Dodaj do ulubionych

Myle sie, czy PiS jakby stracilo impet ???

02.11.05, 22:50
...gdzie te bunczuczne hasla, wezwania i okrzyki ???
Obserwuj wątek
    • loppe Re: Myle sie, czy PiS jakby stracilo impet ??? 02.11.05, 22:51
      Europa
    • lortea PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad. 02.11.05, 22:52
      Bierze się do cieżkiej pracy, nie to co mazgaje i lenie z PO>
      • jacekm22 Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 22:53
        3 mln mieszkan , to ciezka praca...
        • echo_o Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 22:55
          jacekm22 napisał:

> 3 mln mieszkan , to ciezka praca...
          ```

Żebyś wiedział, a to nie żadna fuszerka czy samowola budowlana. Najpierw trzeba
          solidne fundamenty postawić :)
          • nocna_zmiana_blusa Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 22:56
            echo_o napisała:

> jacekm22 napisał:
            >
            > > 3 mln mieszkan , to ciezka praca...
            > ```

> Żebyś wiedział, a to nie żadna fuszerka czy samowola budowlana. Najpierw
            trzeba
            >
            > solidne fundamenty postawić :)

A jeszcze wczesniej miec plan i dzialke. Ale to Kaczynskich nie dotyczy,
            wybuduja 3 miliony mieszkan na ksiezycu.
            • echo_o Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 22:58
              nocna_zmiana_blusa napisała:

> echo_o napisała:
              >
              > > jacekm22 napisał:
              > >
              > > > 3 mln mieszkan , to ciezka praca...
              > > ```
              ````````

Pan się bajek za dużo naczytał (vide: księżyc) po nocach, zamiast tego blues`a
              słuchać, do czego nick (wydawałoby się) zobowiązuje

>
              > > Żebyś wiedział, a to nie żadna fuszerka czy samowola budowlana. Najpierw
              > trzeba
              > >
              > > solidne fundamenty postawić :)
              >
              > A jeszcze wczesniej miec plan i dzialke. Ale to Kaczynskich nie dotyczy,
              > wybuduja 3 miliony mieszkan na ksiezycu.
              >
              • nocna_zmiana_blusa Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:03
                echo_o napisała:

> nocna_zmiana_blusa napisała:
                >
                > > echo_o napisała:
                > >
                > > > jacekm22 napisał:
                > > >
                > > > > 3 mln mieszkan , to ciezka praca...
                > > > ```
                > ````````

> Pan się bajek za dużo naczytał

Bajeczek powiadasz. Zastanowilas sie kiedys, kto w tych 3 milionach mieszkan
                zamieszka? Przyjmijmy, ze rodzina to 4 osoby. Do wybudowanych przez PiS
                mieszkan musialoby sie wprowadzic 12 milionow ludzi. W ciagu 4 lat. Jedna
                trzecia ludnosci Polski. Bylaby to chyba najwieksza migracja w historii swiata.
                Poza tym, czy 1/3 Polakow stac na takie mieszkanie, albo czy porzuca domy, zeby
                wprowadzic sie do wybudowanego przez Kaczora bloku?

(vide: księżyc) po nocach, zamiast tego blues`a
                > słuchać, do czego nick (wydawałoby się) zobowiązuje
                >
                > >
                > > > Żebyś wiedział, a to nie żadna fuszerka czy samowola budowlana. Naj
                > pierw
                > > trzeba
                > > >
                > > > solidne fundamenty postawić :)
                > >
                > > A jeszcze wczesniej miec plan i dzialke. Ale to Kaczynskich nie dotyczy,
                > > wybuduja 3 miliony mieszkan na ksiezycu.
                > >
                • echo_o Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:10
                  Ot statystyki...
                  Moja rodzina to ja + pies i już skucha w Twoich rachubach.
                  A serio: na kiełbasy wyborcze (niczyje!) się nie łaszę, bo w ogóle
                  niespecjalnie gustuję w kiełbasie. Mieszkania to klasyczna kiełbasa wyborcza,
                  ale tylko jej pętko w porównaniu z innymi elementami, które mają szansę trafić
                  do mojego prywatnego 'łańcucha pokarmowego', czyli skucić mnie, przekonać do
                  racji. To by było na tyle.
                  • nocna_zmiana_blusa Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:16
                    echo_o napisała:

> Ot statystyki...
                    > Moja rodzina to ja + pies i już skucha w Twoich rachubach.

Gratuluje rodziny.

> A serio: na kiełbasy wyborcze (niczyje!) się nie łaszę, bo w ogóle
                    > niespecjalnie gustuję w kiełbasie. Mieszkania to klasyczna kiełbasa wyborcza,
                    > ale tylko jej pętko w porównaniu z innymi elementami, które mają szansę
                    trafić
                    > do mojego prywatnego 'łańcucha pokarmowego', czyli skucić mnie, przekonać do
                    > racji. To by było na tyle.

I co cie przekonalo? Przestepca dr marszalek Leppiej?
                    • zwykly2 Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:36
                      Budownictwo na świecie to koło napędowe gospodarki. Dlatego szkoda, że za
                      poprzednich rządów nie udało się takich programów mieszkaniowych uruchomić.
                      Patrząc w sposób prosty, 3 mil mieszkań to: 3mil pralek, lodówek, kuchenek,
                      tony cementu, farb, metry firanek, 10mil jebadełek itd.itd.
                      W konsekwencji to praca dla wielu ludzi.
                      Problem tkwi tylko skąd wżiąźc pieniądze na rozruch takiego programu, jesli to
                      się Kaczorom uda no to kto wie...
                      • wiewiorzasta Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:57
                        Jebadełka i firanki do mnie przemawiają najlepiej :)))))))))
                        • zwykly2 Re: Wiewiorzasta. 03.11.05, 06:55
                          Mnie tam tata mówił: nie byla jak, nie byle gdzie, nie z byle kim. i dziś już
                          mogę powiedzieć że miał rację. Ja już to swoje jebadełko mam, tylko że bez
                          firanek.
                          • wiewiorzasta Re: Wiewiorzasta. 03.11.05, 12:38
                            zwykly2 napisał:

> Mnie tam tata mówił: nie byla jak, nie byle gdzie, nie z byle kim. i dziś już
                            > mogę powiedzieć że miał rację. Ja już to swoje jebadełko mam, tylko że bez
                            > firanek.

Tata mądry, ale co to, do diabła, są te jebadełka, zwłaszcza w takiej ilości? ;)
                            • zwykly2 Re: Wiewiorzasta. 03.11.05, 13:08
                              Długą dyskusję z durniem dorzeczna Dorota
                              Wiodła, co jest ważniejsze, czy miłość, czy cnota;
                              Tymczasem się ściemniło; gdy weszli rodzice,
                              W dłoniach durnia dostrzegli Dorotę dziewicę.

Boy Żeleński
                    • echo_o Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:40
                      Le(p)piej zaniechaj mnie, skoro z takim argumentem zamierzasz forsować swoje
                      racje; wystarczy, że czynią to 24h/24h media :) Ukształtowana jestem out of
                      Lepper, który jest tematem zastępczym i pokłony Wam pewnie bije za taką jego
                      osoby promocję.
                      ps. moja rodzina pozdrawia Cię łapą...
                      • nocna_zmiana_blusa Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 03.11.05, 00:33
                        echo_o napisała:

> Le(p)piej zaniechaj mnie, skoro z takim argumentem zamierzasz forsować swoje
                        > racje; wystarczy, że czynią to 24h/24h media :) Ukształtowana jestem out of
                        > Lepper, który jest tematem zastępczym

Marszałek Sejmu, gówny koalicjan rządu tematem zastępczym? Czyś ty na głowę upadła?

> i pokłony Wam pewnie bije za taką jego
                        > osoby promocję.
                        > ps. moja rodzina pozdrawia Cię łapą...
          • jacekm22 Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:01
            Zapomnialec juz jak Kwasniewski obiecywal mieszkania ??
            Ludzie ile razy dacie zlapac na ten sam lep ???
    • bloczek4 Stawiasz tezę i do niej dopasujesz rzeczywistość? 03.11.05, 12:41
      Też mi analyza, phi... Ja rząd PiS-SO. Wymysla się go, żeby móc o nim pisać.
    • www.nasznocnik.pl Cóż, woźnica musiał sam... 03.11.05, 12:47
      ...się zaprząc, bo koń nie chciał dalej dać się się robić w konia ;-)
      • lexiqz Zadyszka PiS'u ? 05.11.05, 21:39
        Cos Wam Panowie Blizniacy brakuje werwy...czyzby PiS juz dostal zadyszki od tej waaadzy... ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka