ja9930 Kaczyński na prezydenta 12.10.05, 10:29 A czy zastanowiliście się, kto w liberaliźmie - który zachwala PO i Tusk - będzie utrzymywał i dotował hospicja? Narzekają teraz tuzinki na miasto i Kaczyńskiego, że za mały budżet, a w innym miejscu głoszą, że za duże dla nich podatki. Chcą jak najmniej Państwa wszędzie-to dlaczego nie pospieszyli i nie dołożyli bogaci do tej działalności np. p. Walc pp. Komorowski, Schetyna lub inni liberałowie. Nie wyłożyli kasy na hospicja, bo na tym nie pomnożą swego majątku, ale zmanipulowali biedą w Polsce i chcą perfidnie zdobyć zaufanie wyborców. Nie dajcie się nabierać na chwyty tuzinkowych manipulatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 Media,to czwarta władza i dlatego musi być pod 12.10.05, 10:30 kontrolą społeczną.Monisia Olejnik promująca PO i Tuska także podlega kontroli społecznej.I jest ważne jak wygląda życia prywatne ludzi mediów,gdyż to media kreują rzeczywistośc. W najnowszym tygodnkiu "Przegląd" nr41/2005,premier Marek Belka powiedział: "Media przestały być odzwierciedleniem rzeczywistości,natomiast stają się specyficzną formą show-biznesu". Odpowiedz Link Zgłoś
ormoczuwa Komentatorzy mediów to - piąta władza... 12.10.05, 10:35 mlodygniewny1 napisał: "(...) kontrolą społeczną.Monisia Olejnik promująca PO i Tuska także podlega kontroli społecznej.I jest ważne jak wygląda życia prywatne ludzi mediów,gdyż to media kreują rzeczywistośc." ==================================== Rzeczywistość inwigilowaną tak jak inwigilowane majtki "Monisi O." Pochwalony ! Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 Re: Komentatorzy mediów to - piąta władza... 12.10.05, 10:45 ormoczuwa napisał: > mlodygniewny1 napisał: > > "(...) kontrolą społeczną.Monisia Olejnik promująca PO i Tuska także podlega > kontroli społecznej.I jest ważne jak wygląda życia prywatne ludzi mediów,gdyż > to media kreują rzeczywistośc." > > ==================================== > Rzeczywistość inwigilowaną tak jak inwigilowane majtki "Monisi O." Pochwalony > ! Monisia Olejnik(lat50)o swoim kochanku Tomaszu Ziólkowskim(lat34):"to mężczyzna mojego życia",zapomniała dodać,że ów pan ją rzucił dla młodszej blondynki a sama Monisia Olejnik jest po dwóch rozwodach. Brat o Tomaszu Ziólkowskim mówi:"On zawsze ciagnie do przodu,nie zważając na nic i na nikogo". Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 jak sie zmienia,niedawno L.Miller-Band a teraz PO 12.10.05, 10:52 faworytem dziennikarzyn , to jak lojalnosc pewnego tzw. profesora a zaraze vice marszalka... Odpowiedz Link Zgłoś
ormoczuwa Re: Komentatorzy mediów to - piąta władza... 12.10.05, 12:09 mlodygniewny1 napisał: "(...) Monisia Olejnik jest po dwóch rozwodach. > Brat o Tomaszu Ziólkowskim mówi:"On zawsze ciagnie do przodu,nie zważając na nic i na nikogo". ================================ Specjalność zakładu z pisowsko-wszechpolskim powiewem ! Odpowiedz Link Zgłoś
berlinczyk5 [...] 12.10.05, 10:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 dokument z 1947 roku byl przygotowany,przypadek? 12.10.05, 10:44 POdpucha na ktora zlapal sie Kursczak... Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "Kariera Jacka Kurskiego to pasmo błyskotliwych... 12.10.05, 10:46 "Kariera Jacka Kurskiego to pasmo błyskotliwych wzlotów, częściej bolesnych upadków." Tak oceniaja dzialalnosc polityczna Jacka Kurskiego dziennikarze GW Marek Sterlingow i Marek Was. Z przedstawionego opisu jest to raczej kariera kanali, ktora odnalazla swoje miejsce jako kanalia polityczna na polskiej "scenie" politycznej, rozbudzajac i zerujac na uczuciach spolecznych wyciaganych w zaleznosci od potrzeby, juz nawet nie idei ktorej broni, tylko Jego wlasnych interesow, z lamusa histori. Okreslenie takiego dzialania blyskotliwymi wzlotami jest swidectwem jakie SOBIE wystawiaja MAREK STERLIN i MAREK WAS. Jacek Kurski zadnych innych referencji nie potrzebuje jak te, ktore sobie sam swoja dotychczasowa dzialanoscia wystawil. Wystarczajace by wywiezc Go na taczce na smietnisko histori. Co nie znaczy ze zle sie stalo, ze moglismy obejrzec Nocna zmiane. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 [...] 12.10.05, 10:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Bulterier PiS poległ za Wehrmacht 12.10.05, 10:51 Jaka szkoda, że Kaczyński wywalił Kurskiego. Tyle dobrego mógłby jeszcze swoimi wyskokami zrobić dla kandydatury Tuska. A tak co? Sztabowcy Tuska sami się będą musieli gimnastykować chyba, że ktoś inny z drugiej strony ich wspomoże swą głupotą i zajadłością i da im do ręki "bat na Kaczyńskiego" jak to pięknie uczynił Kurski. A nieco poważniej. Tu nie chodzi o służbę dziadka Tuska w Wermahcie ale o zasadę. Nie można w państwie, które chce uchodzić za nowoczesne, światłe i praworządne używać podobnych ksenofobicznych argumentów i oceniać ludzi (nie tylko polityków)ze względu na ich pochodzenie czy czyny ich przodków. Niestety często jest to spotykane. Wystarczy przypomnieć podobne ataki na Mazowieckiego (pochodzenie żydowskie)To nikogo nie powinno obchodzić. Ale obchodzi o czym można się było przekonać między innymi na tym forum kiedy niektórzy dyskutanci szermowali argumentami, że Tusk jako Polak o niemieckich korzeniach nie powinien być prezydentem Polski Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Dostep do polskich mas mediow ludzi 12.10.05, 11:18 pokroju J. Kurskiego wystawia swiadectwo naszej polskiej kulturze politycznej. Rozbudzanie i wykorzystywanie do swoich wlasnych PRYWATNYCH celow roznych fobi narodowych, rasowych, spolecznych, religijnych jest wedlug jednych "pasmem blyskotliwych wzlotow" (patrz M.Sterling i M. Was GW "Bulterier Kaczynskich") a wedlug innych prosta ludzka nikczemnoscia, ktora nie tylko nie sluzy polskim interesom ale znieksztalca obraz Polski na arenie miedzynarodowej. Co nie znaczy, ze zle sie stalo, ze obejrzelismy Nocna zmiane. Odpowiedz Link Zgłoś
parkometr Czy TVP pokaże "NOCNĄ ZMIANĘ? 12.10.05, 10:59 I wszyscy zobaczą, że TUSK to Tymczasowo Ukryty Salon Kłamc-UW. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Czy TVP pokaże "NOCNĄ ZMIANĘ? 12.10.05, 11:27 A jest jeszcze ktos kto tego nie widzial ? Odpowiedz Link Zgłoś
daarnor Re: Czy TVP pokaże "NOCNĄ ZMIANĘ? 12.10.05, 11:30 parkometr napisał: > I wszyscy zobaczą, że TUSK to Tymczasowo Ukryty Salon Kłamc-UW. Zobaczą, ale czy uwierzą? Rozumiem, że Pan z tych, którzy oglądając reklamę Red- Bull uważa, że wyrosną mu skrzydła? Od kiedy film, notabene nakręcony przez największego krętacza i specjalistę od czarnego PR w całej RP ma budować poglądy normalnych ludzi? Jeśli Pana poglądy osadzone są na oglądaniu telewizji... to polecam załozenie spólki z niejakim alkud-em (patrz: moje komentarze do wypowiedzi tego dzieciaka w pierwszej części forum). Pozdrawiam myślących:) Daar Odpowiedz Link Zgłoś
jacoxl Jaki Naród - tacy jego przedstawiciele. 12.10.05, 10:59 Wciąż przeważa opcja ksenofobiczna i roszczeniowa - patrz wybory parlamentarne - nagle przeobrażona PIS, wciąż jednaka Samoobrona, SLD, itp. Biednyś, boś głupi i na odwrót. Mimo miałkości Tuska i jego dotychczasowych dokonań, wolę wolę zmian i odrzucenia retoryki nienawiści. IV RP, która ma odnowić morale TEGO KRAJU powstaje na szerzeniu nienawiści, kłamstwie i pomówieniu. Powodzenia. Może już za cztery lata wróci koalicja SLD i Samoobrony. Ktoś tu kiedyś zauważył: Polsce nie sa potrzebne lewica i prawica, lecz republikanie i konserwatyści. Do tej pory jedyne różnice w praktyce rządzenia przez "prawych i lewych" bliższe są temu drugiemu podziałowi. Ale by było lepiej, musisz zacząć od siebie, np. nie kradnij zszywaczy z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
adrews Kurski i poówienia 12.10.05, 11:00 To, jakimi pomówieniami posłużył się Kurski aby „dowalić” Tuskowi sięgnęło już najwyższego zażenowania. Kaczyński dopiero po rozpętaniu się burzy w związku z rzekomym „dobrowolnym” wstąpieniu dziadka Marszałka Tuska do Wermachtu, potępił rewelacje członka swojego sztabu. Dla mnie ta sytuacje jest jawnym dowodem na to, że Kaczyński nie powinien być Prezydentem RP i mam nadzieję, że większość Polaków wyniesie z tego incydentu właściwą naukę, a co za tym idzie – nie zagłosuje na Kaczyńskiego w II turze wyborów. Pan Tusk bardzo właściwie i ze znaną nam już rozwagą, towarzyszącą Mu od początku kampanii, odniósł się do całego zamieszania. GRATULUJĘ i trzymam kciuki za Donalda Tuska, żywiąc nadzieję, że zostanie prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
pilkowski ?brawo panie Jacku 12.10.05, 11:00 Od lat znam działaność pan Jacka.Szkoda ,że nikt nie chce dać mu po prostu po /ryju?/twarzy.A najlepij złoić pasem dupę jak ostniemu gałganowi.Ale czy wypada dawać w dupę takiemu chłopcu.Kim on nie był już?Jakie ma zaufanie wyborców,aż dech zapiera ,że tylu dewiantów bierze udział w wyborach w moim ukochanym Gdańsku.Teraz pan Kaczyński pójdzie już do pierdla ,bo nie wolno tak postępować z Jackiem Kurskim.On Wam teraz dopiero pokaże!!A sąd musi być obiektywny.Pan Jacek przekazał tylko plotkę,a Kaczyński go wyrzucił?ZGROZA!A,że był juz karany to pierdel pewny.I dobrze.Pozdrowienia dla tych co na morzu.Nie muszą znosić tu i teraz tego widowiska/ żenady?/ Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Za kogo, nas wyporców, miał ten Jacek Kurski? 12.10.05, 11:02 Brawo GW za tytuł artykułu, super! Mówią, że polityka bywa brudna ale Jacek Kurski chciał działać wyłącznie w tej gęstej części szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
badacz.teorii.spisku Re: Za kogo, nas wyporców, miał ten Jacek Kurski? 12.10.05, 11:06 A teraz g....a trzeba umyc i obciągnąć w złoty papierek. Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen Re: Za kogo, nas wyporców, miał ten Jacek Kurski? 12.10.05, 12:02 GW - to skrót którego pierwsza część to wyraz na litere "G" i kończący się na "o" a druga to "warta" Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Kaganiec kundlowi, smycz to za malo! 12.10.05, 11:14 Zgadzam się! To zwykła świnia, jednakże działająca z polecenia L.K. Nie powinniśmy tylko na kurskim się wyżywać, bo prowodyrem był tu zupełnie ktoś inny... Kaczor strzelił sobie samobója... Oby dziś nasi tak nie grali jak on, bo czeka nas kolejne pośmiewisko... Odpowiedz Link Zgłoś
jacoxl Re: Kaganiec kundlowi, smycz to za malo! 12.10.05, 11:21 Mylisz się Paola, to cyniczna gra obliczona na dalsza polaryzację "elektoratu". Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 ROZMOWA JAKIEJ W WYBORCZEJ NIE MA... 12.10.05, 11:18 Z Jackiem Kurskim, członkiem sztabu wyborczego Lecha Kaczyńskiego, rozmawia Mikołaj Wójcik Sztab Donalda Tuska zarzucił wam prowadzenie "brudnej kampanii". - My nie prowadzimy brudnej kampanii. Odpowiadamy tylko na brutalne ataki ze strony sztabu Donalda Tuska. A te pojawiają się coraz częściej. Oczywiste nieprawdy o finansowaniu hospicjów z żenującym wykorzystaniem osób umierających w kampanii wyborczej. Platforma Obywatelska, ludzie z dawnego "układu warszawskiego", posunęła się nawet do tego, by wraz z SLD zabrać Warszawie pieniądze na metro, byle tylko móc za coś zaatakować Kaczyńskiego. Jakie są plany na dalszą część kampanii, przekonywać tych, którzy wybrali innych w I turze czy tych, którzy wybrali pozostanie w domach? - I tych, i tych. Dla tych pierwszych oferta Polski solidarnej jest z pewnością dużo bardziej atrakcyjna niż liberalne pomysły PO. Mówię zarówno o elektoracie Marka Borowskiego, jak i Andrzeja Leppera. "Gazeta Wyborcza" w swoim artykule za plus Tuska poczytuje to, że głosują na niego głównie młodzi. - Nie ma elektoratu lepszego i gorszego. Poparcie Lecha Kaczyńskiego w wielu grupach wiekowych jest plusem, a nie minusem. Trzeba tylko zwiększyć w każdej z tych grup poparcie o kilka procent, by wygrać 23 października. W tym rozstrzygnięciu mogą pomóc zaplanowane debaty telewizyjne? - Mogą, o ile wyłonią wyraźnego zwycięzcę i będą dobrze przygotowane przez organizatorów. Dotychczasowe były w sumie remisowe. Gdy sądziliśmy, że Lech Kaczyński wypadł słabo, otrzymywaliśmy wiadomość, że wygrał i tak dalej. Najnowszy sondaż telefoniczny daje Tuskowi przewagę 12 pkt procentowych nad Kaczyńskim. - To efekt premii za zwycięstwo. Ludzie w niedzielę poszli spać z przekonaniem, że doszło do wyraźnego zwycięstwa Tuska. To nieco zafałszowany skutek wygranej, której tak naprawdę nie było. Dziękuję za rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
jacoxl Re: ROZMOWA JAKIEJ W WYBORCZEJ NIE MA... 12.10.05, 11:32 No i co z tego wynika? Że nie pluje jadem? Tylko tyle, że to nie jeszcze nie koniec. Obie strony wytocza armaty, a my obudzimy się w IV RP cudownie oczyszczeni tą masą gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
spy44 Nędzny Kundel który chciał być bulterierem 12.10.05, 11:36 jak już wszystkie smietniki partyjne obskoczył to mu się zdawało że jest rasowym psem. Zapomniał biedaczek że to tylko wyobraźnia....No i mu się popieprzyło.Użarł własnego pana ... Psychol ( wśród psów też się takie zdarzają) Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen Kwiat tej jesieni ... F u c k TUSK 12.10.05, 11:39 antec13 napisał: > TUSK-FORCE. Donald, ale nie Kaczor. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 twarz Tuska w stylu Gazety Wybiórczej... 12.10.05, 11:21 www.naszdziennik.pl/data/20051012/photo/0bpo01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: twarz Tuska w stylu Gazety Wybiórczej... 12.10.05, 11:23 Od razu widac kto ciagnie za sznurki w Ich dzienniku . Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: twarz Tuska w stylu Gazety Wybiórczej... 12.10.05, 14:24 Mysle, ze Kurski tylko na chwile odejdzie w cien, bo w koncu jak sam Kaczor przyznal, woli miec takiego sk..na po swojej stronie Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
spy44 Bulterier PiS poległ za Wermacht 12.10.05, 11:24 z tej euforii Nędznemu Psu pochrzaniły się nogi i ugryzł własnego pana....Do klatki z nim..... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Bulterier PiS poległ za Wermacht 12.10.05, 11:25 Gorzej gdy sie okaze ze byl wsciekly . Odpowiedz Link Zgłoś
dupaasi KURSKI MÓGŁ RUSZYC ZWIĄZEK TUSKA Z WANDĄ JACKSON 12.10.05, 11:27 TEMAT BARDZIEJ WDZIĘCZNY I MILSZY POLAKOM. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: KURSKI MÓGŁ RUSZYC ZWIĄZEK TUSKA Z WANDĄ JACK 12.10.05, 11:29 Nie boj sie . kaczor jeszcze cos wynajdzie . Moze Tusk nie myje zebow ? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiani O prywatyzacji i solidarności społecznej 12.10.05, 11:58 Mnie wkurzają w Kaczyńskim dwie rzeczy: 1.Straszenie prywatyzacją szpitali i służby zdrowia; do tej pory należałam do prywatnej przychodni, ktora ma kontrakt z NFZ i byłam bardzo zadowolona z obsługi, niestety musiałam się przeprowadzić, a wtym mieście prywatna przychodnia jest na drugim końcu miasta, więc wpadłam w "szpony" państwowców i od razu czuję różnicę, obsługa jest straszna, nie są wyznaczane godziny i muszę z małym dzieckiem w sali wypełnionej po brzegi chorymi ludżmi czekać na przyjęcie 2 godziny. aki z tego wniosek: jak sprywatyzowane to od razu bardziej się troszczą o klienta; możecie mi wierzyć, że to dotyczy również szpitali i nic się w nich nie płaci( w przeciwieństwie do państwowej służby zdrowia) 2. Po przeprowadzce nie mogę wysłać dziecka do przedszkola, bo pani dyrektor przedszkola twierdzi, że jak mam trójkę dzieci, to po co będę chodziła do pracy, jak się mogę dziećmi zająć zamiast blokować miejsce w przedszkolu innym dzieciom, których rodzice muszą pracować, a mają po jednym dziecku; niestety w tym mieście nie ma prywatnych przedszkoli i jestem skazana na łaskę państwowych pań dyrektorek, oto właśnie po kilku latach rządów SLD polityka socjalna naszego państwa, tzw. solidarność społeczna ( postulaty wyborcze SLD z ostatniej kampanii były bardzo podobne jakby ktoś zapomniał) mam ustąpić tym, co mają gorzej, a moje dzieci niech sobie radzą same, WŁAŚNIE DLATEGO ZAGŁOSUJĘ NA TUSKA, BO KACZYŃSKI JAK BĘDĘ CHCIAŁA WRÓCIĆ DO PRACY TO WYJEDZIE MI Z SOLIDARNOSCIĄ SPOŁECZNĄ, A JAK KTOŚ NIE JEST BIEDNY, TO MA ZE WSZYSTKIEGO ZREZYGNOWAĆ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ormoczuwa Re: KURSKI MÓGŁ RUSZYC ZWIĄZEK TUSKA Z WANDĄ JACK 12.10.05, 13:55 indianski napisał: > Nie boj sie . kaczor jeszcze cos wynajdzie . Moze Tusk nie myje zebow ? ========================== No właśnie ! Albo ma nadkwasotę ? Prezydent z nadkwasotą i brakiem nienawiści do homo - nie uchodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 11:32 No i właśnie dlatego nie głosowałem na PiS... Za to, że w kampanii nie potrafią się cofnąć przed niczym... (już nie wspominając o socjalistycznym programie - jak wczoraj usłyszałem, że dziura budżetowa ma się zapełnić przez zwiększone wpływy z podatków po pobudzeniu gospodarki - czyli tak naprawdę samo ma się zrobić - to pękłem ze śmiechu) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 11:35 Dla mnie PiS to partia ktora za pieknymi slowani kryje brutalnosc w dzialaniu i zwykle polityczne chamstwo. Casus Kurskiego wcale mnie nie zdziwil - zastanawiam sie kogo jeszcze Kaczor poswieci, bo to byl gambit. Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 11:38 Jak mawiali starożytni komuniści - "pożywiom posmatrim" Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen Re: Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 11:38 kicior99 napisał: > Dla mnie PiS to partia ktora za pieknymi slowani kryje brutalnosc w dzialaniu i > > zwykle polityczne chamstwo. Casus Kurskiego wcale mnie nie zdziwil - > zastanawiam sie kogo jeszcze Kaczor poswieci, bo to byl gambit. Oj lubisz chłopaczku tę swoją elokwencję. Może tak jeszcze jedno zdanko ze słownika wyrazów obcych. A może jakaś metafora albo alegoria??? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 11:59 ciesze sie ze nazwales mnie chlopaczkiem. Ostatnio slyszalem to 30 lat temu... pozdrowka z Bridgwater. Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen Re: Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 12:32 kicior99 napisał: > ciesze sie ze nazwales mnie chlopaczkiem. Ostatnio slyszalem to 30 lat temu... > pozdrowka z Bridgwater. to w CT? Odpowiedz Link Zgłoś
jacoxl Re: Próbka sposobu działania Kaczyńskich 12.10.05, 13:37 Rozumiem, że śmiejesz się z "pobudzania" przez Kaczyńskich, nie z wpływów? Jak dotąd zasłyneli tym, że wszystko im sie w łapkach rozpadało (od wymiany zderzaków przez Wałęsę do czasów PiS-u). Musi być bardzo źle z Ojczyzną skoro ludzie im zaufali i głosowali na nagle odmieniny (2 tygodnie przed wyborami PiS). Mam nadzieje, że po PiS tzw. solidarność społeczna długo już u nas nie zagości. Chociaż PiS, Samoobrona, SLD to razem ok. 50% głosów - zatem czekistów nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
b.e.l.l.a Nie chcę Tuska! 12.10.05, 11:38 Moim zdaniem, te plotki o Dziadku Tuska rozpowszechnił sztab Tuska po to, by wyeliminować Kurskiego, dziwne, że tak szybko Tusk już miał WSZYSTKIE DOKUMENTY. On już miał je wcześniej przygotowane, ponieważ do takich dokumentów wcale nie łatwo sie dostać. Nie zdziwi mnie informacja Kurskiego, iż ktoś z PO mu podłożył tzw. "świnię". Ja Tuskowi nie ufam i On też prowadzi brudną kampanię, np. te hospicja w Warszawie, co to niby było? Czysta kampania? I zwracanie uwagi na to, że Kaczyńscy są bliźniakami, jakby grzechem w polityce było posiadanie brata bliźniaka! Taki czysty i praworządny jest, że już nie wie za co, się chwytać, żeby zostać prezydentem! A ja nie chcę takiego mdłego, zupełnie jak prezydent Kwaśniewki, prezydenta, który będzie chodził tylko po salonach, a naród miał w swoich czterech literach! Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: Co by nie było, winny żydzi, masoni i Tusk:) 12.10.05, 11:46 dokładnie filozofia ksenofoba i antysemity daje jednak rezultaty a to przykre że ludzie na niego(Kaczyńskiego) i jego kundla głosowali..ludzie opamiętajcie sie!!A na miejscu Tuska dałbym sku..elowi w morde bo Kurski myśli że wolno mu wszystko bo jest p(O)słem!! Odpowiedz Link Zgłoś
ormoczuwa Re: Co by nie było, winny żydzi, masoni i Tusk:) 12.10.05, 12:21 krzys23-1986 napisał: >" dokładnie filozofia ksenofoba i antysemity daje jednak rezultaty a to przykre (...)" ================================== Ksenofoba, antysemity i - homofoba ! Achtung ! (ostatnie słowo p. Kurski będzie umiał przetłumaczyć swojemu mistrzowi...). > Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: Nie chcę Tuska! 12.10.05, 11:46 Jeszcze jedna teoria spiskowa. A może pójść tak krok dalej i założyć, że Kurski tak naprawdę był agentem Tuska w PiS i miał za zadanie swymi wybrykami podwazyć zaufanie do tej partii i do jej kandydata na prezydenta. Można też załozyć, że Radio Maryja działa w porozumieniu z PO i hasło "zatopić PO" było po prostu prowokacją skierowaną przeciw PiS i LPR ukazującą polityków sympatyzujących z Rydzykiem jako oszołomów i debili. Tylko jak w tym kontekście wygląda częsty udział polityków PiS w audycjach Radyja? Czy są oni bezwolnymi narzędziami w rękach Rydzyka i jego mocodawców z PO czy też są w spisek wtajemniczeni? Odpowiedz Link Zgłoś
jacoxl Re: Nie chcę Tuska! 12.10.05, 13:04 Bella - możeś Ty i piękna, ale czy mądra? Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Nie chcę Tuska! 12.10.05, 13:09 Taaa a wrony pionowo startują!!! Jakby za marzenia karali to by Wam groziło dożywocie! Kaczyński, PiS i cały ich elektorat są lepsi od Andersena itp... prawdziwi bajkopisarze! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty2611 Re: Nie chcę Tuska! 12.10.05, 13:49 Jasne, a ja nie głosowałam na Kaczyńskiego bo jest takim super prezydentem W- wy, że nie chcemy się nim dzielić z resztą kraju. Logika godna JKM:) Odpowiedz Link Zgłoś
ferdy_durka Re: Nie chcę Tuska! 12.10.05, 14:02 b.e.l.l.a napisała: > Moim zdaniem, te plotki o Dziadku Tuska rozpowszechnił sztab Tuska po to, by > wyeliminować Kurskiego, dziwne, że tak szybko Tusk już miał WSZYSTKIE > DOKUMENTY. On już miał je wcześniej przygotowane, ponieważ do takich dokumentów > > wcale nie łatwo sie dostać. ... Bella, a kuku, żyjemy w XXI wieku i już dawno wynaleziono kopiarki oraz faksy. A tak poza tym to rzeczywiście za tym wszystkim stoją Marsjanie. Tylko nie mów tego Lechowi Kaczyńskiego, bo jeszcze gotów przywrócić do łask swojego owczarka niemieckiego... cóż ja wypisuję... niemieckiego!... wszechpolskiego bulteriera, ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
micro5 A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 11:44 A ja głosuję na kaczora po wyborach będą jaja Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 11:51 Pała z zoologii. Jaja znoszą kaczki a nie kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.bart Re: A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 12:01 rebjot napisał: > Pała z zoologii. Jaja znoszą kaczki a nie kaczory. Dzieciaku, jeśli nie rozumiesz polityki, to daj spokój z tą polityką. Wracaj do szkoły i do nauki, bo naprawdę zarobisz pałę z biologii (zoologii). Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 12:13 kaczynski to obojniak . sam sie zaplodnia i sam jaja znosi Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 13:26 Szanowna Pani (chyba) Wynikło tutaj drobne nieporozumienie. Moja wypowiedź miała być żartobliwą odpowiedzią na post mego przedmówcy. Utrzymana była w tonie innych, które radzę też przeczytać Polityki w tym było niewiele a w zasadzie nie było jej wcale. Treść a także ton Pani wypowiedzi świadczyłby o całkowitym niezrozumieniu moich intencji oraz, nad czym ubolewam, o braku poczucia humoru, co jak twierdzą niektórzy psyhologowie może świadczyć o niskim poziomie intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
ormoczuwa Re: A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 12:23 micro5 napisał: > A ja głosuję na kaczora po wyborach będą jaja ================================ Nawet 4 jaja - jak dokładnie policzyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: A ja głosuję na kaczora 12.10.05, 13:11 Kaczyński to brzydkie kaczatko polityki i jeżeli go wybierzemy to nastąpi upadek Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Nadęte bufony zrobią wszystko dla władzy 12.10.05, 11:53 Z tymi przeprosinami to takie kacze mydlenie oczu. A Bulterier był w ZChN i LPR, przeszedł dobrą szkołę fałszu i obłudy. Na forum GW pojawił się też wczoraj podobny wątek "ludzie mówią", szkalujący córkę Tuska. Kalumnia jakby z jednej ręki wzięta. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Nadęte bufony zrobią wszystko dla władzy 12.10.05, 12:23 Ciekawe kiedy sie wezna za wnuki Tuska ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja9930 Kurski trzymaj się! 12.10.05, 11:59 Kurski trzymaj się! PO chce zniszczyć Pana i przy okazji osłabia Lecha Kaczyńskiego i PiS za Pański film „Nocna Zmiana”. Chcą upiec dwie pieczenie za jednym razem. Teraz Tusk i jego ludzie mówią, jak ich zdaniem powinna wyglądać kampania wyborcza zamiast mówić, jaka powinna być Polska po wyborach i marnotrawią nasz czas, pieniądze podatników i szanse dla Polski. Tusk chce być raptem poprawny, a już zapomniał, że nazwał Pana s...syn po rozmowie telewizyjnej z Lechem Kaczyńskim. Tego też nie powinien Pan odpuścić Tuskowi w jego kampanii wyborczej, skoro chce on być idealnie poprawny i na tym skupia teraz na okrągło całą kampanię wyborczą. Pańskie słowa są nadal aktualne: „Podstawowym kryterium wyboru dobrego prezydenta nie powinien być kolor oczu czy krój garnituru, lecz sprawdzenie, jakich kandydaci dokonywali wyborów w sprawach fundamentalnych i symbolicznych: lustracja, dekomunizacja, ochrona życia poczętego, finansowanie partii politycznych. Nie zgadzam się z nową odmianą poprawności politycznej, która niewygodną prawdę uznaje za czarny PR”. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.bart Re: Kurski trzymaj się! 12.10.05, 12:04 I jeszcze szczere gratulacje dla p. Kurskiego za film "Nocna zmiana". Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kurski trzymaj się! 12.10.05, 12:10 facet nadawalby sie na ministra propagandy . taki odpowiednik Goebelsa . Odpowiedz Link Zgłoś
ormoczuwa Kurski trzymaj się... poręczy ! 12.10.05, 12:29 laura.bart napisała: > I jeszcze szczere gratulacje dla p. Kurskiego za film "Nocna zmiana". =============================== I jeszcze szczere gratulacje dla montażysty tego filmu i podatnych kinomanów - w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: Kurski trzymaj się! 12.10.05, 13:34 Nie ma czego gratulować. Pomijając jego treśc i wymowę, niechlujny montaż nie świadczy najlepiej o profesjonaliźmie Kurskiego jako dziennikarza, który swego czasu miał własny program w TV Odpowiedz Link Zgłoś
jacoxl Re: Kurski trzymaj się! 12.10.05, 13:20 Święte słowa synku, Święte: „Podstawowym kryterium wyboru dobrego > prezydenta nie powinien być kolor oczu czy krój garnituru, lecz sprawdzenie, > jakich kandydaci dokonywali wyborów w sprawach fundamentalnych i symbolicznych:lustracja, dekomunizacja, ochrona życia poczętego, finansowanie partii politycznych. Nie zgadzam się z nową odmianą poprawności politycznej, która niewygodną prawdę uznaje za czarny PR”. Głosuj zatem na swój autorytem moralny (sp. dziadu), głosuj za lustracją i dekomunizacją (komisja s. i prawdy), ochroną życia za wszelką cenę (nawet matki w upadającym szpitalu), finansowanie parti (ma tu K. jakieś poglądy???) Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Re: jacoxl 12.10.05, 13:26 A ty tatuśku siedź w domu i nie głosuj wcale skoro nie masz żadnych poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
ferdy_durka Re: Kurski trzymaj się! 12.10.05, 14:12 ja9930 napisał: > Pańskie słowa są nadal aktualne: „Podstawowym kryterium wyboru dobrego > prezydenta nie powinien być kolor oczu czy krój garnituru, lecz sprawdzenie, > jakich kandydaci dokonywali wyborów w sprawach fundamentalnych i symbolicznych: > lustracja, dekomunizacja, ochrona życia poczętego, finansowanie partii > politycznych... Finansowanie Platformy Obywatelskiej Platforma Obywatelska RP w przeciwieństwie do wszystkich pozostałych ugrupowań politycznych jednoznacznie zobowiązała się do nie pobierania środków publicznych przysługujących partiom politycznym, a tym samym podjęła ciężki trud finansowania swojej działalności politycznej wyłącznie z datków ofiarowanych przez swoich członków i sympatyków. A taki wrażliwy społecznie oraz solidarny Lech Kaczyński żywi się wraz ze swoją partią PiS z państwowej kasy. "Silny prezydent, uczciwa Polska!" Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 SLD przez 15 lat kradlo a teraz sie cicho odsunelo 12.10.05, 12:08 i sie smieja z POPiSU bo polaczki sie piekielnie onanizuja sie nad blahymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś