:

> Pała z zoologii. Jaja znoszą kaczki a nie kaczory.

Dzieciaku, jeśli nie rozumiesz polityki, to daj spokój z tą polityką. Wracaj do
          szkoły i do nauki, bo naprawdę zarobisz pałę z biologii (zoologii).
          • indianski Re: A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 12:13
            kaczynski to obojniak . sam sie zaplodnia i sam jaja znosi
          • rebjot Re: A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 13:26
            Szanowna Pani (chyba) Wynikło tutaj drobne nieporozumienie. Moja wypowiedź miała
            być żartobliwą odpowiedzią na post mego przedmówcy. Utrzymana była w tonie
            innych, które radzę też przeczytać Polityki w tym było niewiele a w zasadzie nie
            było jej wcale. Treść a także ton Pani wypowiedzi świadczyłby o całkowitym
            niezrozumieniu moich intencji oraz, nad czym ubolewam, o braku poczucia humoru,
            co jak twierdzą niektórzy psyhologowie może świadczyć o niskim poziomie
            intelektualnym.
      • ormoczuwa Re: A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 12:23
        micro5 napisał:

> A ja głosuję na kaczora po wyborach będą jaja
        ================================

Nawet 4 jaja - jak dokładnie policzyć !
      • paola_23 Re: A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 13:11
        Kaczyński to brzydkie kaczatko polityki i jeżeli go wybierzemy to nastąpi upadek
    • legrange Nadęte bufony zrobią wszystko dla władzy 12.10.05, 11:53
      Z tymi przeprosinami to takie kacze mydlenie oczu. A Bulterier był w ZChN i
      LPR, przeszedł dobrą szkołę fałszu i obłudy. Na forum GW pojawił się też
      wczoraj podobny wątek "ludzie mówią", szkalujący córkę Tuska. Kalumnia jakby z
      jednej ręki wzięta.
      • indianski Re: Nadęte bufony zrobią wszystko dla władzy 12.10.05, 12:23
        Ciekawe kiedy sie wezna za wnuki Tuska ?
    • ja9930 Kurski trzymaj się! 12.10.05, 11:59
      Kurski trzymaj się!
      PO chce zniszczyć Pana i przy okazji osłabia Lecha Kaczyńskiego i PiS za Pański
      film „Nocna Zmiana”. Chcą upiec dwie pieczenie za jednym razem. Teraz Tusk i
      jego ludzie mówią, jak ich zdaniem powinna wyglądać kampania wyborcza zamiast
      mówić, jaka powinna być Polska po wyborach i marnotrawią nasz czas, pieniądze
      podatników i szanse dla Polski. Tusk chce być raptem poprawny, a już
      zapomniał, że nazwał Pana s...syn po rozmowie telewizyjnej z Lechem Kaczyńskim.
      Tego też nie powinien Pan odpuścić Tuskowi w jego kampanii wyborczej, skoro
      chce on być idealnie poprawny i na tym skupia teraz na okrągło całą kampanię
      wyborczą.
      Pańskie słowa są nadal aktualne: „Podstawowym kryterium wyboru dobrego
      prezydenta nie powinien być kolor oczu czy krój garnituru, lecz sprawdzenie,
      jakich kandydaci dokonywali wyborów w sprawach fundamentalnych i symbolicznych:
      lustracja, dekomunizacja, ochrona życia poczętego, finansowanie partii
      politycznych. Nie zgadzam się z nową odmianą poprawności politycznej, która
      niewygodną prawdę uznaje za czarny PR”.
      • laura.bart Re: Kurski trzymaj się! 12.10.05, 12:04
        I jeszcze szczere gratulacje dla p. Kurskiego za film "Nocna zmiana".
        • indianski Re: Kurski trzymaj się! 12.10.05, 12:10
          facet nadawalby sie na ministra propagandy . taki odpowiednik Goebelsa .
          • efg Goebbels w piekle sie obrazi.... 12.10.05, 13:11
        • ormoczuwa Kurski trzymaj się... poręczy ! 12.10.05, 12:29
          laura.bart napisała:

> I jeszcze szczere gratulacje dla p. Kurskiego za film "Nocna zmiana".
          ===============================

I jeszcze szczere gratulacje dla montażysty tego filmu i podatnych kinomanów -
          w ogóle.
        • rebjot Re: Kurski trzymaj się! 12.10.05, 13:34
          Nie ma czego gratulować. Pomijając jego treśc i wymowę, niechlujny montaż nie
          świadczy najlepiej o profesjonaliźmie Kurskiego jako dziennikarza, który swego
          czasu miał własny program w TV
      • jacoxl Re: Kurski trzymaj się! 12.10.05, 13:20
        Święte słowa synku, Święte:

„Podstawowym kryterium wyboru dobrego
        > prezydenta nie powinien być kolor oczu czy krój garnituru, lecz sprawdzenie,
        > jakich kandydaci dokonywali wyborów w sprawach fundamentalnych i symbolicznych:lustracja, dekomunizacja, ochrona życia poczętego, finansowanie partii politycznych. Nie zgadzam się z nową odmianą poprawności politycznej, która niewygodną prawdę uznaje za czarny PR”.

Głosuj zatem na swój autorytem moralny (sp. dziadu), głosuj za lustracją i dekomunizacją (komisja s. i prawdy), ochroną życia za wszelką cenę (nawet matki w upadającym szpitalu), finansowanie parti (ma tu K. jakieś poglądy???)
        • stagaz Re: jacoxl 12.10.05, 13:26
          A ty tatuśku siedź w domu i nie głosuj wcale skoro nie masz żadnych poglądów.
      • ferdy_durka Re: Kurski trzymaj się! 12.10.05, 14:12
        ja9930 napisał:

> Pańskie słowa są nadal aktualne: „Podstawowym kryterium wyboru dobrego
        > prezydenta nie powinien być kolor oczu czy krój garnituru, lecz sprawdzenie,
        > jakich kandydaci dokonywali wyborów w sprawach fundamentalnych i
        symbolicznych:
        > lustracja, dekomunizacja, ochrona życia poczętego, finansowanie partii
        > politycznych...

Finansowanie Platformy Obywatelskiej
        Platforma Obywatelska RP w przeciwieństwie do wszystkich pozostałych ugrupowań
        politycznych jednoznacznie zobowiązała się do nie pobierania środków
        publicznych przysługujących partiom politycznym, a tym samym podjęła ciężki
        trud finansowania swojej działalności politycznej wyłącznie z datków
        ofiarowanych przez swoich członków i sympatyków.

A taki wrażliwy społecznie oraz solidarny Lech Kaczyński żywi się wraz ze swoją
        partią PiS z państwowej kasy. "Silny prezydent, uczciwa Polska!"
    • xx23 SLD przez 15 lat kradlo a teraz sie cicho odsunelo 12.10.05, 12:08
      i sie smieja z POPiSU bo polaczki sie piekielnie onanizuja sie nad blahymi
      sprawami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka