lexiqz 02.11.05, 22:50 ...gdzie te bunczuczne hasla, wezwania i okrzyki ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lortea PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad. 02.11.05, 22:52 Bierze się do cieżkiej pracy, nie to co mazgaje i lenie z PO> Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 22:53 3 mln mieszkan , to ciezka praca... Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 22:55 jacekm22 napisał: > 3 mln mieszkan , to ciezka praca... ``` Żebyś wiedział, a to nie żadna fuszerka czy samowola budowlana. Najpierw trzeba solidne fundamenty postawić :) Odpowiedz Link Zgłoś
nocna_zmiana_blusa Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 22:56 echo_o napisała: > jacekm22 napisał: > > > 3 mln mieszkan , to ciezka praca... > ``` > Żebyś wiedział, a to nie żadna fuszerka czy samowola budowlana. Najpierw trzeba > > solidne fundamenty postawić :) A jeszcze wczesniej miec plan i dzialke. Ale to Kaczynskich nie dotyczy, wybuduja 3 miliony mieszkan na ksiezycu. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 22:58 nocna_zmiana_blusa napisała: > echo_o napisała: > > > jacekm22 napisał: > > > > > 3 mln mieszkan , to ciezka praca... > > ``` ```````` Pan się bajek za dużo naczytał (vide: księżyc) po nocach, zamiast tego blues`a słuchać, do czego nick (wydawałoby się) zobowiązuje > > > Żebyś wiedział, a to nie żadna fuszerka czy samowola budowlana. Najpierw > trzeba > > > > solidne fundamenty postawić :) > > A jeszcze wczesniej miec plan i dzialke. Ale to Kaczynskich nie dotyczy, > wybuduja 3 miliony mieszkan na ksiezycu. > Odpowiedz Link Zgłoś
nocna_zmiana_blusa Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:03 echo_o napisała: > nocna_zmiana_blusa napisała: > > > echo_o napisała: > > > > > jacekm22 napisał: > > > > > > > 3 mln mieszkan , to ciezka praca... > > > ``` > ```````` > Pan się bajek za dużo naczytał Bajeczek powiadasz. Zastanowilas sie kiedys, kto w tych 3 milionach mieszkan zamieszka? Przyjmijmy, ze rodzina to 4 osoby. Do wybudowanych przez PiS mieszkan musialoby sie wprowadzic 12 milionow ludzi. W ciagu 4 lat. Jedna trzecia ludnosci Polski. Bylaby to chyba najwieksza migracja w historii swiata. Poza tym, czy 1/3 Polakow stac na takie mieszkanie, albo czy porzuca domy, zeby wprowadzic sie do wybudowanego przez Kaczora bloku? (vide: księżyc) po nocach, zamiast tego blues`a > słuchać, do czego nick (wydawałoby się) zobowiązuje > > > > > > Żebyś wiedział, a to nie żadna fuszerka czy samowola budowlana. Naj > pierw > > trzeba > > > > > > solidne fundamenty postawić :) > > > > A jeszcze wczesniej miec plan i dzialke. Ale to Kaczynskich nie dotyczy, > > wybuduja 3 miliony mieszkan na ksiezycu. > > Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:10 Ot statystyki... Moja rodzina to ja + pies i już skucha w Twoich rachubach. A serio: na kiełbasy wyborcze (niczyje!) się nie łaszę, bo w ogóle niespecjalnie gustuję w kiełbasie. Mieszkania to klasyczna kiełbasa wyborcza, ale tylko jej pętko w porównaniu z innymi elementami, które mają szansę trafić do mojego prywatnego 'łańcucha pokarmowego', czyli skucić mnie, przekonać do racji. To by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
nocna_zmiana_blusa Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:16 echo_o napisała: > Ot statystyki... > Moja rodzina to ja + pies i już skucha w Twoich rachubach. Gratuluje rodziny. > A serio: na kiełbasy wyborcze (niczyje!) się nie łaszę, bo w ogóle > niespecjalnie gustuję w kiełbasie. Mieszkania to klasyczna kiełbasa wyborcza, > ale tylko jej pętko w porównaniu z innymi elementami, które mają szansę trafić > do mojego prywatnego 'łańcucha pokarmowego', czyli skucić mnie, przekonać do > racji. To by było na tyle. I co cie przekonalo? Przestepca dr marszalek Leppiej? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:36 Budownictwo na świecie to koło napędowe gospodarki. Dlatego szkoda, że za poprzednich rządów nie udało się takich programów mieszkaniowych uruchomić. Patrząc w sposób prosty, 3 mil mieszkań to: 3mil pralek, lodówek, kuchenek, tony cementu, farb, metry firanek, 10mil jebadełek itd.itd. W konsekwencji to praca dla wielu ludzi. Problem tkwi tylko skąd wżiąźc pieniądze na rozruch takiego programu, jesli to się Kaczorom uda no to kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:57 Jebadełka i firanki do mnie przemawiają najlepiej :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Wiewiorzasta. 03.11.05, 06:55 Mnie tam tata mówił: nie byla jak, nie byle gdzie, nie z byle kim. i dziś już mogę powiedzieć że miał rację. Ja już to swoje jebadełko mam, tylko że bez firanek. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Wiewiorzasta. 03.11.05, 12:38 zwykly2 napisał: > Mnie tam tata mówił: nie byla jak, nie byle gdzie, nie z byle kim. i dziś już > mogę powiedzieć że miał rację. Ja już to swoje jebadełko mam, tylko że bez > firanek. Tata mądry, ale co to, do diabła, są te jebadełka, zwłaszcza w takiej ilości? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Wiewiorzasta. 03.11.05, 13:08 Długą dyskusję z durniem dorzeczna Dorota Wiodła, co jest ważniejsze, czy miłość, czy cnota; Tymczasem się ściemniło; gdy weszli rodzice, W dłoniach durnia dostrzegli Dorotę dziewicę. Boy Żeleński Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:40 Le(p)piej zaniechaj mnie, skoro z takim argumentem zamierzasz forsować swoje racje; wystarczy, że czynią to 24h/24h media :) Ukształtowana jestem out of Lepper, który jest tematem zastępczym i pokłony Wam pewnie bije za taką jego osoby promocję. ps. moja rodzina pozdrawia Cię łapą... Odpowiedz Link Zgłoś
nocna_zmiana_blusa Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 03.11.05, 00:33 echo_o napisała: > Le(p)piej zaniechaj mnie, skoro z takim argumentem zamierzasz forsować swoje > racje; wystarczy, że czynią to 24h/24h media :) Ukształtowana jestem out of > Lepper, który jest tematem zastępczym Marszałek Sejmu, gówny koalicjan rządu tematem zastępczym? Czyś ty na głowę upadła? > i pokłony Wam pewnie bije za taką jego > osoby promocję. > ps. moja rodzina pozdrawia Cię łapą... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PIS bierze na siebie odpowiedzialność za rzad 02.11.05, 23:01 Zapomnialec juz jak Kwasniewski obiecywal mieszkania ?? Ludzie ile razy dacie zlapac na ten sam lep ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 Stawiasz tezę i do niej dopasujesz rzeczywistość? 03.11.05, 12:41 Też mi analyza, phi... Ja rząd PiS-SO. Wymysla się go, żeby móc o nim pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Cóż, woźnica musiał sam... 03.11.05, 12:47 ...się zaprząc, bo koń nie chciał dalej dać się się robić w konia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lexiqz Zadyszka PiS'u ? 05.11.05, 21:39 Cos Wam Panowie Blizniacy brakuje werwy...czyzby PiS juz dostal zadyszki od tej waaadzy... ? Odpowiedz Link Zgłoś