Dodaj do ulubionych

Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam choc?

29.10.05, 19:29
Przecież wyborcy kaczorów są wsród nas !
Statystycznie większościowo to
wiocho-katol-bidota bez
wyksztalcenia.

Jak się teraz czuja kiedy "prawe i sprawiedliwe"
kaczory rozpoczeły budowę tzw. IV RP
od powołania człowieka z wyrokami karnymi
na vicemarszałka ? I to przy burzy oklasków
i zakłamaniu kuluarowych układzików
(wczesniej skrzętnie skrywanych) ?
Jak to jest mieć radiomaryjnego marszałka ?
Jak to jest odmówić PO vice marszałka senatu,
który dla kaczora nie jest oki (podczas gdy
lepper jest).

Wstyd wam chociaż cimnoto ???

Obserwuj wątek
    • aaki post typowego wykształconego zwolennika PO ? 29.10.05, 19:32
      "Przecież wyborcy kaczorów są wsród nas !
      > Statystycznie większościowo to
      > wiocho-katol-bidota bez
      > wyksztalcenia."
      • abstrakt2003 staytystyka jest nieubłagana 29.10.05, 20:45
        Tak to niestety jest. Kaczyńskiego i PiS poparli ludzie niewykształceni, ze wsi
        i wierzący w radio maryja.
        To strasze że oni stanowią większość w naszym kraju :(
    • kropekuk Zapewne jak...moja polska tesciowa. 29.10.05, 19:33
      Spedzilem z nia dzisiaj pare chwil na rozmowie telefonicznej: na wyborach nie
      byla (bo zdrowko nie tak), ale miala szczera chec glosowania na Kaczki (jeszcze
      by nie, starsza pani). A dzisiaj Bogu dziekuje, ze nie glosowala, bo "on tak
      kreci z tym chamem", bo "wszystko, byle sie do koryta dorwac".
      • neceser akceptacja korupcji dosyc widoczna u tesciowej 29.10.05, 19:35
        i chyba u wielu tutaj na forum tez. taka polska choroba. jak w Kongo.
        • abstrakt2003 Tak jaby w Izraelu premier nie miał lepkich rąk. 29.10.05, 20:46

• neceser A u was bija Murzynow...argumenty jak za PZPR 29.10.05, 22:04
            i podonbnie cywilizowane i szanoiwane na swiecie. Postep w Polsce , hehe
    • kacosk Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 29.10.05, 20:41
      oto wypowiedzi wyborców Tuska co chamami zwą się .Komuchy to są wasze ostatnie
      drgawki
    • lortea Piękna polszczyzna wykształconych, dobrze 29.10.05, 20:44
      zarabiających, żywo uczestniczących w życiu kulturalnym, chodzących do teatru i
      opery wyborców PO, zachwyca mnie niesamowicie.
      • abstrakt2003 Nie bój się wyborcy PO jeśli trzeba to potrafią 29.10.05, 20:47
        przypie..ć!
        • lortea A niech potrafią, nie bronię im. Ale czemu 29.10.05, 20:49
          potrafią głównie wtedy gdy trzeba dosolić 54 procentom Polaków?
        • kacosk Re: Nie bój się wyborcy PO jeśli trzeba to potraf 29.10.05, 20:50
          i dlatego spadajcie na drzewo
    • frank_drebin W wyborach parlamentarnych glosowalem na PJKM, w 29.10.05, 20:47
      I turze prezydenckich na JKM, w drugiej na Kaczora. Nie wiem czy mnie to
      klasyfikuje jako wyborce Kaczorow. I musze wielu bardzo zmartwic statystycznie
      jestem mniejszosciowo nie katol, nie z wiochy i nawet sam sie dorobilem dawno
      temu literek mgr przed nazwiskiem i potem chcialo mi sie tez podyplomowke
      skonczyc. Wiec moze tak - za sytuacje w sejmie nie czuje sie odpowiedzialny a
      za prezia - zobaczymy po 24-tym grudnia 2005 r. (dla niezorientowanych to data
      zaprzysiezenia Kaczora na prezia). Dopiero po tej dacie bedzie mozna oceniac
      jaki z Kaczora jest prezio.
      • elfhelm Re: W wyborach parlamentarnych glosowalem na PJKM 29.10.05, 21:18
        23 zaprzysiężenie. 24 karpik i prezenty :)
        • frank_drebin Karpika to kazdy lubi nawet niewierzacy, jeszcze 29.10.05, 21:25
          obecny prezio wszystkich Polakow ;)
      • swan_ganz Re: W wyborach parlamentarnych glosowalem na PJKM 30.10.05, 00:13
        Głosowałem dokładnie wg. Twojego scenariusza. Parlamentarne PJKM, I runda
        prezydenckich - Korwin, II - Kaczor. Bo skoro nie może być naprawdę liberalnie
        to nich chociaż będzie uczciwie...
        Natomiast - jak patrzę na obecne poczynania tych - pożal się Boże -
        "polityków" z PO i ich sympatyków, to wiem już na kogo będę głosował w ew.
        przyśpieszonych wyborach. Tylko na Kaczki.

Zauważyłeś, że na tym forum wiele osób przyznaje się do głosowania na PJKM?
        I tylko ten wynik wyborczy dziwi?
        • hrabia.m.c Re: W wyborach parlamentarnych glosowalem na PJKM 30.10.05, 00:22
          swan_ganz napisał:

> Głosowałem dokładnie wg. Twojego scenariusza. Parlamentarne PJKM, I runda
          > prezydenckich - Korwin, II - Kaczor. Bo skoro nie może być naprawdę liberalnie
          > to nich chociaż będzie uczciwie...
          > Natomiast - jak patrzę na obecne poczynania tych - pożal się Boże -
          > "polityków" z PO i ich sympatyków, to wiem już na kogo będę głosował w ew.
          > przyśpieszonych wyborach. Tylko na Kaczki.
          >
          > Zauważyłeś, że na tym forum wiele osób przyznaje się do głosowania na PJKM?
          > I tylko ten wynik wyborczy dziwi?

Witam w klewkach!
          • swan_ganz Re: W wyborach parlamentarnych glosowalem na PJKM 30.10.05, 00:29
            gdybyś, zamiast wypisywać głupoty na forum, przeczytał co to takiego
            ten "liberalizm", którym sobie gębę wycierasz, to byś wiedział o czym napisałem
            wcześniej i dlaczego tak głosowałem.
            Czasem naprawdę warto coś przeczytać a nie spijać "wiedzę" z usteczek Tuska czy
            Rokity....
            • hrabia.m.c Re: W wyborach parlamentarnych glosowalem na PJKM 30.10.05, 00:32
              Widzę ,że liberalizm z kaczego dziubka ci też pasuje:))
              i poczytaj sobie prace doktorską elekta:)))))))))))))))))))))))))))
        • frank_drebin Ja glsowalem tylko na zasadzie kompetencji prezia. 30.10.05, 00:29
          Tutaj lepszy wydawal mi sie Kaczor. Na dzien wtedy gdy glosowalem i na dzien
          dzisiejszy nie ma na niego haka. Natomiat do Tuska zawsze moga sie odezwac jak
          im bedzie to wygodne jego niegdysiejsi sponsorzy - rzad Niemiec. Zasada z "Ojca
          chrzestnego" .......... byc moze nigdy sie do ciebie nie odezwe, ale moze
          kiedys tak ... Tak sie buduje, budowalo i bedzie budowac wplywy. Troche moze
          przesadzilem nie sponsorzy Tuska, ale na pewno inicjatyw politycznych, w
          ktorych Tusk uczestniczyl. Ze nie wspomne juz o reklamie mleka na koszulkach
          pilkarskich swego czasu jak KLD grywalo mecze jeszcze jako KLD. Kto raz dal
          ciala i stracil cnote nie bedzie mial oporow przed zrobieniem tego po raz
          kolejny. Smutne to ale prawdziwe. Wiec glosujac na Kaczora w II turze wolalem
          chociaz w pewnym stopniu kogos bez hakow na zyciorysie itp.
          • hrabia.m.c Re: Ja glsowalem tylko na zasadzie kompetencji pr 30.10.05, 00:38
            Bez haków?
            jestes pewien?
            a teczki jarka do dziś nie widać:))

pewnie powiesz ,że Lech to nie Jarek.
            ale ja tego akurat pewien nie jestem,
            wręcz przeciwnie!!!!
            • frank_drebin Hrabia badz nadal nie pewien. Ja zaglosowalem jak 30.10.05, 00:55
              zaglosowalem. Jesli zle zaglosowalem bedzie mea culpa. Umiem przyznac sie do
              swoich wyborow i umiem je uzasadnic i umiem sie przyznac do bledu. Chcialbym
              zauwazyc, ze nadal gdybasz ja pisze o pewnych decyzjach i faktach. Jesli sie
              myle popraw mnie .................
              • hrabia.mileyski Nie nazywaj tego tumana hrabią! 30.10.05, 03:27
                To bezwstydny i zakompleksiony podszywacz.
                Sadzi, ze może mieć błekitną krew, bo w szkole spijał atrament.
                Czasem napotykam na posty tego delikwenta i muszę powiedzieć, ze od pewnego
                czasu nawet budzą moje zainteresowanie.
                Zbieram bowiem najdziwaczniejsze opinie i być może kiedyś ukaże się "praca
                zbiorowa" najwybitniejszych forumowiczów.

FK to żyła złota!
        • antykagan Re: W wyborach parlamentarnych glosowalem na PJKM 30.10.05, 01:27
          swan_ganz napisał:

> Głosowałem dokładnie wg. Twojego scenariusza. Parlamentarne PJKM, I runda
          > prezydenckich - Korwin, II - Kaczor. Bo skoro nie może być naprawdę
          liberalnie
          > to nich chociaż będzie uczciwie...

Masz na myśli uczciwe usadowienie kryminalisty leppera na stołku wicemarszałka?
          Nie przeszkadza ci to? Wiem, kacza mentalność... Powiedz coś na ten temat.
          Dlaczego żaden PiSiowiec nabiera wody w usta, jeżeli o to chodzi? To jest
          odnowa moralna?
      • x2468 Re: W wyborach parlamentarnych glosowalem na PJKM 30.10.05, 00:31
        Dawno temu...To pewnie dostales tego mgr za rozkulaczanie wsi? Lub za walke z
        warcholami? Oczywiscie w pzpr nie byles?.
        • frank_drebin No widzisz X bylem az za mlody i az za stary zeby 30.10.05, 00:35
          wiedziec czym jest komuna. Mam teraz 37 lat wiec wsi nie moglem rozkulaczac :)
          Najwieksza organizacja komunistyczna w jakiej bylem to TPPR. Tylko, ze wtedy
          cale klasy zapisywali do TPPR w podstawowce (milem wtedy 12 lat) . Jeszcze
          jakies pytania ?
          • hrabia.m.c Re: No widzisz X bylem az za mlody i az za stary 30.10.05, 00:50
            frank_drebin napisał:

> wiedziec czym jest komuna. Mam teraz 37 lat wiec wsi nie moglem rozkulaczac :)
            > Najwieksza organizacja komunistyczna w jakiej bylem to TPPR. Tylko, ze wtedy
            > cale klasy zapisywali do TPPR w podstawowce (milem wtedy 12 lat) . Jeszcze
            > jakies pytania ?

Czyli z mlekiem ..nienawiści do komuny nie wyssałeś?
            nabyta ??
            i tym różnisz się od kaczek i o ryca ,
            oni te komune robili :))))
            • frank_drebin Re: No widzisz X bylem az za mlody i az za stary 30.10.05, 01:02
              Ja niczego z mlekiem matki nie wyssalem :) Jakbys chcial wiedziec to wysysajac
              cos z mlekiem matki musialbym dzis byc nalogowym sluchaczem RM a jakos nie
              jestem. A swoja droga jak Kaczki i Rydzyk komune robili ???? Ja pamietam, ze
              komune to robili "ludzie honoru" w rodzaju Kiszczaka i "odpie..ie sie"
              Jaruzelskiego. Moze znamy inna wersje historii ? Albo w innym komunistycznym
              kraju zylismy.
              • hrabia.m.c Re: No widzisz X bylem az za mlody i az za stary 30.10.05, 01:10
                w jednym mamy wspolny światopoglad ,nasze Mamusie(kochane) iRM.
                i tu kaczek wygranej upatruje.
                Ale to nie nasza wina:)))
                tak samo jak dziadek w nkwd:))))))))))
                • hrabia.mileyski Nieźle! Podciągnij jeszcze o tym światopoglądzie 30.10.05, 03:29
            • hrabia.m.c Re: Było i sie..?? 30.10.05, 01:02
              • frank_drebin Re: Było i sie..?? 30.10.05, 01:07
                Nikim sie nie bylo nikomu za komuny ciala nie dalo - starczy ? I potem tez nie.
                Do dzis jak sie gole moge sobie spojrzec prosto w oczy :) Koncze ten watek bo
                widze, ze dzialasz na zasadzie a moze cos mu wcisne chociaz to ze jezdzil PKP
                za komuny ;)
                • hrabia.m.c Rprzepraszam 30.10.05, 01:13
                  frank_drebin napisał:

> Nikim sie nie bylo nikomu za komuny ciala nie dalo - starczy ? I potem tez nie.
                  >
                  > Do dzis jak sie gole moge sobie spojrzec prosto w oczy :) Koncze ten watek bo
                  > widze, ze dzialasz na zasadzie a moze cos mu wcisne chociaz to ze jezdzil PKP
                  > za komuny ;)

to o zbyciu nie ma nic do ..
                  po prostu gdzieś jeden wpis mi zginol,pewnikiem za edużo pifka:))
                  sory:))
                  • hrabia.mileyski I myśl głęboka i ortografia palce lizać 30.10.05, 03:32
                    Tylko nie przestawaj pisać! Ja to zbieram!
    • ziemianin_pl Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 29.10.05, 21:00
      nie wstyd mi, jestem na razie zadowolony i to bardzo.
      Dodam ze mam mgr przed nazwiskiem, jestem czlonkiem mensy :)

programowo lepprer jest blizszy pisowi niz PO i dla mnie nie ma tematu.
      Czekam na zanikanie PO :)
      liberałowie moga liczyc na 5% i wtedy bedzie dobrze.
      • abstrakt2003 Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 29.10.05, 21:03
        ziemianin_pl napisał:

> nie wstyd mi, jestem na razie zadowolony i to bardzo.
        > Dodam ze mam mgr przed nazwiskiem, jestem czlonkiem mensy :)
        ================================================================
        To że jesteś dość inteligentnym magistrem nie ma żadnego wpływu na to że jesteś
        głupcem.
        PS
        Najwyraźniej brak ci wyobraźni!
        • ziemianin_pl Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 29.10.05, 21:08
          Moze poprostu widze to inaczej, nie pisze ze jestes glupi, uwazam ze masz inne
          poglady i masz do tego prawo.
          Dlatego prosze ie obrazaj mnie bo sam wystawiasz sobie swiadectwo
          • abstrakt2003 Twoje poglądy nie mają tu nic do rzeczy! 29.10.05, 21:16
            Głupcem jesteś dlatego że cieszy ciebie bajzel jaki powstał w ktaju po wyborach!
            ===
            BRAK CI WYOBRAŹNI!
            • ziemianin_pl Re: Twoje poglądy nie mają tu nic do rzeczy! 30.10.05, 00:29
              Gdzie tu masz bajzel? To ze sie PO pogubila i im nic nie wyszlo to nie znaczy ze
              cos zlego sie w kraju dzieje. Polityka nie ma az tak bezposredniego wplywu. U
              mnie w domu porzadek rosnie, w kolejnym pomieszczniu koncze remont i mam coraz
              ladniej.
              • abstrakt2003 Re: Twoje poglądy nie mają tu nic do rzeczy! 30.10.05, 09:30
                ziemianin_pl napisał:

> Gdzie tu masz bajzel? To ze sie PO pogubila i im nic nie wyszlo to nie znaczy
                z
                > e
                > cos zlego sie w kraju dzieje. Polityka nie ma az tak bezposredniego wplywu. U
                > mnie w domu porzadek rosnie, w kolejnym pomieszczniu koncze remont i mam coraz
                > ladniej.
                =======================================
                Hmmm... Do braku wyobraźni dochodzi brak umiejętności obserwacji i analizny.
                PS
                Chłopie gdzie ta twoja inteligencja się podziała?
            • hrabia.mileyski No, a teraz poczytamy człowieka z wyobrażnią 30.10.05, 03:35
              Dalej abstrakcie, nie bądź taki lakoniczny.
      • antykagan Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 30.10.05, 01:29
        ziemianin_pl napisał:

> nie wstyd mi, jestem na razie zadowolony i to bardzo.
        > Dodam ze mam mgr przed nazwiskiem, jestem czlonkiem mensy :)
        >
        > programowo lepprer jest blizszy pisowi niz PO i dla mnie nie ma tematu.
        > Czekam na zanikanie PO :)
        > liberałowie moga liczyc na 5% i wtedy bedzie dobrze.

A nie wykładasz w Oxfordzie? Mogą być nawet kafelki, ale zawsze.
        PS. Od kiedy członkiem mensy może zostać inteligentny inaczej?
    • ociecdyrektor Spadaj błaźnie 29.10.05, 21:31
      marekzopola napisał:

> Przecież wyborcy kaczorów są wsród nas !
      > wyksztalcenia.
      >....
      > Wstyd wam chociaż cimnoto ???

Spadaj błaźnie
    • yuhma Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 29.10.05, 21:49
      Nie, nie wstyd. I nie widze powodu, by mialo by byc inaczej. Jasnie oswiecone
      Pana Marka z Opola poprosilbym o podanie wykazu wyrokow karnych, ktore otrzymal
      Andrzej Lepper. Bo moim zdaniem to spraw karnych nie ma on na karku. Ale nawet
      gdyby - jest w tej chwili 3 politykiem w Polsce. Czy mi sie to podoba, czy nie,
      musze ten fakt akceptowac. Podobnie jak musialem przedtem przez 10 lat
      akceptowac fakt zasiadania na fotelu prezydenta zdrajcy i sprzedawczyka z PZPR.
      Niestety, narod go wybral i z ciezkim sercem musialem sie z tym pogodzic.

Natomiast jako statystyczny
      > wyksztalcenia.
      chcialbym zapytac Jasnie Oswieconego Pana Marka z Opola:
      1) jak sie ma do demokracji, liberalizmu i umilowania praw czlowieka pogarda
      dla wiesniakow, katolikow, biedoty?
      2) a jak sie ma do europejskosci, swiatlosci i elitarnosci brak kultury
      osobistej?
      Moja ciemnota liczy na oswiecenie w powyzszych kwestiach. Nie licze, ze zrobi
      sie Panu wstyd, licze na rzeczowa odpowiedz.
      • cimoszenka Analfabetyzm jest wśród Was 29.10.05, 22:10
        drodzy towarzysze z Prawa i Syfilisu. Poproście kogoś kto potrafi czytać co
        oznacza termin "recydywa". Niestety, ale obawiam się, że nadal nic z tego nie
        zrozumiecie. To już Wasz problem towarzysze.
        • yuhma Wole byc analfabeta niz chamem 29.10.05, 23:02
          • x2468 Re: Wole byc analfabeta niz chamem 30.10.05, 00:35
            Prosze bardzo.Tylko wpierw musisz sie odchamic.
            • yuhma Re: Wole byc analfabeta niz chamem 30.10.05, 00:48
              x2468 napisał:

> Prosze bardzo.Tylko wpierw musisz sie odchamic.
              W zasadzie powinienem Cie zignorowac. Ale... w oroznieniu od wyborcow PO nie
              gardze innymi ludzmi.
              Badz tak mily/a zacytowac jakis fragment mojej chamskiej wypowiedzi. Tylko nie
              mow, ze nazwanie cimoszenki chamaem jest przykladem. ten facet to przyklad
              rynsztokowej elokwencji.
    • asienka32 Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 29.10.05, 21:50
      Ja głosowałam na Kaczora.
      I zapewniam ciebie, ze jesteś ode mnie głupszy, biedniejszy, brzydszy, gorzej
      wykształcony i częściej zaglądasz do kościółka.
      • zabanowany.henryk Re:Pani! Asieńko? głosowała jak głosowała??:) 29.10.05, 22:10
        ??, muszę przypomnieć sobie za co ja tak Panią lubię! :-)))))))))
        • asienka32 Oj panie Henryku :) 29.10.05, 22:12
          Głosowałam na Kaczora i nigdy tego nie ukrywałam na forum.
          A lubi mnie Pan ... hmmmmm.... za niezłomną postawę, niepodatność na
          manipulację, osobisty wdzięk i piękne imię???
          :)))
          Pozdrawiam
          • zabanowany.henryk Oj Pani Asieńko:), Pani nie sposób nie lubić!:-))) 29.10.05, 22:16
            Pani asienka32 napisała:

> Głosowałam na Kaczora i nigdy tego nie ukrywałam na forum.
            > A lubi mnie Pan ... hmmmmm.... za niezłomną postawę, niepodatność na
            > manipulację, osobisty wdzięk i piękne imię???
            > :)))
            > Pozdrawiam
            :-)))))))))))))))))))
      • cimoszenka Oszukiwać to możesz Rydzyka 29.10.05, 22:12
        A ile razy głosowałaś na oszusta?
        Naucz się wymieniać tampony a nie wciskać jeden za drugim bo będziesz miała na
        zdjęciu rentgenowskim dwa kręgosłupy.
        • asienka32 Re: Oszukiwać to możesz Rydzyka 29.10.05, 22:15
          cimoszenka napisał:

> A ile razy głosowałaś na oszusta?
          > Naucz się wymieniać tampony a nie wciskać jeden za drugim bo będziesz miała
          na
          > zdjęciu rentgenowskim dwa kręgosłupy.

Napiszę bo i tak pójdzie do kosza...
          Kompleks małego fiuta leczy się u psychiatry a nie na forum idioto.
          b/o
          • cimoszenka Nie martw się frustratko 30.10.05, 00:32
            Może w koncu znajdziesz lekarza, który przestanie Ciebie oszukiwać.
            Jak zwykle popełniłaś pomyłkę bo nie poszło do kosza ale to u Ciebie normalne.
            • faalaa Re: Nie martw się frustratko 30.10.05, 01:45
              ??????????
        • hrabia.mileyski Przegiąłeś, towarzyszu, 30.10.05, 03:39
        • zabanowany.henryk Panie "cimoszenka"! jesteś Pan cham wobec Pań!;-(( 30.10.05, 09:38
          !!tyle chciałem Panu napisać za to coś Pan nawypisywał!!
          Bez odpowiedzi!!.. proszę!!
      • hrabia.m.c Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 29.10.05, 22:21
        asienka32 napisała:

> Ja głosowałam na Kaczora.
        > I zapewniam ciebie, ze jesteś ode mnie głupszy, biedniejszy, brzydszy, gorzej
        > wykształcony i częściej zaglądasz do kościółka.

glupota ?
        może?
        encyklopedia.pwn.pl/szukaj.php?co=Masochizm
        • asienka32 Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 29.10.05, 22:25
          Społeczeństwo po wyborach zawsze dzieli się na tych co głosowali jak ja i na
          debili :)
          W myśl tej teorii w moich oczach hrabio debilem jesteś :)))
          • hrabia.m.c Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 29.10.05, 22:31
            w tym cyrku udziału nie brałem:)))
            Ale kazdy może wybrac "forda t" jakiego chce :))))))
            • asienka32 Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 29.10.05, 22:36
              Każdy może zagłosować.
              A wybiera większość, czyli motłoch łasy na obietnice i manipulowany przez
              media.
              I tu się upieram przy swoim, ze Kaczory to przyjęły do wiadomosci, a PO z
              Tuskiem nie.
              • hrabia.m.c Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 29.10.05, 23:45
                Z wielką przykrościa musze się z Paną zgodzić!
                motłoch wybrał !
                A osobiście mam żal do Pani,ze będac w najwyższym kegu ,"sekty"
                nie raczyla Pani poinformowac ,że glosujemy na Marcinkiewicza:)
                Jako miłosnik "SF" moze dałbym sie skusic i głos na (cyborga) oddałbym:))
                • asienka32 Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 30.10.05, 10:29
                  Jeśli chodzi politykę, to ja raczej niewierząca i niepraktykująca jestem. I
                  Panu Mości Hrabio też tak radzę :)
                  Nie głosowałam na PiS, zgłosowałam tylko na Lecha Kaczyńskiego w wyborach
                  prezydenckich.
                  Proszę wiec mnie w intrygę z cyborgiem nie mieszać.
                  • zabanowany.henryk Jest coraz lepiej z P., Asieńko:), za znamienne 30.10.05, 10:36
                    owe "tylko" uważam!...

No i jak Pani nie lubić?? :-)

Pani asienka32 napisała:

> Nie głosowałam na PiS, zgłosowałam tylko na Lecha Kaczyńskiego w wyborach
                    > prezydenckich.
                    • asienka32 Re: Jest coraz lepiej z P., Asieńko:), za znamie 30.10.05, 10:39
                      Panie Heniu jak ja lubię jak Pan mnie lubi. I wlaśnie za to Pana najbardziej
                      lubię.
                      :)))
                      A na mój głos na Kaczyńskiego osobiście zapracował Pan Tusk, na którego zreszta
                      w I turze głosowałam resztkami wiary.
                      • zabanowany.henryk A jednak "ten" Kaczyński??, cóż ón Pani uczynił?? 30.10.05, 10:53
                        , iż Jemu Pełnię Resztek Wiary Swej dałaś!..Pani!??
                        ..pytam..
                        ..i na tym "droczenie" kończę...Jak Panią..:-))))

Pani asienka32 napisała:
                        .....
                        > w I turze głosowałam resztkami wiary.
          • hrabia.mileyski Asieńko, nie nazywaj podszywacza hrabią! 30.10.05, 03:41
            Reszta OK.
    • nielubiegazety2 Nigdy w życiu burku.Od tygodnia noszę w mocherowy 29.10.05, 22:02
      beret i ludzie nadal mi się kłaniają.

Lepszy mocherowy beret niż pusty czerep.
      • zabanowany.henryk Nigdy w życiu "nielubiemohera2" nie "strawię"!!n/t 29.10.05, 22:12
        • nielubiegazety2 Panie Heniu kamień z serca :P 29.10.05, 22:17

• zabanowany.henryk Re Gdzie są wyborcy kaczorów? Czy wstyd im??:) 29.10.05, 22:07
      marekzopola napisał:

> Przecież wyborcy kaczorów są wsród nas !
      > wyksztalcenia.
      .................
      > Jak to jest mieć radiomaryjnego marszałka ?
      .....
      > Wstyd wam chociaż cimnoto ???
      • marekzopola Szanowni Panstwo - przeczytajcie to z zrozumiecie 29.10.05, 22:30
        Kaczory uzasadniły oklaski i wybór Leppera
        tym, że "reprezentuje znaczącą siłę w sejmie".
        (tak na marginesie to wczesniej
        kaczory skrzętnie ukrywały podstołowy
        "układzik" z lepperem
        przed opinią publiczną).

Nastepnie kaczory storpedowały kandydaturę
        Niesiołowskiego z PO na vicemarszałka senatu,
        choć przecież Niesiołowski reprezentuje
        w senacie jeszcze większą procentową siłę,
        niż Lepper
        w sejmie.

A zatem p. Lepper, który blokował drogi, wysypywał
        zboże i ma wyroki,
        jest dla tzw. "P R A W A i Sprawiedliwości"
        lepszy niż Niesiołowski.

Czy ktoś poza idotą, może ww. oczywistej
        obsceny nie rozumieć ????

• czarny.rycerz Hucpa to jedyna broń przegranych frajerów... 29.10.05, 22:22
      Tu przykład takowego ćwierćinteligenta, głosującego na PO.

A menele z manierami więziennymi są znani tu od dawna. W końcu w wiezieniach Tusk wygrał przez aklamację.
      • cimoszenka Przestań ludzi oszukiwać 29.10.05, 22:27
        i nie pij tyle wódki to może bedziesz przytomny bolszewicki pomiocie
        • czarny.rycerz Co ten troll na forum robi? 29.10.05, 22:58
          • cimoszenka Trolla to masz 30.10.05, 00:23
            w majtkach niedorobiony bolszewiku.
    • frank_drebin No tak zauwazylem, ze w tym watku minimum 29.10.05, 22:22
      merytorycznosci z drugiej strony trafia tylko na mur durnych postow ad
      personam. Bez zadnego zwiazku z watkiem. Widze, ze jak ktos napisze cos w takim
      watku i potrafi uzasadnic dlaczego np. glosowal na Kaczorow w jakiejkowiek
      czesci kampanii wyborczej to juz jest be. Coz "zazdroszcze" PO i SLD w takim
      razie "elektoratu", ktory nawet rozsadnie nie potrafi pogadac. Co innego
      rozmowa - co innego pyskowki.
      • cimoszenka Nie mam nic przeciwko głosującym 29.10.05, 22:28
        na PiS bo szanuję ich wybór. Natomiast mam zastrzeżenia co do wiarygodności
        Prawa i Syfilisu.
        • frank_drebin Re: Nie mam nic przeciwko głosującym 29.10.05, 22:34
          Nie sadze - ponizej masz linka do swojego durnego postu "ad personam". Kazdego
          z nas swiete prawo na kogos glosowac, ale jak juz cos piszesz to pisz cos
          merytorycznego, albo oszczedz sobie klawiatury, zeby wpisywac takie bzdury jak
          ponizej.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31190769&a=31197633
          • cimoszenka Re: Nie mam nic przeciwko głosującym 30.10.05, 00:30
            Dla Ciebie to bzdury dla mnie nie. Pozwól, że zostaniemy przy swoich racjach.
            Co do pisania merytorycznie to uważam, że PiS nie rozumie tego pojęcia więc
            można sobie darować.
            Powtarzam Tobie jeszcze raz. Wybór tych co głosowali na PiS szanuję i rozumiem.
            Nie szanuję polityków PiS bo ich wiarygodność jest poniżej wiarygodności ekipy
            Leszka Millera. I to by było na tyle.
            • frank_drebin Re: Nie mam nic przeciwko głosującym 30.10.05, 00:49
              Nadal nie rozumiesz o co chodzi. Albo piszesz o temacie w sposob merytoryczny z
              argumentami itp. Albo jedziesz osobiscie obrazajac forumowiczow. Coz wiem to
              trudne rozroznic "ad personam" (cholera jak korzystasz z netu to chociaz wrzuc
              to okreslenie w jakas wyszukiwarke i bedziesz wiedzial o co chodzi, ze nie o
              PiS tylko o durne teksty o tamponach) od postu merytorycznego. Jesli umiesz sie
              tylko zalogowac zeby plesc bzdury daruj sobie pisanie. Jesli myslisz, ze
              korzystanie z internetu czyni cie czlowiekiem inteligentnym to sie mylisz. Znam
              wielu matolow, ktorzy umieja sie tylko zalogowac i nic dalej.
              • cimoszenka Doskonale wiem o co Tobie chodzi 30.10.05, 01:12
                ale wybacz bo mam taką zasadę, że staram się wszystko nazywać po imieniu. Jeśli
                cięzko Tobie to zrozumieć to przykro mi. Pomimo wszystko pozdrawiam i życzę
                powodzenia.
    • zabanowany.henryk Nno gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 29.10.05, 22:28
      mowę odjął??
      lub umiejętność stukania w klawiaturę?? :-)
      • cimoszenka Re: Nno gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd 29.10.05, 22:29
        O tej porze nie płacą 0,5 pln za wpis więc milczą.
        • lortea Odwrotnie, teraz mamy nocną stawkę, nie 29.10.05, 22:31
          napiszę jaką bo ci ze sztabu Tuska z zasadami i Rokity z Krakowa, zechcą się do
          nas przenieść.
        • marekzopola Szanowni Panstwo - przeczytajcie to z zrozumiecie 29.10.05, 22:31
          Kaczory uzasadniły oklaski i wybór Leppera
          tym, że "reprezentuje znaczącą siłę w sejmie".
          (tak na marginesie to wczesniej
          kaczory skrzętnie ukrywały podstołowy
          "układzik" z lepperem
          przed opinią publiczną).

Nastepnie kaczory storpedowały kandydaturę
          Niesiołowskiego z PO na vicemarszałka senatu,
          choć przecież Niesiołowski reprezentuje
          w senacie jeszcze większą procentową siłę,
          niż Lepper
          w sejmie.

A zatem p. Lepper, który blokował drogi, wysypywał
          zboże i ma wyroki,
          jest dla tzw. "P R A W A i Sprawiedliwości"
          lepszy niż Niesiołowski.

Czy ktoś poza idotą, może ww. oczywistej
          obsceny nie rozumieć ????
      • hrabia.m.c Re:Głupota to nie Wstyd ,ale 29.10.05, 23:51
        chwały nie przynosi.
        -
        Panie Zaba..wowy Henryku!
        A jakbys panie Z. mial palce błona połączone? to w klawiature bys stukał?:))))
        • zabanowany.henryk Re:Głupota to nie Wstyd? ,ale dziobem, dziobem P. 29.10.05, 23:58
          hrabio, choćbym jak skonfundowani kaczyści nie miał o czym "gadać"! :-)

hrabia.m.c napisał:

> chwały nie przynosi.
          > Panie Zaba..wowy Henryku!
          > A jakbys panie Z. mial palce błona połączone? to w klawiature bys stukał?:))))
          • hrabia.m.c Re:Głupota to nie Wstyd? ,ale dziobem, dziobem P 30.10.05, 00:03
            zabanowany.henryk napisał:

> hrabio, choćbym jak skonfundowani kaczyści nie miał o czym "gadać"! :-)
            >
            > hrabia.m.c napisał:
            >
            > > chwały nie przynosi.
            > > Panie Zaba..wowy Henryku!
            > > A jakbys panie Z. mial palce błona połączone? to w klawiature bys stukał?
            > :))))
            Dziub jest od dziobania i wydzibywania :)))
            a nie dziobania w klawiature.
            a z resztą,jaka klawiatura kaczy dziub wytrzyma?:)))0
    • loppe smutek rynsztoków 29.10.05, 22:34
      "nie doroślismy jeszcze do demokracji, nie dorośliśmy" (B.Geremek)
    • loppe Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 29.10.05, 22:36
      trzeba było mądrości tych "katobidoli" by wybrać lepszego kandydata
      bo ateiści-malwersanci inaczej głosowali
    • 6.na.9 Wyborcy Kaczorów czytają posty Tuskofiów 29.10.05, 22:54
      i śmieją się z nich do łez; PLATFusowa histeria jest lepsza niż TVNowski
      "Maraton uśmiechu":) Krzyczcie, piszcie szczekajcie wy "prawie zwyciężcy" hahaha
      • lortea Histeria elektoratu nie jest niebezpieczna. 29.10.05, 23:00
        Najgorsze jest to że takie mazgajstwo opanowało Tuska z zasadami i Rokitę z
        Krakowa.
    • fryda12 folksdojcz z Oppeln wyksztalcony za pieniadze 29.10.05, 23:02
      BdV sie odezwal? :)

poprzerzucamy sie, holoto? :)

ps. co do moich wyborow i statusu - PJKM/JKM/Kaczor, swieza magisterka, 2
      jezyki, na iq nie narzekam no i zamieszkala w Polsce A+ :)
      a katolka - jak najbardziej, nawet przedsoborowa :))
      • idiotyzmy-kacze Re: folksdojcz z Oppeln wyksztalcony za pieniadze 30.10.05, 00:25
        po co ci magisterka do stania przy garach ?
    • banfield Boże ! Znowu ten debil się uaktywnił .Już nie wiem 29.10.05, 23:24
      który jest głupszy.Debilzopola, gorby,borbali.?
      Elektorat T
      Głupi, głupszy....
    • jethrox A nie wstyd wam, że Tusk podał rękę przestępcy ? 30.10.05, 00:24
      Lechowi Kaczyńskiemu prawomocnie skazanemu za potwarz ?
      Sam widziałem ten gest Tuska w TV.
      Tusk to zwykły kolaborant skazanego Kaczyńskiego.
    • leszab Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 30.10.05, 00:39

TU JESTEM
      Tylko czsem się nie powieś
    • leszab Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 30.10.05, 00:41
      TU jestem.
      Psy szczekają a karawana idzie dalej.
    • leszab Re: Gdzie jesteście wyborcy kaczorów? Wstyd wam 30.10.05, 00:44
      Do Wielkiego Miastowego Intelektualisty marekzopola.
      Psy szczekają a karawana idzie dalej.
    • aurora.we.mgle jestem dumna z Kaczus i z Marcinkiewicza 30.10.05, 03:00
      i wierze, ze uda im sie wyczyscic polska stajnie Augiasza.
      • roro68 Re: jestem dumna z Kaczus i z Marcinkiewicza 30.10.05, 03:04
        Też jestem dumny z mojej partii. Zachowała się cierpliwie i odpowiedzialnie.
        Teraz będzie rządzić i przeskoczy kłody i kłódki, które im rzucą pod nogi
        rozhisteryzowane cioty z Porażki Obłudnej, zjednoczone uwole i pedekracja. Ale
        i to przeżyjemy. A panowie z PO - do szydełek, proszę, bo władzy właśnie
        dzisiaj pozbyliście się na własne życzenie. A najfajniejsze jest to, że teraz
        się okaże, iż Polska wcale się bez was nie zawali;-)
        • aurora.we.mgle Polska bez PO zakwitnie, oni Polske dobija 30.10.05, 03:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka