menea 04.11.05, 18:47 Zastanawiam sie czy PO to jeszcze partia polityczna czy kabaret moralnego niepokoju. Donald jest bossem i on o wszystkim decyduje. Grzegorz Schetyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menea Re: Gabinet CIENI? 04.11.05, 18:52 tad9 napisał: > Cienie - tyle im zostało .... Czyli cieniasy. Donald jest bossem i on o wszystkim decyduje. Grzegorz Schetyna Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take PiS sie juz wlasnego cienia boi. 04.11.05, 19:22 Panie Tusk i Panie Rokita, przestancie juz straszyc PiS gabinetami cieni! Oni juz i tak sa spanikowani, ze przyszlo im rzadzic, bo sie na tym nie znaja i czuja, ze ich sytuacja przerasta :) Wlasnego cienia sie boja, a tu jeszcze Gabinet Cieni PO sie szykuje. Jak tak dalej pojdzie, to wybory odbeda sie wczesniej, bo nam ze strachu caly PiS wykituje. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Jarucka- MSZ, Schetyna- sprawiedliwosć, 04.11.05, 18:51 Gronkiewicz-Waltz- opieka zdrowotna i paliatywna, Miodowicz- służby specjalne Tusk- ciężki przemysl, szcególnie chemiczny (jego ulubione zasady) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Az TAK PiSiaki sie "gabinetu cieni"boja? 04.11.05, 18:54 I slusznie:)))) www.parliamentlive.tv/frames.aspx?d=a Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To ty jestes CIEMNA JAK TABAKA W ROGU 04.11.05, 18:54 Nie wiesz, post-komunistko, CO to jest "gabinet cieni" i jak dziala? Ano na kazdej sesji parlamentu obnaza bzdury, potkniecia i przewaly rzadu, z wielka dbaloscia o obecnosc tej krytyki w mediach. Tu masz na video material szkoleniowy: www.parliamentlive.tv/frames.aspx?d=a W tej kadencji nalezy wstukac "Conservatives" by zobaczyc "gabinet cieni" w akcji. UCZ SIE DZIECIE, UCZ. NAUKA TO DO SZCZESCIA KLUCZ. Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: To ty jestes CIEMNA JAK TABAKA W ROGU 04.11.05, 18:58 > nie wiem kim jest ona ale ja jestem twoim cieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: Jestes tylko SCIEMA, szaraczku:))) n/t 04.11.05, 19:35 > przekonasz się do kogo należy ostatnie słowo...i to niebawem! Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Jestes tylko SCIEMA, szaraczku:))) n/t 06.11.05, 15:03 keller1 napisał: > > przekonasz się do kogo należy ostatnie słowo...i to niebawem! Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Oj bredzisz 04.11.05, 19:09 I PO mialoby PiS punktowac? Jak? Przeciez to cieniasy sa, nie potrafia improwizowac. Tusk bez kartki na zywo duka, rokita raz ma dobry a raz zly dzien. Lepiej niech oni sie nie bawia w te cienie, bo z tego nic dobrego nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ano wlasnie: w"gabinecie cieni"sie nie improwizuje 04.11.05, 19:19 Mowilem: OBEJRZEC MATERIAL SZKOLENIOWY na video: www.parliamentlive.tv/frames.aspx?d=a Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Jutro,żeby zabłysnąć nowym pomysłem 04.11.05, 19:09 geniusza Bałtyku i Słońca Kaszub, ogłoszą powstanie gabinetu figur woskowych polityków PIS. Za 5 zł można będzie wbić 5 szpilek w dowolne miejsce Jarka lub Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Jutro,żeby zabłysnąć nowym pomysłem 04.11.05, 19:09 Pomysl jest przedni. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Jutro,żeby zabłysnąć nowym pomysłem 04.11.05, 19:18 lortea napisał: > ogłoszą powstanie gabinetu figur woskowych > polityków PIS. Za 5 zł można będzie wbić 5 szpilek w dowolne miejsce Jarka lub > Lecha. To moze i dobry pomysl, sam bym sie skusil na powbijanie szpileczek, ale miejsce, ktore chcialbym podreczyc, u Kaczynskich wydaje sie byc puste :( Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Pieniądze będą spożytkowane na zbożny cel. 04.11.05, 19:20 Mianowicie zakup nowych lalek dla małej, rozkapryszonej panienki- Donaldy Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Pieniądze będą spożytkowane na zbożny cel. 04.11.05, 19:25 No na pewno... jak sie PiS za to zabierze to bedzie to interes deficytowy. Do kazdego biletu trzeba bedzie doplacac z kieszeni podatnika 10 zl. Nie znaja sie na rzadzeniu to i na zarzadzaniu sie nie znaja. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Dopłacać trzeba będzie 10 zł, ale z kieszeni 04.11.05, 19:33 podatnika pobierzemy 20 zł. Za coś musimy kupić tamiflu na kaczą grypę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Najlepiej w tlusty kaczy kuper. U obu. 04.11.05, 19:21 reszta cielska jakby skarlala;) Odpowiedz Link Zgłoś
menea Re: Najlepiej w tlusty kaczy kuper. U obu. 04.11.05, 19:25 Idz wypaluj sie gosciu. To moze Ci ulzy. Donald jest bossem i on o wszystkim decyduje. Grzegorz Schetyna Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A masz jakies kontrargumenty na inne OKAZALE 04.11.05, 19:27 czesci Kaczek? Kaczorowa ma przynajmniej okazaly NOCHAL, ale Kaczory maja tylko okazale tylki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Jutro,żeby zabłysnąć nowym pomysłem 04.11.05, 19:33 lortea napisał: > geniusza Bałtyku i Słońca Kaszub, ogłoszą powstanie gabinetu figur woskowych > polityków PIS. Za 5 zł można będzie wbić 5 szpilek w dowolne miejsce Jarka lub Ja nie wie masz az tak małe pojecie,czy tylko udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Gabinet CIENI? 04.11.05, 19:22 menea napisał: > Zastanawiam sie czy PO to jeszcze > partia polityczna czy kabaret > moralnego niepokoju. > > > Donald jest bossem i on o wszystkim decyduje. > > Grzegorz Schetyna Zamiast sie głupio zastanawiać ,lepiej sie zabierz do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
menea Re: Gabinet CIENI? 04.11.05, 19:27 piaf.e napisała: > Zamiast sie głupio zastanawiać ,lepiej sie zabierz do roboty. Jestem na urlopie. Donald jest bossem i on o wszystkim decyduje. Grzegorz Schetyna Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To obejrzyj sobie material szkoleniowy: 04.11.05, 19:33 dowiesz sie, post-komuno smetna, CO TO JEST "gabinet cieni". I jak fajnie "Shadow Minister" temu przwdziwemu Ministrowi publicznie za niekompetencje dokopuje. A elektorat to widzi i slyszy, jak i ty powinnac to zrobic. Za "shadow" robia CONSERVATIVES:)))) www.parliamentlive.tv/frames.aspx?d=a Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: To obejrzyj sobie material szkoleniowy: 04.11.05, 19:42 Kropekuk daj se luz. A może mnie zbanujesz Odpowiedz Link Zgłoś
menea Re: Gabinet CIENI? 04.11.05, 20:39 piaf.e napisała: > Do roboty Byla sobie belka. Donald jest bossem i on o wszystkim decyduje. Grzegorz Schetyna Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Gabinet CIENI? 06.11.05, 15:12 Musza sobie kupić halogen, żeby zrobić cienie i kserokopiarke aby splacic długi za kampanię. Odpowiedz Link Zgłoś