Gość: Balzer IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 22:13 Rachunek jest bardzo prosty. Tylko skad tylu zwolennikow faszyzmu w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KTOS Re: Milion glosow na LPR - milion idiotow w Polsce IP: *.almda1.sfba.home.com 26.09.01, 22:44 Gość portalu: Balzer napisał(a): > Rachunek jest bardzo prosty. Tylko skad tylu zwolennikow faszyzmu w Polsce ? Jesli wyborcy SLD to swieci i geniusze, to masz racje. A moze prawdziwy faszysta kryje sie w Balzerku? Stad ta proba zwrocenia uwagi na siebie z faszystowskim jezyczkiem na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Milion glosow na LPR - milion idiotow w Polsce IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 23:19 Pierwszy juz sie pojawil. Gdzie reszta z tego miliona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Czy na pewno? IP: *.toya.net.pl 26.09.01, 23:54 Drogi Balzerze, wydaje mi się, że trochę pochopnie stawiasz znak równości między faszystami i idiotami. Wśród zwolenników LPR są na pewno faszyści, którzy nie są idiotami i idioci, którzy nie są faszystami. Podejrzewam, że są też tacy, którzy nie są ani jednym ani drugim - na przykład Rodziny Polskie, czyli żony i dzieci liderów LPR (w końcu lojalność obowiązuje). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOS Re: Milion glosow na LPR - milion idiotow w Polsce IP: *.almda1.sfba.home.com 27.09.01, 02:02 Liga Polskich Rodzin istnieje dwa miesiace i juz otrzymala okolo 8% glosow, za to widzimy co dzieje sie z "polskimi" szmalcownikami czyli sprzedawczykami Polski, jaka panika pojawila sie wsrod nich, a jak zaczeli szczerzyc swe kly na ludzi, ktorzy kochaja swoich Rodakow, nie tylko Polske. Ale karawana jedzie dalej. A teraz powiem Wam "zboczency", ze za 4 lata LPR otrzyma ponad 48% glosow i to bedzie dla Was jak piorun z jasnego nieba, ktory porani glowy wszystkim "Balzerkom". Lekarzom pracy nie braknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Milion glosow na LPR - milion idiotow w Polsce IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 02:09 Biedaku Ktosiu, za 4 lata nawet debil Rydzyk nie bedzie pamietal o LPR :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micz Re: Milion glosow na LPR - milion idiotow w Polsce IP: *.*.*.* 27.09.01, 02:12 Gość portalu: KTOS napisał(a): > Liga Polskich Rodzin istnieje dwa miesiace i juz otrzymala okolo 8% glosow, za > to widzimy co dzieje sie z "polskimi" szmalcownikami czyli sprzedawczykami > Polski, jaka panika pojawila sie wsrod nich, a jak zaczeli szczerzyc swe kly na > > ludzi, ktorzy kochaja swoich Rodakow, nie tylko Polske. Ale karawana jedzie > dalej. > A teraz powiem Wam "zboczency", ze za 4 lata LPR otrzyma ponad 48% glosow i to > bedzie dla Was jak piorun z jasnego nieba, ktory porani glowy > wszystkim "Balzerkom". Lekarzom pracy nie braknie... Swieta prawda, tylko szkoda ze zaraz nas zaczna wyzywac od idiotow. Ale my sie nie poddamy, trzeba wyplenic sprzedawczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micz Re: Milion glosow na LPR - TYLKO milion patriotow w Polsce IP: *.*.*.* 27.09.01, 00:40 Reszta mowi sama za siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobot Re: Milion glosow na LPR - TYLKO milion patriotow w Polsce IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 01:22 %baniek z hakim na sld !!!! no niewiele wam przybyło od czasów pzpr Słabo sie rozmnażacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,., wniosek nasuwa sie sam: Balzer powinien pójść do psychiatry... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 08:07 wyrazy wspólczucia hihi! Gość portalu: Balzer napisał(a): > Rachunek jest bardzo prosty. Tylko skad tylu zwolennikow faszyzmu w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: wniosek nasuwa sie sam: Balzer powinien pójść do psychiatry... IP: *.solutions.net.pl 27.09.01, 08:18 wczoraj Lepper demagog i poulista pytal sie dlaczego TP SA umiejetnie manipulujac podatkiem vat rabnela budzet na 3mld.tez jestem demagogiem i populista i sie pytam za Lepperem kto zwedzil ta kase.powoli konczy sie czas zlodzieii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Przecież ten milion idiotów to właśnie słuchacze Radia co ma RYJA !!!! IP: *.chello.pl 27.09.01, 12:57 Gość portalu: Balzer napisał(a): > Rachunek jest bardzo prosty. Tylko skad tylu zwolennikow faszyzmu w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: Milion glosow na LPR - milion idiotow w Polsce IP: 195.117.174.* 27.09.01, 13:12 Gość portalu: Balzer napisał(a): > Rachunek jest bardzo prosty. Tylko skad tylu zwolennikow faszyzmu w Polsce ? Zmartwię cię - idiotów jest znacznie więcej, vide ilość mandatów zdobytych przez SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Balzera 27.09.01, 18:43 Balzer,przykro czytać twój post! Czy Ty myślisz,że ktoś kto głosował na innych,to ludzie OK! Zastanów się,co stukasz,bo to głupio wygląda! Nieraz pisujesz normalnie,chociaż jesteś po mojej przeciwnej stronie. Jednak ten post ,to Twój chyba z głupszych! pozdrawiam mimo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re:do Bykka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 19:06 bykk napisał(a): > Balzer,przykro czytać twój post! > Czy Ty myślisz,że ktoś kto głosował na innych,to ludzie OK! > Zastanów się,co stukasz,bo to głupio wygląda! > Nieraz pisujesz normalnie,chociaż jesteś po mojej przeciwnej stronie. > Jednak ten post ,to Twój chyba z głupszych! > pozdrawiam mimo... ( Drogi Bykku, tyle bylo partii prawicowych do wyboru (chociazby taki PiS), ale ludzie musieli dac sie glupio zindoktrynowac jednemu oszalalemu wlascicielowi rozglosni i zaglosowac na faszystow. Z ta przeciwna strona to bywa roznie gdyz tez preferuje prawice lecz te liberalna. Nie jestem zwolennikiem SLD, ale LPR w sejmie to prawdziwa tragedia. O ile sie dobrze orientuje rowniez jestes zwolennikiem prawicy i musisz dostrzegac ze LPR moze nas tylko cofac w rozwoju gospodarczym. Sposrod wszystkich prawicowych partii jakie przewinely sie w parlamentarnych lawach ci sa najgorsi. Gdyby przypadkiem kiedys uzyskali wieksze poparcie Polsce grozilby powrot do sredniowiecza. LPR ma gdzies gospodarke, rzucaja tylko puste slogany o Ojczyznie i rodzinie. Nie powinni sie znalezc w Parlamencie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Milion glosow na LPR - milion idiotow w Polsce IP: 192.168.5.* / *.uznam.net.pl 27.09.01, 18:54 LPR bedzie rosla w sile, ludzie zobacza ze to niesprzedajni patrioci i poparcie bedzie coraz wieksze. Wsciekle ataki sie nasila, juz telawizja probuje ich przedstawiac jako radyklaow i fanatykow. Ale to nas tylko wmocni moralnie. Razem z o. Rydzykiem ktory bedzie nam dodawal sily uratujemy Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Balzera 27.09.01, 19:25 No nie!!!!!!!!!!!! Przecież jak czytasz(jeśli),to powinieneś wyczytać,że ja,mój syn,moja córa,to głosowali właśnie na PiS!!!!!!!!!!!!!!!!! cZEMU MI PRZYPISUJESZ INNE POGLADY???????????????? WKUR......M SIĘ PEWNYMI sprawami ze strony AWSP i tyle! Kobita obecna miała głosować w Dortmundzie też na PiS! Ja tego nie widziałem,ale dowiem się jak będą listy!Nie okłamie mnie,bo mam tam kumpla!!!!!!!!!! pozdrawiam Cię Ps.jak możesz to stuknij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re:do Bykka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 19:40 Nie przypisuje Ci innych pogladow, tylko dziwilem sie jak jak inni ludzie moga glosowac na LPR. PiS podalem jako przyklad kompetentnej partii o programie typowo prawicowym. Sam osobiscie glosowalem na PO bo przypasowal mi ich program odnosnie gospodarki wolnorynkowej oraz podatku liniowego (poza tym sa obecnie chyba jedyna partia ktora moze spajac lewice z prawica do wzajemnej wspolpracy w kwestii dalszych losow panstwa. A pod tym ze Pis jest 100 razy lepszy od LPR podpisuje sie obiema rekami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobot Re:do Balzera IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 22:45 To dziwne ja toze na PO I też wole ich program od LPR ale nie uważam ze to idici na nich głosowali raczej ludzie o innych pogladach które maja prawo posiadac i wole szukac w ich programie czegos co nas łaczy bo był w tym kraju czas gdy były rzady jedynie słuszne nasza demokracja jest baaaardzo młoda i mooocno chora o czym świadczy 40% wynik innego ugrupowania ale cóz trzeba go zaakceptowac moze wyborcy nie znajda jednak tych gruszek i za 4 latka pogłuwkuja mocniej zanim cisna karteczke w szpareczke moze poprawi sie frekwencja i nie rozdzierajmy szat z powodu Samoobrony to dobrze że jest w parlamencie niech tam walczy o swoje racje a nie na drogach nie lubie korków Moze lepiej nie wyzywac wyborców od idiotów i kretynów itd wtedy wiecej ich spróbuje wziaść udział w głosowaniu a tak sie boja ja tez sie boje tych 4 lat to raczej lata stracone dla powrotu do normalnosci Odpowiedz Link Zgłoś