Dodaj do ulubionych

Rodzinna Europa Samoobrony

17.11.05, 07:03
Pogratulować Kaczyńskiemu koalicjanta!
Prawo i Sprawiedliwość + Samoobrona = BUHAHAHA!
A tak przy okazji to popatrzcie, jaki ten Jarosław jest/był przewidujący.
Wie, że nepotyzm to słabostka której nikt się nie oprze. Sam więc dzieci nie
spłodził i nie ożenił się, czyli nie musi też wspierać krewnych i znajomych
żony. Poza kotem (któremu wystarczą pieszczoty), pozostał mu tylko brat,
którym sprytnie, w świetle jupiterów (nie ukrywając, że to rodzina, a wręcz
odwrotnie) obsadził fotel prezydenta RP.
I lista zamknięta. Jarosław Kaczyński nie ma już żadnych rodzinnych
zobowiązań i może cały swój czas poświęcić nam, tj. wziąć się za nas,
niedowiarków. I on nam jeszcze pokaże, kiedy mamy do czynienia z prawem, a
kiedy ze sprawiedliwością :-)
Obserwuj wątek
    • ciumcia Komu PiS da? Już wiemy... Hojarskiej. 17.11.05, 07:16
      • antyklerykal CO ZA LUDZIE!!! 17.11.05, 08:16
        I oni mają rządzić Polską! Istna paranoja! Z kjim ten PiS zawiera koalicje...
        Śmieszność.

ISZ I CHCESZ WIEDZIEĆ
        WIĘCEJ?</a>
        • almagus Re:Taka zlePeRoLowana Polska mi urosła! 17.11.05, 09:10
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=32089086&a=32091466
          Taka zlePeRoLowana Polska mi urosła!
          • krejzi01 IV RP czyli witamy w Lepperlandzie 17.11.05, 09:30
            • pozlotemu WRESZCIE KTOS BIERZE OD UNII, A NIE DOKLADA 17.11.05, 13:24
              To dobry przyklad jak Unia ma sluzyc. Po raz pierwszy chyba Unia wiecej daje
              niz bierze w Polsce.
              Tylko dlaczego to nie podoba sie Gazecie Wyborczej?
              PIES OGRODNIKA????
              • katarzyna.mankowska UE = CYWILIZACJA ŚMIERCI !! 17.11.05, 15:18
                oto cala prawda !
                • kxx1 Re: UE = CYWILIZACJA ŚMIERCI !! hehehehe - odstaw 17.11.05, 15:50
                  prochy lepiej :)
                  • osiolekporfirion Czy to Hojarska wymyśliła polski nepotyzm? 17.11.05, 19:42
                    Jeśli tak, powinna to opatentować, a pieniądze za wykorzystanie patentu będą
                    się lały jak wodospad Niagara do jej kieszeni...
                    Pozdrowienia dla Warszawki ( a szczegślnie składu redakcyjnego GW),gdzie od
                    pokoleń skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie, pstrąg!
                    • 1gadacz12 Ale morda! 17.11.05, 23:02
                      Jak patrze na zdjecie Hooyarskiej to zaraz mi sie przypomina ten ruski dowcip wojskowy o maskach
                      gazowych. Maski wloz! Maski zdjac! - rozkazuje kapral szeregowcom. Wreszcie podchodzi do jednego
                      z nich i pyta: A wy czemuscie maski nie zdjeli? Zdjalem - odpowiada szeregowiec.
                      • cheetah51 Re: Ale morda! :-)))))))))))))) 18.11.05, 05:52
                        Stare, ale jare!
                        W przeciwieństwie do "bohaterki" tej publikacji;-)
          • zbujowachata Re:Taka zlePeRoLowana Polska mi urosła!Odp. 17.11.05, 12:36
            Faktem jest że w tej generacji dopiero
            trzecie pokolenie tzn prawnuki wyrosną
            z PGR -owskich gumofilców i żądania przywilejów
            finansowych godziwych za samo istnienie !!!!!
            Skrócenie tego terminu jest genetycznie niemożliwe !!
            Old Hors.
            • dhl01 Ta fota to autentyk czy screen z Dooma 3??? 17.11.05, 12:43
              • bio.mum Re: Ta fota to autentyk czy screen z Dooma 3??? 17.11.05, 13:30
                Jakbyś w jej wieku czytał tylko Naj i Tinę też byś miał taka minę;) Pytali
                kobitę co czyta, no to szczerze odpowiedziała. Nie musze chyba dodawać, że ty
                jej tą Tine i Naj finansujesz.
          • dhl01 Danuta, pragne Tego ciała i duszy! 17.11.05, 13:56
            Chce zawsze byc przy Tobie, nosic Cie na barana, budzic Cie kroplami rosy
            splywajacymi z bukietu kwiatow ktore zerwalem dla Ciebie o swicie!!! Badz moja
            i tylko moja!
      • zapijaczonyryj Re: Komu PiS da? Już wiemy...pięknej Hojarskiej. 17.11.05, 09:18
        wyjątkowo urodziwa kobieta.Wychlałem pól litra dyktyi popatrzyłem na to zdjącie
        i się k...zakochałem.I teraz boje sie jak wytrzeżwieje i jeszcze raz lukne na
        to9 zdjęcie!!!
        • doktorhabilitowany.1 To pomnik socrealizmu:))).+Loża Poselskich Rodzin 17.11.05, 09:43
          Hojarska moglaby pozowac do socrealistycznych plakatow i rzezb. Jej twarz ma
          tyle wyrazu!
          A swoja droga rozwija ona niezwykle tworczo mysl ideologiczna Romka Giertycha,
          ktory byl pionierem zatrudniania rodzin za unijne pieniadze:)) Rozumiem, ze
          skoro nikt nie kontroluje wydatkow poslow na benzyne i bilety, to pieniedzy z
          diet nie ma prawa starczyc (zwlaszcza gdy sie nie sprawdza, czy posel osobiscie
          skonsumowal te srodki, czy tez po prostu zalatwil sobie faktury).
          Loża Poselskich Rodzin to formacja ponadpartyjna:)))
          • jola_z_dywit BRAT MICHNIKA MORDOWAŁ POLAKÓW I O TYM CISZA 17.11.05, 12:18
            A winna Hojarska !
            • rafvonthorn Kurski na forum!! 17.11.05, 12:20
              To jeśli ktoś Ci ukradnie samochód, a będzie się tłumaczył, że on tylko
              samochód, a brat tego spod 7ego chyba kogoś zabił, to mu zostawisz ten samochód?

Elementarna logika, ciulu.
              • jola_z_dywit Re: Kurski na forum!! 17.11.05, 12:28
                Logika tempaka!
                • eexmd2 Re: Kurski na forum!! 17.11.05, 12:30
                  tempak, a ktoz to?
                  wyborca so po podstawowce co jezyka polskiego nie zna ale mieni sie Prawdziwym
                  Polakime i wie ze (uwaga):
                  BALCEROWICZ MUSI ODEJSC
                  • jola_z_dywit Re: Kurski na forum!! 17.11.05, 12:44
                    Tempak - tępszy o tęmpego.
                    Przypisek tłumacza!
                    • bio.mum Re: To pomnik socrealizmu:))).+Loża Poselskich Ro 17.11.05, 13:41
                      Że tez jeszcze bawi cię robienie z Joli Lepperowej idiotkę. Ona była
                      zdecydowanie lepsza. Tęsknię za oryginałem. I doktorem.1. I AlfredemKujotem. A
                      ty jesteś marna podróbka, chociaż widać że sie starasz. Daj se siana i napisz
                      coś od siebie.
                      • eexmd2 Re: To pomnik socrealizmu:))).+Loża Poselskich Ro 17.11.05, 13:44
                        taaaa doktor1 to byl gosc
                        nikt tak nie umial zwyzywac oponenta jak on i byc swiecie przekonanym o swoim
                        wysokim pozimie moralno-intelektualnym...
                        lza tesknoty sie kreci w oku
                        • bio.mum Re: To pomnik socrealizmu:))).+Loża Poselskich Ro 17.11.05, 14:08
                          Dla mnie doktorek jeden pisał zupełnie irracjonalne posty. Smiałam się za
                          każdym razem jak wzywał forumowiczów do opamiętania się. Tacy inteligentni, a
                          marnej podróbce Joli_Dywity dali się nabrać...i jeszze ją (go) dopieszczają
                          komentując.
                          • eexmd2 Re: To pomnik socrealizmu:))).+Loża Poselskich Ro 17.11.05, 14:14
                            masz racje bio.mum
                            bije sie w piersi
                            faktycznie po tym jak duce lepper wystawil prawdziwa jolke gdzies kolo 100
                            miejsca na liscie i ta sie do sejmu nie dostala, rewolucyjny zar w niej jakos
                            wygasl i przestala sie udzielac na forum
                            potem pojaiwl sie ten podrobkowicz z innnym nickiem
                            a ja po prostu myslalem ze jolka zapomniala hasla...
                    • cymber.gaj Re: Kurski na forum!! 17.11.05, 13:53
                      jola_z_dywit napisała:

> Tempak - tępszy o tęmpego.
                      > Przypisek tłumacza!

PrzyPiSek to Samoobrona.
              • kuznica24 Re: Kurski na forum!! 17.11.05, 12:29
                Kurski pojechał zameldowć, że zadanie wykonane Prezesie.
            • rafvonthorn Eee, to tylko Jolka... 17.11.05, 12:22
              Aż mi wszystko opadło, jak zobaczyłem, komu odpowiedziałem. Nie lubie robić
              rzeczy bez sensu :P.

Łapiesz, Joluś, o co mi chodzi?
              • jola_z_dywit Re: Eee, to tylko Jolka... 17.11.05, 12:31
                Chodzi ci o łapankę bezskórkowców futrzasto gębowych niereformowalnych,zapewme?
                • rafvonthorn Re: Eee, to tylko Jolka... 17.11.05, 12:33
                  Hie, hie, wcale nie o to, dalej zgaduj.
                • kuznica24 Re: Eee, to tylko Jolka... 17.11.05, 12:34
                  Jola,
                  zdejmij prędko ten beret bo sie zagotujesz
                • eexmd2 Re: Eee, to tylko Jolka... 17.11.05, 12:34
                  jola_z_dywit napisała:

> Chodzi ci o łapankę bezskórkowców futrzasto gębowych
                  niereformowalnych,zapewme?

no jolka ten tekst byl bomba!
                  szacunek stara

bezskórkowce futrzasto gębowe to masono-zydo-zlodzieje z po uw i sld, zgadlem?
                  • jola_z_dywit Re: Eee, to tylko Jolka... 17.11.05, 12:49
                    Spokojnie!BO jak nie lubisz karpia po żydowsku to zostaniesz antysemitą.
                    • eexmd2 Re: Eee, to tylko Jolka... 17.11.05, 12:51
                      jola_z_dywit napisała:

> Spokojnie!BO jak nie lubisz karpia po żydowsku to zostaniesz antysemitą.

zgadlem czy nie jolka?

ps co ma piernik do wiatraka? nie wiem czy lubie tego karpia, wstyd sie
                      przyznac nigdy nie jadlem
                      • kuznica24 Re: Eee, to tylko Jolka... 17.11.05, 12:56
                        Jolu,
                        musisz poprosić Ojca Dyrektora o nową broszurkę pt.Odpowiedzi na forum 12.

A jak się nazywa ktoś kto nie lubi rydzy w śmietanie?
              • bio.mum Re: Eee, to tylko Jolka... 17.11.05, 13:43
                To nie Joluś tylko jakis niewyżyty licealista - onanista, który się pod nią
                podszywa. Tym gorzej dla Ciebie;)
            • kuznica24 Re: BRAT MICHNIKA MORDOWAŁ POLAKÓW I O TYM CISZA 17.11.05, 12:22
              A Jagiełło mordował Krzyżaków i o tym cisza
              • jola_z_dywit Re: BRAT MICHNIKA MORDOWAŁ POLAKÓW I O TYM CISZA 17.11.05, 12:27
                Polaków mordujecie 16 lat lecz o tum głośniej?
                POLSKIE WYBITNE OSIĄGNIĘCIA !!!
                Polska pod faktycznie zbrodniczymi rządami od szesnastu lat,jak dowodzą badania
                socjologiczne jest krajem w którym,jak to relacjonują respondenci "żyje się
                obrzydliwie" i z którego "trzeba uciekać".Czy to prawda?Przecież propaganda
                sukcesu działa pełną parą,nawet w czsach realnego socjalizmu nie zanotowano tak
                nasilonego ,a nie uprawnionego,prania mózgów.Oczywiście ludzi myślących
                samodzielnie jest nieliczna garstka,większość jest podatna na socjologiczne
                manipulacje.Bazą jest komparatywne porównywanie ,wybranych tendencyjnie
                wskaźników np: komputerów i zestawienie ich posiadania przez grupy społeczne w
                funkcji czasu ściśle dobranego oczywiście.I tak poziom zaopatrzenia w wysoko
                zaawansowaną technologię Personal Computer w 1980 w dziedzinie był na poziomie 1
                .Dziś jest dobrem dość powszechnym.Oczywiście tak dokonywane badania
                przedstawiają obecny status quo jak pozytywną ewolucję.Niewielkie gremium jest w
                stanie rozpoznać i zaanalizować te socjotechniczne zabiegi.Ergo!Jak jest
                naprawdę? Do wiadomości publicznej przedostają się nieliczne lecz jakże
                złowrogie i straszne wręcz wiadomości,których po prostu ukryć nie się nie
                da.Plaga samobójstw,dotykająca wszystkie grupy społeczne.Można już mówić o
                epidemi,skrzętnie skrywanej przez analityków tych patologi.Ludzie pozbawiają się
                życia całymi rodzinami na róże sposoby wieszając się trując,są już całe rejony
                samobójców.Pozbawienie ludzi,pracy, godności i możliwości biologicznego
                przeżycia to skutek całkowicie krótkowzrocznej polityki gospodarczo-
                społecznej.Przykład rozkładu więzi społecznych to jakże częste przykłady
                samobójstw policjantów ,głównie ze stresu.Zwyrodnienie przybrało formy
                niespotykane w czasie pokoju międzynarodowego.Młodzi gimnazjaliści niczym
                naziści mordują bezdomnego,mówiąc że jego życie jest bez wartości,rodzice katują
                niczym bestie swoje własne niemowlęta łamiąc im czaszki,zabicie dziecka to już
                powszechna praktyka zostaje tylko gradacja okrucieństwa,Na tym tle znęcenie się
                nad nauczycielem to praktyka "dobrego" dowcipu.Lecz może na zasadzie kodeksu
                Hamurabiego,nauczyciel gwałci ucznia.Praktyki pedofilskie znanych autorytetów
                dopełniają obrazu petnej etyki ,miłości ,naszej nowej ,dobrej Ojczyzny z
                intensywnym wirtualno- medialnym wzrostem gospodarczym.Winni tego horroru
                beneficjenci nędzy milionów np: Pan Balcerowicz. są nadal zadowoleni. CZY DŁUGO
                JESZCZE TACY POZOSTANĄ?
                • rafvonthorn My Tobie komplementy, a Ty stare teksty serwujesz 17.11.05, 12:29
                  Już to czytałem z 5 razy. Nowe dawaj.
                  • dhl01 Re: My Tobie komplementy, a Ty stare teksty serwu 17.11.05, 12:45
                    hehehehehehehe. kopytko ;))))

> Już to czytałem z 5 razy. Nowe dawaj.
                • ave.duce CISZA... 17.11.05, 13:36
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31974392&a=32015033
                • m.marle Cisza? To może zróbmy z tego hit sezonu? 17.11.05, 13:48
                  jola_z_dywit napisała:

>...Do wiadomości publicznej przedostają się nieliczne lecz jakże
                  > złowrogie i straszne wręcz wiadomości,których po prostu ukryć nie się
                  > nie da.Plaga samobójstw,dotykająca wszystkie grupy społeczne.
                  > Można już mówić o epidemi,skrzętnie skrywanej przez analityków tych
                  > patologi.Ludzie pozbawiają się życia całymi rodzinami na róże sposoby
                  > wieszając się trując,są już całe rejony samobójców.

To bardzo ciekawe co Pani pisze, pani Jolu. Nie wie pani, czy już któreś biuro
                  turystyczne organizuje wycieczki do tych "rejonów samobójców"? Czy są tam
                  jakieś hotele lub pensjonaty czy inne miejscza noclegowe, które mogłyby przyjąć
                  30-35 osobową grupy autokarowe (nocleg + pełne wyzywienie)?. Jaki byłby średni
                  koszt osobo-doby? Miejscowy przewodnik znający angielski i niemiecki? Spotkanie
                  z ciekawymi kandydatami na samobójców i niedoszłymi samobójcami? Ew.
                  inscenizacje charakterystycznych dla danego regionu samobójczych obyczajów i
                  rytuałów? Opieka medyczna i pierwsza pomoc dla turystów o nie dość silnych
                  nerwach? Mam nadzieję, ze (w odróżnieniu od krajów arabskich) polscy "samobójcy
                  regionalni" są, że sie tak wyrażę "niewybuchowi". Bo do zwiedzania regionów
                  suicydalno-eksplozywnych trudniej o chętnych ze wzgledów BHP-owskich, a także z
                  powodu niedostatku estetycznych zabytków materialnych i autentycznych pamiątek
                  o wartości komercyjnej.
                  PS. Czy nie orientuje sie Pani, pani Jolu czy możliwe byłoby obserwowanie
                  (oczywiście za dodatkowa opłatą) przez grupy wycieczkowe aktów samobójstw "na
                  żywo" (nie wiem, czy to w tym miejscu własciwe słowo?). Może wie Pani jaki jest
                  numer PKWiU takiej usługi i jak wysoka stawka VAT?

Myślę, że - przy odpowiedniej reklamie i rozłożeniu w czasie owej - wskazywanej
                  przez Panią niesłabnącej desperacji samobójczej - te biedne środowiska mogłyby
                  swych dni dożywać w wyższym komforcie, przyczyniając się do rozwoju owej
                  specyficznej turystyki etnograficzno-krajoznawczej i spopularyzowania swych
                  regionów w krajach Unii Europejskiej.

Gdyż - pozwole sobie strawestować Hitchocka - "Nic tak nie ożywia
                  zainteresowania jak atrakcyjnie zakatrupiony nieboszczyk".
                • janma46 Re: BRAT MICHNIKA MORDOWAŁ POLAKÓW I O TYM CISZA 17.11.05, 13:53
                  Brawo,nareszcie jakaś mądra i trzeźwa wypowiedź.
                • rom48 Jolu ctrlC i ctrl V pieknie i szybko i jest post:) 17.11.05, 15:02
            • eexmd2 cze jolka, nikt tak jak ty nie potrafi 17.11.05, 12:24
              mi poprawic humoru z rana

nie zapomnij walnac tekstu o patologiach samobojstw i pedofilii ktorym wienien
              jest balcerowicz

czym sie stara i pisz wiecej!
              iskierka humoru jest tak potrzebna w zyciu
              • rafvonthorn Re: cze jolka, nikt tak jak ty nie potrafi 17.11.05, 12:26
                > iskierka humoru jest tak potrzebna w zyciu

I za to lubię Jolkę. A normalnie głupoty nienawidzę. Ale z kolei kocham absurd.

Jola, nadajesz się do monty pythona, respect :D.
                • eexmd2 Re: cze jolka, nikt tak jak ty nie potrafi 17.11.05, 12:28
                  patrz poprosilem jolke przed chwila o posta o balcerowiczu pedofilii i
                  samobojstwach i juz sie pojawil

i jak tu nie lubic naszej starej dywitowej?
              • pyosalpinx Re: cze jolka, nikt tak jak ty nie potrafi 17.11.05, 12:29
                jola jest tu zeby bylo ciekawiej...niezle nawiedzona
                • jola_z_dywit Re: cze jolka, nikt tak jak ty nie potrafi 17.11.05, 12:32
                  Dawaj egzorcystę!
                  • rom48 Widze, ze masz poczucie humoru. Nawiedzonych 17.11.05, 15:14
                    ot na oltarze sie wynosi a nieegzorcyzmy nad nimi odprawia
              • rosenkrantz666 Re: cze jolka, nikt tak jak ty nie potrafi 18.11.05, 10:08
                > nie zapomnij walnac tekstu o patologiach samobojstw i pedofilii ktorym wienien
                > jest balcerowicz

Tu akurat możesz kolego być nie na bieżąco. Media (te paskudne media) donoszą,
                że Andrzej L. przemówił, iż Balcerowicz wcale odejść nie musi, bo on dobrze
                realizuje swoje zadania ustawowe. Uczciwie mówiąc, nie oczekiwałem, iż dożyję
                czasów w których Andrzej L. powie całe jedno zdanie z sensem o Balcerowiczu - a
                tu proszę... Świadczy to o jednym: świat zmierza niechybnie ku upadkowi!
            • pyosalpinx Re: BRAT MICHNIKA MORDOWAŁ POLAKÓW I O TYM CISZA 17.11.05, 12:26
              Tobie Lepperyzm trwale uszkodzil mozg i tez o tym nie pisza
              • jola_z_dywit Re: BRAT MICHNIKA MORDOWAŁ POLAKÓW I O TYM CISZA 17.11.05, 12:41
                Platformizm- nowy kierunek filizoficzny antynarodowego
                kapitalizmu,charakteryzujący się eksterminacją ludzi ubogich i
                niepełnosprawnych. Występujący głównie w Polsce w latach 1991 - 2005.
                Główni przedstawiciele, Balcerowicz ,Tusk, Rokita.
            • aramba Re: BRAT MICHNIKA MORDOWAŁ POLAKÓW I O TYM CISZA 17.11.05, 13:14
              Nie chrzan. Dziadek mojego kolegi byl w SS i co z tego? Powinienem sie do niego
              nie odzywac? Nie denerwuj sie tak "Samoobrona" zawsze byla banda przestepcow i
              zlodziei, ktorzy mieli i maja geby pelne frazesow o naprawie panstwa. Kon by
              sie usmial.
            • ciekawy_1 SZKODA, ŻE NIE ZAŁATWIŁ RODZICÓW JOLKI 17.11.05, 13:30
              Mniej byłoby ścierwa na świecie.
              • aramba Re: SZKODA, ŻE NIE ZAŁATWIŁ RODZICÓW JOLKI 17.11.05, 14:15
                Wiesz, Twoj post jest nie bardzo OK, mowiac oglednie, ale pretensje Joli do
                brata Michnika to totalne cymbalstwo, wynikajace z absolutnego braku
                jakichkolwiek argumentow.
            • katarzyna.mankowska Re: BRAT MICHNIKA MORDOWAŁ POLAKÓW I O TYM CISZA 17.11.05, 15:15
              jola_z_dywit napisała:

> A winna Hojarska !

dobry braciszek - cenzor michnik o to zadbał :)
            • patriota21wieku jolu_z_dywit: Puknij sie w czolo!!! 17.11.05, 16:51
              jola_z_dywit napisała:

> BRAT MICHNIKA MORDOWAŁ POLAKÓW I O TYM CISZA
              > A winna Hojarska !

Ale Michnik nie rzadzi krajem, ergo nie ma besposredniego, W MAJESTACIE PRAWA
              wplywu na zycie codzienne spoleczenstwa!!!!

Mam dla ciebie pytanie: jak ci sie Michnik czy Gazeta nie podoba, to jej nie
              musisz czytac (ani w druku ani w internecie).

Jakie wyjscie ma ktos komu sie nie podobaja takie kreatury jak Lepper, Hojarska
              czy Kaczory? Niestety nie da sie ich uniknac na codzien bo oni sa wybrani na
              cala kadencje, przez m. in. takich ciemniakow jak ty.

• zkyc Re: PiS da... Hojarskiej? 17.11.05, 10:00
        Tojuż raczej PiS da PiS!
        • doktorhabilitowany.1 Jestes obrzydliwy! 17.11.05, 10:34

Przez Ciebie stracilem apetyt na sniadanie!

:)))
          • zkyc Re: Jestes obrzydliwy! 17.11.05, 10:59
            Nie bądź taki obrzydliwy!
            Na starej d młody h ćwiczy.
            Jak kaczki zabronią używania cienkich gumowych kaczuszek, to tylko taki
            kierunek będzie bezpieczny.
            • doktorhabilitowany.1 Re: Jestes obrzydliwy! 17.11.05, 11:15
              Dobrze, ze nie odpisales od razu - zdazylem dojsc do siebie i skonsumowac
              sniadanie... Teraz by to bylo niemozliwe:))
              • toberson Re: Do wszystkich czerwonych zalamanych!!! 17.11.05, 12:11
                Ludzie obudzcie sie,jeszcze rzad nie zaczal rzadzic juz pierwsze psy zaczynaja
                szczekac!!Zajmie duzo czasu zeby naprawic panstwo po czerwonych zlodziejach!!
                Nie mozecie siedziec na tylkach narzekac na rzad,robcie cos dzialacie dla
                siebie i kraju!!Latwo jest kogos oczernic,a zrobic cos dobrego jest dla was
                b.trudne!!Komuna nie wroci to musicie pracowac a nie nic nie robic i narzekac!!
                Polacy slyna z narzekania a nie z dobrej roboty!!
                • rafvonthorn Ale to artykuł o Hojarskiej, nie o rządzie... 17.11.05, 12:13
                • eexmd2 Re: Do wszystkich czerwonych zalamanych!!! 17.11.05, 12:27
                  > Ludzie obudzcie sie,jeszcze rzad nie zaczal rzadzic
                  no jaki zdolny jeszcze rzadzic nie zaczal a juz sie osmiesza
                  mam nadzieje ze krucjat w spraiwe chrystianizacji europy nie planuje?
                  na razie tylko tworzy nowe stanowiska, likwiduje dawne i wymienia ludzi
                  zreszta na tym (tj na igrzyskach) sie skonczy chociaz sporty beda coraz
                  bardziej ekstremalne

btw my nie o rzadzie tylko o pisie i jego koalicjantach
                  milo w dziobku patrzec jak szybko sie mozna skompromitowac?
                • rom48 Meszczyzne poznac po tym jak konczy a nie jak 17.11.05, 15:29
                  zaczyna. O tym mowisz i tego pragniesz
                • rosenkrantz666 Re: Do wszystkich czerwonych zalamanych!!! 18.11.05, 10:15
                  > Ludzie obudzcie sie,jeszcze rzad nie zaczal rzadzic juz pierwsze psy zaczynaja
                  > szczekac!!

Ależ już zaczął rządzić. I już widać gdzie były hasła, a jaką rzeczywistość nam
                  majstruje...

> Komuna nie wroci to musicie pracowac a nie nic nie robic i narzekac!!

Mylisz się po dwakroć. Po pierwsze komuna juz wróciła. Państwo policyjne w
                  budowie, cenzura moralna w natarciu, gospodarka jest nieistotna, liczy się
                  ideologia. Tylko symbole się zmieniły. I świnie przy korycie.

Po drugie, nie wiem jak ty, ale ja od kilkunastu lat, bez należnych przerw
                  urlopowych, pracuję. Tylko jak patrzę co ten rząd robi, to mi się odechciewa
                  pracy w tym kraju na kolejną bandę debili (czasami - być może - majacych szczere
                  i dobre intencje) oraz zwykłych zdeklarowanych złodziei, która dopchała się do
                  ww. koryta.
      • ekohelper Re: Komu PiS da? Już wiemy... Hojarskiej. 17.11.05, 11:42
        niech prawo zawsze prawo znaczy ,
        a sprawiedliwość - sprawiedliwość ...
        Tuwim się w grobie przewraca .....
      • hury Re: Komu PiS da? Już wiemy... Hojarskiej. 17.11.05, 12:29
        Jedno trzeba przyznac. Jest strasznie brzydka!
    • golota20 Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 07:19
      taziuta napisał:

> Pogratulować Kaczyńskiemu koalicjanta!
      > Prawo i Sprawiedliwość + Samoobrona = BUHAHAHA!
      > A tak przy okazji to popatrzcie, jaki ten Jarosław jest/był przewidujący.
      > Wie, że nepotyzm to słabostka której nikt się nie oprze. Sam więc dzieci nie
      > spłodził i nie ożenił się, czyli nie musi też wspierać krewnych i znajomych
      > żony. Poza kotem (któremu wystarczą pieszczoty), pozostał mu tylko brat,
      > którym sprytnie, w świetle jupiterów (nie ukrywając, że to rodzina, a wręcz
      > odwrotnie) obsadził fotel prezydenta RP.
      > I lista zamknięta. Jarosław Kaczyński nie ma już żadnych rodzinnych
      > zobowiązań i może cały swój czas poświęcić nam, tj. wziąć się za nas,
      > niedowiarków. I on nam jeszcze pokaże, kiedy mamy do czynienia z prawem, a
      > kiedy ze sprawiedliwością :-)

dobre spostrzezenie...
      Czy jestes doradca, Jaroslawa K..????
      • taziuta Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 07:34
        Jeszcze nie, ale jestem otwarty na propozycje :-)

golota20 napisał:
        > dobre spostrzezenie...
        > Czy jestes doradca, Jaroslawa K..????

• rom48 Tak bedzie wygladala Polska prawna s sprawiedliwa 17.11.05, 07:21
      • gwiezdny_kupiec Morda w kubeł chamy, płacić podatki nie gadać 17.11.05, 08:19
    • freez Część środków unijnych się marnuje przez osłów 17.11.05, 07:24
      takich jak Pan p-Oseł i jemu podobni, którzy tworzą prawo i przepisy tak
      gmatwające możliwość wykorzystania środków, że tylko najbardziej wytrwali są w
      stanie po nie sięgnąć (pod warunkiem jednakoż, że mają też w komisjach
      decydujących o przyznaniu swojego człowieka - ot, to Polska właśnie). Brawo
      Panie p-Ośle! Wreszcie zrobisz skok na kasę z Unii!!!!!!!!!!
    • bbbiu11 Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 07:30
      PO natychmiast przeprosić Panią Zytę Gilowską. Rozumiem, że PO w sprawie Pani
      Gilowskiej uległa presji m.in. mediów. Ale okazuje się, że niestety synowa Pani
      Gilowskiej, która w czasie pracy w biurze poselskim nie była nawet synową i
      niewielkie pieniądze za ekspertyzę dla syna - Za którą to ekspertyzę ktoś z
      zewnątrz wziąłby kilkakrotnie więcej i nie wiadomo, czy byłaby to ekspertyza
      równie dobra pod względem merytorycznym - stała się pretekstem do nagonki na
      niewygodną Zytę. Pani Hojarska dostaje pieniądze na prowadzenie biura, ale po
      co z nich korzystać na pensje dla obcych, jak można zabrać z funduszy dla
      bezrobotnych. Natychmiast wyrzucić z partii Hojarską i przyjrzeć się dokladnie
      praktykom stosowanym przez inne osoby. A czysty PiSior Cymański, któremu Tusk
      obraził matkę, powinien się zastanowić zanim "chlapnie" jakieś rownie odkrywcze
      głupstwo.
      • lomginus Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 09:42
        Pani Zyta nestety była w jakiś sposób niewygodna komuś w PO i
        dlatego "poleciała" i to w sposób bardzo mało elegancki. No ale polityka i
        elegancja to dwa różne światy. Hojarska i jej podobne samoobronne osobniki
        stanowią podstawe PIS-u w poznawaniu problemy słynnego "czworokąta
        bermudzkiego". Oto przed nami powstaje ta słynna "CZWARTA" rp!
    • bio.mum Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 07:32
      Popatrz. Jak on to sobie sprytnie wymyślił. Myślisz, że oni juz w łonie matki
      politykowali? Te dwa plemniki, które dotarły do komórek jajowych były już
      zaopatrzone w sztuczną inteligencję i znalazły sposób, żeby pierwsze dotrzeć do
      komórki jajowej?:) A może inne plemniki pomógł im zostawić w tyle jakiś plemnik
      bulterier?:)
      • taziuta Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 07:41
        Chyba nie wiadomo, który z bliźniaków jest starszy, i o ile minut? Ale wiadomo,
        który jest bliźniakiem dominującym.
        A co do bulteriera, to tym razem musi się obejść smakiem (na myśl, że i w taki
        sposób można by było pomóc ojczyźnie). Jest za młody aby można mu było tę
        sprawczą pomoc zaliczyć :-)

bio.mum napisała:

> Popatrz. Jak on to sobie sprytnie wymyślił. Myślisz, że oni juz w łonie matki
        > politykowali? Te dwa plemniki, które dotarły do komórek jajowych były już
        > zaopatrzone w sztuczną inteligencję i znalazły sposób, żeby pierwsze dotrzeć
        > do komórki jajowej?:) A może inne plemniki pomógł im zostawić w tyle jakiś
        > plemnik bulterier?:)
      • daarnor Bliźniacy 17.11.05, 09:35
        Bliźniacy są jednojajowi - znaczy się, do jednej komórki jajowej dotarł tylko
        jeden plemnik; po zapłodnieniu komórka podzieliła się i mamy juz Prezydenta i
        Premiera in spe.

:)
      • pawel1803 Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 11:00
        Co ty sugerujesz???
        A skąd niby się wziął w TYM MIEJSCU jakiś plemnik bulterier???
        Jak to - jakiś obcy plemnik w wyścigu do prezydenckiego jajka - toż to ruja i
        poróbstwo....

marek jurek,
        jarek lech,
        niby czterech,
        a jest trzech
    • honkers Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 07:32
      Po prostu bardzo nieuczciwa kobieta z niej jest. Ale jakie mamy prawo takąż i
      sprawiedliwość i ona na to liczy.
    • bandeirante Po prostu UE boi sie odmowic... 17.11.05, 07:49
      ... baba za sama gebe goryla powinna dostac z dziesiec lat...
      • bio.mum Re: Po prostu UE boi sie odmowic... 17.11.05, 08:12
        rom48 napisał:

> . Zwoccie uwage, ze przy roznego rodzaju przewrotach puczysci najpierw
        atakuja
        > budynki rzdowe i srodkow przekazu. Tak dziala PiS.

Może w końcu by sie przyznała gdzie męża zakopała.
    • domk1 SAMO-PIS - OTO CO WYBRALIŚCIE!!! 17.11.05, 07:50
      Miała być nowoczesna prawica a pojwiła się sympatyczna buźka Leppera z panią
      Hojarską pod rekę.
      Oj głupi narodzie.
      • doktorhabilitowany.1 Ale o to chodzi, ze TKM i PKP:)))) 17.11.05, 10:20
        PiS zademonstruje tym dotychczasowym dyletantom jak sie robi TKM!
      • katarzyna.mankowska SAMO-PIS - LPSZE OD PO-KOMUNY !!!! 17.11.05, 15:17
        nie daj Bóg
        układ
        tusiek-miller-olejniczak-michnik !
    • shpak Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 07:50
      no to sie nachapala, nie ma co. 462 zlote miesiecznie to kupa szmalu, zwlaszcza
      jak oboje rodzice to poslowie i w domu sie pewnie nie przelewa
      • kum.z.antalowki Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 08:07
        shpak napisał:

> no to sie nachapala, nie ma co. 462 zlote miesiecznie to kupa szmalu,
        zwlaszcza
        >
        > jak oboje rodzice to poslowie i w domu sie pewnie nie przelewa

=====

Tu pięć stówek, tam cztery, lewy rachunek ze stacji prowadzonej przez szwagra,
        nawet papier toaletowy do domu na koszt podatnika. Nawet radni muszą być
        zaradni, a co dopiero posłowie - na "aferałów" i "złodziei" to se można
        pokrzyczeć z mównicy. Ludzie lubią słuchać takich tekstów, zwłaszcza przed
        wyborami. A na codzień - tylko bida się nie przyda.
        A PiS nie podskakuje, bo na głosy rachuje, te co mu ich do rządzenia brakuje.
    • cezarea Panie Kamiński, masz pan pierwszą sprawę już 17.11.05, 08:00
      Panie Kamiński, masz pan pierwszą sprawę do załatwienia w ramach swojej
      czerezwyczajki. Chyba po to pana "stworzono", by łapać takie Hojarskie
      • kum.z.antalowki A co ma ten pan do Hojarskiej? Toć ona nie z PO... 17.11.05, 08:15
        czy innego, tfu, eselde.
        Jak rąsia rąsię myje, to nózia nózię wspiera. I karuzel się sprawiedliwie
        kręci, znaczy - w prawo.
        • doktorhabilitowany.1 :))) 17.11.05, 10:25
          Sprawiedliwosc dla mas. Dla nowych elit - sterowanie sprawiedliwoscia:))
    • at_work A synek też pracuje z mamusią? 17.11.05, 08:10
      Czy dostaje paczki bezpośrednio z Brukseli?

_
      Pies na kaczki.
    • gajewski68 Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 08:14
      poprostu robactwo!!!!
    • at_work Przez pamięć dla Miłosza, zmieńcie ten tytuł! 17.11.05, 08:14
      Wypaczacie sens oryginału sugerując związek znaczeniowy. Ten nie przystaje.
      Tak nie można. To nie przystoi.

_
      Pies na kaczki.
    • henrykm3 Re: Unijna Europa Samoobrony, tak jej nie chcieli 17.11.05, 08:24
      Kaczory przyjeli dla utrzymania nacjonalizmu władzy wszystkich
      przekrętów,popatrzmy co sie dzieje w Brukseli z LPR.
    • ave.duce Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 08:24
      Polska leży w Europie!!!

www.se.com.pl/se/index.jsp?place=subMenu&news_cat_id=1586&layout=1
      • maciejslu Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 08:27
        ave.duce napisała:

> Polska leży w Europie!!!

Masz rację. Teraz, po wyborach, Polska leży w Europie. Leży na całego ;-)
        • ave.duce Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 08:31
          Leży na i pod... pierzyną z kaczego puchu;-)))
          • maciejslu Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 08:32
            ave.duce napisała:

> Leży na i pod... pierzyną z kaczego puchu;-)))

Pierzyny niestety dla wszystkich nie wystarczy. Programowo nie wystarczy :-)))
            • ave.duce Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 08:35
              Wystarczy dla Prawych i Sprawiedliwych -
              nie wyłączając tych z Samo(o)brony i z LePPeRu;-)))
              O to przecież bracia Kaczyńscy walczyli od lat...
              • maciejslu Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 08:42
                ave.duce napisała:

> Wystarczy dla Prawych i Sprawiedliwych -
                > nie wyłączając tych z Samo(o)brony i z LePPeRu;-)))

Czyli jednym słowem - dla wszystkich "kołalicjantów" ;-)

> O to przecież bracia Kaczyńscy walczyli od lat...

I chyba nawet nie wiedzieli, że o to walczyli. Ciekawe, czy są zachwyceni?
                • ave.duce Re: Posłuchajmy elekta;-))) 17.11.05, 09:02
                  Może elekt sam powie n/t?;-)))

img402.imageshack.us/img402/4118/gadakaczka3rc.gif
                  • maciejslu Re: Posłuchajmy elekta;-))) 17.11.05, 09:16
                    ave.duce napisała:

> Może elekt sam powie n/t?;-)))

Elekt nie powie, bo nie wie, po czyjej stronie leży racja :-)))
                    • ave.duce Re: Posłuchajmy elekta;-))) 17.11.05, 09:27
                      maciejslu napisał:

> ave.duce napisała:
                      >
                      > > Może elekt sam powie n/t?;-)))
                      >
                      > Elekt nie powie, bo nie wie, po czyjej stronie leży racja :-)))
                      >

Masz na myśli rację stanu?
                      • maciejslu Re: Posłuchajmy elekta;-))) 17.11.05, 09:36
                        ave.duce napisała:

> maciejslu napisał:
                        >
                        > > ave.duce napisała:
                        > >
                        > > > Może elekt sam powie n/t?;-)))
                        > >
                        > > Elekt nie powie, bo nie wie, po czyjej stronie leży racja :-)))
                        > >
                        >
                        > Masz na myśli rację stanu?

Racja stanu "leży" po stronie elekta. I oby się kiedyś podniosła ;-)

Ale ja miałem na myśli zwykła rację, w sensie "słuszności" A elekt nie wie, kto
                        ma rację, bo... jeszcze nie rozmawiał z bratem :-)))
                        • ave.duce Re: Posłuchajmy elekta;-))) Międzykaczorówka;-))) 17.11.05, 09:46
                          Dzisiaj w radiu słyszałam, że wszystko, co robią PiSuje,
                          dzieje się "z woli wyborców", czyli... ludu;-)))

MIĘDZYKACZORÓWKA
                          Wyklęty powstań, ludu ziemi,
                          Powstańcie, których dręczy głód.
                          Myśl kacza blaski promiennymi
                          Dziś wiedzie was na bój, na trud.
                          Przeszłości ślad dłoń nasza zmiata,
                          Przed ciosem niech liberał drży!
                          Ruszymy z podstaw bryłę świata,
                          Dziś niczym, jutro wszystkim my!

Ref.
                          Bój to jest nasz ostatni,
                          Krwawy skończy się trud, (bis)
                          Gdy związek nasz bratni
                          Ogarnie ludzki ród.

Nam wyglądać zmiłowania
                          Z wyroków bożych, z PiSu praw.
                          Z kaczego prawa bierz nadania
                          I z PiSu woli sam się zbaw!
                          Niech w kuźni naszej ogień bucha,
                          Zanim ostygnie - przekuj w stal,
                          By łańcuch spadł z kaczego ducha,
                          A dom rozpusty zniszcz i spal!

Rządzący Polską samowładnie
                          Królowie kopalń, fabryk, hut
                          Tym mocni są, że każdy kradnie
                          Bogactwa, które stwarza lud.
                          W tej bandy kasie ogniotrwałej
                          Stopiony w złoto krwawy pot
                          Na własność do nas przejdzie cały,
                          Jak należności słusznej zwrot.

Dziś lud roboczy wsi i miasta
                          W jedności kaczej stwarza moc,
                          Co się po ziemi wszerz rozrasta,
                          Jak świt łamiący wieków noc...
                          Precz darmozjadów rodzie sępi!
                          Czyż nie dość żerów z naszych ciał?
                          Gdy lud wam krwawe szpony stępi,
                          Dzień szczęścia będzie wiecznie trwał.

wg przekł. Marii Markowskiej
    • papylon Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 08:27
      GRATULACJE DLA KOALICJANTA PIS-UAROW!!!
    • lasart Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 08:29
      60 000 PLN za podróże samochodem ( ryczałt + paliwo + serwisowanie)? Śmiem
      wątpić.Raz leciałem z posłanką D.H. samolotem ( czyli nie używa tylko
      samochodu).
      Myślę,że należy to zweryfikować przez odpowiednie służby.
      Dostanie trzeci wyrok w zawieszeniu ,po piatym będzie startować do Senatu.
    • te_was Re: Rodzinna Europa Samoobrony 17.11.05, 08:35
      Prawo prawem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie.
    • at_work "Autostopem przez Galaktykę". Pasuje do zdjęcia 17.11.05, 08:37
      jako tytuł zastępczy
      _
      Pies na kaczki.
    • nieruchomy_spin Co za hipokryzja 17.11.05, 08:38
      zwyczajem sie stalo zatrudnianie znajomych, ludzi z polecenia, znajomych
      znajomych, znajomych rodziny czy samej rodziny - bez wzgledu na to czy sie
      nadaje czy nie. mam na to liczne przyklady i nie raz przyszlo mi z takimi ludzmi
      pracowac... i wszystko jest ok. ale jezeli ktos kogo nie lubimy stosuje
      praktyki, ktore sa przeciez powszechne, to staje pod pregiezem opinni publicznej.
      czy nie jestescie zaslepieni nienawiscia, stereotypami i rozaleniem?
      • maciejslu Re: Co za hipokryzja 17.11.05, 08:45
        nieruchomy_spin napisał:

> zwyczajem sie stalo zatrudnianie znajomych, ludzi z polecenia, znajomych
        > znajomych, znajomych rodziny czy samej rodziny - bez wzgledu na to czy sie
        > nadaje czy nie. mam na to liczne przyklady i nie raz przyszlo mi z takimi
        ludzm
        > i
        > pracowac... i wszystko jest ok. ale jezeli ktos kogo nie lubimy stosuje
        > praktyki, ktore sa przeciez powszechne, to staje pod pregiezem opinni
        publiczne
        > j.

Stało się to zwyczajem, masz rację, i jeśli masz własną firmę, to możesz sobie
        w niej zatrudnić kogo tylko chcesz, bo to Ty płacisz mu pensję.

> czy nie jestescie zaslepieni nienawiscia, stereotypami i rozaleniem?

Nie, nie jesteśmy. Bo jeśli sprawa dotyczy posłanki eurosceptycznie
        nastawionej, która za MOJE (bo z podatków) pieniądze i za pieniądze, które
        bierze od "znienawidzonej" Unii Europejskiej zatrudnia swoją córkę - to to już
        normalne nie jest... Przynajmniej w moim rozumieniu normalności...
        • nieruchomy_spin Re: Co za hipokryzja 17.11.05, 08:53
          jakie twoje pieniadze?? jakies przeswiadczenie na temat podatkow ze to sa twoje
          pieniadze. to sa pieniadze panstwa -jako organizacji sciagajacej haracz.
          podobnie wlascicele knajpy moga sie bulwersowac ze "mafia" za ich kase tanczy
          sobie po miescie.
          osobiscie nie popieram 90% puszczania "mojej" kasy w polsce na cokolwiek.
          z drugiej strony, jezeli im sie dobrze pracuje i rodzinkuje a dodatkowo sa
          wydajni i skuteczni to czemu nie ;)
          ps2.
          sam raz ukladalem ogloszenia do up po to zeby "zatrudnienie" dostala odpowiednia
          osoba. potem siedziala obok mnie... dostawalem z tego powodu powiedzmy "bolu
          glowy" na szczescie juz nie siedzi :)
          ps
          musze sie poddac autokrytyce - pregierz sie pisze przez erzet :)
      • michal00 masz troche racji 17.11.05, 09:43
        zamiast oburzac sie na spryciarzy, lepiej zracjonalizowac przepisy.
    • biceps [...] 17.11.05, 08:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • inspector Monster 17.11.05, 08:41
      Najlepsze jest zdjęcie. Walnąłem se na tapetke :)
      bi.gazeta.pl/im/1/2175/z2175621G.jpg
      • maciejslu Re: Monster 17.11.05, 08:46
        inspector napisał:

> Najlepsze jest zdjęcie. Walnąłem se na tapetke :)
        > bi.gazeta.pl/im/1/2175/z2175621G.jpg

Ja wydrukuję i jak dzieci nie będą jeść kaszki, to im powieszę nad stołem w
        kuchni :-)))
    • domk1 MIAŁA BYĆ KULTURA-A WYSZEDŁ LEPPER (Z HOJARSKĄ) 17.11.05, 08:42
      To wam zafundował Kaczyński.
      Uczciwa Polska.
      Buhahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!
      • inspector Re: MIAŁA BYĆ KULTURA-A WYSZEDŁ LEPPER (Z HOJARSK 17.11.05, 08:44
        A kogo proponujesz, żeby zbudował uczciwą Polskę ?
        • maciejslu Re: MIAŁA BYĆ KULTURA-A WYSZEDŁ LEPPER (Z HOJARSK 17.11.05, 08:47
          inspector napisał:

> A kogo proponujesz, żeby zbudował uczciwą Polskę ?

Naprawdę uważasz, że Lepper i Hojarska to osoby nadające się najlepiej do
          budowania "uczciwej" Polski???
          • inspector Re: MIAŁA BYĆ KULTURA-A WYSZEDŁ LEPPER (Z HOJARSK 17.11.05, 08:49
            Ja ponawiam pytanie.
            • maciejslu Re: MIAŁA BYĆ KULTURA-A WYSZEDŁ LEPPER (Z HOJARSK 17.11.05, 08:55
              inspector napisał:

> Ja ponawiam pytanie.

Uczciwej Polski nie można zbudować przy pomocy żadnej administracji. Uczciwa
              Polska zbuduje się sama, rękami milionów uczciwych obywateli. Ale jeśli nad
              nimi władzę sprawować będą ludzie nieuczciwi - a przykład idzie z góry (lub,
              jeśli wolisz, ryba psuje się od głowy) - to wtedy z budowania nici. Bo wielu
              nieuczciwych weźmie przykład i w nierównej walce pokonają tych uczciwych. Bo
              oszustom żyje się lżej (choć krócej, mam nadzieję).

Reasumując - Ucziwą Polskę możemy budować sami. Prezydent i premier mają nam w
              tym pomagać. Jak na razie - chyba przeszkadzają. Skoro zabrania się marszów
              równości, bo to promocja gejostwa, to czegóż promocją jest współpraca na niwie
              sejmowej z ludźmi z wyrokami? Bo na pewno nie jest promocją uczciwości...
              • tztz3 Re: MIAŁA BYĆ KULTURA-A WYSZEDŁ LEPPER (Z HOJARSK 17.11.05, 13:16
                Napisałeś trafny komentarz... dlaczego Twój przedmówca nie odpowiedział ?

Może odczuł, że głosując na PiS popełnił błąd ? Może dotarło do niego, że
                najskuteczniejsi nie są Ci co najgłośniej krzyczą, najwięcej obiecują i w
                najprymitywnijeszy sposób atakują - tak jak PiS atakowało PO podczas
                kampanii... ?

Może ten naród kiedyś zmądrzeje i tak jak Anglicy wybierać będzie tych co
                obiecują "krew, pot i łzy" zamiast tych co obiecują 3 miliony mieszkań w 4 lata
                (ponad 1000 mieszkań dziennie) lub później jak się okazało w 8 lat (jedyne 500
                mieszkań dziennie).
                • maciejslu Re: MIAŁA BYĆ KULTURA-A WYSZEDŁ LEPPER (Z HOJARSK 17.11.05, 13:34
                  tztz3 napisał:

> Napisałeś trafny komentarz... dlaczego Twój przedmówca nie odpowiedział ?

Przyczyn może być wiele; może nie ma w tej chwili dostepu do netu, może
                  przestał śledzić ten wątek, a może - jak sugerujesz - nie znalazł
                  kontrargumentów i wycofał się z dyskusji?
      • kum.z.antalowki p. Danusia już w zeszłej kadencji trenowała ... 17.11.05, 08:59
        Najpierw była wiceprzewodniczącą sejmowej komisji Prawa i Sprawiedliwości. (Czy
        może na odwyrtkę - Sprawiedliwości i Prawa?)
        Tak, czy owak - jak ją Prawo zaczęło ścigać, żeby wymierzyć Sprawiedliwość (he,
        he - mogą jej skoczyc na immunitet), to - jak 27.05.2002 podało "Wprost" -
        obśmiała się jak norka (i z Prawa i ze Sprawiedliwości):
        "Nie boję się aresztu, a u krawcowej zamówiłam już pasiak - garsonkę w biało-
        czerwone pasy".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka