gosia_chello 23.10.05, 21:40 Bardzo chcialam, zeby wygral choc nie wierzylam, ze to bedzie mozliwe. Jestem strasznie szczesliwa :)) Ufam obu braciom i w zwyciestwie PiSu i Lecha pokladam ogromne nadzieje. IV Rzeczpospolita zaczyna sie dzis :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocnylot Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:41 Witamy w Socjalistycznej Rzeczpospolitej Moherowej Beretow... Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:42 gosia_chello napisała: > Bardzo chcialam, zeby wygral choc nie wierzylam, ze to bedzie mozliwe. > Jestem strasznie szczesliwa :)) > Ufam obu braciom i w zwyciestwie PiSu i Lecha pokladam ogromne nadzieje. > IV Rzeczpospolita zaczyna sie dzis :))) Do zobaczenia za rok o tej samej porze. Wtedy pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
czarls_bronson Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:44 gregorak napisał: > > Do zobaczenia za rok o tej samej porze. Wtedy pogadamy... 10 lat mgr kwasa + 5 Wałesy & kapciowy i o czym tu rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
jasiuf Kochasz ich 23.10.05, 22:19 czarls_bronson napisał: > gregorak napisał: > >> Do zobaczenia za rok o tej samej porze. Wtedy pogadamy... > > 10 lat mgr kwasa + 5 Wałesy & kapciowy i o czym tu rozmawiać ona to samo będzie mówic o Leszku co Ty teraz o Mietku. "Leszek !!! Ty mnie już nie kochaaaaaaaaaaaaaasz.... przy tobie życie zmarnowałam....buuuuuuuuuu" :( Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:43 już za późno...o 10 lat za późno by jeszcze mieć nadzieję na lepsze jutro dla tego państwa.. Ale silny prezydent się może nam przydać, jeszcze, żeby udało się posadzić paru i dowalić takim złodziejom jak n.p. Telecom to byłoby i tak pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
klinika_pediatryczna Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:48 Polacy powoli zaczynają wyciągać wnioski z tego co dzieje się wokół. Uczą się korzystać z demokracji :):) Serdecznie gratuluję Profesorowi Kaczyńskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś
semi-oriental Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:01 PROFESORZY DO PRACY NAUKOWEJ, NIE POITYKI. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: :)Brawo Gosia! 23.10.05, 21:49 Ja splakalam sie jak bobr , mam pierwszego prezydenta od 10 lat!!I to tez dzieki Tobie , asi , a przede wszystkim Katarynie , i calemu forum , gdybym zostala tylko z Durczokiem , to nie wiem coby bylo .Niech zyje Internet , niech zyje Lech Kaczynski ! Widzieliscie jaki Rokita byl Szczesliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: :)Brawo Gosia! 23.10.05, 21:51 Ja bylam w kosciele na koncercie Soyki, i wlasnie kiedy spiewal "Tryptyk rzymski" dostalam SMS-a, ze Lech wygraL :))) Co za radosc !!! Dziekuje, dziekuje, dziekuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: :)Brawo Gosia! 23.10.05, 21:53 Widac juz jedno... Prezydent glupich bab! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: :)Brawo Gosia! 23.10.05, 21:54 Hehehe, a niby Tusk taki piekny. A baby wola i tak Lecha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
purysta4 Gronkowca szybko usuneli z pola widzenia kamery;)) 23.10.05, 22:09 - w czasie przemowy Tuska po uslyszeniu hiobowych wiesci - bardzo fajnie to wygladalo. Wydaje sie nawet, jakby baba sie opierala... Szacuneczek Gosiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Gronkowca szybko usuneli z pola widzenia kame 23.10.05, 22:10 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niutonnica Re: :)Brawo Gosia! 23.10.05, 22:32 No tak, baby wolą, ponad 72% osób z podstawowym wykształceniem i większość ze wsi. A co Tobie się w nim tak podoba? Męska siła i żelazna pięść? Nic z tego, kotuchna, on jest konserwatywny :) Ale nie bój się, da Ci jeszcze po pupie, oj da. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: :)Brawo Gosia! 23.10.05, 22:50 Hahhahahaha... A spolki Telegraf nie pamietasz? Nie pamietasz tez jak blizniacy zostali poturbowani przez ochroniarzy Art-B. "Bo zbyt czesto przychodzili po pieniadze" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: :)Brawo Gosia! 23.10.05, 22:51 Afery Telegrafu w ogole nie bylo. Nie powtarzaj tych komuszych bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: :)Brawo Gosia! 23.10.05, 22:53 hahaha... Dobry argument! Naiwna dziewczyno jestes, oj naiwna... Moze taka juz pozostac, bo przebudzenie moze byc bolesne... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze buahahahahahaha 23.10.05, 21:44 Najbardziej rozwaliło mnie - to nie zawiedź nas. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: buahahahahahaha 23.10.05, 21:45 Wlasnie Gosiu? Sprecyzuj to "NAS"... Mieszkancy wsi, czlonkowie samoobrony, kurduple, nieudacznicy, moherowe berety, faszysci? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: buahahahahahaha 23.10.05, 21:49 Nie widziales wynikow ? wiekszosc ludzi z wyzszym wyksztalceniem glosowala na Lecha. Polowa glosujacych Polakow oddala glos na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: buahahahahahaha 23.10.05, 21:51 A polowa nie... Zreszta to kolejny dowod, ze wyksztalcenie nie jest miernikiem inteligencji... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: buahahahahahaha 23.10.05, 21:53 A co tu inteligencja ma do rzeczy ? Ludzie glosowali na czlowieka, a nie na produkt marketingowy. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: buahahahahahaha 23.10.05, 21:57 i głosowali także inteligentni i wybitni, wbrew temu, co media wciskała naiwnym. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: buahahahahahaha 23.10.05, 21:58 Większość ludzi z wyższym wykształceniem to głosowała na Tuska. Oczywiście większość z podstawowym na kaczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:08 Ja widziałam, a ślepa to raczej nie jestem. Naprawdę wierzysz, że większość ludzi z wyższym wykształceniem głosowała na K. Wklejam link, dla mnie to jakieś pocieszenie, że jednak wykształcenie coś daje. www.gazeta.pl/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:10 Ja mam wyzsze i dwa dodatkowe fakultety :) Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:13 Widac niewiele ci to dalo... Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:16 A tobie tyle, by glosowac na marketingowy produkt ? Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:20 Moze i Tusk nie byl idealny... Nie ma jednak nic gorszego niz politycy przekonani o wlasnej nieomylnosci, nieprzemakalni na argumnty i z poczuciem misji do spelnienia... I w dodatku bez zadnej prezencji. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:21 Prezencja ? Trzeba jeszcze miec cos w glowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:22 Na tych studiach nauczyli Cie przynajmniej czytac? Bo prezencja byla tylko jedna - ostatnia - z moich obiekcji... Odpowiedz Link Zgłoś
xcor a gdzie logika 24.10.05, 16:45 no wez sie zastanow lepszy bedzie polityk a Przekonany o swojej misji b nie przekonany o swojej misji i zobacz jak si szwankuje logika nawet jakby to dokladnie ujac w twe slowa przekonany o swojej nieomylnosci tylko ludzie przekonani i ktorych nie mozna wykazac bledu w ich przekonaniu maja racje. taka racja nazywa sie PRAWDA. wnioskuje ze na tuska glosowali ludzie "podksztalceni" bo ci z wybitniejsza inteligencja nie lepia sie na tymczasowki Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:22 WAzna jest prezencja ? To kto tu jest naiwna blondynka ? Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:25 Jakby nie bylo reprezentuje nasz kraj... Jak bedzie musial spotkac sie z takim Chirakiem to beda musieli mu stoleczek obstalowac... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:25 >Nie ma jednak nic gorszego niz politycy > przekonani o wlasnej nieomylnosci, nieprzemakalni na argumnty Dokladnie to samo mozna powiedziec o politykach Platformy Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:16 I co z tego. Szkoda, że mało było na tych studiach ekonomii, socjotechniki i psychologii. A teraz idę spać, może to tylko czarny sen... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:19 Z ekonomii mialam 5, ale to bylo juz dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:21 Jesli to byla jeszcze socjalistyczna ekonomia to sie nie martw. Wyglada na to, ze w IV RP jej znajomosc bedzie ponownie bardzo przydatna... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiuf Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:24 gosia_chello napisała: > Z ekonomii mialam 5, ale to bylo juz dawno. Z ekonomii politycznej socjalizmu ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:25 Dlatego mowie ze nie znam sie na ekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
jereemy Re: buahahahahahaha 23.10.05, 21:46 - zniesienie podatku Belki (miliard) - 3 miliony mieszkań - znaczący wzrost wydatków na obronność, naukę, drogi i koleje, płace nauczycieli, kulturę i sport (z czego?) - 120 zł z pensji czyli obowiązkowe ubezpieczenie od bezrobocia - 1000 zł miesięcznie premii dla każdej firmy, która zatrudni nowego pracownika, zwolnienie z ZUS dla nowo zatrudnionych - szybka likwidacja zadłużenia służby zdrowia (ok 1 mld) - Obietnicę budowy drogi ekspresowej do Warszawy oraz na Śląsk, budowę lotniska, powołanie polsko - ukraińskiego uniwersytetu (dla Lubelszczyzny) - Paliwo rolnicze - pozostawinie KRUS - nowe firmy będą rejestrowane w trzy dni - ZAWETOWANIE USTAWY O CIĘCIACH SOCJALNYCH też cię kocham, ale najpierw cię rozlicze z obietnic... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Zawiedż a jądra na ....powiesimy 23.10.05, 21:48 jereemy napisał: > - zniesienie podatku Belki (miliard) > - 3 miliony mieszkań > - znaczący wzrost wydatków na obronność, naukę, drogi i koleje, płace > nauczycieli, kulturę i sport (z czego?) > - 120 zł z pensji czyli obowiązkowe ubezpieczenie od bezrobocia > - 1000 zł miesięcznie premii dla każdej firmy, która zatrudni nowego > pracownika, zwolnienie z ZUS dla nowo zatrudnionych > - szybka likwidacja zadłużenia służby zdrowia (ok 1 mld) > - Obietnicę budowy drogi ekspresowej do Warszawy oraz na Śląsk, budowę > lotniska, powołanie polsko - ukraińskiego uniwersytetu (dla Lubelszczyzny) > - Paliwo rolnicze > - pozostawinie KRUS > - nowe firmy będą rejestrowane w trzy dni > - ZAWETOWANIE USTAWY O CIĘCIACH SOCJALNYCH > > też cię kocham, ale najpierw cię rozlicze z obietnic... Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Zawiedż a jądra na ....powiesimy 23.10.05, 22:56 Daj spokój jereemy. Prościej napisać czego NIE obiecał Odpowiedz Link Zgłoś
jk49 Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:04 No popatrz, a Warszawie trzy lata temu obiecał, że nie będzie budował drogi ekspresowej i nie będzie rozbudowy lotniska - bo tak chcieli jego wyborcy. Jak szybciutko zmienił zdanie. No pewnie. Trampolinę, jaką była Warszawa ma już za sobą. Nowa przyszłość i nowe obietnice! Odpowiedz Link Zgłoś
niutonnica Re: buahahahahahaha 23.10.05, 22:34 Zaraz, zaraz, ja się nie doczekałam 100 milionów + odsetki. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:44 Ja bardzo nie chciałem, ale w drugiej turze nie było wielkiego wyboru. Też mam nadzieję, że się nie rozczarujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin :) 23.10.05, 21:46 To jest ogromna szansa. Ale opór będzie równie wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:47 Twoje uczucie do lecha powinno znaleźć spełnienie, ale nie licz na to, co robila Monika L. w Bialym Domu - takie zbereźne rzeczy sa lechowi nieznane (i pewnie będą zakazane). Musisz poprzestać na ku..kach w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:55 Nie mamy gabinetu owalnego ;) A poza tym ja go kocham jako czlowieka, a nie jako mezczyzne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
semi-oriental Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:06 Gosiu, jesteś naiwna. Bardzo naiwna. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:08 Nawet jesli tak, to chce w kogos wierzyc. Wierze w ich uczciwosc i dobra wole. I ich patriotyzm. A to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa a to własnie przykład 23.10.05, 21:47 OSZOŁOMSTWA - dlatego boje się przyszłości w tym kraju, który przestaje byc moją Polską Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:48 Oni jako jedyni mnie nigdy nie zawiedli. Byli konsekwentni, walczyli o uczciwa wolna Polske. W tych wyborach zaglosowalam na nich obu: Jaroslawa i Lecha. Maja moje pelne poparcie. Bez wahania oddaje los Polski w ich rece. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Gosiu, ja prywatnie ;-) 23.10.05, 21:50 odstąp działkę tego co sama bierzesz - tak po tym fajnie buzujesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Gosiu, ja prywatnie ;-) 23.10.05, 21:56 hahahaha pije tylko zielona herbate :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Gosiu, ja prywatnie ;-) 23.10.05, 21:59 dajcie spokój, mam wrażenie, że próbujecie tu robić znowu, juz zresztą po czasie szopkę w stylu - głupki na głupka głosowali, ale po co te samooszukiwanie? Kim jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Gosiu, ja prywatnie ;-) 23.10.05, 22:00 Pewne osoby nie moga sie pogodzic z przegrana swojego idealnego faworyta ... Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Gosiu, ja prywatnie ;-) 23.10.05, 22:05 raczej "idealnego". Tylko na zdjęciach dobrze wyglądał... Odpowiedz Link Zgłoś
jk49 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:52 Jaka jesteś naiwna gosiu_chello. Ufaj dalej, zobaczymy jak długo. Tak ufaj, jak ufali warszawiacy, kiedy wybierali go na prezydenta miasta. Bardzo szybko zaczęli mówić jego własnymi słowami "spieprzaj dziadu". Tak właśnie powiedział nowy nasz prezydent RP do bezrobotnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:56 Jestem warszawianka i glosowalam na niego ! I glosowalabym jeszcze raz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:01 gosia_chello napisała: > Jestem warszawianka i glosowalam na niego ! > I glosowalabym jeszcze raz :)) Pewnie od 2 lat:)) A tak na prawde to Kacze Dołki. Odpowiedz Link Zgłoś
niutonnica Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:48 NO ba! Teraz to nawet Kaczyński mówi o sobie Warszawiak... Nie masz cwaniaka nad Warsiawiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:51 Bo jest z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_sowa spieprzaj dziadu 23.10.05, 22:02 jk49 napisał: "spieprzaj dziadu". Tak właśnie powiedział > nowy nasz prezydent RP do bezrobotnego człowieka. Jak kto mnie wk.... to mu bardziej dosadnie walę na uszy a i czasami w ryło. Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:52 Ta dziewczyna (albo raczej mlody wszechpoolak) robi sobie z was jaja.... Choc moze rzeczywiscie kocha kaczki jak KOŃ OWIES. Odpowiedz Link Zgłoś
jereemy Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:54 Gosia tak ma ;) Nie przywiązuje wagi do liczb, rachunków czy też faktów, ale chętnie o nich dyskutuje ;) Jest przecież humanistką hehe Ale dziś jej święto, więc pozwólmy jej się cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:59 Dzieki za pozwolenie ;)))) a zreszta to mi dzis zabroni ??? Dzis kocham caly swiat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niutonnica Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:49 Prozak? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:52 Nie! Szczescie i to jakie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:58 Co za insynuacje ? Co za podejrzenia ? To juz nie mozna wyrazac spontanicznie radosci ? Czy to takie dziwne ? Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:00 Gosiu Droga, oddajesz kaczkom obie ręce... a co z ustami!?!?!?!?!?!>? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:02 hehe, no coz, nie sadze by chcieli skorzystac ;) zreszta usta mam zajete, bo smieje sie od ucha do ucha :)) Tyle radosci ! Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:52 Polska nie jest tylko Twoja... Wiec powstrzymaj sie z ta chojnoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:03 Nie moja ale ja tez decyduje :) I wlasnie zdecydowalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 21:49 Nadzieja- matka głupich, a ojciec Lechu albo Jaruś a dziecku na imię dać Tradycja... Odpowiedz Link Zgłoś
semi-oriental Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:00 a BEZROBOCIE TEŻ KOCHASZ? POPULIZM, NIETOLERANCJE I KLAMSTWO WYBORCZE. KOCHAJ, A BEDZIESZ MIALA z TEGO NIC Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:04 To wszystko przyszlosc, ktora widzicie w czarnych barwach, a ja w jasnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:00 gosia_chello napisała: > Bardzo chcialam, zeby wygral choc nie wierzylam, ze to bedzie mozliwe. > Jestem strasznie szczesliwa :)) > Ufam obu braciom i w zwyciestwie PiSu i Lecha pokladam ogromne nadzieje. > IV Rzeczpospolita zaczyna sie dzis :))) JA TEŻ I OBY NIE ZAWIEDLI Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:01 Droga Gosiu. Nie da się. Nie można zjeść ciastka i mieć ciastko. Nie można obniżyć deficyt, obniżyć podatki i obniżyć koszta pracy a jednocześnie wprowadzić rozwiązania socjalne, które podwyższą i deficyt i koszta pracy i podatki. Najbliższy test masz za miesiąc, jak ogloszą zasady podatkowe na 2006 rok Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:03 Ale można kochac coś czlekopodobnego:)) ja tam swoja suke też"kocham" Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:05 Nie znam sie na ekonomii, chce zeby bylo lepiej i wierze ze tak bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:12 gosia_chello napisała: > Nie znam sie na ekonomii, chce zeby bylo lepiej i wierze ze tak bedzie :) Jakie to proste:))) nie znam się,ale będzie lepiej. Tylko uświadczasz mnie w przekonaniu ,że ponad połowa polakow to matoły. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:15 Czy uwazasz ze wszyscy obywatele powinni znac sie na ekonomii, podatkach itd. ? To pewnie wyborcami powinni byc sami ekonomisci ? Absurd ! Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:14 Wiara piękna rzecz :) Szkoda, że moja znajomość ekonomii nie pozwala na to Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:22 I ku pamięci kilka obietnic PISU: podatki 18 i 28%, II próg podatkowy ok. 100 tys, odliczenia od podatku na dzieci. I dla ułatwienia. Zmiany korzystne dla podatników można wprowadzać poza terminami konstytucyjnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
lupo5 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:02 plakac sie chce, przpraszam, rzygac, na mysl o tym, kto jest u steru rzadu i kiraju. gosia, chyba jestes walnieta? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:06 Czy walnieta jest polowa kraju ? Spojrz realnie ! Ludzie chca rzadow PiSu i Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
lupo5 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:17 tak, polowa kraju jest walnieta!!! elektorat lecha to elektorat leppera, giertycha, kalinowskiego... gratuluje zwlaszcza leppera i ojca rydzyka! na malego prezydenta glosowala glownie polska B, elektorat wiejski i raczej gorzej wykszatcony... no coz... jaki narod, taki prezydent. aha, no i homofoby z pewnoscia tez sie dolozyly. wstyd mi za was. i taka kompromitacja na arenie miedzynarodowej. zwyciezyla mala, zawistna polska. polska kurskich i jemu podobnych. przykre, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:20 ciezko sie pogodzic z przegrana, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:28 Ciężko :))) Zwłaszcza jak widać, jakich sojuszników zdobył sobie przeciwnik, żeby za wszelką cenę wygrać. Rydzyk i Lepper to raczej nie jest powód do dumy. I ciekawe jak Kaczyńscy chcą teraz wytłumaczyć swoim wyborcom, że będą (o ile bedą) tworzyć rząd z liberałami, którzy kradną uczciwym Polakom jedzenie z lodówki? Odpowiedz Link Zgłoś
lupo5 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:28 widzisz, ja nie jestem jakims zelaznym elektoratem PO, wiec trudno mowic o przegranej, ale przyznaje, lech nie byl przez mnie brany pod uwage jako prezydent. zbyt maly w swojej zawisci. nie mam prawicowych pogladow, nie lubie ludzi z prawicy, bo w wiekszosci to takie zaklamane ludziki, jak chocby kurski. ida do kosciola, ale sasiada toby w lyzce wody udusili. takie rydziki i inni. dziwia mnie zwlaszcza kobiety wybierajace prawice. ja tego po prostu nie kumam. i nie kupuje. moze nie bedzie az tak zle, jak mi sie na razie wydaje, ale dobrze nie jest. znow bedziemy udawac, ze polska to mocasrstwo, bedziemy machac szabelka i wywlekac trupy z szafy. bo to najlatwiejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:33 Mysle ze sie mylisz. Zle oceniasz Lecha i Jarka. Oni swoje w zyciu przezyli. Byli opluwani, zaszczuwani, zwlaszcza w mediach. Teraz maja nagrode za te trudne lata. Odpowiedz Link Zgłoś
xcor Lupo jest medialnie zakompleksiony 24.10.05, 16:52 to moze metoda, media mowia ogolowi jestescie kiepscy a przychodzi tu Sk. i mowi bedziecie dumni z Polski --ps tu sk. to wlasnie wymyslilem kto rozwinie skrot sk. ? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:36 W kazdej partii sa ludzie, ktorzy robia bledy jak w PiS Kurski, sa tez zawistnicy, zlosnicy, nieuczciwi. Wszedzie tak jest, i w PO tez. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A jak sobie gosia-glupiatko wyobraza ten IV REICH? 23.10.05, 22:02 Nie krepuj sie, dziewczyno - powiedz. A za jakies pol roku cie podliczymy:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: A jak sobie gosia-glupiatko wyobraza ten IV R 23.10.05, 22:03 na pewno nie będzie parad gejowskich. a reszta raczej bez zmian chyba...:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: A jak sobie gosia-glupiatko wyobraza ten IV R 23.10.05, 22:07 Czy umiesz tylko ludzi obrazac ? Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: A jak sobie gosia-glupiatko wyobraza ten IV R 23.10.05, 22:13 Oj naiwna ty jesteś strasznie. Na wszystko to pójdzie z naszych kieszieni, mam nadzieję, że i z twojej - zobaczymy co wtedy powiesz. To znaczy, że głosowałaś na niego, bo tak ładnie mówił jak będzie w IV Rz. Wiesz zmienić cyferkę jest łatwo, bo to nic nie kosztuje, szkoda, że to niczego nie rozwiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: A jak sobie gosia-glupiatko wyobraza ten IV R 23.10.05, 22:19 Glosowalam na niego, bo cale zycie walczyl o jedno: wolna uczciwa Polske. Bo jest patriota. Bo bedzie myslal o wszystkich a nie o waskiej grupie biznesmanow. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: CO to znaczy "byc patriota"? Udzial w MAGDALE 23.10.05, 22:23 Byc patriota, to myslec przed wszystkim o wlasnym kraju, a nie o UE, Niemcach czy Rosji i nikomu sie nie podlizywac i nie ulegac. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A GDZIE masz dowod, ze Kaczki nie mysla glownie 23.10.05, 22:26 o WLASNYCH TYLKACH I KARIERZE? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: A GDZIE masz dowod, ze Kaczki nie mysla glown 23.10.05, 22:26 Cale ich zycie na to wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: A GDZIE masz dowod, ze Kaczki nie mysla glown 23.10.05, 22:28 ale księżyca nie ukradli dla Polski ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Masz racje, gosia to jakis straszliwy dziecia 23.10.05, 22:36 Jesli chcesz tak myslec, ja Ci nie bronie .. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Cale zycie? KOR? Okragly Stol? Pacyfikacja "S" pod 23.10.05, 22:28 reformy Balcerowicza? Moze troche konkretow, panienko, bo - poki co - walisz wytartymi sloganami:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Cale zycie? KOR? Okragly Stol? Pacyfikacja "S 23.10.05, 22:39 Lata Solidarnosci, Porozumienie Centrum, wybory prezydenckie Walesy, prezesura NiK, Ministerstwo Sprawiedliwosci, PiS - wszedzie tam walczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Z wiatrakami? W walce sie liczy skutecznosc: 23.10.05, 22:51 CO Lech wygral w NIK? CO zrobil z sensem jako Min.Sprawiedliwosci - KONKRETY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk PS: A jesli chodzi o PC to jeszcze do dzis swoich 23.10.05, 22:52 dlugow NIE POSPLACALA. To ma byc PRAWIE i SPRAWIEDLIWIE? Procesy windykacyjne w toku:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
purysta4 Re: A jak sobie gosia-glupiatko wyobraza ten IV R 23.10.05, 22:13 Gosiu nie zwracaj uwagi na te osobe - dawno rozszyfrowano, ze to chora psychicznie kobieta plujaca na Polske i wszystko co z Polska zwiazane. W sumie inwektywy z jej strony to jak gwarancja jakosci;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Czy kurdupel to SYMBOL POLSKOSCI? Moje 23.10.05, 22:19 gratulacje za prawdziwie komsomolska narodowa samokrytyke:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
purysta4 oto i przyklad... 23.10.05, 23:03 na kazdym kroku to samo... szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: A jak sobie gosia-glupiatko wyobraza ten IV R 23.10.05, 22:24 Oto klasyczny wyborca K. Kłamie na wszelki wypadek, a nuż przyniesie mu to sukces. No cóż przykład idzie z góry. Jakim trzeba być idiotą żeby kogoś w ten sposób obrażać (bez najmniejszych podstaw). Nie mam słów. Wstyd. Niezły elektoraicik... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk WIEM z empirii, ze od czasow PC wokol Kaczek 23.10.05, 22:27 gromadzi sie najgorsze gowno bylego PRL-u. Podobnie zreszta jak i kolo ...Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: WIEM z empirii, ze od czasow PC wokol Kaczek 23.10.05, 22:29 Tiaaaaaa, byle napluc. Ot mentalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: A jak sobie gosia-glupiatko wyobraza ten IV R 23.10.05, 22:18 Gosiu! Zazdroszczę Ci tego entuzjazmu. Mnie tam do śmiechu nie jest. Nie chce mi się nawet argumentów przytaczać. Spokojnej nocy życzę:) Mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: A jak sobie gosia-glupiatko wyobraza ten IV R 23.10.05, 22:28 Dziekuje :) I serdecznie pozdrawiam ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: A jak sobie gosia-glupiatko wyobraza ten IV R 23.10.05, 22:13 > a jak z lustracją na UW? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm IV RP buahahahaha 23.10.05, 22:09 II RP przeżyła wojnę z bolszewikami, 2 konstytucje i zamach stanu. III RP przetrwała nową konstytucję. Przetrwa też Kaczyńskiego. Numerki przyznają historycy. Ale muszą mieć za co. A dużych zmian w konstytucji nie będzie. Tych potrzebnych - jak zakazu startu przestępców z wyrokami - też nie. PiSowi na tym nie zależy (patrz Elbląg, patrz poparcie Samoobrony). Odpowiedz Link Zgłoś
h32 Re: IV RP buahahahaha 23.10.05, 22:14 Gosiu Chello, Czy ty jesteś nieudaczniczką bez szkół i języków obcych? Frustratką od Rydzyka? Wieśniaczką? Do której grupy wyborców się zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: IV RP buahahahaha 23.10.05, 22:40 Ile razy mam powtarzac ? Mam wyzsze wyksztalcenie, dwa dodatkowe fakultety, pracuje w kulturze, znam dwa jezyki. I mieszkam w Warszawie od urodzenia. Wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:13 Teraz wiele zalezy od PO, ktora potrafi sie obrazac, jesli przegrywa. Z Platformy licze wlasciwie jedynie na Rokite, jemu jedynemu z tej partii ufam. Chlopcy, do roboty ! Stworzcie razem dobry silny rzad a zrobicie wiele dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
h32 Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:16 Gosiu, Czy ty jesteś nieudaczniczką bez szkół i języków obcych? Frustratką od Rydzyka? Wieśniaczką? Do której grupy wyborców się zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jereemy Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:18 Gosia najlepiej spełnia się na forum telewizja. Poltyka to jej hobby ;) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:41 W zyciu tez sie spelniam, bez obaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
jereemy Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:17 co to znaczy - zależy od PO?? Już tak szybko stosujesz spychologię?? Nie wierzysz w swoich liderów?? A może nie wierzysz w realizację obietnic?? Zależy wszystko od PiSu, bo to ni rozdają karty. A jeżeli PO nie poprze roztyłego socjalu, to chyab nikogo to nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:42 Bo rzad powinni stworzyc razem. PiS dostal wiecej glosow, ale nieznacznie. Potrzeba koalicji, Odpowiedz Link Zgłoś
gey.mi.bratem Lesiu Kochany i ja kocham Cie !!! :)))nLesiu Koch 23.10.05, 22:18 nie zawiedz nas Odpowiedz Link Zgłoś
polimerr Pospieszalski, Widstein, Staniszkis 23.10.05, 22:18 Ludzie dobrej roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Lechu ja kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:21 ja moze mniej wylewnie... ale trzymam kciuki za nasz wspolny sukces :] Odpowiedz Link Zgłoś
fforumka Re: Lechu ja kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:31 sukces? Pożyjemy - zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
niutonnica Re: Lechu ja kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:40 Ja bym jeszcze padła na kolanka i zasuwała do Częstochowy... Kciuki mogą nie wystarczyć Odpowiedz Link Zgłoś
magmisia Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:35 Dziewczyno, co ty robilas, jak ludzie w kolejce po rozum stali? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:44 Ot, typowe dla zwolennikow Platformy rozbuchane ego. Odpowiedz Link Zgłoś
shivadog Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:47 kwakwakwakwa Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 22:57 Ide sie upic ! ;) Pozdrawiam wszystkie bratnie dusze, ktore dzis ciesza sie wraz ze mna :)) Dla przeciwnikow mam dobre slowo: nie gniewam sie za insynuacje, pomowienia i zlosliwosci. W koncu dzis wielki dzien ! Dzis jest poczatek nowej, lepszej Polski :)) Pozdrawiam cale Forum Kraj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 23:05 Prezydent Polski Lech Kaczynski - jak to pieknie brzmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
shivadog Re: Lechu kocham Cie !!! :)))) nie zawiedz nas 23.10.05, 23:10 pięknie? bue... Odpowiedz Link Zgłoś