rekontra 17.11.05, 20:23 dlaczego mój wątek się przemieścił?? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32131309 a wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31824393 jest pod ochroną cenzorów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekontra widzę że dyżuruje Giwi 17.11.05, 20:25 rekontra napisał: > > dlaczego mój wątek się przemieścił?? > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32131309 > a wątek > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31824393 > jest pod ochroną cenzorów? Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: widzę że dyżuruje Giwi 17.11.05, 20:26 rekontra napisał: > > dlaczego mój wątek się przemieścił?? > za antysemityzm? Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: widzę że dyżuruje Giwi 17.11.05, 20:27 tad9 napisał: > rekontra napisał: > > > > > dlaczego mój wątek się przemieścił?? > > > > > za antysemityzm? no właśnie, ale jeden z trójki upadłwszy machał papierami Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto to chyba przez skromność:) 17.11.05, 20:31 jeśeli piszesz o tych (A+T+B), ktorych ja mam na mysli, to nie wypada tutaj promowac akcji postawienia pomnika:) Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra a może 17.11.05, 20:33 incognitto napisał: > > > jeśeli piszesz o tych (A+T+B), ktorych ja mam na mysli, to nie wypada tutaj > promowac akcji postawienia pomnika:) > > a małą płytkę położyć ?? lekko grawerowaną inicjałami? Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Od dyżurnego wiele zależy :) 17.11.05, 21:11 Kiedy Breżniew po śmierci trafił do nieba postanowił pogadać sobie z ojcami-założycielami. Poszedł więc do anioła w recepcji i zapytał się gdzie mógłby znaleźć duszyczkę Stalina, na co anioł-recepcjonista poślinił palec, poprzewracał karty grubej księgi i odpowiedział: "Stalin dzisiaj czyści wychodki". Bardzo to zdumiało Breżniewa ale jako nowy postanowł nie grymasić i zapytał się o Lenina, na co anioł-recepcjonista ponownie poślinił palec, poprzewracał karty grubej księgi i odpowiedział: "Lenin również dzisiaj czysci wychodki". Breżniew troszkę już wzburzony zapytał się o Marksa, na co anioł-recepcjonista już bez otwierania ksiegi odpowiedział" "ten też czyści wychodki". Breżniew złapał się za głowe i zakrzyknął: "co tu sie dzieje !?" Na co anioł-recepcjonista objaśnił: "komendant Piłsudzki ma dzisiaj służbę :)" Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra resztki wstydu? 17.11.05, 21:46 Giwi mnie unika.Resztki wstydu? ps. a dowcip - :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Giwi pośliniła palec...:) 17.11.05, 21:51 rekontra napisał: > Giwi mnie unika.Resztki wstydu? ...i posłała w niebyt twój wątek bo takie jej zbójeckie prawo i sprawiedliwość :) Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: Giwi pośliniła palec...:) 17.11.05, 21:55 wiązałem z tym wątkiem wielkie nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Nie ty jeden straciłes ostatnio nadzieje :( 17.11.05, 22:13 rekontra napisał: > > wiązałem z tym wątkiem wielkie nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Giwi pytanie dodatkowe 17.11.05, 20:32 czy oprócz adminów społęcznych są inni cenzorzy, którzy mogą "bezśladowo" usuwać listy? dość inteligentni albo całkowicie przewrażliwieni cenzorzy, gdyż wychwytują najbardziej zakamuflowane aluzje. Kilkakrotnie to zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś